“Najhitrejši VPN-ji za hudourništvo” (w / hitrosti za dokazovanje!)

Najhitrejši VPN-ji za hudournike & P2P

Je hitrost pomembna za vas? Če si kaj takega kot jaz, hitro je VSE. Vsak delček hitrosti želim iztisniti iz internetne povezave. Ti najhitrejši VPN-ji, ki omogočajo hudournike.


Z njimi lahko blokirate zatiranje Irent Torrent, zaščitite svojo zasebnost in šifrirate spletno aktivnost, vendar niso vse VPN storitve dovolj hitre, da bi lahko upravljale mojo podatkovno povezavo 50 Mb / s. V tem članku bomo pogledali tiste, ki so…

V tem članku vam bom pokazal, kako lahko preprosta storitev VPN z enim klikom:

 • Povečajte hitrosti hudournika
 • Odpravite potrebo po ročnem posredovanju vrat
 • Blokiranje droženja vašega ponudnika internetnih storitev (internetnega ponudnika)
 • Anonimno šifrirajte vse svoje podatke in vse, ki jih želite navesti.

3 hitri ponudniki VPN brez dnevnika (odličen za hudournike)

IPVanish Najhitrejši torent vpn

Brez dnevnikov
Pospeši 60mbps+
Tako nizkih 6,49 USD / mesec
Prihranite 46% za 1 leto IPVanish

Dovoljeni hudourniki
Priložena aplikacija IOS / Android
Strežniki v več kot 70 državah
IPVanish pregled
7-dnevna preizkušnja brez tveganja

Zasebni dostop do interneta hitri hudourniki

Brez dnevnikov
Pospeši 50mbps+
Tako nizkih 3,33 USD / mesec
Prihranite več kot 50% z enoletnim načrtom

Dovoljeni hudourniki
Priložena aplikacija IOS / Android
Strežniki v 11+ državah
Zasebni pregled dostopa do interneta
7-dnevna preizkušnja brez tveganja

Anonimni hudourniki ExpressVPN

Brez dnevnikov
Pospeši 60mbps+
Tako nizkih 8,32 USD na mesec
Prihranite 35% za 1 leto ExpressVPN

Dovoljeni hudourniki
Priložena aplikacija IOS / Android
Strežniki v več kot 50 državah
Pregled V kratkem!
30 dnevna preizkušnja brez tveganja

Kaj povzroča slabe hudournike?

Obstaja več razlogov, da se vaš hudourniki prenašajo počasneje, kot bi morali. Tu je nekaj najpogostejših:

Razlog št. 1: Utripajo vas
Internetni ponudniki po vsem svetu zdaj aktivno zavirajo podatkovne povezave svojih strank. To pomeni, da selektivno ciljajo na določene vrste podatkov (torrenti, Video, Youtube, Netflix itd.) In prisilijo te vrste podatkov, da nalagajo veliko počasneje, kot bi morale.

Torrent Downloads / Bittorrent je eden najpogostejših protokolov “Throttled”, ker uporablja toliko pasovne širine (in pasovna širina stane vaš ISP-denar).

Na srečo VPN zlahka prepreči, da bi vaš ISP dušil hudournike!
Vaš ponudnik internetnih storitev ne sme upočasniti celotne podatkovne povezave (plačujete za določeno hitrost). Ker VPN šifrira vse vaše podatke, vaš ponudnik internetnih storitev ne more videti, kateri konkretni protokoli uporabljate, in zato ne more ustavljati določenih protokolov (kot je bittorrent).

Za dodatne informacije: Naučite se, kako ustaviti hrupno gnečo ali se samo prijavite na IPVanish, čudovita rešitev za drobljenje VPN z enim klikom.

Razlog št. 2: Težave s posredovanjem pristanišč

Če so hudourniki neverjetno počasni, obstaja velika možnost, da imate težave s posredovanjem pristanišč

Kaj je posredovanje vrat?
Vsak protokol v vašem računalniku deluje na svojem lastnem pristanišču (kot na kanalu). Tako vaš računalnik ve, kateri dohodni podatki spadajo v kateri program. Težava je v tem, da morajo vsi podatki najprej skozi vaš usmerjevalnik. Če je v usmerjevalniku priključenih več naprav, morda ni prepričan, katere podatke / vrata naj posreduje vsakemu določenemu računalniku. To lahko povzroči ozka grla in počasnejše hitrosti.

Če želite to odpraviti, morate običajno v nastavitvah usmerjevalnika nastaviti ročna pravila za posredovanje vrat, ki jih usmerjevalniku povedo, katera vrata je treba posredovati na določen notranji naslov IP (vaš računalnik). Na tem spletnem mestu so odlični priročniki za nastavitev portala, ki vam pokažejo, kako ga nastaviti za svoj specifični model usmerjevalnika.

VPN popolnoma odstrani potrebo po posredovanju vrat!
Storitev VPN bo šifrirala vse podatke, ki potujejo v usmerjevalnik in iz njega. Ti podatki prehajajo naravnost skozi vaš usmerjevalnik na strežnik VPN. Vsi dohodni podatki potekajo prek usmerjevalnika na enak način in se usmerijo neposredno v vaš računalnik.

Ker so podatki šifrirani, usmerjevalnik ne more videti posameznih vrat, zato se jim ni treba odločiti, katera vrata pripadajo obrabi. Vsi podatki VPN gredo neposredno v vaš računalnik. To bo močno pospešilo vaše hudournike, če bodo počasni.

Nekateri ponudniki VPN, kot je zasebni dostop do interneta, vam celo dovolijo, da določite, na katera vrata želite, da se vpne promet VPN, samo v primeru, da vaš usmerjevalnik ne omogoča enostavnega prehoda VPN. Na ta način morate v računalnik namesto številnih posredovati samo 1 številko vrat.

Razlog št. 3: Wifi je počasnejši
Skoraj nikoli ne dosežete enake hitrosti preko wifija, kot jo izvajate prek neposredne povezave. To je zato, ker se lahko paketi podatkov, poslani prek wifija, zlahka izgubijo ali napačno uporabijo. S tem se hitrosti močno zmanjšajo.

Nekaj ​​stvari, ki lahko upočasnijo vaš wifi:

 • Razdalja – dlje kot boste oddaljeni od usmerjevalnika, počasnejše bodo hitrosti
 • Ovire – stene, police in omare ovirajo wifi in upočasnijo vaše hitrosti
 • Vmešavanje – vse vrste brezžičnih izdelkov v vašem domu delujejo na istem frekvenčnem spektru kot brezžični internet. Kot so: brezžični telefoni, daljinski upravljalniki in mikrovalovne pečice lahko zagozdijo brezžične signale in povzročijo počasnejše hitrosti.

Kaj je VPN in kako deluje?

V teh dneh je uporaba VPN (Virtual Private Network) neverjetno preprosta. Večina večjih ponudnikov VPN-ja ima programsko opremo, ki je enostavna za uporabo, s katero lahko šifrirate internet s samo enim klikom. Dejanska tehnologija, ki stoji za VPN, pa je neverjetno zapletena.

Kaj je VPN ?:
Navidezno zasebno omrežje je na najpreprostejši ravni povezava med računalnikom in oddaljenim podatkovnim strežnikom (ali oddaljenim omrežjem). Vsi podatki, ki se prenašajo med računalnikom in strežnikom, so šifrirani (kodirani) z izjemno naprednimi algoritmi za šifriranje, s katerimi zagotovite, da jih nihče, ki prestreže vaše podatke, ne more prebrati ali videti, kaj počnete v spletu (vaš ponudnik internetnih storitev je primer).

Zakaj je VPN izjemno koristen za nalaganje hudournikov

VPN na ravni potrošnikov zagotavlja dve glavni prednosti:

 1. Šifriranje podatkov
 2. Anonimni IP naslov (spletni strežniki in hudourniki torrentov vidijo ip svojega VPN-ja, ne svojega)

Šifriranje podatkov:
Ker dobra storitev VPN vaše podatke šifrira z vojaškim šifriranjem, tudi vaš ponudnik internetnih storitev (kabelska družba, univerzitetno omrežje itd.) Ne more prebrati vaših podatkov ali videti, kaj prenašate.

To preprečuje:

 • Droženje (ne morejo selektivno upočasniti vaše hitrosti)
 • Spremljanje (ne vidijo, katera spletna mesta obiščete)
 • Beleženje (ne vidijo, katere datoteke ste prenesli)

Anonimni naslov IP:
Vaš IP naslov je viden vsem vrstnikom v vsakem hudourniškem roju, v katerem sodelujete. Če ne uporabljate storitve anonimizacije, kot je VPN, lahko vaš torrent IP naslov sledite neposredno k vam.

VPN vam omogoča anonimni naslov IP, ki ga ni mogoče neposredno slediti vam ali vaši internetni povezavi. Še bolje je, da lahko anonimni naslov IP kadar koli spremenite. Preberite naš vodnik za anonimne hudournike za več informacij.

Izbira pravega (hitrega) VPN-ja za hudournike

Dva najpomembnejša dejavnika pri izbiri torrent VPN sta:

 1. Zasebnost / anonimnost / varnost
 2. Hitrost (kako hiter je VPN)

Zasebnost:
Nekateri VPN ponujajo veliko večjo zaščito zasebnosti in anonimnost kot drugi. Kadar gre za izbiro torrent VPN-ja, priporočamo, da izberete takšnega s pravilnikom brez dnevnika, kot so tisti, predstavljeni v tem članku.

Neregistriranih VPN-jev je malo in so daleč med njimi, vendar vašo zasebnost dvignejo na naslednjo raven, tako da ne shranijo dnevnikov VPN, niti začasnih dnevnikov povezav (dohodnih / odhodnih IP naslovov) in nikoli ne beležijo ničesar, kot so poizvedbe DNS, obiskana spletna mesta, ali prenesenih datotek.

Hitrost:
Pri izbiri VPN-ja za hudournike želite, da je hiter. Želite, da hitrosti prenosa torrentov ostanejo skoraj enake (ali se morda celo povečajo, tudi če vas je ponudnik internetnih storitev ugasnil).

Resnica je, da niso vse storitve VPN ustvarjene enakovredno, nekatere pa preprosto nimajo tehnologije, zmogljivosti pasovne širine ali želje, da bi svojim naročnikom zagotavljale najvišje hitrosti. Nekateri VPN so navadni hitreje kot drugi. Spodaj so naši najljubši hitri VPN-ji za bittorrent.

IPvanish VPN

IPVanish VPN

Prednosti IPVanish

 • Najhitrejši hitrosti
 • Podatkovno omrežje prve stopnje
 • Politika ničelnih dnevnikov
 • Dovoljeni hudourniki
 • 256-bitno šifriranje
 • Desktop / Mobile App
 • Strežniki v več kot 70 državah
 • 7-dnevna politika vračila

Preberite naš IPVanish pregled

Pridobite IPVanish

IPVanish je elitni VPN, ko gre za hitrost in zmogljivost. V lasti enega največjih podjetij ponudnikov CDN na svetu imajo dostop do podatkovnih omrežij tier-1, ki se drugim VPN-jem ne morejo ujemati. Rezultat? Hitrejše hitrosti.

Poleg tega, da je hiter VPN, IPVanish je zelo prijazen hudournikom in so resnični ponudniki VPN “brez dnevnika”. Dnevnikov povezav sploh ne vodijo.

IPVanish ima več lokacij strežnika kot skoraj katerikoli drug ponudnik VPN. Dobite dostop do strežnikov VPN z enim klikom v več kot 70 držav po vsem svetu. Kjer nas je hitrost IPVanish-a res navdušila, je na mednarodnih strežnikih.

Obstaja veliko VPN-jev, ki lahko na strežniku dosežejo povezavo 50 Mbps na strežniku 100 milj, IPVanish pa je na strežnikih na drugem koncu sveta lahko dosegel 30+ mbps hitrosti..

Rezultati preskusa hitrosti IPVanish

IPVanish test hitrosti hudournika Los Angeles, CA

IPVanish – strežnik Los Angeles, ZDA

IPVanish test hitrosti hudournika Melbourne, Avstralija

IPVanish – Melbourne, Avstralija strežnik

Zasebni dostop do interneta

Slika

Najboljše lastnosti PIA:

 • Hitro pospeši
 • Pravilnik o “ničelnih dnevnikih”
 • Zelo ‘hudournikom prijazen’
 • 256-bitno šifriranje
 • Brezplačen proxy vključen!
 • Desktop / Mobile App
 • 7-dnevna politika vračila
 • Preberite naš pregled PIA

Pridobite PIA za 3,33 USD na mesec

Zasebni dostop do interneta je verjetno naš najpogosteje omenjeni ponudnik VPN na tej spletni strani. Zakaj vprašaš?

Ker je PIA skoraj popoln torrent VPN. Poleg tega, da je pravi VPN ponudnik za nejavljanje, so tudi izredno prijazni hudournikom (nismo slišali, da je bil račun preklican zaradi torrent aktivnosti) in ker ne vodijo nobene evidence o uporabi, je vaša spletna dejavnost v bistvu neopazljiv.

Zasebni dostop do interneta je dokaj hiter. Uporabljajo strežniške grozde v 11 državah po vsem svetu za zagotavljanje neverjetno velikih hitrosti in hudournikov do njihovega resnično velikega števila naročnikov.

Če to ni bilo dovolj, ima tudi PIA najcenejši paket VPN najvišjega nivoja katerega koli anonimnega ponudnika VPN. Z enoletno naročnino (predplačilo) stane samo zasebni dostop do interneta 3,33 USD / mesec

Rezultati zasebnega testiranja hitrosti dostopa do interneta

Slika

HIA test PIA – Los Angeles, ZDA strežnik

Slika

HIA test hitrosti – Zürich, strežnik Switzlerland

Zaključek

Uporaba hitrega VPN lahko dramatično pospeši vaše hudournike. Dodana šifriranje vam bo pomagalo, da se prenosi hudournikov skrijejo pred ponudnikom internetnih storitev in vam ponudi anonimni IP naslov v rojih hudournikov.

Na svetu je dobesedno 100 ponudnikov VPN, desetine pa jih trdijo, da so “najhitrejše”. Pomembno je, da pri iskanju hitrega torrent VPN upoštevate nekaj dejavnikov:

 • Kakšna je politika beleženja
 • Kakšna je hudourniška politika
 • Programska oprema je dobra / enostavna za uporabo
 • Ali je na voljo s stikalom kill ali drugimi varnostnimi funkcijami

Če želite še nekaj predlogov za dobre VPN-je za torrent, si oglejte naš najboljši VPN-jev 2014 za Torrents.

Prav tako ni slabo izkoristiti prednosti Preizkusno obdobje brez tveganja ki jih nekateri ponudniki VPN (prek garancije za vračilo denarja) ponujajo, da najdejo tisto, ki vam je res všeč.

Lahko pa preprosto kupite enomesečno storitev po dostopnem VPN, kot je zasebni dostop do interneta, in če ni ravno tisto, kar iščete, naslednji mesec poskusite z drugo storitvijo..

Drugi koristni članki:
Kako anonimno uporabljati uTorrent
Kako uporabljati Vuze Anonimno
Naš vodič po anonimnih hudournikih
Proxy ali VPN: Kar je bolje za anonimne torrente?
Naša ostala VPN mnenja:
Zasebni pregled dostopa do interneta
Torguard VPN in proxy pregled
&# 65279; Pregled proxy.sh&# 65279;
Pregled nevidnega brskanja VPN
Primerjava VPN: IPVanish in zasebni dostop do interneta
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map