Rishikimi Torguard – VPN anonime për Bittorrent p2p

Rishikimi: Torguard Torrent VPN dhe Proxy Service

Torguard është një ofrues i vërtetë ‘no logs’ VPN me qendër në SH.B.A. Ato ofrojnë shërbim të përfaqësuesit anonim dhe VPN (shiten veçmas). Për dallim nga shumica e VPN-ve të tjera, Torguard në mënyrë specifike i përshtati shërbimin dhe reklamimin e tyre nevojave të rrepta të intimitetit të përdoruesve të shpeshtë bittorrent.

Torguardi: Pamja e parë

Rishikimi i Torguardit: Foto e profilit

Specifikimet Teknike

 • Nuk ka shkrime Periudhë. ()
 • Kriptimi i AES me 256-bit (i shkëlqyeshëm)
 • Shërbimi VPN ose Shërbimi Proxy Torrent (shitet veçmas)
 • Windows / Mac / Android / iPhone i pajtueshëm
 • 1Gbps + serverë në mbi 40 vende
 • Serverë të optimizuar për torrent
 • Opsioni / serverat VPN vjedhurazi (merrni përmes mureve të zjarrit)

Vizitoni Torguard (oferta më e mirë) >>

Karakteristikat më të mira të Torguard
Këtu janë tiparet tona të preferuara të Torguardit…

Nuk ka shkrime
Torguard nuk mban ndonjë regjistër të lidhjes ose aktivitetit. Aktiviteti juaj përrua është praktikisht i pashtershëm nga palët e treta (përfshirë ISP-në tuaj)

Installer Proxy Auto
Shërbimi proxy anonim i torrentit Torguard është një alternativë e mirë (ose shtesë) për një VPN. Një përfaqësues është përgjithësisht më i shpejtë dhe më i lirë se një VPN ndërsa ndryshon akoma adresën tuaj të torrentit. Dobësi është se ju duhet të konfiguroni proxy manualisht në klientin tuaj përrua, por Torguard ndërtoi një instalues ​​me porosi të personalizuar që do të bëjë të gjithë konfigurimin për ju, automatikisht.

Shpejtësitë e shpejta
Torguard ka përmirësuar me të vërtetë rrjetin e tyre të serverëve gjatë një ose dy viteve të fundit dhe ata tani kanë disa nga shpejtësitë më të shpejta në industri. Shpejtësia e shpejtë e VPN do të thotë përralla më e shpejtë!

Pse TorGuard është një zgjedhje e shkëlqyeshme për p2p / Bittorrent

Siç mund ta keni marrë me mend nga emri, Torguard ka përshtatur posaçërisht shërbimin e tyre anonim të vpn me nevojat e përdoruesve bittorrent, duke siguruar veçoritë kritike të anonimitetit që shumë ofrues të tjerë të vpn nuk i bëjnë. Torguard lejon përdorimin bittorrent në të gjithë serverët e tyre ndërkombëtarë (por jo në serverat e SH.B.A.) dhe nuk mban regjistrat e lidhjeve.

Sigurohuni që të lexoni artikullin tonë se pse keni nevojë për një vpn anonim për bittorrent

Karakteristikat që e bëjnë Torguard VPN një zgjedhje e shkëlqyeshme për p2p / Bittorrent

 • Torrent / p2p Friendly në serverat ndërkombëtarë
 • Asnjë Regjistër Lidhjeje (përdorimi juaj i VPN mbetet Anonim)
 • Mbrojtja e rrjedhjes DNS (Siguron që IP-ja juaj e vërtetë të mos ekspozohet nga dobësitë e dritareve)
 • Siguroni protokollin OpenVPN me kriptim
 • Me çmim të arsyeshëm
 • Disa opsione miqësore për torrent (proxy ose vpn)
 • Mbështetje e përgjegjshme e klientit

Për anonimitetin maksimal:
Nëse jeni jashtëzakonisht të kujdesshëm, një mundësi e shkëlqyeshme është të përdorni njëkohësisht shërbimin e përfaqësuesit Torguard dhe një tjetër shërbim anonim VPN. Ky opsion ofron intimitetin maksimal dhe do të mbështjellë trafikun e përroit tuaj në një tunel të prokiptuar të koduar i cili më pas është mbështjellë brenda një tuneli tjetër të koduar VPN nga ofruesit e palidhur. Me këtë konfigurim, përdorimi bittorrent është praktikisht i pasaktë. Për më shumë lexoni artikullin tonë Bittorrent plotësisht anonim në 3 hapa të thjeshtë

Opsionet dhe çmimet e Torguardit

Torguard ofron 2 mundësi të ndryshme për anonimizimin e trafikut tuaj përrua. Nëse vetëm duhet ta bëni përdorimin tuaj bittorrent anonim, ato ofrojnë një Shërbimi i Proxy Torrent. Konfigurimi është i lehtë, thjesht konfiguroni klientin tuaj bittorrent për t’u lidhur përmes Proxy Torguard (ata kanë 4 vend dhe 20 mundësi IP adresash).

Nëse preferoni ta mbani të gjithë veprimtarinë tuaj të internetit private dhe anonime, ata ofrojnë shërbimin Torguard Torrent VPN, i cili mbron tërë lidhjen tuaj të internetit. Vendosja është super e thjeshtë, thjesht shkarkoni softuerin e tyre vpn të desktopit dhe jeni duke funksionuar.

Paketat dhe icingmimet Torguard

Proxy Torguard
Kriptimi dhe anonimati vetëm për përdorim bittorrent. Mund të shtresohet brenda një VPN tjetër për mbrojtje maksimale.

çmimi:
– $ 5,95 / muaj me muaj-pas-muaj
– 3,95 $ / muaj nëse blihen çdo vit

Shërbimi VPN Torguard
Kriptimi dhe anonimati për të gjithë lidhjen tuaj në internet dhe tërë aktivitetin e internetit.

çmimi:
– 9,95 $ / muaj me muaj-pas-muaj
– 4.99 $ / muaj nëse blihen çdo vit

Kohë e kufizuar deri në 40% zbritje të shërbimit VPN nëse blini me shërbim përfaqësues!

Torguard VPN Software

Torguard ofron mundësi të lidhjes manuale dhe automatike. Nëse keni nevojë të përdorni shërbimin tuaj vpn me një pajisje të lëvizshme, do të duhet të shkoni në rrugën manuale (por torguard ofron udhëzues të thjeshtë për konfigurimin). Nëse thjesht po përdorni shërbimin tuaj Torguard vpn me kompjuterin tuaj desktop, gjithçka që duhet të bëni është të shkarkoni dhe instaloni programin e klientit Torguard VPN, shkruani informacionin tuaj të hyrjes dhe klikoni në lidhjen!

Përmbledhje e softuerit Torguard

Softueri i klientit vpn ka ndonjë ndërfaqe të lehtë për t’u përdorur. Thjesht shkruani detajet tuaja të hyrjes, zgjidhni një server nga lista e dropdown dhe klikoni lidh. Klienti përdor protokollin openVPN për siguri maksimale.

Dritarja kryesore e klientit tregon gjithashtu regjistrin e lidhjeve VPN, kështu që teknofilët mund të verifikojnë çdo hap të procesit të lidhjes OpenVPN. Adresa juaj e re IP VPN shfaqet në krye të dritares së log

Softueri Torguard përdor gjithashtu një ikonë të dobishme të sistemit të koduar me ngjyra që ndizet e kuqe kur VPN është e lidhur dhe e kuqe kur nuk është, për konfirmim vizual të shtuar

Programi gjithashtu ka Mbrojtja e integruar e rrjedhjeve DNS një veçori që i mungon shumë vpn-ve të tjera. Kjo është një veçori e veçantë që parandalon adresën tuaj të vërtetë IP të ekspozohet nga dobësitë e sigurisë së windows. Vizitoni dnsleaktest.com për më shumë informacion.

Foto

Torguard VPN Anonim: Karakteristikat

Torguard ka shumë karakteristika që do t’i drejtohen sigurisë së ndërgjegjshme:

 • Kriptimi i AES me 256-bit përmes OpenVPN ose L2TP / Ipsec
 • 39+ Vendndodhjet e serverëve global
 • Mbrojtja e integruar e rrjedhjeve DNS
 • Mbrojtja e rrjedhjeve IPv6 dhe WebRTC
 • Asnjë Regjistrim të Dhënash / Asnjë Regjistrim Lidhjeje (plotësisht Anonim)
 • 7 ditë garanci 100% kthim parash


Kriptimi: AES 256-bit
Torguard përdor kriptimin e AES me 256-bit. Ky është një shifër shumë i sigurt dhe është i njëjti forcë e përdorur nga qeveria dhe ushtria amerikane për komunikim të fshehtë. Konsiderohet e pathyeshme nga sulmet e forcës brutale (hamendësimi kryesor).

Kriptimi është jashtëzakonisht i dobishëm për të shkarkuar përrua, dhe parandalon çdo palë të tretë midis jush dhe serverit VPN të lexojë trafikun tuaj ose të shikoni se cilat faqe në internet vizitoni / skedarët që shkarkoni. Kjo do të thotë që edhe ofruesi juaj i internetit nuk do të ketë njohuri për aktivitetin tuaj në internet, përveç faktit që jeni duke përdorur një VPN.

Mbrojtja e rrjedhjeve IP
Me kalimin e kohës, janë zbuluar disa dobësi në sistemin operativ të Windows që mund të shfrytëzohen për të ekspozuar adresën tuaj të vërtetë IP edhe kur përdorni një VPN. Ato janë: rrjedhjet e DNS, rrjedhjet IPv6 dhe rrjedhjet e WebRTC (Stun).

Torguard ka personalizuar softuerin e tyre VPN për të parandaluar të tre këto dobësi të rrjedhjes IP, ato më të zakonshmet prej të cilave janë rrjedhjet DNS. Torguard përdor serverët e tyre privatë (dhe pa prerjet) DNS për të gjithë DNS dhe kërkimet në internet. Kjo do të thotë se nuk ka të dhëna të palës së tretë të historisë suaj të internetit, dhe kërkesat tuaja DNS nuk do të drejtohen aksidentalisht përmes serverëve tuaj DNS të ISP-së.

Regjistrimet e intimitetit / VPN

Torguard ka deklaruar publikisht se ata nuk mbajnë regjistrat e ndonjë aktiviteti të pajtimtarëve ose historisë së lidhjeve.

Kjo e bën Torguard një nga ofruesit VPN më anonimë dhe të vetëdijshëm për jetën në botë. (Shumica e ofruesve të VPN do të minimizojnë, mbajnë regjistrat e historisë suaj të lidhjes së kaluar, përfshirë adresën IP që përdorni për t’u lidhur me rrjetin e tyre). Këto shkrime minimale ende mund të përdoren teorikisht për të gjurmuar një shkarkim përrua përsëri në adresën IP të përdoruesve origjinal.

Me një VPN pa prerje (si torgjardi) kjo thjesht nuk është e mundur. Nuk ka të dhëna për adresat e kaluara të IP që ju janë caktuar nga rrjeti i tyre, kështu që shkarkimet tuaja përrua do të jenë praktikisht të pasakta.

Testi i Shpejtësisë së Torguardit

Në përgjithësi, ofruesit e VPN që lejojnë trafikun p2p dhe përrua në rrjetet e tyre nuk do të jenë veçanërisht të shpejta. Bittorrent mund të jetë një derr i madh i bandës dhe shumë përdorues shkarkojnë dhe mbjellin 24/7, i cili mund të bëjë tendosje në çdo VPN. Pavarësisht kësaj, shpejtësitë e TorGuard ishin mjaft të shpejta për përdorimin e Bittorrent (megjithëse nëse doni të bëni video streaming HD në rrjetin e tyre, do të duhet të përdorni një server të SH.B.A.)

Rezultatet e testit të shpejtësisë:

Testi i shpejtësisë Torguard: agoikago, Sh.B.A.

Testi i Shpejtësisë së Shikagos, Sh.B.A.

Foto

Testi i Shpejtësisë së Roterdamit, Hollandë

Rishikimi Torguard: Test i shpejtësisë, Kanada

Testi i Shpejtësisë së Torontos, Kanada

Testi i Shpejtësisë në Torguard në Mbretërinë e Bashkuar

Test i Shpejtësisë në Mbretërinë e Bashkuar

Përfundim:

Nëse arsyeja që dëshironi një shërbim VPN ose Proxy është kryesisht të mbani përdorimin tuaj të Bittorrent ose p2p anonim, Torguard duhet të jetë në listën e shkurtër të zgjedhjeve VPN. Ata nuk mbajnë regjistrat e lidhjeve, janë miqësore me p2p, dhe me të vërtetë kujdesen për privatësinë tuaj në internet. Disa zgjedhje të tjera të shkëlqyera përfshijnë: Akses në Internet privat dhe BTGuard

Ku tjetër?

 • Vizitoni Torguardin
 • Kthehu në shtëpi
 • Lexoni më shumë Shqyrtime

TorGuard
Shqyrtuar nga Best Bittorrent VPN më 14 dhjetor 2015
Vlerësimi: 4.8

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map