IPVanish vs NordVPN: Një Kickass Torrent / p2p VPN Krahasimi

Krahasimi IPVanish vs NordVPN 2018

IPVanish dhe NordVPN janë dy nga shërbimet më të njohura VPN me log zero në botë. Ato janë zgjedhje të shkëlqyera për aplikacione përrua / filesh, si dhe përdorime të përgjithshme të VPN si transmetimi i mediave. Por secili prej këtyre ofruesve ka pikat e forta (dhe dobësitë).


Për shembull, NordVPN mund të zhbllokojë Netflix & Hulu në të gjithë botën, ndërsa IPVanish është i bllokuar. Nga ana tjetër, IPVanish është një nga shërbimet më të shpejta në botë VPN, dhe NordVPN është rreth mesatare. Ne do t’i shqyrtojmë këto dallime (dhe më shumë) në detaje shumë më të mëdha.

Deri në fund të këtij artikulli, do të dini se cili nga këta VPN është zgjedhja me e mire për ty.

Por së pari, këtu është një krahasim i shpejtë:

Krahasimi i VPN: Karakteristikat dhe specifikimet

Foto

Lexoni përmbledhjen e plotë të IPVanish

IPVanish është…

 • Me seli në SH.B.A.
 • Nuk ka shkrime periudhë.
 • Servers në 60+ vende
 • Protokolet e OpenVPN, L2TP, Vjedhurazi
 • Përfshin Proxy Socks5 (mund të përdoret për përralla)
 • Softuer VPN me porosi
 • Teknologjia Kill-Switch
 • I bllokuar nga Netflix / Hulu
 • aq e ulët sa 6.49 dollarë në muaj
 • Garanci e rimbursimit 100% 100-ditor

Faqja e internetit: www.ipvanish.com

Foto

Lexoni rishikimin e plotë të NordVPN

NordVPN është…

 • Bazuar në Panama (strehë e intimitetit)
 • Nuk ka shkrime periudhë.
 • Servers në 30+ vende
 • Protokolet OpenVPN, L2TP, PPTP
 • Proxy Socks5 (10+ p2p / lokacione përrua)
 • Softuer VPN me porosi
 • Teknologjia Kill-Switch
 • Punon me Netflix / Hulu (nga 9/18/2018)
 • aq e ulët sa $ 5,75 / muaj
 • 30 ditë garanci e rimbursimit 100%

Faqja e internetit: www.nordvpn.com

IPVanish vs NordVPN: krahasim i softuerit

Këtu është një përmbledhje e shkurtër e secilit softuer, atëherë ne do të shkojmë në thellësi për secilin ofrues…

IPVanish
IPVanish tani është në Versionin 3.1+ të softuerit të tyre, i cili ka prezantuar shumë veçori të reja. Programi i mëparshëm IPVanish është mjaft mesatar, por lëshimi i tyre i fundit është i jashtëzakonshëm dhe ka karakteristika mbresëlënëse që përputhen vetëm me disa shërbime të tjera elitare VPN.

Karakteristikat tona të preferuara përfshijnë: Përzgjedhjen e serverit ‘Smart’, Kill-Switch dhe bllokimet ‘Stealth Mode’. Ata gjithashtu kanë shtuar një sistem të dobishëm ‘të filtrimit’ të serverit, i cili ju lejon të gjeni shpejt vendndodhjen e serverit që po kërkoni.

NordVPN
Softveri NordVPNs është i lehtë, por megjithatë i fuqishëm. Ashtë një ndërfaqe më kompakte (nuk merr gjysmën e ekranit tuaj si disa programe VPN). Ne definitivisht preferojmë UI më të vogël. Softueri është vetëm OpenVPN (mund t’i vendosni lidhjet PPTP / L2TP me dorë nëse preferoni ato).

Karakteristikat e preferuara: ‘SmartPlay’ është veçoria që vërtet veçon NordVPN. Kjo ju mundëson të zhbllokoni faqet video / audio si Netflix, Hulu & Spotify në një klik të vetëm. Nuk ka rëndësi edhe me cilin server me të cilin jeni lidhur, Proxies SmartPlay i lidh të gjitha lidhjet e nevojshme për ju prapa skenave.

NordVPN gjithashtu ka një ndërprerës të fuqishëm të nivelit të aplikacionit, i cili është një metodë më e fuqishme / fleksibile e ndërrimit të vrasjeve sesa përdorimi i disa VPN-ve.

Program kompjuterik IPVanish (V3)

Softueri më i ri i IPVanish (V3) është një azhurnim i mrekullueshëm dhe sjell një ton karakteristikash të reja që përputhen ose tejkalojnë konkurrencën. Ju keni akses të plotë në të gjithë serverët IPVanish në mbi 70 vende. Ju do të pëlqeni ‘filtrimin’ e serverit që ju lejon të gjeni shpejt një server me emrin, vendin, pingun ose kërkimin.

Karakteristikat më të mira:

 • 3 Protokollet VPN të disponueshme: OpenVPN (më e mira për shumicën e përdorimeve), L2TP, PPTP
 • Kriptimi i AES me 256-bit (OpenVPN). Uncrackable.
 • Filtrat e serverave sipas vendndodhjes / emrit, dhe rendit sipas vendit ose kohës së ping.
 • Ndërrimi i serverit ‘Smart’ do të zgjedhë serverin më të shpejtë në secilin vend
 • Mbrojtja e rrjedhjeve IP: V3 shtoi një mbrojtje rrjedhje për vrasje, IPv6 dhe DNS
 • ‘Stealth Mode’: ‘Obfuscation’ i protokollit opsional do t’ju ndihmojë të kaloni nëpër mure zjarri që bllokojnë VPN (mësoni më shumë?)

(funksioni (jQuery) {
funksionin fillestar () {dritare.wSlideshow && window.wSlideshow.render ({elementID:"824171916500878073",nav:"asnje",navLocation:"fund",captionLocation:"fund",tranzicionit:"rrëshqitje",Luaj automatikisht:"1",shpejtësia:"8",aspectRatio:"3: 2",showControls:"i vërtetë",randomStart:"i rremë",figurat: [{"url":"1/5/9/8/15986964 / v3-server-filter.png","gjerësi":"400","lartësi":"288","titull":"Filtro ndonjë nga vendet e serverit 100+ të IPVanish me emrin, vendin ose protokollin. Renditur sipas Ping / vendit","lidhje":"http://www.vpnlinx.com/ipvanishweeblylink_new_window"} {"url":"1/5/9/8/15986964 / v3-connected.png","gjerësi":"400","lartësi":"288","titull":"Pasi të keni lidhur, shihni gjerësinë e bandës tuaj në kohë reale dhe shihni adresën tuaj të re IPVanish","lidhje":"http://www.vpnlinx.com/ipvanishweeblylink_new_window"} {"url":"1/5/9/8/15986964 / v3-settings.png","gjerësi":"400","lartësi":"288","titull":"Karakteristikat e reja të sigurisë: Kill-ndërprerës, mbrojtje nga rrjedhja DNS, mbrojtje nga rrjedhja IPv6, bllokim VPN ‘Vjedhurazi’.","lidhje":"http://www.vpnlinx.com/ipvanishweeblylink_new_window"}]})
jQuery (dokument) .ready (init);
}) (Window.jQuery)

Zgjedhja e një lokacioni të serverit në IPVanish:
IPVanish ju jep disa opsione të ndryshme kur lidheni me një server:

 1. Lidhuni përsëri në vendndodhjen e fundit të serverit
 2. Zgjidhni serverin nga pamja e hartës
 3. Zgjidhni sipas vendit / qytetit
 4. Filtri sipas emrit / vendndodhjes
 5. Zgjidhni nga serverat ‘Favorite’ (personalizoni të preferuarat tuaja duke kontrolluar ikonën “yll” përkrah një serveri)

Ne e duam veçorinë e servers ‘të Preferuar’. Ashtë një kursimtar i madh i kohës dhe e bën me të vërtetë të thjeshtë rikyçjen në të njëjtat lokacione që përdorni pa pushim. ExpressVPN gjithashtu ka një veçori të ngjashme (NordVPN nuk ka).

Ju mund të zgjidhni nga të tre protokollet e mbështetur IPVanish të VPN. Shumica e njerëzve do të kenë rezultatet më të mira me OpenVPN në modalitetin UDP (në vend të TCP). Ky është kombinimi më i mirë i sigurisë / shpejtësisë, dhe është ideal për të gjitha përdorimet e zakonshme të VPN, duke përfshirë regjistrimin, transmetimin, ose sigurinë e përgjithshme.

Programi NordVPN

NordVPN zgjodhi për një klient më kompakt VPN (merr më pak hapësirë ​​në ekran). Ai përfshin qasje të plotë në të gjitha vendet e serverëve të NordVPN, por mbështet vetëm protokollin OpenVPN (i cili është i vetmi që ne rekomandojmë të përdorni gjithsesi).

Tipari i preferuar: Karakteristika më e veçantë e NordVPN është teknologjia e tyre ‘SmartPlay’, e cila do të zhbllokojë pa probleme shërbimet tuaja të preferuara të transmetimit (Netflix, Hulu, HBOGo, iPlayer BBC etj …) pa marrë parasysh se me cilin vendndodhje të serverit jeni lidhur. Vetëm kontrolloni kutinë e kontrollit ‘SmartPlay’ në cilësimet e softuerit dhe jeni mirë të shkoni. Punon shkëlqyeshëm.

tonë Rishikimi NordVPN shkon në detaje shumë më të mëdha për gjithçka që NordVPN është në gjendje të.

Serverat NordVPN (softuer)

Pamja e zgjedhjes së serverit (softveri NordVPN)

Cilësimet e NordVPN

Cilësimet e avancuara të softuerit për NordVPN. Aktivizoni mbrojtjen e rrjedhjes DNS ose specifikoni serverat e vet DNS. Kontrolloni ‘SmartPlay’ për të zhbllokuar menjëherë Netflix etj…

Serverë me përdorim të veçantë NordVPN

Serverët e përdorimit me porosi të NordVPN i vendosin ato larg nga ofruesit e tjerë. Këto janë serverë të veçantë të rasteve të përdorimit që ju lejojnë të bëni gjëra që nuk mbështeten normalisht nga një tunel standard VPN. Ju mund të zgjidhni cilindo nga këta serverë specialë menjëherë nga softveri NordVPN.

Këtu është përshkrimi i secilit:

VPN-Over-Tor: Në vend që ta drejtoni Tor-in përmes tunelit tuaj VPN si shumica e VPN-ve, mund të bëni të kundërtën; drejtojeni VPN-në tuaj përmes Rrjetit Tor. Kjo është shumë më anonime, dhe përdor VPN-në tuaj si shtresa e brendshme (në krahasim me shtresën e jashtme). Shtë gjithashtu shumë e dobishme për të marrë përmes firewalls që bllokojnë trafikun VPN por jo Tor.

Anti-DDOS: A jeni një gamer? I sëmurë nga marrja e DDOS-it në mes të një ndeshje? Lidhuni me një nga serverët anti-DDOS të NordVPN dhe merrni mbrojtje të nivelit të ndërmarrjes DDOS, dhe mos u merrni më asnjë herë përsëri. Shtrydhni konkurrencën me VPN të përparuar të NordVPN për lojtarë. Mëso më shumë…

Video me shpejtësi të lartë: Këto janë serverë me shpejtësi të lartë, me shpejtësi të lartë të optimizuar për transmetimin e videove nga shërbimet në SH.B.A. ose në Mbretërinë e Bashkuar si Netflix, Hulu, iPlayer, Bein Sports, etj … Ai funksionon i mrekullueshëm në lidhje me teknologjinë SmartPlay.

Torrent / P2P: NordVPN lejon përrua në lokacione specifike të serverëve (aktualisht mbi 10 vende). Për rezultate më të mira, lidheni me një nga këto vende të optimizuara përrua. Nëse përpiqeni të përroni një server tjetër, ai ende do të funksionojë, por NordVPN do të rivotojë trafikun tuaj përrua përmes një lokacioni miqësor përrua. Kjo do t’ju bëjë më të sigurt, por do të rezultojë nëse shpejtësi më të ngadaltë sesa nëse përdorni vetëm një nga serverët e aprovuar p2p.

Kriptimi i dyfishtë: Bërja e diçkaje që kërkon siguri ekstreme? NordVPN do t’ju japë një VPN me dy hop, i cili kalon nëpër dy serverë dhe është i koduar dy herë. Ky nivel i sigurisë është ndoshta i tepërt por është e këndshme të kesh mundësi.

NordVPN vs IPVanish: Siguria & encryption

NordVPN dhe IPVanish kanë zbatime shumë të ngjashme të sigurisë dhe kriptimit. Të dy përdorin encryption 256-bit AES përmes protokollit OpenVPN. Kjo është e njëjta forcë kriptimi e përdorur nga ushtria amerikane për transmetimet ‘Top-Secret’ dhe konsiderohet e pathyeshme përmes sulmit me forcë brutale.

Siguria IPVanish

 • Kriptimi AES me 256-bit
 • Autentifikimi i të dhënave SHA-256
 • Mbrojtja e rrjedhjeve DNS
 • Mbrojtja e rrjedhjes IPv6
 • Internet Kill-Switch (?)
 • Zotërojnë rrjetin / serverat e tyre të të dhënave

Siguria NordVPN

 • Kriptimi AES me 256-bit
 • Autentifikimi i të dhënave SHA-256
 • Mbrojtja e rrjedhjes DNS (ose zgjidhni DNS me porosi)
 • Asnjë mbrojtje nga rrjedhja IPv6 nuk ka ende. Mund të çaktivizojë IPv6 në OS
 • Kill-Switch i nivelit të aplikacionit (?)
 • Servera / rrjeti i të dhënave të palëve të treta

IPVanish skajet e NordVPN mbi sigurinë për disa arsye:

 • Softueri përfshin mbrojtje nga rrjedhja IPv6
 • Ata kontrollojnë rrjetin e tyre të të dhënave
 • Ata vendosin serverat e tyre, në vend që të marrin me qira serverat e palës së tretë

Kjo nuk do të thotë që NordVPN është e pasigurt. Fuqia e tyre e Kriptimit është standardi i industrisë, dhe 90% ose më shumë e ofruesve të VPN thjesht marrin me qira serverë në një databazë. Përkushtimi i IPVanish për kontroll të plotë të serverit është i pazakontë, por i mrekullueshëm.

Kompania mëmë e IPVanish është gjithashtu një nga ofruesit më të mëdhenj të të dhënave CDN në botë, kështu që IPVanish në të vërtetë drejton trafikun përmes rrjetit të tyre të fibrave optike. Vetëm një VPN (VyprVPN) tjetër mund të bëjë të njëjtin pretendim.

fituesi: IPVanish

intimitet & Politika e prerjeve

Shkrimet e VPN

NordVPN & IPVanish reklamoni një politikë privatesie ‘Zero-Log’. Kjo do të thotë që ata nuk mbajnë shënime për aktivitetin në internet ose historinë e lidhjeve kur përdorni shërbimin e tyre VPN. Realiteti i politikës së prerjes së ofruesve të VPN-së, shpesh duhet të merrni fjalën e tyre për të. vetëm Qasje në Internet private ka verifikuar politikën e tyre me log-un zero në gjykatë.

Thënë kështu, politika e privatësisë e një VPN është një dokument ligjor detyrues, i cili mund të japë një tregues të mirë se sa seriozisht i marrin ata pretendimet e tyre për mos regjistrim.

Logs IPVanishs
Këtu është politika e prerjeve IPVanish (nga politika e tyre e intimitetit)
IPVanish nuk mbledh ose regjistron ndonjë trafik ose përdorim të shërbimit të tij Virtual Private Network
Ndërsa termat ‘trafiku ose përdorimi’ janë pak të paqarta, ne kemi kontaktuar me një punonjës të IPVanish, i cili tregoi se IPV nuk ruan adresat IP ose shkrimet e ngjashme të lidhjeve invazive. Me fjalë të tjera, IPVanish duket se është një ofrues i vërtetë i logave zero.

Vlen të përmendet se IPVanish ndodhet në SH.B.A. Ligjet e ruajtjes së të dhënave në SH.B.A. nuk zbatohen për shërbimet VPN, kështu që IPVanish mund të zgjedhë të mos mbajë ndonjë regjistër çfarëdo. Sidoqoftë, të gjitha kompanitë me bazë në SH.B.A. mund të detyrohen të binden fshehtas me një Letër të Sigurisë Kombëtare dhe të shpërndajnë informacionin e pajtimtarëve (nëse ruhet ndonjë). Kjo nuk është me të vërtetë shqetësuese për askënd që nuk po ndiqet në mënyrë aktive nga një agjenci qeveritare.

Shkrimet e NordVPN
Këtu është politika e prerjeve të NordVPN nga politika e tyre e intimitetit…
…Kemi një politikë e rreptë e mos-logs kur është fjala për të parë aktivitetin e përdoruesit në internet: duke qenë i vendosur në Panama, i cili është një vend miqësor në internet dhe nuk kërkon ruajtjen e të dhënave ose raportimin, ne jemi të autorizuar të mohojmë çdo kërkesë të palëve të treta. periudhë.
Pra, NordVPN gjithashtu duket të jetë një VPN e vërtetë Zero-Log. Ne na pëlqen që politika e tyre e privatësisë është edhe më specifike, dhe premton se ato janë ‘të fuqizuar të mohojnë dhe kërkesat e palëve të treta’ falë ligjeve të privatësisë të Panamasë.

VPN-të në det të hapur (në coutries si Panama, Suedia, Zvicra etj …) janë të bindur të ofrojnë intimitet më të madh dhe mbase mbrojtje shtesë nga agjencitë e mbikëqyrjes eknacional si NSA dhe aleanca spiune me pesë sy..

Përfundimi i privatësisë:
Të dy IPVanish dhe NordVPN janë shumë anonimë dhe privacy. As VPN duket se nuk mban regjistrat (megjithëse këto pretendime janë të vështira për tu verifikuar). Ne do t’i japim avantazh të vogël NordVPN sepse ato janë me qendër në Panama (më pak të prekshme nga spiunimi i qeverisë).
fituesi: NordVPN

Shpejtësia: IPVanish vs NordVPN

Shpejtësia është kriteri # 1 për shumë njerëz kur zgjedhin një VPN. Kur keni një lidhje të shpejtë (mbi 30 Mbps) dëshironi të siguroheni se mund të merrni 70-95% të shpejtësive tuaja normale kur përdorni një VPN. Nëse keni një lidhje më të ngadaltë (nën 15 Mbps), atëherë do të merrni shpejtësi shumë të ngjashme, pavarësisht nga ofruesi.

Shënim: Kjo nuk është me të vërtetë një luftë e ndershme. Kompania mëmë e IPVanish është një nga ofruesit më të mëdhenj të shtyllave kurrizore në botë. Ata zotërojnë rrjetin e tyre të të dhënave dhe mund të marrin një kurs preferencial në të gjithë botën. Me fjalë të tjera, IPVanish do të rrahë pothuajse këdo me shpejtësi (dhe ata janë vpn më të shpejtë për përrua që ne kemi testuar kështu.

Kushtet e shpejtësisë:

 • Kryer në lidhje Ethernet 100/100
 • Nga vendndodhja e bregdetit në SHBA
 • Përdorimi i speedtest.net (bazuar në flash)

Këto vrojtime të shpejta u zhvilluan në kushte gati-optimale. Shpejtësitë e botës reale mund të jenë më të ngadalta, për shkak të gjërave si bllokimi i serverit, koha e ditës, zgjedhja e dobët e protokollit, etj. Gjithashtu, shumë ruterë wireless më të vjetër thjesht nuk mund të trajtojnë shpejtësinë 100mbps. Lidhjet me tela zakonisht do të jenë më të shpejta.

Shpejtësia IPVanish

Testi i shpejtësisë IPVanish në Kanada

Montreal, Kanada

Shpejtësia e IPVanish USA

Arizona (Bregu Perëndimor) Sh.B.A.

Hollandë / p2p

Hollandë (vend i shkëlqyeshëm p2p / torrent)

Shpejtësia e NordVPN

NordVPN Speedtest Kanada

Toronto, Kanada

NordVPN Speedtest (MB)

Mbretëria e Bashkuar

NordVPN p2p Holandë më e shpejtë

serveri p2p / server i lejuar përrua

Përfundimi i shpejtë:
NordVPN performoi mjaft gjatë në lokacionet e serverëve Northamerican (aty pranë). Sidoqoftë, ata kishin ngadalësim të dukshëm në serverat ndërkombëtarë, me sa duket për shkak të ngarkesës së serverëve (serverët e NordVPN janë zakonisht me kapacitet 50-80%). Në përgjithësi, shpejtësitë e tyre janë rreth 40-60 përqindje në mesin e ofruesve të krahasueshëm VPN.

IPVanish, megjithatë, kishte shpejtësi të shkëlqyera në provën tonë. 90 Mbps në një server në Kanada dhe 50+ në lokacione ndërkombëtare është e frikshme, duke konsideruar veçanërisht IPVanish përdor encryption AES me kohë të plotë 256-bit (encryption i fortë është zakonisht më i ngadaltë se AES 128-bit shumë i dobët).

fituesi: IPVanish. Nëse shpejtësia është e rëndësishme, IPvanish duhet të jetë zgjedhja juaj # 1. Kurseni 25% për një kohë të kufizuar.

Më mirë për Torrentët: NordVPN ose IPVanish

IPVanish dhe NordVPN përfshijnë dy karakteristika të shumta që janë në kërkesë të lartë në mesin e përdoruesve bittorrent. Në fakt, të dy janë në 5 shërbimet më të preferuara të Torrent VPN, së bashku me PIA, ExpressVPN dhe Torguard.

Këtu janë tiparet që na interesojnë më së shumti, (dhe cili ofrues i ofron ato)

 • Vrasin kaloni: IPVanish / NordVPN të dy ofrojnë një ndërprerës vrasjeje
 • Zero-Log: të dy ofruesit nuk mbajnë shënime çfarëdo
 • Lejohen Torrents: NordVPN lejon p2p në lokacione specifike, IPVanish lejon përralla në të gjithë serverët
 • Proxy Socks5: Të dy IPVanish / NordVPN përfshijnë proxy falas Socks5. Punon shkëlqyeshëm me të gjithë klientët kryesorë përrua

Ja një vështrim më gjithëpërfshirës:

Vrasin kaloni: Një ndërprerës i vrasjes parandalon kompjuterin tuaj të ribidohet në internet përmes një lidhje të pasigurt nëse VPN dështon (ndodh herë pas here). Kjo parandalon që kolegët e përroit të shohin ndonjëherë adresën tuaj të vërtetë IP.

IPVanish ka një ndërprerës të vrasjes në internet i cili do të mbyllë të gjithë aksesin në internet derisa të rivendoset lidhja VPN. NordVPN ju lejon të specifikoni disa aplikacione që të mbyllen menjëherë nëse VPN bie (shfletuesi i uebit, klienti torrent, Steam, etj). Lexoni udhëzuesin tonë Kill-Switch për të

Shënim: NordVPN në të vërtetë nuk bllokon përrallat në vende të tjera, por ata përdorin një teknologji posaçërisht për të zbuluar të dhënat tuaja p2p dhe do ta rivarrojnë atë gjithashtu një server miqësor me përrua. Do të merrni shpejtësi më të shpejtë të shkarkimit nëse lidheni direkt me një server të aprovuar p2p.

Proxy Socks5: Shumica e klientëve për torrentë të desktopit (uTorrent, Vuze, Deluge, QBittorrent, Transmisioni) mbështesin lidhjet proxy5 Socks5. Kjo ju lejon të ndryshoni adresën tuaj të torrentit brenda vetë klientit përrues (dhe përrallat tuaja do të vijnë nga një adresë IP e ndryshme nga pjesa tjetër e trafikut tuaj të internetit). Gjithashtu, një prokurë është zakonisht më i shpejtë se një VPN, sepse nuk është i koduar. NordVPN & IPVanish të dyja përfshijnë shërbimin proxy të log-eve zero-log me të gjitha abonimet VPN.

 • IPVanish: Një grup i serverave të shpejtë të programeve SOCKS në Hollandë
 • NordVPN: Mbi 30 lokacione prokura SOCKS (10 në vendet me miqësi përrua).

Udhëzues Proxy:

 • Si të përdorim proxy IPVanish për përralla (pjesë e rishikimit tonë IPvanish)
 • Si të përdorim proxy NordVPN për torrents (pjesë e rishikimit tonë të NordVPN)
 • Konfigurimi i proxy Vuze
 • Konfigurimi i proksit të përmbytjeve
 • Konfigurimi i Proxy uTorrent
 • Konfigurimi i proxy Android-it

Foto

konfirmuar Proxy uTorrent Socks5 (NordVPN) do të ndryshojë adresën IP të parë nga të gjithë bashkëmoshatarët dhe ndjekësit e uTorrent

Përmbledhje e miqësisë për Torrent:
të dy NordVPN dhe IPVanish janë tepër miqësore përrallore, dhe të dy radhiten lehtësisht në mesin e 4 ose 5 shërbimeve më të mira të VPN torrent në botë. Nëse shkarkimi i torrenteve është përparësia juaj # 1, nuk mund të gaboni me asnjërin prej tyre. Le faktorët e tjerë (si shpejtësia, apo çmimi) të jenë faktori vendimtar.

fituesi: Tie. Të dy janë VPN të shkëlqyera, miqësore me përrallat. Nëse keni një lidhje të shpejtë me shpejtësi të gjerë, ju ndoshta duhet të shkoni me IPVanish. Nëse dëshironi një marrëveshje më të mirë, oferta prej 3,99 dollarë në muaj e NordVPN është e vështirë të mposhtet.

çmim & Politika e rimbursimit

Ja ndarja e shpejtë:

IPVanish:
 • 1 muaj: $ 10 / month
 • 1 vit: 6.49 dollarë në muaj (77,99 / vit)
 • Politika e rimbursimit: Rimbursim 100% brenda 7 ditëve
NordVPN:
 • 1 muaj: $ 11.95 / month
 • 1 vit: $ 5,75 / muaj (69 / vit)
 • 2 vjet: 3.99 $ / muaj (96 $ gjithsej)
 • Politika e rimbursimit: Rimbursim 100% brenda 30 ditëve

IPVanish është më e lirë nëse doni të shkoni muaj-pas-muaj (10 dollarë vs 11,95) ndërsa NordVPN është më e lirë nëse jeni të gatshëm të angazhoheni për një vit të plotë paraprakisht (69 dollarë kundrejt 78 $ në vit). Personalisht ne mendojmë se IPVanish është marrëveshja më e mirë, veçanërisht nëse keni nevojë për shpejtësinë më të shpejtë të mundshme.

Kush ka politikën më të mirë të rimbursimit?

IPVanish ofron një garanci të rimbursimit 7-ditor, 100%. Brenda javës së parë të nënshkrimit për ndonjë plan, mund të merrni një rimbursim të plotë duke kontaktuar mbështetjen.

Garancia e NordVPN është 30 ditë udhëheqëse në industri. Ata janë aq të sigurt që ju do ta doni shërbimin e tyre, saqë mund ta provoni për një muaj të plotë praktikisht pa rrezik. Nëse nuk keni përdorur kurrë një VPN më parë dhe keni pak frikë nga angazhimi, përfitoni nga prova 30-ditore e NordVPN.

Përmbledhje dhe përfundime

Tani që kemi marrë një vështrim më të afërt në të dy ofruesit e VPN, të cilin ju rekomandojmë?

Së pari, më lejoni të theksoj se asnjë ofrues nuk është më i mirë, secili ka forcat e veta. Ne kemi përdorur të dy gjerësisht, dhe ndërsa unë preferoj IPVanish për përdorim të përditshëm të VPN, NordVPN është më e mirë për transmetim / Netflix (falë SmartPlay). Shumë përdorues mund të pëlqejnë gjithashtu NordVPN më mirë për torrentët nëse përdorni një konfirmim proxy Socks5 për përrua anonim, sepse NordVPN ju jep vendndodhje të shumëfishta me përfaqësues (përfaqësuesi i IPVanish është vetëm në Hollandë).

Kush duhet të zgjedhë IPVanish?
Nëse dëshironi shpejtësitë më të shpejta të mundshme, shkoni me IPvanish. Duart poshtë. Ata do të shtypin konkurrencën, madje edhe me forcën më të fortë të kriptimit. Ne ju rekomandojmë të përdorni opsionin e protokollit OpenVPN-UDP në cilësimet e softuerit. Ata janë një mundësi e shkëlqyeshme për përrua, dhe politika e tyre log-zero do të thotë që historia juaj e përroit duhet të mbetet private.
Oferta më e mirë: Kurseni 25% zbritje nga çdo plan IPVanish (ofertë me kohë të kufizuar)

Kush duhet të zgjedhë NordVPN?
Ka 3 arsye kryesore që ju mund të zgjidhni NordVPN mbi IPVanish

 1. Ju dëshironi të zhbllokoni Netflix USA (Smartplay i NordVPN e bën këtë bukur)
 2. Ju dëshironi një ofrues VPN offshore / jo-SH.B.A. (NordVPN është me qendër në Panama)
 3. Ju dëshironi ta provoni për 30 ditë (NordVPN ju lejon të kërkoni një rimbursim 100% deri në 30 ditë pas regjistrimit)

Oferta më e mirë: Merrni 2 vjet NordVPN për 3,99 $ / muaj

Burime të dobishme & Udhëzuesit e konfigurimit

Nëse ende jeni duke kërkuar për VPN të përsosur, ose doni të dini se si të vendosni klientin tuaj përrues për shkarkime anonime … ne ju kemi të mbuluar.

Guides
Udhëzues për konfigurimin e proxy / VPN për uTorrent
Udhëzues për konfigurimin e Proxy / VPN për Vuze
Udhëzues për konfigurimin e Proxy / VPN për Deluge
Udhëzues për konfigurimin e Proxy / VPN për QBittorrent

Si të torrentoni në mënyrë anonime në Android
Si të torrentoni në mënyrë anonime në një Mac
Si të paguani për një VPN me Bitcoin

Shqyrtime / Krahasime VPN
Rishikimi NordVPN (dhe udhëzuesi i konfigurimit të torrentëve)
Rishikimi IPVanish (dhe udhëzuesi i konfigurimit të torrentëve)
Shqyrtimi i hyrjes në internet private

Qasja në Internet IPVanish vs.
IPVanish vs ExpressVPN
VPN-të më të mira të Torrentit 2016-17

Të dhënat e krahasimit IPVanish vs NordVPN
{
"@kontekst": "http://schema.org",
"@type": "rishikim",
"emër": "Verdikti i Krahasimit:",
"reviewBody": "IPVanish jep shpejtësi superiore por NordVPN i jep ato në veçori.
Ne e duam faktin që NordVPN mund të zhbllokojë Netflix dhe ka më shumë se 10 vende të ndryshme prokura SOCKS miqësore për torrentin. Nga ana tjetër, IPVanish është dukshëm më i shpejtë dhe ka një aplikacion të dedikuar FireTV. ",
"itemReviewed": {
"@type":"gjë",
"emër": "NordVPN",
"imazh":"https://www.best-bittorrent-vpn.com/uploads/1/5/9/8/15986964/editor/nordvpn-logo.png"
},
"reviewRating":
"@type": "vlerësim",
"bestRating": 5,
"ratingValue": "4.6"
},
"autor":

"@type": "organizatë",
"emër": "Udhëzues TorrentVPN",
"përshkrim":"E2 ekspertët VPN"
},
"botues":
"@type": "organizatë",
"emër": "Udhëzuesi i TorrentVPN"
}
}
}

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map