Je CyberGhost dobra izbira za hudournike / P2P?

Je Cyberghost VPN primeren za hudourništvo?

Ali je Cyberghost dober VPN za anonimno prenašanje hudournikov? Cyberghost prestavimo skozi korake in preučimo najboljše (in najslabše) stvari o storitvi, da se odločimo, ali je to dobra možnost, da torrents / p2p / filesharing iščejo zgodovino prenosov zasebno.


Hiter pogled na Cyberghost

Cyberghost je romunsko podjetje z VPN. Njihova priljubljenost še naprej raste (predvsem po zaslugi ponudbe BREZPLAČNE VPN opcije). Njihova storitev se trži predvsem na podlagi njihove zasebnosti, varnosti in programske opreme. Njihovi načrti premij so cenovno ugodni (čeprav niti približno tako poceni kot nekateri VPN).

Večina njihovih naročnikov se verjetno odloča za brezplačni načrt, vendar to ni možnost za p2p / torrent uporabnike, saj je p2p dejavnost od leta 2014 popolnoma blokirana na vseh brezplačnih strežnikih. Na žalost brezplačni VPN-ji v resnici niso izvedljiva možnost za skupna raba datotek, kot je razloženo v našem Vodniku za brezplačno VPN.

Opomba: Cyberghost je prenehal s svojo brezplačno stopnjo od decembra 2017. Zdaj ponujajo 30-dnevno obdobje vračila..

Načrti se začnejo že pri 2,75 USD na mesec.

Cyberghost VPN

Značilnosti Cyberhost VPN

Vse naročnine na Cyberghost (vključno z brezplačnimi) imajo dostop do svoje programske opreme VPN po meri. Njihova programska oprema ima vgrajene na tone dodatnih funkcij. Mnoge od teh funkcij so izredno uporabne in vašo izkušnjo VPN naredijo veliko bolj varno.

Druge funkcije (na primer blokiranje oglasov) lahko izboljšajo vašo izkušnjo brskanja po spletu, vendar nekaterim uporabnikom morda ni všeč, da bo njihov ponudnik VPN prevzel tako aktivno vlogo pri “izboljšanju” njihove spletne aktivnosti.

Poglobljeno si bomo ogledali funkcije izjemne prodaje podjetja Cyberghost. Tu je hitri seznam:

 • IP / DNS zaščita pred uhajanjem
 • Zlonamerna programska oprema / Blokiranje oglasov
 • NAT požarni zid
 • 256-bitni AES kodiran tunel VPN
 • Izboljšana spletna varnost s prisiljevanjem Https, če je na voljo
 • Naslovi v skupni rabi IP
 • Brez dnevnikov dejavnosti

Cyberghost VPN Varnost

Cyberghost odkljuka vsa polja, ko gre za nujne varnostne funkcije za bittorrent uporabnike.

Čeprav večina ponudnikov VPN vključuje nekatere od teh funkcij, ima Cyberghost vseh 6, vključno z anteno NAT-požarni zid za katere nekateri VPN dejansko zaračunajo dodatno ceno.

Varnostne funkcije Cyberghosta

Glavne varnostne funkcije (s spletnega mesta Cyberghostvpn.com)

256-bitno šifriranje OpenVPN AES:
To je industrijski standard za šifriranje z visoko varnostjo. Vse vhodne / odhodne podatke bo zavil v šifrirni sloj, ki velja za dovolj varnega tudi za vojaško in vladno uporabo.

Če te stopnje varnosti ne potrebujete, lahko izberete tudi PPTP ali L2TP / IPSec VPN protokole, ki lahko prinesejo nekoliko večje hitrosti prenosa.

IP zaščita pred uhajanjem:
Vaš operacijski sistem ali spletni brskalnik lahko povzroči, da VPN v določenih okoliščinah ali konfiguracijah izteče vaš resnični naslov IP. Programska oprema podjetja Cyberghost ima vgrajeno zaščito, ki obravnava najpogostejše vrste puščanja, vključno z:

 • VPN Kill stikalo (ščiti pred naključnimi prekinitvami)
 • DNS zaščita pred uhajanjem (usmerjanje poizvedb po spletnem mestu po zasebnem strežniku namesto strežnikov ponudnika internetnih storitev)
 • Zaščita IPv6 (zagotovite, da VPN ne pušča naslova IPv6 vaše naprave (v nasprotju s IPv4).

NAT požarni zid:
NAT požarni zid je paketni filter, ki zagotavlja, da zlonamerni podatki ali poskusi kramp ne morejo priti do vašega računalnika skozi tunel VPN. Zagotavlja, da je vsak bajt poslanih podatkov en vaš računalnik neposredno zahtevan s spletnega mesta ali aplikacije.

Pravilnik o prijavi Cyberhosta & Nastavitve zasebnosti

Cyberghost je storitev VPN brez beleženja. To je jasno navedeno na njihovi spletni strani, v njihovi politiki zasebnosti, pisno pa so mi jih potrdili člani ekipe Cyberghost. Nismo videli nobenih poročil ali sodnih primerov, ki bi vključevali jamstvo za zasebnost Cyberghosta, kar bi bilo zaskrbljujoče (za razliko od drugih VPN-jev pred kratkim).

Ne pozabite: Cyberghost obstaja že skoraj desetletje, prej pa smo pregledali veliko starejšo (in nekoliko mračno) različico njihove politike zasebnosti. Njihova trenutna politika je bistveno bolj jasna in enostavna. Ohranili smo staro različico našega pregleda, tako da lahko vidite, koliko napredka je bilo doseženega.

Pravilnik o prijavi podjetja Cyberghost (iz pravilnika o zasebnosti)

Cyberhostova politika zasebnosti je razdeljena na 2 glavna oddelka. Prva se ukvarja z zasebnostjo, povezano z obiskovalci njihove spletne strani. Pomembno je, da tehnologij sledenja na spletnem mestu cyberghost.com (ki jih uporablja skoraj vsak resni ponudnik VPN) ne zamenjujete s čim drugim, kar je povezano s sledenjem aktivnosti vaše VPN. Cyberghost je a „Storitev VPN brez beleženja“ in ne spremljajo nobenih informacij o vaši VPN dejavnosti, uporabi ali zgodovini povezav.
S strogo politiko brez dnevnika zagotavljamo, da NE sledimo uporabniškemu prometu v tunelu CyberGhost VPN, kot so: zgodovina brskanja, cilj prometa, nastavitve iskanja, podatkovna vsebina, IP naslovi ali poizvedbe DNS.
–Cyberghost politika zasebnosti
Cyberghost nadalje določa, kaj ta politika v praksi pomeni:

Slika

 • Ne vedo, kateri uporabniki so obiskali določeno spletno mesto ali storitev
 • Nimajo dnevnikov, ki bi jih uporabnik v določenem času priključil / izključil
 • Ne vedo, kateremu naslovu IP ste bili dodeljeni (ali povezani s)
 • Ne poznajo vašega “pravega” naslova IP

Pojasnitev: To pomeni, da teh podatkov ne morejo rekonstruirati iz dnevnikov (saj ne obstajajo). To ne pomeni, da Cyberghost (ali kateri koli drug VPN) do teh informacij ni mogel dostopati v realnem času. Vsak ponudnik VPN bo lahko vedel, kateri računi so trenutno povezani in kateri IP-ji se uporabljajo (če tako izberejo). Cyberghost obljublja, da po prekinitvi povezave teh podatkov ne bo shranil ali zapisal.

Ali obstajajo rdeče zastave / razlogi za dvom?
V politiki zasebnosti ni večjih vrzeli, jamstvo pa zajema vse najpomembnejše lastnosti, ki jih ne bomo videli v politiki zasebnosti ponudnika, ki ne beleži. Ne beležijo nobene spletne aktivnosti, zgodovine iskanja ali uporabe VPN. Ne beležijo vašega dohodnega / odhodnega naslova IP.

Z drugimi besedami, ne bi smelo biti, da bi torrent aktivnosti (praktično) onemogočile tretjim osebam, da bi sledile na podlagi vašega IP naslova, ko je povezan s Cyberghost.

Poleg tega nismo videli ali prebrali nobenega poročila, ki bi nakazovalo, da bi Cyberghost delil ali beležil uporabniške podatke. Čeprav je bilo v zadnjem času več (1) različnih (2) škandalov z beleženjem VPN-ja, je ugled Cyberghosta čist.

Analiza Cyberhostove stare politike o zasebnosti (za preglednost)

Pomembna opomba: Spodnja analiza je stara in temelji na prejšnji različici politike zasebnosti Cyberghosta. Njihova nova politika zasebnosti se močno izboljšuje v smislu jasnosti, organizacije in preglednosti. Našo analizo trenutne politike zasebnosti najdete v zgornjem razdelku. Ohranili smo svoj stari komentar zaradi preglednosti in zato, da bi vam pokazali, kako je Cyberghost zrasel kot podjetje.
Tu se začnejo prednosti Cyberhosta nekoliko bolj zamolčati. Čeprav Cyberghost uporablja skupne IP naslove (torej 1 IP ne ustreza 1 osebi), njihova politika zasebnosti dopušča veliko želenega.

IP naslovi v skupni rabi:
Cyberghost uporablja skupne naslove IP, tako da bo več (morda celo na stotine) uporabnikov skupaj delilo isti naslov IP hkrati. Prednost te strategije je, da nobenega uporabnika ni mogoče enostavno prepoznati samo na podlagi IP-naslova, ki mu je dodeljen VPN.

Dnevniki in pravilniki o zapisovanju Cyberhosta:
Cyberghost je vidno prikazal zahtevek “Brez dnevnika” na svoji domači strani. Te trditve ni več, nadomestila pa jo je obljuba o tehnologiji proti prstnemu odtisu. Prepričani, kaj to pomeni, smo šli v njihovo politiko zasebnosti, da bi raziskali:

Iz politike zasebnosti cyberghost…

Cyberghost politika zasebnosti 1. del

Zdi se, da zgornja izjava kaže, da Cyberghost analizira uporabo strežnika, vendar ne hrani nobenih statističnih podatkov o tem, kdo je uporabil strežnik. Vendar je izraz “lahko povezan z uporabniškim računom” nekoliko nejasen.

Nekaj ​​kasneje razpravljajo tudi o dnevnikih VPN…

Pravilnik o beleženju Cyberghosta

Tudi ta razdelek je nekoliko zmeden. Fraza "…nobenih dnevnikov, ki omogočajo motnje v vašem naslovu IP…" je zelo nejasen in ne navaja, ali dejansko zabeležijo vaš IP naslov ali ne.

Vendar se zdi, da Cyberghost to neposredno navaja ne vodijo dnevnikov dejavnosti ko navajajo »… ne beležimo v dnevnike komunikacijske vsebine ali podatkov v zvezi z dostopnimi spletnimi mesti ali naslovi IP …«. V tem primeru se uporaba „naslovov IP“ nanaša na IP spletnega mesta ali strežnika in ne na vaš IP.

Sledijo še eni nejasni obljubi:
V nobenem trenutku ne predstavljamo nevarnosti za vašo anonimnost…
Kar je sicer lepa misel, precej nejasna in še vedno ne poudarja natančno, kateri metapodatki cyberhost počnejo in ne beležijo.

IS Cyberghost je good izbira za TOrrents?

Na podlagi naše analize je Cyberghost nadpovprečni ponudnik VPN-jev za prenos hudournikov. So ponudnik ničelnih dnevnikov in omogočajo omrežni promet bittorrent (in drugi p2p). Želimo pa, da bi z vašo naročnino vključili proxy SOCKS5. To je koristno orodje za dodajanje 2. IP-hopa za vaš torrent promet in ga lahko enostavno konfigurirate v uTorrent, Vuze ali QBittorrent.

Tu je naša celotna analiza:

Cyberghost Pros

Cyberghost ima odlično zaščito pred puščanjem IP z vgrajenimi funkcijami, kot so zaščita pred puščanjem IPv6 in njihova tehnologija za preklapljanje..

Namizni odjemalec Cyberghosta ima vgrajen „Anonymous Torrenting mode“, ki vas bo samodejno povezal na lokacijo strežnika, optimizirano za p2p. Po izbiri bom samodejno sprožil tudi vaš najljubši odjemalec torrent (ali drugo aplikacijo).

Prav tako v celoti dovoljujejo hudourništvo na vseh premijskih načrtih (ne pa tudi brezplačnih načrtov). Spojite to s 256-bitnim šifriranjem in široko paleto strežniških lokacij (vključno s hudourniki prijaznimi državami) in Cyberghost je dobra izbira.

Njihova politika beleženja in preglednost se je v letu 2018 močno izboljšala in vsebuje vse sestavine, ki jih želite za res zasebne hudournike.

Proti Cyberghost (proxy ni vključen)

Glavni prevara, ki jo lahko najdemo, je manjša. Cyberghost VPN ne vsebuje vključene proxy storitve SOCKS5. To je orodje, ki ga uporablja le majhen odstotek p2p skupnosti (večina samo uporablja VPN). Kljub temu je lepo to imeti, kar nekaj najboljših konkurentov Cyberghosta pa vključuje brezplačno storitev proxy Socks.

Druga vprašanja

Najboljše možnosti Cyberhosta

Če je vaš glavni razlog za uporabo VPN-ja anonimno nalaganje hudournikov, je vsak izmed spodnjih ponudnikov VPN odlična izbira. Vsak ima pravilnik “Brez dnevnika” in je visoko uvrščen na naše lestvice Torrent-Friendlyiness.

Najboljše od tega je, da večina teh možnosti stane manj kot Cyberhostov premijski načrt.

Zasebni dostop do interneta

Zasebni dostop do interneta proti Cyberghostu

Cenitev

 • 1 mesec – 6,95 USD
 • Najboljša ponudba – 3,33 USD

Obiščite spletno mesto

Zasebni dostop do interneta 3 leta zapored je bil naš 1 najbolj priporočljiv torrent VPN! Po našem mnenju ponujajo nepremagljivo kombinacijo zasebnosti, varnosti in cene.

Naša najljubša funkcija (poleg njihove „Zero Logs“ politike) je, da vsak paket VPN vključuje neomejen dostop do nizozemskega proxy strežnika SOCKS5 (ki ga lahko uporabimo za nadaljnjo anonimnost vaših hudournikov).

Imamo vodnike za nastavitev proxy SOCKS5 za uTorrent, Vuze, Deluge, Qbittorrent in Flud.

Imamo tudi namenski vodnik, ki vam po korakih pokaže, kako nastaviti PIA za največjo zasebnost torrentov.

Preberite naš zasebni pregled dostopa do interneta za popolne hitrosti, podatke o varnosti in njihovo politiko beleženja.

NordVPN

Torguard proti Cyberghostu

Cenitev:
1 mesec – 10 USD / m
1 leto – 6,99 USD / m

Obiščite spletno mesto

NordVPN je najhitreje rastoči VPN med obiskovalci teh spletnih mest in videli smo, da je porast zanimanja leta 2018. To je zato, ker ponujajo noro količino funkcij (vključno z združljivostjo Netflix) po zelo konkurenčni ceni.

Naše najljubše lastnosti so:

 • strežniki, optimizirani za p2p (za hitrost in varnost)
 • Proxy strežniki SOCKS5 so vključeni na 10 lokacijah, prijaznih hudournikom.
 • VPN aplikacije za Windows, Mac, iOS, Android
 • Lahko se namesti na usmerjevalnike, združljive z VPN (zaščitite celotno omrežje)
 • Odblokira US-Netflix in 50+ drugih storitev pretakanja (na primer HBO GO)

Preberi: Naš pregled NordVPN (in priročnik za nastavitev torrentov)

Preverite tudi naše poglobljene primerjave, ki vključujejo: NordVPN v primerjavi s PIA in NordVPN proti IPVanish

Dodatni viri

Na tej spletni strani imamo na voljo številne vodnike, preglede in vire, ki vam pomagajo najti popoln VPN. Na voljo imamo tudi vadnice z navodili za korake za čim bolj anonimno uporabo vseh vaših najljubših odjemalcev torrentov. Hvala za branje in varno hudourništvo!

Vodniki

 • Kako uporabljati uTorrent z VPN ali proxy
 • Nastavitev QBittorrent VPN + proxy
 • Nastavitev VPN + proxy
 • Razčlenite nastavitev VPN + proxyja
 • Kako anonimno s Androidom prenesete hudournike
 • Kako plačati storitev VPN z Bitcoin

Primerjave in ocene VPN

 • VPN vs. Proxy: Kaj je bolje (in kako uporabljati oboje)
 • Zasebni dostop do interneta proti Torguardu
 • Zasebni dostop do interneta v primerjavi z IPVanish
 • Zasebni dostop do interneta v primerjavi z ExpressVPN
 • Torguard vs. BTGuard (primerjava proxy SOCKS5)
 • Zasebni pregled dostopa do interneta

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map