Kateri VPN-ji dejansko omogočajo hudournike? (Tu so najboljše …)

Contents

Kateri VPN-ji resnično dovoljujejo hudournike

Kar zadeva hudournike, obstajajo tri vrste VPN podjetij:


 1. Tisti, ki ne dovoljujejo hudournikov
 2. Tisti, ki pravijo, da dovoljujejo hudournike
 3. In tisti, ki resnično dovoljujejo in vključujejo prenosnike torrent / p2p

Velika večina VPN-jev spada v kategorijo # 2: Želijo si vašega podjetja (hudourniški uporabniki imajo največji odstotek naročnine na VPN v zahodnem svetu), vendar v resnici ne želijo iti ven, da bi zaščitili svojo pravico do brezplačnega in odprtega interneta.

Ta članek vas bo naučil, na kaj morate biti pozorni pri izbiri VPN-ja ali proxy storitve, in vam pomagal ločite zgolj ‘hudournik strpen’ od resnično ‘hudournikov prijaznega’

Pregled članka

To je poglobljen članek. S pomočjo spodnjih povezav lahko preskočite na razdelke, ki vas najbolj zanimajo.

 • Tri stopnje tolerance / prijaznosti hudournikov VPN
 • Skupina # 1 – VPN-ji, ki ne dovoljujejo hudourništva
 • Skupina # 2 – VPN-ji, ki omogočajo hudournike, vendar vodijo dnevnike “povezave” metapodatkov
 • Skupina # 3 – VPN-ji, ki ne vodijo nobenih metapodatkov ali dnevnikov dejavnosti in v celoti dovoljujejo hudourništvo
 • TorrentScore uvrstitve – 21 VPN-jev se je glede na hudournike uvrstilo med najboljše in najslabše
 • Povzetek in dodatni članki

3 stopnje tolerance na hudournik VPN

VPN-ji spadajo v 3 kategorije prijaznosti hudournikom. Kje pristanejo na spektru, je odvisno od več dejavnikov, med drugim od njihovega poslovnega modela, države prebivališča (in veljavne politike hrambe podatkov) in njihove tolerance do tveganja.

Čeprav veliko VPN-jev v drugi kategoriji (dopuščajo se hudourniki) lahko delujejo za posamezne uporabnike, je poanta tega članka v tem, da niso idealna izbira za uporabnike bittorrentov in morda boste bolje služili izbiri VPN-ja iz kategorije # 3.

Tri kategorije VPN-jev po torrent politike so:

 1. Dovoljeni nobeni hudourniki
 2. Torrents Tolerated (Delno anonimen)
 3. Hudournik prijazen (popolnoma anonimen)

Skupina # 1 – “Ni dovoljenih hudournikov”

To je druga največja skupina VPN-jev. Ti ponudniki bodisi dokončno blokirajo vrata torrentov v svojem omrežju, bodisi bodo aktivno preklicali uporabniške račune, če so zaznane aktivnosti hudournika. V to kategorijo sodijo skoraj vsi brezplačni vpn ponudniki. Obstaja tudi več pomembnih plačljivih VPN storitev, ki ne dovoljujejo hudournikov / p2p.

Med njimi:

 • MočanVPN
 • Astrill
 • LibertyVPN
 • Kepard
 • TunnelBear
 • UnoTelly

Zakaj bi VPN blokiral hudournike?
VPN-ji bodo blokirali / onemogočili hudourniške aktivnosti iz različnih razlogov. Prvič, brezplačni VPN-ji bodo praktično vedno blokirali hudournike in tako preprečili zlorabe / zakonite glavobole neodgovornih prenosnikov. Plačljivi VPN lahko prepovejo hudournike iz različnih razlogov, vključno z:

Razlog št. 1 – Stroški pasovne širine: Uporabniki Bittorrent-a prevzamejo neverjetno veliko pasovne širine (zlasti nizvodne) v primerjavi s priložnostnimi spletnimi brskalniki. Samo nekdo na trdih jedrnih prestreznih omrežjih netflix bo porabil več podatkovne zmogljivosti na uro kot aktivna seja hudournika.

Razlog št. 2 – logistični / pravni glavoboli: Nihče ne uporablja odgovorno. Dovoljenje neomejenega nalaganja torrentov v omrežje VPN lahko povzroči pravni pritisk tako na VPN kot na podjetje, ki gosti njihove strežnike VPN. Prav tako lahko strežniki upadajo ali strežniki gostitelji popolnoma prekinejo podjetje VPN. Veliko VPN-jev bi raje imelo manj kupcev, vendar bi se izognili takšni težavi.

Spodnja črta
VPN-ji v tej kategoriji so izven omejitev, če nameravate naložiti torrente. Vse hudournike bodo blokirali (ali okrnili). Pogosto bodo prepovedali tudi račune VPN, ki se tako ali tako odločijo za hudournike (včasih brez opozorila). Izogibajte se.

Skupina # 2 – “Torrents Tolerated” (vendar so shranjeni dnevniki metapodatkov)

Večina VPN podjetij spada v to kategorijo. Želijo si dodatnega posla uporabnikov torrent / p2p, vendar ne morejo (ali ne bodo) zagotoviti vseh kritičnih funkcij zasebnosti, ki jih torrent uporabniki želijo / potrebujejo. To ne pomeni, da nikoli ne bi smeli izbrati VPN iz te kategorije, če imajo druge funkcije, ki so vam pomembne. Zavedajte se le, da vaša zgodovina povezave ne bo nikoli anonimna, če VPN vodi kakršne koli dnevnike povezav.

Pomembna opomba: Številni VPN-ji v tej kategoriji radi oglašujejo svojo storitev kot “nedejavnost” ali “ne vodi dnevnikov dejavnosti”, vendar so to varljivi izrazi. V resnici večina VPN-jev v tej kategoriji še vedno hrani dnevnike metapodatkov, znane kot dnevnike povezav, ki jih v mnogih primerih še vedno lahko uporabimo za identifikacijo posameznih uporabnikov.

To je ključna razlika med VPN skupine # 2 in resničnim vpn, ki ne beleži. Pravi vpn, ki ne beleži, ne ohranja nobenih sej ali metapodatkov o povezavi in ​​ne more uporabnika prepoznati na podlagi svojih zgodovinskih naslovov IP, tudi če bi želel.

Nekateri VPN so preglednejši od drugih, kadar razkrijejo pravo naravo beleženja. Na primer, IBVPN je zelo vnaprej glede tega, katere vrste dnevnikov delajo / ne hranijo (in koliko časa jih hranijo):

Politika beleženja ibvpn

Politika beleženja IBVPN (Ne spremljajo aktivnosti, vendar hranijo ‘dnevnike povezav’ 1 teden)

Ni vsak ponudnik VPN-ja odprt, mnogi se odločijo skriti za razliko med ‘Dnevniki dejavnosti’ (ki jih skoraj noben VPN ne vodi) in ‘Dnevniki povezav’, ki jih hranijo vsi VPN kategorije 2..

Rdeče zastave, s katerimi imate opravka z VPN kategorije 2:

 1. Brez večjih podrobnosti oglašujejo “Brez dnevnikov aktivnosti VPN” ali “Brez prometnih dnevnikov” ali podobno izjavo.
 2. Njihova politika zasebnosti ne določa posebej, da nikoli ne beleži vaše zgodovine povezave ali IP naslova.

Priljubljeni VPN-ji, ki omogočajo hudournike, vendar DO vodijo dnevnike povezav

Anonimizator
Boxpn
Napolnjen
KaktusVPN
EarthVPN
ExpressVPN
Hidemija
Nevidni brskalni VPN (ibVPN)
iPredator
IronSocket
Prevelika igra
PureVPN
SwitchVPN
VPN.AC
VyprVPN *

* Od leta 2019 je VyprVPN neodvisno revidirana VPN storitev z ničelnim dnevnikom. Zdaj so primerni za hudourniško uporabo.

Ali lahko dnevniki VPN dejansko prepoznajo vaš račun na podlagi posnetega naslova IP?

To je pomembno vprašanje in iskren odgovor je odvisno. Večinoma je odvisno od tega, kakšne vrste metapodatkov shrani VPN, kako dolgo in ali uporabljajo skupne ali zasebne naslove IP.

Recimo, da je bil naslov IP, ki pripada vašemu VPN-ju, storil nekaj, česar ne bi smel. Ali je mogoče to dejavnost izslediti na določenem računu, je odvisno od količine in trajanja dnevnikov, ki jih vodi VPN. Tukaj je nekaj scenarijev…

Scenarij št. 1: Zasebni naslovi IP
Če VPN dodeli edinstvene naslove IP vsem, ki so povezani s svojimi strežniki, je neprimerno enostavno primerjati prijavljeni IP z računom, ki ga je uporabljal. Potrebujete le dnevnik povezav, sestavljen iz: računov IP naslovov, ki so dodeljeni, in časovnega žiga, ko se je vsaka seja začela in končala.
Rezultat: Prekrškovni račun je enostavno prepoznati.

Scenarij št. 2: Skupni IP (dnevniki VPN vključujejo – IP, časovni žig, prenos podatkov)
VPN, ki uporablja skupne naslove IP, je na splošno bolj anonimen kot tisti, ki ne. IP v skupni rabi pomeni, da bo večkrat (včasih 10 ali 100) uporabnikov delilo isti naslov hkrati. Navzlic je večja zasebnost, slaba stran je, da IP trpi zaradi slabega sosedovega učinka (spletna mesta lahko blokirajo ali “Captcha”, ki temelji na dejanjih drugih uporabnikov, ki delijo IP).

V tem scenariju je težje določiti določenega uporabnika, vendar je to mogoče kombinirati z več kosi metapodatkov (še posebej, če seja uporabnikov traja dlje časa). Na primer, če naj bi zadevni naslov IP prenašal datoteko 4 GB in samo en račun, ki ustreza temu naslovu IP, je prenesel več kot 1 GB podatkov, bi bilo očitno, kateri račun je kriv. To seveda predvideva, da je prestopnik prenesel celotno datoteko 4 GB in ne le njenega dela (kar ni vedno veljavna domneva).

Scenarij št. 3: Skupni IP (Dnevniki VPN ne vključujejo IP naslova)
To je redek scenarij, vendar nekateri VPN-ji (kot ExpressVPN) hranijo omejene dnevnike metapodatkov, toda edina stvar, ki jih ne beležijo, je vaš IP naslov, ki vam ga je dodelil VPN.

V tem scenariju bi moralo biti teoretično nemogoče uskladiti prijavljeni naslov IP z določenim računom, zaradi česar bi ExpressVPN (in podobni ponudniki) postali pošteno anonimni.

Ali bi kdaj izbrali VPN kategorije 2 za Torrenting?

Mogoče. Poglejte, če so enake stvari, priporočam VPN brez beleženja, če bo bittorrent vaša glavna uporaba VPN, vendar ni vsak ponudnik VPN enak. Nekateri so hitrejši od drugih, imajo boljšo programsko opremo, boljšo podporo strankam itd…

Če so vam všeč lastnosti / cena VPN kategorije 2 in omogočajo hudournike, je v redu, če poskusite njihovo storitev mesec ali dva in preverite, ali vam je všeč. Priporočam samo izbiranje VPN-jev z oceno prijaznosti hudournikov 6 ali več (razvrstitev na lestvici v tem članku)

Skupina # 3: hudournikom prijazno (vodi se nič dnevnikov)

VPN-ji v tej skupini so optimalni za hudournike, vendar so tudi redki. Če želite biti VPN kategorije # 3, morate izpolnjevati naslednja merila:

 1. Dovoli hudournike
 2. Nahajate se v državi, ki za ponudnike VPN ne potrebuje dnevnikov hrambe podatkov
 3. Odločite se, da ne boste hranili nobenih povezav / metapodatkov ali dnevnikov dejavnosti
 4. Ne morete prepoznati računa VPN iz zgodovinskih naslovov IP

Poleg tega bodo številni VPN-ji, prijazni do hudournikov, zagotovili dodatne funkcije, koristne za hudournike:

 • Prednastavljeni odjemalci torrentov z že nameščenimi nastavitvami proxyja (Torguard, BTGuard)
 • Proxy strežniki SOCKS5 so vključeni v VPN (vodniki za nastavitev za Vuze, Deluge, QBittorrent in uTorrent)
 • Dodatne varnostne funkcije (kot je stikalo kill)

Tu je nekaj naših najljubših Torrent Friendly VPN podjetij…

VPN razvrstitve za hudournike (od najboljšega do najslabšega)

Potem smo uvrstili 21 najbolj priljubljenih ponudnikov VPN na svetu od prvega do najslabšega glede na njihovo prijaznost hudournikom. V tej razvrstitvi smo upoštevali več dejavnikov, vključno z:

 • Politika beleženja
 • Dnevniki trajanja se hranijo
 • Hitrost
 • Varnost / šifriranje
 • Dodatki (Kill stikalo, tehnologija z več skoki, brezplačni proxy SOCKS itd.)
 • Politika vračil

Kako uporabljati ta grafikon:
Najboljši možni TorrentScore-ov je 10. Vsak VPN z 9 ali boljšo je optimalno, VPN-ji s 6 ali več pa bodo verjetno dovolj dobri za povprečne uporabnike.

Izogibajte se VPN 4 ali nižji, če nameravate nalagati hudournike več kot enkrat na mesec.

TorrentScore 9-10:
Vsi ti VPN vodijo nič zapisov in uporabljajo skupne naslove IP. Vsi razen AirVPN imajo tudi anonimno proxy storitev SOCKS (nekateri jo vključujejo brezplačno, drugi pa jo prodajajo posebej). Več teh VPN-jev (Torguard, BTGuard) ponuja predhodno konfigurirane odjemalce torrentov z ustreznimi nastavitvami proxy SOCKS.. .

TorrentScore 8+
Vsi ti VPN ne hranijo metapodatkov IP ali vodijo dnevnike metapodatkov, vendar le 24 ur ali manj. Še vedno so zelo anonimni, čeprav večina v območju 8–8,5 nima dodatnih funkcij hudournika, ki jih presega stikalo kill.

TorrentScore 6-7:
Večina teh ponudnikov vodi dnevnike metapodatkov, a ker uporabljajo skupne naslove IP, teoretično ne morejo določiti posebnih računov na podlagi zgodovine torrentov IP. Dovolijo hudournike (nekateri jih omejujejo na določene geografske strežnike). NordVPN je padel na to območje, ker čeprav ne vodijo dnevnikov, dovoljujejo hudournikov in imajo vključeno proxy storitev SOCKS, so njihovi strežniki ponavadi prenatrpani in počasni. Če je vaša povezava pod 10 Mb / s tako, je NordVPN odlična ponudba. Čeprav niso najbolj optimalni za hudournike, morajo VPN-ji v tem obsegu še vedno delovati za vse, razen najbolj hardcore prenosnikov.

TorrentScore Tabela prijaznosti hudournikom

Ponudnik VPN
Dnevniki metapodatkov
Dnevniki so shranjeni za
Politika vračil
TorrentScore
NordVPNNe030 dni10
IPVanishNe07 dni10
Zasebni dostop do internetaNe07 dni10
TorguardNe07 dni9
Proxy.shNe0Noben9
AirVPNNe0Vprašaj9
SlickVPNNe030 dni8.5
CyberghostNe030 dni8.5
ExpressVPNDa (ne IP)7+30 dni8
VPN.ACDa1 dan7 dni8
Skrij.meNe014 dni7
BTGuardNe00 dni7
ibVPNDa7-14 dni15 dni6
SwitchVPNDa1 dan30 dni6
Železna vtičnicaDa7+ dni7 dni5
VyprVPNDa30 dni+3 dni4
PureVPNDa30+ dniNoben3
HidemijaDa3 mesece30 dni1
MočanVPNDa30 dni+5 dni0
TunnelBearDa30 dni+Noben0
Ščit omrežne točkeDa30 dni+30 dni0

Oglejmo si podrobneje zgornji uvrščeni VPNS

Številke ne povedo vedno celotne zgodbe, zato vam bomo podrobneje pogledali, kako smo izbrali najboljših 5 najbolj prijaznih hudournikom VPN-jev s strani TorrentScore.

# 1 – NordVPN (Vključuje proxy SOCKS5 w / VPN)

Slika

Normalna cena – 11,95 USD / m
Najboljša ponudba – 2,75 USD / mesec

NordVPN je vrhunska storitev VPN, ki ne beleži, z a nepremagljiv seznam funkcij.

So edini VPN, ki smo ga našli pri Torrentu & Podpora Netflix / Hulu po ceni pod 6 USD na mesec. Pravzaprav lahko trenutno dobite NordVPN za 2,75 USD / mesec če izkoristite njihovo 3-letno posebno ponudbo.

Tu so glavne funkcije NordVPN:

 • Zero dnevniki. Brez nadzora povezave ali dejavnosti.
 • Torrenti dovoljeni na vseh strežnikih (vendar so nekateri strežniki optimizirani za p2p)
 • Proxy SOCKS5 je brezplačno vključen na 10+ lokacij. Uporabljajte z uTorrent, Vuze itd…
 • Samodejno odblokirajte Netflix, Hulu, HBOGo in 50 drugih storitev pretakanja
 • Mobilna aplikacija za iOS / Android
 • Celoten pregled NordVPN (in vodnik za nastavitev torrentov)

# 2 – IPVanish (vključuje SOCKS5 proxy w / VPN)

Slika

Normalna cena – 10 USD / m
Najboljša ponudba – 6,49 USD / mesec
Pregled: IPvanish pregled

IPVanish je bil naš najvišje uvrščeni torrent VPN leta 2017 (čeprav ga je NordVPN dobil letos). Njihova prijazna storitev hudournikom dosega vse prave note in resnično dosega na enem ključnem področju – hitrosti. Če ste želeli najhitrejši VPN z ničelnim dnevnikom na svetu, izberite IPVanish. Z bližnjimi strežniki smo preizkusili najhitrejše rezultate v hitrosti 100 m / s.

IPVanish ima resnični pravilnik o zasebnosti brez dnevnika, zahvaljujoč dodatku SOCKS5 Proxy in FireStick pa sta dosegla oceno popolnih 10 na njihovem TorrentScore-u.

Glavne lastnosti:

 • Dnevnikov ni shranjenih
 • Neverjetno velike hitrosti
 • Aplikacije za Windows, Mac, iOS, Android, FireStick / FireTV (Kodi koga?)
 • Proxy nocks vključen, Nizozemska lokacija strežnika.

# 3 – Zasebni dostop do interneta (10)

Slika

Normalna cena – 6,95 USD / m
Najboljša ponudba – 3,33 USD / mesec

Zasebni dostop do interneta je legendarna med veteranskimi hudourniki zaradi svoje predanosti zasebnosti svojih uporabnikov in neverjetno nizke cene.

Zaslužili so naše najvišje TorrentScore (10), ker:

 • Bili so eden od prvotnih VPN-jev z ničelnim dnevnikom
 • Dolga leta so se izkazali za zelo prijazne hudournike
 • Hitrosti so trdne (veliko boljše od podobnih cen VPN)
 • Proxy SOCKS5 brez vključitve (vodniki za nastavitev QBittorrent, Deluge in uTorrent)
 • Njihove cene so nižje od vseh primerljivih VPN-jev. Pridobite PIA za 3,33 USD na mesec

Primerjaj: PIA vs. Hidemyass – Torguard – BTGuard – IPVanish

# 4 – Torguard (10)

Slika

Normalna cena – 10 USD / m
Najboljša ponudba – 4,99 USD / mesec

Torguard je podjetje, osredotočeno na hudournike, ki ponuja storitve neaktivnosti VPN in SOCKS5 torrent proxy. Preberite naš Torguardov pregled.

Torguard si je prislužil 2. mesto najvišje TorrentScore (9) ker:

 • Eden od prvotnih VPN-jev z ničelnim dnevnikom
 • Izjemno hudournikom prijazen
 • Zelo hitro. V naših vsestranskih testih je bil hitrejši le IPVanish.
 • Najboljši ponudnik proxy SOCKS5 za hudournike. 5 držav, nič dnevnikov.
 • Torrent / p2p optimizirani strežniki v določenih državah, prijaznim hudournikom.
 • Torrent Proxy Autoconfiguration (ne potrebujete ročne nastavitve proxyja)

Primerjaj Torguard vs. BTGuard (proxy) – Zasebni dostop do interneta

# 5 – Skrij.me (VPN + SOCKS5 Proxy. Brezplačna možnost!)

Slika

Normalna cena: 20 USD / m
Najboljša cena: 5,42 USD / mesec
(1 leto, 1 povezava)

Skrij.me je vrhunska storitev VPN brez beleženja. Njihove cene so višje od večine (če želite zgornji načrt, ki omogoča 5 hkratnih povezav), vendar menim, da imam vsekakor rad (poleg nenatrpanih strežnikov) je dejstvo, da ima vsaka posamezna lokacija strežnika dostop do proxy SOCKS5. Vsako izmed teh lahko uporabite s svojim najljubšim torrent odjemalcem s katerega koli od njihovih 20+ lokacij strežnika.

Hide.me določi posebne strežnike za p2p / hudournike, zato se prepričajte, da se pri hudourniških napakah držijo teh strežniških lokacij (več kot 60% njihovih držav je omogočeno p2p).
Najboljše od vsega je, da ima Hide.me popolnoma brezplačno preizkusno možnost (čeprav na brezplačnem načrtu ni dovoljenih nobenih hudournikov.

Nekaj ​​VPN-jev, ki jih nikoli ne bi smeli uporabljati za hudournike

Številne glavne storitve VPN se namigujejo ali preprečijo hudourniške blokade v njihovem omrežju. Večina teh hrani dnevnike, ki jih bodo običajno predali na zahtevo (slabo za zasebnost). Tu so najbolj priljubljeni VPN-ji, ki jih ne bi smeli uporabljati, če pogosto nalagate hudournike.

Hola VPN

Hola se ne sme uporabljati za hudournike (ali kakršne koli druge namene v zvezi s tem). Potem ko je bilo ugotovljeno, da Hola prodaja pasovno širino svojih strank za uporabo v napadih na Botnet, se je njihova priljubljenost povečala. Toda nekateri so zaljubljeni v idejo “Brezplačno.” Ne uporabljaj Hola. Resno. Če je cena težava, izberite eno od teh poceni možnosti.

TunnelBear VPN

Medvedji tunel je dobro znan ponudnik VPN (zahvaljujoč svojemu brezplačnemu načrtu), vendar niso prijazni hudournikom. Na njihovi spletni strani nismo našli nobenih posebnih informacij, ki omenjajo hudournike, kar je ponavadi pokazatelj, da protokola ne podpirajo.

Starejša različica spletnega mesta TunnelBear je posebej zapisala, da so hudourniki niso bili dovoljeni. Stran si lahko še vedno ogledate s pomočjo povratnega stroja.
Tudi ta nit Frostwire ugotavlja, da Tunnelbear posebej blokira nalaganje torrentov.

MočanVPN

MočanVPN je hitra, zanesljiva storitev VPN in odlična izbira za pretakanje videoposnetkov (še vedno so združljivi z Netflixom). Kljub temu njihov TOS navaja, da so p2p / hudourniki prepovedani, zato se jim je najbolje izogniti, če je to predvidena uporaba.

Posodobitev leta 2017: StrongVPN je močno spremenil njihove storitve, zasebnost in hudourniške politike. Kaže, da je StrongVPN zdaj ponudnik VPN, ki ne beleži, in omogočajo neomejen p2p / hudourništvo.

ZenMate

ZenMate je po zaslugi brezplačne razširitve VPN brskalnika in ‘demo’ načrta, ki omogoča brezplačno (čeprav počasno) storitev VPN, ena izmed najbolj priljubljenih storitev za odblokiranje na svetu. Zenmate ponuja tudi vrhunsko (plačano) VPN storitev z odličnimi hitrostmi, vendar v svojih Pogojih storitve izrecno prepovedujejo p2p / hudournike.

Ščit omrežne točke

Hotspot Sheild se je sprva začel kot brezplačno šifrirano razširitev brskalnika proxy. Zdaj so se preselili in ponujajo celovito storitev VPN, vendar ne dovoljujejo hudournikov. Če poskusite prenesti hudournike z zaščitnim mestom, bodo blokirani ali pa bo vaš račun trajno prepovedan (brez vračila).

Opera VPN

Opera je v svoj priljubljeni spletni brskalnik leta 2017 dodala brezplačen VPN, vendar v resnici ni VPN, saj dejansko ne šifrira prometa zunaj spletnega brskalnika. Čeprav lahko vaš ISP prepreči, da bi obiskali PirateBay, jih ne bo mogel videti, kakšne torrent datoteke dejansko prenašate. In OperaVPN ne bo skrival vašega torrent IP-naslova, zato bodo kolegi videli svoj resnični naslov IP (sploh ni varen).

Vse brezplačne storitve VPN

Mit o brezplačnem VPN-ju za hudournike smo že pokrili. Kolikor nam je znano, to ni en sam brezplačen ponudnik VPN, ki omogoča dostop do hudournikov v njihovem omrežju. Večina bo blokirala ali preusmerila hudourniški promet, račun pa boste verjetno prepovedali. To vključuje storitve, kot so: Cyberghost (brezplačna različica), Hide.me (brezplačna različica) in Tunnelbear.

Nekaterim je uspelo prenesti hudournike na nekaj SoftEther strežnikov, vendar prosim, ne storite tega. Njihovi pogoji izrecno prepovedujejo P2P promet, njihove hitrosti pa so tako ali tako precej počasne.

Druga glavna težava pri brezplačnih storitvah VPN je, da skoraj ves čas vodijo dnevnike (vaše zgodovine povezav in tudi morebitnih spletnih aktivnosti). Ti dnevniki bodo pogosto prevračani z minimalnim odporom, če jih bo kdo zahteval na podlagi vašega torrent IP naslova.

Bodite pametni, uporabite pravi Torrent VPN, kot je zasebni dostop do interneta (samo 3,33 USD / mesec!)

Dodatni viri / vodniki

Na tej spletni strani imamo na voljo več informacij, s pomočjo katerih lahko izberete idealen VPN za hudourništvo, kako dosežete najboljše možne hitrosti in kako konfigurirate svojo torrent programsko opremo za optimalno varnost. Uživajte!

In P.S. če imate blog, spletno mesto ali račun na twitterju, nam bo všeč, če na tej strani delite povezavo do svojega najljubšega vodnika / članka ali ga delite s prijatelji z uporabo socialne vrstice na levi strani. Hvala!

Vodniki

Nastavitev proxy / VPN / šifriranja za Vuze
Nastavitev proxy / VPN / šifriranja za uTorrent
Nastavitev proxy / VPN / šifriranja za Deluge
Nastavitev proxy / VPN / šifriranja za QBittorrent

SOCKS proti HTTPS proxyjem
Kako preveriti svoj IP naslov torrent
Kako preprečiti hudourniško gnečo

Izberite

VPN vs. Proxy (ali oba) za hudournike
SOCKS proti HTTPS proxyjem
Zasebni dostop do interneta proti Torguardu
Zasebni dostop do interneta v primerjavi z BTGuardom
Torguard vs. BTGuard (proxy)
Zasebni dostop do interneta v primerjavi z IPVanish
Сігналы абмеркавання

Сігналы абмеркавання

Ocene

Zasebni dostop do interneta
Torguardov pregled
Proxy.sh Pregled
IPVanish pregled
Сігналы абмеркавання

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map