Betal mindre for mer – Hvordan finne billig hosting som ikke suger!

Mange tror at de må bruke en formue på webhotellet.

Men her er tingen. Det er mange gode webverter som koster mindre enn $ 5. Billig verter suger ikke alltid!

Noen av de beste vertene har faktisk introduksjonspriser så lave som $ 1,99, og du vil fremdeles få alle toppfunksjonene deres. De er villige til å senke inngangsprisen for å tiltrekke seg kunder, og du kan dra nytte av det.

Selvfølgelig er det også noen dårlige hostingfirmaer som gjemmer seg i samme prisklasse. Den vanskelige delen er å skille det gode fra det dårlige.

Jeg har kommet med 6 enkle kriterier for å hjelpe deg med å identifisere de beste vertene til en billig pris, slik at du kan få det beste fra begge verdener. Men hvis du har det travelt, her er de 3 beste webhotellene jeg anbefaler (& fornyelsesprisen).

Billig vertjakt

1. sjekk funksjonene deres

En god webhotell vil pakke inn alle toppfunksjonene sine som en del av pakken. Ting å se etter inkluderer:

 • Oppbevaring & båndbredde
 • De fleste kvalitetsverter har nå ubegrenset lagring, men noen har fortsatt en begrensning på 5 GB eller mindre.

 • Hvor mange addon-domener?
 • De fleste webhotellere bør gi deg plass til opptil 25 ekstra domener, men vi har sett dårlige alternativer som bare gir deg ett, eller til og med ingen, i det hele tatt.

 • Hvor mange e-postadresser kan du opprette?
 • Noen verter inkluderer ikke en eneste e-postadresse i pakken.

 • Hvilket kontrollpanel bruker de?
 • Brukeropplevelsen på kontrollpanelet kan lage eller ødelegge en webhotell for meg. Sjekk om de bruker cPanel, Vdeck eller et tilpasset alternativ. Velg den du føler deg mest komfortabel med. (Pro-tips: Hvis du ikke er kjent med kontrollpanelet deres, kan du be om en demo.)

 • Støtter de forhåndsinstallerte nettstedskript?
 • Sjekk om de støtter WordPress, Drupal, Joomla installasjon. Hvis du trenger spesialiserte funksjoner som PHP eller integrasjon av netthandel, må du sørge for at de støtter det også.

2. hvor rask er serverhastigheten?

Serverhastighet er ganske enkelt hvor raskt (eller sakte) webserveren din svarer på en forespørsel.

Med andre ord, når noen klikker på nettstedet ditt, er det tiden det tar for serveren din å våkne opp og begynne å sende filer. Google foreslår en serverhastighet på 200 ms eller mindre.

Det betyr noe fordi hver forespørsel må bli lynrask på nettstedet ditt, spesielt hvis du er en e-handelsselger og du forventer rask ordrebehandling. En rask serverrespons er avgjørende for god brukeropplevelse.

Dessverre overbelaster mange av de elendige webvertene serverne sine, noe som betyr at nettstedet ditt konkurrerer om hastighet. Andre bruker ganske enkelt ikke effektiv maskinvare, så responsen er treg.

På den annen side vil de beste webvertene fortsatt sørge for at du får en rask responstid, selv på en delt server.

Du kan teste serverhastighet ved hjelp av vårt hurtigkontrollverktøy. Bare skriv inn nettadressen til nettstedet, så ser du hvor raskt serveren reagerer over hele verden.

3. hva er oppetiden deres?

Det er ingenting mer frustrerende enn at nettstedet ditt går ned. Så webhotellens oppetidstall er avgjørende. Jo bedre oppetid, desto mer pålitelig er verten.

Rett og slett bør alt mindre enn 99% oppetid unngås, og 99,9% bør være målet ditt.

Du tenker kanskje at til og med 98% høres ganske bra ut, men tenk på det slik: 98% oppetid betyr at nettstedet ditt kan være nede i 3-7 dager av året!

Du kan spore en webhosts oppetid med et gratis verktøy som uptimerobot.com. Uptime Robot sjekker nettstedet ditt hvert femte minutt for tegn på liv, og det varsler deg om noe er galt. Vi bruker Uptime Robots for å overvåke nettstedet vårt, og makter oppetidstallene våre.

4. snakk med teknisk support før du kjøper

Teknisk støtte er noe av det viktigste som skiller gode webverter fra dårlige webverter. Et godt selskap vil ha et ekspertteam som svarer på spørsmål raskt og effektivt. Dårlige verter forsømmer ofte kundeservicen sin.

Hvis noe går galt på nettstedet ditt, vil du vite at det er en vennlig stemme i den andre enden av telefonen som kan fikse det for deg. Hvis du foretrekker nettprat eller e-post, kan du se etter en webhotell med den kontaktpreferansen.

Det er noen måter å teste en webhosts teknisk support uten å kjøpe den. Prøv å sende inn en billett av følgende grunner:

 • Be om en demo på kontrollpanelet.
 • Spør om refusjonspolicy og fornyelsespris (mer om dette innen kort tid).
 • Spør om lagringsgrensen.
 • Spør om tilgjengelighet av skript for nettsteder.

En god webvert bør svare raskt og effektivt på disse spørsmålene.

5. er det noen skjulte fangster i deres tjenestevilkår?

De fleste webhotellene bruker sterkt markedsspråk, som ‘ubegrenset lagring og båndbredde’ eller ‘ubegrenset CPU’. Dessverre har til og med ‘ubegrenset’ en grense! Og du finner det i webhotellens vilkår for bruk.

I noen tilfeller forbeholder nettverter seg retten til å stanse eller koble fra et nettsted som overbelaster disse grensene.

Nedenfor er noen eksempler fra virkelige liv fra anerkjente webverter som viser disse begrensningene:

Begrenset CPU

inmotion cpu limit

(CPU-policy for Inmotion Hosting)

Ytterligere årsaker til oppsigelse

policy for ipage spam

(iPage SPAM-policy)

Spesifikt, se etter følgende harde grenser:

 • Hvor mange filer (uansett størrelse) kan jeg være vert for? (alias inoder)
 • Hva er harde lagrings- og båndbreddegrenser?
 • Hvor mye CPU-ressurser kan jeg bruke?

Det er også verdt å sjekke vilkårene for tilbakebetaling av retningslinjene. Noen ganger vil du prøve en webvert, og så innse at det ikke stemmer for deg. De gode webvertene forstår dette, og de vil tilby en rettferdig refusjonspolicy.

hostmetro pengene tilbake policy

(HostMetro Money Back Policy)

Dessverre har de dårlige vertene ofte ingen refusjonspolicy i det hele tatt, og de vil til og med belaste et ekstra avbestillingsgebyr.

Hvis du ikke finner disse tallene i tjenestevilkårene, kan du spørre supportteamet

6. hva er fornyelsesprisen & er det noen skjulte kostnader?

Nettverten på $ 5 er vanligvis en introduksjonsfigur, og fornyelsesprisen vil være litt mer. Kontroller at tallet ikke hopper til en skandaløs pris!

Du vil også merke at de fleste webhotellene tilbyr rabatt hvis du melder deg på for en lengre periode. Det er imidlertid best å ikke låse deg inn i en lang kontrakt om mulig. Det kan være lurt å utvide eller endre ting om to år.

Til slutt prøver noen verter å selge opp tilleggsprodukter som daglig sikkerhetskopiering eller serversikkerhetsskanning. Hvis du ikke vil ha disse ekstrautstyrene, må du fjerne merkingen i boksene før du kjøper.

bluehost tilleggsfunksjoner

(Bluehost tilleggsfunksjoner)

Hvilken hjelp kan du få fra Bitcatcha?

bitcatcha finne god billig vert

Nettstedet vårt eksisterer for å hjelpe deg med å finne den beste webhotellet, og lar deg ta en informert beslutning. Her er noen av verktøyene våre du kan bruke akkurat nå for å hjelpe deg med å bestemme:

 • Serverhastighetskontroll
 • Kjør hastighetstester på forskjellige webverter for å se hvilke som leverer den raskeste responstiden. (Pro tips: vi tester serverhastighet fra 10 forskjellige punkter på kloden, så se etter serveren som leverer høy hastighet til målgruppen din).

  Et annet tips: Ikke test webhotellets nettsted. Finn et nettsted som bruker denne verten, og test deres. (Nettverten bruker sannsynligvis en mye dyrere privat server for nettstedet deres). Hvis du for eksempel vil teste Hostingers serverhastighet, har vi 3x testnettsteder som er vert på deres forskjellige datasenter.

 • Oppetidsposter
 • For å spare deg for sporing av oppetid selv, har vi sporet og registrert oppetid for forskjellige webverter i flere måneder, og presenterer dem for deg. Gå til vurderingssidene våre, så ser du den totale prosentvise oppetiden for hver vert, og hvor mange dager det har gått siden den siste nedperioden.

 • Beste vert for
 • Vi har kategorisert hver vert etter sine spesialiteter. Finn den beste verten for blogging, netthandel, porteføljesider eller fora.

Billig webhotell

Merk

Alle listede priser er basert på 12 måneders introduksjonspris.

Med tanke på alle faktorene (serverhastighet, oppetid, teknisk support, brukervennlighet og pris) her er seks av de beste alternativene der ute å prøve.

1. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger webhotell

Plan

Enkelt

Første termin avgift

$ 2,34 / mo

Fornyelsesgebyr

3,25 dollar / mo

Nøkkelegenskaper

 • Ubegrenset SSD
 • 1 gratis domene
 • hPanel
 • Fremragende støtte
 • Lav introduksjonspris

“Premium-tjenester til en super lav pris, hva annet kan du be om?”

Hostinger er vårt topp valg for billig webhotell, fordi de tilbyr førsteklasses tjenester til en sinnsykt lav påmeldingspris. For denne listen har vi listet opp prisen for merkevarens billigste plan på 12 måneders basis, som er $ 2,34 per måned, men hvis du velger 48 måneder, vil du bare bli belastet $ 0,99 per måned!

Serverne deres er veldig raske globalt fordi de har datasentre over hele verden, noe som er overraskende fordi du ikke forventer at når du betaler priser som disse.

De har også en imponerende liste over ubegrensede funksjoner:

 • SSD-lagring
 • E-postkontoer
 • nettsteder
 • båndbredde
 • Cronjobs

Bortsett fra hastighet og funksjoner, har Hostinger et utmerket supportteam som serverer over 20 land på morsmålet deres! Hostinger pakker virkelig en full trøkk med rimelige planer, spesielt for de som akkurat er i gang.

2. HostMetro

https://www.hostmetro.com/

HostMetro webhotell

Plan

MegaMax Plan

Første termin avgift

$ 2,95 / mo

Fornyelsesgebyr

$ 2,95 / mo

Nøkkelegenskaper

 • Maksimal lagring
 • Maksimal båndbredde
 • 1 gratis domenenavn
 • Pris låst for alltid
 • Ubegrenset domenevert

“Du trenger aldri å bekymre deg for fornyelsesgebyr med faste priser”

HostMetro tilbyr 1 gratis domenenavn med sin MegaMax-plan, med maksimal lagring og båndbredde (legg merke til deres strategiske bruk av ordet “maksimal” i stedet for “ubegrenset”).

I utgangspunktet betyr dette at det er en lagrings- og båndbreddehette til kontoen, men de vil øke mengden lagring for deg gratis så lenge du holder deg til deres bruksbetingelser, som ikke bruker den tildelte lagringsplassen for media lagringsformål.

Høres ganske rimelig ut for meg.

Med HostMetro vil du være vertskap for så mange nettsteder du vil med deres ubegrensede domenervering, men det beste med dette merket (for meg minst) er det faktum at prisen deres er låst for alltid – Hvis du betaler $ 2.95, Jeg betaler $ 2,95 så lenge du er vert for dem.

Hurra! Ingen grunn til å bekymre deg for fornyelsesgebyr!

3. InterServer

https://www.interserver.net/

Interserver webhotell

Plan

Standard webhotell

Første termin avgift

$ 5,00 / mo

Fornyelsesgebyr

$ 5,00 / mo

Nøkkelegenskaper

 • Ubegrenset ULTRA SSD-lagring
 • Gratis SitePad Nettstedsbygger
 • Ubegrensede e-postkontoer
 • Gratis migrering av nettsteder
 • Pris låst

“Faste priser med SSD-er, priset litt høyere enn konkurrentene”

InterServer har ubegrenset lagring på Ultra SSD-serverne, slik at du vet at nettstedene dine vil laste raskt med plattformen.

Du får også glede av en gratis nettstedsbygger, ubegrensede e-postkontoer og gratis nettstedoverføringer, men i likhet med HostMetro er de viktigste funksjonene her prisen.

Standard webhotellplan koster bare $ 5 i måneden, og prisen er låst slik at du ikke trenger å bekymre deg for fornyelser. På dette tidspunktet vet vi ikke om fornyelsene deres er låst for alltid eller ikke, men det er trygt å anta det, ellers vil de miste et flertall av virksomheten til HostMetro.

4. A2 Hosting

https://www.a2hosting.com

A2 Hosting webhotell

Plan

Lite

Første termin avgift

$ 3,32 / mo

Fornyelsesgebyr

$ 8,99 / mo

Nøkkelegenskaper

 • 1 Nettsted
 • Ubegrenset lagring
 • Ubegrenset overføring
 • Gratis & Enkel migrering av nettsteder
 • Gratis SSL & SSD

“Vel avrundet webhotell, egnet for alle typer nettsteder”

Det vi liker med A2 Hosting er at Turbo-planene deres har veldig raske servere, med teknologi som lar nettsteder som er vert hos dem laste opptil 20 ganger raskere enn vanlige servere.!

Selv om lite planen ikke kommer med Turbno-servere, er de vanlige serverne deres fremdeles ganske jævla raske, med et verdensomspennende gjennomsnitt på 150ms!

Brukere vil også få ubegrensede funksjoner, for eksempel SSD-lagring, båndbredde og overføringer. De vil også glede seg over 25 gratis e-postkontoer, gratis SSL-sikkerhet, enkel nettstedsbygger med tusenvis av temaer, 1-klikk optimalisert WordPress-oppsett og best av alt, de vil velge sine datasentre som er spredt over tre kontinenter for å maksimere nettstedet lastehastighet for kundene!

5. Inmotion Vert

https://www.inmotionhosting.com

Inmotion Hosting webhotell

Plan

Launch

Første termin avgift

$ 4,99 / mo

Fornyelsesgebyr

$ 8,99 / mo

Nøkkelegenskaper

 • Gratis domenenavn
 • Max Speed ​​Zones ™
 • Ubegrenset overføring
 • SSH-tilgang
 • 24/7 amerikansk support

“Premium-tjenester egnet for eiere av små bedrifter”

Inmotion Hosting er en utmerket webhost. Det er faktisk den foretrukne webhotellstjenesten for oss før vi gikk over til SiteGround, og vi tenker fortsatt veldig høyt på dem.

Inmotion gir brukere av sine lanseringsplaner et gratis domenenavn, ubegrenset overføring, gratis SSL, automatisk sikkerhetskopiering og hackbeskyttelse, med ubegrenset e-post, båndbredde og diskplass.

Det beste av alt er at de er veldig raske, takket være Max Speed ​​Zones, som i utgangspunktet er en fancy måte å si datacentre, som ligger i USA. Selv om de ikke har noen datasentre i Asia, er Inmotion fortsatt veldig raskt globalt.

BTW, vi har inngått en avtale med Inmotion Hosting, og leserne våre får glede av 50% av prisene sine, så bli gal!

6. Bluehost

https://www.bluehost.com

Bluehost Hosting webhotell

Plan

Grunnleggende

Første termin avgift

$ 5,95 / mo

Fornyelsesgebyr

$ 7,99 / mo

Nøkkelegenskaper

 • 1 Nettsted
 • 50 GB SSD-lagring
 • Umeteret båndbredde
 • Gratis SSL-sertifikat
 • Standard ytelse

“Lave priser med standardfunksjoner, bra for bloggere”

Bluehost er en av de mer anbefalte webhotell-tjenestene rundt, og prisene deres er lave nok til å skjule dem på denne listen..

Med sin grunnleggende plan får du det du betaler for – 1 gratis domene, 50 GB SSD-lagring (noe som betyr at de bryr seg om hastighet og effektivitet) og uovervåket båndbredde (det er ikke spesifisert hvor mye som skal tildeles per konto, men så lenge som du faller inn i deres “normale” rekkevidde, du bør være i orden).

Hvis du vil ha gratis e-postkontoer, er ikke Bluehost noe du vil ha, fordi e-post er en ekstra betalt tjeneste hos dem.

Imidlertid kommer Bluehost med gratis SSL, så hvis du driver et bedriftsnettsted, vil dette komme godt med. Bortsett fra det er de ganske stabile. Par det sammen med de andre fordelene, og Bluehost er virkelig en verdig utfordrer for denne listen.

Dømmelse: Hvilken webhotell å gå etter?

FØRSTE TERMIN

FORNYELSE

FORSKJELL

Hostinger

$ 2.34

$ 3.25

+$ 0.91

HostMetro

$ 2.95

$ 2.95

$ 0

InterServer

$ 5.00

$ 5.00

$ 0

Ikke glem: Match nettverten din til nettstedets behov!

Dessverre er det ingen direkte beste webhotell. Bare den som er riktig for deg og dine behov. Ulike webverter er tilpasset forskjellige prioriteringer.

Et enkelt porteføljeside trenger for eksempel bare en liten, delt webvert. Men hvis du driver en blogg eller et nettsted med mer enn 30.000-40.000 besøkende i måneden, vil du ha mer lagringsplass, og muligheten til å oppgradere til VPS når tiden er inne.

Hvis du ønsker å starte et netthandelsnettsted, trenger du en webhotell som tillater betalingsintegrering og ytterligere sikkerhetstiltak. (Husk å sjekke den anbefalte e-handelsverten.)

Som du kan se, suger ikke billige webhoteller alltid, men sjekk funksjonene og ytelsen før du kjøper. Lykke til! Og hvis du fortsatt har flere spørsmål, ta gjerne kontakt, så svarer jeg gjerne spørsmålene dine.

Hvis du nå har dype lommer og er ute etter noen ting på hylla, kan du sjekke ut disse Managed WordPress Hosting-plattformene.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map