Qasja në Internet private kundër Hidemyass

Qasje në Internet private dhe HideMyAss Pro VPN janë dy nga shërbimet më të njohura VPN në botë, por për arsye shumë të ndryshme. Ndërsa të dy janë shërbime të shkëlqyera, një nga të dy dallon vërtet kur bëhet fjalë për nevojat e përdoruesve të Bittorrent.

Lexoni krahasimin tonë të plotë për VPN më poshtë për të parë se cila nga këto peshat kryesore del në krye (aluzion: Nuk është as aq afër).

Profilet e kompanisë & Përmbledhje e karakteristikave

Së pari le të shohim shpejt specifikimet dhe veçoritë e secilit VPN, në mënyrë që të kemi një ide më të mirë të asaj që po punojmë.

Qasje në Internet private

Foto

Features
Me seli në SH.B.A.
Asnjë regjistër aktiviteti
Asnjë metadata (regjistrat e lidhjes)
Servers në 24 vende

Çmimeve
1 Muaj – 6,95 $
Oferta më e mirë: 1 vit për 3,33 $ / m

Të gjitha tiparet & Çmimeve

HideMyAss

Foto

Features
Me seli në MB
Asnjë regjistër aktiviteti
Regjistron metadata (shkrimet e lidhjes) për 6 muaj
Serverat në 221 vende (shumica e çdo VPN)

Çmimeve
1 Muaj – 11.52 dollarë
Oferta më e mirë: 1 vit për 6.55 $ / m

Të gjitha tiparet & Çmimeve

Zgjedhja e një VPN (Faktorët më të Rëndësishëm)

Të gjitha shërbimet VPN sigurojnë kriptim dhe mund të fshehin adresën tuaj IP. Këtu ndalen ngjashmëritë. Ekzistojnë disa faktorë që përcaktojnë se sa mirë do të performojë një VPN për një përrua anonime. Këtu është lista jonë e gjërave më të rëndësishme që duhet të merren parasysh kur zgjidhni një VPN:

Karakteristikat më të rëndësishme të VPN (për përrua)

 1. Politika e prerjeve – A mban regjistrat VPN? Sa gjatë? Informationfarë informacioni për ata gjurmojnë?
 2. shpejtësi – më shumë shpejtësi është më e mirë, padyshim
 3. Miqësia e Torrentit – A i mirëpret vërtet VPN përdoruesit bittorrent, ose anullon llogaritë për aktivitete përrua?
 4. siguri – Forca e kriptimit është e rëndësishme. Gjithashtu, a përfshin VPN një ndërprerës vrasës & serverat privatë DNS
 5. Karakteristika të tjera të dobishme – Proxies SOCKS5, klientë torrentë të konfiguruar me porosi, servera të optimizuar p2p, etj…

Ne do të krahasojmë Hidemyass dhe Hyrjen në Internet Private në të gjitha këto kritere, një për një. Le ta bejme.

Politikat e intimitetit / prerjes

Këtu do të shikojmë se çfarë informacioni (nëse ka) secili VPN regjistron në lidhje me aktivitetin tuaj, historinë e lidhjes dhe shkarkimet.

Qasje në Internet private

PIA është e vendosur në SHBA, ku ligjet për ruajtjen e të dhënave nuk zbatohen për ofruesit e VPN.

Politika e prerjeve: Qasja në Internet private deklaron se ato nuk mbajnë regjistrat e aktiviteteve, ose monitorojnë ose regjistrojnë historinë e seancave ose të dhënave meta. Kjo do të thotë se ata nuk regjistrojnë historinë tuaj të adresës IP, historinë e lidhjes ose sasinë e të dhënave të transferuara. Ata janë një VPN e vërtetë që nuk regjistrohet.

Hidemyass

Hidemyass është i bazuar në Mbretërinë e Bashkuar dhe i nënshtrohet ligjeve për ruajtjen e të dhënave në Mbretërinë e Bashkuar (të cilat vlejnë për VPN)..

Politika e prerjeve: Hidemyass ka konfirmuar që ndërsa ata nuk monitorojnë direkt aktivitetin tuaj të VPN, ato mbajnë regjistrat e lidhjeve për 2-3 muaj. Këto shkrime përfshijnë historinë tuaj të adresës IP dhe sasinë e të dhënave të transferuara. Si rezultat, ata janë në gjendje të përcjellin njoftimet DMCA dhe dihet se e bëjnë këtë.

analiza:
PIA është një ofrues i vërtetë i mos-prerjeve VPN. Ky është niveli optimal i privatësisë për përdoruesit bittorrent, dhe është diçka që Hidemyass thjesht nuk mund të përputhet sepse ato kërkohen nga ligjet për ruajtjen e të dhënave në Mbretërinë e Bashkuar për të regjistruar metadata të historisë së seancave të klientëve të tyre. PIA fiton e madhe këtu.

Fituesi: Akses në Internet privat

Vizitoni sitin

siguri

Le të shohim forcën e kriptimit, rrjedhjet e IP dhe karakteristikat shtesë të sigurisë…

Qasje në Internet private

Kriptimi i tunelit: AES deri në 256-bit (standard i industrisë)
Kriptimi i dorës: Keyselësat 4096-bit (të shkëlqyeshëm)
Cilësimet e kodimit personal: po

Karakteristikat shtesë të sigurisë:

 • Mbrojtja e rrjedhjes IPv6
 • Mbrojtja e rrjedhjeve DNS
 • VPN Kill-Switch (parandaloni rrjedhjet e IP nëse VPN dështon)

Hidemyass

Kriptimi i tunelit: AES deri në 256-bit (standard i industrisë)
Kriptimi i dorës: Keyselësat 2048-bit (të mirë)
Cilësimet e kodimit personal: jo

Karakteristikat shtesë të sigurisë:

 • Sigurt IP-Bind (vrasës-ndërprerës)

analiza:
Qasja në Internet private fiton edhe këtë raund. Ata janë softverë që kanë ndërtuar në mbrojtje për 3 rrjedhjet më të zakonshme të IP. Ju mund të zgjidhni që ato të aktivizoni në menunë e cilësimeve të përparuara të softverit të tyre. Mbrojtja e rrjedhjeve DNS është veçanërisht e dobishme sepse siguron që serverët DNS të Providerit tuaj të Internetit kurrë nuk përdoren (nëse nuk bllokoni rrjedhjet e DNS, ISP-ja juaj akoma mund të monitorojë historinë tuaj të internetit).

Për më tepër, PIA ka disa nga enkriptimet më të mira në industri (dhe është plotësisht e personalizueshme në cilësimet e përparuara të kriptimit të softuerit desktop të PIA-s). Kjo ju lejon të rregulloni përzierjen e përsosur të sigurisë ndaj shpejtësisë (në varësi të nevojave tuaja) ose thjesht të shkoni me parametrat e rekomanduar.
Qasja në Internetin privat përfundon HMA në pothuajse çdo veçori të sigurisë.

Fituesi: Akses në Internet privat

Vizitoni sitin

Mirëqenie Torrent / p2p

Shumë VPN thonë se lejojnë përralla, vetëm për të anuluar ose pezulluar më vonë llogaritë për aktivitete përrua. Disa VPN janë ndërtuar nga toka për të qenë më miqësorë se të tjerët.

Qasje në Internet private

Qasja në Internet private është një nga ofruesit më miqësorë të VPN që kemi testuar. Ata nuk e kufizojnë aktivitetin e përroit në serverë të veçantë (megjithëse me siguri do të preferonit të ngjiteni në serverët jo-SH.B.A. / MB).

Si të gjithë VPN me reputacion, ANP nuk mbështet ose inkurajon shkarkime të paligjshme (as ne). Sidoqoftë, pavarësisht se çfarë shkarkoni, ata nuk janë në gjendje të lidhin ndonjë aktivitet në internet me llogari ose përdorues të veçantë.

Meqenëse ata nuk monitorojnë, ose logojnë historikun e lidhjes suaj ose aktivitetin VPN, është e pamundur të gjurmoni shkarkime përrua në një llogari specifike të vpn. (dhe mund të ketë dhjetëra ose qindra përdorues që ndajnë të njëjtin server VPN).

Hidemyass

Hidemyass nuk bllokon posaçërisht aksesin e torrentëve / p2p në rrjetin e tyre. Kushtet e tyre të Shërbimit thonë se ata do të anulojnë llogaritë për veprimtari të paligjshme.

Kjo fije do t’ju japë një ide më të mirë të politikës së tyre përrua në praktikë.

Shënim i rëndësishëm: HMA ka aftësinë të gjurmojë shkarkime përrua në llogari specifike sepse ato mbajnë regjistrat e lidhjeve për secilën llogari. Kjo do të thotë që ata mund (dhe bëjnë) të pezullojnë / anulojnë llogaritë nëse vendosni të shkarkoni skedarë më pak se ligjorë.

Shpejtësia (PIA vs Speedtest HMA)

Torrentimi është një aktivitet me një bandë të lartë, dhe më shumë shpejtësi është gjithmonë më e mirë, apo jo? Le të shohim se cili VPN do t’ju lejojë të përdorni përqindjen më të lartë të lidhjes tuaj me shpejtësi të lartë.

Qasje në Internet private

Test i Shpejtësisë së PIA USA

California, SH.B.A.

Testi i Shpejtësisë së Qasjes në Internet në Kanada

Toronto, Kanada

Test i shpejtësisë së serverit të hyrjes në Internet në Hollandë

Amsterdam, Hollandë (popullor për p2p)

Hidemyass

Testi i shpejtësisë Hidemyass NYC

New York, USA

Test i shpejtësisë së çikagos Hidemyass

Agoikago, Sh.B.A.

Foto

Toronto, Kanada

Analiza e Shpejtësisë:
Qasja në Internet private fiton këtu nga një diferencë e gjerë. Veçanërisht mbresëlënëse është ndryshimi në rreshtin e rrjedhës së sipërme. PIA ishte në gjendje të merrte mbi 80% të lidhjes sonë 50mbps në të tre serverët që testuam. (Për referencë, ju duhet vetëm 5-7mbps për të transmetuar një film në HD).

Kur merrni parasysh që PIA është rreth gjysma e çmimit të HMA, është një zgjedhje e thjeshtë nëse shpejtësia është konsiderata juaj # 1. Vlen gjithashtu të shikoni në IPVanish (i cili është vpn më i shpejtë i mos-prerjeve që kemi testuar). Ne bëmë një krahasim të plotë të IPVanish vs PIA.

Fituesi: Akses në Internet privat

Vizitoni sitin

Shërbime të dobishme shtesë për Torrenting

Shumica e VPN-ve thjesht ofrojnë shërbim VPN, por disa nga vpns më të përqendruar në torrent përfshijnë veçori shtesë që përdoruesit bittorrentë i duan. Për shembull: Torguard përfshin një instalues ​​automatik me prokurë që menjëherë do të konfigurojë programin tuaj të preferuar përrues për të përdorur shërbimin e tyre të prokursit torrent. BTguard ka versione me porosi të uTorrent dhe përmbytje me cilësimet e tyre të proxy të instaluara tashmë.

Atëherë, çfarë duhet t’ju ofrojnë këto dy qendra elektrike të VPN?

Qasje në Internet private

Qasje në Internet privateËshtë vetëm një pjesë e vogël e VPN-ve që përfshijnë shërbimin pa pagesë të proxy-çorapëve me çdo paketë VPN.

Shërbimet e proxy anonime janë të njohura për përdoruesit bittorrent sepse punojnë me çdo klient të madh torrent, ata zakonisht janë më të shpejtë se një VPN, dhe ata zakonisht kushtojnë më pak. Proxies e çorapeve me anësore nuk janë të koduara (një VPN ofron kriptim jashtëzakonisht të fortë).

Megjithatë, me PIA mundeni përfitoni më të mirën nga të dy botët dhe përdorni një Proxy VPN + njëkohësisht, sepse ato lejojnë 5 lidhje të njëkohshme nga një llogari e vetme. Kjo do të thotë, adresa juaj përrua IP do të jetë IP-ja juaj e prokursit, adresa e shfletuesit tuaj të internetit do të jetë IP-ja juaj VPN dhe asnjëra nga këto nuk do të përputhet me adresën tuaj të vërtetë IP. Me fjalë të tjera, do të jeni jashtëzakonisht anonim.

Ne madje kemi udhëzues të hapjes hap pas hapi që ju tregojnë se si ta bëni këtë në të gjithë softverin tuaj të preferuar përrues.

prokurë & Udhëzuesit e konfigurimit të VPN:

 • uTorrent
 • Vuze
 • përmbytje
 • QBittorrent
 • Përfshini (për android)

Çmimeve

Ndërsa unë mendoj se çmimi duhet të jetë një përparësi e ulët kur bëhet fjalë për sigurinë dhe privatësinë, nuk është sekret se njerëzit preferojnë një marrëveshje të mirë me një çmim të ulët. VPN sillet në çmim nga rreth $ 3 / muaj në 20 $ / m dhe më i lartë. Lajmi i mirë është se çmimi nuk do të thotë gjithmonë cilësi, dhe disa nga VPN-të më të mira që kemi testuar janë gjithashtu ato më të përballueshme.

Ja si e krahason Qasja në Internet në Internet me Hidemyass kur bëhet fjalë për çmimin:

Qasje në Internet private

Çmimeve

 • 1 muaj – 6,95 dollarë
 • 6 muaj – 35,95 dollarë
 • 1 vit – 39,95 $ (3,33 $ / muaj)

Hidemyass

Çmimeve

 • 1 muaj – 11.52 $ / muaj
 • 6 muaj – $ 8,33 / muaj
 • 1 vit – 6.55 dollarë në muaj

Pavarësisht se sa është gjatësia e pajtimit që zgjidhni për të dyja PIA & HMA, tiparet janë të njëjta, pavarësisht nga kohëzgjatja. Natyrisht ju merrni një zbritje të konsiderueshme për të dy shërbimet nëse zgjidhni opsionin e pajtimit 12 muajsh. Nëse shqetësoheni për pendimin e blerësit, brohorisni. Të dy VPN ofrojnë një garanci të rimbursimit 100%.

Qasja në Internet private ka një politikë të rimbursimit 7-ditor dhe Hidemyass ka një politikë të rimbursimit 30-ditor (për sa kohë që nuk i shkelni kushtet e tyre ose transferoni më shumë se 10 GB të dhëna).

Këtu janë fotografitë e detajeve të sakta të secilit VPN:

Faqja e çmimeve të hyrjes në internet privat

Planet dhe çmimet e Qasjes në Internet

Hidemyass ofron shërbimin e tyre VPN në të njëjtat gjatësi pajtimesh si PIA (1 muaj, 6 muaj dhe 12 muaj). Fatkeqësisht ata ngarkojnë gati dyfish çmimin e PIA për secilën kohëzgjatje të pajtimit.

Idmimet e Hidemyass VPN

Prmimet / planet për Hidemyass

Përfundim: Dhe fituesi është…

Kjo përballje nuk ishte as afër. Nga llogaritja ime, Qasje në Internet private fitoi çdo raund të vetëm.

Kjo nuk do të thotë që Hidemyass është një VPN e keqe. Në fakt, ata bëjnë shumë gjëra shumë mirë (softueri i tyre është i mirë, dhe ata janë një nga VPN-të e vetme me mbështetje të teknologjisë së telefonit live). Realiteti është, Hidemyass nuk është krijuar për nevojat e përdoruesve bittorrent, ndërsa PIA është ndër VPN-të më torrente në botë.

Nuk duhet të jetë për tu habitur që Qasja në Internet në Internet u emërua VPN-ja jonë kryesore për përrua (2014/2015)

Këtu është përmbledhja e përputhjes kokë më kokë:

Akcesi i Internetit privat kundër Hidemyass (Përmbledhje)

tipar
fitues
detalet
Privacy / ShkrimeANPPIA mban regjistrat zero ose metadata. HMA mban regjistrat.
siguriANPPIA ka forcë të rregullueshme të kriptimit deri në çelësat bit AES w / 4096 bit
Torrent FriendlyANPPIA është shumë më miqësore se HMA dhe nuk mund të identifikojë llogari individuale
shpejtësiANPNë testimin tonë, PIA e tejkaloi shpejtësinë Hidemyass
pagesë shtesëANPProxy SOCKS i Hollandës i përfshirë me VPN, funksionon shumë për përruajt
ÇmimeveANPPIA kushton më pak se 3.33 $ / muaj (e pakufizuar) kundrejt 6.55 $ për HMA. (Ofroni detaje më poshtë)

analizë

Qasja në Internet private shkatërroi absolutisht Hidemyass kur bëhet fjalë për plotësimin e kërkesave të kërkuara të intimitetit të përdoruesve të shpeshtë bittorrent. Ne me gjithë zemër rekomandojmë që PIA të jetë një VPN e shkëlqyeshme gjithëpërfshirëse, qoftë për përdorim të përgjithshëm ose shkarkime torrentesh të thella.
Sigurohuni që të përfitoni nga politika e rimbursimit 7-ditor të PIA-s nëse doni të provoni shërbimin e tyre pa rrezik. PIA është deri tani shërbimi më i popullarizuar VPN në mesin e vizitorëve në këtë sit, dhe një nga më të përballueshëm gjithashtu.Përdorni lidhjen më poshtë për të marrë PIA për 3,33 $ / muaj

Oferta më e mirë

Merrni PIA për 3,33 $ / muaj »

Informacione të tjera të dobishme

Ne kemi tonelata të artikujve të tjerë në këtë faqe për t’ju ndihmuar të zgjidhni vpn e përsosur të torrentit, dhe pasi të keni bërë, ne kemi “si-të udhëzuesve”, duke ju treguar saktësisht se si të konfiguroni klientin tuaj të preferuar përrua për të punuar në mënyrë të përsosur me tuaj Shërbim VPN ose proxy.

Këtu janë disa nga artikujt tanë më të njohur:

Guides

uTorrent (udhëzues për konfigurimin e VPN / Proxy)
Vuze (udhëzues për konfigurimin e VPN / Proxy)
Deluge (udhëzues për konfigurimin e VPN / Proxy)
QBittorrent (konfigurimi VPN / Proxy)

SOCKS vs Proxies HTTP
Kuptimi i shkrimeve VPN
Cilat VPN nuk mbajnë shënime?

Shqyrtime

Shqyrtimi i hyrjes në internet private
Rishikimi IPVanish
Rishikimi i Torguardit
Rishikimi i BTGuard
Rishikimi i Proxy.sh

krahasimet

PIA vs IPVanish
PIA vs Torguard
PIA vs Proxy.sh
PIA vs BTGuard
Torguard vs BTGuard (prokurë)

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me