A është Cyberghost VPN e mirë për torrent?

A është Cyberghost një VPN e mirë për të shkarkuar përrua në mënyrë anonime? Ne e vendosim Cyberghost përmes hapave të tij, dhe shqyrtojmë gjërat më të mira (dhe më të këqija) në lidhje me shërbimin, për të vendosur nëse është një opsion i mirë për torrents / p2p / filesharing duke kërkuar të mbajnë historinë e tyre të shkarkimit private.

Një vështrim i shpejtë në Cyberghost

Cyberghost është një kompani VPN me qendër në Rumani. Popullariteti i tyre vazhdon të rritet, (falë kryesisht për ofrimin e tyre të një opsioni VPN FALAS). Shërbimi i tyre tregtohet kryesisht në forcën e privatësisë, sigurisë dhe softuerit të tyre. Planet e tyre të primit janë me çmim të arsyeshëm (megjithëse jo gati aq të lirë sa disa VPN).

Pjesa më e madhe e pajtimtarëve të tyre me siguri zgjedhin planin falas, por ky nuk është një opsion për përdoruesit p2p / torrent pasi aktiviteti p2p është bllokuar plotësisht në të gjithë serverët falas që nga viti 2014. Fatkeqësisht, VPN-të e lirë nuk janë me të vërtetë një mundësi e vlefshme për ndarja e skedarëve siç diskutohet në Udhëzuesin tonë Falas VPN.

Shënim: Cyberghost ka ndërprerë nivelin e tyre ‘Free’ që nga dhjetori 2017. Tani ata ofrojnë një periudhë 30-ditore të rimbursimit 100% në vend.

Planet fillojnë me aq pak sa 2.75 dollarë në muaj.

Cyberghost VPN

Karakteristikat e Cyberghost VPN

Të gjitha pajtimet e Cyberghost (përfshirë falas) vijnë me qasje në programin e tyre personal VPN. Softueri i tyre ka shumë karakteristika të integruara. Shumë nga këto karakteristika janë jashtëzakonisht të dobishme dhe e bëjnë përvojën tuaj VPN shumë më të sigurt.

Karakteristika të tjera (si bllokimi i reklamave) mund ta bëjnë përvojën tuaj të shfletimit në internet më të mirë, por disa përdorues mund të mos e pëlqejnë ofruesin e tyre VPN të marrë një rol kaq aktiv në ‘përmirësimin’ e aktivitetit të tyre në internet.

Ne do të shikojmë në tiparet më të hollësishme të veçorive të Cyberghost. Këtu keni një listë të shpejtë:

 • Mbrojtja e rrjedhjeve IP / DNS
 • Malware / Ad-bllokimin
 • Firewall natyror
 • 256-bit tuneli i koduar i AES VPN
 • Përmirësoi sigurinë në internet duke detyruar Https aty ku është e mundur
 • Adresat e Ndara IP
 • Asnjë regjistër aktiviteti

Cyberghost VPN Security

Cyberghost shënon të gjitha kutitë kur bëhet fjalë për tipare sigurie për përdoruesit bittorrent.

Ndërsa shumica e ofruesve të VPN, përfshijnë disa nga këto karakteristika, Cyberghost ka të gjitha 6, duke përfshirë një NAT-Firewall për të cilat disa VPN në të vërtetë ngarkojnë ekstra për të.

Karakteristikat e sigurisë Cyberghost

Karakteristikat më të mira të sigurisë (Nga Cyberghostvpn.com)

Kriptimi 25V-bit i OpenVPN AES:
Ky është standardi i industrisë për kriptimin e sigurisë së lartë. Ai do të mbështjellë të gjitha të dhënat hyrëse / dalëse në një shtresë kriptimi që konsiderohet mjaft e sigurt edhe për përdorim ushtarak dhe qeveritar.

Nëse nuk keni nevojë për atë nivel të sigurisë, mund të zgjidhni nga protokollet PPTP ose L2TP / IPSec VPN, të cilat mund të japin shpejtësi pak më të shpejtë të shkarkimit.

Mbrojtja e rrjedhjeve IP:
Sistemi juaj operativ ose shfletuesi i uebit mund të shkaktojë që një VPN të rrjedhë adresën tuaj të vërtetë IP në rrethana ose konfigurime të caktuara. Softueri i Cyberghost ka mbrojtje të integruar që adreson llojet më të zakonshme të rrjedhjeve, duke përfshirë:

 • Një VPN Kill-Switch (mbron nga shkyçjet aksidentale)
 • Mbrojtja e rrjedhjeve DNS (drejtoni pyetjet e faqes suaj të internetit përmes një serveri privat në vend të serverëve të ISP-së tuaj)
 • Mbrojtja IPv6 (sigurohuni që VPN nuk lëshon adresën IPv6 të pajisjes tuaj (në krahasim me IPv4).

Firewall natyror:
Një mur zjarri NAT është një paketë-filtër që siguron që të dhënat me qëllim të keq ose përpjekjet e prishjes nuk mund të arrijnë kompjuterin tuaj përmes tunelit VPN. Siguron që çdo bajt i të dhënave të dërguara për ju të jetë kompjuteri juaj i kërkuar direkt nga një uebfaqe ose aplikacion.

Politika e Regjistrimit të Cyberghost & Kushtet e Privatësisë

Cyberghost është një shërbim VPN që nuk regjistrohet. Isshtë shprehur qartë në faqen e tyre të internetit, në politikën e tyre të intimitetit, dhe është konfirmuar për mua me shkrim (email) nga anëtarët e ekipit të Cyberghost. Ne nuk kemi parë ndonjë raport ose çështje gjyqësore që përfshijnë garancinë e intimitetit të Cyberghost që do të shqetësonte (ndryshe nga VPN-të e tjera kohët e fundit).

Një gjë për të mbajtur në mend … Cyberghost ekziston për gati një dekadë, dhe ne më parë shqyrtuam një version shumë më të vjetër (dhe disi të errët) të politikës së tyre të intimitetit. Politika e tyre e tanishme është thelbësisht e qartë dhe më e drejtpërdrejtë. Ne kemi mbajtur versionin e vjetër të rishikimit tonë, kështu që ju mund të shihni se sa përparim është bërë.

Politika e Regjistrimit të Cyberghost (nga Politika e Privatësisë)

Politika e privatësisë e Cyberghost është e ndarë në 2 seksione kryesore. E para merret me intimitetin që lidhet me vizitorët në faqen e tyre të internetit. Shtë e rëndësishme të mos ngatërroni teknologjitë e ndjekjes në cyberghost.com (që pothuajse çdo ofrues serioz VPN përdor) me asgjë që lidhet me ndjekjen e aktivitetit tuaj VPN. Cyberghost është a ‘Shërbimi VPN pa Logging’ dhe ata nuk gjurmojnë asnjë informacion në lidhje me aktivitetin, përdorimin ose historinë tuaj të lidhjes VPN.
Përmes politikës sonë të rreptë të mos-logs, ne sigurojmë që NUK ndjekim trafikun e përdoruesve të kryer brenda tunelit CyberGhost VPN siç janë: historia e shfletimit, destinacioni i trafikut, preferencat e kërkimit, përmbajtja e të dhënave, adresat IP ose pyetjet DNS.
– Politika e privatësisë e Cyberghost
Cyberghost vazhdon të specifikojë se çfarë do të thotë kjo politikë në praktikë:

Foto

 • Ata nuk e dinë se cilët përdorues kanë vizituar një faqe në internet ose shërbim specifik
 • Ata nuk kanë regjistrat e të cilave përdoruesi lidhet / shkëputet në një kohë të caktuar
 • Ata nuk e dinë se çfarë adrese IP ju janë caktuar (ose janë lidhur nga)
 • Ata nuk e dinë adresën tuaj IP ‘të vërtetë’

Një fjalë sqaruese: Kjo do të thotë se ata nuk mund të rindërtojnë këtë informacion nga shkrimet (pasi ato nuk ekzistojnë). Nuk do të thotë që Cyberghost (ose ndonjë VPN tjetër) nuk mund të hynte në këto informacione në kohë reale. Do ofrues i VPN do të jetë në gjendje të dijë se cilat llogari janë lidhur aktualisht dhe cilat IP janë në përdorim (nëse ata kështu zgjedhin). Cyberghost po premton të mos ruajë ose logojë këto informacione pasi të shkëputeni.

A ka ndonjë flamur të Kuq / Arsyet për dyshim?
Nuk ka boshllëqe të mëdha në politikën e privatësisë, dhe garancia mbulon të gjitha tiparet më të rëndësishme që nuk do t’i shohim në politikën e privatësisë së një ofruesi ‘jo-prerje’. Ata nuk regjistrojnë asnjë aktivitet në internet, histori të kërkimit ose përdorim të VPN. Ata nuk regjistrojnë adresën tuaj IP hyrëse / dalëse.

Me fjalë të tjera, veprimtaria përrua duhet (në terma praktikë) të jetë e pamundur që një palë e tretë të gjurmojë bazuar në adresën tuaj IP kur lidhet me Cyberghost.

Për më tepër, ne nuk kemi parë ose lexuar ndonjë raport që do të sugjeronte që Cyberghost po shpërndan ose regjistron të dhënat e përdoruesit. Ndërsa kohët e fundit ka pasur disa (1) skandale të ndryshme të prerjeve VPN, reputacioni i Cyberghost është i pastër.

Analiza e politikës së vjetërimit të Cyberghost për privatësinë (për transparencë)

Shënim i rëndësishëm: Analiza e treguar më poshtë është e vjetër dhe e bazuar në një version të mëparshëm të politikës së intimitetit të Cyberghost. Politika e tyre e re e intimitetit është përmirësuar shumë në drejtim të qartësisë, organizimit dhe transparencës. Analiza jonë e politikës aktuale të privatësisë mund të gjendet në seksionin e mësipërm. Ne kemi mbajtur komentin tonë të vjetër për qëllime të transparencës, si dhe t’ju tregojmë se si Cyberghost është rritur si kompani.
Ja ku avantazhet e Cyberghost fillojnë të marrin një vështirësi të vogël. Ndërsa Cyberghost përdor adresa të përbashkëta ip (pra 1 IP nuk është i barabartë me 1 person), politika e tyre e privatësisë lë shumë për të dëshiruar.

Adresat IP të përbashkëta:
Cyberghost përdor adresa IP të përbashkëta, kështu që shumëfish (ndoshta edhe qindra) përdorues të gjithë do të ndajnë të njëjtën adresë IP njëkohësisht. Avantazhi i kësaj strategjie është se asnjë përdorues nuk mund të identifikohet lehtë bazuar vetëm në adresën e tyre IP të caktuar VPN.

Politika e Regjistrimeve dhe Regjistrimeve në Cyberghost:
Cyberghost përdoret për të shfaqur në mënyrë të dukshme një pretendim ‘No Logs’ në faqen e tyre të internetit. Ky pretendim nuk është më atje, i zëvendësuar nga një premtim i teknologjisë ‘Anti-Fingeringing’. Të pasigurt se çfarë do të thotë kjo, ne shkuam në politikën e tyre të intimitetit për të hetuar:

Nga politika e privatësisë e cyberghost…

Politika e privatësisë e Cyberghost pjesa 1

Deklarata e mësipërme tregon se Cyberghost nuk analizon përdorimin e serverit, por nuk ruan asnjë të dhënë statistikore se kush ka përdorur cilin server. Megjithatë, termi “mund të lidhet me një llogari të përdoruesit” është disi i paqartë.

Ata diskutojnë gjithashtu logs VPN pak më vonë, duke deklaruar…

Politika e prerjeve Cyberghost

Kjo pjesë është gjithashtu pak konfuze. Shprehja "…nuk ka shkrime që mundësojnë ndërhyrje në adresën tuaj IP…" është jashtëzakonisht e paqartë dhe nuk tregon nëse ata në të vërtetë e regjistrojnë adresën tuaj IP apo jo.

Sidoqoftë, duket se Cyberghost e thotë direkt atë ato nuk mbajnë regjistrat e aktiviteteve kur ata deklarojnë “… ne nuk regjistrojmë në shkrime përmbajtjet e komunikimit ose të dhënat në lidhje me faqet e internetit të arrihen ose adresat IP …”. Me sa duket në këtë rast përdorimi i ‘adresave IP’ i referohet IP-së së faqes në internet ose serverit, dhe jo IP tuaj.

Ata vijojnë me një tjetër premtim të paqartë:
Ne nuk përfaqësojmë në asnjë moment një rrezik për anonimitetin tuaj…
E cila përderisa një mendim i këndshëm, është mjaft i paqartë dhe akoma nuk nxjerr në pah saktësisht se cilat metadata cyberghost bën dhe nuk i logon.

CySHT Cyberghost një zgjedhje e Zotit për TOrrents?

Bazuar në analizën tonë, Cyberghost është një ofrues i VPN-së mbi mesataren për të shkarkuar përrua. Ata janë një ofrues log-zero dhe lejojnë trafikun e rrjetit bittorrent (dhe p2p të tjerë). Sidoqoftë, ne dëshirojmë që ata të përfshijnë një përfaqësues SOCKS5 me pajtimin tuaj. Shtë një mjet i dobishëm për të shtuar një IP-hop të 2-të për trafikun tuaj përrua dhe mund të konfigurohet lehtë në uTorrent, Vuze ose QBittorrent.

Ja analiza jonë e plotë:

Pro Cyberghost

Cyberghost ka mbrojtje të shkëlqyeshme për rrjedhje IP, përmes karakteristikave të integruara si mbrojtja e rrjedhjeve IPv6 dhe teknologjia e tyre e ndërrimit të vrasjeve.

Klienti i desktopit Cyberghost ka një të integruar në ‘mode Torrenting Anonymous’ i cili automatikisht do t’ju lidhë me një vendndodhje të optimizuar të serverit p2p. Unë opsionalisht do të nisë edhe klientin tuaj të preferuar të përrua (ose aplikacionin tjetër) automatikisht.

Ato gjithashtu lejojnë plotësisht torrentimin në të gjitha planet premium (por jo planet falas). Couiftoni këtë me kriptimin e tyre 256-bit dhe shumëllojshmërinë e gjerë të lokacioneve të serverëve (përfshirë vendet me miqësi përrua) dhe Cyberghost është një zgjedhje e fortë.

Politika dhe transparenca e tyre e prerjeve është përmirësuar shumë në vitin 2018, dhe i ka të gjithë përbërësit që ju dëshironi për përralla me të vërtetë private.

Cons Cyberghost (Nuk përfshihet Proxy)

Kon kryesore që mund të gjejmë është një e vogël. Cyberghost VPN nuk vjen me një shërbim të përfshirë përfaqësues SOCKS5. Ky është një mjet që përdoret vetëm nga një përqindje e vogël e komunitetit p2p (shumica thjesht përdorin një VPN). Sidoqoftë, është një veçori e bukur të kesh, dhe disa nga konkurrentët më të mirë të Cyberghost përfshijnë shërbimin e proxy Socks pa pagesë.

Konsiderata të tjera

Alternativa më e mirë e Cyberghost

Nëse arsyeja juaj kryesore për të përdorur një VPN është të shkarkoni torrentë në mënyrë anonime, secili nga ofruesit e VPN të rekomanduar më poshtë janë zgjedhje të shkëlqyera. Secili ka një politikë ‘Jo-Logs’ dhe renditet lartë në kartën tonë të rezultateve të miqësisë Torrent.

Më e mira nga të gjitha, shumica e këtyre opsioneve kushtojnë më pak se plani premium i Cyberghost.

Qasje në Internet private

Qasja në Internet private kundër Cyberghost

Çmimeve

 • 1 muaj – 6,95 dollarë
 • Oferta më e mirë – 3,33 dollarë

Vizitoni sitin

Qasje në Internet private ka qenë # 1 e rekomanduar për torrent VPN 3 vjet me radhë! Sipas mendimit tonë, ata ofrojnë një kombinim të padiskutueshëm të intimitetit, sigurisë dhe çmimit.

Karakteristika jonë e preferuar (përveç politikës së tyre ‘Zero Logs’) është se çdo paketë VPN përfshin qasje të pakufizuar në një server Proxy SOCKS5 Hollandeze (i cili mund të përdoret për të anonimizuar më tej torrentët tuaj).

Ne kemi udhëzues për konfigurimin e proxy SOCKS5 për uTorrent, Vuze, Deluge, Qbittorrent dhe Flud.

Ne gjithashtu kemi një udhëzues të dedikuar, duke ju treguar hap pas hapi se si të vendosni PIA për privatësinë maksimale të përrallave.

Lexoni rishikimin tonë të hyrjes në internet privat për shpejtësitë e plota, detajet e sigurisë dhe politikën e tyre të prerjeve.

NordVPN

Torguard vs Cyberghost

çmimi:
1 muaj – $ 10 / m
1 vit – 6,99 $ / m

Vizitoni sitin

NordVPN është VPN me rritje më të shpejtë në mesin e vizitorëve në këtë sit, dhe ne kemi parë rritje të interesit është 2018. Kjo për shkak se ato ofrojnë një sasi të çmendur karakteristikash (përfshirë pajtueshmërinë e Netflix) me një çmim shumë konkurrues.

Karakteristikat tona të preferuara janë:

 • serverat e optimizuar p2p (për shpejtësinë dhe sigurinë)
 • Serverët me proxy SOCKS5 të përfshira në 10 vende miqësore përrua.
 • Aplikacione VPN për Windows, Mac, iOS, Android
 • Mund të instalohet në ruterat e përputhshëm VPN (mbroni tërë rrjetin tuaj)
 • Zhbllokon US-Netflix dhe 50+ shërbime të tjera të transmetimit (si HBO GO)

Lexoni: Rishikimi ynë i NordVPN (dhe udhëzuesi i konfigurimit të torrentëve)

Sigurohuni që të shikoni krahasimet tona të thella duke përfshirë: NordVPN vs PIA dhe NordVPN vs IPVanish

Burimet shtesë

Ne kemi shumë udhëzues, vlerësime dhe burime në këtë sit për t’ju ndihmuar të gjeni VPN të përsosur. Ne gjithashtu kemi mësime me udhëzime hap pas hapi për përdorimin e të gjithë klientëve tuaj të preferuar përrua sa më shumë që të jetë e mundur në mënyrë anonime. Faleminderit për leximin, dhe përrua të sigurt!

Guides

 • Si të përdorni uTorrent me një VPN ose Proxy
 • Konfigurimi i QBittorrent VPN + Proxy
 • Konfigurimi i Proxy Vuze VPN
 • Konfigurimi i VPN + Proxy
 • Si të shkarkoni torrents në mënyrë anonime me Android
 • Si të paguani për shërbimin tuaj VPN me Bitcoin

Krahasimet dhe Shqyrtimet VPN

 • VPN vs Proxy: Cili është më mirë (dhe si t’i përdorni të dy)
 • Qasja në Internet private kundër Torguardit
 • Qasja në Internet private kundrejt IPVanish
 • Qasja në Internet private vs ExpressVPN
 • Torguard vs BTGuard (Krahasimi me prokurë SOCKS5)
 • Rishikimi i hyrjes private në internet

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me