Betal mindre for mere – Sådan finder du billig hosting, der ikke suger!

Mange mennesker tror, ​​at de skal bruge en formue på deres webhost.

Men her er det. Der er masser af gode webværter, der koster mindre end $ 5. Billige værter sutter ikke altid!

Faktisk har nogle af de bedste værter introduktionspriser så lave som $ 1,99, og du får stadig alle deres topfunktioner. De er villige til at sænke deres indgangspris for at tiltrække kunder, og du kan drage fordel.

Der er selvfølgelig også nogle dårlige hostingfirmaer, der gemmer sig i den samme prisklasse. Den vanskelige del er at adskille det gode fra det dårlige.

Jeg har fundet 6 lette kriterier til at hjælpe dig med at identificere de bedste værter til en billig pris, så du kan få det bedste fra begge verdener. Men hvis du har travlt, her er de 3 bedste webværter, som jeg anbefaler (& deres fornyelsespris).

Contents

Billig værtjagt

1. Kontroller deres funktioner

En god webhost pakker ind alle deres topfunktioner som en del af pakken. Ting at kigge efter inkluderer:

 • Opbevaring & båndbredde
 • De fleste kvalitetsværter leveres nu med ubegrænset lagerplads, men nogle har stadig en grænse på 5 GB eller mindre.

 • Hvor mange addon-domæner?
 • De fleste webhosts skal give dig plads til op til 25 ekstra domæner, men vi har set dårlige indstillinger, der kun giver dig et eller endda ingen overhovedet.

 • Hvor mange e-mail-adresser kan du oprette?
 • Nogle værter inkluderer ikke en enkelt e-mail-adresse i deres pakke.

 • Hvilket kontrolpanel bruger de?
 • Brugeroplevelsen på kontrolpanelet kan oprette eller ødelægge en webhost for mig. Kontroller, om de bruger cPanel, Vdeck eller et tilpasset alternativ. Vælg den, du føler dig mest komfortabel med. (Pro tip: Hvis du ikke er bekendt med deres kontrolpanel, skal du bede om en demo.)

 • Understøtter de forudinstallerede webstedsskripts?
 • Kontroller, om de understøtter WordPress, Drupal, Joomla-installation. Hvis du har brug for specialiserede funktioner som PHP eller e-handelsintegration, skal du sørge for, at de også understøtter det.

2. hvor hurtig er deres serverhastighed?

Serverhastighed er simpelthen hvor hurtigt (eller langsomt) din webserver reagerer på en anmodning.

Med andre ord, når nogen klikker på dit websted, er det tid det tager for din server at vågne op og begynde at sende filer. Google foreslår en serverhastighed på 200 ms eller mindre.

Det betyder noget, fordi enhver anmodning skal være lynnedslag på dit websted, især hvis du er en e-mailsælger, og du forventer hurtig ordrebehandling. Et hurtigt serverrespons er vigtigt for god brugeroplevelse.

Desværre overbelaster mange af de elendige webværter deres servere, hvilket betyder, at dit websted konkurrerer om hastighed. Andre bruger simpelthen ikke effektiv hardware, så svaret er langsomt.

På den anden side vil de bedste webhosts stadig sikre dig, at du får en hurtig responstid, selv på en delt server.

Du kan teste serverhastighed ved hjælp af vores hastighedskontrolværktøj. Indtast blot webstedets webadresse, så ser du, hvor hurtigt serveren reagerer overalt i verden.

3. hvad er deres oppetid?

Der er intet mere frustrerende end dit websted går ned. Så din webhosts oppetidstal er afgørende. Jo bedre deres oppetid, desto mere pålidelige er værten.

Helt enkelt skal undgås noget mindre end 99% oppetid, og 99,9% bør være dit mål.

Du tror måske, at selv 98% lyder ganske godt, men tænk på det sådan: 98% oppetid betyder, at dit websted kunne være nede i 3-7 dage af året!

Du kan spore en webhosts oppetid med et gratis værktøj som uptimerobot.com. Uptime Robot kontrollerer dit websted hvert femte minut for tegn på liv, og det advarer dig, hvis noget er galt. Vi bruger Uptime Robots til at overvåge vores websted og styrke vores oppetidstal.

4. tale med deres teknologiske support, før du køber

Teknisk support er en af ​​de vigtigste ting, der adskiller gode webhosts fra dårlige webhosts. Et godt firma vil have et eksperthold, der besvarer spørgsmål hurtigt og effektivt. Dårlige værter forsømmer ofte deres kundeservice.

Hvis der går noget galt på dit websted, vil du vide, at der er en venlig stemme i den anden ende af telefonen, der kan løse det for dig. Hvis du foretrækker online chat eller e-mail, skal du kigge efter en webhost med den kontaktpræference.

Der er nogle få måder at teste en webhosts teknisk support uden at købe den faktisk. Prøv at indsende en billet af følgende grunde:

 • Bed om en demo på kontrolpanelet.
 • Spørg om refusionspolitik og fornyelsespris (mere om dette snart).
 • Spørg om lagergrænsen.
 • Spørg om tilgængelighed af site script.

En god webhost skal svare hurtigt og effektivt på disse spørgsmål.

5. er der nogen skjulte fangster i deres servicevilkår?

De fleste webhosts bruger stærkt marketingsprog, som ‘ubegrænset lagerplads og båndbredde’ eller ‘ubegrænset CPU’. Desværre har selv ‘ubegrænset’ en grænse! Og du finder det i webhostens servicevilkår.

I nogle tilfælde forbeholder webhosts retten til at suspendere eller endda afbryde et websted, der overbelaster disse grænser.

Nedenfor er nogle eksempler fra det virkelige liv fra velrenommerede webhosts, der viser disse begrænsninger:

Begrænset CPU

inmotion cpu limit

(CPU-politik for Inmotion Hosting)

Yderligere grunde til opsigelse

ipages spam-politik

(iPage SPAM-politik)

Specifikt skal du kigge efter følgende hårde grænser:

 • Hvor mange filer (uanset størrelse) kan jeg være vært for? (alias inoder)
 • Hvad er de hårde grænser for opbevaring og båndbredde?
 • Hvor mange CPU-ressourcer kan jeg bruge?

Det er også værd at tjekke servicevilkårene for deres refusionspolitik. Nogle gange vil du prøve en webhost og derefter indse, at det ikke er rigtigt for dig. De gode webhoste forstår dette, og de vil tilbyde en retfærdig refusionspolitik.

hostmetro pengene tilbage politik

(HostMetro Money Back Policy)

Desværre har de dårlige værter ofte ingen refusionspolitik, og de vil endda opkræve et ekstra afbestillingsgebyr.

Hvis du ikke kan finde disse numre i servicevilkårene, skal du spørge deres supportteam

6. hvad er fornyelsesprisen & er der nogen skjulte omkostninger?

Webhosten $ 5 er normalt en indledende figur, og fornyelsesprisen vil være lidt mere. Kontroller, at tallet ikke springer til en skandaløs pris!

Du vil også bemærke, at de fleste webhosts tilbyder en rabat, hvis du tilmelder dig en længere periode. Det er dog bedst ikke at låse dig ind i en lang kontrakt, hvis det er muligt. Du ønsker måske at udvide eller ændre ting om to år.

Til sidst forsøger nogle værter at sælge visse tilføjelsesprodukter som daglig sikkerhedskopiering eller serversikkerhedsscanning. Hvis du ikke vil have disse ekstraudstyr, skal du sørge for at fjerne markeringen i afkrydsningsfelter, før du køber.

bluehost yderligere funktioner

(Bluehost Yderligere funktioner)

Hvilken hjælp kan du få fra Bitcatcha?

bitcatcha finde en god billig vært

Vores hjemmeside findes for at hjælpe dig med at finde den bedste webhost og give dig mulighed for at tage en informeret beslutning. Her er nogle af vores værktøjer, du kan bruge lige nu til at hjælpe dig med at beslutte:

 • Serverhastighedschecker
 • Kør hastighedstest på forskellige webhosts for at se, hvilke der leverer den hurtigste responstid. (Pro tip: vi tester serverhastighed fra 10 forskellige punkter på kloden, så kig efter den server, der leverer høj hastighed til din målgruppe).

  Et andet tip: Test ikke webhostens websted. Find et websted, der bruger denne vært, og test deres. (Webhosten selv bruger sandsynligvis en meget dyrere privat server til deres websted). Hvis du f.eks. Vil teste Hostingers serverhastighed, har vi 3x testwebsteder, der er vært på deres forskellige datacenter.

 • Uptime-poster
 • For at spare dig selv for sporing af oppetid, har vi sporet og registreret oppetiden for forskellige webhosts i flere måneder og præsenteret dem for dig. Gå til vores gennemgangssider, så ser du den samlede procentuelle oppetid for hver vært, og hvor mange dage det har været siden den sidste nedperiode.

 • Bedste vært for
 • Vi har kategoriseret hver vært efter deres specialiteter. Find den bedste vært til blogging, e-handel, porteføljesider eller fora.

Billig webhosting

Bemærk

Alle angivne priser er baseret på 12 måneders indledende pris.

I betragtning af alle faktorer (serverhastighed, oppetid, teknisk support, brugervenlighed og pris) her er seks af de bedste muligheder derude at prøve.

1. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger webhost

Plan

Enkelt

Gebyr for første periode

$ 2,34 / mo

Fornyelsesgebyr

$ 3,25 / mo

Nøglefunktioner

 • Ubegrænset SSD
 • 1 gratis domæne
 • hPanel
 • Fremragende support
 • Lav introduktionspris

“Premium-tjenester til en super lav pris, hvad kan du ellers bede om?”

Hostinger er vores top valg til billig webhosting, fordi de tilbyder premium-tjenester til en sindssygt lav tilmeldingspris. For denne liste angiver vi prisen for mærkets billigste plan på 12 måneders basis, hvilket er $ 2,34 pr. Måned, men hvis du vælger 48 måneder, debiteres du kun $ 0,99 pr. Måned!

Deres servere er virkelig hurtige globalt, fordi de har datacentre over hele verden, hvilket er overraskende, fordi du ikke forventer, at når du betaler priser som disse.

De har også en imponerende liste over ubegrænsede funktioner:

 • SSD-opbevaring
 • E-mail-konti
 • websteder
 • båndbredde
 • Cronjobs

Bortset fra hastighed og funktioner har Hostinger et fremragende supportteam, der tjener over 20 lande på deres modersmål! Hostinger pakker virkelig en fuld punch med deres overkommelige planer, især for dem, der lige er begyndt.

2. HostMetro

https://www.hostmetro.com/

HostMetro webhost

Plan

MegaMax-plan

Gebyr for første periode

$ 2,95 / mo

Fornyelsesgebyr

$ 2,95 / mo

Nøglefunktioner

 • Maksimal opbevaring
 • Maksimal båndbredde
 • 1 gratis domænenavn
 • Pris låst for altid
 • Ubegrænset domæne-hosting

“Du behøver aldrig at bekymre dig om fornyelsesgebyrer med deres faste priser”

HostMetro tilbyder 1 gratis domænenavn med deres MegaMax-plan, med maksimal opbevaring og båndbredde (bemærk deres strategiske brug af ordet “maksimum” i stedet for “ubegrænset”).

Grundlæggende betyder det, at der er en lager- og båndbredde på kontoen, men de øger mængden af ​​lagerplads til dig gratis, så længe du forbliver inden for deres brugsbetingelser, hvilket er at ikke bruge den tildelte lagerplads til medier opbevaringsformål.

Lyder for mig ret rimeligt.

Med HostMetro får du vært for så mange websteder, som du vil med deres ubegrænsede domænehosting, men det bedste ved dette brand (i det mindste for mig) er det faktum, at deres pris er låst for evigt – Hvis du betaler $ 2,95, vil du Vi betaler $ 2,95, så længe du er vært hos dem.

Hurra! Ingen grund til at bekymre dig om fornyelsesgebyrer!

3. InterServer

https://www.interserver.net/

Interserver webhost

Plan

Standard webhosting

Gebyr for første periode

$ 5,00 / mo

Fornyelsesgebyr

$ 5,00 / mo

Nøglefunktioner

 • Ubegrænset ULTRA SSD-opbevaring
 • Gratis SitePad Website Builder
 • Ubegrænset e-mail-konti
 • Gratis webstedsmigration
 • Pris låst

“Faste priser med SSD’er, priser lidt højere end dens konkurrence”

InterServer leveres med ubegrænset lagerplads på deres Ultra SSD-servere, så du ved, at dine websteder vil indlæse hurtigt med deres platform.

Du får også mulighed for at nyde en gratis webstedsbygger, ubegrænset e-mail-konti og gratis webstedsmigrering, men ligesom HostMetro er de vigtigste funktioner her er prisen.

Standard webhosting-planen koster kun $ 5 om måneden, og den er låst, så du ikke behøver at bekymre dig om fornyelser. På dette tidspunkt ved vi ikke, om deres fornyelser er prislåst for evigt eller ej, men det er sikkert at antage, at det er, ellers mister de et flertal af deres forretning til HostMetro.

4. A2 Hosting

https://www.a2hosting.com

A2 Hosting-webhost

Plan

Lite

Gebyr for første periode

$ 3,32 / mo

Fornyelsesgebyr

$ 8,99 / mo

Nøglefunktioner

 • 1 Hjemmeside
 • Ubegrænset opbevaring
 • Ubegrænset overførsel
 • Gratis & Let webstedsmigration
 • Gratis SSL & SSD

“Vel afrundet webhost, velegnet til alle typer websteder”

Hvad vi kan lide ved A2 Hosting er, at deres Turbo-planer leveres med virkelig hurtige servere, med teknologi, der tillader websteder, der er vært hos dem, at indlæse op til 20x hurtigere end almindelige servere!

Selvom lite-planen ikke leveres med Turbno-servere, er deres almindelige servere stadig ret forbandede med et verdensomspændende gennemsnit på 150ms!

Brugere får også ubegrænset funktioner, såsom SSD-lager, båndbredde og overførsler. De vil også nyde 25 gratis e-mail-konti, gratis SSL-sikkerhed, nem webstedsbygger med tusinder af temaer, 1-klik-optimeret WordPress-opsætning og bedst af alt, de vil vælge deres datacentre, der er spredt over 3 kontinenter for at maksimere webstedet belastningshastighed for deres kunder!

5. Vært for følelser

https://www.inmotionhosting.com

Inmotion Hosting webhost

Plan

Lancering

Gebyr for første periode

$ 4,99 / mo

Fornyelsesgebyr

$ 8,99 / mo

Nøglefunktioner

 • Gratis domænenavn
 • Max Speed ​​Zones ™
 • Ubegrænset overførsel
 • SSH-adgang
 • 24/7 amerikansk support

“Premium-tjenester, der er egnede til ejere af små virksomheder”

Inmotion Hosting er en fremragende webhost. Det er faktisk den foretrukne webhostetjeneste for os, før vi skiftede over til SiteGround, og vi tænker stadig meget på dem.

Inmotion giver brugere af deres lanceringsplaner et gratis domænenavn, ubegrænset overførsel, gratis SSL, automatisk sikkerhedskopiering og hack-beskyttelse, med ubegrænset e-mails, båndbredde og diskplads.

Bedst af alt er, at de er virkelig hurtige takket være deres Max Speed ​​Zones, som stort set er en fin måde at sige datacentre, der er placeret i USA. Selvom de ikke har nogen datacentre i Asien, er Inmotion stadig virkelig hurtig globalt.

BTW, vi er nået til en aftale med Inmotion Hosting, og vores læsere får glæde af 50% på deres priser, så gale!

6. Bluehost

https://www.bluehost.com

Bluehost Hosting webhost

Plan

Grundlæggende

Gebyr for første periode

$ 5,95 / mo

Fornyelsesgebyr

$ 7,99 / mo

Nøglefunktioner

 • 1 Hjemmeside
 • 50 GB SSD-opbevaring
 • Umeteret båndbredde
 • Gratis SSL-certifikat
 • Standard ydelse

“Lave priser med standardfunktioner, fantastisk til bloggere”

Bluehost er en af ​​de mere stærkt anbefalede webhostingtjenester rundt omkring, og deres priser er lave nok til at give dem mulighed for at få dem på denne liste.

Med deres grundlæggende plan får du det, du betaler for – 1 gratis domæne, 50 GB SSD-opbevaring (hvilket betyder, at de er interesseret i hastighed og effektivitet) og uovervåget båndbredde (det er ikke angivet, hvor meget der er afsat pr. Konto, men så længe du falder inden for deres “normale” rækkevidde, du skal være okay).

Hvis du vil have gratis e-mail-konti, er Bluehost ikke noget, du vil have, fordi e-mail er en ekstra betalt tjeneste med dem.

Bluehost leveres dog med gratis SSL, så hvis du kører et forretningswebsted, vil dette komme godt med. Bortset fra det er de temmelig stabile. Par det sammen med deres andre frynsegoder, og Bluehost er faktisk en værdig konkurrent til denne liste.

Bedømmelse: Hvilken webhost du skal gå efter?

FØRSTE PERIODE

FORNYELSE

FORSKEL

Hostinger

$ 2,34

$ 3,25

+$ 0.91

HostMetro

$ 2,95

$ 2,95

$ 0

InterServer

$ 5,00

$ 5,00

$ 0

Glem ikke: Tilpas din webhost til dit websteds behov!

Desværre er der ingen direkte bedste webhost. Kun den der passer til dig og dine behov. Forskellige webhosts er velegnet til forskellige prioriteter.

Et simpelt portfolio-websted har f.eks. Kun brug for en lille, delt webhost. Men hvis du kører en blog eller et websted med mere end 30.000-40.000 besøgende om måneden, vil du have yderligere lagerplads og muligheden for at opgradere til VPS, når tiden er inde.

Hvis du ønsker at starte et e-handelswebsted, har du brug for en webhost, der tillader betalingsintegration og yderligere sikkerhedsforanstaltninger. (Sørg for at tjekke vores anbefalede e-handelshosting.)

Som du kan se, suger billige webværter ikke altid, men tjek deres funktioner og ydeevne, før du køber. Held og lykke! Og hvis du stadig har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at komme i kontakt, så svarer jeg gerne dine spørgsmål.

Hvis du nu har dybe lommer og leder efter nogle ting på øverste hylde, så tjek disse Managed WordPress Hosting platforme.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map