Rishikimi i OnPay – 9 Pro & 4 Kundërvajtjet e pagave të OnPay

OnPay


OnPay

https://onpay.com/

tl; dr

OnPay është një shërbim i mirë i pagave. Ajo ka pjesën e saj të drejtë të mirat dhe të këqijat, por pika e çmimit e bën atë një pretendent të mirë në industri. Mëso më shumë.

Rishikimi OnPay – 9 Pro & 4 Kundër të Pagesave të Pagesave OnPay

Unë kurrë nuk kam takuar një pronar biznesi të vogël që në të vërtetë pëlqen javën e pagave. Nëse ata mund të përballojnë të punësojnë dikë për të kandiduar pagën për ta, atëherë ata nuk ndajnë të njëjtin lloj përçmimi. Nëse ata e kanë marrë atë vetë për të kandiduar pagën, atëherë unë mund të garantoj që të gjithë e përçmojnë atë …

Gjë e mirë është që ne aktualisht po jetojmë në të ardhmen, dhe me rritjen e internetit gjithmonë duket se ka një aplikacion për diçka.

Mësoni gatim? Ka një aplikacion për këtë.

Urrejtja ndjekja e shpenzimeve të biznesit me dorë? Ka një aplikacion për këtë.

Paga e pagave? Ka OnPay për këtë!

Ne kemi hasur në OnPay ndërsa kemi bërë hulumtime për serinë tonë të rishikimit të pagave, dhe kemi menduar se ata zgjidhin pikën e dhimbjes së pagave (kush, gjuhë gjuhësore) mjaft mirë për të garantuar një përmbledhje.

Por para se të hedhim në konsideratë sa mirë performon softveri, kemi menduar që është më mirë të ju japim paksa vështrimin pas historisë së kompanisë.

Historia e Vogël e OnPay

Të thuash që OnPay është i ngjashëm me fillimet e tjera, të mbartura nga sallat e mbledhjeve të mbytura të kompanive të kapitalit ekskluziv, do të ishte një padrejtësi ndaj SaaS (Softuer-si-a-Shërbim).

Në fakt, OnPay ka qenë në industrinë e pagave për vite me radhë.

Biznesi i vogël i drejtuar nga familja filloi shumë hënë më parë, përpara rritjes së internetit. Kur kompania punësoi CEO Jesse Burgess për të drejtuar kompaninë në 2007, ai duhej të gjente mënyra që 6 nëpunësit e kompanisë të bëhen më efikas ndërsa merren me mbi 200 klientë të biznesit të vogël.

Siç mund ta imagjinoni, kjo provoi të ishte një detyrë sfiduese dhe Drejtori i Përgjithshëm i sapoardhur duhej të adaptohej shpejt.

Ai pati një moment të dritës kur kuptoi që biznesi i pagave mund të automatizohej lehtësisht dhe të lëvizte në internet, kështu që ai mori një kërcim besimi, ri-reklamoi kompaninë dhe kështu, OnPay lindi.

OnPay shfrytëzoi përvojën e tyre duke qenë në industrinë e pagave për kaq gjatë, dhe e kombinoi atë me risitë më të fundit në teknologji për t’u siguruar klientëve të tyre një program të pagave që është i besueshëm, i thjeshtë për t’u përdorur dhe i përshtatshëm, duke çliruar klientët e tyre në mënyrë që ata të mund të përqendrohen në atë që ata bëjnë më mirë – drejtimin e biznesit të tyre përkatës.

Ata kanë punësuar kohët e fundit CPA Katelyn Sullivan nga Ernst & Të rinj për të ndihmuar në udhëheqjen e kontabilistit dhe zhvillimit të partnerit të tyre të kontabilitetit në Sh.B.A.

Deri më tani, OnPay përpunon mbi 2 miliard dollarë dollarë në pagë çdo vit, nëpër 50 shtete në Amerikë.

Përshtypëse nuk është ashtu?

Onshtë OnPay E Drejta për Biznesin tuaj?

Nga hulumtimi ynë, OnPay duket se është gur i çmuar i kompanive SaaS të pagave.

Ata kanë marrë përvojë, ata kanë teknologjinë, ata kanë njerëzit e duhur dhe nuk varen nga financimi i kapitalit të sipërmarrjes (që do të thotë se ata duhet të bëjnë gjithçka që dëshirojnë pa u shqetësuar për heqjen dorë nga kontrolli).

Por konsumatorët e zgjuar si vetvetja do ta dinë që është e lehtë për një kompani që të lartësohet përmes njoftimeve për shtyp dhe vetë-promovimeve të paturpshme. Një pyetje që do të shtrojë një përdorues i zgjuar i zgjuar është shumë e thjeshtë:

“A është kjo SaaS përshtatja e duhur për kompaninë time?”

Gjërat mund të duken bukur, të lëmuara dhe me shkëlqim nga jashtë, por nëse nuk funksionojnë mirë, thjesht do të përfundoni të irrituar, të mërzitur dhe të pakënaqur.

Vendosni Bitcatcha, burimin më të mirë për bizneset e vogla në internet të disponueshme në internet #shameless Selfplug #sorrynotsorry.

Ne do të bëjmë një përmbledhje të plotë të OnPay dhe do t’i rendisim të mirat e saj & kundër, kështu që ju mund të merrni një vendim të llogaritur nëse programi do të funksionojë mirë për ju. Në thelb, ne do të kemi telashe për të testuar programin dhe detajuar atë, në mënyrë që të mos keni nevojë – të ju kursejnë kohë dhe ndoshta, para të çmuara.

Mund të na falënderoni më vonë :)

9 Mënyrat OnPay Rocks!

1. UI në kërkim profesional!

Nuk ka mënyrë më të mirë për ta thënë atë – ndërfaqja e OnPay është në kërkim profesional!

Kur hymë për herë të parë në program dhe vendosëm gjithçka, mendimet tona të para ishin “huh, kjo është me të vërtetë themelore”.

Por themelore nuk do të thotë se është e keqe. Thelbësore do të thotë se ajo i bën gjërat të bëhen pa pasur nevojë për tërë atë dhunti.

lista e pagave mbi pagesa ka një UI të thjeshtë

Paneli është i thjeshtë, duke ju treguar 4 pllaka kryesore të cilat janë “Ndarjet e fundit”, “Vrapimet e planifikuara të ardhshme”, “Datat e rëndësishme” dhe “Ofertat e punonjësve”.

Në të majtë është vendi ku do të gjesh skedat për të lundruar në faqe.

Kjo ju tregon “Punëtorët” tuaj (të cilët duhet të regjistroheni kur regjistroheni), “Pagën e pagave” (mishin dhe patatet e softuerit), “Raportet”, “Funksionet e HR” dhe “Cilësimet” – të gjitha të veshura një ngjyrim ngushëllues blu.

Shtë një ndërfaqe që turma e pjekur, profesionale e biznesit mund të preferojë, pasi është e pastër dhe e kryen punën pa asnjë shpërqendrim.

2. Punonjësit e Ri lehtësisht në punë

OnPay jua lehtëson juve që të sillni punësime të reja në sistem, i cili është dërguar në parajsë sepse gjëja e fundit që dëshironi me një program pagash është të luftoni me sistemin për të shtuar punonjës të rinj në.

pagimi i pagave mbi pagën e lehtë për të shtuar punonjës

E tëra çfarë duhet të bësh është të shkosh te skeda “Punëtorët”, të goditësh “Punonjësit”, pastaj të kërkosh butonin gjigant “Punëtor të Punësimit” në të djathtë. Ju me të vërtetë nuk mund ta humbisni.

Klikoni mbi atë dhe do të çoheni në një faqe ku do të keni 3 mundësi – “Dërgoni një Letër Ofertash”, “Shtoni një Punonjës”, “Shtoni një Kontraktues”.

lista e pagave në pagë ka mundësi për punësimin e një punonjësi të ri

Pasi të klikoni në “Shtoni një Punonjës”, do t’ju kërkohet të plotësoni detajet themelore të punonjësit tuaj.

informacioni i punonjësve për hyrjen e pagave

Një gjë që unë vërtet e vlerësoj është aftësia për t’i ftuar punonjësit të shënojnë vetë detajet e tyre personale. Kjo do t’ju kursejë shumë kohë pasi nuk mund të jeni intimitiv për të gjitha informacionet që ata kanë për veten e tyre. Dobësi është se ata mund të marrin kohën e tyre të ëmbël duke e mbushur këtë, kështu që kjo mund të jetë mjaft e shpatës me dy tehe.

Pasi të plotësoni informacionin e kërkuar, thjesht goditni “Vazhdo”, ndiqni udhëzimet në ekran, dhe OnPay automatikisht do të dërgojë një email ku fton me qira të re për të mbushur detajet e tyre – të shpejtë, të lehtë dhe të përshtatshëm!

Ne e duan atë!

3. Paneli i personalizueshëm!

Në pikën e parë, ne sollëm se sa e thjeshtë është pulti. Edhe pse ne jemi të kënaqur me të, mund të jetë pak … vanilje për njerëzit që preferojnë pak më shumë eksitim në jetën e tyre.

Gjë e mirë është që OnPay e ka bërë pultin e tyre të personalizueshëm, kështu që ju mund të bëni ndryshime me të nëse mërziteni ndonjëherë se si duket pulti.

lista e pagave mbi pagesa lejon rregullimin e pultit

Shkoni deri në fund dhe do të gjeni butonin “Rregullo pultin”. Klikoni mbi të dhe do të shihni opsionet që keni.

opsione për personalizimin e pultit të pagave të pagave

Ndërsa nuk është aq e detajuar sa ne dëshirojmë, është mirë të kemi një pult, të cilin mund t’i rimarrim preferencat tona. Nëse preferoni gjërat edhe më afër, mund të fikni disa pllaka për atë pamje të hijshme të zenit.

4. Ne e duam Tiparin e Kërkimit të Punonjësve!

Pra, ndërmarrjet më të vogla mund të mos kenë një problem të madh me këtë, por nëse biznesi juaj i vogël ka 15 ose më shumë njerëz me një qarkullim të lartë, kjo veçori do të jetë një nga karakteristikat tuaja më të preferuara në program.

Ju e dini se si është me sistemin tuaj të vjetër të pagave, nëse doni të kërkoni ose të bëni ndryshime në një punonjës të caktuar, do të duhet të lëvizni deri në fund të kohës përmes listës suaj të pafund të punonjësve vetëm për të gjetur atë që dëshironi?

Epo, ato ditë të lëvizjes së pafund tani kanë mbaruar me funksionin e kërkimit të punonjësve!

lista e pagave mbi pagesa lejon kërkimin e punonjësve

Ekipi në OnPay me siguri kuptoi se çfarë dhimbjeje ishte të lëvizja aq shumë për të gjetur një punonjës të veçantë, pasi ata e bënë të disponueshëm këtë funksion “Gjeni një Punonjës” përmes të gjitha skedave në dispozicion.

Për të gjetur një punonjës, ju fjalë për fjalë thjesht duhet të klikoni në atë buton dhe çelësin në emrin e punonjësit.

OnPay do t’ju gjejë automatikisht atë punonjës dhe do t’ju sjellë në faqen e tij të profilit, ku lehtë mund të bëni gjithçka që keni nevojë të bëni me profilin e tyre.

Nuk është një veçori e madhe, por sigurisht që e bën përdorimin e programit shumë më të përshtatshëm.

Meqenëse jemi në temën e punonjësve, këtu është një tjetër veçori e vogël, por shumë e vlerësuar që na pëlqen – fotografia e profilit të punonjësve shfaqet qartë në program!

Sigurisht, kjo mund të mos duket si skuadra me të vërtetë të vogla, por nëse jeni në një biznes qarkullimi të lartë me më shumë se 15 punonjës, fytyrat dhe emrat harrohen realisht shpejt, veçanërisht në situata me presion të lartë.

Vendosja e një fytyre tek një emër ju ndihmon të njihni më lehtë punonjësit tuaj, gjë që ju ndihmon të shmangni situata potencialisht të sikletshme, siç është adresimi aksidentalisht ndaj Pjetrit kur emri i tij është në të vërtetë Horatio.

5. Drejtimi i pagës – Nuk ka më të komplikuar!

Ajo që dikur ishte një proces që kërkon kohë, që mund të zgjasë një ditë ose dy ditë, tani mund të bëhet me lehtësi në minuta me OnPay.

Pagesa e pagave me OnPay bëhet në 4 hapa të thjeshtë:

 1. Zgjidhni punonjësin për të cilin dëshironi të drejtoni listën e pagave
 2. Shkruaj orarin e punës (për stafin që paguhet çdo orë)
 3. Rishikoni listën e pagave
 4. Miratimi i listës së pagave

Shtë e mrekullueshme që OnPay ju lejon të zgjidhni punonjësit për të cilët dëshironi të drejtoni listën e pagave. Kjo ju lejon të organizoni sekuencën tuaj të pagave, p.sh. drejtoni më parë listën e pagave për stafin me rrogë, më pas kaloni tek personeli në orë, më pas personeli kontraktues.

lista e pagave bëhet lehtësisht me pagesa

Kur vjen puna për të hyrë në orët e punës, është shumë e drejtpërdrejtë – shkruani orët që stafi juaj i orës ka punuar për vrap.

shikoni detajet e punonjësve në një pamje me pagën mbi pagën

Ju mund t’i shihni të gjitha detajet në një ekran. E tëra çfarë duhet të bësh është thelbësore në detajet përkatëse dhe je bërë!

Pjesa e rishikimit të sekuencës merr ku bëhet interesante. OnPay harton një përmbledhje të hollësishme në pagën tuaj, në mënyrë që të merrni pamjen e një zogu për gjithçka, duke ju lejuar të shihni se ku po shkon çdo qindarkë e vetme.

lista e pagave mbi pagën ka një përmbledhje të detajuar të pagave

Një kontakt i këndshëm për këtë është se OnPay ka integruar një sistem paralajmërimi nëse zbulon gabime anormale ose të mundshme në listën e pagave..

lista e pagave në pagë do të paralajmërojë për gabimin e pagave

Nëse përpiqeni të vazhdoni me ato gabime, do t’ju paraqitet një paraqitje tjetër paralajmëruese. Kjo ju ndihmon të shmangni gabimet njerëzore me programin e pagave.

paralajmërim për llogaritjen e listës së pagave në pagë

Pasi të keni rregulluar gjithçka dhe të jeni të kënaqur me listën e pagave, hapi i fundit i këtij procesi është të goditni “Miratoni listën e pagave” në ekranin tjetër.

aprovimi i pagës së pagave

Atëherë OnPay do të vazhdojë të kreditojë automatikisht pagat në llogaritë e punonjësve tuaj, gjë që ju kursen juve dhembjen e nevojës për të bërë transferime fondesh!

6. Fiksoni lehtësisht gabimet e pagave!

Disa programe e bëjnë me të vërtetë të vështirë për të korrigjuar gabimet e bëra në listën e pagave të paraqitura. Me OnPay, rregullimi i atyre gabimeve është në të vërtetë mjaft i lehtë.

Drejtohuni tek pulti dhe klikoni në “Shiko të gjitha” në “Ritimet e fundit”.

lista e pagave në pagë ka regjistrat e pagave

Atje, duhet të jeni në gjendje të shihni një listë të kandidaturave tuaja të paguara së fundmi. Shikoni atë që dëshironi të rregulloni dhe shtypni butonin “Fshi”.

lista e pagave mbi pagën lejon fshirjen e listës së pagave

Tani, ju keni vetëm për të rregulluar ato gabime dhe të drejtoni përsëri listën e pagave. Vini re se nëse nuk e shihni butonin “Fshi”, do të thotë që kandidimi tashmë është dorëzuar dhe pagat janë bërë. Do të duhet t’i shkruani ekipit të tyre të ndihmës për ta rregulluar atë.

7. OnPay ka raporte shumë!

Nëse jeni lloji që kënaqet vërtet duke kaluar raporte, unë duhet të them që do të jeni më shumë se i kënaqur me listën e gjatë të përmbledhjeve të raporteve në OnPay:

 • Lista e pagave
 • Regjistri i pagave
 • Përmbledhja e pagave
 • Përmbledhje e punonjësve
 • Përmbledhja e vendndodhjes
 • Përmbledhja e departamentit
 • Përmbledhja e pozicionit
 • Përmbledhje GL
 • Përmbledhje e fitimeve
 • Lista e llogarive
 • Lista e punëtorëve të punëtorëve
 • Përmbledhja e punëtorëve
 • Lista e 401K
 • Përmbledhje 401K
 • Eksport 401K

Nëse diçka duhet të përmblidhet dhe raportohet, OnPay me siguri e ka atë.

Ata gjithashtu kanë grafikët për ata prej jush që preferojnë raporte vizuale të drejtuara.

lista e pagave në pagë ka grafikët e raporteve

Të gjitha raportet e tyre janë shumë gjithëpërfshirëse, kështu që ju mund t’i kombinoni ato me përmbajtjen e zemrës suaj. Do të keni mundësinë të ruani raportet në formatin Excel ose PDF – shumë i përshtatshëm!

lista e pagave në pagesa ka format eksel dhe pdf për raporte

Punë e shkëlqyeshme në sistemin gjenerues të raporteve shumë të dobishëm, OnPay!

8. OnPay ka Funksione HR!

Detyrat e burimeve njerëzore dhe pagave nganjëherë mund të tejkalohen, kështu që ka kuptim vetëm që OnPay të hedhë disa funksione të HR në programin e tyre.

Kur klikoni në skedën HR, UI kthehet në një jeshile freskuese! Ndoshta supozohet të japë përshtypjen se HR është një hapësirë ​​e sigurt. Pavarësisht nëse është e vërtetë apo jo, ne na pëlqen!

lista e pagave në pagë ka funksione HR

Sistemi HR i OnPay është mjaft themelor, por bën atë që duhet të bëjë. Ajo ka të njëjtat funksionalitete si programet konkurruese të pagave / burimeve njerëzore, të tilla si një portal për klientët që të kërkojnë pushime dhe një tabelë organizative.

Në thelb, funksionet e HR OnPay nuk janë thelbësore, por ato funksionojnë!

9. OnPay ka Mbështetje Fantastike!

Gjithmonë kemi ndjerë se një kompani është po aq e fortë sa ekipi mbështetës. Ata janë heronjtë e vërtetë të industrisë, gjithmonë atje për të ndihmuar klientët në nevojë, dhe ata janë gjithmonë linja e parë e mbrojtjes kur përdoruesit e zemëruar bëjnë kërkesa dhe kërcënime jorealiste.

Ne ishim të lumtur që zbuluam se ekipi mbështetës i OnPay thjesht ka qenë shumë i ditur dhe i dobishëm. Por të qenit njohuri dhe ndihmë shpesh nuk është e mjaftueshme dhe ekipi duhet të përgjigjet shpejt ndaj kërkesave ose klientëve të irrituar mund të përfundojnë thjesht si klientë të zemëruar.

Duke parë që orët e tyre në biseda live janë vetëm 9 e mëngjesit – 8 të mëngjesit, ata nuk mund të përgjigjen në pyetjet tona menjëherë, por ata arritën të na kontaktojnë përmes emailit gjëja e parë në mëngjes! Nga atje, ne u transferuam në chat live, ku ata me përvojë iu përgjigjën pyetjeve që kishim.

lista e pagave në pagë ka mbështetje të shkëlqyeshme

Ata janë gjithashtu një bandë mjaft miqësore, të lumtur për t’iu përgjigjur pyetjeve pa kuptim që mund të ketë.

lista e pagave në pagë ka mbështetje miqësore

Kudos për ekipin mbështetës OnPay!

4 Mënyrat OnPay Nuk Rock

OnPay ka marrë shumë gjëra të mira për ta, por ne do të gënjejmë nëse do të thoshim se softveri është i përsosur. Këtu janë disa gjëra për të cilat ne menduam se OnPay kishte nevojë për përmirësime, por vini re se këto janë mendimet e tyre të përulura të autorit.

1. OnPay nuk ndihet shpejt

E dini që një SaaS është me të vërtetë i shpejtë kur nuk e vini re shpejtësinë e tij. Somethingshtë diçka që ndjehet mirë kur e përdorni – pa probleme dhe e vazhdueshme pa ndërprerje.

Me OnPay, ne nuk mund të themi që është e ngadaltë, sepse nuk është kështu. Shtë thjesht se shpejtësia është dukshëm jo aq e shpejtë sa ofruesit e tjerë. E gjetëm veten duke pyetur veten ndonjëherë nëse duhej të rifreskonim faqen.

Me pak fjalë, shpejtësia e ngarkesës në faqen e OnPay është thjesht … thjesht e pranueshme, që është një turp sepse mund të ishte shumë më mirë.

2. Karakteristikat për hir të Karakteristikave

OnPay duket tipar i mbushur, sepse është. Problemi është, tiparet ndonjëherë ndjehen të trajtuara, si ato janë atje thjesht për të qenë atje.

Merrni për shembull, këtë tipar “Angazhimi”. Nuk shërben për asnjë qëllim tjetër përveçse të prishni akullin. Ata mund të bënin shumë më tepër me të, si vrapimi i sondazheve për të vlerësuar moralin e ekipit, por ata thjesht e lanë atë me kaq.

lista e pagave në pagë ka veçori të angazhimit të punonjësve

Një shembull tjetër do të ishte modeli i dokumenteve në OnPay. Nëse ekzekutohen mirë, ata me të vërtetë mund të jenë kursyes të kohës, duke na ndihmuar me dokumentet tona! Fatkeqësisht, ata duket se kanë vetëm 2 shabllone.

lista e pagave në pagë ka modele të dokumenteve HR

Dobishme? Po. Vetëm se kemi pritur më shumë.

3. UI Duket mirë, por UX ka nevojë për punë

Në shikim të parë, UI i OnPay duket vërtet i pastër, me butona në të gjitha vendet e duhura. Ata shënojnë të gjitha kutitë e duhura të UI-së, kështu që navigimi i faqes nuk duhet të jetë problem … përveç që është, të paktën në disa raste.

Ata kanë marrë disa vendime të diskutueshme në lidhje me funksionalitetin. Për shembull, ne do të shohim në mënyrën se si ata vendosën për heqjen e listës së pagave.

Natyrisht, do të ishte më së miri nëse ata mund të rendisnin raportet e pagave dhe butonin “Fshi pagën” në butonin “Pagat e pagave”, kështu që gjithçka që lidhet me listën e pagave mund të gjendet në një vend, por nuk është kështu.

Duhej të shkonim në pult, të klikojmë në “Ndarjet e fundit” dhe të fshijmë kandidimin nga atje. Nuk ndjehet intuitiv dhe disa herë ne ndjeheshim të humbur gjatë përdorimit të aplikacionit, duke iu kërkuar të mbështesnim për të kuptuar gjërat.

Sigurisht, do të duhet ta marrësh këtë me një majë kripe sepse kjo shumë mirë mund të jetë një problem marrëzie e përdoruesit (Po, unë po flas për veten time).

4. OnPay nuk ka Aplikacion Mobile

Për të qenë i drejtë, askush nuk ka nevojë me të vërtetë për një aplikacion mobil për të drejtuar listën e pagave, por mos harroni se OnPay ka edhe funksionalitete HR. Do të jetë më i përshtatshëm nëse thjesht mund të futemi në një aplikacion dhe të aprovojmë (ose të refuzojmë) kërkesat për pushime dhe fletët e pagave.

Ne e dimë që lehtë mund të futemi në OnPay duke përdorur shfletuesin e telefonit tonë, por një aplikacion i dedikuar do të ishte një kursimtar i bukur pak kohë, duke i bërë gjërat shumë më të përshtatshme për pronarët e bizneseve të zënë.

Plani i OnPay & Mimi: Përmbledhje

Thjeshtësia është strategjia e OnPay dhe ajo tregon në planin e tyre të çmimeve. Ata kanë vetëm një çmim, kështu që marrja e vendimeve është më e lehtë për pronarët e biznesit.

Pricemimi bazë prej 40 dollarë, 6 dollarë shtesë për punonjës.

planet e pagave mbi pagesa dhe çmimet

Në një situatë ku keni 10 të punësuar, ju kushton vetëm 76 dollarë në muaj.

Ky është një çmim i drejtë për të paguar, duke marrë parasysh tiparet që do të merrni!

Verdikti: A duhet të shkoni në OnPay?

Kjo ishte me të vërtetë e vështirë për ne për ta shqyrtuar.

Nga njëra anë, OnPay ka potencialin e madhështisë. Duket profesionale, është e thjeshtë dhe jep premtimet e saj. Kjo është saktësisht ajo që duam në një SaaS, por duket se me çdo hap përpara, ata marrin … mirëpo jo dy, por ndoshta vetëm një hap prapa.

UI është e mirë dhe përderisa nuk do ta quajmë të vështirë kurbën e të mësuarit, OnPay ka disa çështje me UX dhe navigimin në sit, që do të thotë se mund të të duhet të kalosh trajnime për të përdorur softuerin në mënyrë të efektshme. Thjesht nuk ndjehet mjaft intuitiv.

Ata kanë karakteristika mjaft, por shumë nga ato tipare ndjehen të trajtuara, si ato janë atje për hir të ekzistencës. Nëse vetëm ata do të bënin përpjekjen për t’i përpunuar ato tipare!

Ata gjithashtu kanë raporte me të vërtetë të hollësishme (për të cilat jam shumë e sigurt që disa përdorues do t’i pëlqejnë), por disi, të kalosh nëpër ato raporte na jep një dhimbje koke. E cila është e çuditshme, sepse ne kaluam raporte të hollësishme me programe të tjera dhe ne ishim plotësisht mirë me të.

Me pak fjalë, OnPay punon. Nuk është revolucionar. Nuk do ju fryhet mendja, por funksionon.

Dhe me çmimin e tyre të ulët, është një marrëveshje e mirë. Mos harroni, sidoqoftë, ju merrni atë që paguani!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map