Najboljša storitev VPN za Avstralijo

Izbira najboljšega VPN-ja za Avstralijo

Če ste Aussie, ki išče VPN, vas imamo pokrito! Najpomembnejši dejavniki, ki jih morate upoštevati pri izbiri najboljšega VPN-ja za Avstralijo, so: hitrost in lokacije strežnika. Kot otoška država na stotine ali tisoče kilometrov od najpogostejših lokacij strežnika VPN smo sestavili ta seznam naših najboljših VPN izbir za Avstralce.

Izbira VPN-ja za Avstralijo: pomembni dejavniki

Naš seznam VPN-jev je bil namensko razdeljen, tako da, če iščete pretakanje Netflixa v Avstralijo ali samo nalaganje torrentov, imamo popoln predlog.

Upoštevali smo tudi nekaj dejavnikov, ki so še posebej pomembni bodočim strankam VPN s sedežem v Avstraliji: hitrost in lokacije strežnika.

Hitrost:
Kadar koli se povežete s strežnikom VPN zunaj Avstralije (kar bo verjetno večino časa), bodo vaši podatki prevozili tisoče kilometrov nazaj do strežnika VPN. Praviloma morajo nadaljnji podatki potovati počasneje (predvsem zaradi izgubljenih paketov podatkov, ki jih je treba zameriti)

Če k temu dodate dejstvo, šifriranje VPN prevzame tudi pasovno širino, Ključno je izbrati hitrega ponudnika VPN da bi zagotovili največjo korist od vaše razpoložljive pasovne širine (hitrosti). Zaradi tega smo izključili počasnejše VPN, ki niso dobro prilagojene strankam s sedežem v Avstraliji.

Lokacije strežnika:
Čeprav se verjetno najpogosteje povezujete s strežniki VPN v Združenih državah, Veliki Britaniji in Evropi, menimo, da je pomembno, da imajo avstralski VPN uporabniki tudi dobre možnosti lokalnih strežnikov bodisi v Avstraliji ali vsaj na Novi Zelandiji ali v Azijo.

Tako smo izbrali ponudnike VPN z najboljšimi lokacijami strežnikov v bližini Avstralije.

Namen:
Nekateri VPN-ji so bolj primerni za namene, ki zahtevajo močno anonimnost (kot hudourniki). Drugi z bliskovito hitrostjo in na desetine lokacij strežnikov so kot nalašč za pretakanje medijev in deblokiranje spletnih mest, kot so YouTube, Hulu, Netflix, BBC in še več.

Ko navajamo ponudnike VPN, omenimo tudi, za katere namene so najbolj primerni. Kar nekaj jih je dobro prilagojenih nesorazmernim uporabam in kot nalašč za naročnike, ki želijo VPN uporabljati v več namenov.

Večnamenski VPN-ji za Avstralijo

Ti ponudniki VPN so različnih ponudb Jack-of-all. Ponujajo močne funkcije anonimnosti, zaradi česar so odlične za hudournike in visoke hitrosti, zaradi katerih so popolne za druge namene, kot je HD video streaming.

IPVanish

Slika

7-dnevna politika povračila

IPVanish je eden izmed najhitreje rastočih ponudnikov VPN na svetu z več kot 100 lokacijami strežnikov. Še bolje je, da je matično podjetje v širitev podatkovne infrastrukture vložilo več kot 200 milijonov dolarjev, zato IPVanish svojim uporabnikom dosledno zagotavlja hitrejše hitrosti kot skoraj katerikoli drug VPN.

IPVanish ne ohranja dnevnikov VPN zaradi česar so popolni za hudournike (v svojem omrežju dovoljujejo hudournike in uporabnikom nismo slišali nobenih poročil o DMCA).

Lokacije avstralskega strežnika:
IPVanish ima v Avstraliji 3 lokacije strežnika (ali neposredne bližine). Imata 2 strežnika v Sydneyu in 1 v Aucklandu na Novi Zelandiji, tako da imate odlične možnosti lokalnih strežnikov.

Zasebni dostop do interneta

PIA torrent VPN za Avstralijo

Cenitev:
1 mesec – 6,95 USD / mesec
1 leto – 3,33 USD / mesec

Obiščite spletno mesto

Zasebni dostop do interneta si zasluži omembo zasebnega VPN-ja za avstralske uporabnike (kljub dejstvu, da še nimajo strežnikov v Avstraliji), ker njihova storitev VPN deluje tako dobro v smislu varnost, anonimnost in hitrost da so po našem mnenju postali industrijski standard, po katerem se presojajo druge VPN.

Najboljše lastnosti

 • Brez dnevnikov. Obdobje.
 • Dovoljeni hudourniki Zelo prijazen hudournikom.
 • Hitro pospeši
 • 256-bitno šifriranje
 • Vključuje brezplačno proxy storitev
 • Mobilni VPN za Android / iPhone
 • VPN Kill Switch (odlična zaščitna funkcija)

Zasebni dostop do interneta je tudi eden najbolj dostopnih VPN-jev na svetu. Mesečne cene znašajo le 6,95 dolarja in lahko prihranite več kot 50% pri enoletni naročnini, ki znaša le 3,33 USD / mesec

VPN-ji za pretakanje HD video v AUstralia

Če iščete VPN za deblokiranje spletnih mest, kot so Hulu, Netflix, HBOGo itd., Za pretakanje in predvajanje HD videov v Avstralijo, so ti VPN-ji odličen kraj za začetek.

Upoštevajte, da mnogi od teh VPN-jev vodijo dnevnike povezav VPN (resnično le težava pri pogostih prenašalcih torrentov). Nekaj ​​teh VPN stanovanj ne dovoljuje hudournikov v njihovem omrežju. Če prenesete veliko hudournikov, vendar še vedno želite dobro predvajanje videoposnetkov, je bolje, da izberete enega od zgoraj naštetih namenskih VPN-jev.

VyprVPN

Avstralija VPN VyprVPN

Obiščite spletno mesto

VyprVPN ki jo je ustvarilo podjetje Golden Frog, je vrhunska storitev VPN s strežniki v več kot 40 državah. Ponujajo 256-bitno šifriranje, opcijsko “Stealth” VPN tehnologijo za izogibanje cenzuri in izogibanju požarnim zidom ter najvišjo hitrost v svojih omrežjih zasebnih strežnikov VPN.

Glavne lastnosti:

 • 256-bitno šifriranje
 • Strežniki VPN v lasti, ne izposoja. Večja varnost.
 • Velike hitrosti
 • Na voljo so 4 VPN protokoli, vključno s “Chameleon” prikrita VPN
 • Odlična mobilna aplikacija za iOS & Android
 • 3 strežniki v Avstraliji, 1 na Novi Zelandiji
 • Prihaja z brezplačno storitev šifriranja v oblaku.
 • Prihranite 50% svoj prvi mesec

Lokacije strežnika:
VyprVPN
ima strežnike po vsej azijsko-pacifiški regiji, od tega 3 v Avstraliji.

Čisti VPN + brezplačni pametni DNS

PureVPN Avstralija VPN

Pridobite PureVPN

Strežniki v več kot 60 državah
7 strežnikov v Avstraliji
Brezplačno SmartDNS
Cena od 4,16 USD / mesec

PureVPN ima enega največjih odtisov v Avstraliji katerega koli ponudnika VPN. Imajo ogromno 7 avstralskih strežnikov VPN razdeljen med Sydney in Brisbane. V bližini imajo tudi dodatne strežnike na Novi Zelandiji, Filipinih in v Indoneziji.

PureVPN omogoča uporabnikom 5 sočasnih VPN povezav na 1 račun, tako lahko en račun VPN delite z vso družino ali skupino prijateljev.

Bonus: Brezplačni pametni DNS
PureVPN za omejen čas brezplačno vključuje storitev SmartDNS pri vsakem nakupu VPN. SmartDNS je tehnologija, ki omogoča pretakanje geo-blokiranih video storitev (kot so Hulu, Netflix, HBOGo itd.) Neposredno v vaš računalnik, ne da bi potrebovali VPN ali tretji strežnik pary. To pomeni, da boste morali izkoristiti polno pasovno širino za najvišjo kakovost videoposnetkov HD. Izkoristite bonus SmartDNS in prihranite 65% na 1 leto PureVPN!

Ta ponudba je bila ob objavi še vedno na voljo, vendar ne vemo, kdaj / če bo PureVPN ponudbo ukinil.

HideMyAss VPN

Hidemyass 8 Australia VPN strežniki

Cenitev:
1 mesec – 11,52 USD / mesec
12 mesecev – 6,55 USD / mesec

Prihranite 43% na 1 leto

Hidemija je eden najbolj znanih VPN-jev na svetu. To je zato, ker so uspešni na treh ključnih področjih:
 • Ogromno število lokacij strežnika
 • Odlična programska oprema VPN. Število dodatnih funkcionalnosti
 • Hitro pospeši

HidemyAss ima strežnike neverjetno 105 držav po vsem svetu, vključno z 12 strežniškimi lokacijami v Oceaniji in 8 strežnikov v Avstraliji.

Programska oprema VPN je drugačna in ponuja hitrostne preizkuse programske opreme, razvrščanje strežnikov, varno tehnologijo vezave IP in pametno izbiro strežnika.

Ker vodijo dnevnike povezav (po zakonu Združenega kraljestva), niso najboljša izbira za hudournike, vendar so odlična izbira za večino namenov VPN, zlasti za pretakanje geoblokiranih videoposnetkov v Avstralijo.

Najboljši avstralski VPN-ji za hudournike

Torguard VPN + Torrent proxy

Torguard anonimni VPN s strežniki australia

Torguardova cena:
1 mesec – 9,99 USD / mesec
12 mesecev – 5,00 USD / mesec
7-dnevna brezplačna preizkusna različica

Obiščite Torguard

Torguard je svoje storitve prilagodil potrebam Bittorrentovih uporabnikov. V svojo VPN programsko opremo so vključili kritične varnostne funkcije, vključno dns zaščita pred puščanjem in a VPN Kill stikalo.

Torguard ne vodi nobenih dnevnikov.
Zaradi tega je idealen VPN za hudournike. Poglejte, zakaj.

Lokacije strežnika:
Torguard ima strežnike VPN v Avstraliji in še 41 drugih državah, ki vam omogočajo velik svetovni odtis.

Proxy storitev
Poleg anonimne storitve VPN Torguard ponuja tudi proxy storitev, posebej prilagojena potrebam uporabnikov bittorrentov. Imajo več kot 10 lokacij proxy strežnika (vse brez dnevnikov) in nudijo brezplačno programsko opremo, ki bo takoj namestite pravilne nastavitve proxyja v vaš najljubši odjemalec VPN. Ročna konfiguracija ni potrebna.

Popusti:
Torguard ponuja znaten popust pri nakupu enoletne naročnine ali pakiranju VPN in proxy storitev skupaj. Preverite trenutne ponudbe s popustom.

Ta razdelek je bil zdaj spremenjen v celoten članek o hudourništvu v Avstraliji. Čeprav je Torguard še vedno odlična možnost, smo identificirali več drugih hudournikom prijaznih ponudnikov VPN, ki so morda stroškovno učinkovitejši.

ibVPN

IBVPN australia vpn za prenos hudournikov

IBVPN Cena (Hudournik)
1 mesec – 4,95 USD / mesec
1 leto – 3,08 USD / mesec

IBVPN Cena (Končno)
1 mesec – 10,95 USD / mesec
1 leto – 6,91 USD / mesec

Obiščite IBVPN

IBVPN ima strežnike v več kot 30 državah, vključno z Avstralijo in Novo Zelandijo.

Na svojih strežnikih omogočajo hudournike in v več državah imajo namenjena mesta strežnika p2p (torrent). IBVPN ne vodi dnevnikov aktivnosti in rutinsko uničuje njihove začasne dnevnike povezav.

Torrent VPN paket samo 3,08 USD / mesec
Eden od razlogov, da se uporabniki odločijo za IBVPN, je njihova cenovna dostopnost. 1 leto storitve VPN s torrent paketom IBVPN stane samo 36,95 USD (3,08 USD / mesec)

Brezplačna storitev proxyja & SmartDNS je vključen *
IBVPN-ov vrhunski VPN paket vključuje brezplačen dostop do proxy storitev (kot nalašč za anonimizacijo vaših hudournikov, medtem ko preostali del vašega internetnega prometa običajno usmerjate.

Vključujejo tudi svojo storitev iDDNS smartDNS, ki olajša odklepanje geoblokiranih storitev pretakanja brez potrebe po povezavi z VPN.

Drugi viri

V tem članku smo naklonjeni storitvam VPN, ki imajo strežnike v Avstraliji in bližnjih državah, vendar morda lokalni strežniki za vas niso bistveni, zato je morda vredno preveriti druge ponudnike VPN.

Ko izbirate popoln VPN za svoje potrebe, se prepričajte najprej se osredotočite na varnost in zasebnost, še posebej, če kupujete VPN za prenos hudournikov.

Če želite podrobne informacije o najboljših anonimnih storitvah VPN, pa tudi hitrosti, ocene in še več, si oglejte naše VPN preglede..

Tu je še nekaj člankov, ki bi se vam lahko zdeli koristni:

Ocene
Zasebni dostop do interneta
Torguard
Proxy.sh
Hidemija
IPVanish
IBVPN
Primerjave VPN
Torguard proti BTGuard
IPVanish vs. Hidemyass
IPVanish vs. PIA
PIA proti IBVPN
PIA proti Proxy.sh
VPN & Bittorrent Članki
Popolnoma anonimen vodnik po bittorrentu
Najboljši VPN brez dnevnikov
VPN vs. Proxy storitev
Kaj so dnevniki VPN?
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map