Rishikimi HideMyAss: 4 Pro & 4 Kundërvajtjeve të përdorimit të HMA VPN

HideMyAss HMA VPN


HideMyAss VPN

https://www.hidemyass.com/

tl; dr

HideMyAss ka një emër të lezetshëm dhe logo mjaft unike por për sa i përket intimitetit, ky VPN ngre mjaft shqetësime. Ai është në pronësi të një filiali të Avast, por me seli në Mbretërinë e Bashkuar. Performanca gjithashtu lë pak për të dëshiruar, por sigurisht nuk është më e keqja në këtë fushë. Në përgjithësi, ky është një shërbim që duhet të konsideroni me kujdes përpara se të blini në.

Rishikimi HideMyAss: 4 Pro & 4 Kundrat e përdorimit të HMA VPN

Filluar nga një 16-vjeçar në 2005, HideMyAss (HMA) ka një histori të gjatë dhe të ruajtur. Ai u ndërtua së pari për të shmangur kufizimet e rrjetit në një kontekst relativisht të kufizuar. Zhvilluesi i saj u zgjerua dhe rriti shërbimin me kalimin e viteve.

Në vitin 2015, vetëm dhjetë vjet pasi u lançua për herë të parë koncepti bazë, HMA u shit në AVG Technologies për një 40 milion dollarë. Nga ana tjetër, AVG u ble nga Avast, e cila është aty ku HMA ulet sot.

Megjithë qëllimin e tij origjinal për të ndihmuar përdoruesit të anashkalojnë blloqet, HMA hyri në qendër të vëmendjes edhe para se të shitej. Në vitin 2012 kompania u pajtua me urdhrat e gjykatës në Mbretërinë e Bashkuar për të dhënë informacione mbi aktivitetet e një përdoruesi.

Politikat dhe sjellja e kompanisë e kanë veçuar atë nga shumica e ofruesve të shërbimeve VPN të cilët përpiqen të bëjnë më të mirën për të mos lejuar autoritetet të përdorin informacionin e tyre të përdoruesit.

4 Gjërat që më pëlqejnë Rreth HideMyAss VPN

1. Opsione të forta sigurie

Farëdo që mund të mendoj për HMA, siguria e tyre është ende mjaft e mirë. Ja çfarë kanë në dyqan;

1.1 Mbështet protokolle të shumta

Ata ofrojnë shkallë të lartë fikse të shifrimit në 256-bit. Si parazgjedhje, të gjithë përdoruesit e Windows dhe Android marrin OpenVPN, ndërsa përdoruesit MacOS dhe iOS do të jenë në IKEv2.

Protokolli i paracaktuar i hidemyass për Windows është openvpn

Aplikacioni i parazgjedhur i Windows lejon vetëm OpenVPN.

Ekziston gjithashtu mundësia që të përdorni PPTP nëse vërtet dëshironi, por nuk përfshihet në aplikacionin bazë HMA. PPTP dihet se është më pak e sigurt se OpenVPN, por nëse vërtet doni ta përdorni atë, mund të kontaktoni me shërbimin e tyre për klientët.

Ata do t’ju tregojnë një lidhje për një aplikacion tjetër, ku mund të zgjidhni midis OpenVPN dhe PPTP. Unë ju rekomandoj që të rrini në OpenVPN megjithëse pasi që është një mundësi shumë më e sigurt.

1.2 Mbron deri në 5 pajisje

Norma e sotme është se secili prej nesh shpesh ka pajisje të shumta inteligjente. HMA e kupton këtë dhe ju mund të lidheni deri në pesë pajisje njëherësh me shërbimin e tyre. Kjo ndihmon në mbajtjen e të gjitha pajisjeve tuaja në të njëjtën kohë.

Gjithsej, ka aplikacione që mbështesin të gjitha platformat kryesore, plus disa shtesë, duke përfshirë AppleTV dhe një numër të zgjedhur të ruterave. Fatkeqësisht, për ruterat ka edhe një kapje. Ju nuk mund ta instaloni atë vetë, por duhet ta keni konfiguruar paraprakisht përmes një pale të tretë si Flashrouters.

1.3 Kill Switch Present

Si një veçori shtesë, ky VPN përfshin një ndërprerës të vrasjes për të ndaluar transmetimin e të dhënave brenda ose jashtë pajisjes tuaj nëse zbulon ndonjë problem me tunelin VPN.

hidemyass ka ndërprerësin inteligjent të vrasjeve

Ai gjithashtu ka një mundësi të ndarjes së tunelit, kështu që në të vërtetë mund të zgjidhni të lejoni disa aplikacione të anashkalojnë shërbimin VPN.

1.4 Mbrojtja e rrjedhjeve

Testet në HMA për të dy rrjedhjet DNS dhe WebRTC shkuan mirë. Nuk kishte asnjë rrjedhje të IP-së tonë të origjinës, pavarësisht se provuam disa lidhje të ndryshme të serverit. Testet DNS dhe WebRTC janë mjaft të thjeshta për tu ekzekutuar. Ka shumë mjete të para-ndërtuara në internet dhe thjesht vizitimi i atyre vendeve dhe ekzekutimi i tyre do t’ju njoftojë nëse DNS juaj po rrjedh me VPN tuaj aktive.

2. Rrjet i gjerë i serverëve

Gjithsej, HMA ka një rrjet prej mbi 1.000 serverësh që shtrojnë 298 vende.

hidemyass ka mbulim të gjerë të serverave

Kjo është ndoshta mbulimi më i gjerë që kam parë përsa i përket vendndodhjeve individuale, me shumicën e VPN-ve të tjera që variojnë nga 90 deri në 100 vende jashtë.

2.1 P2P e specializuar & Rrjetet serverë

HMA ka disa serverë të zgjedhur përmes të cilave duhet të lidheni nëse dëshironi të transmetoni filma ose të ekzekutoni përrua. Për të qenë i sinqertë, megjithëse shumë ofrues të shërbimeve VPN e rrotullojnë këtë si përfitim dhe i kërkojnë ata serverë si të specializuar, unë kam dyshimet e mia.

hidemyass vpn ka servera të optimizuar p2p

Pavarësisht, mendimi im pavarësisht, HMA ka rregulluar mirë pesë servera për transmetimin e mediave dhe tetë për P2P. Disa lokacione kryesore si Nju Jorku llogariten dy herë pasi mund t’i bëni të dy në ata serverë.

2.2 Punon me rajonet kryesore të Netflix

Fokusi im për Netflix ka qenë gjithmonë në rajonin e tyre në SHBA pasi që këtu janë pothuajse të gjithë filmat e mirë. Ajo gjithashtu ka bibliotekën më të madhe midis të gjitha rajoneve Netflix dhe me HMA, ju mund t’i shihni të gjitha nga kudo në botë.

Testi im i djegies Netflix (d.m.th. një orë e përgjumur mbi dy ditë) tregoi se transmetimi mbeti i qetë gjatë gjithë kohës. Kishte një herë një rast kur lidhja VPN u rrëzua, por jo një herë e mora paralajmërimin e frikshëm të Netflix-it.

Pavarësisht nga shpejtësitë jo-mbresëlënëse të serverit amerikan, ishte më shumë se e mjaftueshme për mua të shijoja një përvojë të qetë të Netflix. Unë nuk kam vërejtur ndonjë buffering të tepërt edhe kur kalova copa minutash brenda filmave.

2.3 Drejton iPlayer BBC

Ndërsa e kuptoj që iPlayer i BBC nuk është në krye të listës së shumicës së njerëzve ‘duhet të shikojë’, unë më pëlqen ta përdor si provë të aftësive të një VPN. IPlayer ka disa kufizime mjaft të rrepta në përdorimin e tij – pothuajse aq i keq sa Netflix.

hidemyass është në gjendje të transmetojë bbc iplayer

Unë jam i sigurt se do të doja të di nëse ekziston me të vërtetë një qytet gomarish në MB.

Të jesh në gjendje ta anashkalosh këtë është padyshim një plus. Meqenëse HMA ishte një shërbim me bazë në Mbretërinë e Bashkuar, unë nuk u gabova në mendimin se do të funksiononte mirë këtu edhe pse. Lidhja me Donkey Town, MB, transmetimi në të vërtetë ishte çuditërisht i shpejtë.

2.4 Mund të kryejë Shuffles IP

Jo njësoj si Shuffle Melbourne, një ndërhyrje IP është diçka që kam parë vetëm në HMA deri më tani. Ata kanë një buton shumë të përshtatshëm në aplikacion i cili ju lejon të ‘ndryshoni’ ose ndryshoni IP tuaj shpejt.

Kjo mund të jetë shumë e dobishme nëse e shihni që një nga shërbimet e transmetimit nuk do të funksionojë për serverin me të cilin jeni lidhur. Thjesht goditni butonin e shkundjes dhe ai do të ndërrojë IP-në tuaj, në mënyrë që të provoni përsëri shërbimin e transmetimit.

Shumica e serverëve HMA kanë adresa të shumta IP, në të cilat mund të ndërroni, veçanërisht në serverët e tyre streaming. Për shembull, serveri i tyre në Nju Jork i cili lejon P2P dhe Streaming ka në dispozicion 56 adresa IP.

3. Shërbim i Mirë për Klientin

Ndërsa HMA mund të mos jetë më e mira për çdo gjë, një fushë në të cilën bën shkëlqejë është mbështetja e klientit. Kjo ishte një situatë ideale pasi kisha një numër pyetjesh për t’i shtruar ato, si në përgjithësi, ashtu edhe me më shumë teknikë nga natyra.

hidemyass ka shërbim të shkëlqyeshëm për klientët

Ndihma për klientët HMA ishte e shpejtë & efikas.

Duke përdorur bisedën e tyre live, kam arritur të marr një përgjigje shumë shpejt. Më besoni, kjo nuk është një normë kur bëhet fjalë për shërbimet Chat Chat dhe e gjeta veten duke marrë një përgjigje pothuajse sa më shpejt që kisha dërguar në një pyetje.

Nuk kishte absolutisht asnjë marrëzi të radhës së tepërt ose nuk duhet të prisni përgjithmonë për një përgjigje me email. Agjenti i bisedës ishte i sjellshëm dhe i ditur, në gjendje të më furnizonte me detajet dhe informacionet e sakta që kërkoja.

Disa prej jush mund të mendojnë se kjo nuk është saktësisht një çështje e madhe – por seriozisht, është. Kam provuar pritje të gjata dhe agjentë shumë pengues për përkrahjen e klientëve përpara se kush do të bënte nivelin e tyre më të mirë për të fajësuar pajisjet ose veprimet e klientit ndërsa refuzova të përgjigjet në pyetjet direkte në një mënyrë përkatëse.

Kjo nuk ishte përvoja ime me HMA dhe sinqerisht shpresoj se ata do t’i ruajnë këto standarde të shkëlqyera duke ecur përpara. Kudos për ekipin për këtë.

4. Garancia e kthimit të parave 30-ditore

Konsideroni atë një provë provuese ose një garanci të zgjatur të kthimit të parave, kjo është absolutisht diçka për të parë kur investoni në një produkt që do të përdorni afatgjatë (siç është me pajtimin tim tre-vjeçar në HMA).

Ka pasur raste kur disa ofrues të VPN kanë një politikë të rreptë të rimbursimeve dhe për të qenë i sinqertë, unë gjithmonë kam qenë shumë i kujdesshëm ndaj atyre. Nëse keni një produkt të mirë, pse keni këtë frikë se përdoruesit do të jenë të pakënaqur dhe do të kërkojnë paratë e tyre përsëri në droves?

Garancia për kthimin e parave është një siguri solide e besimit të një kompanie në produktet e tyre, dhe të qenët e shprehur qartë për përdoruesit është e rëndësishme. Një gjë që duhet të përmend, sidoqoftë, është se regjistrimi me HMA hap veten për rinovime automatike, kështu që sigurohuni që ta çaktivizoni atë për të shmangur një surprizë në fund të planit tuaj.

4 Gjërat që nuk më pëlqejnë rreth VPN HideMyAss

1. Intimitet i kufizuar i përdoruesit

Jini të paralajmëruar që kjo ndoshta do të jetë pjesa më e madhe e shqyrtimit tim dhe që shumë prej jush ndoshta do të jenë shumë të pakënaqur kur ta lexoni. Intimiteti i përdoruesit është një nga gjërat e para dhe më të rëndësishmet që një shërbim VPN duhet të mbrojë dhe për mendimin tim, HMA hedh kaq shumë flamuj të kuq këtu që të ndalohet nga industria.

1.1 Në pronësi të Avast

Reja e pronësisë që varet mbi HMA si një albatros është një e errët dhe e zymtë. Ndërsa në përgjithësi është nën flamurin e Avast, drejtohet dhe drejtohet direkt nga Privax Limited me qendër në Mbretërinë e Bashkuar.

Republika Czecheke është në të vërtetë mjaft miqësore me intimitetin, por parkimi i HMA nën Privax Limited është një flamur i kuq absolut. Mbretëria e Bashkuar është një vend në marrëveshjen origjinale UKUSA, i njohur ndryshe si “Pesë Sytë”.

Meqenëse Mbretëria e Bashkuar ka lënë juridiksionin e euros, bizneset në vend nuk janë më të detyruar të mbrojnë privatësinë e përdoruesve nën standardet e ombrellës. Në fakt, HMA ka një histori të tmerrshme për të mbrojtur privatësinë e përdoruesve të saj.

Ai ka ardhur nën vëmendjen e vëmendjes disa herë për thjesht dorëzimin e të dhënave të përdoruesve me kërkesë të autoriteteve, një herë me MB dhe një herë me SH.B.A..

1.2 Shkruaj disa informacione nga HideMyAss

Ndërsa vërejmë më lart se HMA bashkëpunon me autoritetet sipas kërkesës, ne gjithashtu mund të themi qartë se ky nuk është një VPN që ofron një shërbim “Jo Logging”. Në fakt, HMA shprehet në mënyrë të qartë që ai bën informacione për përdoruesit, megjithëse pretendon se nuk regjistron aktivitete.

hidemyass regjistron informacionin e lidhjes

(Burimi)

Nga dënimet që lindin në rastet kur ai ka dorëzuar atë që bën log, është akoma e mjaftueshme që përdoruesit të kapen nga autoritetet. Nëse doni një VPN që ju mbron, ky nuk është shërbimi për t’u regjistruar.

1.3 Bashkëpunimi me Hetimet e Shkeljes DMCA

Përveç dorëzimit të prerjeve, HMA është e njohur gjithashtu se bashkëpunon me trajtimin e shkeljeve të DMCA. Në fakt, përdoruesit janë ankuar se vetë shërbimi jep njoftime për shkelje të DMCA, të ngjashme me ato që kanë bërë ISP-të në të kaluarën.

2. Shpejtësitë në HideMyAss nuk janë të mëdha

Unë drejtoj testet e mia të shpejtësisë VPN nga e njëjta makinë dhe linja ISP çdo herë, një lidhje fibër 500Mbps përmes Ethernet. Kjo zakonisht më jep shpejtësinë time të reklamuar për sa kohë që lidhja është e pastër.

shpejtësia fillestare e testit të shpejtësisë hidemyass

(Shihni rezultatin e plotë)

Për testet e mia, çdo vend i largët i nënshtrohet një seri provash, secila në një palë. Një herë me VPN-në dhe pastaj fikur. Kjo do t’ju lejojë të vëzhgoni vonesat dhe shpejtësitë që përputhen në të dy skenarët.

shënim

Në fund të fundit, falë direktivave të Punës nga Shtëpi, Interneti është tensionuar deri në pikat e prishjes. Prandaj është e këshillueshme që të merrni këto rezultate të provës me një majë kripe derisa globi të kthehet përsëri në ekuilibër edhe një herë në një datë të mëvonshme. Do të rishikoj shpejtësitë në mënyrë periodike dhe do të bëj rregullime kur është e nevojshme.

Testi i Shpejtësisë HideMyAss – SH.B.A.

Shpejtësitë me ose pa një VPN në serverat me bazë në SH.B.A. ishin paksa të pasakta gjatë kohës kur bëra provat e mia. Sidoqoftë, meqenëse SH.B.A është fjalë për fjalë në të gjithë botën nga ku jam vendosur unë, pengesa me dhe pa VPN mbetet e njëjtë.

testi i shpejtësisë hidemyass vpn SHBA jashtë

Testi i shpejtësisë HMA VPN SH.B.A. – off VPN
(Shihni rezultatin e plotë)

hidemyass vpn test me shpejtësi në SHBA në

Testi i shpejtësisë HMA VPN SHBA – VPN aktivizuar
(Shihni rezultatin e plotë)

Shpejtësitë janë të përdorshme dhe sigurisht të mjaftueshme për transmetim por shkarkimi është hit apo miss dhe P2P me siguri nuk do të jetë aq i dobishëm.

Testi i Shpejtësisë HideMyAss – Evropë

Për Eurozonën, kohët e fundit unë kam qenë duke provuar më afër vendndodhjes time për shembull – me serverët gjermanë. Sidoqoftë, me HMA unë shpresoja për performanca të ngurta jashtë shërbimit në Mbretërinë e Bashkuar pasi në thelb kjo është baza kryesore e këtij ofruesi.

testi i shpejtësisë hidemyass vpn BE off

Test i shpejtësisë HMA VPN BE – VPN off
(Shihni rezultatin e plotë)

hidemyass vpn test i shpejtësisë BE në

Test i shpejtësisë HMA VPN BE – VPN në
(Shihni rezultatin e plotë)

Me keqardhje të thuash që shpejtësia në rrjedhën e poshtme ra e rrafshët në fytyrën e saj me një 13Mbps mezi të shfrytëzueshëm. Rangeuditërisht, në rrjedhën e sipërme ishte mjaft e mirë, e cila të jetë e sinqertë, nuk është shumë e përdorur për shumicën e njerëzve.

Testi i Shpejtësisë HideMyAss – Afrika

Me një rrjet kaq të gjerë siç ka HMA, është një nga disa VPN që në fakt shqetëson me një prani të kontinentit afrikan. Më befasoi edhe më tej ishte fakti që ka një numër pikash lidhjeje në Afrikë për ta.

testi i shpejtësisë hidemyass vpn SA është fikur

Testi i shpejtësisë HMA VPN SA – VPN i fikur
(Shihni rezultatin e plotë)

hidemyass vpn testin e shpejtësisë SA në

Testi i shpejtësisë HMA VPN SA – VPN aktivizuar
(Shihni rezultatin e plotë)

Sidoqoftë, përhapja nuk do të barazonte me cilësinë e shërbimit dhe edhe një herë kam shpejtësi mezi të përdorshme.

Testi i Shpejtësisë HideMyAss – Azi

Si zakonisht vendndodhja ime e preferuar për testimin e një VPN në rajonin e Azisë është Singapori – si për afërsinë e tij me mua ashtu edhe për infrastrukturën e tij të shkëlqyeshme. Kjo tregoi qartë në një vonesë të ulët dhe me shpejtësi të fortë si poshtë dhe në rrjedhën e sipërme me një server në Republikë.

hidemyass vpn testin e shpejtësisë në Azi

Test i shpejtësisë HMA VPN Azi – VPN e fikur
(Shihni rezultatin e plotë)

hidemyass vpn testin e shpejtësisë në Azi

Test i shpejtësisë HMA VPN Azi – VPN në
(Shihni rezultatin e plotë)

Megjithatë, koha ime e zakonshme e Ping-ut në atë vend është normalisht më e mirë, kështu që besoj në rrethana të rregullta, shpejtësitë në HMA përmes Singaporit do të përmirësoheshin edhe më shumë.

Testi i Shpejtësisë HideMyAss – Australi

Toka poshtë nuk është gjithçka aq larg dhe si pjesë e rajonit Australiania bën shumë mirë përsa i përket shpejtësive të lidhjes VPN. Ende, në 30Mbps poshtë me HMA në – kjo është një rezultat mjaft i trishtuar.

testi i shpejtësisë hidemyass vpn aus off

Testi i shpejtësisë HMA VPN AUS – VPN është fikur
(Shihni rezultatin e plotë)

testi i shpejtësisë hidemyass vpn aus on

Testi i shpejtësisë HMA VPN AUS – VPN aktivizuar
(Shihni rezultatin e plotë)

Në përgjithësi, them se HMA duhet të punojë në përmirësimin e infrastrukturës së saj sesa të harxhojë kohë dhe burime për të policuar përdoruesit e saj në emër të qeverive në të gjithë botën. Një gjendje e trishtuar e punëve me të vërtetë.

2.1 Test i Shpejtësisë Multi-Vendndodhëse të Ndërtuar

Një gjë që intereson për aplikacionin HideMyAss është se ai përfshin një mjet të integruar të testit të shpejtësisë shumë-vendëshe. Kjo ju lejon të flamuritni serverë të ndryshëm në rrjetin e tyre për prova dhe mund të jenë të dobishëm – nëse me të vërtetë funksionoi mirë.

hidemyass vpn ka mjet testimi të shpejtësisë

Kam konstatuar se rezultatet e dhëna nga mjeti i testit të shpejtësisë zakonisht ishin shumë më ndryshe nga ato në Testin e Shpejtësisë Ookla jashtëzakonisht popullore që përdorin shumica e njerëzve.

3. Regjistrimi & Problemet e çmimeve

HMA është në dispozicion për Windows, MacOS, iOS, Android, Linus, dhe madje edhe ruterat. Sidoqoftë, ekzistojnë disa çudira për tu kujdesur në regjistrimet e tyre & çmimi;

3.1 mimet & Metodat e pagesës ndryshojnë sipas rajonit

Kjo nuk është diçka që kam parë normalisht në shërbimet VPN pasi vetë koncepti i tyre është globalizimi i shërbimeve. Megjithatë, vizitova faqen e tyre për një numër rajonalësh dhe zbulova se çmimet ndryshojnë – në disa raste nga një sasi e madhe.

hidemyass vpn çmime të ndryshme sipas rajonit

Regjistrimi në SH.B.A. është shumë më i kushtueshëm sesa për të njëjtin shërbim në Malajzi.

Si shembull i kësaj, plani i tyre tre-vjeçar në SH.B.A kushton 143.64 dollarë pas zbritjes së rreptë të regjistrimit, por i njëjti plan kushton RM252 (afërsisht 58 dollarë) për ata që regjistrohen nga Malajzia. Ndërsa nuk jam mbi rajonin e shënjestrimit të çmimeve, kjo mospërputhje është goxha e madhe.

Gjithashtu, në disa rajone mund të regjistroheni me PayPal, ndërsa nuk është në dispozicion në të tjerët. Ky i kombinuar me procesin e tyre kompleks të regjistrimit është vërtet befasues për një shërbim që ka më shumë se dhjetë vjet për të rregulluar proceset e tij të biznesit.

3.2 Planet rinovojnë automatikisht

Siç e përmenda më parë, nëse regjistrohesh për HMA, automatikisht u jep atyre të drejtën të rinovojnë planin tuaj kur skadon. Ju duhet të vini re se plani rinovon me çmimin e plotë, dhe jo me normën e zbritur në të cilën jeni regjistruar.

abonim rinovimi automatik hidemyass

Nëse kjo nuk është ajo që dëshironi, sigurohuni që të çaktivizoni rinovimin automatik sa më shpejt të jetë e mundur.

4. Dizajni i aplikacionit nuk është më i miri

Me diçka aq komplekse sa një VPN (për disa njerëz) ajo sjell ofruesit e shërbimeve për të siguruar që përvoja e përdoruesit të jetë sa më e qetë të jetë e mundur. Kjo është edhe një çuditë tjetër e HMA dhe më bën të dyshoj se VPN mund të mos ketë ndryshuar në dizajnin themelor ndër vite.

4.1 Windows pop-up

Kur përpiqeni të lundroni midis opsioneve në aplikacion, ajo ka tendencë të krijojë dritare të shfaqura sesa tranzicion në një ndërfaqe të vetme kryesore të aplikacionit. Kjo metodë e projektimit është shkollë shumë e vjetër dhe më rikthen në ditët e para të Windows. Annshtë e bezdisshme dhe hutuese për të thënë të paktën.

4.2 Marka ka një krizë identiteti

Një nga gjërat që vura re në lidhje me HMA para se të regjistrohesha ishte ai ultra i ftohtë, mirë, gomar (apo gomari?). Megjithatë, ajo që shihni nuk është gjithmonë ajo që merrni dhe logoja ikonike, rezulton të mos jetë aq ikonike në fund të fundit.

ikona e markës hidemyass nuk është e qëndrueshme

Në të majtë – siç reklamohet; në të djathtë ndërsa shfaqet brenda-aplikacioni

Morfat në varësi të vendit ku e shihni dhe në disa raste, rezulton absolutisht tmerruese.

Bottomline: A do të paguaj për VPN HideMyAss?

Kjo është ndoshta pyetja më e lehtë për të cilën duhet të përgjigjem për një kohë të gjatë. Jo vetëm “jo“, Por”Ferr Nr!“. Mendimi se një ofrues i shërbimit VPN do të funksionojë në mënyrë aktive kundër interesit të klientëve të tij, është thjesht shqetësues.

Couift që me të gjitha papërshtatjet e tij si një shërbim dhe ju keni një recetë të caktuar për katastrofën. Ky është një VPN që unë do t’i këshilloja klientët e mundshëm që të largohen mirë!

Në fakt, drejtohuni tek lista jonë e VPN më e mirë dhe mund të gjeni alternativa më të mira!

Karakteristikat kryesore

 • ✓ Ndarja e tunelit
 • Security Siguri e mirë
 • ✓ Përdorni deri në 5 pajisje
 • ✓ Switch Kill Switch
 • ✓ Përkushtuar P2P & streaming

Rekomanduar Për

 • • Përdorues i ndërgjegjshëm për sigurinë
 • • Kapërcimi i Censurës
 • • Anashkaloni Gjeo-Bllokun

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map