Përralla dhe Aksesi në Internet privat (Udhëzuesi përfundimtar për të përdorur PIA si një VPN përrua ose Proxy)

Si të përdorni qasjen në internet privat për përrallat

Qasje në Internet private është një nga (nëse jo më) shërbimet e njohura VPN në botë, dhe një nga zgjedhjet më të mira për përdoruesit bittorrent që janë duke kërkuar të bëjnë shkarkimet e tyre anonime.


PIA është një nga VPN-të më të përballueshme, miqësore për torrentin dhe sigurinë në botë. Kjo është arsyeja pse ne i kemi emëruar ata në VPN të torrentit më të mirë të vitit 2015, dhe pse ata gjithashtu kryesojnë listën tonë të VPN-ve më miqësore në botë (me një rezultat perfekt prej 10).

Më e mira nga të gjitha, një abonim në Aksesin në Internet privat përfshin VPN-në, dhe shërbimin me prokurë SOCKS që nuk regjistrohet. Ato janë vetëm një pjesë e vogël e kompanive që përfshijnë të dy. Siç do ta shihni, aftësia për të përdorur një VPN dhe / ose një proxy për torrentet tuaja do t’ju japë një ton fleksibilitet në mënyrën e shkarkimit të torrenteve në mënyrë anonime..

Ky udhëzues do t’ju tregojë hap pas hapi se si të fshehni adresën tuaj të përroit, të kodoni torrentët tuaj dhe të errësoni historinë tuaj të shkarkimit duke përdorur Qasje në Internet. Le të fillojmë…

Contents

Seksione artikujsh (Kalo përpara)

Këtu janë temat që ne mbulojmë në këtë udhëzues. Klikoni në lidhjet më poshtë për të kapërcyer përpara nëse jeni të interesuar vetëm në disa tema dhe nuk keni nevojë të lexoni të gjithë.

Seksione të përgjithshme:

 1. Hyrje në Qasjen në Internet Private
 2. 2 metoda të përrallave anonime (proxy vs VPN)
 3. Si të përdoret PIA si një VPN për përralla
 4. Si të merrni hyrjen / fjalëkalimin tuaj për serverin proxy të PIA-s (kërkohet për konfigurimin e proxy)

Parametrat e Proxy:

 • Cilësimet uTorrent për PIA
 • Cilësimet e Vuze për PIA
 • Cilësimet e vargjeve për PIA
 • Cilësimet e QBittorrent për PIA
 • Si të përdorni VPN + Proxy njëkohësisht

Qasje në internet privat: Shikim i shpejtë / Karakteristikat / mimet

Foto

Features:
Asnjë regjistër aktiviteti. Pa metadata. periudhë.
Kriptimi AES 256-bit (standard i industrisë)
Kontrolli i forcës / algoritmit të kriptimit
Torrent Friendly
Përfshirë Proxy SOCKS5 (Bonus!)
Përcjellja e portit
Firewall natyror
Garanci e rimbursimit 100% 100-ditor
Lexoni Rishikimin tonë të plotë të PIA-s

Çmimeve
$ 6.96 / month
Oferta më e mirë: 3,33 $ / muaj (1 vit)

Merrni Qasje në Internet »

Qasje në Internet private është shërbimi më i popullarizuar VPN midis vizitorëve në këtë faqe interneti. Ne e konsiderojmë kombinimin e tyre të çmimit / sigurisë / tipareve praktikisht të papërballueshme.

Kur njerëzit janë në kërkim të VPN-së së tyre të parë, në përgjithësi rekomandoj që të gjithë të provojnë së pari PIA (pasi do t’ju kursejë $ $ kundrejt konkurrencës) dhe do të azhurnoni më vonë nëse është e nevojshme.

Ja pse PIA vazhdimisht kryeson listën tonë të VPN-ve të rekomanduara:

Politika e prerjeve: PIA është e vendosur në SHBA, e cila nuk ka kërkesa për ruajtjen e të dhënave për shërbimet VPN. PIA nuk monitoron ose regjistron historinë tuaj të aktivitetit VPN, ueb, ose shkarkim.

Për më tepër, ato janë një nga disa VPN që nuk mbajnë metadata / shkrimet e lidhjeve. Kjo u jep përdoruesve nivelin më të madh të anonimitetit (të cilin ne e duam).

Miqësia e Torrentit: PIA është jashtëzakonisht miqësore për torrent dhe nuk i kufizon përrallat në serverë ose vendndodhje specifike. Në fakt, ata kanë një zgjidhje tepër unike për rivotimin e veprimtarisë përrua në vendet më miqësore për torrent.

Security / Software: Softueri i PIA është i lehtë për t’u përdorur, ofron kriptim 256-bit (forcë e njëjtë si komunikimet ushtarake të sekretit të lartë amerikan) dhe u jep përdoruesve kontroll personal për llojin e kriptimit dhe forcën kryesore të përdorur (nëse dëshironi shpejtësi më të shpejtë / më pak encryption)

Dy mënyra për të përdorur PIA për përrua (Proxy / VPN)

Everydo abonim në Hapësirën në Internet Privat përfshin si shërbimin VPN, ashtu edhe shërbimin anonim të SHPIRS SOCKS. Kjo ju jep një ton fleksibilitet në mënyrën se si vendosni të anonimoni shkarkimet tuaja përrua.

Më e mira nga të gjitha, pasi që PIA lejon 5 lidhje të njëkohshme, ju mund të përdorni të dy Proxy VPN + njëkohësisht me disa avantazhe serioze.

Për analiza të hollësishme, lexoni udhëzuesin tonë për zgjedhjen e një VPN vs Proxy për përrua.

Këtu është një përmbledhje e shpejtë…

Duke përdorur vetëm një Proxy
Zakonisht më shpejt sesa të përdorni një VPN, por e vetmja mundësi juaj e kriptimit është të përdorni kriptimin e integruar të klientit tuaj torrent. Ky mund të jetë problem nëse ISP juaj bie ose bllokon përrallat tuaja.

Me një proxy, adresa juaj e torrentit IP do të jetë e ndryshme nga IP e shfletuesit tuaj të internetit (që na pëlqen).

Duke përdorur vetëm një VPN
Një VPN ju jep encryption jashtëzakonisht të fortë (parandaloni goditjen / monitorimin nga ofruesi juaj i internetit) dhe ju jep më shumë vendndodhje të serverëve / vendeve. Shkarkimet mund të jenë më të ngadalta. Adresa juaj e torrentit IP do të jetë e njëjtë me IP-në e shfletuesit tuaj.

Përdorimi i një Proxy VPN + Së bashku
Sipas mendimit tim, kjo është më e mira e të dy botëve. Ju merrni kriptim jashtëzakonisht të fortë, një shtresë e dyfishtë e anonimitetit (IP juaj ndryshohet dy herë) dhe adresa juaj e torrentit IP është akoma e ndryshme nga IP e shfletuesit tuaj të internetit.

Në mënyrë optimale do të përdorni 1 kompani si një shërbim VPN dhe një tjetër për shërbimin tuaj anonim SOCKS, por shumica e përdoruesve do të jenë të lumtur duke përdorur PIA për të dy (dhe kurseni një bandë prej $ $ $ në proces). Nëse mendoni se mund të dëshironi një ofrues të veçantë të prokursit torrent, ne ju rekomandojmë të përdorni Torguard ose BTGuard (dhe përdorni PIA si VPN tuaj).

Përdorimi i PRP-së ​​për hyrje në internet VPN për torrente

Ky është opsioni më i lehtë sepse nuk keni nevojë të ndryshoni asnjë cilësim brenda klientit tuaj përrua (uTorrent, Vuze, etj).

Kërkohen vetëm 6 hapa:

 1. Regjistrohu për Qasje në Internet në Internet
 2. Shkarkoni programin VPN të desktopit të PIA-s (Windows / Mac në dispozicion)
 3. Hyni në VPN duke përdorur emrin / fjalëkalimin tuaj (ju dërgohet me email kur të regjistroheni)
 4. Lidhu me një server VPN (ne rekomandojmë Hollandën, Zvicrën, Kanada)
 5. Aktivizoni ‘Vrasësin e vrasjes’ të ANP-së (opsionale, por e rekomanduar)
 6. Nisni klientin tuaj të preferuar përrua

Kjo eshte! Trentet tuaja tani janë të koduara dhe adresa juaj e vërtetë e IP do të fshihet nga bashkëmoshatarët tuaj.

Si të regjistroheni në PIA

Regjistrimi në Aksesin në Internet privat është i shpejtë dhe i lehtë. Ju mund të regjistroheni, të paguani, të shkarkoni dhe të lidheni me VPN e tyre në më pak se 5 minuta. Ata kërkojnë shumë pak informacion për të krijuar një llogari.

Ju duhet:

 1. Një adresë e-mail (për të marrë informacionin tuaj të hyrjes)
 2. Një formë pagese (Kartat e kreditit, Paypal, dhe pagesa anonime të Bitcoin të pranuara)
 3. Nëse paguani me kartë krediti, informacioni juaj i faturimit kërkohet gjithashtu

PIA madje ju lejon të përdorni kartat e dhuratave të mbetura nga shitësit me pakicë për të paguar në mënyrë anonime nëse bitcoin është pak tepër konfuz. Sinqerisht, shumica e përdoruesve duhet të jenë në rregull duke zgjedhur lehtësinë e pagesave të pagave.

Pasi të regjistroheni dhe të paguani, PIA menjëherë do t’ju dërgojë një email me informacionin tuaj të hyrjes dhe një lidhje për shkarkimin për programin e tyre (prandaj sigurohuni që të përdorni një adresë të vlefshme të emailit).

Cilësimet e sigurisë së softuerit

Cilësimet tona të rekomanduara duken si të tilla (Klikoni butonin ‘përparuar’ kur hapni softverin për të hyrë në këtë menu).

Parametrat e Avancuara të Qasjes në Internet private

Menyja e përparimeve të cilësimeve

Shënim: Opsionet e autologinit / autoconnect janë plotësisht të varet nga ju.

Parametrat:
Lloji i lidhjes – UDP (kjo duhet t’ju japë shpejtësinë më të shpejtë)
VPN Kill Switch – Kjo do të shkatërrojë lidhjen tuaj të internetit nëse VPN dështon (parandaloni rrjedhjen e IP tuaj)
Mbrojtja e rrjedhjeve DNS – E bën përdoruesin e kompjuterit tuaj vetëm serverët DNS të PIA-s (fshihni historinë e uebit nga Ofruesi i Internetit)
Mbrojtja e rrjedhjeve IPv6 – Opsionale, por parandalon rrjedhjet e IP përmes protokollit të ri IPv6

Kontrolloni konfigurimin dhe zgjidhjen e problemeve tuaja

Shtë e rëndësishme të kontrolloni adresën tuaj të torrentit për t’u siguruar që gjithçka po funksionon siç pritet. Ne kemi shkruar një udhëzues të plotë për verifikimin e ndryshimit të adresës suaj të IP-së.

Nëse shpejtësitë janë WAY më të ngadalta se sa pritej (si nën 500kbps) duhet të aktivizoni hartën e portit automatik në menunë e cilësimeve të lidhjes / opsioneve të klientit tuaj torrent. Shikoni për një mundësi që thotë ‘UPnP’ ose ‘NAT-PMP‘dhe kontrolloni kutinë. Kjo do të sigurojë që paketat e torrentit tuaj përcillen siç duhet përmes ruterit tuaj dhe mos të humbni / bllokoni.

Këtu mund ta gjeni në uTorrent: Opsione > preferencat > Lidhje

harta e portit automatik të Torrentit

Cilësimet e hartës së portit uTorrent

Kjo është ajo, përrallat tuaja tani duhet të kodohen dhe anonimizohen. Mund të shtoni opsionalisht një lidhje proxy (në të njëjtën kohë me VPN) për intimitet të përmirësuar ose nëse preferoni që adresa juaj e torrentit të jetë e ndryshme nga IP e shfletuesit tuaj të internetit.

Si të merrni hyrjen / fjalëkalimin për Proxy të PIA-s (Mos u Hidhni)

Subsdo abonim i PIA vjen me qasje në serverin e tyre të prokut që nuk regjistrohet SOCKS5 në Hollandë. Shtë mjaft i shpejtë dhe është perfekt për t’u përdorur me programin tuaj të preferuar përrues.

Shënim: Mos e kaloni këtë hap të 1-të, që do të thotë të krijoni një kombinim login / fjalëkalimi për proxy. Shtë ndryshe nga detajet e hyrjes suaj në VPN.

Mirë, le të shkojmë përpara dhe të krijojmë një emër / fjalëkalim për serverin proxy

Si të merrni kombinimin logjik me fjalëkalimin tuaj

Për të gjeneruar emrin e përdoruesit / fjalëkalimin tuaj për të hyrë në proxy server, ju duhet të identifikoheni në panelin tuaj të llogarisë në faqen e tyre të internetit.

Pastaj lëvizni poshtë derisa të shihni këtë pjesë:

Si të merrni fjalëkalimin e proxy PIA

Krijoni një hyrje / fjalëkalim proxy në panelin tuaj të llogarisë

Pastaj thjesht klikoni në butonin ‘Rigjenerimi i Emrit dhe Fjalëkalimit’. Lëreni dritaren të hapur që të mund ta kopjoni / ngjisni me lehtësi emrin tuaj / fjalëkalimin tuaj kur i përdorim ato pak.

Informacioni që ju nevojitet për të konfirmuar Proxy PIA

Tani që ju keni emrin / fjalëkalimin tuaj (nga hapi i mësipërm) ka vetëm disa pjesë të informacionit që ju duhet të përdorni serverin proxy SOCKS5 të PIA-s me ndonjë softuer kryesor torrent. Mund edhe ta përdorni me Flud (nëse jeni në Android).

Emri i përdoruesit: (nga hapi i mëparshëm)
fjalëkalimi: (nga hapi i mëparshëm)
Emri / Adresa e hostit të serverit: proxy-nl.privateinternetaccess.com
Port: 1080

Disa shënime të rëndësishme:
Nëse jeni duke përdorur vetëm proxy (pa VPN) ju mund të dëshironi të aktivizoni kriptimin në klientin tuaj përrua. Kjo do të zvogëlojë # e bashkëmoshatarëve tuaj të disponueshëm, por gjithashtu do të parandalojë që ISP-ja juaj të godasë torrentet tuaja, ose të shikoni se çfarë jeni duke shkarkuar.

Për më shumë informacion mbi përdorimin e enkriptimit të përroit të integruar, lexoni udhëzuesin tonë të kodimit.

Në pjesët e mëposhtme, ne do t’ju tregojmë se si të instaloni këto parametra proxy në programin tuaj të preferuar përrua. Clientdo klient përrua do të ketë seksionin e vet (zakonisht i renditur sipas rendit të popullaritetit).

Cilësimet uTorrent (Proxy PIA)

Për të hyrë në cilësimet e përfaqësuesit në uTorrent, shkoni te:
Opsione > preferencat > Lidhje (skedat në të majtë)

Vendosni informacionet më poshtë në fushat e duhura siç tregohet:

lloji: sOCKS5
Proxy: proxy-nl.privateinternetaccess.com
Port: 1080
Emri i përdoruesit: emrin e përdoruesit të gjeneruar në hapin e mëparshëm
fjalëkalimi: fjalëkalimin e gjeneruar në hapin e mëparshëm

dhe sigurohuni që të kontrolloni të gjitha 6 kutitë e shënuara me një pikë të gjelbër për të parandaluar rrjedhjen e identifikimit të informacionit përmes utorrentit.

Cilësimet e prokursit të Torrentit për hyrje në internet privat

Cilësimet e Proxy tor për PIA

Tjetra ju keni mundësinë për të shtuar enkriptim. Nëse nuk jeni duke përdorur një VPN, ky hap do të ndihmojë në parandalimin e goditjes / monitorimit të ISP, por mund të zvogëlojë numrin tuaj të bashkëmoshatarëve në dispozicion. Lexoni udhëzuesin tonë të enkriptimit për për detaje të plota.

Cilësimet e Kriptimit tëTorrentit

Shko tek Menu > Opsione > preferencat > BitTorrent, dhe bëni që cilësimet tuaja të duken si këto:

Kriptimi i detyruar iTorrentit (Proxy PIA)

Mënyra ‘Forced Encryption’ (Ndihmoni parandalimin e goditjes)

Kriptimi i integruar i uTorrent është më i mirë se asgjë nuk mund të ndihmojë nëse ofruesi juaj i Internetit është duke goditur / ngadalësuar shkarkime përrua. Udhëzuesi ynë për Encryption Torrent ka një sqarim të plotë se si të kodoni në mënyrë efektive torrentet tuaja.

Cilësimet e Proxy Vuze (Për Hyrjen Private në Internet)

Për të hyrë në cilësimet e proxy Vuze, shkoni te…
Menu > Tools > Opsione > Lidhja (Tab në të majtë) > prokurë
Shënim – duhet të jeni në përdoruesin e avancuar për të modifikuar cilësimet e përfaqësuesit. Shkoni te Opsionet > Modaliteti i përdoruesit për të kaluar

Përdorni cilësimet e listuara më poshtë së bashku me emrin e përdoruesit / fjalëkalimin për serverin proxy që keni krijuar tashmë në mënyrë që cilësimet tuaja të përputhen me imazhin më poshtë. Sigurohuni që të kontrolloni të gjitha kutitë e njëjta.

Parametrat:
Mikpritës: proxy-nl.privateinternetaccess.com
Port: 1080
Emri i përdoruesit: (emri juaj i përdoruesit)
fjalëkalimi: (Fjalëkalimi juaj)
Versioni për çorape: V5

Një që ju vendosni emrin e përdoruesit / fjalëkalimin tuaj në fushën e duhur, cilësimet tuaja duhet të duken pikërisht si kjo. Pastaj klikoni në butonin ‘TEST SOCKS’ për të konfirmuar konfigurimin se po funksionon.

Cilësimet e proxy Vuze për qasje në internet privat

Cilësimet e proxy Vuze për Hyrjen në Internet Privat

Cilësimet e kriptimit të Vuze

Nëse jeni duke përdorur vetëm proxy, dhe jo një VPN në të njëjtën kohë, rekomandohet të përdorni kriptimin e protokollit të Vuze për të parandaluar që ISP-ja juaj të godasë ose të lexojë shkarkimet tuaja përrua. Për një shpjegim të plotë të kriptimit të përrallave dhe përfitimeve të tij, lexoni Udhëzimin tonë të Kriptimit të Torrentit.

Për të hyrë në cilësimet e kriptimit në Vuze, shkoni te Menu > Tools > Opsione > Lidhje > Kriptimi i Transportit

Për kriptimin ‘Forced’ (nënkupton që nuk lejohen lidhje të pasigurta) ndryshoni cilësimet tuaja për t’u përputhur me ato më poshtë dhe zgjidhni të gjitha kutitë:

Kriptimi i Vuze

Parametrat e kriptimit ‘Forced’ Vuze

Artikujt e lidhur

Këtu janë disa udhëzues të tjerë që ju i shihni jashtëzakonisht të dobishëm nëse Vuze është klienti juaj përrua i zgjedhjes:

 • Si të kontrolloni IP-në tuaj përrues – përdorni këtë udhëzues për të verifikuar se cilësimet e përfaqësuesit tuaj po fshehin IP tuaj siç pritej
 • Si ta përdorni Vuze në mënyrë anonime – Udhëzime për konfigurimin e Proxy + VPN për vuze.

Cilësimet e Proxy Deluge

Për të përdorur serverin proxy të PIA me Deluge, së pari shkoni te redaktoj > preferencat > prokurë (nga kategoritë në të majtë)

Deluge kërkon që ju të konfiguroni manualisht cilësimet e përfaqësuesit për secilin shërbim individualisht. Ne do të përdorim të njëjtat parametra të njëjtë proxy për secilin, por ju duhet t’i futni ato 1 me 1.

4 shërbimet janë: Peers, Web Seed, Trackers, DHT.

Këtu janë parametrat që do të doni të futni për secilën:

 • lloji: Ocksorapet V5 W / Auth
 • Emri i përdoruesit: Emri juaj i përdoruesit
 • fjalëkalimi: Fjalëkalimi juaj
 • Mikpritës: proxy-nl.privateinternetaccess.com
 • Port: 1080

kur të keni mbaruar duhet të duket kështu:

Foto

Cilësimet e encryption të Deluge

Nëse nuk përdorni një VPN, ju mund të dëshironi të përdorni enkriptimin e integruar të Deluge (lexoni udhëzuesin tonë të plotë të enkriptimit)

Për të hyrë në cilësimet e kriptimit, shkoni te rrjet (kategori) në preferencat (menu)

Ndryshoni cilësimet tuaja për t’i përputhur këto (do të lejojnë vetëm transferimet e koduara plotësisht)

 • Përbrenda: i detyruar
 • jashtë: i detyruar
 • Niveli i shifrimit: Rrjedha e plotë
 • Kriptoni tërë rrjedhën: kontrolluar ne daten

Vendosni cilësimet e kriptimit të detyruar

Kriptimi me rrymë të plotë ‘Forced’

Udhëzues të tjerë të dobishëm

Sigurohuni që të shikoni udhëzuesit tanë të tjerë për të përfituar sa më shumë nga Deluge. Ju patjetër do të dëshironi të kontrolloni adresën tuaj të torrentit për të verifikuar konfigurimin e proxy që po funksionon.

 • Si të kontrolloni Adresën IP të Deluge – Verifikoni se konfirmimi i proxy tuaj po funksionon siç pritet të fshehë adresën tuaj IP
 • Udhëzues anonimiteti i përmbytjeve – Si të përdorni Deluge me një Proxy dhe / ose VPN për privatësi optimale

Cilësimet e Proxy QBittorrent (Për qasje në internet privat)

Për të përdorur shërbimin e prokurorit të PIA me QBittorrent, përputheni cilësimet e duhura më poshtë me fushat në menunë e opsioneve të QBittorrent siç tregohet më poshtë. Për të hyrë në cilësimet e përfaqësuesit, shkoni te: Tools > Opsione > Lidhje

Cilësimet

 • lloji: sOCKS5
 • Mikpritës: proxy-nl.privateinternetaccess.com
 • Port: 1080
 • Emri i përdoruesit: i gjeneruar në panelin e kontrollit të llogarisë PIA në hapin e kaluar
 • fjalëkalimi: të gjeneruara në panelin e kontrollit të llogarisë

Foto

Kriptimi opsional për QBittorrent

Nëse nuk jeni duke përdorur një Proxy VPN + së bashku, atëherë rekomandohet që të përdorni enkriptimin e integruar të QBittorrent nëse shpejtësitë tuaja janë më të ngadalta se sa pritej. Kjo për shkak se shpejtësia e ngadaltë shpesh është rezultat i bllokimit ose goditjes (ngadalësimit) të porteve të zakonshme të ofruesit tuaj të Internetit..

Lexoni udhëzuesin tonë të encryption Torrent për detaje të plota se si / kur / pse të kriptoni torrentet tuaja. Ose thjesht përputheni me cilësimet tuaja QBittorrent për t’u përputhur me ato më poshtë:

nën Tools > Opsione > BitTorrent
Ndryshoni rezultatin ‘Mënyra e Kriptimit’ në ‘Kërkojnë Kriptim’

Cilësimet e kriptimit të QBittorrent

Si të mundësohet kriptimi në QBittorrent

Udhëzues të tjerë të dobishëm

Ju do të dëshironi të kontrolloni adresën tuaj IP të përmbytur për të verifikuar që konfigurimi i proxy tuaj po funksionon në mënyrë korrekte (dhe jo të rrjedhë adresën tuaj të vërtetë IP. Ne kemi gjithashtu një udhëzues të plotë për anonimitet..

 • Si të kontrolloni adresën tuaj të torrentit
 • Si ta përdorni Deluge në mënyrë anonime – Cilësimet e VPN / Proxy / Encryption për Deluge.

Si të përdorni PIA VPN & Proxy së bashku

Pajtimtarët e PIA mund të zgjedhin të përdorin Shërbimin Privat të Internetit VPN dhe Proxy shërbimin në të njëjtën kohë, për të shkarkuar përrua në mënyrë anonime. Ky mund të jetë opsioni më i mirë për shumë përdorues dhe ka disa përparësi:

 • Trentet tuaja do të kodohen me shifrim jashtëzakonisht të fortë 256-bit
 • Adresa juaj e torrentit IP do të jetë e ndryshme nga adresa IP e shfletuesit tuaj të internetit
 • Edhe shfletuesi juaj dhe IP torrent do të jenë të ndryshëm sesa adresa juaj e vërtetë IP (e cila do të mbetet e fshehur)
 • Përdorimi i Proxy VPN + së bashku mund të jetë më i shpejtë se vetëm VPN (dëshmi anekdotike)
 • një prokurë SOCKS mund të parandalojë rrjedhjet IP më mirë sesa vetëm një ndërprerës vrasës VPN

Si ta vendosni

Hapi 1 – ndiqni udhëzuesin e konfigurimit të proxy PIA në këtë artikull, për të instaluar cilësimet e sakta të përfaqësuesit në programin tuaj të preferuar përrues.
Hapi 2 – Një nga cilësimet e proxy është konfiguruar dhe testuar, nuk ka cilësime speciale që kërkohen për VPN

Si të përdorni PIA VPN / Proxy së bashku

Ka vetëm një rregull të rëndësishëm për t’u ndjekur këtu:
Sigurohuni që të lidheni me serverin VPN para se të hapni klientin tuaj përrua!

Nëse hapni së pari softuerin e përrallës, ai mund të shkaktojë një gabim të përfaqësuesit kur adresa juaj themelore IP ndërrohet kur përfundimisht lidheni me VPN. Kjo shpesh do të bëjë që proxy serveri të shkëputet dhe t’ju bllokojë nga lidhjet e ardhshme për një periudhë të shkurtër kohe.

Nëse e bëni këtë gabimisht, thjesht mbyllni programin tuaj përrues, pritni disa minuta, rikthehuni përsëri në VPN, atëherë hapni programin tuaj përrues si normal.

Udhëzues / artikuj të tjerë të dobishëm

Faleminderit për leximin e udhëzuesit tonë për përdorimin e PIA për përralla. Shpresojmë që ju të keni gjetur jashtëzakonisht të dobishëm (ju lutemi ndani atë me një mik nëse e keni bërë!)

Këtu janë disa udhëzues të tjerë të dobishëm për t’ju ndihmuar që torrentet tuaja të jenë sa më të sigurta dhe anonime.

Udhëzues popullorë

Switch VPN-Kill (pse është e rëndësishme për përralla të sigurta)
Si të përdorni uTorrent në mënyrë anonime
Si ta përdorni Vuze në mënyrë anonime
Si ta përdorni QBittorrent në mënyrë anonime
si & pse të kriptoni shkarkimet tuaja përrua

Artikuj dhe komente të tjera

Proxy vs VPN (për përdoruesit e torrentëve)
SOCKS kundër proxies HTTP (një është shumë më superior)
VPN falas dhe pse nuk janë të mirë për përruajt
Shqyrtimi i hyrjes në internet private
PIA vs Torguard

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map