IPVanish vs ExpressVPN Krahasimi 2018

IPVanish dhe ExpressVPN të dy pretendojnë se janë VPN më i shpejtë në tokë. Por cili termocentral VPN me të vërtetë ka shpejtësitë për ta provuar atë?

Ne krahasuam IPVanish vs ExpressVPN në veçoritë që kanë më shumë rëndësi për përdoruesit e përrallave.

Ne krahasuam:

 • program
 • Politika e privatësisë / e prerjeve
 • shpejtësi
 • dhe natyrisht, çmimi. Ne e dimë se të gjithë e duan një VPN të mirë, të lirë.

IPVanish vs ExpressVPN: Përmbledhje

IPVanish

Foto

Faqja e internetit: IPVanish.com
rishikim: Rishikimi IPVanish 2016 w

/ testet e shpejtësisë

 • Me seli në SH.B.A.
 • Nuk ka shkrime Periudhë. (
  mësoni për shkrimet VPN
  )
 • Nuk përfshihet prokurë
 • Kriptimi 256-bit (i personalizueshëm)
 • Përfshirja e ndërrimit të vrasjeve (parandaloni rrjedhjet IP)
 • Torrents lejohen në të gjithë serverët
 • Mimi mujor: $ 10.00
 • Oferta më e mirë: $ 6.49 / month&# 65279;&# 65279; (Plan 1 vjeçar)

ExpressVPN

Foto

Faqja e internetit:Expressvpn.com
shqyrtim: Vjen së shpejti…

 • Me seli në Ishujt e Virgjër Britanikë
 • Asnjë regjistër aktiviteti. Disa shkrime lidhjeje (pa shkrime IP)
 • Asnjë përfaqësues i përfshirë
 • Kriptimi 256-bit
 • Përfshirë Vrasësin
 • Përralla në serverë të veçantë
 • Mimi mujor: $ 12.95
 • Oferta më e mirë: $ 8.32 / muaj (plan 1 vjeçar)
Karakteristikat e preferuara të IPVanish
IPVanish është jashtëzakonisht i shpejtë. Më shpejt se të gjithë VPN-të e tjera që kemi testuar në këtë sit. Nëse keni një lidhje të lartë të brezit (20 Mbps +) duhet të paktën të provoni IPVanish.

Softueri i ri i tyre V3 (Windows, Mac, iOS, Android) përfshin mijëra karakteristika të reja si: modaliteti i vjedhurazi, Tunneling Split, Kill-switch dhe zgjedhja e serverit ‘Smart’.

IPVanish gjithashtu ofron intimitet të nivelit të lartë, me Garancinë e tyre ‘Zero-Log’.
Shikoni të gjitha VPN-të tona që nuk janë prerëse

Karakteristikat tona të preferuara të ExpressVPN:
ExpressVPN është një shërbim premium VPN (me çmime premium).

Lexoni: Udhëzuesi ynë për torrentin ExpressVPN

ExpressVPN me të vërtetë dallon nga turma kur bëhet fjalë për softuerin e tyre, i cili ka një ndërfaqe të bukur të përdoruesit dhe karakteristika novatore si një listë e ‘serverëve të preferuar’ të përshtatshëm.

Relativelymimi relativisht i lartë i ExpressVPN do të thotë se ata mund të përballojnë më shumë bandwidth të serverit për përdorues, kështu që shpejtësitë janë të shkëlqyera.

Temat e krahasimit

Ne do të krahasojmë ExpressVPN dhe IPVanish kokë më kokë për secilën nga temat e mëposhtme. Klikoni lidhjen për të kapërcyer përpara çdo seksion të kësaj krahasimi.

 1. siguri
 2. Politika e privatësisë / e prerjeve
 3. Software / Features
 4. shpejtësi
 5. Miqësia e Torrentit dhe tiparet e Torrentit
 6. Çmimeve
 7. Politika e rimbursimit

siguri

encryption

IPVanish dhe ExpressVPN të dy ofrojnë kriptim 256-bit (standardi i industrisë me siguri të lartë).

Të dy ofruesit zbatojnë sekretin e përsosur përpara, që do të thotë se çdo seancë VPN përdor një çelës unik të enkriptimit (i mirë).

Softueri IPVanish ju jep zgjedhjen e 3 protokolleve VPN (OpenVPN, PPTP dhe L2TP). Ata gjithashtu shtojnë një protokoll ‘Vjedhurazi’ nëse aktivizoni modalitetin ‘Scramble’ në opsionet e softuerit.

ExpressVPN shton protokollin SSTP përveç 3 të përmendur më lart (4 protokolle totale). SSTP gjithashtu mund të funksionojë si një protokoll ‘Vjedhurazi’ për të kaluar nëpër mure zjarri që bllokojnë VPN.

Parametrat e sigurisë IPVanish në programin e tyre. Përfshin mbrojtjen e rrjedhjeve DNS dhe ndërprerës të vrasjes.

IPVanish ju jep zgjedhjen e 3 protokolleve VPN, si dhe karakteristikave të sigurisë si mbrojtja e rrjedhjeve DNS dhe një ndërprerës për të parandaluar rrjedhjet e IP

Karakteristika të tjera të sigurisë
IPVanish dhe ExpressVPN të dyja përfshijnë një opsion kill-switch, i cili parandalon që adresa e IP-së tuaj të dalë publikisht nëse VPN shkëputet rastësisht. Ato gjithashtu përfshijnë mbrojtje nga rrjedhja DNS e cila parandalon ofruesin tuaj të internetit të përdorë një krisje të sigurisë së Windows për të monitoruar historinë tuaj të internetit.

Përmbledhje e sigurisë:
IPVanish dhe ExpressVPN janë mjaft të njëtrajtshme me sigurinë, por ne do t’i japim ExpressVPN avantazhin e lehtë falë opsionit të tyre të dedikuar ‘Stealth Mode’ (i cili ju lejon të merrni zjarrit e rrjetit që mund të përpiqen të bllokojnë trafikun VPN).
FITUESI: IPVanish
Një politikë e prerjeve VPNs është një nga faktorët më të anashkaluar kur zgjedh një ofrues. Alsoshtë gjithashtu ndoshta gjëja më e rëndësishme për t’u marrë parasysh nëse do të përdorni VPN për përrua. Ne gjithmonë ju rekomandojmë të zgjidhni një VPN që nuk regjistron kurrë adresën tuaj IP dhe shkatërron çdo regjistër metadata brenda 24 orësh.

Leximi i rekomanduar: VPN që lejojnë përralla / p2p dhe nuk mbajnë asnjë regjistër çfarëdo.

Privacy / Logging

IPVanish: Intimitet

IPVanish ka qenë një shërbim VPN ‘Zero-Log’ që nga viti 2014. Sipas ekipit të tyre (dhe Politikës së Privatësisë) IPVanish nuk mban asnjë regjistër çfarëdo. Ky është niveli më i lartë i intimitetit që mund të merrni nga një ofrues i VPN.

IPVanish është në gjendje të mbajë një politikë pa logjike sepse ato janë të bazuara në Shtetet e Bashkuara, ku ligjet për ruajtjen e të dhënave nuk zbatohen për ofruesit e VPN.

Ju gjithashtu mund të paguani në mënyrë anonime me Bitcoin nëse dëshironi.

ExpressVPN: Privatësia

ExpressVPN nuk ofron nivelin e njëjtë të intimitetit si PIA kur bëhet fjalë për politikën e tyre të prerjeve. Ata nuk regjistrojnë asnjë aktivitet VPN (faqet e internetit që vizitoni, skedarët e shkarkuar, etj), por ato bëjnë metadata të seancave log (KB të të dhënave të transferuara, server të VPN të përdorur, kohëzgjatja e lidhjes). për fat të mirë, ExpressVPN nuk përfshin adresën tuaj IP në regjistrat e lidhjeve të tyre (nga 1 janari 2016).

Pagesat në Bitcoin pranohen nëse dëshironi të paguani në mënyrë anonime.

Përmbledhje privatesie / logging

Edhe pse ExpressVPN nuk e regjistron adresën tuaj IP, ato akoma nuk janë një ofrues i vërtetë ‘pa logs’ VPN. Shërbimi pa log-i i IPVanish mund ta marrë intimitetin tuaj në një nivel më të lartë
FITUESI: IPVanish

Softuer / Karakteristika

Të dy IPVanish dhe ExpressVPN kanë një softuer vërtet të shkëlqyeshëm. Ekziston një arsye që ofruesit kryesorë 5 ose 6 janë mënyra më e popullarizuar se pjesa tjetër. Ka shumë lidhje me softuerin, performancën dhe përvojën e përdoruesit.

Program kompjuterik IPVanish

Softueri i IPVanish është i mrekullueshëm dhe funksional. Constantlyshtë vazhdimisht nënzhvillim, dhe tipare të reja shtohen çdo disa muaj ose më shumë. Aktualisht IPVanish është në V3 të softuerit të tyre.

Zgjedhja e serverit

IPVanish bën zgjedhjen e një serveri të shpejtë dhe të lehtë. Ju mund të shihni të gjithë serverët e tyre në Pamja e listës ose Pamja e hartës. Ju mund të renditni të gjithë serverët duke ping kur janë në pamjen e listës, dhe lehtë mund të kërkoni për çdo vendndodhje të serverit që dëshironi duke përdorur funksionin e tyre ‘filter’.

Program kompjuterik IPVanish: mjet për zgjedhjen e serverit të hartave

Vegla e zgjedhjes së serverit ‘Harta’ në IPvanish

Karakteristika të tjera të softverit IPVanish

IPVanish ka shtuar një numër karakteristikash të dobishme në 12 muajt e fundit. Këtu janë të preferuarat tona:

 • Zgjidhni Protokollin tuaj VPN: Ju mund të zgjidhni OpenVPN (TCP / UDP), L2TP ose PPTP. Për shumicën e përdoruesve, OpenVPN (UDP) do të jetë opsioni më i mirë dhe më i shpejtë.
 • Scramble: Ky është protokolli IPVanish ‘Stealth’ VPN. Nëse rrjeti juaj bllokon lidhjet VPN, ky mjet mund të maskojë të dhënat tuaja VPN si trafik të rregullt të internetit SSL, duke e bërë gati të pamundur bllokimin.
 • Rrotulloni Adresa IP: Ju mund të zgjidhni të merrni një adresë IP të re çdo ‘X’ minuta, automatikisht. Sidoqoftë, ne nuk ju rekomandojmë ta bëni këtë ndërsa përrua, sepse IPvanish duhet të shkëputet shkurtimisht ndërmjet IP-ve.

Softuer ExpressVPN

Softveri i ExpressVPN është i lehtë, i shpejtë dhe i fuqishëm. Ne veçanërisht na pëlqen funksionaliteti ‘serverët e preferuar’ që ju lejon të shtoni vendet e serverit tuaj të përdorur shpesh në një listë me porosi për qasje të shpejtë dhe të lehtë.

ExpressVPN ka të gjitha mjetet më të rëndësishme të mbrojtjes nga rrjedhja IP të integruara, siç është rrjedhja DNS dhe shkëputni mbrojtjen nga rrjedhja (duke përdorur një ndërprerës të vrasjes).

Këtu është një vështrim më i afërt në disa nga karakteristikat më të mira të softverit ExpressVPN:

Zgjedhësi i vendndodhjes / Serverët e preferuar

Zgjedhja e vendndodhjes tuaj të preferuar të serverit është e shpejtë dhe e lehtë. Ekzistojnë lista të shumëfishta të serverëve të dallueshëm brenda softverit.

Ju mund të renditni serverët sipas Emrit, Vendndodhjes, ose të zgjidhni serverë specifikë për të shtuar në një listë ‘Serverët e preferuar’.

ExpressVPN gjithashtu ju tregon serverët më të përdorur kohët e fundit nëse dëshironi të rilidheni shpejt.

Serverat e preferuar
Për të shtuar ndonjë server në listën tuaj ‘Favoritet’, thjesht klikoni në yllin pranë atij lokacioni të serverit.

Pasi ylli është i verdhë, serveri do të shfaqet në listën e serverëve tuaj të preferuar, i cili arrihet duke klikuar në butonin ‘Yll’ të shënuar me të kuqe në këndin e sipërm të majtë.

Pamja e serverëve të softverit ExpressVPN

Serverët ExpressVPN

Opsionet e Protokollit VPN

Softveri i ExpressVPN ju lejon të ndërroni me lehtësi midis 5 protokolleve të tyre të mundshme VPN.

Ju gjithashtu mund të zgjidhni ‘Zgjidhni Protokollin automatikisht’ i cili me inteligjencë do të zgjedhë opsionin më të mirë për ju, bazuar në vendndodhjen e synuar të serverit tuaj dhe kushtet aktuale të rrjetit tuaj.

Për shumicën e përdoruesve, UDP – OpenVPN do të jetë përzierja më e mirë e shpejtësisë / sigurisë. UDP është protokolli i përsosur për aktivitete me gjerësi të gjerë, si: video streaming, torrents / p2p, dhe Skype.

Zgjidhni TCP vetëm nëse jeni duke shkarkuar skedarë përmes shfletuesit tuaj të internetit (sepse TCP vërteton pranimin e të gjitha paketave të të dhënave) të cilat duhet të ndihmojnë në parandalimin e dështimit të transferimit të skedarit tuaj në mes..

Protokollet ExpressVPN

Zgjidhni OpenVPN, PPTP, SSTP, L2TP ose ‘Auto’

Pra, kush ka softuerin më të mirë?

Kjo ishte një telefonatë relativisht e ngushtë, dhe IPvanish dhe Express ofrojnë shumicën e veçorive që vërtet duam të shohim nga një klient VPN. Kishte disa dallime, midis tyre sidoqoftë.

Expressvpn: ka veçorinë favorite serverat e preferuar ’(që unë i dua). Klienti i tyre është i lehtë dhe i shpejtë dhe nuk merr shumë pasuri të patundshme në ekran.

IPVanish: Klienti i desktopit IPvanish është pak i madh, por është i mbushur me karakteristika. Ka zgjedhje të zgjuar të serverit, pamjen e hartës, modalitetin e bllokimit / vjedhurazi, tunelizim të ndarjes dhe mbrojtje nga rrjedhja IP 3-kahëshe.

Në fund, lista më e gjatë e tipareve IPVanish fitoi. Versioni i fundit i softverit të tyre (duke shtuar kill-switch) & protokoll vjedhurazi) me të vërtetë i ka shtyrë ato në skaj.

Fituesi: IPVANISHT

IPVanish vs ExpressVPN: Shpejtësitë & Speedtest

Shpejtësia është një nga kriteret më të rëndësishme për zgjedhjen e një shërbimi VPN, veçanërisht nëse doni ta përdorni atë për shkarkime me shpejtësi të lartë. Në fakt, e vetmja gjë që ne konsiderojmë më të rëndësishme është të sigurohemi të zgjedhim një ofrues VPN ‘Zero-Log’ si IPVanish.

Të dy IPVanish dhe ExpressVPN kanë një reputacion për shpejtësi të shpejtë. ExpressVPN madje pretendon në faqen e tyre të internetit të jetë VPN më i shpejtë rreth. Le të shohim se si ato krahasohen në testimin tonë të shpejtë në botë…

Testi i Shpejtësisë IPVanish

IPVanish me shpejtësi në Mbretërinë e Bashkuar

Testi i Shpejtësisë IPVanish (London, UK)

IPVanish fastestest, server Kanada

Testi i Shpejtësisë IPVanish (Montreal, Kanada)

Shpejtësia e ExpressVPN

Test Speed ​​ExpressVPN (London, UK)

Test Speed ​​ExpressVPN (London, UK)

Test Speed ​​ExpressVPN (Holandë)

Test Speed ​​ExpressVPN (Holandë)

Analizë / Verifikim i Testit të Shpejtësisë:
ExpressVPN vendos shpejtësi shumë të respektueshme (50 Mbps në serverat ndërkombëtarë është mjaft e respektueshme) por IPVanish ka një rrjet të përgjithshëm më të shpejtë në përvojën tonë.

IPVanish ka një avantazh të padrejtë të shpejtësisë, sepse kompania e tyre mëmë është një nga ofruesit më të mëdhenj të CDN (shtylla e të dhënave) në botë.

FITUESI: IPVanish (por ExpressVPN është shumë mbi mesataren)

Miqësia e Torrentit / Tiparet e Torrentit

Nëse jeni arsyeja kryesore për të blerë një VPN është të shkarkoni torrentë në mënyrë anonime, atëherë kjo pjesë është jashtëzakonisht e rëndësishme. Nëse jo, mos ngurroni ta kaloni atë.

Në këtë pjesë, ne do të shikojmë qëndrimin e secilit ofrues ndaj përdoruesve bittorrent. Ne gjithashtu do të shqyrtojmë se çfarë (nëse ka) karakteristika të dobishme përfshin çdo shërbim që ofrojnë vlerë shtesë për shkarkuesit e torrent / p2p.

Miqësia për Torrentin e IPVanish: 9/10

IPVanish fillimisht shënoi një 7/10 për miqësinë e përrallave kur ne renditëm për herë të parë ofruesit e VPN në 2014, por ata kanë bërë një numër ndryshimesh të rëndësishme që nga atëherë. Tani ata janë një nga opsionet më të mira të VPN për përdoruesit e përroit në të gjithë botën.

Politika e Torrentit IPVanish

Siç u tha në FAQ-të e tyre (screenshot më poshtë) IPvanish ka deklaruar se ata vërtet lejojnë torrent / p2p në rrjetin e tyre VPN. Ashtu si me të gjithë ofruesit e VPN, përdorimi juaj u nënshtrohet kushteve të tyre & kushtet e përdorimit të pranueshëm të cilat mund të gjenden në faqen e tyre të internetit.

Politika IPVanish përrua / p2p

Politika përrua IPVanish

Karakteristikat që lidhen me IPVanish:

Nëse shkarkoni torrentë shpesh, mund t’ju duhet një grup më specifik i veçorive sesa ofrojnë shumë ofrues të VPN. Për fat të mirë, IPVanish ka pothuajse të gjitha tiparet më të rëndësishme të intimitetit / sigurisë që dëshironi (me një çift më shumë në zhvillim e sipër).

Këtu janë tiparet më të mira të IPvanish për përdoruesit e torrentëve:

 • Politika ‘Log Zero’: Ne gjithmonë ju rekomandojmë të zgjidhni një VPN pa prerje. IPVanish i plotëson këto kritere.
 • Vrasin kaloni: Ju nuk doni që adresa juaj IP të rrjedhë nëse VPN shkëputet. Softueri i IPVanish ka një ndërprerës vrasës që menjëherë do të ndalojë lidhjen tuaj të internetit nëse VPN dështon.
 • Vendndodhjet e serverëve miqësore për torrent: IPVanish ka serverë të shpejtë në shumë vende miqësore për torrent, përfshirë Zvicrën dhe Hollandën.
 • Kriptimi 256-bit: Kjo është forca më e fortë e shifrimit në dispozicion (që siguron akoma shpejtësi të arsyeshme). Shtë e njëjta forcë kriptimi e përdorur nga ushtria amerikane për komunikime kritike. Kriptimi parandalon ISP-në tuaj (ofruesin e internetit) të lexojë trafikun tuaj ose të shihni se çfarë skedarësh po shkarkoni. Ndihmon gjithashtu në parandalimin e goditjes së përrenjve tuaj.

ExpressVPN Torrent-Miqësia: 7/10

ExpressVPN siguron një set tipar ok për përdoruesit e përrallave. Ata kanë kriptim 256-bit (njëjtë si IPvanish) dhe një ndërprerës praktikisht identik. Ata do të vijnë pak me politikën e prerjeve. Ndërsa ExpressVPN thotë që shkrimet e tyre nuk përfshijnë adresën tuaj IP, ne prapë preferojmë që ata të miratojnë një politikë të vërtetë log-zero, siç kanë VPN-të e tjera.

IPVanish dhe ExpressVPN janë goxha të ngjashëm në aspektin e veçorive të softuerit, por ndryshimi në intimitetin log e shtyn IPVanish përpara.

FITUESI: IPVanish

Prmimi (Cili ofrues është marrëveshja më e mirë?)

IPVanish dhe Express kanë çmim në mes & fundi i lartë i çmimeve të VPN. Në përgjithësi, çmimet më të larta priren të vijnë me shpejtësi më të larta (sepse ofruesi juaj VPN mund të përballojë të shpenzojë më shumë $ për përdorues në kostot e serverit). Kjo krahasim nuk është përjashtim, dhe të dy këta ofrues kanë shpejtësi që janë shumë mbi mesataren. Këtu janë faqet e çmimeve për të dy:

Vmimi IPVanish

Planet e çmimeve IPVanish

IPvanish është zakonisht 10 $ / muaj nëse vendosni të shkoni nga muaji në muaj por vlera më e mirë është padyshim abonimi 1-vjeçar i cili funksionon me një mesatare prej 6.49 $ / muaj.

Vmimet ExpressVPN

Vmimet ExpressVPN

Me planet 1-mujore që fillojnë me gati 13 dollarë, ExpressVPN është lehtësisht një nga ofruesit më të shtrenjtë të VPN. Ju merrni një zbritje të konsiderueshme për blerjen e një abonimi vjetor, dhe në kohën e këtij artikulli, ExpressVPN aktualisht po hedh në 3 muaj bonus falas (gjithsej 15 muaj).

Politika më e mirë e rimbursimit: IPVanish vs Express VPN

Politika e rimbursimit

Të dy IPVanish dhe ExpressVPN kanë një garanci 100% të kënaqësisë, dhe ju mund të merrni një rimbursim të plotë brenda periudhës së rimbursimit të caktuar nëse nuk jeni të kënaqur me shërbimin e tyre.

Politika e Rimbursimit të VPN Express – 30 ditë

Politika e rimbursimit 100% e ExpressVPN u ofron përdoruesve një rimbursim të plotë të çmimit të pajtimit të tyre brenda 30 ditëve të para të shërbimit. Ata madje do të konsiderojnë rimbursimet pas dritares 30 ditore nëse mund të provoni se shërbimi i tyre ishte i paarritshëm ose nuk funksiononte siç duhet. Kjo është një politikë e udhëhequr nga industria e rimbursimit (unë kam ende për të parë një kompani VPN të ofrojë më shumë se 30 ditë)
Ju mund të anuloni llogarinë tuaj me një rimbursim të plotë brenda 30 ditëve nga blerja fillestare … Rimbursimet përtej dritares së blerjes 30 ditë do të konsiderohen, sipas gjykimit të vetëm të ExpressVPN, vetëm nëse një pajtimtar mund të demonstrojë që Shërbimi nuk ishte i disponueshëm ose të përdorshme gjatë periudhës së pajtimit dhe që u bënë përpjekje të arsyeshme për të kontaktuar ExpressVPN për të zgjidhur problemin – ExpressVPN TOS

IPVanish – 7 ditë

IPVanish u jep përdoruesve 7 ditë për të kërkuar rimbursim. Kjo është mesatarisht për sa i përket kohëzgjatjes për një politikë rimbursimi. Përdoruesit mund të kërkojnë rimbursimin e tyre për ndonjë arsye, thjesht duke kontaktuar mbështetjen. Në përvojën tonë, rimbursimet përpunohen shpejt dhe pa shumë telashe.

Fituesi: ExpressVPN (nuk mund të rrihni një garanci 30 ditore!)

Përfshirja dhe rekomandimet

Ndërsa të dy ofruesit e VPN ofrojnë shërbim dhe karakteristika solide, ne mendojmë se këtu ka një fitues të qartë, dhe është IPVanish.

Kjo është veçanërisht e vërtetë nëse përdorimi juaj parësor i VPN do të jetë i regjistrimit të torrent / p2p, pasi IPVanish është i vetmi nga të dy me një politikë të vërtetë ‘Zero-Log’. Dhe sigurisht që çmimi është gjithmonë një faktor, dhe IPvanish rreth 20% më i lirë se expressVPN.

Këtu është një përmbledhje e gjetjeve tona nga kjo krahasim:

IPVanish

IPVanish është një VPN jashtëzakonisht e aftë, për torrent. Ata janë ndër kompanitë më të shpejta të VPN për përrua, dhe ne i emëruam ata zgjedhjen tonë # 1 për përrra anonime në 2016.

Pros:

 • Politika e vërtetë ‘Jo-Logs’
 • Mbrojtje e trefishtë nga rrjedhja e IP
 • shpejt

Cons:

 • Asnjë me të vërtetë. IPVanish ka pak më pak vendndodhje të serverëve sesa ExpressVPN, por me mbi 60 vende, ato janë akoma më shumë se mesatarja.

ExpressVPN

ExpressVPN ka një softuer të jashtëzakonshëm, dhe aplikacionet e tyre të lëvizshme VPN (iOS, Android) janë disa nga më të mirat, kështu që nëse siguria e lëvizshme është një përparësi, ia vlen të shikoni. Ne thjesht dëshirojmë që të mos kushtojë kaq e lodhur.

Pros:

 • Aplikacione të shkëlqyera desktopi dhe celular VPN
 • Shpejtësi shumë të mirë

Cons:

 • Ata mbajnë regjistrat e lidhjeve (por jo adresën IP)
 • i shtrenjtë.

Në fund të fundit

Nëse keni nevojë për një VPN të mirë-dizajnuar, të shpejtë, të mirë-mbështetur për torrentët (ose thjesht sigurinë / transmetimin e përgjithshëm), IPVanish duhet të jetë një nga VPN-të e para që konsideroni. ExpressVPN zhvilloi një luftë të mirë, por ato u përhapën në pothuajse çdo kategori.

Sidoqoftë, nëse akoma jeni i ndarë midis të dyve, përfitoni nga garancitë e rimbursimit 100% të ofruara nga të dy ofruesit dhe provoni ato për veten tuaj!

Artikuj më të dobishëm & Guides

Guides
Përdorni uTorrent në mënyrë anonime
Përdorni QBittorrent në mënyrë anonime
Torrent anonim në 3 hapa
Proxy vs VPN për përralla të sigurta
Udhëzues për Encryption Torrent
Shqyrtime
Udhëzues për Torrentin ExpressVPN
Qasje në Internet private
Torguard
Proxy.sh
IPVanish

Krahasimet e VPN
PIA vs IPVanish
PIA vs Torguard
PIA vs Hidemyass
Torguard vs BTGuard: Proxy Torrent

Faleminderit që lexuat këtë krahasim VPN 🙂

IPVanish

Vizitoni sitin

Politika e rimbursimit 100% 100%

ExpressVPN

Vizitoni sitin

Politika e rimbursimit 100% 100-ditor
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me