Qasja në Internet private kundër ExpressVPN (Krahasimi i thelluar)

Qasja në Internet private vs ExpressVPN

Qasje në Internet private dhe ExpressVPN janë dy zgjedhje të njohura VPN midis përdoruesve bittorrent. Të dy këta ofrues janë mundësi të mira për të fshehur adresën tuaj të torrentit dhe kodimin e shkarkimeve tuaja përrua.


Secili ka avantazhet e veta të dallueshme megjithatë…

Ky artikull vlerëson të mirat dhe të mirat e PIA-së kundër Express VPN, duke pasur parasysh vëmendjen e veçantë për nevojat e intimitetit të përdoruesve bittorrent.

Qasja në Internet private vs ExpressVPN: Përmbledhje

Qasje në Internet private

Foto

Faqja e internetit: Privateinternetaccess.com

 • Me seli në SH.B.A.
 • Nuk ka shkrime Periudhë. (mësoni për shkrimet VPN)
 • Prokura SOCKS përfshirë (punon me shumicën e klientëve përrua)
 • Kriptimi 256-bit (i personalizueshëm)
 • Përfshirë vrasjen
 • Torrents lejohen në të gjithë serverët
 • Mimi mujor: $ 6.95
 • Cmimi me i mire: 3.33 $ / muaj (plan 1 vjeçar)

ExpressVPN

Foto

Faqja e internetit:Expressvpn.com

 • Me seli në Ishujt e Virgjër Britanikë
 • Asnjë regjistër aktiviteti. Disa shkrime lidhjeje (pa shkrime IP)
 • Asnjë përfaqësues i përfshirë
 • Kriptimi 256-bit
 • Përfshirë Vrasësin
 • Përralla në serverë të veçantë
 • Mimi mujor: $ 12.95
 • Cmimi me i mire: $ 8.32 / muaj (plan 1 vjeçar)
Karakteristikat tona të preferuara të PIA-s:
PIA është vlera më e mirë e çdo shërbimi VPN që kemi testuar, veçanërisht në mesin e VPN-ve miqësore me përrallat.

Siguria e tyre është e shkëlqyeshme, ata janë një ofrues i vërtetë ‘No-Logs’ VPN, dhe ata lejojnë bittorrent në të gjithë serverët.

PIA gjithashtu përfshin një server prokokracie SOCKS të Hollandës me të gjitha abonimet VPN. Mund ta përdorni me çdo klient kryesor torrent. Ne kemi udhëzues për konfigurimin për uTorrent, Deluge, Flud dhe Vuze.

Karakteristikat tona të preferuara të ExpressVPN:
ExpressVPN është një shërbim premium VPN (me një çmim premium çmimi).

Ne me të vërtetë na pëlqen softueri i tyre VPN, i cili përfshin veçori të dobishme si ‘lista e serverëve të preferuar’ për t’ju dhënë mundësi të shpejtë / të lehtë të serverëve tuaj më të përdorur. ExpressVPN ka serverë në mbi 70 vende.

Aplikacionet celulare të ExpressVPN janë disa nga më të mirat në biznes. Ata kanë aplikacione si për iOS ashtu edhe për Android dhe janë vlerësuar me 4 yje të secilit.

Temat e krahasimit

Ne do të krahasojmë ExpressVPN dhe Shërbimin e Internetit Privat kokë më kokë për secilën nga temat e mëposhtme. Klikoni lidhjen për të kapërcyer përpara çdo seksion të kësaj krahasimi.

 1. siguri
 2. Politika e privatësisë / e prerjeve
 3. Software / Features
 4. shpejtësi
 5. Miqësia e Torrentit dhe tiparet e Torrentit

siguri

encryption
PIA dhe ExpressVPN të dy e marrin seriozisht sigurinë. Secili ofron encryption OpenVPN ose L2TP / IPSEC me çelësat e sesionit 256-bit. Kjo është e njëjta forcë kriptimi e përdorur nga ushtria dhe qeveria amerikane për komunikim me siguri të lartë.

Qasja në Internet private merr një avantazh të vogël për kriptimin, duke ju lejuar të rregulloni fuqinë dhe algoritmin e kriptimit të përdorur nga klienti i tyre VPN i desktopit..

Cilësimet e kriptimit të hyrjes në internet private

Rregulloni fuqinë e Encryption, Authentication dhe Handshake me softuerin e PIA-s

Karakteristika të tjera të sigurisë
PIA dhe ExpressVPN të dy përfshijnë një ndërprerës vrasës VPN. Ne e duam këtë veçori dhe gjithmonë rekomandojmë zgjedhjen e një ofruesi që ndërton një në programin e tyre. Një ndërprerës Kill siguron që lidhja juaj e internetit kurrë nuk do të rrjedhë të dhëna të pakriptuara (ose adresën tuaj të vërtetë IP) nëse VPN shkëputet papritur.

Përmbledhje e sigurisë:
PIA merr pikë ekstra për cilësimet e rregullueshme të kriptimit (madje mund të çaktivizoni kriptimin plotësisht për përdorime me siguri të ulët të VPN-së, si zhbllokimin e gjeo-faqeve të faqeve të transmetimit të videove). PIA përdor gjithashtu kriptimin e shtrëngimit të dorës 4096-bit (shumë më e fortë se kriptimi i 2048-bit i përdorur nga shumica e VPN-ve).
Fituesi: Akses në Internet privat

Politika e privatësisë / e prerjeve

Politika e prerjeve është një nga kriteret më kritike për zgjedhjen e një VPN, veçanërisht për përdoruesit bittorrent. Duke zgjedhur një nga këta ofrues të vërtetë VPN që nuk regjistroheni, siguroni që është pothuajse e pamundur aktiviteti përrua në llogarinë tuaj VPN (ose adresën IP personale).

Qasja në Internet private: Intimitet

ANP e garanton publikisht atë ato nuk mbajnë asnjë regjistër aktiviteti ose seance të përdorimit tuaj VPN. Kjo do të thotë se ata nuk regjistrohen ose regjistrojnë historinë tuaj të internetit, shkarkime ose adresë IP hyrëse / dalëse. Ata janë në gjendje të mbajnë një politikë ‘pa logs’ sepse PIA është e vendosur në SH.B.A. (ku ligjet për ruajtjen e të dhënave nuk zbatohen për shërbimet VPN).

Qasja në Internet private kërkon informacione minimale për të krijuar një llogari. Gjithçka që ju nevojitet është një adresë emaili (postat elektronike të disponueshme gjithashtu funksionojnë) dhe një nga pagesa. Pagesat anonime pranohen në formën e Bitcoin ose kartave të dhuratave. Sipas mendimit tonë, nuk është e nevojshme të paguani në mënyrë anonime, por ndjehuni të lirë ta bëni atë nëse dëshironi intimitetin e shtuar.

ExpressVPN: Privatësia

ExpressVPN nuk ofron nivelin e njëjtë të intimitetit si PIA kur bëhet fjalë për politikën e tyre të prerjeve. Ata nuk regjistrojnë asnjë aktivitet VPN (faqet e internetit që vizitoni, skedarët e shkarkuar, etj), por ato bëjnë metadata të seancave log (KB të të dhënave të transferuara, server të VPN të përdorur, kohëzgjatja e lidhjes). për fat të mirë, ExpressVPN nuk përfshin adresën tuaj IP në regjistrat e lidhjeve të tyre (nga 1 janari 2016).

Pagesat në Bitcoin pranohen nëse dëshironi të paguani në mënyrë anonime.

Përmbledhje privatesie / logging

Edhe pse ExpressVPN nuk e regjistron adresën tuaj IP, ato akoma nuk janë një ofrues i vërtetë ‘pa logs’ VPN. PIA është një nga VPN-të e para që nuk regjistrohen dhe ende është një nga më të mirat.
Fituesi: Akses në Internet privat

Softuer / Karakteristika

Ndërsa të dy VPN-të janë me tipare të pasura, kjo është fusha ku ExpressVPN shkëlqen vërtet. Softueri i tyre është i qëndrueshëm, intuitiv dhe ofron veçori shtesë që PIA nuk i bën. Gjithashtu, ExpressVPN ka më shumë se 3X më shumë vendndodhje të serverëve si PIA.

Program kompjuterik privat për hyrje në internet

Softueri privat i Internet Access ka karakteristika të shkëlqyera sigurie dhe cilësime të kriptimit, megjithëse mjeti i tyre i zgjedhjes së serverëve është pak i vështirë tani që ata kanë 30+ vendndodhje të serverit. Këtu është ndërfaqja kryesore e softuerit:

Menyja e cilësimeve të softuerit

Skeda e cilësimeve ‘Advanced’ e PIA-s (treguar në të djathtë) ju jep një numër opsionesh: Ju mund të zgjidhni të autoklasifikoni / autoconnect, zgjedh lidhjen UDP vs TCP, përcjelljen e portit të konfigurimit ose aktivizimin e veçorive të mbrojtjes së rrjedhjes.

Forcimi i portit:
Ky është një tipar i përparuar, dhe PIA është një nga vetëm disa VPN që e ofron atë. Ai duhet të përdoret vetëm nëse nuk mund të hyni në një mur zjarri në ndonjë mënyrë tjetër (pasi mund të krijojë vrimat e sigurisë).

Mbrojtja e rrjedhjeve IP: Mbrojtja e rrjedhjes Kill-Switch, DNS dhe mbrojtja e rrjedhjeve IPv6 ndihmojnë në parandalimin e 3 llojeve më të zakonshëm të rrjedhjeve të identitetit VPN. Ju mund t’i fikni / çaktivizoni ato me një klik të vetëm.

Foto

Cilësimet e programeve private të hyrjes në Internet

Mjet për zgjedhjen e serverit PIA

Në vend që të zgjedhë një lokacion të serverit nga dritarja kryesore e softuerit VPN, PIA merr një qasje të ndryshme.

Mënyra e vetme për të zgjedhur një server të ri është duke klikuar me të djathtën mbi ikonën e sistemit të PIA-s. Kjo do të fillojë dialogun e zgjedhjes së serverit. Pastaj, thjesht klikoni çdo vendndodhje në listë dhe VPN do të fillojë të lidhet.

Kjo metodë siguron një qasje të shpejtë dhe të lehtë për ndryshime të shpejta të serverit, por është pak e vështirë për të skanuar listën për serverin tuaj të dëshiruar. Gjithashtu, lista do të jetë më e gjatë se ekrani nëse nuk keni një monitor me rezolucion të lartë, duke ju detyruar të lëvizni nëpër listë.

Shtë një bezdi e vogël por përfundimisht mund të përmirësohet.

Pamja e serverit të hyrjes në internet private

Pamja e zgjedhjes së serverit PIA (ikona e trayit me klik të djathtë për të filluar)

Softuer ExpressVPN

ExpressVPN ndërtoi një numër karakteristikash në programin e tyre desktop, duke përfshirë:

 • Mbrojtja e rrjedhjeve DNS
 • Pamja e zgjedhësve të vendndodhjes / Pamja e serverëve të preferuar
 • Zgjedhja e protokollit (zgjidhni nga protokolli OpenVPN, PPTP, L2TP, ose SSTP)
 • Testues i shpejtësisë

Mbrojtja e rrjedhjeve DNS

Kjo karakteristikë (kur aktivizohet në menunë e opsioneve) siguron që të gjitha kërkimet DNS (kur shkruani www.websitename.com në shfletuesin tuaj) të transferohen përmes serverëve të sigurt të DNS të ExpressVPN. Kjo parandalon ISP-në tuaj të shfryrë në historinë tuaj të shfletimit në internet.

Zgjedhësi i vendndodhjes / Serverët e preferuar

Zgjedhja e vendndodhjes tuaj të preferuar të serverit është e shpejtë dhe e lehtë. Ekzistojnë lista të shumëfishta të serverëve të dallueshëm brenda softverit.

Ju mund të renditni serverët sipas Emrit, Vendndodhjes, ose të zgjidhni serverë specifikë për të shtuar në një listë ‘Serverët e preferuar’.

ExpressVPN gjithashtu ju tregon serverët më të përdorur kohët e fundit nëse dëshironi të rilidheni shpejt.

Serverat e preferuar
Për të shtuar ndonjë server në listën tuaj ‘Favoritet’, thjesht klikoni në yllin pranë atij lokacioni të serverit.

Pasi ylli është i verdhë, serveri do të shfaqet në listën e serverëve tuaj të preferuar, i cili arrihet duke klikuar në butonin ‘Yll’ të shënuar me të kuqe në këndin e sipërm të majtë.

Pamja e serverëve të softverit ExpressVPN

Serverët ExpressVPN

Opsionet e Protokollit VPN

Për dallim nga PIA, ExpressVPN ju lejon të zgjidhni nga cilindo nga 5 protokollet e tyre në dispozicion VPN, nga brenda opsioneve të softuerit.

Kjo ju ndihmon të kaloni me lehtësi midis protokolleve dhe mund të përdoren për rregullimin e duhur të nevojave tuaja të sigurisë (ose shpejtësisë).

Protokollet e disponueshme për ExpressVPN janë:

 • OpenVPN UDP (Sigurt + i shpejtë)
 • OpenVPN TCP (Sigurt + i besueshëm)
 • L2TP (Sigurt + i shpejtë)
 • PPTP (I shpejtë por jo shumë i sigurt)
 • SSTP (I besueshëm + Vjedhurazi)

Nëse nuk jeni i sigurt se cili protokoll për të përdorur, ju rekomandojmë të përmbaheni me OpenVPN. Theshtë protokolli më i sigurt VPN dhe është akoma mjaft i shpejtë.

Përdorni UDP për aktivitete me gjerësi të gjerë, si përrua dhe transmetimi i videos HD. Përdorni TCP nëse besueshmëria e të dhënave është më e rëndësishme se shpejtësia (email, shfletim në internet, transferime të skedarëve http).

Protokollet ExpressVPN

Zgjidhni OpenVPN, PPTP, SSTP, L2TP ose ‘Auto’

Përfundimi i softverit dhe aktgjykimi

Ne patjetër që na pëlqejnë opsionet e rregullueshme të kriptimit të ndërtuara në programin e PIA (diskutuar në pjesën e sigurisë). Ne gjithashtu na pëlqen mbrojtja e trefishtë e rrjedhjes IP.

Thënë kështu, ExpressVPN ka kaq shumë karakteristika unike që e bëjnë softuerin e tyre një kënaqësi për t’u përdorur. Për më tepër, ju keni qasje në të pesë protokollet e tyre VPN (ndërsa softueri i PIA lejon vetëm OpenVPN TCP ose UDP). Përzgjedhja e serverëve të PIA është gjithashtu paksa e çuditshme. Nëse ata vazhdojnë të shtojnë vendet e serverit, së shpejti do të duhet një ndërfaqe e re për zgjedhjen e serverit.
Fituesi: ExpressVPN

PIA vs ExpressVPN: Speedtest

Shpejtësia është padyshim një nga 3 faktorët kryesorë që njerëzit marrin parasysh kur zgjedhin një VPN. Ju nuk dëshironi që shpejtësia e lidhjes tuaj të bjerë në mënyrë dramatike thjesht sepse e merrni seriozisht sigurinë tuaj.

Fatmirësisht, PIA dhe ExpressVPN performuan mjaft mirë në shpejtësinë tonë. Të dy janë shumë mbi mesataren krahasuar me pjesën tjetër të industrisë VPN. Të dy mund të trajtojnë shpejtësi 50+ Mbps (duke supozuar se lidhja juaj ISP është të paktën kaq e shpejtë).

Këtu janë rezultatet më të shpejta…

Shpejtësia e hyrjes në internet private

Testi i shpejtësisë në Kanada PIA

PIA Speedtest (Toronto, Kanada)

Test i Shpejtësisë së Hollandës

PIA Speedtest (Hollandë)

Shpejtësia e ExpressVPN

Test Speed ​​ExpressVPN (London, UK)

Test Speed ​​ExpressVPN (London, UK)

Test Speed ​​ExpressVPN (Holandë)

Test Speed ​​ExpressVPN (Holandë)

Analizë / Verifikim i Testit të Shpejtësisë:
Siç mund ta shihni, të dy VPN vendosin shpejtësi të fortë në vendet e serverëve ndërkombëtarë (të gjitha shpejtësitë janë kryer nga SH.B.A.).

Sidoqoftë, është e qartë se ExpressVPN është pak më e qëndrueshme me shpejtësitë në të gjithë tabelën. Për më tepër, ExpressVPN shtypi PIA me shpejtësi në rrjedhën e sipërme. Nëse shpejtësia e ngarkimit është e rëndësishme për ju, ExpressVPN duhet t’ju shërbejë mirë.

Fituesi: ExpressVPN (nga një diferencë e vogël)

Miqësia e Torrentit / Tiparet e Torrentit

Nëse jeni arsyeja kryesore për të blerë një VPN është të shkarkoni torrentë në mënyrë anonime, atëherë kjo pjesë është jashtëzakonisht e rëndësishme. Nëse jo, mos ngurroni ta kaloni atë.

Në këtë pjesë, ne do të shikojmë qëndrimin e secilit ofrues ndaj përdoruesve bittorrent. Ne gjithashtu do të shqyrtojmë se çfarë (nëse ka) karakteristika të dobishme përfshin çdo shërbim që ofrojnë vlerë shtesë për shkarkuesit e torrent / p2p.

Qasje në Internet Miqësi për Torrent: 10/10

Qasja në Internet private shënoi një 10/10 të përsosur në tabelën tonë të miqësisë së përrallave, e cila renditi 21 ofruesit e VPN. Këtu janë arsyet pse PIA kryesoi listën tonë si VPN përrua më e mirë në 2015…

Politika e prerjeve
ANP e merr politikën e tyre ‘Zero-Logs’ jashtëzakonisht serioze. Ata madje e kanë mbrojtur atë në gjykatë kundër FBI. Nuk është një mashtrim apo hile e marketingut, është në thelb të identitetit të ANP-së. Privatësia është një përparësi kryesore.

Proxy SOCKS
Të gjithë pajtimtarët e PIA marrin akses falas në një server prokokracie SOCKS5 me bazë në Hollandë. Në rast se nuk jeni të njohur me proxies SOCKS, ato janë një zgjedhje ideale për të prokorduar lidhjet tuaja përrua brenda softverit tuaj të preferuar përrues. Proxy serveri është jashtëzakonisht i shpejtë (është në të vërtetë një grup server) dhe mund të përdoret me ose pa VPN aktiv.

Ne kemi udhëzues të konfigurimit që ju tregojnë se si të konfiguroni shumë klientë të ndryshëm përrua, duke përfshirë uTorrent, Vuze, Deluge, QBittorrent dhe Flud (Android).

Kur konsideroni që ndërmarrje të tjera (të tilla si Torguard dhe BTGuard) ngarkojnë rreth $ 5 / muaj për të shtuar shërbimin me përfaqësues SOCKS, bëhet e qartë se sa e madhe është një veçori bonusi.

Torrents lejohen në të gjithë serverët
Shumica e VPN lejojnë vetëm p2p / torrent në serverë / vende specifike, duke i konsideruar disa vende shumë të rrezikshme. PIA merr një qasje të ndryshme – Ata lejojnë trafik p2p në çdo server, por përdorin një teknologji të pronarit për të udhëzuar trafikun P2P përmes një tuneli të dytë VPN nëse jeni në një server me ‘rrezik të lartë’.

Ky proces ekzekutohet pa probleme prapa skenave, dhe shumica e përdoruesve nuk e kanë idenë se po ndodh. Kjo teknikë mund të ngadalësojë shpejtësinë e përroit tuaj pak, por ju mund të shmangni shpejtësinë e goditur duke ngjitur nga lokacionet miqësore p2p. Këshillë: Shmangni serverët e SHBA, MB dhe Australi.

ExpressVPN Torrent-Miqësia: 7/10

Një rezultat prej 7 është akoma i duhur, dhe e bën ExpressVPN një kandidat të përshtatshëm për përralla anonime (pasi ato nuk përfshijnë adresën tuaj IP në regjistrat e tyre të serverit). Në fund të fundit është ExpressVPN nuk është në gjendje të ofrojë të njëjtën garanci ekstreme të intimitetit si PIA.

ExpressVPN nuk përfshin një prokurë SOCKS (si PIA e bën) por softueri i tyre ka një ndërprerës vrasës (një veçori e bukur p2p) dhe shpejtësitë e tyre janë mjaft të shpejta. Sidoqoftë, të gjitha gjërat janë të barabarta, PIA zakonisht do të jetë një zgjedhje më e mirë nëse përdorimi juaj # 1 VPN do të jetë përrua.

Fituesi: Akses në Internet privat

Çmimeve & Politika e rimbursimit

PIA dhe ExpressVPN kanë çmime në skajet e kundërta të spektrit VPN. ExpressVPN po synon tregun premium VPN, me një abonim 1 vjeçar që kushton 100 dollarë. Kjo është 2.5 herë më shumë se çmimi i një abonimi PIA 1 vit. Qasja në Internet private tarifon 39,95 $ për planet 1 vjeçare (e cila funksionon me një lirë prej 3,33 $ / muaj).

Më e shtrenjtë nuk do të thotë gjithmonë më mirë kur bëhet fjalë për VPN. Sidoqoftë, shërbimet më të kushtueshme VPN kanë tendencë të jenë më të mira në dy fusha:

 1. shpejtësi (Ata mund të përballojnë më shumë bandwidth / përdorues)
 2. Shërbimi ndaj klientit (Ofroni më shumë mbështetje / punonjës të teknologjisë)
 3. program (Buxhet i lartë për zhvillimin e programeve kompjuterike dhe aplikacionit celular).

Kjo vlen qartë edhe për ExpressVPN, dhe ato u dalluan më së shumti në seksionet ‘Speedtests’ dhe ‘Softuer’ të krahasimit tonë VPN.

Nëse një shpejtësi e moderuar dhe azhurnim i softuerit vlen më shumë se dyfishi i çmimit për ju është një zgjedhje personale. Nuk ka përgjigje të drejtë ose të gabuar, por në përvojën time, shumica e njerëzve janë plotësisht të lumtur me PIA, e cila u dha ‘VPN më e mirë e lirë’ nga redaktori ynë.

Politika e rimbursimit

Të dy këta ofrues ofrojnë një garanci të rimbursimit 100%, pa asnjë kusht ose kufizim të bashkangjitur (për sa kohë që ju kërkoni rimbursimin tuaj brenda afatit të lejuar).

Ne ju rekomandojmë të përfitoni nga këto politika të rimbursimit, sepse ato ju lejojnë të provoni disa shërbime VPN praktikisht pa rrezik, derisa të gjeni një të përsosur.

Politika e Rimbursimit të VPN Express – 30 ditë

ExpressVPN lejon përdoruesit të kërkojnë dhe marrin një rimbursim 100% të çmimit të pajtimit të tyre brenda 30 ditëve të para të shërbimit. Ata madje do të konsiderojnë rimbursimet pas dritares 30 ditore nëse mund të provoni se shërbimi i tyre ishte i paarritshëm ose nuk funksiononte siç duhet.
Ju mund të anuloni llogarinë tuaj me një rimbursim të plotë brenda 30 ditëve nga blerja fillestare … Rimbursimet përtej dritares së blerjes 30 ditë do të konsiderohen, sipas gjykimit të vetëm të ExpressVPN, vetëm nëse një pajtimtar mund të demonstrojë që Shërbimi nuk ishte i disponueshëm ose të përdorshme gjatë periudhës së pajtimit dhe që u bënë përpjekje të arsyeshme për të kontaktuar ExpressVPN për të zgjidhur problemin – ExpressVPN TOS

Politika e rimbursimit të hyrjes në internet privat – 7 ditë

PIA ka një garanci të rimbursimit 100% për 7 ditët e para pasi të regjistroheni. Një politikë e rimbursimit 7 ditor duket se është standardi i industrisë (megjithëse disa kompani të zgjedhura zgjedhin garanci 15 ose 30 ditë).
Nëse jeni më pak se 100% të kënaqur me shërbimin VPN PrivateInternetAccess.com, ne me kënaqësi do të rimbursojmë pagesën tuaj nëse kërkohet rimbursimi brenda shtatë (7) ditësh nga data e blerjes. Kërkesat e bëra më vonë se dritarja e datës së blerjes 7 ditë do të refuzohen – Kushtet e shërbimit të PIA

Përfshirja dhe rekomandimet

Pavarësisht nëse zgjidhni ExpressVPN vs Aksesi në Internet privat, vërtet vie një faktor çift:

 1. A do të jetë përdorimi parësor i VPN-së?
 2. Sa jeni të gatshëm të shpenzoni?

Qasje në Internet private

Mos lejoni që çmimi i lirë t’ju mashtrojë, PIA është një shërbim i shkëlqyer i gjithanshëm VPN, dhe VPN e rekomanduar # 1 për përdoruesit bittorrent.

Pros:

 • Politika e vërtetë ‘Jo-Logs’
 • Prokura SOCKS përfshirë
 • Mbrojtje e trefishtë nga rrjedhja e IP
 • shpejt

Cons:

 • Më pak vendndodhje të serverëve sesa ExpressVPN
 • Softueri lejon vetëm protokollin OpenVPN

ExpressVPN

ExpressVPN ka një softuer të jashtëzakonshëm, dhe aplikacionet e tyre të lëvizshme VPN (iOS, Android) janë disa nga më të mirat, kështu që nëse siguria e celularit është një përparësi, ia vlen të shikoni për një kohë të gjatë. Thënë kështu, ExpressVPN është goxha e shtrenjtë. IPVanish është një VPN tjetër që duhet të merrni parasysh, pasi ato kanë shpejtësi shumë të shpejtë dhe softuer të mirë, por gjithsesi më të lirë se ExpressVPN.

Pros:

 • Aplikacione të shkëlqyera desktopi dhe celular VPN
 • Pak më shpejt se PIA

Cons:

 • Ata mbajnë regjistrat e lidhjeve (por jo adresën IP)
 • i shtrenjtë.

Në fund të fundit

_Në 3,33 dollarë në muaj, PIA është ndoshta një marrëveshje shumë e mirë për të arritur. Kam më shumë se 10 abonime VPN aktive, por prapë përdor PIA çdo ditë. Shtë e shpejtë, e besueshme dhe unë e dua shumë përkushtimin e tyre ndaj intimitetit. I bindur akoma? Regjistrohu për PIA!

Artikuj më të dobishëm & Guides

Guides
Përdorni uTorrent në mënyrë anonime
Përdorni QBittorrent në mënyrë anonime
Torrent anonim në 3 hapa
Proxy vs VPN për përralla të sigurta
Udhëzues për Encryption Torrent
Shqyrtime
Qasje në Internet private
Torguard
Proxy.sh
IPVanish
Krahasimet e VPN
PIA vs IPVanish
PIA vs Torguard
PIA vs Hidemyass
Torguard vs BTGuard: Proxy Torrent

Faleminderit që lexuat këtë krahasim VPN :-)

Qasje në Internet private

Vizitoni sitin

Politika e rimbursimit 100% 100%

ExpressVPN

Vizitoni sitin

Politika e rimbursimit 100% 100-ditor
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map