Contents

Primerjava VPN: Hidemyass proti IPVanish

IPVanish in HideMyAss VPN sta dva najbolj priljubljena VPN-ja v industriji in z dobrim razlogom. Ponujajo več lokacij strežnika in IP naslovov kot skoraj katerikoli drugi ponudnik VPN, navdušujejo pa jih z vrhunsko varnostjo in programsko opremo. Poglejte, kdo je zmagal v bitki Hidemyass proti IPVanish!

Hidemyass vs. IPvanish: Hitra primerjava VPN

Primerjava Hidemyass vs IPVanish vpn

HideMyAss VPN

 • S sedežem v Združenem kraljestvu
 • 148 strežnikov v 72 državah
 • Protokoli OpenVPN, PPTP in L2TP
 • Brez mobilne aplikacije. Lahko nastavite ročno VPN povezavo
 • 128-bitno šifriranje ogrcev (OpenVPN)
 • Brez NAT požarnega zidu
 • Dnevniki so ohranjeni Po možnosti 6 mesecev.
 • Hudourniki so tehnično dovoljeni, vendar močno odvračani
 • 30-dnevna politika vračila
 • 11,52 USD / mesec (cena 1 meseca)
 • 6,55 USD / mesec (12 mesečna cena)
 • Preberite naš pregled HideMyAss VPN
 • Obiščite Hidemyass zdaj!

IPVanish VPN vs Hidemyass

IPvanish VPN

 • S sedežem v Združenih državah Amerike
 • 110+ strežnikov v 48 državah
 • Protokoli OpenVPN, PPTP in L2TP
 • Mobilna aplikacija za Android in iOS
 • 128-bitno šifriranje ogrcev (OpenVPN)
 • NAT požarni zid je vključen brezplačno!
 • Brez dnevnikov. Obdobje. Novost od aprila 2014
 • Dovoljeni hudourniki
 • 7-dnevna politika vračila
 • 10,00 USD / mesec (cena 1 meseca)
 • 6,49 USD / mesec (12 mesečna cena)
 • Preberite naš IPVanish pregled
 • Obiščite IPVanish zdaj!

Hidemyass vs IPVanish: Programska oprema in funkcije

SkrijMyAss ima številne funkcije izstopa. Ponujajo več strežnikov in lokacij držav kot katerikoli drug VPN, ki ga lahko poimenujem, vendar je njihovo največje prodajno mesto izjemna programska oprema VPN. Resnica je, da noben drug ponudnik VPN niti približno ne nudi enake ravni nadzora, varnosti in prilagojenih funkcij kot HidemyAss.

IPVanish za primerjavo ponuja zelo standardnega odjemalca VPN z enostavno preklapljanjem strežnika in povezovanjem OpenVPN. Je popolnoma funkcionalen, vendar se njihova programska oprema zagotovo ne ujema z HidemyAss. Nihče ne more, in zdi se, da se večina ponudnikov VPN naokoli sploh ne trudi več ujemati s programsko opremo. Oglejmo si podrobneje…

Programska oprema IPVanish VPN:

IPVanish vam omogoča preprost dostop do vseh njihovih strežnikov v 58 in več državah. Izberete lahko tudi želeni protokol VPN za vaše trenutne potrebe.

Izbirate lahko: OpenVPN (TCP / UDP), PPTP in L2TP

Programska oprema IPvanish omogoča razvrščanje po mestu, državi ali času pinga, kar omogoča enostavno povezavo do želenega strežnika.

V meniju z možnostmi lahko izberete, ali želite shraniti svoje poverilnice (uporabniško ime / geslo) in ali želite, da se IPvanish zažene, ko se zažene Windows.

Programska oprema vključuje tudi povezavo za preverjanje vašega IP-ja, da lahko potrdite, da je bila vaša VPN povezava uspešno vzpostavljena.

Kot vidite, IPvanish ponuja a brez dodatkov, funkcionalna programska oprema VPN.

Slika

Programska oprema HideMyAss VPN

Hidemyassova VPN programska oprema ima neverjetno število funkcij. Zajemali bomo vse najboljše med njimi. Če ga želite slišati iz ust konj, si oglejte pregled programske opreme podjetja Hidemyass

# 1 Izbira strežnika

ipvanish vs hidemyass: strežniški zemljevid

Izbira strežnika Hidemyass (Pogled zemljevida)

Hidemyass vam omogoča popoln nadzor nad postopkom izbire najboljšega strežnika VPN za vaše potrebe. Razvrščate lahko po državi, mestu ali hitrosti. Izberete lahko tudi strežnike iz seznam ali iz zemljevid (kot je razvidno zgoraj). Lahko celo izberete seznam strežnikov za zagon hitrostni test naprej, tako da lahko izberete najhitrejši strežnik, ki ustreza vsem vašim kriterijem.

# 2 Upravljanje IP in preklapljanje strežnikov

Hidemyass vs IPVanish: randomizacija programske opreme ip

Preverjanje IP in možnost randomizacije. Uporabi lahko tudi preverjanje IP-ja tretjih oseb

Za tiste, ki želijo največjo varnost, Hidemyass omogoča preklapljanje strežnikov kadarkoli želite. Lahko celo nastavite naključno preklapljanje strežnika to bo vsakih x minut spremenite svoj IP naslov.

V programski opremi lahko vidite tudi trenutno dodeljeni IP. Lahko celo nastavite preverjanje tretjih oseb s spletnih mest, kot sta whatsmyip in iplookup.net, za dodaten duh.

Ogledate si lahko tudi svojo nedavno zgodovino IP naslovov in si ogledate, kaj so vam dodelili IP-ji, ali pa lahko v celoti izklopite zapisovanje IP.

# 3 HideMyAss Secure IP Bind

Slika

VPN-ji Hidemyass-a Varna tehnologija IP Bind je tako močan, da si resnično zasluži, da ima lasten odsek (o njem pa bomo pozneje tudi v varnostnem delu).

V bistvu funkcija varne vezave IP omogoča, da določene programe ali aplikacije vežete le na tunel VPN, ki ga je ustvaril Hidemyass. Če povezava VPN ne uspe, bodo ti računalniki še vedno povezani z internetom prek običajne povezave, ne glede na to določeni programi ne bodo imeli dostopa do interneta ker do interneta lahko dostopajo samo prek HideMyAss.

Ta funkcija je neverjetno uporabna za občutljivo programsko opremo, kot sta uTorrent ali Vuze, če želite zagotoviti, da vaš pravi IP ni izpostavljen v primeru padca povezave VPN.

Programe lahko preprosto dodate / odstranite s seznama s klikom gumba.

# 4 HideMyAss Vodnik za hitrost in uravnoteženje strežnika

Ko izberete geografsko lokacijo, za katero želite, da izvira vaš IP naslov (lahko je mesto, država, država ali celotna celina), vam Hidemyass pomaga najti najhitrejši strežnik.

Uporabljati hitrostni vodnik, lahko dodate seznam strežnikov za zagon hitrostni test naprej. Izbirate lahko med test pinga, ekspresni test ali celoten test. Vsi ti testi so preizkušeni na vaši dejanski VPN povezavi, zato so veliko natančnejši od najhitrejšega, opravljenega na strežnikih HMA.

Ko končate, lahko seznam preprosto razvrstite in izberete najhitrejši strežnik, na katerega se boste povezali.

Lahko tudi izberete, da omogočite izravnava obremenitve strežnika ki vas bo opozoril, če Hidemyass opazi, da je na istem mestu, s katerim ste trenutno povezani, veliko hitrejši strežnik in vam omogoči prehod z enim klikom na hitrejši strežnik.
&# 65279;Programska oprema in funkcije Zaključek
Tako IPVanish kot Hidemyass bosta opravila nalogo, ko gre za osnovno funkcionalnost, če pa želite, da je programski paket VPN opremljen z vsemi dodatki in dodatnimi funkcijami, morate s Hidemyassom.
Zmagovalec: HideMyAss

Hidemyass vs IPVanish: Varnost in zasebnost

IPVanish se je malo premagal na sprednji strani programske opreme, a resnično nadoknadite to z vidika varnosti in zasebnosti. Oglejmo si na hitro statistiko.

Funkcije zaščite in zasebnosti IPVanish

 • Brez dnevnikov. Obdobje.
 • Dovoljeni hudourniki
 • NAT požarni zid je vključen brezplačno
 • Sprejeto bitcoin
 • Brez tehnologije IP-Bind ali Kill-Switch
 • 256-bitna AES šifriranje
Funkcije zaščite in zasebnosti HideMyAss

 • Dnevniki povezav hranijo do 6 mesecev
 • Hudourniki so odvrnili. Obvestila DMCA Posredovana
 • Brez požarnega zidu
 • Sprejeto bitcoin
 • Varna tehnologija IP Bind
 • 128-bitna enkripcija Blowfish

Politika beleženja in zasebnost

Trend industrije VPN se spreminja v smeri ohranjanja manj dnevnikov in IPVanish je opazil. Nikoli niso vodili dnevnikov uporabe / dejavnosti, v letu 2014 pa so odstranili tudi dnevnike povezav (dohodni / odhodni IP s časovnim žigom). Zdaj lahko IPVanish resnično trdi, da je Brez dnevnika ponudnika VPN.

Hidemija po drugi strani pa je postalo nekoliko razvpito za vzdrževanje dnevnikov povezav kar 6 mesecev, preden so jih uničili. To je verjetno posledica poostrenih zakonov o hrambi podatkov v Združenem kraljestvu, kjer ima sedež HMA.

Rob: IPVanish

Torrenti in P2P

IPvanish je prijazen VPN-ju hudournikom in omogočajo promet hudournikov v svojem omrežju. Vendar bi raje omejili hudourniški promet na strežnike v državah, kot so Rusija, Nizozemska in Romunija.

SkrijMyAss je jasno povedal, da ne želijo hudourniškega prometa v svojem omrežju. Preveč jih preprečuje glavobol. Prav tako so precej znani po pošiljanju obvestil o DMCA svojim naročnikom. Večina VPN-jev tega ne bo storila (in VPN-ji brez beleženja ne bi mogli, tudi če bi želeli).

Rob: IPVanish (Če želite prenesti hudournike, ne izberite Hidemyass)

Požarni zid, moč šifriranja in vezava IP

Požarni zid: IPvanish ponuja brezplačen NAT požarni zid. To je požarni zid, ki je vgrajen v VPN, ki filtrira ves promet in tako prepreči, da se heker ne more začeti z vašim (ponarejenim) IPN naslovom VPN in doseči računalnik skozi tunel VPN. HMA ne ponuja te funkcije.

Moč šifriranja: Ipvanish ponuja 256-bitno AES šifriranje, HMA ima 128-bit. Medtem ko je moč šifriranja IPVanish dvojna, se upoštevata oba "nepremagljiv" po sodobnih standardih. 128-bitno šifriranje še vedno velja "vojaški razred" šifriranje.

IPBind / Kill-Switch: Ena od pomanjkljivosti IPVanish-a na tem področju je pomanjkanje tehnologije za preklop ali preklop IP. Hidemyass ima na drugi strani svoje grozne varno ip-bind funkcija, ki nam omogoča, da funkcijo določenih programov zaklenete na IP-naslov HMA, tako da se takoj prekinejo, če VPN ne uspe.

Dobra novica je, da se lahko Kill-Switch / IP-bind posname z brezplačno programsko opremo, kot je VPNNetmon če ni vgrajena v programsko opremo ponudnikov VPN. Oglejte si naš članek Prekini stikalo VPN za več informacij!

Edge: IPvanish zmaga v varnostnem krogu 2-1.

Povzetek varnosti
Obe storitvi VPN ponujata nekaj edinstvenih funkcij zasebnosti, vendar na koncu damo rahlo prednost zasebnemu dostopu do interneta zaradi njihovega brezplačnega požarnega zidu, ki je vključen v njihovo storitev VPN, in zaupanja, ki ga dobite od ameriške korporacije..
Zmagovalec: IPVanish by Landslide!

Kupite VPN

IPVanish v primerjavi s HideMyAss: Test hitrosti

Eno izmed področij, kjer resnično sijeta IPvanish in HMA Hitrost. Gre za dva najhitrejša ponudnika VPN na svetu, predvsem IPVanish. Večina ljudi tega ne zaveda, vendar IPVanish je matična družba (Highwinds Network Group) ima v lasti enega največjih vlaken optičnih podatkov na zahodni polobli. Imajo tudi enega najhitrejših CDN-ji (Network Delivery Network) na svetu.

Zato tega ne bi smelo presenetiti IPVanish je izjemno hiter.

Parametri preskusa hitrosti:
Ti testi hitrosti so bili izvedeni na povezavi kabel-modem s približno a 20Mbps spodnja kapa.

Rezultati preskusa hitrosti IPVanish

IPVanish hitrostni test Florida, ZDA

Preskus hitrosti IPVanish Miami, ZDA

IPvanish speedtest uk

IPVanish Speed ​​Test London, Velika Britanija

IPVanish vs Hidemyass hudournik hitrost

IPVanish test hitrosti p2p Nizozemska

Skrij rezultate testov hitrosti rit

HMA v primerjavi z IPVanish hitrostnim preskusom

HideMyAss test hitrosti Chicago, ZDA

Hidemyass vs ipvanish najhitrejša kanada

HideMyAss test hitrosti Toronto, Kanada

hidemyass vs ipvanish test hitrosti

HideMyAss test hitrosti NYC, ZDA

Kot lahko vidite, IPVanish je jasen zmagovalec, skorajda povečamo svojo hitrostno omejitev na vseh standardnih strežnikih in celo dobimo preko 60% na običajno gnečem nizozemskem strežniku.

Zmagovalec: IPVanish

Skrij rit pred IPVanish – cena in vrednost

Vsi načrti za VPN IPVanish in HideMyAss vključujejo vse funkcije. Edina razlika v ceni je dolžina naročnine. Kot pri večini VPN-jev je tudi letni načrt je najboljša vrednost.

Skrij moje načrte in cene cen

 • Strežniki v več kot 72 državah
 • Dnevniki se hranijo do 6 mesecev
 • Korporacija s sedežem v Združenem kraljestvu
 • Hudourniki so odvrnili
 • 30 dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • 11,52 USD / mesec (enomesečna naročnina)
 • 8,33 USD / mesec (6-mesečna naročnina)
 • 6,55 USD / mesec (1 leto naročnine)
Načrti in cene IPVanish

 • Strežniki v 47 državah
 • Brez dnevnikov. Obdobje.
 • Ameriška korporacija
 • Dovoljeni hudourniki
 • 7-dnevno jamstvo vračila denarja
 • 10,00 USD / mesec (enomesečna naročnina)
 • 8,99 USD / mesec (3-mesečna naročnina)
 • 6,49 USD / mesec (1-letna naročnina)

Možnosti plačila:
IPVanish in HMA ponujata široke možnosti plačila. Najbolj priljubljene vključujejo: Bitcoin, Paypal, Mastercard, Visa, Discover in American Express.
Vrednost:
Cene za Hidemyass Pro VPN in IPVanish VPN so precej blizu celotne dolžine naročnin, toda IPVanish je za enoletne in enomesečne načrte nekoliko cenejši (daleč najbolj priljubljene možnosti). Hidemyassova programska oprema je tako impresivna, da menimo, da je dobro vredna stroškov (dokler ne želite prenesti hudournikov. IPVanish je za hudournike veliko boljši)

Zmagovalec: HideMyAss (odlična programska oprema, več strežnikov in držav. Izberite IPVanish za hudournike)

Proxy.sh vs Zasebni dostop do interneta: Kdo je zmagovalec?

IPVanish in Hidemija sta resnično dve najbolj impresivnih VPN storitev na zemlji. Ponujajo več strežnikov in držav kot skoraj katerikoli drug v poslu in zagotavljajo najvišjo hitrost in podporo strankam (zlasti IPVanish). Resnica pa je, da vsak VPN služi različnim potrebam in različnemu občinstvu, torej izbrati enega, ki ga izberete.

Oglejmo si najboljše lastnosti vsakega od njih:

Najboljše lastnosti HideMyAss:

 • Neverjetna programska oprema. Industrija je najboljša!
 • Trdni hitrosti
 • Secure-IP Bind Technology
 • Strežniki v več kot 70 državah
Najboljše lastnosti IPVanish:

 • Super hitro! Nadzirajo ogromno omrežje za visoke hitrosti
 • Brez dnevnikov = manj glavobolov
 • Dovoljeni hudourniki
 • Ameriška korporacija
 • Strežniki v več kot 40 državah
Izberite HideMyAss, če:

 • Želite največ funkcionalnosti / najboljše programske opreme
 • Potrebujete dostop do strežnikov v večini držav
 • Torrentov ne prenašate zelo pogosto
Izberite IPVanish, če:

 • Potrebujete najhitrejše možne hitrosti
 • Želite VPN, ki ne vodi dnevnikov
 • Nalagate hudournike
 • Želite najnižjo ceno
Zmagovalec!

Primerjava IPVanish vs Hidemyass vpn

IPVanish zmaga v naši primerjavi!

Obiščite spletno mesto

Tekač gor

Primerjava Hidemyass vs IPVanish vpn

HideMyAss je solidna izbira za 2. mesto

Obiščite spletno mesto

Zakaj smo izbrali IPvanish?
Oba ponudnika VPN sta med vodilnima na svojem področju, vendar imata vsak svoj nabor prednosti. Obožujemo Hidemyassovo impresivno VPN programsko opremo, a na koncu so nas osvojile hitrosti in zasebnosti IPvanish.

IPvanish je eden izmed najhitrejših ponudnikov VPN, kar smo jih kdaj preizkusili, in zelo obožujemo njihovo nedavno potezo k a politika brez zapisov. Prav tako so bolj hudournikom prijazen VPN kot HMA, kar nam je dodalo spodbudo, da priporočamo IPVanish z največjo zaupnostjo. Pojdite na IPVanish.com in se prijavite!

Morda vas zanima:

 • IPVanish pregled
 • Skrij moj pregled VPN pregled
 • Hidemyass proti BTGuard
 • Zasebni dostop do interneta vs Proxy.sh
 • Neprijavljeni VPN-ji za Bittorrent
 • Anonimni bittorrent v treh preprostih korakih
Domača stran

VPN mnenja
Primerjave VPN

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me