Gostovanje z vmešavanjem VG SiteGround: 6 ključnih primerjav (Hitrost strežnika)

SiteGround

vs

Gostovanje zaljubljenosti

Gostovanje z vtičniki SiteGround VS – primerjanih 6 ključnih področij (hitrost strežnika)

tl; dr

Cena v primerjavi z zmogljivostjo – časovno lestvice za uravnoteženje, ko gre za dušično trdota odločilne vrednosti. Ampak kaj se zgodi, ko postavite dva nasprotnika industrije drug proti drugemu?

V grenki bitki tekmecev, ki gostijo gostovanje, smo postavili SiteGround proti gostovanju Inmotion in konkurenca se segreje do matic in vijakov. Inmotion Hosting uspe izvesti žreb, na koncu pa imam še vedno raje super hitrost SiteGround.

Ustanovljen je bil leta 2004 in se nadgrajuje skozi vse vrste, danes SiteGround gostuje na več kot milijon spletnih strani v tem, kar je postalo industrija rezanega grla. Slovi po svoji zelo hitri tehnologiji in ponuja obsežne storitve in funkcije z dodano vrednostjo, zaradi katerih je izjemno težko premagati.

Po drugi strani je gostovanje inmotion v poslu že nekaj daljšega obdobja, vse od leta 2001. Toda kot so že pokazali naši testi, dolgoročni zob v industriji na splošno ne pomeni boljših izdelkov in storitev – preprosto boljše nagnjenje za preživetje.

Danes sta testna primera med tema dvema podjetjema zelo pomembna, glede na to, da sta obe resnični rodovniki. To pomeni, da je njihova zgodovina nerazčiščena, brez prevzemov ali večjih razprodaj, ki bi prekinile rodove njihovega obstoja.

Glede na to je nekaj, kar bomo danes primerjali.

Opomba

Ta testna mesta, uporabljena v tem pregledu, sta v lasti in upravlja Bitcatcha. SGUSHosted.com in IMHHosted.com gostita v svojem centru podatkov v ZDA.

Načrti in cene

Poglejmo načrte, ki jih imata ta množica za množico, in cene, do katerih pridejo;

Gostovanje SiteGroundInmotion

CENA
Zagon / zagon 3,95 $ 3,99 *
GrowBig / Power 3,95 $ 5,99 *
GoGeek / Pro 11,95 $ 13,99 *

RENEWALRENEWAL
Zagon / zagon 9,95 $ 7,99 $
GrowBig / Power 14,95 $ 9,99 $
GoGeek / Pro 29,95 $ 15,99 $
Obiščite

* Ekskluzivni posel za branjevanje bralcev Bitcatcha. Redna cena se začne od 6,39 USD
** Za gostovanje naših testnih mest uporabljamo GrowBig SiteGround in Power of Inmotion

Ključne funkcije

SiteGround GrowBigInmotion Power
Spletne strani neomejeno6
Prostor20 GB50 GB
BandwidthUnlimitedUnlimited
Site BuilderDaDa
DomeneUnlimited26
Nadzorna ploščacPanelcPanel
Brezplačne varnostne kopijeDa (dnevno) Da (vsakih 36 ur)
Proste selitveDa
Prosti e-poštni računiDa
Popolne funkcije

Kot lahko vidite v primerjavah cen, Inmotion prihaja z veliko višjimi stroški vstopa v primerjavi s SiteGround. Vendar so to več kot nadomestili stroški dolgotrajne obnove SiteGround.

Za primerjavo načrtov naj povemo, da bi skupni stroški lastništva v obdobju 5 let (z enoletnim začetnim obdobjem prijave) znašali:

SiteGround
5,95 USD + (4 x 14,95 USD) = 65,75 USD

Gostovanje zaljubljenosti
8,49 USD + (4 x 9,99) = 48,45 USD

To je precejšnja razlika, zato, če ne nameravate premakniti spletnih gostiteljev po poteku prvotne pogodbe o prijavi, Inmotion Hosting ponuja veliko večjo vrednost v smislu cene.

Oba ponudnika gostovanja ponujata dokaj solidne načrte in z lepimi dodatki. Upoštevajte, da oba ponujata tudi brezplačne storitve spletnega selitve (Za SiteGround je brezplačna selitev spletnega mesta na voljo samo za GorwBig in višji načrt.), Kar se mi zdi odlično mesto prenosa.

Vendar bi rekel, da ima gostovanje Inmotion tu rahlo prednost zaradi drobnega tiska, v katerem širijo svoje storitve selitve tako, da ne vključujejo samo datotek spletnega mesta in podatkovnih baz, ampak bodo celo pomagali pri prenosu vaših nastavitev cPanel, zapisov domen in celo e-poštnih računov!

Gostovanje spletnega gostovanja z migracijami

SiteGround0

Gostovanje z vdihovanji1

Zmogljivost – lokacija in hitrost strežnika

Lokacija strežnika

SiteGround ima podporo 5 ločenih podatkovnih centrov, razporejenih po vsem svetu, enega v ZDA, 3 v Evropi in lokacije v Aziji, ki je na voljo prek Singapurja. To je zelo strateško širjenje in ponuja dobro zamudo za spletna mesta za stranke.

Gostovanje inmotion na drugi strani je nekoliko bolj izmuzljivo glede njihovih podatkovnih centrov, preprosto omenimo, da imajo “podatkovne centre na obeh obalah” – za katere domnevamo, da bi bili Vzhod in Zahod ZDA. Kljub temu pa so nadvse ponosni na svoje podatkovno središče v Los Angelesu.

Podatkovni center LA za gostovanje inmotion je zelen

Izkoristi naravno hlajenje ali tehnologijo zunanjega hlajenja. S tem lahko znižajo stroške hlajenja za skoraj 70%, še pomembneje pa je, da njihov ogljični odtis zmanjšajo za več kot 2000 ton na leto. V primerjavi z gostovanjem z zaviranji se zdi, da trdi samo, da je SiteGround “zelena” slava zasaditev nekaj sto dreves leta 2010..

Poleg tega ima podjetje tudi partnerstvo z neprofitnimi podjetji Trees For The Future. S to pobudo gostovanje Inmotion pomaga zagotoviti zasaditev 5.000 dreves po vsem svetu.

Hitrost strežnika SiteGround

ZDA (W)
UPORABA)
London
Singapur
Sao Paulo

55 ms3 ms92 ms223 ms139 ms

Bangalore
Sydney
Japonska
Kanada
Nemčija

380 ms226 ms148 ms12 ms103 ms

Ocenjeno A +; Povpr. Hitrost: 138,1 ms
Poglejte celoten rezultat

Hitrost strežnika gostovanja inmotion

ZDA (W)
UPORABA)
London
Singapur
Sao Paulo

2 ms53 ms322 ms178 ms172 ms

Bangalore
Sydney
Japonska
Kanada
Nemčija

514 ms153 ms109 ms67 ms149 ms

Ocenjeno A +; Povpr. Hitrost: 171,9 ms
Poglejte celoten rezultat

Kljub razlikam v lokaciji podatkovnih centrov, ki jih imata dva ponudnika gostovanja, so to odlični časovni dosegi hitrosti. Pravzaprav je te časovnike precej težko premagati in so zelo pomembni v skupnih prostorih za gostovanje.

Če se želite nekoliko poglobiti v hitrostne zmogljivosti, upoštevajte, da ima vsak od njih nekaj dodatnega, česar večina gostiteljev ne ponuja – specializirane hitrostne nastavitve (ali različne).

SiteGround uporablja močno mešanico SSD, NGINX, SuperCacher, CDN, HTTP / 2 in PHP7. V kombinaciji vsaka od njih pomaga pri doseganju hitrosti v palec naprej za malenkost več, kar ji daje prednost pred konkurenco.

Gostovanje inmotion pa zelo težko prodaja tako imenovano “območje največje hitrosti”. Vendar pa je v načinu, kako podjetje pozicionira to tehnologijo, le majhen dvom. Gostovanje z zaviranji trdi, da se veliko konkurentov preveč zanaša na posamezne podatkovne centre, kar ima za posledico morebitne negativne vplive na hitrost.

V primerjavi s podatkovnim centrom pa Siteground ponuja veliko boljši svetovni prekrivek kot gostovanje Inmotion. K temu dodajte še dejstvo, da se mnogi ugledni ponudniki spletnih gostovanj ne bi nikoli zanašali na enotne podatkovne centre in imamo težave – preprosto ne zveni pravilno.

Kljub temu pa se rezultati ne morejo prepirati in oboje jim bomo zagotovili odlične hitrosti.

SiteGround1

Gostovanje zaljubljenosti1

Uptime strežnika

Gostovanje z brskanjem je v zadnjem 30-dnevnem obdobju spremljanja pokazalo solidno 100-odstotno podaljšanje časa, vendar sem bil nekoliko presenečen, da se je v 30-dnevnem obdobju SiteGround zdelo, da je prišlo do majhnih težav. To je majhen padec v velikem oceanu, saj že nekaj časa spremljam tega gostitelja in je na splošno trden. Tudi pri udarcu je produktivnost ostala nad 99,95%.

Nadaljevanje SiteGround

Uptime SiteGround

Nadaljevanje gostovanja z nami

Gostovanje inmocij Uptime

Tu spet opozarjamo na odzivne čase, prikazane v grafih. SiteGround še enkrat pokaže svojo odpornost z doslednimi odzivi pod 1.000 ms. Če bi kaznovali SiteGround za majhen utrip na neoporečnem zapisu, bi bilo v mojih očeh malo krivično in združiti to z odzivnim časom, sem jim pripravljen dati točko.

SiteGround1

Gostovanje z vložki0

Pomoč strankam

Kot ponavadi je to spet zelo močno področje, na katerega mora biti pozoren vsak, ki išče gostovanje.

Storitve za stranke SiteGround

Prej sem to že preučil in to bom storil še enkrat, SiteGround ima odlično storitev za stranke in to sem že nekajkrat preizkusil in hvaležno potrdil. Vedno obstaja tveganje, da se stvari z leti nekoliko zdrsnejo, vendar to ni eno tistih krajev, kjer se to zgodi.

Gostovanje storitev inmotion strank

Inmotion Hosting s ponosom navaja, da ponujajo tehnologijo s sedežem v ZDA, ki strankam pomaga v več kanalih, vključno s sistemom telefona, klepeta, e-pošte ali vozovnic. Sistem je celovit in dejansko presega tisto, kar bi ponudili številni spletni gostitelji.

Kaj uporabniki pravijo o SiteGround

Ocene kupcev SiteGround

Kaj uporabniki pravijo o gostovanju v storitvah Inmotion

Gostovanje gostov z vtiski in mnenja

Kot lahko vidite, imata oba gostitelja spletnih strani v prid močna mnenja uporabnikov. To je redko v svetu spletnega gostovanja, kjer uporabniki pogosto zelo nasprotujejo svojim gostiteljem. Dobro je ohraniti standarde na dovolj visoki ravni, da dobimo pozitivne povratne informacije.

SiteGround1

Gostovanje zaljubljenosti1

Uporabniški vmesnik

Čeprav oba naša gostitelja uporabljata cPanel, sem še vedno menil, da bi ta segment moral pustiti preprosto, da lahko vse spomnim na pomembnost dobre nadzorne plošče. To je v bistvu vaša vrata do vašega gostitelja in verjetno boste tu preživeli nekaj časa.

cPanel je odlična in priljubljena izbira in obema gostiteljema prinaša solidno zmago v vmesniku. Je zmogljiv, priročen, široko razširjen in preprosto povedan, zelo uporabniku prijazen.

SiteGround1

Gostovanje z vdihovanji1

Kaj imam rad pri spletnem mestu

SiteGround je od nekdaj ostal na mojem seznamu najboljših gostiteljev in ponovni potek po njem je vedno osvežujoč. Je dosledno visok igralec z odlično zgodovino in do danes še nisem našel številnih resničnih konkurentov.

Na kratko;

 • Odlična hitrost in stabilnost
 • Odlična podpora strankam
 • Širok nabor izdelkov

Kaj imam rad pri gostovanju z inmotiki

Medtem ko sem vodil Inmotion Hosting skozi zaščitni vod, mi je na trenutke pričaral kar prijetna presenečenja. To je močan kandidat za SiteGround in ponuja tako funkcije kot tudi zmogljivosti, ki so konkurenčne. Še posebej mi je všeč, da ne ponuja nobenih popustov pri prvi prijavi, ker se mi to zdi malo narobe.

Na kratko;

 • Dobra cenovna točka
 • Impresivna hitrost in stabilnost
 • Odlična podpora strankam

Končne misli

To je bila zame osebno zelo težka odločitev. Po branju mojega pregleda se boste nekateri morda vprašali, zakaj sem enemu gostitelju dodelil točke, hkrati pa pohvalil lastnosti drugega..

Iskreno bom – da, oboje sem jih imel rad. Tako zelo težko je najti ne samo eno fantastično storitev gostovanja, ampak tudi drugo, ki ji ustreza.

Kljub končnemu rezultatu 4: 4 pa menim, da dolgujem vsem, ki so prekinili neodločen rezultat – in še vedno grem s SiteGround. Predvsem pa bo na koncu dneva ena najbolj kritičnih lastnosti vašega spletnega mesta njegova hitrost in SiteGround me še nikoli ni izneveril..
Ko dodate še druge dejavnike, so na torti le glazura.

SiteGround

https://www.siteground.com
PREBERITE POPOLNI PREGLED
4

Gostovanje zaljubljenosti

https://www.inmotionhosting.com
PREBERITE POPOLNI PREGLED
4

Ponudbe za bralce Bitcatcha

SiteGround: 60% popust pri spletnem gostovanju (od 3,95 $ / mesec).

Gostovanje z inmocijami: ekskluzivni popust 50% (od 3,99 $ / mesec).

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map