Navidezna zasebna omrežja (VPN) so zasnovana za varnost in zasebnost, vendar bi jih res morali uporabljati? Odgovor je res odvisen od kraja, iz katerega boste uporabljali internet. Države se razlikujejo v svojem odnosu do uporabnikov interneta, zato morajo Kanadci gledati v VPN?

Glede na bližino Združenih držav Amerike ni čudno, da se je Kanada odločno usmerila v podobne smeri glede internetne cenzure. Dejansko je v zadnjih nekaj letih kanadska vlada motila gibanja za povečanje predpisov o uporabnikih interneta.

Leta 2017 je razsodba zadeve vrhovnega sodišča Kanade to jasno pokazala – da se Kanada strinja s svetovno internetno cenzuro. Poleg tega se bodo uporabniki, ki želijo sodelovati v skupni rabi datotek P2P, tudi pregledati, saj podjetja za boj proti piratstvu usmerjajo pozornost v državo.

Če ste v Kanadi in začnete skrbeti zaradi teh potez – prav imate, ker je resnično.

Contents

Odločitev vrhovnega sodišča Kanade prikazuje odobritev internetne cenzure

Čeprav tehnično ni neposredno povezano z VPN in zasebnostjo interneta, razvoj dogodkov v Kanadi v zadnjih nekaj letih kaže zaskrbljujoče trende. Leta 2017 je sodba vrhovnega sodišča v Kanadi potrdila prizadevanja podjetja, da poskuša blokirati nekatere spletne strani.

Čeprav je to temeljilo na zelo posebnem primeru, pa vseeno kaže, da se pravni sistem lahko močno nasloni na tožbo cenzure v drugi obliki. Sodba je celo vplivala na Google, saj je sodišče menilo, da je “Google zaradi svoje dejavnosti v Kanadi podrejen pristojnosti kanadskih sodišč.”

Odločitev je bila mučna in predstavlja nevarnost, da bi v državi postavili zelo nevaren precedens.

FairPlay Canada je poskušal blokirati dostop do spletnih strani

Pred kratkim je lani koalicija telekomunikacijskih in zabavnih podjetij v Kanadi poskušala predlagati blokado spletnih mest, za katera trdijo, da so vpletena v kršitev avtorskih pravic. Skupina, imenovana „FairPlay Canada“, je bila usmerjena v oblikovanje telesa, ki bi bilo namenjeno pošiljanju seznamov na spletna mesta, ki jih je treba blokirati, pri kanadski komisiji za radiotelevizijo in telekomunikacije.

Najboljše od vsega – koalicija ne bi imela nobenega nadzora, kar pomeni, da bi v bistvu lahko delali vse, kar so želeli. Do te poteze je prišlo, ker je skupina že leta uporabljala starodaven prepir, ki je po svetu prepovedan, da nezakonito pretakanje avtorsko zaščitenih medijev škodi podjetjem.

Na srečo je bil ta očiten poskus prevzema nadzora nad internetno cenzuro zavrnjen, poleg tega pa je bil deležen veliko kritik. Vendar je bil razlog za zavrnitev preprosto zato, ker CRTC trdi, da zakon o avtorskih pravicah ni v njegovem nadzoru.

To je zaskrbljujoče, saj bi skupine, kot je FairPlay Canada, morda sprejele takšno ureditev – če bi našli ustrezen način privlačnosti.

Kanada že ima stroge zakone o preprečevanju piratstva

Države po vsem svetu se razlikujejo po uveljavljanju zakonov o avtorskih pravicah. Na primer, mnogi bi se zavedali, da podjetja vztrajno zasledujejo delitelje datotek P2P s tožbami. Kanada se pri tem ne razlikuje in ima pravzaprav zelo podobne pravne smernice glede tega.

To je v preteklosti že povzročilo zaprtje spletnih strani, ki ne samo kršijo zakone o avtorskih pravicah, ampak celo delujejo kot spodbuda za omenjene kršitve. Ti elementi so vse sestavine sistema, ki je odprt za zlorabe in zlorabe, vsekakor ni dober znak za Kanađane, ki morda preprosto poskušajo uživati ​​v internetu brez omejitev.

CSE misli, da je nad zakonom

Ustanova za varnost komunikacij (CSE) je bila v preteklosti obtožena nezakonitega delovanja, ko gre za nadzor v Kanadi. Najbolj opazna priložnost se je pokazala v puščanju Snowdena, ko so se v državi pojavile informacije, da je v njej izvajal nadzorne dejavnosti brez naloga.

Do danes CSE še naprej izvaja nadzorne dejavnosti v državi in ​​navaja, da “se lahko odloči za vodenje evidenc o zasebnih komunikacijah Kanadčanov”. To je povzročilo rahlo kolcanje v letu 2015, ko so informacije o Kanađanih pomotoma delili z zavezniki. Ups.

Kot je dejala Stephanie Carvin, nekdanja analitičarka za nacionalno varnost pri kanadski vladi, “Ena ključnih stvari glede nacionalne varnosti je, da si dovoljen biti kreten.”

VPN so še vedno zakoniti v Kanadi

K sreči odgovor na te nočne more in morebitno cenzuro ni tako težaven – uporabite VPN. In še bolje, VPN-ji so zakoniti v Kanadi.

So že v široki uporabi, ne samo znotraj vlade, ampak tudi v podjetjih in mnogih drugih oblikah. Kljub temu obstaja opozorilo. Če se odločite za uporabo VPN s sedežem v Kanadi, lahko vlada prisili ponudnika VPN, da po potrebi sprosti uporabniške podatke.

Medtem ko bo večina VPN-jev trdila, da ne vodijo dnevnikov, vzemite to s ščepcem soli in pazite na pravilnike glede uporabniških dnevnikov in drugih podatkov.

Kaj iščemo v VPN-ju za Kanado

1. Zasebnost in anonimnost

Z bolj očitnimi zgodbami grozljivk, ki sem jih v vaših glavah delil zgoraj, je verjetno pravi čas, da predlagam, da se je res dobro osredotočiti na vidike zasebnosti in anonimnosti VPN-ja za uporabnike v Kanadi. Z vlado in zasebno industrijo, ki prihaja po uporabnike, mora biti VPN sposoben zagotoviti, da se lahko vaši podatki in dejavnosti hranijo točno tako, kot morajo biti – zasebni.

Eden najboljših načinov, kako to zagotoviti, je, da pazimo na VPN, ki imajo ne le stroge politike brez beleženja, ampak tudi izven držav, ki so v zakonih o hrambi podatkov bolj zaostale. To zagotovo izključuje države s pristojnostmi petih in štirinajstih oči.

2. Hitrost in stabilnost

S povprečno hitrostjo gospodinjstva v Kanadi 100 mbps ne bi smelo biti večje težave s hitrostmi VPN, saj bi morali skoraj vsi ponudniki storitev VPN najvišjega nivoja imeti možnost upravljanja s to referenčno vrednostjo..

Čeprav za večino strežnikov VPN resnično ni najbolj pomembna lokacija, obstaja dober razlog, zakaj – bližina ZDA. Skoraj vsi ponudniki storitev VPN bodo imeli vsaj eno, če ne še več strežniških lokacij v ZDA, do katerih lahko Kanadčani zlahka dostopajo za nizko zamudo.

3. Varnost

Varnostni navoj na VPN-jih je povsod enak za Kanađane. Idealno ravnotežje poznate samo vi, kot uporabnik. Ali se odločite za 256-bitno šifriranje s tveganjem nižjih hitrosti VPN ali ste pripravljeni znižati to vrstico za povečano hitrost?

Tukaj je vprašanje – ali vam ponudnik storitev X VPN izbira nastavljive stopnje šifriranja? Verjetno se morate vprašati, ali je to vprašanje za vas.

4. Geolokacijsko ponarejanje

Kanadčani kljub temu, da so sosed ZDA, še vedno nimajo dostopa do vsebin Netflix, ki so omejene z ZDA. To je eden od razlogov, zakaj uporabniki po vsem svetu uporabljajo VPN-je – za podvajanje geolokacij. K sreči bližina pomeni tudi hiter dostop do ameriških VPN-jev, kar je super za pretakanje Netflixa.

Pazite na tisto, ki podpira povezave Netflix, čeprav jih številne pogosto blokirajo.

5. P2P podpora

Ker si prizadevamo za preprečevanje skupne rabe datotek zaradi kršitev avtorskih pravic, bi bilo dobro za to uporabiti tudi povezavo VPN. Niso vsi VPN-ji dobri s P2P, zato bi bilo dobro tisto, ki ga podpira široko ali celo strežnike, optimizirane za P2P..

Bodite pozorni na VPN, ki imajo v svojih pogojih storitve jasno določene smernice prometa P2P, na primer TorGuard ali NordVPN.

Najboljši VPN-ji za Kanado

Kot pri vseh mojih VPN testih, tudi pred ocenjevanjem njihove hitrosti vedno presodim svoje. Spodaj je moja dejanska širokopasovna hitrost, ki temelji na servisni liniji 500Mbps, brez aktivne VPN povezave:

Izhodiščna hitrost (brez VPN) - Kanada

(Popolni rezultat preskusa osnovne hitrosti si oglejte tukaj)

Ker imam sedež v Maleziji, se bo moja hitrost povezovala s strežniki VPN v azijski regiji in počasnejša, ko se povežem s strežniki v ZDA ali Evropi. Za ta test sem se povezal s kanadskim strežnikom za preskus hitrosti, da bi vam predstavil relativno hitrost na daljavo.

Kot lahko vidite, mi brez povezave s Kanado ni naklonjena spodnja hitrost 160 Mb / s.

Opomba

 1. Cena temelji na menjalnem tečaju 1 USD = 1,34 CAD.
 2. Prikazana cena temelji na 12-mesečnih naročninah. Cena se lahko poceni, če se naročite za daljše obdobje.

1. NordVPN

https://nordvpn.com

NordVPN

Hitrost

Dobro

Varnost & Zasebnost

Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5

Cena (CAD)

5,35 / mesečno

Glavne predstavitve

 • Brez dnevnikov
 • Kill stikalo
 • Podpira 6 naprav

"Nord je s svojim elegantnim vmesnikom, stabilnimi hitrostmi in fantastičnimi dolgoročnimi cenovnimi načrti odlična izbira za vsakega uporabnika VPN."

NordVPN nenehno izboljšuje svoje storitve in leto 2019 je bilo za njih zelo izstopajoče leto. Tudi z rahlim povišanjem cen ostajajo izredno konkurenčni in ponujajo najresnejšo ceno, ki jo danes vidimo v tem zelo zahtevnem prostoru..

So odlična izbira kot najboljši VPN za Kanado zaradi številnih razlogov. Eden prvih je, da imajo sedež v Panami, kar je tudi dobro mesto za VPN. Poleg tega ima NordVPN sloves sterlinga in je še en ponudnik VPN-jev, ki ima v številnih državah ogromno strežnikov.

Njihova stroga politika brez evidentiranja združuje 256-bitno vojaško šifriranje in odlične cenovne načrte, ki skoraj vsem ponujajo posel, ki se mu je težko upreti.

NordVPN test hitrosti - Kanada

NordVPN test hitrosti Kanada – Vancouver Server
(Oglejte si rezultat preskusa s hitrostjo)

S 34Mbps hitrostjo navzdol je NordVPN v tem krogu testov uspel pridobiti prednost pred ExpressVPN. Kar jih naredi bolj privlačne, je, da ne samo oni omogočajo P2P promet, vendar imajo posebej optimizirane strežnike za P2P promet!

Preberite naš poglobljeni pregled o NordVPN, če želite izvedeti, zakaj je Bitcatcha številka 1 VPN!

2. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com

ExpressVPN

Hitrost

Dobro

Varnost & Zasebnost

Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5

Cena (CAD)

11.15 / mo

Glavne predstavitve

 • Zaščita zasebnosti na morju
 • Popolno 256-bitno šifriranje
 • 148 VPN lokacij

"Ta cena VPN je na vrhu skoraj vseh naših seznamov na BitCatcha preprosto zato, ker ponuja tako dobro storitev po zelo širokih merilih – redko za VPN!"

Ena najboljših storitev VPN, kar sem jih kdaj preizkusila, je bil ExpressVPN doslej moj najboljši izbranec, ne glede na to, v katero državo se uvrščam. Ima široko paleto strežniških lokacij in veliko strežnikov. Še bolje je, da temelji na Britanskih Deviških otokih, ki je po zakonih o hrambi podatkov ohlapen.

Storitev sem celovito preizkusil in brez oklevanja jih priporočam kot najvišjega ponudnika storitev VPN za Kanađane. ExpressVPN je stabilen in omogoča dostop tudi do dobrega obsega naprav.

Test hitrosti ExpressVPN - Kanada

ExpressVPN test hitrosti Kanada – Toronto Server
(Oglejte si rezultat preskusa s hitrostjo)

Kot idejo o tem, kako dober je, sem primerjal privzeto hitrost proge brez VPN s testom, pokritim s ExpressVPN, na isti lokaciji. Z vklopljenim ExpressVPN in povezavo s strežnikom v Kanadi mi je uspelo hitrost 25Mbps navzdol.

Ponovno je treba opozoriti na mojo dejansko oddaljenost od Kanade, kolikor verjetno lahko dobim. Učinkovitost, ki jo ExpressVPN prikazuje v tem primeru, se ne ujema s tistim, kar običajno od njih pričakujem.

Preberite si celoten pregled na ExpressVPN in si oglejte, zakaj je to eden naših najboljših izbir!

3. Surfshark

https://surfshark.com/

Surfshark

Hitrost

Odlično

Varnost & Zasebnost

Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5

Cena (CAD)

2,59 / mo

Glavne predstavitve

 • Povezava z več strežniki
 • Podpira številne platforme
 • Brez dnevnikov

"Surfshark je brez naklonov in dosleden pri izvedbi, kar se je uveljavil kot močan prihajajoči kandidat."

Surfshark je morda nov, saj se je podjetje šele začelo igrati konec leta 2018, vendar se je izkazalo z udarcem. Kljub temu, da polji manj kot 1.000 strežnikov v 60-ih čudnih državah, uspe ponuditi močne in stabilne povezave, kot kažejo naši hitrostni testi.

Prav tako lahko upravljajo s P2P / hudourniki in dajejo na voljo večregijsko vsebino za spletna mesta za pretakanje filmov, kot je Netflix. Zame je sveti gral Netflixa vsebina regije v ZDA, zato sem Surfshark v zadnjih pol leta odpravljal poizkuse, ki jih imam brez težav.

Surfshark ponuja tudi to storitev z odličnimi cenami na njihovem dveletnem načrtu. Pazite na to, ljudje, morda se bo na naših seznamih pojavljalo toliko časa!

Več o njegovi odličnosti najdete v našem temeljitem pregledu o Surfsharku!

surfshark test hitrosti Kanada

Surfshark test hitrosti Kanada – Toronto Server
(Oglejte si rezultat preskusa s hitrostjo)

4. TorGuard

https://torguard.net

TorGuard

Hitrost

Odlično

Varnost & Zasebnost

Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5

Cena (CAD)

6,69 / mo

Glavne predstavitve

 • Izdelano za P2P
 • TorGuard prikrit proxy
 • Podpira 5 povezav

"TorGuard je eden najboljših VPN-jev za skupno rabo datotek P2P preprosto za vse uporabnike P2P v Kanadi."

Eden najpomembnejših odločilnih dejavnikov pri umestitvi TorGuarda je, da je ponudnik storitev VPN zelo prijazen P2P. Na strani, ki je usmerjena k uporabniku, ni veliko blinga, je pa izjemno zmogljiv.

Ključna razlika med TorGuardom in številnimi tekmeci je v tem, da vam omogoča, da izberete, kakšno raven šifriranja imate najraje. To pomeni, da lahko za uporabnike P2P kadar koli zavrnete šifriranje in uživate v večjih hitrostih hudourništva!

Poleg tega ima TorGuard številne druge unovčevalne lastnosti, kot so stabilne hitrosti, zmogljivosti na več platformah in sposobnost zaobiti blokatorje VPN.

TorGuard test hitrosti - Kanada

TorGuard test hitrosti Kanada – Vancouver Server
(Oglejte si rezultat preskusa s hitrostjo)

Kot eden izmed treh najboljših VPN-jev za Kanado je TorGuard seveda izpolnjeval določene hitrostne zahteve. To se je pokazalo v mojem rezultatu preizkusa na strežniku VPN s sedežem v Vancouvru. Kanadci bi morali biti sposobni uskladiti razmerje hitrosti z ameriškimi strežniki.

Edina slabost je, da bo za mlajše uporabnike, ki so vajeni elegantnosti sodobnih aplikacij, vmesnik TorGuard videti kot nekaj iz preteklosti.

Preberite našo temeljito analizo TorGuarda za več informacij!

5. CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com

CyberGhost

Hitrost

Slabo

Varnost & Zasebnost

Ocenjeno 3 od 5Ocenjeno 3 od 5Ocenjeno 3 od 5

Cena (CAD)

4,69 / mo

Glavne predstavitve

 • Ponuja stiskanje podatkov
 • Blokiranje oglasa
 • Podpira 7 naprav

"CyberGhost ponuja varno in zasebno storitev, vendar morda ni tako enakomerna, kot je ExpressVPN."

CyberGhosties so z njimi zadovoljni in zagotovo so se v svojem trženju zagotovo trudili biti hipni in optimistični. To je še eno bolj znanih imen v panogi VPN, vendar osebno menim, da so morda le majhen pretirano zapisani.

Specifikacija modrega CyberGhost govori o dobrem pogovoru, vendar, ko sem z njimi preizkusil, svetujem majhen ščepec soli. Ne pozabite pa, da gre za uvrstitveni seznam, zato so moja pričakovanja precej velika.

CyberGhost test hitrosti - Kanada

Preskus hitrosti CyberGhost Kanada – strežnik Vancouver
(Oglejte si rezultat preskusa s hitrostjo)

Kanadčani morajo upoštevati, da je večina strežnikov CyberGhost na območju EU, a na srečo imajo tudi ZDA. Zaradi tega so privlačne širokemu občinstvu, razen morda tistim iz azijske regije, kjer je malo bolj omejena.

Na žalost njihovi rezultati hitrostnih testov ne ustrezajo Kanadi in komaj sem ocenil uporabno hitrost 5Mbps. Pred nekaj leti bi bilo to lahko prehodno, toda v današnji dobi širokopasovne povezave visoke hitrosti – skoraj nevzdržne.

Oglejte si naš celoten pregled o CyberGhostu, če želite izvedeti več!

6. IPVanish VPN

https://www.ipvanish.com

IPVanish

Hitrost

Odlično

Varnost & Zasebnost

Ocenjeno 3 od 5Ocenjeno 3 od 5Ocenjeno 3 od 5

Cena (CAD)

8,70 / mo

Glavne predstavitve

 • Prisilno 256-bitno šifriranje
 • Neomejeno P2P
 • Podpira 10 naprav

"Odlično za Paranoid, vendar morda ne bo na vrhu seznama za kanadske uporabnike, IPVanish je zelo tržen, a slabo podpira."

IPVanish je v zadnjem času močno pretrpel zaradi svoje ujetosti v nekatere, naj rečemo, nesrečne incidente. Kljub temu upoštevajte, da so pod novim vodstvom in upajmo, da bodo takšne stvari v preteklosti postale le poskočne.

Če odkrijejo te nezgode, ostajajo velikan VPN na terenu in se ponašajo z neverjetnimi hitrostmi. Na srečo zato, ker če imate kakršne koli pritožbe glede njihove hitrosti, ne morete storiti veliko, saj prisilijo 256-bitno šifriranje za vse, brez izjeme.

Preskus hitrosti IPVanish - Kanada

Preskus hitrosti IPVanish Canada – Vancouver Server
(Oglejte si rezultat preskusa s hitrostjo)

Kot sem že omenil, IPVanish govori, kaj vam je všeč pri njih, ponuja nekaj zanimivih hitrosti. Te številke jih zagotovo lahko uvrščajo na naš najboljši VPN za Kanado. S svojo lokacijo v Maleziji in izvajanjem testa na njihovem kanadskem strežniku sem dosegel zelo močno 41Mbps nižjo hitrost.

To ustreza Kanadčanom, ki se bodo v bližini povezovali s strežniki, kot so ZDA. Glavna napaka v tem je njihova slaba služba za stranke. Če ste iz zahodne države in pričakujete določen standard podpore – tukaj je, da IPVanish pade pod prvo mesto.

Preberite naš poglobljen pregled o IPVanish-u, če želite izvedeti več!

7. PureVPN

https://www.purevpn.com

PureVPN

Hitrost

Pošteno

Varnost & Zasebnost

Ocenjeno 3 od 5Ocenjeno 3 od 5Ocenjeno 3 od 5

Cena (CAD)

4,54 / mo

Glavne predstavitve

 • Podpira WireGuard protokol
 • Omogoča P2P promet
 • Ne spremlja prometa

"PureVPN je zanesljiv in ima dobro kombinacijo varnostnih funkcij, ki so izven pristojnosti EU."

PureVPN je ena redkih storitev, ki se zdi osredotočena na hitre, hitre in hitrejše VPN hitrosti. Oglaševali so ga, da podpira linijske hitrosti do 500Mbps, toda točno, kako daleč gre ta trditev, v nekaterih primerih kdo ugiba.

Hure test PureVPN - Kanada

Preskus hitrosti PureVPN Kanada – strežnik Vancouver
(Oglejte si rezultat preskusa s hitrostjo)

Velika prednost njihovega preizkušanja je, da so eni redkih na trgu, ki omogočajo dostop do protokola WireGuard – protokola novega generacije, ki naj bi bil pred leti OpenVPN lahek. Čeprav je pokritost nekoliko omejena, je prisotna le v približno petih državah.

Povezava s strežnikom Vancouver VPN mi je uspela približati 20Mbps – ne najboljši rezultati na svetu, vendar nekaj, kar bi še vedno delovalo mnogim uporabnikom. Sčasoma se bo to morda spremenilo, če se bodo odločili, da bodo v celoti nadaljevali z izvajanjem WireGuarda, potem pa spet, tako bodo tudi drugi ponudniki storitev VPN.

8. NajhitrejeVPN

https://fastestvpn.com

NajhitrejeVPN

Hitrost

Pošteno

Varnost & Zasebnost

Ocenjeno 3 od 5Ocenjeno 3 od 5Ocenjeno 3 od 5

Cena (CAD)

1,11 / mo

Glavne predstavitve

 • Optimizirani strežniki za P2P
 • Omogoča preskok strežnika
 • Podpira 10 naprav

"FastestVPN ni najhitrejši, zagotovo pa ponuja vrednostno trditev, ki jo je težko izpodbiti."

Najhitrejši VPN ni najhitrejši, ki sem ga preizkusil, vendar tudi ni najbolj počasen. Ponuja bolj omejenim državam, da izklopijo vašo povezavo v primerjavi s številnimi VPN-ji najvišjega cenovnega razreda, toda po cenah, ki znašajo že od 83 centov na mesec, to ukradejo. Imajo tudi strežnike, optimizirane za P2P, kar jim omogoča tudi dobro.

Nizke cene imajo resno pomanjkljivost in to je omejena uspešnost pri premagovanju geo-blokade. Končno smo odkrili, da vam FastestVPN ne more dovoliti dostopa do vsebin do Netflix US ali britanskega BBC iPlayerja – bummer!

Pojdite na naš najhitrejši pregledPPN, če želite izvedeti več!

Ali resnično potrebujem VPN v Kanadi?

Ko sem prvič pristopil k tej temi, sem bil nekoliko zadržan, saj se običajno osredotočim na določena področja, ki me zanimajo. Raziskovanje pokrajine v Kanadi sem bil zelo zaskrbljen nad tem, kar sem našel, in moja prva misel je bila, da moram pozitivno nekaj priporočiti prijateljem za ta trg.

Po premisleku sem ugotovil, da se scenarij izvaja v več državah po vsem svetu hkrati. Tudi v moji domači bazi Malezije potekajo zaskrbljujoči koraki v smeri povečane cenzure in tako naprej.

S tem res priporočam, da Kanadčani pregledajo trenutno stanje in resno razmislijo o tem, da si pogledajo enega od VPN-jev na tem seznamu, da se zaščitijo. Situacija po vsem svetu je slaba, prijatelji, bolje varna kot žal.

Če želite povzet, tukaj so najboljši 3 VPN za Kanado:

HITROST

VARNOST & ZASEBNOST

CENA / MO

NordVPN

Odlično

Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5

5,35 USD

Obiščite VPN

ExpressVPN

Dobro

Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5

11,15 USD

Obiščite VPN

Surfshark

Odlično

Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5

2,59 USD

Obiščite VPN

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me