IPVanish vs zasebni dostop do interneta: Primerjava VPN

IPVanish vs Zasebni dostop do interneta 2018

Zasebni dostop do interneta in IPVanish sta dva najboljša ponudnika VPN potrošnikom. So najboljši na področju varnosti, anonimnosti, zasebnosti, zanesljivosti in hitrosti. Obe sedež imata v Združenih državah Amerike, kar pomeni, da so vaši podatki v rokah uglednega podjetja in ne kakšnega senčnega ponudnika VPN brez toliko poštnega naslova..


PIA je bila pionirka v anonimnosti in ni ohranila dnevnikov od njihovega začetka, IPVanish pa se je v začetku leta 2014 pridružil vrstam vrhunskih ponudnikov VPN brez beleženja, kot ste morda opazili, iz drugih člankov na tem spletnem mestu anonimnost in varnost (v po našem mnenju) bi morala biti glavna izbira pri izbiri ponudnika VPN, še posebej za uporabnike BitTorrent. Zasebni dostop do interneta in IPVanish sta naša dva favorita, torej kdo zmaga, ko trči težke uteži? Beri naprej!

Primerjava VPN: lastnosti in specifikacije

Slika

Celoten pregled IPVanish

PIA vs IPVanish

Celoten pregled PIA

IPVanish

 • S sedežem v ZDA.
 • Strežniki na 6 celinah, 59+ državah
 • 14.000+ naslovi IP
 • OpenVPN, L2TP in PPTP protokoli
 • Ima svojo profesionalno programsko opremo VPN
 • 256-bitno šifriranje vojaške stopnje
 • Brez dnevnikov (brez dnevnikov o povezavi ali uporabi)
 • 10,00 USD / mesec (cena 1 mesec)
 • 6,49 USD / mesec (cena 12 mesecev)
 • 7-dnevno jamstvo vračila denarja

Posebna ponudba: Za omejen čas pridobite dodatnih 20% popusta na navedeno ceno, do 3 leta! To je pod 5,25 USD / mesec. (Če želite dobiti posebno ponudbo, kliknite zgornjo povezavo in počakajte približno 30 sekund, da se pojavi posebna ponudba, da uveljavite svoj popust)

Zasebni dostop do interneta

 • S sedežem v ZDA.
 • Strežniki na treh celinah, 10 državah
 • 1.000+ naslovov IP
 • OpenVPN, L2TP in PPTP + Brezplačna storitev proxy
 • Ima svojo profesionalno programsko opremo VPN
 • 128-bitno do 1024-bitno šifriranje (odvisno od protokola)
 • Brez dnevnikov (brez dnevnikov o povezavi ali uporabi)
 • 6,95 USD / mesec (cena 1 mesec)
 • 3,33 USD / mesec (cena 12 mesecev)
 • Brez politike vračila

Pridobite 1 leto zasebnega dostopa do interneta za samo 40 dolarjev!

Primerjava programske opreme IPvanish vs zasebnega dostopa do interneta

Pregled:

IPVanish
Programska oprema IPVanish je večinoma funkcija namesto nadlog. Ponosni so na svojo najvišjo hitrost stopenj v svojem omrežju Tier-1 VPN in na impresiven seznam strežnikov v več kot 59 državah na vseh celinah, razen na Antarktiki. Dobiš povezavo OpenVPN, L2TP in PPTP, povezavo z enim klikom in možnost razvrščanja strežnikov po državi ali času pinga, vendar ne veliko drugega.

Zasebni dostop do interneta (PIA)
PIA uporablja nekoliko drugačen pristop. Namesto da bi poskušali konkurirati različicam strežnikov, ponujajo strežnike v 10 državah (večina tistih, ki jih želite, vključno z ZDA, Nizozemsko in Veliko Britanijo). PIA nadomešča njihovo pomanjkanje raznovrstnosti strežnikov z neverjetno funkcionalno programsko opremo in varnostnimi funkcijami, ki jih najdemo skorajda nobena programska oprema drugih ponudnikov VPN. Impresiven seznam funkcij vključuje: zaščito pred puščanjem DNS, stikalo za ubijanje VPN in nastavljivo moč šifriranja.
&# 65279; Programska oprema IPVanish VPN&# 65279;
IPVanish je pravkar izdal svojo novo različico programske opreme 2.0 s še več funkcijami kot doslej, tudi pogled zemljevida strežnika, in samodejno vrtenje IP. Poglejmo podrobneje vse funkcije IPVanish-a.

Funkcije programske opreme IPVanish

 • Samodejni vklop / samodejno povezovanje
 • Izberite strežnik samodejnega povezovanja
 • Razvrstite strežnike glede na čas pinga, mesto ali državo
 • Izberite strežnik v pogledu zemljevida
 • Preverite IP naslov, da preverite povezavo VPN
 • Indikator vidne vrstice sistema (rdeč, ko je izključen / zelen, ko je priključen)
 • Izbirno IP vrtenje z nastavljivim časovnim intervalom
 • Možnost izbire ročnega porta / protokola (PPTP, L2TP, OpenVPN)
 • Izbira pametnega strežnika po želji: (Hitrost, Video Streaming, Igre itd.)

Funkcije, ki bi jih radi videli v prihodnosti:

 • DNS zaščita pred uhajanjem
 • Prekini stikalo VPN / samodejno prekinitev povezave ob prekinjeni VPN povezavi

Funkcije programske opreme IPVanish v globini:

Samodejni vklop / samodejno povezovanje
Uporabniki imajo možnost izbire, ali naj se priključijo ob zagonu ali ročno. Izberete lahko tudi strežnik, s katerim se želite samodejno povezati, in ali vsakič shranite svoje poverilnice za prijavo ali jih vtipkate..

Izbira / preklapljanje strežnikov
Uporabniki imajo možnost izbire med strežniki 100+ VPN IPVanish z uporabo seznama (razvrščen po državi, mestu ali času pinga) ali zemljevidu za izbiro vizualnega strežnika. Najnovejša 2.0 različica programske opreme VPN za IPVanish zdaj omogoča med preklopom IP brez prekinitve povezave pri uporabi OpenVPN in IP-jev se lahko samodejno zasuka v določenem uporabniškem časovnem intervalu, kar še dodatno poveča vašo zasebnost in anonimnost v spletu.

(funkcija (jQuery) {
funkcija init () {window.wSlideshow && window.wSlideshow.render ({elementID:"908959832306279364",nav:"noben",navLokacija:"dno",napis, lokacija:"dno",prehod:"zbledi",samodejno predvajanje:"1",hitrost:"5",razmerje:"avto",showControls:"prav",randomStart:"lažno",slike: [{"URL":"1/5/9/8/15986964 / 9790913.png","premer":"400","višina":"304","napis":"IP-stikalo IPVanish"}, {"URL":"1/5/9/8/15986964 / 2224540.png","premer":"400","višina":"288","napis":"Pogled seznama strežnikov IPVanish"}, {"URL":"1/5/9/8/15986964 / 2552621.png","premer":"400","višina":"287","napis":"Pogled zemljevida strežnika IPVanish"}]})}
jQuery (dokument) .prej (init);
}) (window.jQuery)

Zasebna programska oprema za dostop do interneta
Zasebni dostop do interneta ponuja enega izmed naših najljubših programskih paketov. V lepem preprostem paketu imajo vse varnostne funkcije, ki jih želimo.

Značilnosti PIA:

 • Samodejna prijava / samodejna povezava
 • Izbira protokola (PPTP, L2TP, OpenVPn)
 • Izbira vrat (TCP / UDP, številka vrat)
 • Moč šifriranja (Če uporabljate OpenVPN, lahko ročno prilagodite tunel VPN in jakost ključa)
 • DNS zaščita pred uhajanjem
 • VPN Kill stikalo / internet Kill stikalo
 • Posredovanje vrat
 • Kazalnik vizualne povezave za ikono sistemske vrstice (zelena = povezana, rdeča = ni povezana)

Lastnosti programske opreme za zasebni dostop do interneta v globini

Vrsta povezave: Izberite TCP ali UDP
Oddaljena vrata: Izberite Samodejno ali izberite ročno
Lokalno pristanišče: Izberite vrata, ki jih želite uporabiti za VPN v vašem lokalnem omrežju za namene posredovanja (če je omogočena)
Preklopite Posredovanje vrat: Prižgi ugasni
VPN Kill stikalo: Vklop / izklop (Takoj prekine internetno povezavo, če se VPN spusti. In zakaj so odlična funkcija za bittorrent uporabnike.

DNS zaščita pred uhajanjem: Dodaten ukrep zaustavljanja vrzeli zagotavlja, da bodo vsi poizvedbe DNS (ko računalnik poskuša najti spletno stran) šli skozi tunel VPN namesto zunaj njega (to je napaka okna in mnogi VPN ga ne popravijo. Pojdite na DNSLeakTest.com, če želite izvedeti več)

Zaščita IPv6: Po želji onemogočite uporabo protokola IPv6 prek VPN za dodatno varnost.

Zasebni dostop do interneta in programska oprema IPVanish

Zasebne nastavitve internetne povezave

Napredne nastavitve varnosti PIA
Ročno lahko spremenite moč šifriranja podatkovnega tunela VPN, do 256-bitno šifriranje Blowfish. Prav tako lahko prilagodite stopnjo šifriranja pristnosti podatkov in stiskanja ključa RSA, do 4096 bitov.

PIA vs IPVanish napredne varnostne nastavitve

Napredne varnostne nastavitve

Zaključek programske opreme:
Tako PIA kot IPVanish ponujata impresivne programske lastnosti, ki pa jih ponujamo Zasebni dostop do interneta rob zaradi svojih vrhunskih varnostnih funkcij, ki zagotavljajo, da lahko uporabniki ostanejo anonimni tudi v primeru nenamernega prekinitve VPN. Cenimo tudi številne ročne nastavitve v programski opremi za prilagoditev moči šifriranja za večjo varnost / hitrost glede na želje uporabnika.
Najboljša programska oprema: zasebni dostop do interneta (Kliknite, če želite dobiti PIA za samo 3,33 USD / mesec)
Kupite VPN

IPVanish vs PRivate Dostop do interneta: Varnost in zasebnost

Kar zadeva varnost in zasebnost za ponudnike VPN, gledamo na naslednja merila: moč šifriranja, politika beleženja, plačila z Bitcoin, in dodatne varnostne funkcije. Oglejmo si na hitro, kako se zložijo od glave do glave.

IPVanish
Vsekakor ni dnevnikov VPN. Popolnoma anonimna
Moč šifriranja do 256-bitni
Sprejeto bitcoin
Vgrajena zaščita pred puščanjem DNS
Brez stikala za zaustavitev VPN
Ni zaščite IPv6
Dovoljeni hudourniki
NAT požarni zid je vključen brezplačno
Zasebni dostop do interneta:
Vsekakor ni dnevnikov VPN. Popolnoma anonimna
Moč šifriranja do 256-bitni
Sprejeto bitcoin
Vgrajena zaščita pred uhajanjem DNS
VPN Kill stikalo
Zaščita IPv6
Dovoljeni hudourniki
Brez požarnega zidu

Kot vidite, oboje PIA in IPVanish so ponudniki VPN, ki ne beležijo. Ne vodijo nobenih dnevnikov VPN. To je naše glavno merilo za presojo varnosti / zasebnosti ponudnikov VPN in oboje prehaja z letečimi barvami.

Kar se tiče drugih funkcij, imata obe VPN podobno šifriranje in anonimna plačilna sredstva. Glede puščanja DNS nismo zaznali nobenih puščanj s programsko opremo IPVanish, čeprav nimajo zaščite pred uhajanjem DNS, vendar PIA še vedno dajemo prednost.

Zasebni dostop do interneta ponuja tudi stikalo za prekinitev VPN (odlična zaščitna funkcija, ki samodejno prekine vašo internetno povezavo, če povezava VPN ne uspe, s čimer je zagotovljeno, da vaš pravi naslov IP ni slučajno izpostavljen v bittorrentu ali spletu), pa tudi zaščito pred uhajanjem IPv6 ( znana okvara oken). Na žalost IPVanish teh funkcij ne ponuja.

Eno področje, kjer IPVanish resnično izstopa, vendar je vključitev a Brezplačen NAT požarni zid s svojo storitvijo VPN. To je redka in impresivna funkcija, ki jo najdemo le pri nekaterih ponudnikih VPN. Pomaga preprečiti, da bi hekerji, boti ali zlonamerna programska oprema prišli do vašega računalnika skozi tunel VPN, začenši z vašim anonimnim naslovom IP. Filtrira podatke, ki gredo navzgor skozi tunel VPN, da se prepriča, da gre za podatke, ki ste jih zahtevali in ne zlonamerni.

Zaključek:
IPVanish s svojim brezplačnim NAT požarnim zidom poskrbi za impresiven primer, vendar PIA VPN Kill stikalo, in DNS zaščita pred uhajanjem pa tudi nastavljiva moč šifriranja jim daje prednost. Na koncu pa se le spusti, katere funkcije so za vas najpomembnejše, saj lahko DNS zaščito pred uhajanjem in funkcijo preklopa prekine dodate v kateri koli VPN z brezplačno programsko opremo tretje osebe, medtem ko požarni zid VPN ne more.
Najboljša varnost: zasebni dostop do interneta (za nos)

Lokacije strežnika in druge funkcije

IPVanish
 • 59+ držav s strežniki
 • 6 celin s strežniki
 • 100+ različnih mest
 • IP vrtenje brez izgube VPN povezave
 • Brez brezplačnih proxy strežnikov
Zasebni dostop do interneta
 • 10 držav s strežniki
 • 3 celine s strežniki
 • 17+ različnih mest
 • Ni IP rotacije
 • Brezplačni proxy strežniki, vključeni v VPN

Jasno, IPVanish ima ogromno prednost v številu lokacij strežnika. V resnici so najhitreje razširjeni ponudnik VPN na svetu in drugi le za SkrijMyAss VPN za skupno število lokacij strežnika. PIA očitno ne more konkurirati na tej strani in je vsebina, da se omeji na lokacije strežnikov v 10 najbolj zaželenih držav, vključno z ZDA, Združenim kraljestvom, Kanado, Nizozemsko itd … Kliknite tukaj, če si želite ogledati celoten seznam lokacij strežnikov IPVanish in države!

IPVanish funkcija rotacije IP omogoča dodano preklapljanje IP-naslova, ki mu je dodeljen VPN, v določenem intervalu za dodatno varnost. To lahko izključite brez prekinitve povezave z VPN ali preklopa strežnikov. Namesto tega vam IPVanish preprosto dodeli še enega od 14.000 IP-jev, ki jih imate, medtem ko so še vedno povezani.

Zasebni dostop do interneta ponuja še eno dodatno funkcijo, ki je IPVanish ne. Vključujejo brezplačni proxy strežniki s svojim paketom VPN. To vam omogoča, da namesto celotne povezave z VPN anonimizirate določen program ali protokol. Lahko jih celo uporabljate istočasno, na primer povežite svojo torrent stranko prek proxy strežnika Nizozemske. Ta povezava bo obstajala znotraj povezave VPN s strežnikom v ZDA, ki ščiti ves vaš računalnik. Čisto kaj?

Najboljši strežniki / funkcije: 59 držav je težko premagati. IPVanish zagotovo zmaga!

Hitrost preizkusa VPN: zasebni dostop do interneta in IPVanish

Pregled:
Vstopiti bi moral vedeti, da to morda ni pravičen boj. IPVanish je edini ponudnik VPN na svetu nadzira njihovo na hrbtenici podatkov stopnje 1. To pomeni, da ima IPVanish neposreden dostop do svetovnih podatkovnih cest, ki jih je zgradilo matično podjetje (Highwinds), namesto da bi zakupovali dostop do pasovne širine in strežnikov, kot to počnejo drugi VPN. To pomeni, da je edina stvar, ki omejuje hitrost IPVanish-a, obseg pasovne širine, ki so ga pripravljeni dodeliti njihovi storitvi VPN, vendar jih na splošno velja za najhitrejšega ponudnika VPN na svetu. Internetne povezave večine njihovih strank ne bodo tako hitro, da bi v celoti izkoristile hitrost, ki jo ponuja IPVanish.

Dejavniki, ki vplivajo na rezultate preskusa hitrosti:
Na hitrost, ki jo bodo uporabniki videli pri uporabi VPN, vpliva veliko dejavnikov, med drugim:

 • Nalaganje strežnika
 • Lokacija strežnika in razdalja
 • Pasovna širina strežnika
 • Moč šifriranja VPN povezave
 • Pasovna širina običajne internetne povezave uporabnikov (naš test je bil opravljen na 50 Mbps povezavi)

Preskus hitrosti IPVanish

ipvanish speedtest virginia

IPVanish hitrostni test Virginija, ZDA

IPVanish preskus hitrosti, Kalifornija

IPVanish California Speed ​​Test ZDA

Kanada za hitrost IPVanish

IPVanish Toronto Speedtest Canada

IPVanish preskus hitrosti Nizozemska

IPVanish Nizozemski test hitrosti

Zasebni test hitrosti dostopa do interneta

PIA NYC najhitreje

Zasebni test hitrosti dostopa do interneta New York, ZDA

PIA hitrostni preskus Kalifornija

PIA test hitrosti, Kalifornija, ZDA

preskus hitrosti kanade vpn

Preskus hitrosti PIA Toronto, Kanada

Zasebni hitrostni dostop do interneta Nizozemska

HIA test PIA na Nizozemskem

Analiza hitrostnih preskusov:
Zasebni dostop do interneta izvedli precej čudovito, če upoštevamo, da so eden najbolj dostopnih ponudnikov VPN na svetu. Kot rečeno, IPVanish jih premaga na vseh lokacijah, v istih primerih skoraj podvoji hitrost PIA. Ponudnik VPN bi moral biti več kot dovolj hiter za pretakanje HD videov med celinami ali nalaganje hudournikov (pod pogojem, da je vaša internetna povezava dovolj hitra), če pa je pomembna najhitrejša hitrost, vam je bolje dobite IPVa&# 65279; niš, še posebej, če imate internetno povezavo 25 Mb / s ali hitrejšo.
Zmagovalec: IPVanish

Cena in vrednost

Zasebni dostop do interneta ima 2 paketa vpn, ki jih je vredno upoštevati (6-mesečni načrt je le nekaj dolarjev cenejši od 12-mesečnega načrta in ga nikoli ne bi smeli kupiti. Vsi načrti vključujejo vse funkcije VPN in neomejeno pasovno širino in prenos podatkov. Cene so:

 • 1 mesec – 6,95 USD ali
 • 1 leto – 39,95 USD (3,33 USD / mesec).

Kar se mene tiče, je to neverjetna vrednost, ki jo skoraj ne more primerjati kateri koli drug vrhunski ponudnik VPN. Edini, ki se približa, bi bil Proxy.sh.

IPVanish ponudbe 3 paketi VPN vse, vključno z enakimi funkcijami in strežniki, edina razlika je trajanje naročnine:
1 mesec – 10 USD
3 mesece – 26,99 USD
12 mesecev – 77,99 USD
(6,50 USD / mesec)

Njihove cene so glede na lokacije strežnikov zelo podobne HideMyAssu, ki je njihov najbližji tekmec, toda IPvanish jih je jasno premagal s hitrostjo, prijaznostjo hudournikov in njihovo novo politiko brez dnevnika.
Posebna ponudba!!!! – Od tega pisanja lahko prihranite dodatnih 20% za svoja prva tri obračunska obdobja (do 1 leta)
Če želite zahtevati ponudbo, kliknite povezavo s posebno ponudbo in nato počakajte 30–60 sekund, preden vnesete svoje podatke na stran za prijavo. Prikaže se pojavno okno z 20% ponudbo, kliknite za zahtevo (dodatni koraki niso potrebni) in se prijavite. Nova cena bo 8 USD / mesec ali 62,39 USD / leto.

Zmagovalec najboljših cen: zasebni dostop do interneta je nepremagljiva vrednost za tiste, ki so v proračunu, toda če so vam dodatni strežniki ali hitrost ali pomembni, je IPVanish veliko, zlasti z 20-odstotno promocijo!

Povzetek in sklepi

IPVanish in Zasebni dostop do interneta sta dva najboljša ponudnika VPN na celem svetu, zato smo pričakovali odlične stvari iz tega medsebojnega tekmovanja, ki so živele do hype. Oba vam bosta dobro služila za intenzivne pasovne širine, kot sta HD video streaming s Hulu ali Netflixom. IPVanishjevo podatkovno omrežje tier-1 bi vam moralo prinesti nekoliko večjo spodbudo, če menite, da jo potrebujete.

V naših testih sta se oba tekmeca zelo dobro ujemala, pri čemer je vsak izstopal na nekaj področjih:

IPVanish je resnično navdušil s hitrostjo in številom lokacij strežnika (120+ in šteje)

Zasebni dostop do interneta izstopa po dodatnih varnostnih funkcijah (stikalo za uničenje VPN in zaščita pred puščanjem DNS), pa tudi po neprekosljivi ceni in brezplačni storitvi proxy..

Kateri VPN torej izbrati? To se resnično ujema z vašimi individualnimi potrebami, ampak tukaj so naše misli:

Izberite IPVanish, če:
 • Hitrost je vaša glavna prednostna naloga
 • Vaša internetna povezava je 40Mbps+
 • Potrebujete dostop do strežnikov VPN v različnih državah
 • Želite gledati Hulu ali Netflix iz Azije, Afrike, Južne Amerike ali Vzhodne Evrope

Dobite IPVanish za 5,25 USD / mesec

Izberite zasebni dostop do interneta, če:
 • Potrebujete največjo varnost / anonimnost
 • Cena vam je zelo pomembna
 • Nekaj ​​lokacij strežnika je dovolj, dokler so na pravih mestih (ZDA, Nizozemska, Velika Britanija, Nemčija, Hong Kong)

Pridobite zasebni dostop do interneta za samo 3,33 USD na mesec!

Sorodni članki, ki se vam bodo morda zdeli koristni:
 • IPVanish VPN Pregled
 • Zasebni pregled dostopa do interneta

Сігналы абмеркавання

 • Vodniki za nastavitev torrentov
  • Kako uporabiti Deluge Anonimno
  • Kako anonimno uporabljati uTorrent
  • Kako uporabljati Vuze Anonimno
  • Anonimni bittorrent v treh preprostih korakih

Сігналы абмеркавання

Primerjave VPN:

 • IPVanish vs. Hidemyass
 • IPVanish vs. ExpressVPN
 • Zasebni dostop do interneta proti Torguardu
 • Zasebni dostop do interneta v primerjavi z ibVPN
 • Torguard vs BtGuard (najboljši Torrent Proxy)

Сігналы абмеркавання

Hvala za branje te primerjave VPN :-)

IPVanish

Obiščite spletno mesto

7-dnevna politika povračila

Zasebni dostop do interneta

Obiščite spletno mesto

7-dnevna politika povračila
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map