Rishikimi i HostGator – Shikoni të dhënat e shpejtësisë së serverit të tyre dhe intervistat e klientëve

Hostgator


Hostgator

https://www.hostgator.com/

tl; dr

Edhe pse relativisht të shpejtë, përdoruesit e avancuar mund ta konsiderojnë që HostGator të mos ketë funksione. Sidoqoftë, nëse jeni duke kërkuar një shërbim të papërpunuar, të lehtë për t’u përdorur në internet, atëherë HostGator thjesht mund të jetë shërbimi i duhur për ju! .

Rishikimi i HostGator: 9 Pro & 5 Kundrat e Gatorit!

Tjetra në listën tonë të hosteve të përshtatshëm të uebit është HostGator gjithnjë i popullarizuar, shërbimi më seksi më i ndritshëm i web hosting për të gjithë ata.

Dihet që janë bukur.

Dihet që janë miqësore për përdoruesit.

Por si qëndron the Gatori kundër pjesës tjetër të gjigandëve të industrisë?

Për të zbuluar, ne kemi dhuruar deerstalkers tonë, kemi kërkuar bekime nga perënditë e gazetarisë dhe kontribuuar në planin e HostGator’s Baby për të bërë disa testime serioze (teste që askush tjetër nuk shqetësohet të bëjë, faleminderit shumë) vetëm kështu do ta dini nëse HostGator është hosti i duhur për ju.

Rezultatet nga testet tona janë në të vërtetë mjaft befasuese, por gjërat e mira vijnë për ata që presin dhe presin që ti të marrësh verdiktin tonë në fund të këtij shqyrtimi.

zbulim

Dy faqet tona të testimit janë hgcloudhosted.com dhe hgbabyhosted.com. I pari është pritur me HostGator Cloud Hatchling; ndërsa kjo e fundit është pritur me HostGator Baby.

9 arsyet pse HostGator është i përsosur për ju

1. Koha e shpejtë e reagimit të serverit

Nëse nuk e keni dëgjuar deri tani, këtu në Bitcatcha.com, ne me të vërtetë na pëlqen që pritja jonë në internet të jetë e shpejtë. SUPER shpejt.

Dhe këtu është vëmendja e HostGator.

SHBA (W)
SH.B.A. (E)
Londër
Singapore
Sao Paulo

32 ms 36 ms 221 ms 221 ms 139 ms

Bangalore
Sydney
Japoni
Kanadë
Gjermani

717 ms 205 ms 153 ms 36 ms 140 ms

Shpejtësia mesatare: 190 ms – Shihni rezultatin e plotë

Duke marrë parasysh faktin se ata kanë marrë vetëm 2 qendra të të dhënave (të dyja të vendosura në SH.B.A.), HostGator arriti të performojë vërtet mirë në Sao Paolo, Sidnei dhe Japonia, duke goditur të gjitha kohërat e përgjigjes nën 205 ms.

Ata e bënë mirë në Singapor dhe Londër (221 ms), por mbetën pak në Bangalore me 717 ms (nëse po e lexoni këtë nga India, më mirë të shmangeni. Shikoni planet tona më të mira të hostimit në Indi!)

Me një mesatare botërore prej 190 ms, HostGator fitoi vetë një A nga ne!

2. Shpejtësia e shpejtë e ngarkimit të faqes

Me përjashtim të PHP7.1 dhe një sistemi të ngjeshjes me përmbajtje të bazuar në Apache, HostGator nuk ka shumë gjëra për ta.

Ata nuk përdorin ruajtjen e SSD (të disponueshme vetëm me mbajtjen në cloud, përdorimin e duhur!), Nuk është vendosur asnjë server NGINX ose karakteristika të veçanta të caching si supercacher i SiteGround … megjithatë, orët e ngarkesës në sit janë shumë të shpejta!

Ne përdorëm webpagetest.org dhe hapëm faqen tonë të testit HGBabyHosted.com kundër HGCloudHosted.com tonë, dhe këtu janë rezultatet: