Az összes jó fiú, akit ismersz, blogokat készít, blogol, és elég jó pénzt keres belőle. Miért ne lépne be a játékba, és szerezzen egy darabot az édes-édes blog fizetési napjáról is, igaz?

A helyzet az, hogy ha ezen az oldalon van, és olvassa ezt a darabot, akkor valószínűleg nem tudja, hogyan kell blogot létrehozni.

Nos, szerencsém van a barátomnál, mert elég kedves vagyunk ahhoz, hogy időt vegyenek le az elfoglaltságunk alapján az útmutató elkészítéséhez, így a saját blogod azonnal elkészíthető és futtatható!

Hidd el vagy sem, a blog létrehozása sem nehéz, sem pedig sok műszaki ismeretre van szüksége. Azon alkatrészek esetében, amelyek műszaki ismereteket igényelnek, végigvezetjük őket, hogy biztonságosabbá váljunk.

Mi a blog?

Mi lenne, ha arról beszélnénk, hogy mi a blog pontosan??

A blog valójában csak egy újabb webhely, amely az írott tartalomra összpontosít, általában kevésbé formális módon írva.

Amikor a blogolás először dolog lett, az emberek elsősorban online folyóiratként használták fel gondolataikat, hogy a világ elolvassa.

Ma a blogoszféra fejlődött, és számos alkategóriát vált ki, mint például fitnesz blogok, fotoblogok, múmia bloggerek … ha úgy gondolja, valószínűleg van egy blogger.

Miért kezdik az emberek a blogokat?

Az embereknek sok motivációjuk van saját blog elindításához.

Vannak, akik gyakorolni akarják írásbeli készségeiket. Egyesek katarikusnak tartják, amikor online kifejezik magukat. Néhányan csak szenvedélyesen választják a rést.

Nem tudok mindannyian beszélni, de az egyik motiváló tényező, amely a legtöbb embert a blogok gyönyörű világába vonzza, az a képesség, hogy pénzt keressen blogjaikból.

Mivel a bloggerek írnak személyes tapasztalataikról, nagyon személyes kapcsolaton osztoznak az olvasóikkal, ez a kapcsolat olyan magas szintű márkákkal is hajlandóak fizetni, hogy a blogger jóváhagyja terméküket (természetesen feltéve, hogy a blogger tisztességes követéssel rendelkezik)..

Függetlenül attól, hogy milyen motivációkkal kell elkezdenie a blogját, az a lényeg, hogy a blogolás egy csodálatos hobbi, és ha helyesen hajtják végre, nagyon jól megélhetitek vele..

jegyzet

Úgy tűnik, hogy sok ember tévhit, hogy jó blogírónak kell lennie, hogy elindítson egy blogot. Noha a jó írási készség segíthet blogod professzionálisabb bemutatásában, a blog tartalma értékesíti. Később bármikor javíthatja a blogbejegyzéseit. Ha javítani szeretne írásában, olvassa el ezt a tartalomírási útmutatót.

Blog létrehozása – 5 lépés a blog elindításához

1. lépés: Válasszon ki egy rést

A blog elindításának ez az izgalmas első lépése meg fogja alakítani a blogszerzési karrier hátralévő részét, tehát egy egyszerű, de nagyon fontos lépés: el kell döntenie a résedről..

Fotóblogger leszel? Inkább blogol az utazásairól? Lehet, hogy a techbe vagy. Talán az étel a lekvárod.

Nem számít, milyen szenvedélyeid vagy érdeklődési köriteitek, a választott rés segít a jövőben utat keresni blogolási témáiban. Ez nem egy kemény és gyors szabály (egyes bloggerek következetesen keresztezik a témákat nagy sikerrel), de ez egy útmutató, amely segít a blogja fókuszában és relevánsában tartani.

Tehát válassza ki a rést. Válasszon ki egy nevet. Legyen egyszerű és rövid.

2. lépés: Válasszon egy Blogging Platform-ot

Rengeteg ingyenes blogplatform található, amelyek közül választhat, mint például a Wix, a Blogger, a Tumblr és a WordPress..

Választási platformunk a WordPress lenne, mert ez az egyik legerősebb blogplatform, amely ma az internetes webhelyek 33,9% -át táplálja..

A webhely 33,9% -a használja a WordPress-t

Forrás: w3techs.com

Ez SEO szempontból is barátságos, nagyon könnyen használható és rengeteg beépülő modullal rendelkezik, ami extra funkcionalitást biztosít az asztalhoz anélkül, hogy sok műszaki ismeretekre lenne szükség.

Internetes tárhelyét és domainnevét közvetlenül a WordPress.com webhelyről is megszerezheti, de ahogy a kedves nagymamám mondta: „a jó dolgok nem jönnek olcsón, az olcsó dolgok nem jönnek jól”.

3. lépés: Domain név és webtárhely beszerzése

Az előző pontban kifejtettem, hogy a WordPress.com abszolút fenomenális, ám ingyenes webtárhely és domain név rengeteg korlátozással jár.

 1. Nincs neved a “neved.com”
  Bár ez nem tűnik nagy ügynek, elválasztja az amatőröket a profiktól. Ha komolyan veszi a blogod, és azt akarja látni, hogy növekszik, akkor meg kell szereznie a saját domain nevét.
 2. A webtárhely korlátozásai
  Az ingyenes WordPress.com webhelyen nagyon kevés hely található (nem ritkán 3 GB). Miután kitöltötte ezt a helyet, fizetnie kell a blog frissítéséért és további használatáért.
 3. Bővítmények nem engedélyezettek
  Az ingyenes verzió nem engedélyezi a beépülő modulokat, ami szomorú és megtöri törékeny kis szívemet.
 4. Hirdetések mindenütt
  Annyira rossz, hogy nem tudja bevételt keresni az ingyenes wordpress.com webhelyen, de hirdetéseket mindenütt elhelyezni fog! Ne feledje: „a jó dolgok nem jönnek olcsón, az olcsó dolgok nem jönnek jó”. A hirdetéselhelyezés a WordPress bevételszerzési módja.
 5. Lehet, hogy blogod törlődik
  Milyen érzés lenne, ha jó éven át szorgalmazta és építette a blogját és követőit, és egy nap felébredt, amikor megállapítja, hogy blogját törölték, mert véletlenül megsértette a WordPress sok használati feltételeit? Ez történt korábban, és meg fog történni újra. Ez egy olyan kockázat, amelyet nem hajlandó vállalni.

Ez csak néhány a problémákról, amelyekre gondolhatunk. A domain nevet és az internetes tárolást mindig külön vásárolhatja meg, így ezekkel a problémákkal nem foglalkozik. Íme egy lépésről lépésre, hogyan kell ezt megtenni.

Domain név

Rengeteg domainregisztrátor létezik, mint például a GoDaddy és a Namecheap, de nekünk tetszik a Namecheap, mert kiváló regisztrátorok és ingyenes WhoisGuard-ot dobnak be. Ez segít titokban tartani személyazonosságát abban az esetben, ha névtelenül szeretne blogolni.

A folyamat nagyon egyszerű, csak induljon tovább, iratkozzon fel, válassza ki a domain nevét, és kész!!

Ne felejtse el, hogy olyan domain nevet kell választania, amely egyszerű és könnyen megjegyezhető. Tartsa fülbemászó, ha tudsz. Nincsenek olyan funky kiterjesztések, mint a .io vagy a .biz, tartsuk a .com-ra, mert a legtöbb ember hozzászokott.

Webtárhely

Gondolhatja, hogy a webtárhely csak hely a webhely fájljainak tárolására, és minden véletlenszerű webgazda rendben lesz, de nem tévedhette jobban. Valójában, ha azt szeretné, hogy blogod sikeres legyen, akkor jobb, ha átkozottul gondoskodsz róla, hogy megbízható és gyors web hosting szolgáltatást kapsz..

Találkozott olyan bloggal, amely annyira lassan töltődik be, hogy nem kellett volna zavarnia, hogy megvárja a tartalom megjelenését? Ha ön időt vesz igénybe, akkor látni fogja, hogy 3 másodpercre van szükség, hogy érezze magát, hogy a blog lassú, és 5 másodperc az az átlagos idő, amelyre az emberek visszafordulnak.

Webes tárhelyed döntő fontosságú annak biztosítása érdekében, hogy blogja gyors és gyors legyen, így nem veszíthet el olvasókat a szükségtelenül lassú betöltési idők miatt.

Bár rengeteg web hosting szolgáltatás található a környéken (kattintson ide a legfontosabb webtárhelyek listájához), de azt javasoljuk, hogy válasszon megbízható nemzetközi webtárhely márkát, például a SiteGround, hogy tárolja a blogját.

Persze lehet, hogy olcsóbb lehetőségek is elérhetők, de a SiteGround működőképes, megbízható ügyfélszolgálata, előnyeinek listája és őrületten gyors kiszolgálói válaszideje rendkívül ragyogó. Valójában annyira bízunk benne, hogy velük együtt üzemeltetjük ezt a weboldalt!

Fiók létrehozása és a blog beállítása a SiteGround segítségével valójában nagyon egyszerű. Itt van a tennivaló:

 1. Látogasson el a www.siteground.com oldalra, hogy kiválassza a tárhely tervét.
 2. A „Kezdés” gombra kattintva megnézheti, mi elérhető
 3. SiteGround tervek

 4. Javasoljuk, hogy szerezze be a GrowBig tervet (5,95 dollár / hó), mivel ez jó egyensúlyt teremt az ár és az előnyök között, de attól függően, hogy mi lehet igényeinek megfelelő, indulhat a StartUp (3,95 dollár / hó) vagy a GoGeek (11,95 dollár / hó) között. Ne lassítson túl sokat itt, csak válasszon egy tervet, és menjen vele. Később ingyenesen frissítheti vagy frissítheti fiókját, ha erre szüksége van.
 5. Most látnia kell egy oldalt, ahol lehetőséget adott domain regisztrálására vagy a saját használatára. Most már rendelkeznie kell saját domain nevével, ha követte az útmutató útmutatásait, tehát kattintson a „Már van domain” elemre, és töltse ki a megadott mezőbe. Kattintson a „Folytatás” gombra..
 6. áttekintés és befejezés

 7. Itt ki kell töltenie a személyes adatait, például az e-mail címét (győződjön meg róla, hogy érvényes! Itt küldi el az igazolást), adjon meg egy jelszót, utónevet, vezetéknevet, országot, telefonszámot, irányítószámot. stb. Ha szeretné, megadhatja vállalkozásának nevét, de ez nem kötelező.
 8. válassza ki a domaint

 9. Görgessen egy kicsit tovább, hogy helyet találjon a fizetési adatok kitöltéséhez. Írja be a hitelkártya adatait, a kártya lejáratát, a kártyatulajdonos nevét és a CVV-kódot (Ha nem tudja, mi az, a kártya hátoldalán található 3 számjegy).
 10. Fizetési információ

 11. Ezután megjelenik a vásárlási információk szakasz. 12 és 36 hónap között kell választania. Válassza ki a kívánt tervet és fizetési időszakot.

  Nincs szüksége az SG Site Scannerre, ezért nyugodtan hagyja ki. Ha azonban úgy érzi, hogy további biztonságra van szüksége, akkor menjen tovább, és jelölje be ezt a négyzetet.

  Jelölje be a négyzeteket, hogy megerősítse, hogy elolvasta-e az ÁSZ-t és az Adatvédelmi irányelveket. Ha a híreket és a frissítéseket akadályozza meg, akkor jelölje be ezt a négyzetet is. Nem kell azonban, ez szigorúan választható.

  Hit “Fizessen most”.

 12. vásárlási információk

 13. Voálá! Most új fiókja van a SiteGround-nél! Azt is meg kellett volna küldeniük egy e-mailt a korábban felsorolt ​​e-mail címre. Hit „Folytassa az ügyfél területére”.
 14. új fiók

A WordPress telepítése

Ez a szakasz az előző szakasz folytatása, de a könnyű emészthetőség érdekében különböző részekre bontjuk.

jegyzet

Ha elakad valamelyik lépés során, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk e-mailben, vagy vegye fel a kapcsolatot a SiteGround élő chat-támogatásával. Nagyon segítőkészek, és végigvezetnek mindent, amire szüksége van.

 1. Most látnia kell egy „Az új tárhely-fiók beállítása” című részt. Válassza az „Új webhely indítása” lehetőséget, majd kattintson a „WordPress” elemre a „Válassza ki a telepíteni kívánt szoftvert” alatt..

  Most ki kell töltenie a WordPress bejelentkezési adatait. A WordPress bejelentkezése külön lesz a SiteGround fiókjától, ezért ügyeljen arra, hogy emlékezzen az adataira. Töltse ki e-mail címét, felhasználónevét, jelszavát, majd ismételje meg a jelszavát, hogy megbizonyosodjon arról, hogy helyes-e.

  Találat megerősítése.

 2. állítsa be a WordPress-t

 3. A SiteGround felszólít arra, hogy javítsa fiókját az SG Site Scanner használatával, de a korábban említettek szerint ez teljesen opcionális. Miután kiválasztotta, nyomja meg a Megerősítés és a Telepítés befejezése gombot.
 4. teljes WordPress-beállítás

 5. Rövid töltési idő eltelte után megjelenik egy képernyő, amelyben kijelenti, hogy tárhely-fiókja készen áll a használatra. Menj tovább, és kattints a „tovább az ügyfél területére” gombra..
 6. teljes tárhely-fiók

 7. Hidd el vagy sem, csak hivatalosan létrehozta saját blogját! Adj magadnak egy tapaszt a hátán!
 8. Most, hogy elkészítette és futtatta a WordPress blogját, büszke lehet önre. Szép és tiszta. Nagyon zen. Szintén nagyon általános. Fiatalabb barátaim szerint: az Ön weboldala jelenleg „Vanilla AF”, tehát tegyünk meg valamit erről,?

  4. lépés: A blog szerkesztése

  Ebben a szakaszban megvizsgáljuk, mit nézhetünk ki, hogy az Ön blogja kissé személyesebb legyen.

  Kézzel is megtervezhetjük és testreszabhatjuk a blogot, hogy vonzóvá tegyük a megcélzott olvasók számára, de ez egy nagyon sok lottó időt vesz igénybe, komolyan, ebben a korban.

  senkinek nincs ideje a blogjának megtervezésére

  Szerencsére a WordPress több ezer ingyenes témát tartalmaz, amelyek teljes mértékben testreszabhatók, ami szintén nagyon profi!

  Így érheti el a WordPress témákat

  1. Jelentkezzen be a WordPress-fiókjába. Ennek „www.yoursite.com/wp-admin” -nek kell lennie. Cserélje ki a „saját webhelyet” a tényleges blog URL-jére. Írja be a WordPress felhasználónevét és jelszavát, majd jelentkezzen be.
  2. wordpress bejelentkezés

  3. Ha belépsz, látnod kell a WordPress irányítópultot, amely így néz ki. Kattintson a „teljesen módosítsa a témát” elemre..
  4. WordPress műszerfal

  5. Ezután kattintson a WordPress.org témákra, és ezer olyan témát talál, amelyek közül választhat! Ha ezek nem elég jók az Ön számára, lépjen tovább az ElegantTheme oldalra, hogy megvásároljon néhány igazán jó megjelenésű témát.
  6. WordPress téma

  Fontos

  A témák fantasztikusak, de trükkösek is. A webhely betöltési sebessége elengedhetetlen ahhoz, hogy blogja rangsorolódjon a Google-on, és az optimalizálatlan vagy nem válaszoló témák kiválasztása hátrányosan befolyásolja a betöltési sebességet. Ne felejtse el megnézni a megjegyzéseket a negatív véleményekkel kapcsolatban, és ellenőrizze a téma reagálhatóságát az előnézeti szakaszban. Ha a téma már nem válaszol a saját előnézetében, akkor valószínűleg lassú lesz a blogodban.

  1. Miután kiválasztotta a témáját, kattintson az „Élő előnézet”, majd az „Aktiválás” elemre & Közzététel ”a téma telepítéséhez.
  2. élő előnézeti téma

   (A téma élő előnézete)

   aktív téma

   (Aktiválja & közzéteszi a témát)

  A témád telepítve van, de továbbra is testreszabhatja és hozzáadhat egy kis tartalmat, különben új blogja kissé üresnek tűnik..

  Oldalak hozzáadása a blogjához

  A kicsi blogbabád valóban csupasz lesz, ha legalább nem tartalmaz „rólunk” oldalt, hogy tájékoztassa az olvasókat, mire számíthatnak tőled.

  1. A WordPress irányítópultján ugorjon a „Oldalak” elemre, és kattintson az „Új hozzáadása” elemre.
  2. add wordpress oldal

  3. Egy oldalra kerül, ahol kitölti a fejlécet és egy bekezdést. Gyere, írj a fejünkbe „Rólunk”, és írj egy kis dolgot a blogodra a „bekezdés” részbe. Ha elkészült, nyomja meg a „Közzététel” elemet..
  4. az oldal címe hozzáadása

  Az oldalak összekapcsolása a menüvel

  A „Rólunk” oldal nem jelenik meg, ha nem hoz létre egy linket a menüben.

  Csak annyit kell tennie, hogy egyszerűen csak továbbmegy a WordPress irányítópultjára, megjelenés alatt kattintson a „menü” -re. Az oldalad listáját automatikusan hozzá kell adni a menüszerkezethez. Ha nem, csak jelölje be a „menüelemek hozzáadása” alatt található négyzeteket, és nyomja meg az „Hozzáadás a menübe” menüpontot..

  Ha elkészült, nyomja meg a „Létrehozás menü” menüpontot, és a blogod frissül, és a menüben hivatkozott oldalakkal frissül.

  link menüt

  Blogbejegyzések hozzáadása

  Ó, a kis webhelyed kenyér és vaj, az oka annak, hogy miért fektetett be erre a célra. Blogbejegyzései segítenek tartani a relevánsságot, rangsorolják webhelyét a Google keresésekben, és tekintélyes szerepet töltenek be Önök résében. Ha jól csinálja, akkor még megélhet is belőle!

  De mielőtt véletlenszerűen hozzáadna blogbejegyzéseket a webhelyére, állítsuk be őket, így a jövőben sokkal könnyebb lesz az osztályozás.

  1. A WordPress irányítópultján nyomja meg a „hozzászólások” elemet, és válassza a „kategóriák” lehetőséget. Látnia kell az alábbi képernyőt. Töltse ki a kategória nevét. Erre a példára csak „blognak” nevezhetjük. Kattintson az „Új kategória hozzáadása” elemre az alján.
  2. kategóriák hozzáadása

  3. Ezután a „hozzászólások” alatt kattintson az „új hozzáadása” elemre. Látnia kell egy oldalt, ahol kitöltheti a bejegyzés címét és tartalmát. Menj, és csináld ezt, ha akarod. Miután végzett, keresse meg a képernyő jobb oldalán a „kategóriák” sávot, és jelölje be a „blog” jelölőnégyzetet.
  4. hozzászólás hozzáadása

   Találd meg a „Közzététel” elemet, és új blogbejegyzésed jó! Csak annyit kell tennie, hogy hozzáadja a kategóriát a menükhöz, és minden készen áll.

  Testreszabott címek létrehozása & taglines

  Ha azt akarja, hogy az emberek felfedezzék az Ön blogját, és elolvassák az Ön tartalmát, akkor feltétlenül figyelni kell az útmutató ezen részére.

  Webhelyének címe megmondja az embereknek, hogy mi a blogod, és a címsorok segítenek támogatni a címek mondatát. Segítenek a keresőmotorok rendezésében, és elküldik az Ön blogját a megfelelő keresőknek.

  A címek és címkevonalak testreszabásához csak remélje, hogy átvált a WordPress irányítópultjára, lépjen a „Beállítások”, majd az „Általános” elemre..

  wordpress beállítás

  Itt megváltoztathatja webhelyének címét és címkéjét, bárhová szeretné. Menj előre, és csináld ezt, majd nyomd meg a „Változtatások mentése” gombot..

  Megjegyzések letiltása

  Időnként, amikor személyes gondolatait megosztja blogodban, nem akarja, hogy a megjegyzések szakasz nyitva álljon a tudatlan trollok támadásain, és hagyja, hogy szembeszállást hagyjanak velük..

  Valójában teljesen letilthatja a megjegyzéseket, hogy ne adjon esélyt a trolloknak troll dolgokra.

  A WordPress irányítópultján lépjen a „beállítások” és a „beszélgetés” pontra. Itt jelölje be az „engedje meg az embereknek, hogy kommentárokat tegyenek új cikkekre” jelölőnégyzetet..

  megjegyzés beállítása

  Hozzon létre egy statikus honlapot

  Igen, blogot szeretne futtatni, de valójában nem akarja, hogy a kezdőlapja hasonlónak tűnjön!

  Szüksége van egy statikus kezdőlapra, egyfajta “kezdőoldalra”, amellyel a látogatók eljuthatnak és elvihetnek mindent, amit látnak. A legtöbb professzionális bloghoz hasonlóan a statikus címlap sem változik, és ugyanazt fogja mutatni az olvasóknak minden alkalommal, amikor meglátogatják az Ön webhelyét, így sokkal kifinomultabbnak tűnik..

  Ha ez nem történik meg, akkor a WordPress a legfrissebb blogbejegyzéseit fogja használni honlapjához, amely őszintén szólva egyszerű amatőrnek tűnik..

  Statikus kezdőlapot hozhat létre az alábbiak szerint:

  1. Lépjen a WordPress Irányítópultjára, nyomja meg a „Beállítások” és a „Olvasás” elemet..
  2. Kattintson a „Statikus oldal” elemre, válassza ki a kívánt oldalt, majd a „Változtatások mentése” lehetőséget..
  3. honlap beállítása

  Tartalom hozzáadása vagy eltávolítása az oldalsávon

  Vannak, akik tartalmat akarnak az oldalsávon. Vannak, akik inkább tisztább megjelenést keresnek, és eltűnnek vele. Akárhogy is, mind a rajtad múlik.

  Meglehetősen egyszerű tartalmat hozzáadni vagy eltávolítani az oldalsávról.

  1. Menjen a WordPress irányítópultjához, lépjen a „megjelenések” oldalra, és kattintson a „kütyü”.
  2. Itt látható az elérhető widgetek listája és a Blog oldalsávja. Csak annyit kell tennie, hogy húzza és dobja el a kívánt kütyüket az oldalsávba, vagy egyszerűen törli azokat a kütyüket, amelyeket nem akar ott.
  3. oldalsáv beállítása

  5. lépés: Bővítmények használata

  Abban az időben, amikor optimalizálni kívántunk blogjainkat, funkciókat adtunk hozzá vagy új funkciókat hoztunk létre, manuálisan kellett csinálnunk (ami időigényes és fájdalmas a tompa számára)..

  Manapság mindezt és még sok minden mást megtehet néhány kattintással, a bővítményeknek köszönhetően!

  Alapvetően bármit hozzáadhat a webhelyéhez. Változtassa online áruház vagy galéria portfólióvá. Ha úgy gondolja, valószínűleg van egy bővítmény ehhez!

  A beépülő modulok telepítéséhez a WordPress irányítópultján kell kattintania, kattintson a „Plugins” és az „Új hozzáadása” gombra. Innentől csak nézze meg az igényeinek megfelelő népszerű pluginok vagy az ajánlások fület, és kész is!

  add plugin

  Végtelen pluginek listája van, amelyek közül választhat, de ne feledje, hogy egyes pluginek lelassíthatják a blogod. Készítsen egy kis kutatást a pluginekkel kapcsolatban, és a blogod olyan lesz, mint egy álom.

  Itt van néhány kedvenc pluginunk:

  • Yoast SEO
   Segít abban, hogy blogod SEO-barát legyen
  • Swift Performance Lite
   Ez segít csökkenteni a WordPress gyorsítótárazási idejét, ami felgyorsítja a blog betöltési idejét!
  • Google Analytics, az ExactMetrics által
   Ez segít nyomon követni a blog látogatói mennyiségét. Rendkívül hasznos a referenciaértékek meghatározásában!

  Most már Blogger vagy!

  Gratulálunk a véletlenszerű személyeknek a blogoszférában, sikeresen létrehozta a saját blogját! Segítettünk, de maga elvitte az összes nehéz emelőt, így tényleg meg kellene adnia magának egy hátsó pat!

  Mielőtt elmész, itt egy gyors frissítés azokról a dolgokról, amelyeket meg kell tennie a blog létrehozásához.

  1. Regisztráljon egy domaint, és válasszon egy web hosting szolgáltatást
   • A megfelelő web hosting cég kiválasztása
   • A domain név kiválasztása
  2. Blog létrehozása
   • A WordPress telepítése platformként
  3. Blog létrehozása
   • A megfelelő téma kiválasztása
   • A téma telepítése
  4. Tartalom hozzáadása
   • Hozzászólások, menük és oldalak szerkesztése
   • Testreszabás és csípés
   • Bővítmények telepítése

  Folytassa a testreszabást!

  Ne feledje, hogy a WordPress nagymértékben testreszabható. A WordPress használatával bármilyen kívánt blogot létrehozhat, ezért folytatja a kísérletezést és a testreszabást, amíg 100% -kal elégedett nem lesz az elért eredményekkel! Mint mindig, írjon nekünk üzenetet bármilyen kérdésével kapcsolatban.

  Kim Martin
  Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me