Contents

Kako uporabljati VyprVPN za Torrenting

VyprVPN obstaja že dolgo, in kljub slovesu za kvalitetno storitev še niso bili ravno znani po ponudbi storitev BitTorrent uporabnikom. Pravzaprav obstaja več poročil, da je Vyprvpn navajen blokirati / prepovedati račune, ki so jih ujeli pri nalaganju hudournikov.

Toda vse se spreminja in VyprVPN se znova izumlja z novo politiko zapisovanja (brez dnevnikov) in politiko p2p (dovoljeno).

Zdaj to pomeni, da si zasluži VyprVPN v dvorani slavnih Torrent VPN poleg favoritov, kot so NordVPN in Zasebni dostop do interneta? Verjetno ne. Še vedno pa jih je vredno obravnavati kot vsestranski VPN, tudi če nalagamo hudournike nekoliko pogosto.

To je naš celoviti vodnik za hudourništvo z VyprVPN in najboljše možnosti za VyprVPN.

Glede VyprVPN

VyprVPN ustanovil Ron Yokubaitis, internetni podjetnik in zgodnji Usenet pionir (ustanovil je tudi Giganews).

VyprVPN je od takrat postal eden najbolj priljubljenih VPN-jev na svetu in po našem mnenju eden najbolje oblikovanih. Njihova programska oprema je pozitivno odlična. Poleg tega je holdinška družba VyprVPN s sedežem v Švici, kar bi moralo zagotoviti še več zaščite zasebnosti za to že prvo podjetje za varovanje zasebnosti.

VyprVPN Logotip

VyprVPN-ov pravilnik o torrentu / P2p

Ali VyprVPN dovoljuje hudourništvo?

VyTrVPN-ov BitTorrent & Politika skupne rabe datotek p2p je bila prej dvoumna, vendar ne več. Ker se je ničelni dnevnik zapisal, je VyprVPN v svoja pogosta vprašanja dodal uradno „politiko torrentov“.

Navaja:
Pri Golden Frog izredno spoštujemo vašo zasebnost. Ne beležimo in ne hranimo nobenih informacij iz sej VPN ali blokiramo uporabe nobenih vrat. Ker naša storitev obravnava ves promet enako, je dovoljen medsebojni promet in BitTorrent promet.
Razsodba: VyprVPN omogoča hudourništvo in ne blokira ali duši nobenega BitTorrent prometa. Poleg tega, ker ne vodijo nobenih dnevnikov sej, na njihovih strežnikih ne bi smelo biti zapisano o vaših preteklih aktivnostih torrentov (ali zgodovini IP naslovov).

Izjava o pravilniku za torrent / P2P

Ali VyprVPN spremlja aktivnost hudournikov

Kolikor nam je znano, VyprVPN ne duši in ne spremlja vašega hudourniškega prometa. VyprVPN se zavzema za nevtralnost omrežja in ne daje prednost ali blokira določenih vrst vsebine. Po naših izkušnjah ponudniki VPN raje vedo čim manj o prometu svojih strank. Vaš ponudnik internetnih storitev lahko naredi povsem nasprotno (toliko več razloga za uporabo VPN).

Politika beleženja

Kakšna je politika beleženja VyprVPN?
VyprVPN je zdaj ponudnik VPN Zero-Log in do zdaj edini VPN, ki je svojo politiko beleženja v celoti revidiral tretja stranka (bonus točk za preglednost in zaupanje).

Logirali so se, kaj se je spremenilo? Podjetje VyprVPN je konec leta 2018 prešlo s 30-dnevne politike hrambe metapodatkov na politiko ničelnega znanja o ničelnem dnevniku kot odgovor na želje strank in trende na trgu VPN.

Kako vem, da VyprVPN ne vodi dnevnikov? No, trenutno so edini ponudnik, ki je pripravljen revidirati tretjo osebo. Popolno poročilo o preglednosti je na voljo tukaj.

Podroben pregled politike beleženja VyprVPN

Slika

VyprVPN razlaga svojo novo politiko dnevnika v navadni angleščini (brez legalese) v svoji politiki zasebnosti:

 1. Сігналы абмеркаванняNi dnevnih naslovov IP: VyprVPN ne beleži IP naslova, ki ga uporabljate za povezavo s strežniki ali tistega, ki ste mu ga dodelili.
 2. Ni metapodatkov o seji: Ne beležijo časovnih žigov ali časa povezave
 3. Brez prometnih dnevnikov: VyprVPN ne beleži vsebine vašega VPN prometa.
 4. Brez spletne zgodovine: VyprVPN ne beleži vaše spletne zgodovine, uporabe aplikacij ali iskanja DNS.

Kako anonimno s programom VyprVPN prenesite Torrents

Uporaba VyprVPN z vašo najljubšo stranko torrent je neverjetno preprosta. In iste nastavitve delujejo za vsakega odjemalca torrentov.

Kako uporabljati VyprVPN za anonimne hudournike:

 1. Odprite aplikacijo VyprVPN v svoji napravi
 2. Povežite se s strežnikom prijazno lokacijo strežnika (priporočamo Švico ali Nizozemsko).
 3. Vklopite Kill-Switch (tako vaš pravi IP ne pušča, če se VPN nenadoma prekine).

To je to. Zdaj lahko odprete torrent odjemalec in začnete s prenosom. Če prvič uporabljate VPN, boste morda želeli preveriti tudi svoj IP torrent IP naslov in se prepričali, ali vse deluje pravilno.

Povežite se s strežnikom prijazen strežnik

1. Povežite se s strežnikom VPN (priporočeno Nizozemsko / Švico)

Nastavitve vklopa stikala VyprVPN

2. V nastavitvah vklopite ‘Kill-Switch’ > Opcije > Povezava

Prenos hudournika v uTorrent

3. Odprite Torrent Client in začnite nalagati hudournike

Slika

4. Preverite IP naslov Torrent (neobvezno)

Pogosta vprašanja o torrentu za viprVPN

Tu so odgovori na najpogostejša vprašanja o uporabi VyprVPN za hudournike:

Ali lahko moj ISP vidi, kaj nalagam?

Vaš internetni ponudnik ne bo vedel, katera spletna mesta obiščete (VyprVPN ima zasebne strežnike DNS z ničelnim dnevnikom) ali celo, da nalagate hudournike. Močno šifriranje programa VyprVPN preprečuje, da bi vaš internetni ponudnik prebral ali nadziral vaš promet.

Kako vem, ali deluje VyprVPN?

Odjemalec VyprVPN bo prikazal anonimni naslov IP, ki ste mu ga dodelili njihovi strežniki. Svoj novi javni IP-naslov lahko tudi preverite z uporabo spletnega mesta, kot je ipmonkey.com (mora ustrezati IP-ju, prikazanemu v VyprVPN). Morda boste želeli preveriti tudi IP naslov, kot se zdi vrstnikom BitTorrent.

Kakšne so alternative za VyprVPN?

Poleg VyprVPN je na voljo več odličnih VPN-jev brez šib. Medtem ko večina ne ponuja tako dobre programske izkušnje kot VyprVPN, nekateri ponujajo tudi druge prednosti. Najbolj opazna razlika je dodajanje proxyja Socks5, ki ga je mogoče konfigurirati znotraj odjemalca torrent za 2. skok v IP naslov. Nekatere VPN vključujejo to brezplačno.

* Proxy SOCKS nikakor ni potreben. VPN je sam po sebi izjemno varen in bo na splošno hitrejši kot v kombinaciji s proxyjem. Majhen odstotek uporabnikov bittorrent raje doda proxy, ker bi teoretično lahko ponudil rahlo prednost zasebnosti (vendar počasnejše hitrosti in večjo zapletenost).

Nekaj ​​VPN-jev, ki jih morate upoštevati:

Slika

NordVPN

 • Proxy Socks5 je vključen v 10+ torrent prijaznih lokacijah
 • p2p / optimizirani strežniki (hitrejši prenosi na določenih lokacijah)
 • Brez dnevnikov. Obdobje.
 • Sodeluje z Netflix, Hulu in drugimi storitvenimi storitvami
 • 30-dnevno 100-odstotno jamstvo vračila

Slika

IPVanish

 • Socks5 Proxy vključen (nizozemski strežnik)
 • Brez dnevnikov.
 • Aplikacija Firestick / FireTV (odlična za Kodi)
 • Izjemno velike hitrosti.
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me