Sekiranya anda bergelut untuk memastikan perniagaan anda terus bertahan semasa wabak COVID-19 ini, anda mungkin ingin mempertimbangkan untuk menjadikannya dalam talian kerana tabiat membeli-belah pengguna berubah untuk menyesuaikan diri dengan masa-masa yang mencabar ini.

Ini adalah masa yang sangat baik untuk membina laman web juga, kerana perkhidmatan hosting web kegemaran kami SiteGround baru sahaja melancarkan tawaran untuk membantu pemilik perniagaan pulih dari serangan yang ditangani oleh virus!

Tawaran Respons COVID-19 SiteGround – Maklumat

perjanjian hosting permulaan laman web covid19

SiteGround mempraktikkan tanggungjawab sosial dengan mempunyai tawaran istimewa untuk membantu pemilik perniagaan kecil dalam talian pada masa-masa yang tidak menentu ini.

Dengan harga hanya $ 0,99, anda akan mendapat akses sepenuhnya tanpa had ke rancangan StartUp SiteGround selama 3 bulan penuh, sehingga anda dapat menyiapkan laman web untuk perniagaan anda.

Sekiranya anda berfikir bahawa ini bukan masalah besar dan anda boleh mendapatkan hosting web percuma atau jauh lebih murah di tempat lain, izinkan kami menerangkan betapa salahnya anda.

 • Diskaun: DISKAUN 97% (selama 3 bulan) + SSL PERCUMA!
 • Bayaran bulanan (3 bulan pertama): $ 0.99
 • Bayaran bulanan (selepas 3 bulan): $ 5.95 (DISKAUN 50%)
 • Tarikh mula: SIARAN LANGSUNG SEKARANG!
 • Tarikh tamat: TBA
 • Maklumat lengkap:

Mengapa tawaran ini SUPER bermanfaat!

Dalam perniagaan dalam talian, anda perlu memahami bahawa kepantasan adalah hakikat kehidupan.

Ini adalah satu perkara yang akan membantu penjualan / penukaran laman web anda.

Dengan perkhidmatan hosting web percuma atau lebih murah di luar sana, anda tidak akan tahu jenis kelajuan yang akan anda perolehi, dan perkhidmatan yang anda akan terima kemungkinan besar akan disyaki.

Dengan SiteGround, anda mendapat salah satu perkhidmatan hosting web terpantas yang disediakan khas untuk perniagaan dan e-dagang. Kita harus tahu, kita telah membuat kerja rumah – lihat sendiri di tinjauan SiteGround mendalam kami.

Anda juga akan mendapat akses ke salah satu pasukan sokongan yang paling berpengetahuan dan bermanfaat di industri ini, dengan alat dan perkhidmatan yang anda perlukan untuk membantu anda membina laman web anda.

Sekiranya anda menyasarkan pelanggan di luar AS, SiteGround juga mendapat sokongan – dengan 6 pusat data di 3 benua, laman web anda akan memuat dengan cepat dan pantas untuk pelanggan anda, yang semestinya memberikan dorongan yang baik untuk penjualan anda.

Mari kita lihat apa yang sebenarnya anda dapat dengan Pelan StartUp SiteGround:

 • 1 Laman Web
 • Ruang Storan SSD 10GB
 • 10,000 Lawatan Bulanan
 • Pemasangan WordPress Percuma
 • SSL, CDN, E-mel percuma
 • 100% Pertandingan Tenaga Boleh Diperbaharui dengan Google Cloud

Dengan harga hanya $ 0.99 sen selama 3 bulan penuh, kami rasa ini bermanfaat bagi pemilik perniagaan yang ingin menggunakan digital!

Apa yang berlaku selepas 3 bulan?

Itu persoalan sebenarnya bukan – apa yang akan berlaku setelah 3 bulan berlalu, dunia telah sembuh, dan semuanya mula masuk akal lagi?

Jika anda mendapati bahawa pendapatan yang dihasilkan dari laman web baru anda cukup besar untuk anda ingin terus mengadakan hosting dengan SiteGround, anda boleh melakukannya dengan harga potongan hanya $ 5,95 sebulan – itu adalah 50% dari harga biasa!

Sekiranya anda tidak mahu meneruskan, tidak mengapa – hentikan akaun anda dan kehidupan akan berterusan.

COVID-19 telah membawa ekonomi kepada lututnya

Kecuali jika anda hidup di bawah batu, anda akan tahu bahawa COVID-19 melanda ekonomi SANGAT, kerana kebanyakan negara terkurung untuk mencegah penyebaran penyakit lebih lanjut.

Orang takut meninggalkan keselamatan rumah mereka, yang menyebabkan banyak perniagaan batu bata dan mortar menjadi kering dan kering ketika pembeli panik membeli dan kemudian … tiba-tiba berhenti.

Keadaannya sangat buruk sehingga ada yang menyamakan wabak itu dengan kemelesetan, dan kita tidak boleh lebih setuju kerana pakej rangsangan oleh pemerintah mungkin tidak cukup untuk membantu menjaga ekonomi di tengah-tengah karantina.

Di Amerika, hiburan sukan terhenti kerana acara sukan langsung dibatalkan. Jepun telah bersetuju untuk menangguhkan Sukan Olimpik ke 2021 yang akan menyebabkan kerugian besar, dan perjalanan tetap menjadi salah satu industri yang paling teruk dilanda penerbangan kerana syarikat penerbangan memotong penerbangan kerana lebih dari 100 negara ditahan dengan sekatan perjalanan.

Orang tidak mempunyai pekerjaan, perniagaan tidak tahu sama ada mahu terus terbuka kerana pelanggan tidak berbelanja, dan ekonomi sedang merosot di tepi kemelesetan besar.

Pendek kata, ini adalah akhir hari, kawan-kawan.

Tetapi tidak semua hilang!

Di tengah-tengah semua keputusasaan dan keputusasaan, beberapa industri dan perniagaan berkembang seiring dengan seluruh dunia membuat diri mereka dikarantina.

Orang mungkin mengunci diri untuk mengelakkan virus, tetapi mereka masih memerlukan bekalan. Keperluan mereka tidak akan berubah tetapi kebiasaan membeli-belah mereka tetap berubah.

Amazon telah menyaksikan peningkatan penjualan yang begitu besar sehingga mereka terpaksa mengupah 100 ribu pekerja baru untuk membantu menangani peningkatan permintaan.

Ocado.com, perkhidmatan penyampaian makanan, mengalami “jumlah lalu lintas yang cukup mengejutkan” sehingga mereka terpaksa menghentikan perkhidmatan untuk sementara waktu agar mereka dapat menyelesaikan beberapa pekerjaan penting.

Orang juga jelas mencari jalan penyelesaian sosial, oleh itu pemerintah daerah di China mendorong pengembangan penyelesaian penghantaran tanpa pemandu seperti robot penghantaran makanan!

Wabak COVID-19 menyebabkan orang mengubah cara mereka membeli, memaksa mereka untuk menggunakan teknologi yang lebih baru untuk bertahan.

Menurut Susan Athey, seorang Profesor Ekonomi Teknologi dari Stanford Graduate School of Business, kebiasaan yang baru terbentuk ini akan bertahan lama setelah ancaman global hilang.

Dengan vaksin yang hampir tidak maju dan dunia mengalami beberapa bulan terkurung, perniagaan kecil perlu menyesuaikan diri dengan keadaan ekonomi yang berubah dan mula beroperasi dalam talian jika mereka akan bertahan pada musim yang akan datang.

Syarikat mula membantu!

Setelah berhari-hari membeli panik dan mementingkan tingkah laku “saya yang pertama” (kami tahu anda menimbun kertas tandas!), Orang mula menyedari bahawa tidak ada yang dapat bertahan tanpa menjalankan tanggungjawab sosial.

Satu-satunya cara untuk mengatasi kemerosotan ekonomi dan sosial ini adalah melalui tindakan saling mementingkan sikap tidak mementingkan diri sendiri.

Syarikat-syarikat mula memberikan kembali kepada masyarakat dengan harapan dapat mengekalkan ekonomi dan membantu kita sebagai rumah kita dengan berkesan berubah menjadi penjara kita.

Uber Eats yang selalu popular meningkat dengan menawarkan penghantaran percuma dalam usaha untuk membantu pemilik restoran bebas menjaga kepala mereka di atas air di Amerika Syarikat dan Kanada, sementara bank berusaha sedaya upaya untuk membantu mereka yang terkena virus.

Kesimpulan: Dapatkan Tawaran SiteGround Walaupun Anda Boleh!

Tawaran Respons COVID-19 khas ini adalah salah satu tawaran terbaik yang akan anda perolehi dari SiteGround, selama-lamanya. Mereka hampir tidak pernah menurunkan harga mereka dan 3 bulan web hosting hanya dengan $ 0,99 hampir percuma.

Kami menganggap harga pada dasarnya ada untuk menangkis pemuat bebas, memastikan ada sumber yang mencukupi agar semua pengguna hosting bersama mereka dapat menikmati kepantasan dan perkhidmatan yang mereka kenali..

Oleh itu, jika anda tidak sabar untuk memulakan laman web untuk perniagaan anda, kami mencadangkan untuk segera turun dari pagar, kerana anda tidak akan mendapat tawaran lain seperti ini dalam masa terdekat.

Sehingga lain kali, selamat!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me