Qasja IPVanish vs Internet në Internet: Krahasimi i VPN

IPVanish vs Access Internet në Internet 2018

Qasje në Internet private dhe IPVanish janë dy nga ofruesit më të mirë të VPN në dispozicion të konsumatorëve. Ata janë renditur në renditjen më të lartë në siguri, anonimitet, intimitet, besueshmëri dhe shpejtësi. Të dy janë me seli në Shtetet e Bashkuara, domethënë të dhënat tuaja janë në duart e një kompanie me reputacion dhe jo disa ofrues VPN me hije pa aq shumë sa një adresë postare.


PIA ishte një pionier në anonimitet dhe nuk ka mbajtur asnjë regjistër që nga fillimi i tyre, dhe IPVanish u bashkua me radhët e ofruesve të nivelit të lartë VPN që nuk regjistrohen në fillim të vitit 2014. Siç mund ta keni vënë re, nga artikujt e tjerë në këtë sit, anonimiteti dhe siguria (në mendimi ynë) duhet të jetë përparësia kryesore kur zgjedh një ofrues VPN, veçanërisht për përdoruesit e BitTorrent. Qasja në Internet private dhe IPVanish janë dy nga të preferuarat tona, kështu që kush fiton kur përplasen peshat e rënda? Lexo!

Krahasimi i VPN: Karakteristikat dhe Specifikimet

Foto

Rishikimi i plotë i IPVanish

PIA vs IPVanish

Shqyrtim i plotë i ANP-së

IPVanish

 • Bazuar në SH.B.A..
 • Servera në 6 kontinente, 59+ vende
 • 14,000+ Adresa IP
 • Protokolet OpenVPN, L2TP dhe PPTP
 • Ka programin e tyre profesional VPN
 • Kriptimi i shkallës ushtarake 256-bit
 • Asnjë Regjistër (asnjë lidhje ose përdorim log)
 • 10,00 $ / muaj (çmimi 1 muaj)
 • 6.49 dollarë në muaj (çmimi 12 muaj)
 • Garancia e kthimit të parave 7 ditë

Oferta Speciale: Për një kohë të kufizuar, merrni një shtesë shtesë prej 20% nga çmimi i listuar, deri në 3 vjet! Kjo është nën 5.25 $ / muaj. (Për të marrë ofertën speciale, klikoni në lidhjen e mësipërme dhe prisni rreth 30 sekonda për një paraqitje speciale për të kërkuar zbritjen tuaj)

Qasje në Internet private

 • Bazuar në SH.B.A..
 • Servera në 3 kontinente, 10 vende
 • 1,000+ Adresa IP
 • OpenVPN, L2TP dhe PPTP + Shërbim falas me prokurë
 • Ka programin e tyre profesional VPN
 • Kriptimi 128-Bit në 1024-Bit (varet nga protokolli)
 • Asnjë Regjistër (asnjë lidhje ose përdorim log)
 • 6.95 $ / muaj (çmimi 1 muaj)
 • 3.33 $ / muaj (çmimi 12 muaj)
 • Asnjë politikë rimbursimi

Merrni 1 vit Qasje në Internetin privat vetëm për 40 dollarë!

Krahasimi i softverit IPvanish vs Private në Qasjen në Internet

Përmbledhje:

IPVanish
Softueri i IPVanish është kryesisht funksion në vend të frills. Ata krenohen me shpejtësinë e tyre më të lartë në rrjetin e tyre VPN Tier-1 dhe listën e tyre mbresëlënëse të serverëve në mbi 59 vende të çdo kontinenti, përveç Antarktidës. Ju merrni lidhjen OpenVPN, L2TP dhe PPTP, lidhje me 1 klik dhe aftësinë për të renditur serverët sipas vendit ose kohën e pingut, por jo shumë më tepër.

Qasje në Internet private (PIA)
PIA merr një qasje pak më ndryshe. Në vend që të përpiqen të konkurrojnë me shumëllojshmërinë e serverëve, ata ofrojnë serverë në 10 vende (shumica prej atyre që dëshironi, përfshirë SH.B.A., Hollandë dhe MB). PIA përbën mungesën e tyre të shumëllojshmërisë së serverëve me një softuer tepër funksional dhe veçori të sigurisë që gjenden në pothuajse asnjë softuer tjetër të ofruesve të VPN. Lista mbresëlënëse e karakteristikave përfshin: Mbrojtjen e Rrjedhjes DNS, VPN Kill Switch dhe forcën e rregullueshme të enkriptimit.
&# 65279; Program kompjuterik IPVanish VPN&# 65279;
IPVanish sapo lëshoi ​​programin e tyre të ri me versionin 2.0 me edhe më shumë veçori se më parë, përfshirë pamja e hartës së serverit, dhe rotacioni i automatizuar i IP. Le të shohim në detaje të gjitha tiparet e IPVanish.

Karakteristikat e softverit IPVanish

 • Lidheni automatikisht / Autoconnect
 • Zgjidhni serverin automatik
 • Renditni serverët sipas kohës ping, qytetit ose vendit
 • Zgjidhni serverin nga pamja e hartës
 • Kontrolloni adresën IP për të verifikuar lidhjen VPN
 • Treguesi i tabakës së sistemit vizual (Kuq kur shkëputet / Gjelbër kur lidhet)
 • Rrotullimi IP opsional me interval të rregullueshëm kohor
 • Opsioni Zgjedhor i Portit / Protokollit Manual (PPTP, L2TP, OpenVPN)
 • Zgjedhja e serverëve inteligjent sipas përdorimit të dëshiruar: (Shpejtësia, transmetimi i videos, lojrat, etj)

Karakteristika që dëshirojmë të shohim në të ardhmen:

 • Mbrojtja e rrjedhjeve DNS
 • VPN Kill Switch / Shkëputja automatike në lidhjen e rënë VPN

Karakteristikat e softverit IPVanish në thellësi:

Lidheni automatikisht / Autoconnect
Përdoruesit u jepet zgjedhja nëse duhet të lidhen me fillimin, ose të lidhen me dorë. Ju gjithashtu mund të zgjidhni serverin me të cilin dëshironi të lidheni automatikisht dhe nëse t’i ruani kredencialet tuaja të hyrjes ose t’i shkruani ato në çdo kohë.

Zgjedhja / Ndërrimi i serverave
Përdoruesit u jepet zgjedhja që të zgjedhin nga serverët 100+ VPN të IPVanish duke përdorur ose pamjen e listës (të renditshëm sipas vendit, qytetit, ose kohën e pingut) ose pamjen e hartës, për zgjedhjen vizuale të serverit. Versioni më i ri 2.0 i softverit VPN IPVanish tani lejon ndërrimi i IP-së në fluturim pa shkëputje kur përdorni OpenVPN dhe IP mund të rrotullohen automatikisht në një interval kohor të specifikuar nga përdoruesi, duke shtuar më tej intimitetin dhe anonimitetin tuaj në internet.

(funksioni (jQuery) {
funksionin fillestar () {dritare.wSlideshow && window.wSlideshow.render ({elementID:"908959832306279364",nav:"asnje",navLocation:"fund",captionLocation:"fund",tranzicionit:"zbehet",Luaj automatikisht:"1",shpejtësia:"5",aspectRatio:"auto",showControls:"i vërtetë",randomStart:"i rremë",figurat: [{"url":"1/5/9/8/15986964 / 9790913.png","gjerësi":"400","lartësi":"304","titull":"Ndërrimi IPVanish"} {"url":"1/5/9/8/15986964 / 2224540.png","gjerësi":"400","lartësi":"288","titull":"Pamja e listës së serverëve IPVanish"} {"url":"1/5/9/8/15986964 / 2552621.png","gjerësi":"400","lartësi":"287","titull":"Pamja e hartës së serverit IPVanish"}]})
jQuery (dokument) .ready (init);
}) (Window.jQuery)

Program kompjuterik privat për hyrje në internet
Qasja në Internet private ofron një nga paketat e preferuara të programeve tona. Ato kanë të gjitha tiparet e sigurisë që duam në një paketë të bukur të thjeshtë.

Karakteristikat e PIA:

 • Auto-Login / Auto-Connect
 • Zgjedhja e Protokollit (PPTP, L2TP, OpenVPn)
 • Zgjedhja e Portit (TCP / UDP, Numri i Portit)
 • Forca e Kriptimit (Kur përdorni OpenVPN ju mund të rregulloni manualisht tunelin VPN dhe forcën kryesore)
 • Mbrojtja e rrjedhjeve DNS
 • VPN Kill Switch / Internet Kill Switch
 • Forcimi i portit
 • Treguesi vizual i lidhjes për ikonën e sistemit të trayit (E gjelbër = e lidhur, e kuqe = jo e lidhur)

Karakteristikat e softverit të hyrjes në internet private Në thellësi

Lloji i lidhjes: Zgjidhni TCP ose UDP
Porti i largët: Zgjidhni Auto, ose zgjidhni me dorë
Port lokal: Zgjidhni portin që dëshironi të përdorni për VPN në rrjetin tuaj lokal për qëllime përcjelljeje (nëse është i aktivizuar)
kunj Forcimi i portit: Ndezur fikur
VPN Kill Switch: On / Off (Shkëput menjëherë lidhjen tuaj të internetit nëse bie VPN. Dhe pse ato janë një tipar i shkëlqyeshëm për përdoruesit bittorrent.

Mbrojtja e rrjedhjeve DNS: Një masë shtesë ndalese-hendeku siguron që të gjithë kërkuesit e DNS (kur jeni kompjuter përpiqet të gjeni një faqe në internet) të kalojnë nëpër tunelin VPN në vend se jashtë tij (kjo është një e metë e dritareve, dhe shumë VPN nuk e korrigjojnë atë) DNSLeakTest.com për të mësuar më shumë)

Mbrojtja IPv6: Disaktivizoni opsionalisht përdorimin e protokollit IPv6 mbi VPN për siguri të shtuar.

Qasja në Internet private vs softveri IPVanish

Cilësimet e lidhjes së hyrjes në internet private

Cilësimet e përparuara të sigurisë PIA
Mund të ndryshoni manualisht forcën e kriptimit të tunelit të të dhënave VPN, deri në 256-bit encryption Blowfish. Ju gjithashtu mund të rregulloni nivelin e kriptimit të vërtetimit të të dhënave dhe shtrëngimin e dorës të tastit RSA, deri në 4096 bit.

PIA vs IPVanish cilësimet e përparuara të sigurisë

Cilësimet e përparuara të sigurisë

Përfundimi i softverit:
Të dyja PIA dhe IPVanish ofrojnë veçori mbresëlënëse të softuerit, por ne i japim Qasje në Internet private skaji për shkak të veçorive të tyre të sigurisë, duke siguruar që përdoruesit mund të mbeten anonimë edhe në rast të një shkëputjeje aksidentale të VPN. Ne gjithashtu vlerësojmë një mori cilësimesh manuale në softuer për tweaking forcën e kriptimit për më shumë siguri / shpejtësi sipas preferencave të përdoruesit.
Softueri më i mirë: Akses në Internet privat (Klikoni për të marrë PIA për vetëm 3.33 $ / muaj)
Bleni VPN

IPVanish vs PRivate Qasja në Internet: Siguria dhe privatësia

Kur bëhet fjalë për sigurinë dhe privatësinë për ofruesit e VPN, ne shikojmë në kriteret e mëposhtme: forca e kriptimit, politika e prerjeve, pagesa në Bitcoin, dhe veçori shtesë të sigurisë. Le të hedhim një vështrim të shpejtë se si ata grumbullohen kokë më kokë.

IPVanish
Absolutisht asnjë regjistër VPN. Krejtësisht anonim
Fuqia e shifrimit deri në 256-bit
Pranohet Bitcoin
DNS Mbrojtja e rrjedhjeve e integruar
Asnjë VPN Kill Switch
Pa mbrojtje IPv6
Lejohen përralla
Zjarri Natyror i përfshirë
Qasje në internet privat:
Absolutisht asnjë regjistër VPN. Krejtësisht anonim
Fuqia e shifrimit deri në 256-bit
Pranohet Bitcoin
Mbrojtja e rrjedhjeve DNS e ndërtuar në
VPN Kill Switch
Mbrojtja IPv6
Lejohen përralla
Asnjë Firewall

Siç mund ta shihni, të dy ANP dhe IPVanish janë ofruesit VPN që nuk regjistrohen. Ata nuk mbajnë asnjë regjistër VPN çfarëdo. Ky është kriteri ynë kryesor për të gjykuar sigurinë / intimitetin e ofruesve të VPN, dhe të dy kalojnë me ngjyra fluturuese.

Sa për karakteristikat e tjera, të dy VPN kanë encryption të ngjashme dhe mundësi pagese anonime. Sa i përket rrjedhjeve të DNS, ne nuk zbuluam ndonjë rrjedhje duke përdorur softuerin IPVanish edhe pse ato nuk kanë ndërtuar në mbrojtje rrjedhje DNS, por ne akoma i japim përparësi PIA-s atje.

Qasje në Internet private gjithashtu ofron një ndërprerës VPN (një tipar i shkëlqyer sigurie që automatikisht lidh lidhjen tuaj të internetit nëse lidhja juaj VPN dështon, duke siguruar që adresa juaj e vërtetë IP nuk ekspozohet rastësisht në bittorrent, ose në internet), si dhe mbrojtje nga rrjedhja IPv6 ( një e metë e njohur e dritareve). për fat të keq IPVanish nuk ofron këto veçori.

Një zonë ku IPVanish me të vërtetë dallohet, sidoqoftë, është përfshirja e një Firewall falas i natyrës me shërbimin e tyre VPN. Kjo është një veçori e rrallë dhe mbresëlënëse që gjendet vetëm në disa ofrues të VPN. Ndihmon për të parandaluar hakerat, bots ose malware që të arrijnë kompjuterin tuaj përmes tunelit VPN duke filluar me adresën tuaj IP anonime. Ai filtron të dhënat që shkojnë në rrjedhën e sipërme në tunelin VPN për t’u siguruar që janë të dhëna që keni kërkuar dhe jo diçka me qëllim të keq.

Përfundim:
IPVanish bën një rast mbresëlënës me shërbimin e tyre të lirë të zjarrit NAT, por të PIA-së VPN Kill-Switch, dhe Mbrojtja e rrjedhjeve DNS si dhe forca e rregullueshme e kriptimit u jep atyre avantazh. Në fund të fundit, thjesht zbret se cilat karakteristika janë më të rëndësishme për ju, pasi mbrojtja e rrjedhjes DNS dhe funksionaliteti vrasës-ndërprerës mund të shtohen në çdo VPN me softuer falas të palëve të treta, ndërsa një firewall i VPN nuk mund të.
Siguria më e mirë: Aksesi në Internet privat (nga nje hunde)

Vendndodhjet e serverëve dhe karakteristikat e tjera

IPVanish
 • 59+ vende me serverë
 • 6 kontinente me serverë
 • 100+ qytete të ndryshme
 • Rrotullimi i IP-së pa humbur lidhjen VPN
 • Asnjë server pa proxy
Qasje në Internet private
 • 10 vende me serverë
 • 3 kontinente me serverë
 • 17+ qytete të ndryshme
 • Pa rotacion IP
 • Serverë me prokurë falas të përfshirë me VPN

qartë, IPVanish ka një avantazh masiv në numrin e lokacioneve të serverëve. Ata janë në të vërtetë ofruesi më i shpejtë i zgjerimit të VPN në botë dhe i dyti vetëm për të HideMyAss VPN për numrin e përgjithshëm të lokacioneve të serverit. PIA në mënyrë të qartë nuk mund të garojë në atë front dhe është përmbajtje për të kufizuar veten në vendet e serverëve në 10 nga vendet më të dëshiruara, duke përfshirë SHBA, Mbretërinë e Bashkuar, Kanada, Hollandë, etj … Klikoni këtu për të parë listën e plotë të IPVanish të vendndodhjeve të serverëve dhe vendet!

Tipar i Rrotullimit të IPVanish lejon ndërrimin e planifikuar të adresës IP të caktuar në VPN në një interval të specifikuar për sigurinë e shtuar. Kjo mund të jetë poshtë pa u shkëputur nga VPN ose nga serverat ndërrues. Në vend të kësaj, IPVanish thjesht ju cakton një tjetër nga 14,000 IP-të në zotërimin e tyre ndërsa janë akoma të lidhur.

Qasje në Internet private ofron një veçori shtesë që IPVanish nuk e bën. Ato përfshijnë servera me proxy falas me paketën e tyre VPN. Kjo ju lejon të anonimoni një program ose protokoll specifik në vend të gjithë lidhjes tuaj duke përdorur VPN. Ju mund t’i përdorni ato njëkohësisht, për shembull duke e lidhur klientin tuaj përrua përmes një serveri tjetër të programeve netherlands. Kjo lidhje do të ekzistojë brenda lidhjes VPN me një server të SHBA që po mbron të gjithë kompjuterin tuaj. I dashur huh?

Serverat / Karakteristikat më të mira: 59 vende janë të vështira për tu mposhtur. IPVanish fiton me siguri!

Testi i Shpejtësisë së VPN: Qasja në Internet Intternet vs IPVanish

Përmbledhje:
Hyrja brenda duhet të dini se kjo mund të mos jetë një luftë e drejtë. IPVanish është ofruesi i vetëm VPN në botë që kontrollon shtyllën kurrizore të të dhënave të tyre të nivelit. Kjo do të thotë që IPVanish ka qasje të drejtpërdrejtë në autostradat globale të të dhënave që janë ndërtuar nga kompania e tyre mëmë (Highwinds) në vend që të lejojë hyrje në hyrje në bandwidth dhe serverë si VPN-të e tjera. Kjo do të thotë e vetmja gjë që kufizon shpejtësinë e IPVanish është sasia e gjerësisë së bandës që ata janë të gatshëm ta ndajnë në shërbimin e tyre VPN, por ato konsiderohen gjerësisht si ofruesi më i shpejtë i VPN në botë. Shumica e lidhjeve vetanake të klientëve të tyre nuk do të jenë aq shpejt sa të shfrytëzojnë të gjithë shpejtësinë që ofron IPVanish.

Faktorët që ndikojnë në rezultatet e provës së shpejtësisë:
Shpejtësitë që përdoruesit do të shohin kur përdorin një VPN preken nga shumë faktorë përfshirë:

 • Ngarkesa e serverit
 • Vendndodhja e serverit dhe distanca
 • Gjerësia e bandës së serverit
 • Fuqia e shifrimit të lidhjes VPN
 • Bandwidth i lidhjes normale të internetit të përdoruesve (testi ynë u bë në lidhje me 50 Mbps)

Testi i Shpejtësisë IPVanish

virgjeria ipvaniane me e shpejte

Testi i Shpejtësisë IPVanish Virginia, USA

Testi i Shpejtësisë IPVanish California

Testi i Shpejtësisë IPVanish California në SHBA

Kanada e testit të shpejtësisë IPVanish

IPVanish Toronto Speedtest Kanada

Testi i Shpejtësisë IPVanish Hollandë

Testi i Shpejtësisë IPVanish në Hollandë

Test i Shpejtësisë së Hyrjes në Internet privat

PIA NYC më e shpejtë

Testi i Shpejtësisë së Hyrjes në Internet privat New York, USA

Testi i shpejtësisë PIA në Kalifornia

Testi i Shpejtësisë së PIA California, USA

testi i shpejtësisë kanada vpn

Testi i Shpejtësisë së PIA-s Toronto, Kanada

Testi i Shpejtësisë së Hollandës në Hapësirën në Internet

Testi i Shpejtësisë së PIA-s në Hollandë

Analiza e Testit të Shpejtësisë:
Qasje në Internet private performuar mjaft i admirueshëm, duke marrë parasysh se ato janë një nga ofruesit më të përballueshëm të VPN në botë. Kjo duke u thënë, IPVanish i rrahu ata në çdo vend, në të njëjtat raste gati dyfishimi i shpejtësisë së PIA-s. Secili ofrues i VPN duhet të jetë më shumë se sa shpejt për video streaming HD midis kontinenteve ose për të shkarkuar përrua (me kusht që lidhja juaj e internetit të jetë mjaft e shpejtë), por nëse shpejtësia më e shpejtë e mundshme është e rëndësishme për ju, do të dëshironi më mirë merrni IPVa&# 65279; Nish, veçanërisht nëse jeni lidhja ISP është 25Mbps ose më e shpejtë.
Fituesi: IPVanish

Pricemimi dhe vlera

Qasje në Internet private ka 2 paketa vpn që ia vlen të merren parasysh (plani 6 mujor është vetëm disa dollarë më lirë se ai plan 12 muajsh dhe nuk duhet të blihet kurrë. Të gjitha planet përfshijnë të gjitha tiparet VPN dhe bandën e pakufizuar dhe transferimin e të dhënave. Themimi është:

 • 1 muaj – 6,95 dollarë ose
 • 1 vit – 39,95 dollarë ($ 3.33 / month).

Kjo është një vlerë e pabesueshme për aq sa unë jam i interesuar, dhe pothuajse e pakrahasueshme nga çdo ofrues tjetër i kualitetit të lartë VPN. E vetmja që i afrohet do të ishte Proxy.sh.

IPVanish ofertat 3 pako VPN të gjithë duke përfshirë të njëjtat karakteristika dhe servera, ndryshimi i vetëm është kohëzgjatja e abonimit:
1 muaj – 10 dollarë
3 muaj – 26,99 dollarë
12 muaj – 77,99 dollarë
($ 6.50 / month)

Icingmimet e tyre janë shumë të ngjashme me HideMyAss, konkurrencën e tyre më të ngushtë për sa i përket vendndodhjeve të serverëve, por IPvanish i ka detyruar ata të rrahin qartë me shpejtësi, miqësi përrua dhe politikën e tyre të re No Logs.
Ofertë speciale !!!! – Sa i përket këtij shkrimi, ju mund të kurseni edhe 20% shtesë për tre periudhat e para të faturimit (deri në 1 vit)
Për të kërkuar ofertën, klikoni në lidhjen e ofertës speciale, pastaj prisni 30-60 sekonda përpara se të shkruani informacionin tuaj në faqen e regjistrimeve. Do të merrni një paraqitje me 20% ofertë, klikoni për të kërkuar (pa hapa shtesë të nevojshëm), atëherë regjistrohuni. Prmimi i ri do të jetë $ 8 / month ose $ 62,39 / vit.

Fituesi i çmimeve më të mira: Qasja në Internet private është një vlerë e pamposhtur për ata që kanë një buxhet, por nëse serverë shtesë ose shpejtësi ose janë të rëndësishme për ju, IPVanish është një marrëveshje e madhe, veçanërisht me 20% zbritje!

Përmbledhje dhe përfundime

IPVanish dhe Qasje në Internet private janë dy nga ofruesit më të mirë të VPN në të gjithë botën, kështu që ne prisnim gjëra të shkëlqyera nga kjo ndeshje kokë më kokë dhe ata jetuan deri në vizitë. Të dy do t’ju shërbejnë mjaft mirë për aktivitete intenzive si bandwidth Transmetimi i videove HD me Hulu ose Netflix. Rrjeti i të dhënave të nivelit të IPVanish-1 duhet t’ju japë një forcë shtesë shtesë nëse mendoni se ju duhet.

Në testet tona, të dy konkurentët ishin përputhur shumë ngushtë, me secilin duke qëndruar jashtë në disa fusha:

IPVanish me të vërtetë i mahnitur me shpejtësinë dhe numrin e lokacioneve të serverit (120+ dhe numërim)

Qasja në Internet private veçon karakteristikat e tyre shtesë të sigurisë (ndërprerja VPN vrasës dhe mbrojtja e rrjedhjes DNS), si dhe çmimet e tyre të pamposhtura dhe shërbimi i përfaqësuesit të përfshirë falas.

Pra, cilin VPN duhet të zgjidhni? Kjo vërtet varet nga nevojat tuaja individuale, por këtu janë mendimet tona:

Ju duhet të zgjidhni IPVanish nëse:
 • Shpejtësia është përparësia juaj kryesore
 • Lidhja juaj në internet është 40Mbps+
 • Ju duhet qasje në serverat VPN në shumë vende të ndryshme
 • Ju dëshironi të shikoni Hulu ose Netflix nga Azia, Afrika, Amerika e Jugut ose Evropa Lindore

Merrni IPVanish për aq pak sa 5.25 dollarë në muaj

Ju duhet të zgjidhni qasjen private në internet nëse:
 • Ju duhet siguri / anonimitet maksimal
 • Pricemimi është shumë i rëndësishëm për ju
 • Disa lokacione të serverëve janë të mjaftueshme për sa kohë që janë në vendet e duhura (SH.B.A., Holandë, Britani e Madhe, Gjermani, Hong Kong)

Merrni qasje në internetin privat vetëm me 3.33 dollarë në muaj!

Artikuj që mund t’i gjeni të dobishëm:
 • Rishikimi IPVanish VPN
 • Rishikimi i hyrjes private në internet
 • Udhëzues për konfigurimin e torrentit
  • Si ta përdorni Deluge në mënyrë anonime
  • Si të përdorni uTorrent në mënyrë anonime
  • Si ta përdorni Vuze në mënyrë anonime
  • Bittorrent anonim në 3 hapa të thjeshtë

Krahasimet VPN:

 • IPVanish vs Hidemyass
 • IPVanish vs ExpressVPN
 • Qasja në Internet private kundër Torguardit
 • Qasja në Internet private vs ibVPN
 • Torguard vs BtGuard (Proxy Best Torrent)

Faleminderit që lexuat këtë krahasim VPN :-)

IPVanish

Vizitoni sitin

Politika e rimbursimit 100% 100%

Qasje në Internet private

Vizitoni sitin

Politika e rimbursimit 100% 100%
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map