Contents

IPVanish VPN pregled (ožujak 2023.)

IPvanish VPN jedna je od najpopularnijih svjetskih VPN usluga, posebice za preuzimanja torrenta. Općenito su prepoznati kao jedna od najbržih VPN usluga na svijetu (vjerojatno Najbrži).

Što je još važnije, ne držite zapisnike VPN aktivnosti svojih korisnika (postoji samo nekoliko VPN-ova koji ne prijavljuju). Njihova ‘Pravila o zapisi znači da je praktički nemoguće pratiti bujicu na određenom računu. (Vrlo anonimno)

IPvanish je sjajan za bujice. Njihova matična tvrtka (Highwinds) bila je jedna od izvornih pionira UseNet tehnologije i ima razmjenu datoteka u njihovoj krvi. Oni bi trebali biti na vašem VPN popisu. Ažuriraj: U 2023. godini IPVanish je stekao Stackpath koji također posjeduje nevjerojatno popularnu Mac VPN uslugu, Cloak. Kvaliteta usluge i dalje je visoka, što bi u budućnosti trebalo povećati inovativnost proizvoda.

IPVanish ima 7-dnevnu politiku povrata novca koja vam omogućuje isprobavanje njihove usluge bez rizika cijelog tjedna (možete zatražiti puni povrat ako niste u potpunosti zadovoljni).

Najbolja ponuda: U vrijeme ovog posta, IPVanish nudi popust od 46% prilikom kupnje jednogodišnje VPN usluge.

IPVanish profil

IPVanish profil tvrtke

Sjedište u SAD-u
Poznat po svojim velikim brzinama
Torrent Friendly

Standardna cijena: 10 $ / mjesečno
Najbolja ponuda: 6,49 USD mjesečno (Dohvati ponudu)

IPvanish pregled: Značajke

IPVanish ima izvrsne specifikacije. Evo nekih ključnih značajki

 • Nema VPN zapisa (To je rijetko i vrlo dobro za anonimne bujice)
 • Izuzetno velike brzine: Podatkovna mreža prvog reda (najbrža)
 • 256-bitna enkripcija (Ista snaga kao američka vojska)
 • Globalna mreža: 230+ poslužitelja u preko 69 zemalja
 • Prilagođeni VPN softver: (VPN veza jednim klikom za Mac / Windows / iPhone)
 • Besplatan NAT vatrozid je uključen!
 • Neograničena propusnost (bez mjesečnih ograničenja)
 • Nisko kao 6,49 $ / mjesečno!

IPvanish VPN ima puno poslužitelja i IP adresa za odabir i štiti vašu privatnost
Ako ste tip osobe koja žudi za mogućnostima i anonimnošću, IPVanish nudi to što je stenica. Vaš IP adresa može doći iz bilo koje od preko 70 zemalja i oko 20 različitih država samo u SAD-u. Oni također ne vode nikakve VPN zapise pa ne prate, ne bilježe ili ne prate vašu upotrebu.

IPVanish ima izvrsnu tehničku podršku:
Pri prvom prijavljivanju za IPVanish, imali su tehničke poteškoće potpuno povezane sa njihovim softverom (oštećena instalacija prozora), a tehnička podrška bila je korisna dok problem nije u potpunosti riješen. Vremena odgovora na tehnička pitanja uvijek su bila ispod 24 sata, što je puno bolje nego za mnoge VPN usluge koje sam isprobao.

Od tada dodali su 24/7 podršku uživo, pa ako imate bilo kakvih tehničkih problema s IPvanishom, mogu se brzo i jednostavno riješiti.

IPVanish VPN je brz. Zapravo, to je najbrži koji smo testirali!
Kada se povežete s IPvanishom, rijetko ćete vidjeti učitavanje poslužitelja veće od 20% u Sjedinjenim Državama. Većina pružatelja VPN-a iznajmljuje svoje podatkovne veze, ali IPVanish zapravo posjeduje vlastiti međunarodna optička mreža podataka što znači da dobivate najviši propusni opseg pri najvišim brzinama! Saznajte više!

IPVanish pregled: Softver

Softver IPVanish softver je bez problema, ali jednostavno funkcionira. Cijelo vrijeme.
Ostali VPN pokazuju lažne veze ili neobjašnjene prekide veze. Nismo imali takvih problema s IPVanishom. Njihov softver vam omogućava da brzo i lako odaberete između 4 VPN protokola i oko preko 100 lokacija poslužitelja.

Kao što možete vidjeti s desne strane, sve što morate učiniti kako biste se povezali s IPVanish-om je:

 1. Odaberite poslužitelj
 2. Odaberite VPN protokol
 3. Kliknite Poveži

Softver IPVanish zaista je tako jednostavan za upotrebu, a najbolji dio je taj što čak ne morate ni ručno postavljati ostale VPN protokole, morate samo postaviti OpenVPN, a ostale opcije automatski rade iznutra softvera.

IPvanish vam također pruža vrijeme pinga na poslužitelju za svaki poslužitelj na popisu, što vam pomaže odabrati najbržu dostupnu opciju.

Popis VPN poslužitelja sortiran je po zemljama a potom po gradu unutar te zemlje i ubrzavanje pronalaska poslužitelja po vašem izboru.

IPVanish nudi lijepu ravnotežu značajki i jednostavnosti koja će biti dovoljna većini korisnika, a sada pogledajmo brzinu:

Slika

IPVanish pregled: test brzine

IPvanish nudi brzinu Gigabit + poslužitelja na preko 100 lokacija širom svijeta, a grafika s desne strane to dokazuje. IPVanish pruža čak i veće brzine na nekim stranim poslužiteljima nego američki poslužitelji (vjerojatno zbog manjeg učitavanja poslužitelja u tim zemljama.)

IPVanish je jedan od jedini VPN pružatelja u svijetu koji ima vlastitu podatkovnu mrežu Tier-1. To je zato što je njihova matična tvrtka (Highwinds) glavni globalni dobavljač CDN-a (Content Delivery Network).

Zbog ove mrežne prednosti, IPVanish može ponuditi brže brzine i niže latencije od gotovo bilo kojeg drugog VPN pružatelja.

Povezano: Testirali smo najbrže VPN-ove za bujice

Ako je brzina najvažnija stvar u vašoj VPN odluci, tada je IPVanish najbolja opcija. (Njihova pravila o povratu 7 dana omogućuju vam da isprobate njihov poslužitelj s minimalnim rizikom).

Dno crta: IPVanish je najbrža VPN usluga koju smo testirali!

Provjerite najnovije cijene i ponude »

Test brzine iz Montreala u Kanadi

IPVanish Server Montreal, Kanada

IPVanish test brzine iz Arizone, SAD

Arizona, SAD

IPVanish test brzine s VPN servera u Londonu

London, Ujedinjeno Kraljevstvo

IPVanish sigurnost i prioritet

IPVanish zaista je postala "kupac prvi" VPN usluga. Imao sam nekoliko razgovora sa zaposlenicima IPVanish-a i jasno je da je njihov fokus # 1 zadovoljavanje potreba svojih kupaca po najboljoj mogućoj cijeni.

IPVanish Pravila zapisivanja
Pitali ste i odgovorio IPVanish. IPVanish nikada nije vodio posjećene dnevnike korištenja ili nadzirane web stranice, već od travnja 2014, IPVanish sada nema VPN uslugu. Ne čuvaju čak ni zapisnike veza (vrijeme veze i IP adresa ulaz / izlaz + preneseni podaci).

Prosječni internetski korisnik postaje sve svjesniji sigurnosti, a s otkrivanjem zlouporabe NSA tijekom proteklog desetljeća anonimnost je glavna briga među potrošačima koji traže VPN. Sada kada IPVanish nema nikakve zapise, njihovi kupci mogu biti sigurni da su njihova privatnost i anonimnost zagarantovani..

IPVanish Sigurnost i šifriranje
IPVanish nudi sve glavne VPN protokole (PPTP, IPSEC / L2TP i OpenVPN). OpenVPN je industrijski standardni VPN protokol (čak ga koriste i američka vojska i vlada), a IPVanish koristi algoritam šifriranja AES u kombinaciji s OpenVPN za maksimalnu sigurnost. Razmatra se njihova 128-bitna snaga enkripcije nesalomljiv po današnjim računalnim standardima.

IPVanish NAT vatrozid je uključen besplatno!
IPVanish jedan je od rijetkih VPN pružatelja koji svojim klijentima pružaju NAT vatrozid. Ovo je mjera sigurnosti koja filtrira sav dolazni promet na vašoj VPN vezi. Filtrira sve neprovjerene pakete podataka, osiguravajući da haker ne može doći do vašeg računala putem IPVanish-ovog VPN tunela. Ova značajka sama po sebi zaista izdvaja IPVanish osim gužve.

DNS zaštita od curenja i kvaliteta veze
Nismo pronašli nepropusnost dns-a s IPVanishom u našem testiranju na web lokaciji dnsleaktest.com. Također nismo primijetili slučajne prekide ili prekida veza tijekom testiranja. Ovo svjedoči o kvaliteti i stručnosti IPVanish tehničkog tima i njihovoj VPN implementaciji. I dalje preporučujemo korištenje softvera treće strane za zaštitu od pada VPN veze u malo vjerojatnom slučaju prekida veze.

IPVanish za torrenting

Ako ste pronašli ovu web stranicu, postoji velika vjerojatnost da su anonimni bujice prioritet za vas, a dio je razloga koji tražite kvalitetnog VPN pružatelja. Dobra vijest je IPVanish je sjajan za Torrents! Ako pokušavate pronaći najbolji VPN za bujice, postoje četiri glavne značajke koje bi vaš VPN trebao imati:

 1. Nema zapisnika
 2. Torrenti su posebno dozvoljeni
 3. Brze brzine
 4. Čarape5 proxy

IPvanish ima sve ove četiri značajke. Pogledajte najčešća pitanja o IPVanish-u da biste brzo potvrdili svoju p2p politiku i politiku zapisivanja i pogledajte naše IPVanish brze brzine da biste vidjeli ideju o brzini njihove mreže..

Zapravo smo dobili preko 100% svoje dodijeljene propusnosti od našeg davatelja internetskih usluga (VPN tunel ometao je nizvodno prigušivanje putem našeg ISP-a kabela). Imali smo priliku razgovarati s predstavnikom IPVanish-a, a on nam je rekao da je IPVanish sposoban za još brže veze, a mnogi korisnici su prijavili brzine u rasponu od 50-100mbps koristeći IPVanish.

Mnogi korisnici to ne znaju, ali IPVanish ima dijeljenje datoteka u krvi. Matična tvrtka IPVanish-a (Highwinds Network Group) posjeduje jednu od najvećih mreža za isporuku sadržaja (CDN) i matičnu mrežu podataka (odatle velike brzine). Osnivač IPVanish-a bio je i pionir UseNet / NewsGroup tehnologije, i još uvijek pruža mrežu za veliki komad Usenet prometa na mreži.

IPVanish brine o sigurnosnim / privatnim potrebama svojih kupaca
Tamo gdje su drugi VPN-ovi prešli da ograniče privatnost korisnika, IPVanish zapravo proširuje slobode koje pružaju njihovim korisnicima. IPVanish je nedavno promijenio svoju politiku bilježenja nema trupca bilo koje vrste a imaju i druge značajke privatnosti / sigurnosti u izradi za buduće izdanje softvera.
Posjetite IPVanish

IPVanish uključuje Socks5 Proxy poslužitelj (zero-log)

U listopadu 2016. IPVanish je objavio da će sada uključivati ​​neograničenu uslugu SOCKS5 Proxy sa svim VPN pretplatama, a dijeliči datoteka su se radovali. Torrent proxy posluživač s nultom logom jedna je od najpopularnijih značajki za ljubitelje bujice, a popularnost IPVanish-a eksplodirala je dodavanjem ove značajke.

IPVanish proxy poslužitelj je klaster velike brzine u Nizozemskoj. Ne čuva trupce i omogućava bujicu.

SOCKS proxy za bujice (pogodnosti)

 • Brži od VPN (bez enkripcije). I dalje skriva vašu torrent IP adresu
 • Dupla zaštita (pokrenite proxy unutar svog VPN-a za 2 IP-sklopke)
 • Odvojeni preglednik i torrent IP. Torrent klijent koristi proxy IP, preglednik koristi VPN IP
 • Usmjerite svoj torrent promet odvojeno. Samo će bujica koristiti SOCKS proxy tunel

Kako se koristi IPVanish proxy za Torrents

Evo vodiča za brzo pokretanje sakrijte svoje bujice pomoću IPVanish’s Socks5 Proxy.

1. korak: prijavite se za IPVanish (ako već niste)

Prijavite se na IPVanish.

Korak # 2: Nabavite svoju SOCKS prijavu / lozinku

Nakon što se prijavite za IPVanish, bit će vam poslana veza za odabir vašeg VPN korisničkog imena / lozinke. No iz sigurnosnih razloga IPVanish ne koristi iste vjerodajnice za prijavu za Proxy poslužitelj. Generirali ste svoju lozinku za prijavu / lozinku za proxy na ploči računa IPVanish.

1. Idite na IPVanish.com i prijavite se na svoj račun
2. Na ploči računa kliknite karticu “SOCKS5 proxy”
3. Vidjet ćete svoje proxy korisničko ime / lozinku. Također možete kliknuti gumb ‘resetiraj’ da biste generirali novu prijavu.

IPVanish ploča računa Socks Proxy lozinka

Nabavite svoje korisničko ime / lozinku za IPVanish proxy unutar ploče računa IPVanish

4. Ostavite ovu karticu otvorenom kako biste u sljedećem koraku mogli lako kopirati korisničko ime / lozinku / ime hosta.

Evo informacija koje su vam potrebne za postavljanje proxyja u vašem torrent klijentu:

 • Korisničko ime Zaporka (koju ste dobili unutar ploče računa)
 • Ime računala: ams.socks.ipvanish.com
 • Luka: 1080(Važno)

Utorrent Postavljanje

Da biste promijenili postavke uTorrent proxyja, idite na: izbornik > Opcije > Postavke > Veza

Trebali biste imati svoje postavke prema onima navedenima u nastavku. Ako ručno proslijedite port putem usmjerivača (umjesto pomoću UPnP), navedite taj port i poništite odabir opcije “Randomize port svaki start”. Za više informacija o ovim postavkama i drugim opcijama podešavanja (poput dodavanja enkripcije) pogledajte naš Anonymous Utorrent Vodič.

uTorrent postavke za IPVanish SOCKS proxy

uTorrent postavke za IPVanish SOCKS proxy

Postavljanje Vuze

Otvorite izbornik Vuze opcije na izbornik > alat > Opcije

1. Idite na karticu “Način” i provjerite je li Vuze u korisničkom načinu rada “Napredno”.
2. Idite na karticu “Veza”. Pritisnite pregib s trokutom ulijevo za otvaranje padajućeg izbornika
3. Kliknite karticu “Proxy”
4. Uskladite postavke sa slikom ispod (umetnite svoje proxy korisničko ime / lozinku)

IPVanish postavke proxyja za Vuze

Kad padnete, ponovno pokrenite Vuze. Zatim se vratite u postavke proxyja i kliknite gumb “Test SOCKS” da provjerite radi li vaša postava. Nakon toga, uvijek je dobra ideja ponovno provjeriti vašu postavku pomoću “Provjere torrent IP alata”.

Pogledajte naš cjeloviti vodič: Kako koristiti Vuze anonimno

Cijene i popusti za IPVanish

IPVanish ne ograničava ili ne zadržava nikakve značajke iz različitih VPN planova, umjesto toga nude jedan VPN plan sa uključenim svim značajkama i neograničena propusnost na njihovoj munjevitoj mreži. IPVanish VPN plan dostupan je u 3 različite duljine pretplate: 1 mjesec, 3 mjeseca, 1 godina.

IPVanish cijene:
1 mjesec – 10 USD mjesečno
3 mjeseca – 8,99 USD mjesečno
12 mjeseci – 6,49 USD mjesečno

Smatramo da je IPVanish izvrsna vrijednost. Oni su vrhunska VPN usluga s prosječnim cijenama. Oni imaju i 7-dnevno jamstvo povrata novca, tako da možete besplatno isprobati njihovu uslugu i otkazati ih ako niste u potpunosti zadovoljni.

IPVanish popusti i kuponski kodovi: Uštedite 46% prilikom kupnje jednogodišnjeg plana *
* Ušteda u odnosu na mjesečnu cijenu od 10 USD

IPVanish VPN pregled: sažetak

Ako ste pročitali cijelu recenziju do ove točke (u redu je ako niste), vidjet ćemo da smo poprilično impresionirani IPVanish-ovom VPN uslugom. IPVanish je u vlasništvu goleme korporacije koja ima na raspolaganju ogromna financijska sredstva i širokopojasnu infrastrukturu. Kao rezultat, imaju novac, motivaciju i stručnost kako bi pružili najbolje moguće korisničko iskustvo.

Naše omiljene značajke:

 • Super visoke brzine, brza mreža
 • Nema zapisnika. Potpuno anonimno
 • Izvrsna korisnička / tehnička podrška
 • Američka tvrtka (pravno obvezna poštovati svoja jamstva o privatnosti)
 • Tona poslužitelja / lokacija
 • Nema curenja DNS-a, nema slučajnih prekida veze
 • Vrlo razumne cijene
 • Kill-prekidač (dodano ljeto 2016)
 • SOCKS5 proxy uključen (dodano listopad 2016)

Želimo IPVanish Had:
U prethodnim verzijama ovog pregleda imali smo listu želja od 3 stvari za koje bismo željeli da IPVanish doda:

 • Sigurnosna značajka Kill-Switch
 • SOCKS5 proxy (odlično za brže bujice)
 • Značajka “Omiljeni poslužitelji” u softveru

UPDATE … IPVanish slušao! Od jeseni 2016. svaka od ovih značajki dodana je u već izvrsnu uslugu IPVanish-a. Također su promijenili broj istodobno zaštićenih uređaja na 5 (sa 2).

IPVanish Rezultati rada

Značajke: 10/10
Podrška: 10/10
Brzina i performanse: 10/10
Cijena i mogućnosti plaćanja: 9/10
Ukupna ocjena: 95% (A +)
Posjetite IPVanish

IPVanish VPN 14. ožujka 2023. 95/100 zvjezdica
VPN usluga

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  5 najboljših torrentov za Android (izdaja 2015)