Kako anonimno uporabljati uTorrent

uTorrent je ena izmed najbolj priljubljenih odjemalcev BiTorrent na svetu in mnogi uporabniki to želijo vedeti kako anonimno uporabljati uTorrent. Zaradi tega smo se odločili, da bomo ustvarili ta enostaven vodnik za anonimizacijo vaše dejavnosti uTorrent s storitvijo VPN ali proxy..

Vam je všeč Vuze? Imamo vodič, kako anonimno uporabljati tudi Vuze! In zdaj tudi za Deluge.

Uvod v anonimne hudournike

Vseeno je, katerega odjemalca BitTorrent uporabljate ali kakšne torrente prenašate, Obstajata dva glavna načina za anonimno nalaganje hudournikov: Možnost 1 = VPN (virtualno zasebno omrežje), možnost 2 = storitev anonimnega proxyja.

Obstaja več možnosti za različne ponudnike storitev VPN ali Proxy, vendar so na koncu vsi zasnovani tako, da delajo eno stvar in to dobro: skrite svojo pravo identiteto pri prenosu hudournikov

Najhitrejši VPN za hudournike&# 65279;

Anonimni utorrent z IPVanish

* Brez dnevnikov *
* Najhitrejši hitrosti *
Samo VPN z omrežjem Tier-1

Pridobite IPVanish

Vsi načrti imajo 7-dnevno garancijo povračila

Zakaj naj anonimno uporabljam uTorrent?

Napisali smo cel članek o razlogih za anonimizacijo vaših hudournikov, kratek odgovor pa je:

Če uTorrent ne uporabljate anonimno, ne veste, kdo spremlja vaše prenose in kaj počne s temi informacijami. Če ne boste sprejeli ukrepov za zaščito, je vaš pravi naslov IP na voljo vsem, ki jih lahko vidi na uTorrent.

Morda tega ne zavedate, lahko pa poiščete seznam vseh vrstnikov, s katerimi ste povezani v določenem roju bittorrentov, in si ogledate popolne naslove IP za vsakega vrstnika. Za tiste, ki s pojmom niso seznanjeni, IP naslov je edinstvena serijska številka, ki vam jo dodeli ponudnik internetnih storitev. IP-naslov lahko uporabite za identifikacijo edinstvenega računalnika, naprave ali povezave.

Če želite videti svoj trenutni naslov IP, pojdite na Preverite svoj IP na naslovu IPVanish.com (popolnoma brezplačno in traja 5 sekund. Vaš IP naslov bo v zgornjem levem kotu). Yikes! Resnica je, da ste na spletu veliko manj anonimni, kot verjetno veste.

Kako izgledaš na uTorrentu

Za katerikoli roj datotek, katerega del ste pri uporabi uTorrent-a, si lahko ogledate seznam vseh vrstnikov (računalnikov), ki so trenutno povezani z rojem, in dodatne informacije o njih, vključno s: IP naslovom, odjemalsko programsko opremo, hitrost prenosa / prenosa.

vaš IP naslov na seznamu utorrent peer

uTorrent Peer IP naslovi (zadnje številke zamegljene)

Zgoraj je posnetek zaslona roja dokumentarnega filma o piratskem zalivu "TBP AFK." Zadnjih nekaj številk IP naslovov iz roja me je namerno zameglilo (čeprav gre za hudournik v javni domeni), da bi ohranili njihovo anonimnost. Kot lahko vidite, je vsak vrstnik prisiljen pokazati svoj IP naslov v uTorrent (tako se lahko povežete z drugimi vrstniki v roju). Zdaj razmislite o tem: ali raje IP naslov, ki se prikaže v uTorrentu, je vaš »True IP Address« ali »Anonymous IP«, ki ga ponuja VPN ali proxy Service?

Zagotovo vam zagotavljam, da je vaš odgovor druga možnost (vem, da je moja). Ne pozabite prebrati svojega anonimnega naslova IP.

2 možnosti za anonimni uTorrent: VPN ali PRoxy

Preden se lotimo anonimnih priročnikov za nastavitev uTorrent, tukaj je hiter pregled razlike med VPN in proxy storitvami za hudournike. Preberite tudi našo poglobljeno primerjavo prednosti / slabosti storitve VPN vs proxy.

Navidezno zasebno omrežje (VPN):

 • Višja šifriranje
 • Šifrira / anonimizira vaše celoto internetna povezava
 • Nekoliko dražje
 • Nekoliko počasneje (zaradi močnejšega šifriranja)
 • Naš 1 najbolj ocenjen VPN za Bitorrent
Storitev anonimnega proxyja:

 • Spodnja šifriranje
 • Šifrira / anonimizira določene programe / vrata
 • Nekoliko ceneje
 • Nekoliko hitreje (zaradi manj šifriranja)
 • # 1 Torrent Proxy Service

Kako uporabljati VPN z uTorrent (Easy Setup)

Danes so vsi vrhunski ponudniki VPN enostavni za uporabo programske opreme VPN, ki je skoraj enostavna kot povezava z enim klikom za povezavo in zaščito vaše internetne povezave (vključno s hudourniki). Kot rezultat, anonimno uporabo uTorrent z VPN je tako enostavno, kot da se prijavite za storitev VPN, prenesete programsko opremo in kliknete »connect« (očitno odprite utorrent po povezavi VPN)

Nekaj ​​stvari, ki jih morate upoštevati pri izbiri VPN-ja za uTorrent:

 1. VPN, ki ne vodi dnevnikov, vas bo naredil še bolj anonimne
 2. Nekateri VPN ne dovoljujejo hudournikov. VPN-jev, ki jih predstavljamo na tem mestu Naredi!
 3. Nekateri VPN-ji imajo dodatne funkcije, ki jih naredijo boljše za hudournike (na primer stikalo kill).

Naši najljubši VPN-ji za uTorrent

IPvanish uTorrent

# 1 IPVanish VPN

IPVanish je naš najljubši VPN za uTorrent iz več razlogov. Najprej, ne hranijo nobenih dnevnikov VPN, niti dnevnikov povezav, zato je vaša uporaba popolnoma anonimna.

Drugič, IPVanish je neverjetno hiter; ena najhitrejših, kar smo jih kdaj preizkusili, zato vaša hitrost uTorrent ne bi smela trpeti samo zato, ker ste povezani z VPN.

Tretjič, IPVanish ima odlično podporo strankam in je ameriška korporacija, zato lahko zaupate, da bodo podprli jamstva, ki jih dajo svojim strankam. Cene se začnejo pod 6,50 USD / mesec. Obiščite IPvanish ali najprej preberite naš pregled IPvanish!
Сігналы абмеркавання
Сігналы абмеркавання

PIA za uTorrent# 2 PIA
Zasebni dostop do interneta je eden najbolj priljubljenih VPN-jev za uTorrent. Ne vodijo VSEH dnevnikov, in so zelo poceni, z neomejeno storitvijo VPN se začnejo že pri 3,33 USD / mesec. To je samo 40 dolarjev na leto!

Še bolje je, da PIA v svojo programsko opremo vključuje zaščito pred uhajanjem DNS in stikalo za uničenje VPN, kar pomeni, da resnični IP nikoli ne bo slučajno izpostavljen na uTorrent brez vaše vednosti.

Zasebni dostop do interneta celo vključuje brezplačni proxy strežniki s svojo naročnino, tako da če se raje povežete z uTorrent prek proxyja namesto prek VPN, je to možnost. Obiščite PIA in se prijavite ali preberite naš poglobljen pregled PIA.

Proxy.sh z uTorrent# 3 Proxy.sh VPN
Proxy.sh je resnično edinstven med VPN podjetji. Transparentnost (svojim strankam) dajejo prednostno nalogo, hkrati pa storijo vse, kar je mogoče, da so njihove stranke popolnoma anonimne v spletu. Objavljajo edinstveno „poročilo o preglednosti“ ki navaja vse pravne zahteve, ki jih proxy.sh prejme (na primer pritožbe zaradi kršitve avtorskih pravic), kot tudi vsa dejanja, ki jih je Proxy.sh storil v odgovor. Oglejte si naš Hands-on pregled proxy.sh za več podrobnosti.

Kot druge VPN-je, Proxy.sh ne vodi nobenih dnevnikov kakršne koli vrste. Na vseh strežnikih omogočajo hudournike, cene pa se začnejo le pri 3,33 USD na mesec (40 USD na leto). Vključujejo tudi zaščito pred puščanjem DNS in a vpn kill stikalo v njihovi programski opremi za največjo varnost.

Uporabite proxy za anonimni uTorrent (možnost enostavne namestitve)

Seveda, lahko ročno konfigurirate uTorrent za anonimno nalaganje torrentov s proxy strežnikom, a ne bi raje imeli Možnost namestitve z enim klikom da vam naložimo prilagojeno različico uTorrent z vsemi ustreznimi nastavitvami?

To možnost vam omogočata dve najboljši anonimni proxy storitvi. Spoznajmo prednosti posamezne storitve in kako konfigurirati odjemalca uTorrent.
Torguard enostavna namestitev uTorrentAnonimni proxy Torguard
Kot že ime pove, Torguardovi anonimni VPN in proxy storitve so usmerjene v potrebe uporabnikov Bittorrent. Vsekakor vključujejo funkcije, ki zagotavljajo dodatno varnost, kot so: Brez dnevnikov, stikalo za ubijanje VPN in zaščito pred puščanjem DNS.

Torguard ponuja tako anonimne proxyje kot tudi VPN storitve. Storitev proxy se začne pri 4 USD / mesec (manj kot 50 USD / leto). Njihovi strežniki so hitri, njihova glavna prednostna naloga pa je zasebnost njihovih strank. Morda boste želeli prebrati naš pregled Torguard ali to primerjavo pooblastil Torguard in BTguard.

Torguard omogoča uTorrent nastavitev sijajno enostavno. Imajo programsko opremo, ki vam omogoča, da izberete med možnostmi po meri in nato z enim klikom samodejno uveljavite vse nastavitve za vaše najljubše odjemalce torrentov (vključno z uTorrent, Vuze in Deluge)..

Na desni strani je pripomoček za nastavitev proxy Torguard. Izberite želeno možnost med naslednjimi koraki in kliknite »Uporabi nastavitve« in vaše želene nastavitve bodo samodejno uporabljene za vašega priljubljenega odjemalca torrentov (na primer uTorrent)

Samo vnesite svoje:

 1. Podrobnosti o prijavi
 2. Prednostni Torguardov strežnik (ali samodejno)
 3. Želeni odjemalec torrent

Nato kliknite »Uporabi nastavitve« in uživajte!

Obiščite Torguard zdaj!

Torguard uTorrent enostavna namestitev

Slika Torguarda

Slika
BTGuard je druga izjemno priljubljena torrent proxy storitev. Tako kot Torguard tudi oni brez hlodov, so velike hitrosti, in imajo a zelo enostavna namestitev za uTorrent.

Ko se prijavite za svoj račun BTguard, vam bo dana možnost, da naložite vnaprej konfigurirano različico uTorrent, ki ima že vse ustrezne nastavitve.

Z možnostjo enostavne namestitve lahko dobesedno zaženete in prenesete hudournike anonimno v manj kot 5 minutah. Tako enostavno. Če niste prepričani, ali bi morali izbrati Btguard ali Torguard, si oglejte našo Torrent proxy primerjava.

Priročnik za ročno nastavitev proxyja za uTorrent

Če želite več nadzora nad svojimi možnostmi povezave ali želite uporabiti uTorrent s proxy storitvijo, ki nima enostavne možnosti nastavitve (na primer zasebni dostop do interneta, proxy.sh ali IBVPN), preberite v našem celotnem priročniku navodila za namestitev.

1. korak: Prijavite se za anonimno proxy storitev
Če tega še niste storili, se prijavite za eno od številnih anonimnih proxy storitev, ki smo jih priporočili v tem članku. Nekatere storitve VPN vključujejo tudi brezplačno proxy storitev z vašim nakupom, med drugim: zasebni dostop do interneta, proxy.sh in iBVPN (skupni ali končni paket VPN). Karkoli od tega bo delovalo z našim vodnikom za ročno nastavitev.

2. korak: Odprite Utorrent in pojdite na Menu > Opcije > Nastavitve (ali samo pritisnite »Ctrl + P«)

3. korak: Pojdite na razdelek Nastavitve »Povezava«

Na levi strani okna s preferencami, ki se pojavi, bi morali videti različne dele menija. (Ti so prikazani na sliki desno). Izberite “povezavo” četrto možnost navzdol.

4. korak: Konfigurirajte možnosti povezave.

Glede nastavitve proxyja obstaja več možnosti. Vodili vas bomo skozi njih in vam povedali, katere so izbirne in katere je treba vsekakor preveriti.

Zaslon Povezave bo izgledal nekako takole (spodaj)

Slika

uTorrent Preferences

uTorrent nastavitve povezave proxy

uTorrent Nastavitve povezave (barvno kodirano pri nas)

Oddelek za poslušanje vrat:
Vrata, ki se uporabljajo za dohodno povezavo:

Ali uporabljate določeno ali naključno vrata, je odvisno od tega, ali boste uporabljali eno ali obe možnosti preslikave vrat UPnP ali NAT-PMP.

Če uporabljate UPnP ali NAT Portmapping, lahko uporabite naključna vrata in izberete, da naključno izberete vrata ob zagonu (ali ne, vendar bi rekli, da morate izbrati naključno, razen če imate težave s hitrostjo povezave)

Če ne uporabljate preslikavanja vrat plug in play, boste morali usmerjevalnik nastaviti za usmerjevalnik, da bo vrata, ki ste jih izbrali za uTorrent, lahko preusmerili na vaš računalnik..

UPnP in NAT-PMP
Preverjanje ene ali obeh teh možnosti omogoča plug-n play funkcijo za usmerjanje vrat, kar pomeni, da vam ni treba nastaviti ročnega posredovanja vrat. Priporočamo, da najprej preizkusite NAT-PMP in če ne deluje dobro, poskusite UPnP. Razlog je bil v tem, da so v UPnP, ki je bil zakrpan, odkrili ranljivost, vendar imajo težave še vedno starejši usmerjevalniki. Bolje varno kot žal.

Izjema za požarni zid Windows: Prepričajte se. To bo omogočilo vaš uTorrent promet skozi vaš požarni zid Windows. Če tega ne preverite, imate morda zelo počasne hitrosti ali težave pri povezovanju z vrstniki.

Nastavitve proxy strežnika:

Vrsta: na spustnem seznamu izberite vrsto svojega proxy strežnika. Običajno so nogavice5, razen če vam ponudnik pove drugače.

Zastopnik: vnesite naslov svojega proxy strežnika. To je lahko naslov v spletnem slogu, kot je ‘proxy.btguard.com’ ali ‘proxy.torguard.tg’ (vaš proxy ponudnik vam bo povedal, kakšen je naslov) ali pa je lahko to le naslov IP proxy strežnika, kot je ‘ 192.168.1.1 ‘(Ponovno vam bo ponudnik proxy storitev povedal, kateri naslov morate uporabiti v priročniku za nastavitev.

Pristanišče: Vodnik za namestitev proxyja vam bo povedal tudi, katera vrata želite uporabiti. Če imate seznam razpoložljivih naslovov proxy strežnika, ima lahko vsak svoj pristanišče. Izberite ustreznega.

Uporabniško ime geslo: To so poverilnice za prijavo, ki ste jih dobili ob prijavi na svojo proxy storitev.

Druge možnosti: Prepričajte se preverite vse možnosti, označene z zeleno piko! Če preverite te, boste zagotovili, da bo vaš torrentski promet usmerjen prek proxy strežnika in med uporabo uTorrent ne puščajo osebno prepoznavne informacije.

Namestitev je končana!

Prepričajte se, da boste po uporabi nastavitev znova zagnali uTorrent. Če želite preveriti, ali vaš proxy strežnik deluje pravilno, s tem orodjem preverite svoj torrent IP naslov. Preprosto kliknite gumb ‘povezava z magnetom’ in odprite povezavo z magnetom v uTorrent. Na spletni strani bo prikazan ip naslov, ki je povezan z uTorrent. Preverite, ali se razlikuje od ip naslova spletnega brskalnika z orodjem, kot je iplocation.net. Če je, ste pripravljeni!

Če je iz nekega razloga še vedno enak IP kot običajno, dvakrat preverite vse nastavitve in nato še vedno ne najdete težave, se obrnite na podporo uporabnikom.

Hvala za branje tega članka, upam, da je bilo koristno! Morda boste uživali v naslednjih povezavah:

Navigacija:

 • Domov
 • Anonimni vodič za bittorrent
 • Najboljši VPN-ji za Bittorrent
 • BTGuard proti Torguard Proxy
 • IPVanish v primerjavi s HideMyAss VPN
 • Zasebni dostop do interneta proti Torguardu
 • Zasebni dostop do interneta vs BTGuard
 • Torguard proti BTGuard
VPN mnenja:

 • IPVanish
 • Torguard
 • Zasebni dostop do interneta
 • Proxy.sh
 • SkrijMyAss
 • IBVPN
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me