Torrentë anonimë Android me një Proxy SOCKS

Një Proxy SOCKS5 ju lejon të fshehni me lehtësi adresën tuaj të torrentit në pajisjen tuaj Android, pa sakrifikuar shpejtësinë. Kjo gjithashtu ju lejon të drejtoni trafikun tuaj përrua veçmas nga pjesa tjetër e të dhënave tuaja.

Ky udhëzues hap pas hapi do t’ju tregojë se si:

 1. Zgjidhni shërbimin e duhur të përfaqësuesit
 2. Konfiguroni si duhet klientin tuaj përrua Android për të punuar me shërbimin e përfaqësuesit.
 3. Verifikoni që proxy po punon si duhet dhe kontrolloni adresat tuaja të torrentit.

Shënim: aktualisht ekzistojnë vetëm 2 klientë përrua Android me mbështetje të integruar (Flud dhe tTorrent). Ky udhëzues ka udhëzime konfigurimi për të dy.

Hapi # 1 – Zgjidhni një Shërbim Proxy të SOCKS anonime

Kur është fjala për të fshehur përrallat tuaja, është thelbësore që shërbimi juaj i përfaqësuesit të ketë një politikë me shkrime zero. Kjo do të thotë që ofruesi i përfaqësuesit nuk mban të dhëna për aktivitetin tuaj të shkarkimit ose historikun tuaj të lidhjes. Ekzistojnë vetëm një pjesë e vogël e ofruesve që ofrojnë këtë nivel të anonimitetit ndërsa lejojnë akoma torrrents në rrjetin e tyre.

Shërbimet tona të preferuara të programeve pa log janë:

Qasje në Internet private (Proxy VPN + SOCKS)
PIA u emërua ‘VPN më e mirë e Torrentit të vitit 2014’ dhe ato janë një opsion për shërbimin anonim të SHOQRS SOCKS gjithashtu. Pse? Për shkak se PIA përfshin një përfaqësues SOCKS me bazë në Hollandë me çdo blerje VPN. Kjo do të thotë që ju të keni qasje të dy VPN dhe proxy për aq pak sa 3.33 $ / muaj (abonim 1 vjeçar).

Torguard
Torguard ofron shërbim Proxy dhe VPN që nuk regjistrohet (shitet veçmas). Ajo që duam në lidhje me Torguard është se ata ju japin mundësinë e përdorimit të proxy serverëve në 5+ vende, të gjitha të përfshira në shërbimin e tyre të prokursit torrent. Ata gjithashtu kanë një instalues ​​të ftohtë “të lehtë të proxy” që do të konfigurojë automatikisht klientin tuaj të preferuar përrues të desktopit me cilësimet e sakta të përfaqësuesit.

Hapi # 2 – Zgjidhni një aplikacion torrent të pajtueshëm me përfaqësuesit

Sa i përket këtij shkrimi, në Google Play Store ekzistojnë vetëm 2 aplikacione Torrent që janë të afta të integrojnë një server prokokracie SOCKS për shkarkime të përrua.

Aplikacione të Torrentit të përputhshëm me Proxy

 • Flud (Klienti me vlera më të larta përrua në Play Store)
 • tTorrent (gjithashtu ka vlerësime të shkëlqyera)

Të dy aplikacionet vijnë në një version falas (me qira) dhe me pagesë, por versioni falas i secilit ka shumë funksionalitet dhe do të jetë perfekt për shumicën e përdoruesve. Të dyja këto aplikacione kryesuan listën tonë të ‘Aplikacioneve më të mira të Torrentit për Android’.

Thjesht shkarkoni versionin falas të secilit dhe shikoni se cilin ju pëlqen më së miri. Pastaj fshini aplikacionin tjetër për t’u siguruar që aplikacioni i saktë është i lidhur me skedarë përrua dhe lidhje me magnet dhe për të minimizuar gabimet.

Hapi # 3 – Gjeneroni hyrje / fjalëkalim Proxy (Hyrja në Internet private)

Nëse jeni duke përdorur Qasje në Internetin privat si ofruesin tuaj të përfaqësuesit
Ky hap është i zbatueshëm vetëm për pajtimtarët e hyrjes në Internet në Internet, sepse kombinimi i hyrjes / fjalëkalimit për serverin e tyre të prokopatës SOCKS është i ndryshëm sesa hyrja / fjalëkalimi për hyrje në VPN. Për të përdorur proxy, duhet të gjeneroni informacionin e hyrjes në proxy brenda llogarisë tuaj të Hyrjes në Internet privat.

Hapi 1:
Hyni në llogarinë tuaj të Hyrjes në Internet Privat duke përdorur emrin e përdoruesit / fjalëkalimin që ju janë dërguar me email kur keni blerë pajtimin tuaj PIA.

Foto

Përdorni lidhjen më lart (Identifikohu), pastaj lëvizni poshtë në faqe për të gjetur klientin Kutia e hyrjes (në të majtë të ulët)

Hapi # 2

 1. Pasi të keni në panelin e kontrollit të klientit, lëvizni poshtë për të gjetur "PPTP / L2TP / SOCKS Emri dhe fjalëkalimi" kuti.
 2. Klikoni në butonin ‘Gjenerimi i përdoruesit dhe fjalëkalimin’
 3. Lini dritaren të hapur për të kopjuar detajet e reja të hyrjes në një hap të ardhshëm.

Gjeneroni hyrje / fjalëkalim Proxy (Hyrja private në Internet)

Klikoni në butonin për të gjeneruar një Combo të ri hyrje / fjalëkalim

Hapi # 4 – Sigurohuni që keni të gjitha informacionet e kërkuara

Për të konfiguruar serverin tuaj proxy me Klientin tuaj Torrent në Android, ju duhet:

 1. Fjalekalimi i perdoruesit
 2. Lloji i përfaqësuesit (Ky do të jetë ‘SOCKS5’)
 3. Adresa e Proxy Server
 4. Porti #


Për hyrje në internet privat:

 1. Hyrja / Fjalëkalimi – Ju duhet ta keni gjeneruar këtë në hapin # 3 më lart
 2. Lloji i përfaqësuesit = SOCKS5
 3. Adresa e Proxy = proxy-nl.privateinternetaccess.com
 4. Porti = = 1080


Për Torguardin:

 1. Hyrja / Fjalëkalimi – Siguroni ju kur blini Shërbimin Proxy Torguard
 2. Lloji i përfaqësuesit = SOCKS5
 3. Adresa e Proxy = proxy.torguard.org (Mund të gjeni adresat për serverë të veçantë në llogarinë tuaj të torguardit)
 4. Port # = 1085 ose 1090. Nëse njëra nuk funksionon, provoni tjetrën (Disa porte blloku të ISP)

STep # 5a – Konfiguroni proxy SOCKS (FLUd)

Ja se si të konfiguroni Flud për të përdorur Proxy tuaj SOCKS:

Përfshini hapat e konfigurimit të prokurorit:

 1. Përfshini
 2. Shko te menuja > Cilësimet > rrjet > Cilësimet e përfaqësuesit
 3. Vendosni cilësimet siç tregohet më poshtë (Paraqitja e PIA është treguar. Zëvendësoni qartë informacionin e Torguard për Torguard)
 4. Sigurohuni që të kontrolloni të dy kutitë (‘Përdorni proxy për lidhjet e kolegëve’ dhe ‘Kërkon autentifikim’)
 5. Vendosni Emrin / Fjalëkalimin tuaj në kutinë e duhur
 6. Klikoni ‘Zbatoni Proxy’
 7. Done!
Cilësimet e hyrjes në internet private

Përfshirja e Proxy Setup (Hyrja në Internet Private)

Përfshirja e Proxy Setup (PIA)

Cilësimet e Torguardit

Përfshirja e Proxy Setup (Torguard)

Përfshirja e Proxy Setup (Torguard)

Hapi # 5B – Konfiguroni Proxy SOCKS (tTorrent)

Si të konfiguroni proxy tuaj SOCKS për tTorrent…

Konfigurimi i Proxy tTorrent:

 1. Hapur tTorrent
 2. Hapni menunë (majtas i lartë)
 3. Shkoni te: Menyja > Cilësimet > Cilësimet e rrjetit > Parametrat e Proxy (Seksioni)
 4. Klikoni në kutinë e kontrollit “Përdorni Proxy”
 5. Klikoni në “Parametrat Proxy” (Sipas opsionit “Përdorni Proxy”)
 6. Vendosni emrin tuaj të hostit, Portin Proxy siç tregohet
 7. Sigurohuni që të klikoni ‘Proxy Peer Connections’
 8. Lloji i përfaqësuesit = ‘SOCKS5 me autentifikim’
 9. Vendosni emrin / fjalëkalimin
 10. Done!

Konfirmimi i PrTorrent Proxy (Hyrja private në Internet)

Cilësimet e Proxy Torrent (PIA)

Cilësimet e Proxy Torrent (Torguard)

Cilësimet e Proxy Torrent (Torguard)

Hapi # 6 – Verifikoni anonimitetin tuaj

Ne demonstrojmë këtë hap duke përdorur Flud, por ju mund të bëni të njëjtën gjë duke përdorur tTorrent.

Qëllimi i këtij hapi është të verifikoni adresën tuaj të torrentit është i ndryshëm sesa adresa IP e shfletuesit tuaj. Për ta bërë këtë, ne do të përdorim një mjet të lezetshëm (falas) të siguruar nga Torguard, që shkarkon një skedar të vogël torrent që tregon adresën tuaj të Torrent IP nga brenda klientit tuaj përrua. Ne do ta krahasojmë këtë me adresën IP të shfletuesit tuaj të internetit për t’u siguruar që ato janë të ndryshme.
Hapi 6a – Kontrolloni adresën tuaj të IP Browser
Klikoni ose shkruani lidhjen e mëposhtme në shfletuesin tuaj të android: (ridrejton tek mjeti i kontrollit IPVanish’s IP)

 • www.vpnlinx.com/ipbrowser

Në pjesën e sipërme të faqes në internet duhet të shihni diçka si imazhi më poshtë (përveç se do të tregojë adresën IP të shfletuesit tuaj, jo timen).

Kontrolloni adresën IP të shfletuesit android

Kontrolli i IPVanish’s IP Tool (IP juaj do të jetë i ndryshëm)

Hapi 6b – Shkarkoni Mjetin e Kontrollit të Torrentit IP
Ky mjet është vetëm një përrua e vogël e imazhit PNG që gjenerohet me porosi vetëm për ju (kështu që mund të gjurmohet individualisht). Për të shkarkuar mjetin:

 1. Përdorimi i shfletuesit të uebit në pajisjen tuaj Android shkoni në – www.vpnlinx.com/iptorrent
 2. Kjo do të ridrejtojë tek mjeti i kontrollit të torrentit IP
 3. Klikoni në butonin ‘Shkarkoni Tani’ (siç tregohet më poshtë). Kjo do të hapë skedarin e përroit në Flud

Kontrolloni adresën tuaj IP Torrent

Klikoni ‘Shkarkoni Tani’ për të shkarkuar përruan IP Check

Hapi 6c – Kontrolloni IP tuaj Torrent në Flud

Pasi të klikoni në butonin ‘Shkarkoni Tani’, ai do të sjellë dialogun ‘Shto Torrent’ në Flud. Nëse keni instaluar shumë aplikacione përrua, mund të duhet të specifikoni se telefoni juaj duhet të hapë përruan duke përdorur Flud.

Ekrani i përrallës së shtimit duket si ky. Klikoni në simbolin “+” në këndin e sipërm të djathtë për të shtuar përruan:

Si të shtoni përralla te Flud

Klikoni ‘+’ në krye-djathtas për të shtuar torrent

Tani duhet ta shihni këtë…

Torrent IP Tool në Përfshirje

Tani klikoni në përrua (Kudo tjetër në të djathtë të butonit pauzë)

Pasi të trokitni në emrin e skedarit përrues, do të merrni këtë ekran…

Statusi IP Torrent i Android

Tani Klikoni në Tab

Më në fund në ekranin ‘Trackers’ do të shihni…

Përfshi ekranin e gjurmuesve

Ju duhet ta shihni IP-në tuaj torrent në fund

Hapi 6d – Kuptimi i rezultateve
Ka 3 skenarë të ndryshëm kur të arrini në këtë hap të fundit. Ja çfarë kuptojnë ata…

Skenari # 1 – IP juaj i Torrentit dhe IP i Shfletuesit janë të ndryshme
Urime! Ju vendosni gjithçka në mënyrë të përsosur, dhe proxy po funksionon siç duhet. Trentet e tua janë tani anonime.

Skenari # 2 – IP-ja juaj e Torrentit dhe IP e Shfletuesit janë të njëjta
Hmmm. Kjo do të thotë që lidhjet e kolegëve tuaj nuk po përcillen përmes përfaqësuesit. Kthehuni te hapi # 5 dhe sigurohuni që të keni kontrolluar të gjitha kutitë.

Skenari # 3 – Ju merrni një gabim të lidhjes proxy
Prisni. Para panikut…

 1. Dilni nga Programi juaj përrua
 2. Vendosni telefonin tuaj në modalitetin e aeroplanit (ose akoma më mirë përsëri rifilloni).
 3. Prisni 30 sekonda
 4. Fikni modalitetin e aeroplanit
 5. Hapni aplikacionin tuaj përrua dhe kontrolloni përsëri IP-në

Nëse akoma merrni një gabim në lidhje…

Duhet të keni konfiguruar gabimisht cilësimet tuaja të përfaqësuesit. Kthehuni prapa dhe kontrolloni dyfish hyrjen / fjalëkalimin tuaj (Nëse po përdorni PIA, a keni gjeneruar një fjalëkalim të prokurorit brenda panelit tuaj të llogarisë PIA?).

Gjithashtu sigurohuni që keni saktësisht adresën e përfaqësuesit dhe portin.

Pasi të keni marrë rregullimet e duhura, duhet të fillojë të funksionojë. Shtë më mirë të rindizni mes përpjekjeve për t’u siguruar që nuk merrni një negativ të rremë.

Nëse keqësohet më keq, gjithmonë mund të kontaktoni mbështetjen e teknologjisë për ofruesin tuaj të zgjedhur të prokurës.

Përfundimi dhe burimet e tjera

Wow e bëtë deri në fund? Shpresoj se e keni parë të dobishëm këtë udhëzues. Nëse e keni bërë … ju mund t’u thoni miqve tuaj; duke përdorur shiritin në të majtë.

Ne kemi mijëra artikuj në lidhje me Torrent dhe VPN dhe si të udhëzoni në këtë sit. Mos ngurroni të shfletoni duke përdorur menunë. Më poshtë disa nga zgjedhjet tona kryesore…

Shqyrtime të VPN

 • Rishikimi IPVanish
 • Rishikimi i Torguardit
 • Rishikimi i ANP-së
 • Rishikimi i Proxy.sh
 • Rishikimi IBVPN
Guides

 • Përdorni uTorrent në mënyrë anonime
 • Përdorni Vuze në mënyrë anonime
 • VPN më e mirë e Torrentit të vitit 2014
 • Si të bllokoni goditjen
Artikuj të tjerë

 • Proxy vs VPN: Cila është më e mira?
 • Farë është një VPN Kill-Switch
 • Aplikacionet më të mira të Torrentit për Android
 • Kuptimi i shkrimeve VPN
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me