Rishikimi i Programeve Patriot – 9 Pro & 4 Kundërvajtjet e pagave të softverit Patriot

Programe patriotike

Programe patriotike

https://www.patriotsoftware.com/

tl; dr

Patriot Software është një sistem fantastik i pagave me disa të meta. Nëse mund të jetoni me ato të meta, do të jeni më shumë se të lumtur me sistemin e tyre! Mëso më shumë.

Rishikimi i Programeve Patriot – 9 Pro & 4 Kundër të Pagesave të Programeve Patriotike

Ndërsa isha duke bërë hulumtime për seritë tona të rishikimit të pagave, u konsultova me disa miq, familje dhe natyrisht, forume në internet, në të cilat markat e pagave duhet t’i kushtoja vëmendje.

Siç pritej, shumë emra u shfaqën, por mjaft prej tyre përmendën Programin Patriot. Kështu që me atë informacion në dorë, ne i rrokullisëm mëngët dhe u zbritëm në punë, duke bërë sa më shumë hulumtime të jetë e mundur në listën e pagave..

Rezulton, historia e Patriotit është mjaft e gjallërueshme!

Programe Patriotike – Ndërtoni nga Bodrumi lart

Patriot Software nuk filloi fare si Programi Patriot.

Në fakt, Mike Kappel, CEO, themelues dhe vizionar i kompanisë filloi të shkruante softuer personal me partnerin e tij.

Paratë që ata i sollën nuk ishin duke bërë shumë drejtësi për kohën e kaluar për të shkruar softuerin, kështu që Majk filloi të shikojë në kamare, dhe kjo është kur ai pati momentin e tij të llambave të lehta – tregu kishte nevojë për një rrjet online të rekrutimit dixhital.

Ata e emëruan kompaninë Top Echelon, dhe me pak këmbëngulje dhe fat, ata rritën markën për t’u bërë rrjeti më i spikatur i rekrutuesve në vend.

Sidoqoftë, Kappel nuk ishte i lumtur me suksesin e tij në Top Echelon dhe vazhdoi të vazhdojë studimin e ideve. Ai dëshironte të ndihmonte djemtë e vegjël, të sigurohej që bizneset e tyre të vogla kishin mjetet e duhura për t’u bërë të suksesshëm.

Nisur nga përvoja e tij në ndërtimin e Top Echelon, Majk filloi të punojë në një sistem pagash online në bodrumin e fabrikës së tij në 2002, i cili doli të ishte Softueri i butë Patriot 1.0.

Shtë e qartë, aq e lezetshme sa të jetë, programi nuk u prit mirë në treg, por si të gjithë sipërmarrësit e mirë, Mike nuk ishte njeri që të hiqte dorë pas një pengese të vogël.

Ai u kthye përsëri në bordin e vizatimeve dhe doli me një program të kontabilitetit DHE pagave, të cilën ne sot e njohim si Patriot Software. Softueri shpejt gjeti lartësi marramendëse të suksesit, dhe kompania u vlerësua në 128 milion dollarë në 2017.

Sot, Patriot Software shërben 21.500 biznese të vogla në të 50 shtetet e SH.B.A.-së, dhe vlerësohet me 205.4 milion dollarë që nga viti 2018.

A është softveri patriot lista e duhur e pagave për ju?

Duke parë të dhënat, është e lehtë të mendosh që Patriot Software është lista më e mirë e pagave atje, me të gjithë numrat e zbukuruar të vlerësimit dhe sasinë e klientelës që ata kanë.

Pagesa e programeve patriotike ka një vlerësim të mirë në Capterra

(Burimi: Capterra)

lista e pagave të programeve patriot ka rivendosjen e mirë të softuerëve

(Burimi: Këshillim Softuerësh)

Nëse njerëzit u besojnë atyre shumë, ata duhet të kenë të drejtë?

Epo, është e vështirë të thuash. Ndonjëherë, një softuer është i suksesshëm dhe i popullarizuar për shkak të marketingut që qëndron pas tij, jo për shfrytëzueshmërinë aktuale të programit.

Ndonjëherë, softveri mund të jetë tërësisht zhgënjyes dhe akoma të bëhet i njohur vetëm sepse njerëzit nuk janë të vetëdijshëm për ndonjë gjë më të mirë.

Pra, si do ta dini nëse sistemi i pagave të Patriot Software është i mirë për biznesin tuaj të vogël?

Epo, kjo është ajo që ne jemi këtu. Ne do të testojmë programin e tyre dhe do t’ju japim një përmbledhje të thelluar se si dëshironi të përdorni sistemin e tyre. Ne do të ndajmë gjithçka me ju – të mirën, të keqen dhe të shëmtuarin.

Në thelb, ne do të marrim të gjitha rreziqet dhe do të bëjmë të gjitha gabimet, në mënyrë që të mësosh nga ne dhe të shmangësh të njëjtin lloj problemesh që hasëm.

Pra, pa një ado të mëtejshme, le të shqyrtojmë.

9 Gjërat që na pëlqejnë në lidhje me Programin Patriot

1. Një sistem i drejtpërdrejtë i pagave!

Drejtimi i pagës me Programin Patriot është aq i thjeshtë sa mund të jetë. Në fakt, duket se gjithçka që vjen me Patriot Software është projektuar të jetë sa më e thjeshtë dhe e drejtpërdrejtë që të jetë e mundur.

Unë në fakt nuk pyes veten pse kompanitë e tjera nuk e përdorin më shpesh këtë qasje sepse me të vërtetë, ato bëhen gjëra pa pasur nevojë për trajnim, që është një kursimtar masiv për mendimin tim.

Ju drejtoni listën e pagave në 3 hapa të thjeshtë:

 1. Shkruani listën e pagave
 2. Miratimi i listës së pagave
 3. Printo listën e pagave

Hapi 1 – Shkruaj listën e pagave

softverët patriot hyjnë në seksionin e pagave

Për sa kohë që detajet e punonjësve tuaj janë vendosur si duhet, gjithçka do të shfaqet këtu në ekranin e listës së pagave. E tëra çfarë duhet të bësh është vetëm kyç në numrat përkatës, ose të bëjë korrigjime nëse duhet.

Nëse nuk keni nevojë të bëni korrigjime, thjesht mund të shkoni përpara dhe të klikoni tjetër.

Hapi 2 – Miratimi i pagës

programi patriot aprovon seksionin e pagave

Ky hap është bërë në thelb për të siguruar që nuk janë bërë gabime në drejtimin e pagave. Ju nuk duhet të bëni asgjë tjetër përveç shikimit të numrave dhe sigurohuni që gjithçka të jetë e saktë përpara se të aprovoni.

Hapi 3 – Printo listën e pagave

programi patriot ju lejon të shtypni listën e pagave

Sapo të bëhet Hapi 2, Programi Patriot do të depozitojë automatikisht pagat në llogaritë e punonjësit tuaj, duke ju kursyer juve problemin ta bëni vetë (vetëm me planin e plotë të shërbimit).

Ju jeni bërë me listën e pagave!

2. Shtypni lehtësisht listën e pagave!

Pasi të bëhet lista e pagave, ju lehtë mund të printoni listat e pagave për punonjësit tuaj.

softveri patriot ju lejon të shtypni paystub

Ju do të duhet të klikoni në “Printo Pagesat e Pagave” në shiritin në të majtë, pastaj kliko në “Print” në kandidimin që ju dëshironi. Pastaj do të drejtoheni në ekranin “Printo pagën e punonjësve”, ku do të shihni butonin “Shkarkoni paystubs tani”.

programi patriot ju lejon të shkarkoni paystub

Godisni atë dhe do të merrni një dokument PDF të të gjitha stendave të pagave për punonjësit tuaj, të ndara mjeshtërisht në faqet individuale, kështu që thjesht të shtypni pa u dashur të shqetësoheni për praktikimin e arteve dhe zanateve duke prerë letrat.

Pagesa e programeve patriotike në formatin pdf

Përndryshe, ju mund t’i keni punonjësit tuaj të futen në Portalin e Punonjësve në mënyrë që ata të mund të kursejnë një kopje dixhitale të pagës së tyre (pse të shtypni në letër kur mund të keni një kopje dixhitale, amirite?) Ose t’i shtypni vetë ato.

3. Shtimi i punonjësve në sistem është i lehtë!

Asnjëherë nuk është kënaqësi kur duhet të luftosh me programin për të realizuar diçka. Disa programe të pagave për të cilat ne kemi provuar na kërkuan që të kapërcejmë gurët përpara se të të lejon të bësh diçka aq të thjeshtë sa shtimi i punonjësve në sistem, për të cilin kemi parë se janë bezdisshëm dhe të panevojshëm .

Me Patriot Software, ky nuk është aspak problem.

E tëra çfarë ju duhet të bëni është të shkoni drejt panelit, dhe të klikoni në “Shto punonjës”

shtimi i punonjësve është i thjeshtë me listën e pagave të Patriot Software

Atëherë do të silleni në një faqe ku kërkohet të plotësoni detajet e punonjësve tuaj. Mos harroni kur thashë që Patriot Software është aq i thjeshtë sa të jetë e mundur?

Ai vlen edhe këtu!

E tëra çfarë ju duhet të bëni është të plotësoni boshllëqet. Nuk është e nevojshme të jesh një shkencëtar rakete për ta bërë këtë!

softveri patriot që shton informacionin e punonjësve është i lehtë

Ndërsa jeni duke mbushur detajet, sigurohuni që ta bëni këtë një hap shtesë – shënoni butonin për të dërguar një Email të Regjistrimit të Portalit të Punonjësve te punonjësi juaj i ri. Kjo do ta bëjë shumë më të lehtë jetën për ju më vonë, të cilën do ta arrijmë në pikën 4.

programi patriot ju lejon të dërgoni email për regjistrimin e punonjësve

Pasi të keni përfunduar mbushjen e gjithçkaje, goditni butonin e madh portokalli “Shto punonjës” në fund – dhe ju jeni bërë!

Pse nuk mund të jetë gjithçka në jetë aq e lehtë sa kjo?

4. Patriot Software ka një Portal të Punonjësve!

Nëse keni ndjekur udhëzimet tona në pikën numër 3, do t’u dërgoni punonjësve tuaj një email për t’u regjistruar në Portalin e Punonjësve të Patriotëve.

Bërja e kësaj mund të jetë një nga gjërat më të mira që do të ndodhin në jetën tuaj, ndonjëherë.

Kur i ftoni ata të regjistrohen në portal, ata do të marrin një email miqësor nga Patriot Software për t’u regjistruar. Mos u shqetësoni, është gjithçka jo kërcënuese dhe duket e sigurt, kështu që punonjësit tuaj nuk do të tremben.

Portali i punonjësve të pagave për programet patriotike

Pasi të regjistrohen, punonjësit tuaj do të jenë në gjendje të rregullojnë emrin dhe fjalëkalimin e tyre. Ata do të jenë në gjendje të azhurnojnë sistemin për të përdorur një adresë emaili sipas preferencës së tyre, për hatër të lehtësisë.

Portali i Punonjësve në thelb i jep përdoruesit qasje në të gjitha të dhënat e tyre. Ata mund të shikojnë informacionin e tyre të pagave, të dhënat e mbajtjes së taksave dhe madje edhe kartën e tyre të kohës.

Ata gjithashtu do të jenë në gjendje të shtypin stekët e tyre të pagave ose t’i ruajnë ato dixhitale, gjë që ju kursen juve që t’i shtypni ato për to. Sinqerisht, unë personalisht do të dëshiroja që punonjësit e mi të ruanin stubet e pagave në mënyrë dixhitale. Pse të shkurtoni pemë të çmuara për letër, kur të keni mundësi të hyni në cungun tuaj të pagave në çdo kohë që dëshironi në internet?

Në thelb, Portali i Punonjësve e bën jetën më të lehtë për ju dhe punonjësin tuaj, duke kursyer kohë dhe duke e bërë tërheqjen e të dhënave më të përshtatshme për të dy palët. Punonjësi mund të ketë akses në të gjitha të dhënat e veta pa pasur nevojë të ndërhyjë në kohën e pronarit të biznesit.

5. Keni bërë një gabim? Shfuqizoni atë kontroll!

Ne jemi të gjithë njerëzorë dhe njerëzit bëjnë gabime.

Kur bëhet fjalë për programin e pagave, ato gabime ndonjëherë mund të jenë të vështira për tu korrigjuar. Disa programe nuk ju lejojnë të rregulloni ato gabime – do të duhet të shkruani për të mbështetur për të parë nëse mund të bëhet.

Për fat të mirë, ne kemi parë shumë të përshtatshëm për të rregulluar gabimet e pagave me Patriot Software.

E tëra çfarë duhet të bësh është të shkosh te “Void Checks” nën butonin “Pagesa e pagave”. Atje, do të shihni një listë të kontrolleve që mund të merren.

programi patriot ju lejon të anuloni listën e pagave

Ju do të duhet të zgjidhni kontrollin e gabuar, pastaj goditi butonin e madh portokalli “Void Selected Checks” (propozon ekipit UI, duke i bërë butonat e rëndësishëm portokall në kontrast me blu të rregullt është një veprim gjenial).

Vetëm sigurohuni që ju të paguani pagën përsëri për atë kontroll pa leje, ose punonjësi juaj i dobët nuk do të paguhet!

shënim

Nëse pagat janë dorëzuar tashmë në llogaritë e punonjësve, nuk do të keni mundësi të anuloni më ato kontrolle!

6. Menaxhoni kohën e pushimeve!

Punonjësit tuaj kanë të drejtë në një numër pushimesh të paguara në një vit (shuma e ditëve të pushimit që ata kanë të drejtë të ndryshojnë nga shteti në shtet), por nëse duhet të bëjnë pushime pasi të kenë përdorur të gjithë kohën e caktuar të paguar ditët e pushimit, sistemi juaj i pagave duhet të dijë se kështu mund të bëhen rregullime në pagën e tyre.

Disa softverë të pagave atje nuk e marrin parasysh këtë, gjë që mund të shkaktojë gabime në listën e pagave.

Drejtohuni drejt kartës “Pagesa e pagave”, klikoni në “Menaxho kohën e mbyllur” dhe do të silleni në faqen ku mund të shihni të gjitha orët e pushimeve në dispozicion të punonjësit tuaj me një shikim.

Pagesa e programeve patriotike ju lejon të menaxhoni kohën e pushimit

E tëra çfarë duhet të bëni tani është të shënoni kutinë pranë emrit të punonjësit dhe të goditni në “Redaktoni orët e pushimeve për punonjësit e zgjedhur”.

Ajo që mbetet për të bërë është thjesht të plotësoni boshllëqet. Nuk do të bëhet më e thjeshtë se kjo.

Paga e programeve patriot ju lejon të menaxhoni orët e pushimeve

Sapo të keni mbaruar, goditni “Ruaj” (edhe një herë, butonat e rëndësishëm janë të theksuara me portokall të ndritshme), dhe Patriot Software do të bëjë të gjitha llogaritjet e nevojshme për ju kur ju paguani listën e pagave.

E thjeshtë, e shpejtë dhe e përshtatshme!

7. Menaxhimi i mrekullueshëm i frekuentimit!

Menaxhimi i frekuentimit është zakonisht një gjë HR, por ne jemi të lumtur që Patriot Software vendosi ta përfshijë këtë veçori në sistemin e tyre si një shërbim shtesë..

Shtë e mrekullueshme sepse ne mund të marrim gjithçka që na nevojitet brenda një aplikacioni pa pasur nevojë të kalojmë në një program tjetër të menaxhimit të kohës, i cili nuk do të marrë shumë përpjekje por mund të jetë i bezdisshëm për të bërë.

Drejtohuni tek kartela “Pagesa e pagave” si zakonisht, dhe pastaj kliko në “Menaxho Kartat e Kohës”.

Pagesa e programeve patriotike ju lejon të menaxhoni pjesëmarrjen

Si zakonisht me gjithçka që bëni në Programin Patriot, do të keni mundësi të shihni orët e të gjithëve me një shikim në një ekran. Alokoni orët për punonjësit tuaj sipas dëshirës, ​​më pas goditni “Save Time Card”.

Ju nuk do të duhet të informoni vetë punonjësit tuaj, sepse programi do të azhurnojë automatikisht të gjithë punonjësit tuaj, dhe ata do të jenë në gjendje të kontrollojnë kartat e tyre të kohës përmes Portalit të Punonjësve.

8. Karakteristikat gjithëpërfshirëse të kontabilitetit!

Ka shumë ofrues të programeve të pagave atje, por Patriot Software duket se ka gjetur një mënyrë për të dalë nga turma me aftësitë e tyre të kontabilitetit.

Nga të gjithë ofruesit e pagave që kemi provuar, ata janë të vetmit që ofrojnë shërbime të kontabilitetit, dhe ata e bëjnë atë mjaft të mallkuar mirë!

Kur të hyni në kontabilitet, së pari duhet të vendosni të gjitha detajet e kompanisë suaj, klientët, shitësit, produktet, shërbimet, etj. Kjo do t’i tregojë programit se çfarë lloj biznesi jeni duke bërë në mënyrë që ata të krijojnë automatikisht fushat që ju duhet të plotësohen. E gjitha është vërtet e drejtpërdrejtë. Ndiqni udhëzimet në ekran dhe nuk ka asnjë mënyrë që të gaboni.

Pasi të keni kyçur në gjithçka, jeta bëhet e vërtetë e lehtë.

Do të keni mundësi të krijoni kuota, vlerësime dhe fatura për klientët tuaj me një model të paracaktuar i cili tashmë i ka të gjitha detajet tuaja. Produktet ose shërbimet tuaja gjenden atje në një menyë rënëse dhe kur zgjidhni një artikull, çmimi shtohet automatikisht në vlerësim ose faturë.

Ju madje keni mundësinë për të krijuar zbritje!

Pagesa e programeve patriotike ju lejon të krijoni zbritje

Tani, nëse i kushtoni kujdes detyrave të shitësit, do të zbuloni se mund të krijoni me lehtësi pagimin e shitësve tuaj, të paguani faturat dhe të printoni kontrollet. Do të jeni në gjendje të vendosni çelësa në tërheqjet dhe depozitat e bëra nga dhe në llogari, duke eleminuar plotësisht nevojën për t’u mbështetur në një program të palëve të treta për qëllime të kontabilitetit.

lista e pagave të programeve patriot ka funksione të kontabilitetit

Në këtë aspekt, Patriot Software është në të vërtetë bletët në gjunjë.

shënim

Tipari i kontabilitetit të Patriot Software është një shërbim me pagesë i ndarë nga sistemi i tij i pagave.

9. Patriot Software ju tregon në raporte!

Nëse jeni lloji që jeton në raporte, do të jeni të lumtur të dini që Patriot Software është i aftë të prodhojë raporte të të gjitha llojeve për leximin tuaj!

Ata kanë një nga listat më të gjata të opsioneve të raportit që kam parë në një ofrues të programeve të pagave. Thjesht shkoni në pult, goditni raportet dhe BAM!

Pagesa e programeve patriotike ka tonelata raportesh

Do të keni mundësi të shkarkoni sa më shumë raporte për përmbajtjen e zemrës suaj!

4 gjëra që nuk na pëlqejnë rreth softverit patriot

Patriot Software ka marrë shumë gjëra të mira për ta, por kjo nuk do të thotë se ata nuk kanë ndonjë të metë. Këtu janë disa gjëra që ne ndiejmë se mund të bënin më mirë.

1. Në pamundësi për të shtuar pjesa më e madhe e punonjësve

Për bizneset e vogla me nën 10 persona, kjo nuk do të jetë aspak problem. Po sikur biznesi juaj i vogël të ketë 20, 30 persona? Shtimi i punonjësve një nga një mund të përfundojë të harxhojë shumë kohë, dhe gjithashtu mund të jetë me të vërtetë e lodhshme.

Ndoshta ka një mënyrë për ta bërë atë me shumicë, por unë jam i sigurt se nuk do të kisha mundësi ta kuptoja.

Mund të kërkoja mbështetje për të … por ne do të prekim atë në pikën tjetër.

2. Mbështetja është e ngadaltë

Mund t’i drejtoheni mbështetjes së Programit Patriot Software përmes bisedës live, telefonatës ose emailit. Sidoqoftë, pasi punoj jashtë orarit të tyre të mbështetjes (mbështetja e drejtpërdrejtë është në dispozicion vetëm nga ora 8 e mëngjesit – 8 e premte, e hënë – e premte, ora Lindore) nuk kam zgjidhje tjetër përveç t’i dërgoj me email për ndihmë, gjë që nuk është aspak e madhe.

ekipi i mbështetjes së programeve patriotike

Problemi ishte, u desh 4 ditë që të ktheheshin tek unë. Po ata ishin të dobishëm, por koha e pritjes ishte thjesht e tmerrshme.

3. ashtë pak në anën e mërzitshme

Tani unë jam thjesht duke u shqetësuar.

Patriot Software plotësisht funksionon, dhe funksionon bukur. Shtë thjesht se duket dhe ndihet e mërzitshme, si diçka që doli menjëherë nga mendësia e projektuesit të boomer.

Gjithçka ndjehet e sigurt, e sigurt dhe blu… si një bankë nga vitet ’90.

Jam i sigurt se i përshtatet disa njerëzve, thjesht mendoj se ata mund të përballojnë një rrezik më të madh në hartimin e tyre.

4. Programi Patriot ndihet i ngadaltë

Ky është problemi im më i madh me Patriot Software.

Kur bëhet fjalë për shërbimet e softuerëve në internet, ju keni GOT të jeni të shpejtë.

Ju dëshironi të jeni kaq të shpejtë sa klienti të ndjehet sikur po përdor një shërbim offline, sepse nëse e vëren shpejtësinë, do të thotë që ju do të bëni shumë ngadalë që të ndjehen të natyrshëm.

Duke përdorur Programin Patriot, padyshim që ndjeva shpejtësinë. Në fakt, e ndjeja disa herë. Sidoqoftë, unë mendoj se është e drejtë të themi se ngadalësimi mund të jetë për shkak të lidhjes sime, kështu që rezultatet tuaja mund të ndryshojnë.

Plani i Programeve Patriot & Mimi: Përmbledhje

Patriot Software shkatërroi çmimet e tyre në 2 nivele – Pagesa Themelore Themelore dhe Shërbim i plotë.

Shërbimi BasicFull
Mimi / hënë * 10 $ 30 $
Depozita Direkte Po
Portali i PunonjësvePo Po
Paraqitja e TaksaveManualAuto

* 4 dollarë shtesë në muaj për një punonjës.

Për më tepër, do të duhet të paguani ekstra nëse vendosni shërbimet e tyre shtesë:

kohë & pjesëmarrje

 • i lehtë & Qasje e Sigurt
 • Tipari i Kartës së Kohës
 • Raportimi i saktë
 • Ndjekja e kohës
 • Mimi – nga 5 $ / muaj

Programe HR

 • Ndjekja e informacionit për punonjësit
 • Menaxhimi i burimeve njerëzore & raportimi
 • Mimi – nga 4 dollarë / muaj

Verdikti: A duhet të shkoni për softverë patriotikë?

Patriot Software pa dyshim që është një nga ofruesit më të mirë të pagave në internet atje. Bën atë që premton të bëjë, dhe e bën mirë.

Shtë thjesht se ka disa gjëra që unë personalisht dëshiroj që ato të mund të përmirësohen.

Merrni për shembull, paaftësinë e tyre për të shtuar pjesa më e madhe e punonjësve. Kjo është diçka mjaft themelore që duhet të bëhet lehtësisht për mençurinë e pronarit të biznesit. Ndoshta mund të bëhet, por unë nuk mund ta kuptoj dhe nuk mund të shqetësohem vërtet ta kontrolloj me mbështetje sepse biseda live aktualisht është jashtë linje, dhe mbështetja e postës elektronike kërkon shumë kohë për t’u kthyer.

Patriot Software mund të ndjehet paksa i papërgjegjshëm ndonjëherë, por kjo mund të jetë për shkak të lidhjes sime. Duket gjithashtu pak e mërzitshme dhe e çuditshme – por bën atë që supozohet të bëjë shumë mirë.

Mimet mund të jenë mjaft të shtrenjta. Paga themelore është e përballueshme, por thjesht nuk e shkurton atë. Programi thjesht nuk ndihet sikur ia vlen nëse duhet të bëni vetë depozitat dhe të paraqisni taksat, kështu që Shërbimi i plotë është rruga për të shkuar, kushton të paktën 30 dollarë në muaj.

Hidhni në kohën e tyre & Pjesëmarrje dhe shtesa Softuerësh HR, dhe kostoja papritmas përshkallëzohet në 39 dollarë në muaj, pa marrë parasysh ende çmimin për një punonjës!

Por duke thënë të gjitha këto, Patriot Software është me të vërtetë një nga ofruesit më të besueshëm të programeve online të pagave në dispozicion.

Ata kanë marrë një video në bord, i cili është me të vërtetë i dobishëm për t’ju rrethuar. Nëse mbërtheheni, ka butona ndihmës në çdo hap. Ju nuk duhet të jeni një shkencëtar raketash për ta përdorur këtë, thjesht duhet të dini se si të ndiqni udhëzimet në ekran.

Në të vërtetë, unë mendoj se ne gjetëm Programin Patriot aq të lehtë për t’u përdorur sepse gjithçka që duhet të bëni është të ndiqni fjalë për fjalë në udhëzimet e ekranit. Nuk ka më të thjeshtë se kaq. Shtë kaq e lehtë unë jam i sigurt se gjyshja ime mund të mësojë se si ta përdorë atë …

Patriot Software është një nga listat më të mira të pagave në internet SaaS, por ato kanë të metat e tyre. Nëse të metat dhe çmimet e tyre nuk ju shqetësojnë, atëherë do të jeni më shumë se të lumtur me sistemin e tyre fantastik të pagave.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map