Si të fshehni adresën tuaj të Torrentit

Kështu që ju jeni gati për të fshehur adresën tuaj të torrentit? Shtë i zgjuar. Gjithnjë e më shumë përdorues bittorrent po zgjedhin të fshehin adresën e tyre IP duke përdorur një mjet të thjeshtë anonimizimi të quajtur a VPN (Ky është Rrjeti Virtual Privat).

Nëse nuk e bëni adresën tuaj IP anonime, adresa juaj e vërtetë e IP-së do të jetë e dukshme për çdo bashkëmoshatar në ‘swarms’ të torrentit tuaj. Jo vetëm kaq, por në dallëndyshet popullore, vlerësohet se çdo adresë IP regjistrohet dhe regjistrohet nga grupet e monitorimit të palëve të treta brenda 3 orësh.

Ky udhëzues hap pas hapi do t’ju tregojë:

 • Whatfarë adrese ip është
 • Si të kontrolloni adresën tuaj IP
 • 2 mënyrat më të mira për të fshehur adresën tuaj të torrentit
 • Konfigurimi i Torrent VPN
 • Konfigurimi i Proxy Torrent
 • Si ta kontrolloni adresën tuaj të torrentit (për të verifikuar se është anonim)

PRIT. A jeni duke kërkuar për një zgjidhje të shpejtë?
Nëse thjesht dëshironi një adresë anonime IP për torrentet tuaja dhe nuk jeni këtu për informacion ose përgjigje, thjesht lexoni Seksioni ‘EASY ZGJIDHJE’ poshtë. Regjistrimi dhe konfigurimi është jashtëzakonisht i shpejtë dhe i lehtë. Torrentet e tua mund të jenë anonime brenda 5 minutave.

Zgjidhje e thjeshtë: Torrentë anonimë në 5 minuta

Një shërbim anonim VPN është një ‘zgjidhje me 1 klikim’ kjo do t’ju lejojë të fshehni përrallat tuaja dhe të shifroni të gjitha të dhënat tuaja të transmetuara, kështu që edhe ofruesi juaj i internetit nuk mund të shohë atë që jeni duke shkarkuar.

Vetëm disa VPN janë të dy miqësore me përrua dhe ofrojnë anonimitet maksimal (me një politikë ‘Jo Shkrime’). Ekziston një ofrues i VPN që ne konsiderojmë të jetë një zgjedhje e jashtëzakonshme për përralla anonime: VPN Private Access Internet.

Qasje në Internet private është një nga ofruesit më të VPN ‘Torrent-Friendly’ në botë, dhe ata kanë ndërmarrë hapa për të siguruar anonimitetin e klientëve të tyre. Nuk është për t’u habitur që ata u emëruan vpn më të mirë të torrenteve të vitit 2014. Për shkak se ata nuk mbajnë asnjë regjistër ose regjistrim të çfarëdoshëm, madje ata nuk mund të gjurmojnë aktivitetin e përrallave në burimin origjinal..

PIA ofron karakteristika të shumta specifike për torrentin që mund të përputhen me pak konkurrues, siç janë:

Një politikë pa log
Praktikisht të gjithë ofruesit e VPN regjistrojnë një lloj të dhënash në lidhje me historinë e lidhjes suaj. Këto të dhëna mund të përdoren për të gjurmuar aktivitetin në rrjetin e tyre përsëri te pajtimtarët specifikë. PIA nuk mban asnjë regjistër. (Kështu që ata kurrë nuk mund të identifikojnë përdorues specifik vetëm nga adresa e tyre anonime (vpn-caktuar))

Karakteristikat e nivelit të lartë të sigurisë
PIA përmban kriptimin ‘Grade Ushtarake’ 256-bit, e cila mbron të gjitha të dhënat e dërguara përmes tunelit VPN. Kjo do të thotë që edhe ISP-ja juaj (Ofruesi i Internetit) nuk mund të lexojë trafikun tuaj në internet, ose të rrëzojë (ngadalësojë) shkarkimet tuaja përrua.

PIA Gjithashtu përfshin një veçori VPN Kill-Switch (duke bërë të mundur që ajo të jetë opsionale) e cila menjëherë do të vrasë lidhjen tuaj të internetit nëse VPN shkëputet. Kjo siguron që adresa juaj e vërtetë e IP të mos ekspozohet kurrë rastësisht.

Përfshirë falas server Proxy Torrent
Dy mjetet më të mira për të fshehur adresën tuaj të torrentit janë një VPN dhe një përfaqësues anonim. Secila ka avantazhet e veta, dhe shumica e kompanive do të paguajnë shtesë për të dyja. PIA përfshin të dy shërbimet VPN dhe proxy me një çmim më të ulët se shumica e konkurrentëve të tyre që ngarkojnë vetëm për shërbimin VPN.

Fshehni IP-në tuaj me PIA

Merrni përralla anonime me Hyrjen në Internet Privat

Klikoni për të marrë PIA për 3,33 $ / muaj

Karakteristikat kryesore:

 • Asnjë Shkrime VPN. Plotësisht Anonim
 • Torrent-Friendly
 • Kriptimi 256-bit (shumë i fortë)
 • Bandwidth i pakufizuar
 • Shpejtësi të shpejtë (50 Mbps +)
 • Serverat në 11 vende
 • Kill-Switch (siguri e shtuar)
 • Mbrojtja e rrjedhjeve DNS
 • Përfshin Socks5 Proxy Free
 • Redshtë jashtëzakonisht e përballueshme

çmimi:
Të gjitha paketat VPN kanë karakteristika identike. Dallimi i vetëm është gjatësia e pajtimit (dhe çmimi)

Paketat kryesore të PIA janë:

 • 1 muaj (6,95 $ / muaj)
 • 1 vit (3,33 $ / muaj)

Fshih adresën time IP tani!

Fshehja e Adresës suaj të Torrentit (udhëzuesi i plotë)

Ky udhëzues hap pas hapi do t’ju mësojë gjithçka që ju duhet të dini rreth anonimizimit të adresës suaj të torrentit (dhe çfarë do të thotë me të vërtetë anonimi).

Nëse dëshironi edhe më shumë informacion, ne kemi lidhur me artikuj të tjerë në secilin seksion. Mos ngurroni t’i vizitoni ata për më shumë informacion. Ne kemi në këtë faqe mijëra informacione në lidhje me privatësinë e përroit, nëse doni të kaloni ca kohë duke kërkuar përreth.

Ok … le të fillojmë.

Farë është një adresë IP?

Një adresë IP (Adresa e Protokollit të Internetit) është një adresë numerike unike që identifikon një kompjuter ose lidhje specifike në internet.

Do uebfaqe kryesore ka adresën e vet unike IP (ndonjëherë të shumëfishtë). Kur shkruani një URL (si www.google.com) në një shfletues në internet, shfletuesi juaj shikon në të vërtetë adresën IP të shoqëruar me atë URL dhe pastaj ngarkon adresën IP.

Për shembull:
Adresa IP e Google.com është: 7&# 65279; 4.125.141.104 &# 65279;

Ju madje mund të vizitoni google direkt duke futur atë adresë ip në shfletuesin tuaj (ose thjesht klikoni në lidhjen e mësipërme)

A kam një adresë IP?

Connectiondo lidhje interneti ka një adresë IP të lidhur me të. Kjo është se si një uebsajt (ose një bashkëmoshatar i torrentit) e di se ku të dërgojë të dhënat që ju kërkoni kur ngarkoni një faqe në internet ose shkarkoni një skedar përrua.

Nëse keni një rrjet shtëpiak (për shembull, duke përdorur një ruter wireless të lidhur me një kabllo ose modem DSL), të gjitha pajisjet tuaja do të ndajnë të njëjtën adresë të jashtme (të dukshme publikisht) të IP-së. Ofruesi juaj i Internetit cakton një adresë IP për secilin pajtimtar. Ajo adresë ip ndahet nga çdo pajisje që përdor lidhjen në internet të pajtimtarëve.

Më tej, ne ju tregojmë se si ta kontrolloni adresën tuaj IP (dhe ta ndryshoni atë).

Si të kontrolloni adresën tuaj IP

Adresa juaj IP thotë shumë për ju. Edhe pa qasje në bazën e të dhënave të ISP-së, çdokush mund të përdor IP-në tuaj për të përcaktuar në cilin qytet jetoni dhe kush është ofruesi juaj i shërbimit të internetit.

Kontrolloni IP-në tuaj me 1 Klik

IPVanish ka një mjet të shkëlqyeshëm që do t’ju tregojë menjëherë adresën tuaj IP publike. Madje ka veçori më të përparuara që do t’ju lejojnë të shihni vendndodhjen tuaj IP në një hartë.

Klikoni Këtu për të parë adresën tuaj IP (duhet të jetë në pjesën e sipërme të majtë të ekranit tuaj mbi logon ipvanish)

kontrolloni adresën e ip

IPVanish IP Kontroll mjet

Ju madje mund të shihni vendndodhjen gjeografike të adresës tuaj IP (ku janë vendosur serverët e ISP-së tuaj) duke klikuar në lidhjen ‘Mëso më shumë’ pas adresës suaj të IP (treguar në grafikun e mësipërm).

Kjo do t’ju sjellë në ekranin e mëposhtëm:

Kontrolloni vendndodhjen tuaj IP

Mjet IP vendndodhjeje (nga IPVanish)

VPN dhe Proxy: Super-mjete anonimiteti

Ka dy mjete që ju lejojnë të ndryshoni me lehtësi adresën IP të torrenteve tuaja:

 • VPN (Rrjet Virtual Privat)
 • Proxy Server (proxies anonime Socks5 janë të shkëlqyera për përruajtjet)

Ndërsa teknologjia është mjaft e ndërlikuar, përdorimi i një VPN ose përfaqësuesi është në të vërtetë shumë i lehtë.

Do të shohim se si të përdorim secilën më poshtë, por së pari le të shohim dallimet midis tyre.

VPN vs Proxy (Cili është ndryshimi?)

VPN

 • Ndryshon adresën IP për të gjithë kompjuterin tuaj
 • Kripton të gjitha të dhënat e transmetuara
 • Zgjedhja e serverave (lokacione të shumëfishta adresash IP)
 • Softuer i thjeshtë për t’u përdorur (1 lidhje-klikim)
 • Mund të ekspozojë IP të vërtetë nëse VPN shkëputet
 • Pak më i ngadaltë se përfaqësuesi (për shkak të enkriptimit)
prokurë

 • Ndryshon adresën IP për një program (Bittorrent, etj …)
 • Nuk i kodon të dhënat tuaja
 • 1 vendndodhja e serverit (zakonisht. Ndonjëherë ndonjëherë më shumë)
 • Konfigurimi manual një herë (instalimi i lehtë në dispozicion)
 • Nuk do të ekspozoni adresën IP nëse proxy shkëputet
 • Pak më shpejt se VPN

Siç mund ta shihni, secila ka avantazhet e veta. Lajmi i mirë është, ju nuk keni pse të zgjidhni. Në të vërtetë mund të përdorni një server VPN dhe proxy së bashku për të marrë avantazhet e të dyve.

Kjo gjithashtu rrit shumë anonimitetin tuaj duke shtuar një shtresë të dytë sigurie midis adresës suaj të torrentit dhe IP tuaj të vërtetë. .

Përdorimi i një VPN për Torrents Anonime

Përdorimi i një VPN është mënyra më e shpejtë për të fshehur adresën tuaj të torrentit. Duhen më pak se 5 minuta për t’u regjistruar, instaluar programin dhe anonimizuar përrallat tuaja.

Disa Shërbime VPN janë shumë më të mira për përruajt
Shumë VPN nuk dëshirojnë përdorues bittorrentë në rrjetin e tyre sepse përdorin ton me gjerësi bande dhe ndonjëherë dhimbje koke ligjore. Gjithashtu, shumica e ofruesve të VPN mbajnë regjistrat e të dhënave, që potencialisht mund të përdoren për të gjurmuar adresën tuaj anonime IP për ju.

Shumica e ofruesve të VPN të paraqitura në këtë faqe janë Non-Logging, ofruesit VPN miqësorë për torrentët, të cilët teknologjia dhe shërbimet janë përshtatur posaçërisht për nevojat e intimitetit.

VPN më të mirë për të fshehur IP-në tuaj të Torrentit

Ne i kemi zgjedhur këto VPN sepse ato ofrojnë një kombinim të shkëlqyeshëm të sigurisë, intimitetit dhe performancës, të gjitha me çmime jashtëzakonisht të përballueshme. Ju gjithashtu mund të shikoni VPN-në tonë torrent më 2014.

Qasje në internet privat (zgjedhja më e lartë)

Merrni Qasje në Internetin privat me 3,33 $ / muaj

Nga 3.33 $ / muaj (Pafund)

Features:

 • Nuk ka shkrime periudhë.
 • Kriptimi 256-bit
 • Torrent Friendly
 • Shpejtësitë e shpejta
 • Softuer i shkëlqyeshëm
 • Siguria e vrasjes
 • 5 Lidhjet e lejuara
 • Paguajeni në mënyrë anonime
 • Përfshinë Proxy Socks5

Fshih IP-në time Torrent

Qasje në Internet private u emërua VPN e torrentit tonë më të mirë të vitit 2014 (dhe me arsye të mirë). Ata ofrojnë mijëra veçori të intimitetit / sigurisë me një çmim që është praktikisht i pakrahasueshëm nga konkurrentët e tyre. Të gjitha pajtimet e PIA gjithashtu përfshijnë Shërbimin e Proxy Socks5 të tyre.

PIA është një VPN e vërtetë ‘Mos Logging’.’Ata kanë një reputacion për të qenë jashtëzakonisht miqësor torrent, dhe e marrin shumë seriozisht privatësinë e përdoruesve të tyre.

ANP i kodon të gjitha të dhënat me shifrim deri në 256-bit (Forca Ushtarake). Softueri i tyre është jashtëzakonisht i lehtë për t’u përdorur dhe përfshin veçori shtesë të sigurisë si DNS Leak Protection dhe teknologji Kill-Switch.

Qasja në Internet private lejon gjithashtu 5 lidhje të njëkohshme nga një llogari e vetme, e cila është e mjaftueshme për të mbrojtur të gjitha pajisjet e familjes suaj (ose ndoshta edhe të ndajnë me miqtë).

PIA kërkon vetëm një minimum informacioni për të hapur një llogari; vetëm një adresë emaili dhe një metodë pagese (dhe ata pranojnë pagesa anonime përmes Bitcoin ose kartat e dhuratave).

Do ta pranoj, faqja e internetit e PIA-s është pak e datuar (dhe grafikët duket se nuk janë në vend), por shërbimi i tyre është me të vërtetë i lartë.. Ata gjithashtu ofrojnë një rimbursim 7-ditor nëse vendosni, më mirë do të provoni një VPN ndryshe. Vizitoni Qasje në Internet privat.

IPVanish VPN (Zgjedhja më e shpejtë)

Merr IPVanish

Nga 6.49 dollarë në muaj (i pakufizuar)

Features:

 • Nuk ka shkrime.
 • Shpejtësitë më të shpejta
 • Bandwidth i pakufizuar
 • 100+ Vendndodhjet e serverëve
 • Softuer i shkëlqyeshëm
 • App VPN Mobile
 • Mbështetje e shkëlqyeshme teknike

Test IPVanish Yourself

IPVanish VPN mund të ofrojnë shpejtësitë më të shpejta të mundshme sepse ato janë ofruesi i vetëm VPN me Rrjetin e tyre të të Dhënave të Tier-1. Kompania e tyre mëmë është një herë nga ofruesit më të mëdhenj të CDN në botë, dhe ata kanë një infrastrukturë masive të të dhënave dhe një shtyllë kurrizore të të dhënave optike..

Farë do të thotë kjo? IPVanish është i shpejtë. Me të vërtetë të shpejtë.

IPVanish është gjithashtu një vpn që nuk regjistrohet. Ata e marrin seriozisht privatësinë tuaj dhe nuk regjistrojnë asnjë seancë të VPN ose të dhëna të përdorimit.

Softueri i tyre është jashtëzakonisht i thjeshtë për t’u instaluar dhe përdorur, dhe IPVanish ka serverë në të gjithë botën (Mbi 100 vendndodhje serverësh në 70+ vende!) Dhe ju mund ta bëni që adresa juaj IP të duket se është nga cilido prej tyre.

IPVanish ofron një aplikacion mobil plotësisht të paraqitur (iOS / Android) që ju jep mbrojtje të plotë VPN për smartphone ose tabletin tuaj. Oneshtë një nga aplikacionet më të mirë celularë të çdo ofruesi VPN dhe ju keni akses të plotë me 1 klik në të gjithë serverët VPN 100+ të IPVanish.

Vizitoni IPVanish për të mësuar më shumë ose lexoni Rishikimin tonë të plotë për IPVanish.

Si të përdorni programin VPN

Sapo të regjistroheni dhe të paguani për llogarinë tuaj VPN, do t’ju jepet një lidhje për shkarkim për programin VPN (në varësi të ofruesit VPN ai ose do t’ju dërgohet me email ose një lidhje për shkarkim shfaqet pasi të keni paguar)

Pastaj thjesht instaloni dhe ekzekutoni programin (ai mund të kërkojë privilegje të administratorit, dhe duhet të ‘lejoni’ të siguroheni që ai funksionon si duhet).

Sapo programi të ngarkojë, ju vetëm duhet të futni kombinimin e përdoruesit / fjalëkalimit, të zgjidhni një server dhe të klikoni lidh.

Shënim: Nëse më së shumti po përdorni VPN për torrents, më së miri është të zgjidhni një server në një vend Net-Neutral si Hollanda ose Zvicra.

Program kompjuterik IPVanish VPN

Programi VPN IPVanish (Pamja e serverit)

Për të fshehur adresën tuaj IP, gjithçka që duhet të bëni është të lidheni me serverin VPN të zgjedhjes suaj. Ju mund të renditni sipas Qytetit, vendit, ose Koha e Ping (sa larg është serveri). Pastaj thjesht kliko lidh. Kjo eshte!

IPVanish tregon drejtpërdrejt adresën tuaj të re (anonim) të IP-së në softuer pasi të keni lidhur.

Softueri privat i Internetit është i lehtë për t’u përdorur. Për t’u lidhur me një server, thjesht klikoni me të djathtën mbi ikonën e sistemit të PIA-s të sistemit PIA dhe klikoni vendndodhjen e serverit nga lista që shfaqet. Kjo eshte! Ju madje mund ta konfiguroni atë të lidhet automatikisht me serverin tuaj të preferuar sa herë që kompjuteri juaj rritet, kështu që lidhja juaj është gjithnjë e koduar dhe anonime.

Si të përdorni një Proxy Anonymous për torrents

Avantazhi kryesor i përdorimit të një përfaqësuesi për të anonimizuar trafikun tuaj të përroit, është se ju lejon të mbani adresën tuaj të torrentit të ndryshëm nga pjesa tjetër e lidhjes tuaj të internetit..

Kjo do të thotë se nuk ka ndonjë lidhje të dukshme midis IP tuaj përrua dhe historisë suaj të shfletimit në internet. Kjo gjithashtu ju lejon të mbani adresën ip të shfletuesit tuaj në vendin tuaj (për qëllime gjeo-vendndodhjeje dhe kërkime të sakta të google) ndërsa përdorni një vend të ndryshëm për përruajtjet tuaja.

Ofruesit e Proxy Anonim

Këto shërbime proxy që nuk regjistrohen janë zgjedhjet tona të preferuara për përruajt. Ata të gjithë ofrojnë shërbim të proxy Socks5 (i cili është shumë më superior se proxies http për qëllime të anonimitetit dhe sigurisë.

Torguard
Torguard ofron shërbim VPN dhe proxy (shitet veçmas), por ne mendojmë se shërbimi i tyre me përfaqësues është vlera më e mirë. Përparësia më e madhe e Torguardit është e tyre instalues ​​automatik proxy që do të konfigurojë automatikisht klientin tuaj të preferuar përrues (uTorrent, Vuze ose Deluge)

Torguard gjithashtu ju jep vendet më të serverëve të çdo përfaqësuesi përrua. Ju merrni qasje në 100+ adresa IP në 8 vende.

Ato gjithashtu lejojnë 5 lidhje të njëkohshme, kështu që ju mund të konfiguroni shfletuesin tuaj të internetit për të përdorur një vendndodhje proxy (duke përdorur një shtojcë si foxyproxy) dhe Torrent Client tuaj për të përdorur një tjetër.

Një abonim vjetor Torguard kushton më pak se 4 dollarë në muaj&# 65279;&# 65279;.

VPN + Proxy në një

Ka disa ofrues të VPN që në të vërtetë përfshijnë shërbimin e proxy Socks5 pa ndonjë tarifë shtesë. Ju nuk do të merrni aq shumë opsione vendndodhjeje sa torguard (ose opsioni i instalimit automatik), por është një mënyrë e shkëlqyeshme për të kursyer para nëse dëshironi përfitimet e një VPN dhe përfaqësuesi së bashku..

VPN që përfshijnë përfaqësuesin Socks5 me blerje VPN:

 • Qasje në Internet private (pa prerje)
 • Proxy.sh (pa log)
 • Ironsocket (regjistrat e lidhjeve të përkohshme. Jo personalisht të identifikueshme)

Si të konfiguroni proxy për torrents

Konfigurimi manual i Klientit tuaj Torrent për të përdorur një përfaqësues është pak më i ndërlikuar sesa konfigurimi me 1 klik i një VPN. Për fat të mirë, ne kemi udhëzime hap pas hapi për të dy Vuze dhe uTorrent.

Udhëzues për konfigurimin e proxy (Shkoni çdo artikull në seksionin proxy për udhëzime)

 • Si të përdorni uTorrent në mënyrë anonime (konfigurimi i Proxy)
 • Si ta përdorni Vuze në mënyrë anonime (Proxy Setup)

Si ta kontrolloni Adresën tuaj IP përrua

Sigurohuni që të lexoni artikullin tonë ‘Si ta kontrolloni IP tuaj Torrent’ për të verifikuar nëse konfigurimi i përfaqësuesit tuaj po funksionon si duhet.

Ju gjithashtu mund të përdorni vetëm një mjet falas si checkmytorrentip.

Për ta përdorur atë, thjesht hapni lidhjen tuaj personale për përcjelljen e magnetit me klientin tuaj përrua. Prisni disa sekonda derisa adresa juaj përrua IP të shfaqet në ekran. (Treguar me poshte)

Si të kontrolloni adresën tuaj torrent ip

Kontrolloni adresën e IP të Klientit tuaj Torrent: Proxy (Torrent dhe Shfletuesi IP janë të ndryshëm)

Shënim i rëndësishëm:

 • Nëse jeni duke përdorur një proxy për torrents, IP-ja juaj e torrentit duhet të jetë e ndryshme nga IP e shfletuesit tuaj
 • Nëse jeni duke përdorur një VPN (dhe asnjë proxy), IP-ja e torrentit tuaj duhet të jetë e njëjtë me IP-në e shfletuesit tuaj

Whatfarë është kriptimi? A kam nevojë për të?

Kur të dhënat tuaja hyrëse / dalëse janë të koduara, është si ta mbroni atë me një fjalëkalim (i njohur si ‘çelës encryption’) që i bën të dhënat tuaja të palexueshme nga kushdo që e përgjon. Edhe Ofruesi juaj i Internetit nuk mund të lexojë trafikun tuaj në internet ose të shikoni se çfarë jeni duke bërë në internet nëse është i koduar.

Ju ndoshta përdorni faqet e internetit të koduara çdo ditë pa e kuptuar atë. Do herë që vizitoni një uebfaqe që ruan të dhëna të rëndësishme financiare (si kompania juaj e kartave të kreditit) ju do të shihni shkronjat ‘HTTPS’ përpara emrit të domain në shiritin e URL-së së shfletuesit tuaj (https://www.americanexpress.com).

Kur një sit përdor https (në vend të ‘http’ të pakriptuar) kjo do të thotë se ato të dhëna të transmetuara në mes të uebfaqes dhe kompjuterit tuaj (si fjalëkalime ose të dhëna financiare) janë të koduara dhe të palexueshme nga palët e treta (si nëse dikush po binte në sy në një wifi publike lidhje).

Google është në të vërtetë një avokat kryesor për zgjerimin e përdorimit të https në internet. Ju mund të keni vënë re se google tani përdor kodimin https për të gjitha kërkimet.

Përfitimet e kriptimit

Kriptimi i trafikut tuaj të internetit mund të zvogëlojë ndjeshëm rrezikun tuaj për vjedhje të identitetit. Ai gjithashtu rrit intimitetin tuaj në internet dhe parandalon snooping dhe prerjet e webtraffic tuaj nga Ofruesi juaj i Internetit.

Ai gjithashtu mund të rrisë shpejtësinë tuaj të shkarkimit, veçanërisht për torrentët dhe faqet video streaming (si Netflix dhe Hulu). Kjo ndodh sepse bllokimi i shifrimit bllokon ISP.

Përfitimet e kriptimit

 • Rritni sigurinë në internet, privatësinë
 • Parandaloni vjedhjen e identitetit
 • Ndaloni Ofruesin tuaj të Internetit të monitorojë / prerjet historinë tuaj të shfletimit dhe shkarkimet
 • Bllokoni Ofruesin tuaj të Internetit nga goditja (ngadalësimi) i përrallave dhe transmetimit të videos.

A kam nevojë për kriptim për përralla anonime?

Hapi më i rëndësishëm për torrents anonim është përdorimi i një adrese IP anonime. Ju nuk keni nevojë për kriptim për të ndryshuar IP-në tuaj.

Kriptimi ka dy përfitime kryesore për shkarkime përrua:

 • Parandalon Ofruesin tuaj të Internetit të shohë që ju përdorni bittorrent (dhe cilat skedarë shkarkoni)
 • Mund të shpejtojë shkarkimet tuaja (nëse Ofruesi juaj i Internetit shpejton përrua).

Akoma mund të kriptoni trafikun tuaj përrua pa një VPN.
Edhe nëse përdorni një përfaqësues në vend të një VPN (ose nuk ka shërbim të anonimizimit fare), prapë mund të kriptoni trafikun tuaj përrua nëse përdorni një klient kryesor VPN si uTorrent ose Vuze, sepse ato kanë Kriptimi opsional i integruar në programin e tyre.

Për të mësuar se si të përdorni funksionimin e integruar të enkriptimit në programin tuaj të preferuar përrues, provoni udhëzuesit tanë falas:

 • Si të përdorni uTorrent në mënyrë anonime
 • Si ta përdorni Vuze në mënyrë anonime
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me