7 najboljših VPN za Združeno kraljestvo 2020 (testirano hitrost!)

Čeprav se na splošno dojema kot prvak za svobodo in zato demokratična država, lahko to nekaterim preseneti, da obstaja nekaj obsežnih omejitev, ki jih država postavlja na spletno svobodo in da izvaja množične nadzorne dejavnosti proti svojemu narodu..


Medtem ko sem raziskoval ta članek, sem si iskreno želel verjeti, da bo Združeno kraljestvo boljše od drugih držav, kot sta Indija ali Indonezija, kjer gre za svobodo interneta. Žal se zdi kot ista stara, le drugačna lokacija.

Od vladnega nadzora do samovoljnega odločanja o vedenju se zdi, da prebivalci Združenega kraljestva niso veliko bolj svobodni v mreži kot v drugih krajih. Naj vam pokažem, zakaj tukaj potrebujete VPN.

Contents

Združeno kraljestvo ureja dostop do vsebin na internetu

Kot v toliko državah po vsem svetu sem tudi jaz ugotovil, da Združeno kraljestvo pravi del blokiranja vsebine uporabnikov v tej državi. Njihovi ponudniki internetnih storitev jim ne dovoljujejo neposrednega dostopa do različnih spletnih mest..

To se naredi s pomočjo filtrirnega programa, ki ga na splošno uporabljajo vsi ponudniki internetnih storitev v državi. Vendar pa obstaja možnost odjave od filtriranja, zaradi česar se blokiranje spletnih mest v Veliki Britaniji bistveno razlikuje od drugih držav.

Če želite dostopati do vsebine, ki je iz kakršnega koli razloga privzeto blokirana, se lahko odločite, da ne želite filtrirati vsebine! Čeprav se to morda sliši kot nalašč za vas, smo opazili, da lahko odstranitev tega filtra poveča ranljivosti varnosti podatkov.

V tem trenutku se vključi blokirana vsebina; pornografije, mamil, iger na srečo, spletnega ustrahovanja in še veliko več kategorij. To je dejansko privedlo do pojava, imenovanega “overblocking”, ki je privedel do tega, da so zakonita spletna mesta blokirana – na primer dobrodelna izobraževalna mesta za otroke!

Da bi lažje ugotovili, katera vsebina sodi v kategorijo overblokiranih, je nekaj primerov;

 • Spolna vzgoja & zdravje
 • Podporne storitve za posilstvo & zlorabe v družini
 • Preprečevanje samomorov
 • Nasveti za zdravila

Nekaj ​​omejitev pooblastil za nadzor

Drugi od dolgega seznama vladnih kršitev, ki je bil razkrit v spisih Snowden, je bil, da Združeno kraljestvo izvaja nezakonit nadzor. Odkar so bile datoteke izdane leta 2013, je znano, da je Združeno kraljestvo imelo več nadzornih programov, ki so pomagali zbrati, filtrirati in analizirati internetni promet.

To je vključevalo spremljanje dejavnosti družbe, položaj pa je nedavno sodilo tudi Evropsko sodišče za človekove pravice kot nezakonito. Večja težava razsodbe je bila, da vlada Združenega kraljestva ni postavila zaščitnih ukrepov v zvezi z metodami zbiranja takih podatkov.

Kljub sodbi EKČP se je vlada Združenega kraljestva zdržala neprizanesljiva, saj je tiskovna predstavnica vlade dejala, da bo vlada sodbo previdno “preučila”. Izjava je mogoče razumeti kot zakonito “o tem bomo razmišljali”, ne pa kot odločna zahteva po ukrepanju sodne odločbe.

Veliki brat še vedno gleda.

Po teh incidentih je Velika Britanija leta 2016 sprejela zakonodajo, ki ji omogoča zakonito izvajanje nadzornih dejavnosti. Znan kot zakon o preiskovalnih pooblastilih (zakon o IP), pomeni, da ima vlada zdaj zakon na svoji strani, ko želi zbrati kakršne koli informacije.

Telcos mora ohraniti zgodovino uporabe

Poleg zakona o intelektualni lastnini je treba opozoriti, da morajo tudi ponudniki internetnih storitev v državi izpolnjevati zakone o hrambi podatkov. To pomeni, da morajo zbirati in hraniti podatke o dejavnosti uporabnikov, vključno z zgodovino brskalnika, do 12 mesecev.

Zakon o IPA je bil oblikovan po vzoru DRIPA, ki je že v Veliki Britaniji in v preostali EU veljala za nezakonito. Ti primeri kažejo, da vlada Združenega kraljestva ni pripravljena spoštovati zasebnosti uporabnikov in da bo vsak poskus preprečevanja zbiranja podatkov izpolnjen z novo zakonodajo – zakonito ali nezakonito.

Na strani je mogoče pomisliti, da bi bilo šifriranje dober način za reševanje teh vprašanj z vidika končnega uporabnika. Žal je vlada tudi to pomislila, zakon o intelektualni lastnini pa to določbo pokriva. Po zakonu lahko vlada podjetja prisili v dešifriranje vsebine!

K sreči je to eno glavnih področij, na katerih so bili zasnovani VPN-ji, o tem pa več.

Dajalci internetnih storitev aktivno pošiljajo opozorila o dejavnostih P2P

V panogi, ki je vredna blizu 300 milijard dolarjev in narašča, je očitno, da filmska industrija resno skrbi za zaščito svojih avtorskih pravic in IP-jev. Čeprav se je pokazalo, da hudourniki v resnici ne vplivajo na prodajo vozovnic – preprosto odstranjujejo nadzor iz rok avtorjev.

Ne glede na njihove razloge, so se filmska in glasbena podjetja razšla po vsem svetu in s posameznimi tožbami po vsem svetu šamarala posameznike. V Veliki Britaniji jim zdaj pomagajo ponudniki internetnih storitev, ki so v zadnjih letih začeli kampanje opozarjanja na piratstvo.

Danes ponudniki internetnih storitev v Veliki Britaniji pošiljajo e-poštna obvestila tistim svojim uporabnikom, ki domnevno uporabljajo svoje povezave za piratsko vsebino. Seveda to pomeni, da spremljajo vse, kar njihovi uporabniki počnejo na spletu, če ne, teh nalagateljev ne morejo ujeti.

Čeprav je teoretično ta sistem opozoril namenjen samo določenim uporabnikom, Združeno kraljestvo nima zapisov o pravilnosti filtrov in kakršna koli vprašanja, ki iz tega izhajajo, bodo povzročila dokaz, da tega niso storili za uporabnike..

Sistem se bo razširil tudi na aplikacije, kot je Popcorn Time. Zdaj je ta sistem opozoril ravno to – za opozarjanje uporabnikov. Trenutno ni izvršbe ali kako drugače, vendar ne bi bilo težko napredovati od trenutnega stanja do pravdnega postopka.

VPN so še vedno zakoniti v Veliki Britaniji

Tako kot v mnogih drugih državah je tudi uporaba Združenega kraljestva v Veliki Britaniji zakonita. Trenutno ni pravdnega sporočila, ki izrecno navaja, da v državi ne morete uporabljati VPN-ja. Kot običajno, bodite pozorni, da sta uporaba zasebnega zasebnega omrežja in zasebna VPN v nezakonite namene ločena vprašanja.

Če uporabljate VPN za zakonita sredstva, na primer zakrivanje identitete ali varnost zaradi potrebe po dodani varnosti, je to v redu. Uporaba VPN za prikrivanje nezakonitih ali nezakonitih dejavnosti je še vedno kazniva z veljavnimi zakoni. Če te ujamejo.

Kaj iščemo v VPN za Veliko Britanijo?

Spodaj je 5 meril, ki jih uporabljamo pri razvrščanju najboljšega VPN-ja za bralce v Veliki Britaniji;

 1. Zasebnost & Anonimnost
 2. Varnost
 3. Geolokacijsko izogibanje
 4. Podpora P2P
 5. Hitrost & Stabilnost

1. Zasebnost & Anonimnost

Kot morda že do zdaj vidite, Združeno kraljestvo res ni kraj, kjer želite brskati po omrežju brez uporabe VPN-ja, ne glede na to, ali ste državljan ali obiskovalec države. Zaradi dejavnikov, ki sem jih delil zgoraj, in resnosti posledic kršitve teh predpisov se je dobro osredotočiti na vidike zasebnosti in anonimnosti, ki jih VPN ponuja uporabnikom v Veliki Britaniji..

Z vladno in zasebno industrijo, ki sodelujeta, pa tudi neodvisno nadzirata in nadzorujeta promet, mora biti VPN sposoben zagotoviti, da se lahko vaši podatki in dejavnosti hranijo točno tako, kot morajo biti – zasebni.

Eden najboljših načinov, kako to zagotoviti, je, da pazimo na VPN, ki imajo ne le stroge politike brez beleženja, ampak tudi izven držav, ki so v zakonih o hrambi podatkov bolj zaostale. To zagotovo izključuje države s pristojnostmi petih in štirinajstih oči.

2. Varnost

Varnostni navoj na VPN-jih je za uporabnike s sedežem v Veliki Britaniji enak kot povsod drugje. Idealno ravnotežje poznate samo vi, kot uporabnik. Ali se odločite za 256-bitno šifriranje s tveganjem nižjih hitrosti VPN ali ste pripravljeni znižati to vrstico za povečano hitrost?

Osebno menim, da bi bilo za trg v Veliki Britaniji najbolje poskusiti in ohraniti visoke ravni šifriranja iz dveh glavnih razlogov. Prva je ta, da je eden od glavnih udeležencev v primeru, o katerem razpravljamo, vlada Združenega kraljestva, ki bo verjetno namenila več sredstev za poskus prekinitve kakršnega koli šifriranja..

Drugi način je, da zaradi nižjih povprečnih hitrosti interneta v državi varno ohranjate čim višjo raven šifriranja, ne da bi pri tem ogrozili svoje dosežene največje hitrosti..

3. Geolokacijsko spuščanje

Običajno, ko govorimo o podvajanju geolokacij, bi bil to namen doseganja alternativnih vsebin od glavnih ponudnikov, kot je Netflix US. Vendar pa se uporabniki Združenega kraljestva v geolokacijskem ponarejanju veliko bolj veselijo, saj obstaja dobesedno tona strani, do katerih ne morejo dostopati.

4. P2P Podpora

Zdi se, da je ena od kategorij spletnih mest, ki jim je onemogočen dostop v Veliki Britaniji, hudourniška mesta. Spet je to drugo področje, kjer bi VPN resnično pomagal. Bodite pozorni na VPN, ki imajo v svojih pogojih storitve jasno določene smernice prometa P2P, na primer NordVPN ali TorGuard.

5. Hitrost & Stabilnost

Pri povprečni hitrosti širokopasovne povezave s fiksno linijo, ki znaša le 55,88Mbps v Veliki Britaniji, bi morala večina VPN-jev imeti nič težav, ki ustrezajo potrebam tamkajšnjih uporabnikov. Hitrosti mobilnih telefonov so v povprečju celo nižje v povprečju 29,72 Mb / s, zato glavna skrb VPN v Veliki Britaniji zagotovo ne bo hitrost.

Uvrščeno: 7 najboljših VPN za Združeno kraljestvo

Kot pri vseh mojih VPN testih, tudi pred ocenjevanjem njihove hitrosti vedno presodim svoje. Spodaj je moja dejanska širokopasovna hitrost, ki temelji na servisni liniji 500Mbps, brez aktivne VPN povezave:

izhodiščna hitrost v Maleziji z UK strežnikom

(Glej rezultat popolne osnovne hitrosti tukaj)

Ker imam sedež v Maleziji, se bo moja hitrost povezovala s strežniki VPN v azijski regiji in počasnejša, ko se povežem s strežniki v ZDA ali Evropi. Za ta test sem se povezal s strežnikom za testiranje hitrosti s sedežem v Veliki Britaniji, da bi vam predstavil relativno hitrost na daljavo.

Kot vidite, mi povezava brez lokalnega omrežja z lokalnim strežnikom omogoča spodobno hitrost 290 Mbps. Hitrost se bo seveda spreminjala, zato vzemite to s ščepcem soli.

Opomba

Uporabljamo menjalni tečaj 1 GBP do 1,25 USD za vse navedene cene.

1. NordVPN

https://nordvpn.com/

NordVPN

Hitrost

Odlično

Varnost & Zasebnost

Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5

Cena (GBP)

£ 5,60 / mo

Glavne predstavitve

 • Brez beleženja
 • Kill stikalo
 • Podpira 6 naprav
 • 5.600 in več strežnikov
 • Dvojni DNS

"Povprečni britanski dom ima 7 aktivnih povezanih naprav – z NordVPN lahko v en račun povežete do 6 naprav."

NordVPN zaseda prvo mesto na našem najboljšem VPN na seznamu Združenega kraljestva iz več razlogov. Eden prvih je, da imajo sedež v Panami, kar je tudi dobro mesto za VPN. Poleg tega ima NordVPN sloves sterlinga in je še en ponudnik VPN, ki ima v številnih državah ogromno strežnikov.

Njihova stroga politika brez evidentiranja združuje 256-bitno vojaško šifriranje in odlične cenovne načrte, ki skoraj vsem ponujajo posel, ki se mu je težko upreti.

rezultat preskusa hitrosti nordvpn uk

NordVPN test hitrosti UK – London Server
(Glej rezultat preskusa s hitrostjo tukaj)

V tem krogu testov je NordVPN s 34 Mbps hitrostjo navzdol pokazal zelo stabilne zmogljivosti na svojih britanskih strežnikih. Zaradi česar so še bolj privlačni, je to ne omogočajo le prometa P2P, ampak imajo posebej optimizirane strežnike za P2P promet!

Oglejte si naš celoten pregled NordVPN, da ugotovite, zakaj je naša prva številka VPN!

2. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com/

ExpressVPN

Hitrost

Odlično

Varnost & Zasebnost

Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5

Cena (GBP)

£ 6,70 / mo

Glavne predstavitve

 • Zaščita zasebnosti
 • 256-bitno šifriranje
 • 148 VPN Lokacije
 • 3.000+ strežnikov
 • Več protokolov

"ExpressVPN ima intuitivne domače VPN aplikacije, s katerimi lahko vsi v Veliki Britaniji varno dostopate do spleta."

Zaradi številnih omejitev ne sme presenetiti, da se zdi, da je ExpressVPN za Veliko Britanijo določil obsežne infrastrukturne pravice. Podjetje ima ključne strežnike na nekaj območjih po Veliki Britaniji, od Berkshira do Londona.

V povprečju ta storitev VPN ponuja odlično vsestransko storitev od vrhunskih hitrosti vse do celovitih aplikacij in protokolov – idealno za varnost, zasebnost in anonimnost. Njeni varnostni protokoli so tudi najboljši v razredu za uporabo potrošnikov, ki obstajajo danes.

Storitev sem celovito preizkusil in brez oklevanja jih priporočam kot najboljšega ponudnika storitev VPN za uporabnike v Veliki Britaniji. ExpressVPN je stabilen in omogoča dostop tudi do dobrega obsega naprav.

hitrostni test test hitrosti expressvpn uk

Hitri test ExpressVPN UK – London Server
(Glej rezultat preskusa s hitrostjo tukaj)

Kot idejo o tem, kako dober je, sem primerjal privzeto hitrost proge brez VPN s testom, pokritim s ExpressVPN, na isti lokaciji. Z vklopljenim programom ExpressVPN in povezavo s strežnikom v Veliki Britaniji mi je uspelo prikazati spodnjo hitrost 74 Mbps navzdol.

Za več informacij preberite celoten pregled ExpressVPN!

3. Surfshark

https://surfshark.com/

Surfshark

Hitrost

Odlično

Varnost & Zasebnost

Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5

Cena (GBP)

1,59 £ / mesečno

Glavne predstavitve

 • CleanWeb
 • Oglas & Sledilnik Blocker
 • Neomejena naprava
 • Beli list
 • 1040+ strežnikov

"Če ne bi bilo njihovega omejenega uspeha, bi bil Surfshark veliko resnejši tekmec na naših lestvicah."

Kljub slabšim tečajem britanskega funta ostaja razmeroma močna valuta po vsem svetu. To je še posebej pomembno pri Surfsharku, saj se že tako nizka cena zniža na še bolj privlačno ceno.

Do zdaj je Surfshark pokazal privlačna merila uspešnosti in je naš najljubši favorit. Na žalost so na trgu še vedno razmeroma nove, zato nas oklevamo, da bi jih še bolj spodbudili.

Še vedno pa je pot dolga in konkurenca huda. To je ključnega pomena pri spremljanju, še posebej, če še naprej rastejo v trenutnih korakih.

rezultat preskusa hitrosti surfharka uk

Surfshark test hitrosti UK – London Server
(Glej rezultat preskusa s hitrostjo tukaj)

Naša domača baza je precej oddaljena od Združenega kraljestva, kar ima za posledico večje zamude. Vendar to še ni ustavilo Surfsharka, da bi zbral nekaj resnih podatkov o uspešnosti. Gornje hitrosti puščajo nekaj želenega, pomembna hitrost pa je tisto, kar pride!

Oglejte si naš poglobljeni pregled Surfshark in ugotovite, zakaj je to eden naših najboljših izbir!

4. TorGuard

https://torguard.net/

TorGuard

Hitrost

Odlično

Varnost & Zasebnost

Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5

Cena (GBP)

£ 4,00 / mo

Glavne predstavitve

 • Izdelano za P2P
 • Stealth proxy
 • Podpira 5 naprav
 • Oglas & Blok zlonamerne programske opreme
 • Neomejena pasovna širina

"Uporaba TorGuarda je čudovita izkušnja in daje zagotovilo, da je njihova internetna povezava res varna."

TorGuardov vmesnik se morda zdi prvi z datumom prvega srečanja, vendar ni dvoma, da obstaja eden najbolj varnih ponudnikov storitev VPN. Čeprav se na strani, ki je obrnjena proti uporabniku, ni veliko bling, je zmogljivost precej izjemna.

Ključna razlika med TorGuardom in številnimi tekmeci je v tem, da vam omogoča, da izberete, kakšno raven šifriranja imate najraje. To pomeni, da lahko za uporabnike P2P kadar koli zavrnete šifriranje in uživate v večjih hitrostih hudourništva!

Poleg tega ima TorGuard številne druge unovčevalne lastnosti, kot so stabilne hitrosti, zmogljivosti na več platformah in sposobnost zaobiti blokatorje VPN.

rezultat preizkusa hitrosti torguard uk

TorGuard test hitrosti UK – London Server
(Glej rezultat preskusa s hitrostjo tukaj)

Kot eden najboljših treh najboljših VPN-jev za Združeno kraljestvo je TorGuard seveda izpolnjeval določene hitrostne zahteve. To se je pokazalo v mojem rezultatu preizkusa zanj z londonskega VPN strežnika in uporabniki bi morali v tej državi na splošno doseči to hitrost z nekaj težavami.

Edina slabost je, da bo za mlajše uporabnike, ki so vajeni elegantnosti sodobnih aplikacij, vmesnik TorGuard videti kot nekaj iz preteklosti.

Če želite izvedeti več, si oglejte naš poglobljen pregled TorGuard!

5. CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com/

CyberGhost

Hitrost

Slabo

Varnost & Zasebnost

Ocenjeno 3 od 5Ocenjeno 3 od 5Ocenjeno 3 od 5

Cena (GBP)

2,80 £ / mesečno

Glavne predstavitve

 • Stiskanje podatkov
 • Blokiranje oglasa
 • Podpira 7 naprav

"CyberGhost ima sedež v Romuniji, vendar se je po potrebi povečal število strežnikov v državi."

CyberGhosties so z njimi zadovoljni in zagotovo so se v svojem trženju zagotovo trudili biti hipni in optimistični. To je še eno bolj znanih imen v panogi VPN, vendar osebno menim, da so morda le majhen pretirano zapisani.

Specifikacija modrega CyberGhost govori o dobrem pogovoru, vendar, ko sem z njimi preizkusil, svetujem majhen ščepec soli. Ne pozabite pa, da gre za uvrstitveni seznam, zato so moja pričakovanja precej velika.

rezultat preskusa hitrosti cyberhosta uk

CyberGhost test hitrosti UK – London Server
(Glej rezultat preskusa s hitrostjo tukaj)

Uporabniki v Veliki Britaniji morajo upoštevati, da je večina strežnikov CyberGhost v območju EU, a na srečo jih imajo nekateri tudi v azijski regiji. Zdi se, da je Združeno kraljestvo po pričakovanjih vključeno v območje EU, zato se zdi, da so prevozili več kilometrov za vzpostavitev večjega števila strežnikov tam.

Na splošno nam je uspelo doseči zelo uporabno hitrost 25 Mbps, kar je še vedno dovolj za vstavljanje medijev.

Več o tem v naši temeljiti analizi CyberGhost!

6. IPVanish

https://www.ipvanish.com/

IPVanish

Hitrost

Pošteno

Varnost & Zasebnost

Ocenjeno 3 od 5Ocenjeno 3 od 5Ocenjeno 3 od 5

Cena (GBP)

£ 5,20 / mo

Glavne predstavitve

 • 256-bitno šifriranje
 • Neomejeno P2P
 • Podpira 10 naprav

"Odlično za paranoične, a morda ne bo najboljši izbor za uporabnike s sedežem v Veliki Britaniji, IPVanish je zelo tržen, vendar slabo podpira."

IPVanish je v zadnjem času močno pretrpel zaradi svoje ujetosti v nekatere … naj rečemo, nesrečne incidente. Kljub temu upoštevajte, da so pod novim vodstvom in upajmo, da bodo takšne stvari v preteklosti postale le poskočne.

Če odkrijejo te nezgode, ostajajo velikan VPN na terenu in se ponašajo z neverjetnimi hitrostmi. Na srečo zato, ker če imate kakršne koli pritožbe glede njihove hitrosti, ne morete storiti veliko, saj prisilijo 256-bitno šifriranje za vse, brez izjeme.

rezultat preskusa hitrosti ipvanish uk

IPVanish Speed ​​Test UK – London Server
(Glej rezultat preskusa s hitrostjo tukaj)

IPVanish je po hitrosti uspel stopiti na korak celo s svojo bolj omejeno prisotnostjo v Veliki Britaniji. Načrtoval sem, da bom vzpostavil hitrost okoli 30Mbps, kar je spodobno za tamkajšnjo infrastrukturo. Za tiste, ki so pripravljeni eksperimentirati, lahko vedno poskusite z drugimi strežniki v regiji, kar lahko prinese boljše rezultate. Kljub temu je bila povezava stabilna in več kot dovolj za pretakanje medijev.

Za več informacij si oglejte naš celoten pregled na IPVanish!

7. NajhitrejeVPN

https://fastestvpn.com/

NajhitrejeVPN

Hitrost

Pošteno

Varnost & Zasebnost

Ocenjeno 3 od 5Ocenjeno 3 od 5Ocenjeno 3 od 5

Cena (GBP)

£ 0,70 / mo

Glavne predstavitve

 • P2P Optimiziran
 • Preskok strežnika
 • Podpira 10 naprav

"FastestVPN ni najhitrejši, zagotovo pa ponuja vrednostno trditev, ki jo je težko izpodbiti."

Najhitrejši VPN ni najhitrejši, ki sem ga preizkusil, vendar tudi ni najbolj počasen. Ponuja bolj omejenim državam, da vam zmanjkajo povezave v primerjavi s številnimi VPN-ji najvišjega cenovnega razreda, vendar pri cenah od 83 centov na mesec je ukraden. Imajo tudi strežnike, optimizirane za P2P, kar jim omogoča tudi dobro.

Nizke cene imajo resno pomanjkljivost in to je omejena uspešnost pri premagovanju geo-blokade. Končno smo odkrili, da vam FastestVPN ne dovoljuje dostopa do vsebin v storitvi Netflix US – bummer!

Pojdite na naš najhitrejši pregledPPN, če želite izvedeti več!

Končne misli: Ali resnično potrebujem VPN v Veliki Britaniji?

Če želite povzet, tukaj je najboljši 3 VPN za Združeno kraljestvo:

HITROST

VARNOST & ZASEBNOST

CENA (GBP / MO)

NordVPN

Odlično

Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5

£ 5,60

Obiščite VPN

ExpressVPN

Odlično

Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5

£ 6,70

Obiščite VPN

Surfshark

Odlično

Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5

1,59 £

Obiščite VPN

Po mojem mnenju je samo ena stvar slabša od življenja v državi z zatiralno internetno ureditvijo in to je življenje v državi, ki ne samo to počne, ampak manipulira z zakonom, da podpira svoje dejavnosti. Presenetljivo je, da Velika Britanija spada v slednjo kategorijo.

Čeprav vam ne bi rekel, da je za vas trenutno nujno, da uporabite storitev VPN v Veliki Britaniji, menim, da je smiselno začeti nekatere raziskovalne ukrepe. Vzemite si čas, da izberete pravi VPN za vas (upam, da ta seznam uvrstitev pomaga), preden bo prepozno.

Mislim, da prepozno mislim, da se zdi, da se vlada Združenega kraljestva nagiba k zelo drakonskim ukrepom nadzora in nadzora. Življenje v takšnih pogojih je lahko stresno in dobra, zanesljiva storitev VPN lahko doseže daleč pot do miru.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map