NordVPN pregled & Vodnik za hudournike

NordVPN je podjetje Zero-Log VPN s sedežem v Panami. To je prijazna VPN storitev, vsi načrti pa vključujejo neomejeno pasovno širino na strežnikih v 30+ državah. V vseh načrtih dobite tudi proxy storitev Socks5, ki se odlično obnese pri vseh večjih odjemalcih torrentov (uTorrent, Vuze, Deluge itd.). NordVPN je še vedno združljiv z Netflixom (eden redkih).

Naše NordVPN pregled se bo globoko potopil v njihovo storitev s stališča uporabnika hudournika / souporabe datotek. Analizirali bomo njihovo politiko zasebnosti, varnost, funkcije in drugo.

Imamo tudi navodila za nastavitev, ki vam natančno prikazujejo, kako uporabljati NordVPN za hudourništvo.

NordVPN ima 30-dnevno jamstvo za vračilo kupnine, kar pomeni, da lahko njihovo storitev preizkusite cel mesec v osnovi brez tveganja..

Najboljša ponudba: Prihranite 72% in pridobite NordVPN za 3,29 USD / mesec w / kupon: WINTERDEAL

Profil NordVPN

Programska oprema NordVPN

Programska oprema VPN NordVPN (prikazana različica Windows)

NordVPN Pregled: Funkcije

 • Zero dnevniki: Največja zasebnost. (Idealno za hudournike)
 • Šifriranje OpenVPN do 256-bit (enako moč kot ameriška vojska)
 • Združljivo z Netflixom: Eden redkih ponudnikov, ki ga Netflix ne blokira
 • Programska oprema NordVPN po meri: Na voljo za Mac / Windows / iOS / Android
 • Socks5 Proxy vključeno: Spremenite IP naslov vašega torrent odjemalca
 • Neomejena pasovna širina / hitrosti
 • 6 hkratna povezava: Zaščitite 6 naprav / računalnikov hkrati!
 • Torrents / P2P Dovoljeno: NordVPN ima namenske lokacije strežnika p2p

Glavni razlogi za izbiro NordVPN

Vsestranska rešitev, odlična za hudournike: NordVPN ima vse funkcije zasebnosti in varnosti, ki bi jih želeli za hudournike. Politika zasebnosti Zero-log, storitev Socks5 + VPN, neomejena pasovna širina, programska oprema VPN po meri in odlični vodniki za nastavitev, ki vam bodo pomagali pri konfiguriranju vseh naprav. NordVPN ima sedež v Panami (zatočišče zasebnosti, podobno kot Švica).

Deluje z Netflixom: Funkcija “SmartPlay” NordVPN je kot vgrajena SmartDNS, ki omogoča dostop do vseh vaših najljubših storitev pretakanja (vključno z Netflixom) s katerega koli mesta strežnika.

Pregled NOrdVPN: Programska oprema

Programska oprema za namizni računalnik NordVPN (Mac / Windows) je lahka, hitra in z visoko močjo. Omogoča vam popoln dostop do vseh 300+ strežnikov v več kot 55 državah po vsem svetu. Tu je pregled funkcij, ki jih vključuje:

Izbira strežnika

Strežnike lahko izberete glede na vrsto, lokacijo ali celo določeno številko strežnika (veliko lokacij ima 10+ edinstvenih strežnikov). V pogledu “server” lahko vidite čas pinga in% obremenitve vsakega strežnika.

NordVPN je prilagodil uporabo za posebne namene, vključno z:

 • Dvojno šifriranje (podatki šifrirani dvakrat z uporabo ločenih tipk)
 • Anti-DDOS: Kot nalašč za igre na srečo
 • Ultra hiter pretok: Odkleni Netflix, iPlayer, Hulu
 • Namenski IP: Pridobite svoj IP naslov (ni v skupni rabi z nikomer)

NordVPN strežniki za posebno uporabo (AntiDDOS, DoubleVPN, Streaming)

NordVPN-jevi strežniki za posebno uporabo dodajo nove funkcije, ki jih drugi VPN-ji nimajo. Res so priljubljeni, zato tudi precej gneči.

Slika

Programska oprema po meri NordVPN (različica Windows)

Nastavitve programske opreme

Meni nastavitev NordVPN omogoča vklop / izklop nekaterih funkcij, izbiro protokola VPN in prilagoditev nekaterih varnostnih nastavitev.

DNS zaščita pred uhajanjem: Prepričajte se, da vaš internetni ponudnik ne more prestreči vaše spletne zgodovine tako, da prisili vašo povezavo do svojih DNS strežnikov. NordVPN ima svoje šifrirane strežnike DNS ali lahko določite tretji DNS, ki mu zaupate (FreeDNS, ComodoDNS itd.).

SmartPlay: Potrdite polje »SmartPlay« in lahko odblokirate Netflix, Hulu, HBOGo in iPlayer, ne glede na lokacijo strežnika, ki jo izberete. Če se sliši kot čarobno, je. To je super.

Izbira protokola: Programska oprema NordVPN uporablja samo protokol OpenVPN (veliko bolj varen od alternativ, kot je PPTP). Lahko pa izberete vrste podatkovnih paketov UDP ali TCP. UDP je hitrejši in bo najboljša izbira za večino uporabnikov: Torrents, Streaming, General brskanje.

Slika

Druge funkcije NordVPN-a

6 hkratnih povezav: NordVPN omogoča njihovo uporabo na 6 napravah hkrati! Njihovo programsko opremo lahko dejansko namestite na neomejeno število naprav in se istočasno povežete z do 6.

Protokoli VPN: Medtem ko je NordVPN programska oprema samo OpenVPN, pa podpirajo tudi ročne VPN povezave prek PPTP ali L2TP / IPSec / IKE protokolov, tudi če vaša naprava ni združljiva z OpenVPN..

Tor-Over-VPN: NordVPN ponuja določen strežnik, ki bo usmeril vaš VPN promet preko Torovega omrežja za dodatno varnost / zasebnost.

Neomejena pasovna širina: Ni dnevne / mesečne omejitve količine podatkov, ki jih lahko prenašate. Znoreti!

Varnostne funkcije NordVPN

NordVPN varnost jemlje resno in izpolnjujejo ali presegajo standarde šifriranja v panogi:

Moč šifriranja: NordVPN uporablja 256-AES šifriranje (AES je privzeti standardni šifrant za visoko varnost. Je last najbolj revidiranih in varnih šifrantov na zemlji). Vse znane napade ugibanja ključev ali dešifriranja drugih proizvajalcev veljajo za 256-bitno šifriranje AES..

Kill stikalo: NordVPN vključuje Application Kill stikalo. Na seznam “Kill” lahko dodate katero koli delujočo aplikacijo / postopek, in če vaša povezava NordVPN ne uspe, bo stikalo kill izključilo vse naštete aplikatote, preden lahko uide vaš resnični naslov IP, ali pa se lahko kateri koli podatek negotovo pošlje. To je osupljiva funkcija, zlasti za hudournike / p2p. Na seznam “Kill” dodajte odjemalca Torrent (uTorrent, Vuze itd.).

NordVPN Kill stikalo

Dodajte aplikacije na seznam “Kill” v meniju “Settings” programske opreme

Politika zapisovanja NordVPN (Zero-Log!)

NordVPN se oglašuje kot storitev VPN brez dnevnika. To inovacijo zasebnosti so pionirala podjetja, kot sta zasebni dostop do interneta in Torguard. Zdaj se uporabniki p2p / torrentov spopadajo s temi storitvami Logless zaradi večje anonimnosti, ki jo ponujajo.

Kolikor vemo, politika zasebnosti NordVPN dejansko ni bila preizkušena na sodišču. Doslej so samo zasebni dostop do interneta spremenili svoje dokaze o nedelovanju dnevnika.

Tu je izjava NordVPN o beleženju, neposredno iz njihovega pravilnika o zasebnosti…
imamo stroga politika brez zapisov ko gre za videnje dejavnosti uporabnikov na spletu: če imamo sedež v Panami, ki je država, ki je prijazna do interneta in ne zahteva shranjevanja podatkov ali poročanja, smo pooblaščeni, da zavračamo kakršne koli zahteve tretjih oseb. Obdobje.
Nahajate se v Panami je velika prednost, če ste zelo prepričani v zasebnost. Drugi ponudniki ničelnih dnevnikov (na primer PIA, Torguard & IPVanish) se nahajajo v ZDA, zato bi teoretično lahko veljale državne pozive ali zahteve nacionalne varnostne agencije NSA. Teoretično je NordVPN lahko imunski (ali manj ranljiv).

Opomba: Uporabnikom torrent / p2p vedno priporočamo, da vedno izberejo storitev VPN »Logless / zero-log« (na primer NordVPN). S tem boste zagotovili močno zasebnost med hudourništvom in praktično onemogočili povezavo vaše torrentske dejavnosti z dejanskim IP naslovom, medtem ko ste povezani z VPN. VPN-ji Logless so tudi najbolj prijazni hudournikom.

Proxy nogavice5

NordVPN ni samo storitev VPN. Vsi načrti vključujejo tudi dostop do proxy strežnikov Socks5 v več kot 10 državah, vključno s 5+ lokacijami strežnikov, prijaznih hudournikom.

Če hranite hudournike pogosto, vam bo všeč fleksibilnost proxyja Socks5, ki ga je mogoče konfigurirati znotraj vašega priljubljenega odjemalca torrentov (uTorrent, Vuze, Deluge itd.). Proxy je kot VPN brez šifriranja, zato spremeni vaš torrent IP naslov, ne da bi upočasnil povezavo. Proxy + VPN lahko uporabljate skupaj, tako da boste še vedno imeli močno šifriranje (proxy gre znotraj tunela VPN) in vaš IP bo dvakrat preklopljen za večjo anonimnost.

Proxy se lahko uporablja z ali brez VPN. Nekateri uporabniki so ugotovili, da povezave z magnetom ne delujejo vedno dobro pri nastavitvi proxyja, zato, če imate težave z zagonom hudournikov prek povezave z magnetom, najprej poskusite z »Prisilno ponovno zagnati«. Če to ne deluje, samo onemogočite proxy in uporabite samo VPN.

Kako ga nastaviti: V razdelku ‘NordVPN za hudournike’ spodaj imamo navodila za nastavitev uTorrent / Bittorrent.

Kako uporabljati NordVPN za TOrrents / p2p / Filesharing

NordVPN je odlična izbira za prenosnike Torrent, ki iščejo anonimni VPN.

NordVPN ima idealno kombinacijo:

 • Politika zasebnosti „Zero-Log“ (brez dnevnikov ali zapisov o zgodovini sej VPN)
 • Proxy Socks5 vključuje: Druga možnost za anonimnost vašega torrent prometa
 • SmartPlay: Odklenite geografsko omejena mesta za pretakanje, vključno z Netflix, Hulu in iPlayer.

Kako uporabljati NordVPN VPN programsko opremo za Torrenting

Uporaba lastnega odjemalca VPN NordVPN je najhitrejši / najlažji način, da vstanete in zaženete varne zasebne hudournike. Vse, kar morate storiti, je, da se povežete z eno od njihovih številnih lokacij strežnika VPN (v najboljšem primeru na lokaciji, prijazni hudournikom, kot sta Nizozemska ali Švica).

1. korak – Odprite programsko opremo NordVPN v računalniku ali pametnem telefonu
2. korak – Izberite strežnik (priporočamo Nizozemsko) in kliknite »Poveži«
Сігналы абмеркавання

Izberite lokacijo strežnika NordVPN

To je to. Ves vaš internetni promet (vključno s hudourniki) bo zdaj usmerjen prek strežnikov NordVPN. Dobro je narediti korak 3, ko prvič uporabljate NordVPN, samo da se prepričate, ali deluje pravilno.

Korak # 3 – Preizkusite nastavitev VPN-ja s torrentom IP-a
Sledite tem navodilom: Kako preverite svoj IP naslov torrent

Kako nastaviti nastavitveni proxy NordVPN Socks za hudournike

Možnost proxy Socks5 NordVPN je mogoče uporabiti znotraj vseh večjih odjemalcev torrentov. Na voljo imamo vodnike za nastavitev proxyja (ne za NordVPN) za: uTorrent, Deluge, Vuze, QBittorrent, & Tixati.

Na voljo imamo tudi vodnike za dve aplikaciji Android, ki podpirajo proxyje: tTorrent & Flud.

Če niste prepričani, ali želite uporabiti proxy ali ne, preverite: VPN vs. Proxy (za hudournike)

1. korak – Pridobivanje uporabniškega imena / gesla

NordVPN uporablja popolnoma enako prijavo / geslo, ne glede na to, ali uporabljate VPN ali proxy. Ob prijavi boste nastavili poverilnice za prijavo in prek e-pošte lahko prikličete pozabljeno geslo.

2. korak – Izberite strežnik

NordVPN omogoča p2p / hudournike na določenih lokacijah strežnika (trenutno 12+ držav podpira p2p). Določeni strežniki na vsaki lokaciji omogočajo tudi povezave proxy Socks5. Tu je celoten seznam strežnikov NordVPN.

Lahko vidite trenutno nalaganje strežnika za vsak strežnik (kako gneča je). V stolpec »Ime« kopirajte ime strežnika, ki ga želite uporabiti za to vadbo. Pomembno je zagotoviti, da v stolpcu SOCKS5 za izbrani strežnik obstaja “Kvačica”, kar kaže, da ta strežnik podpira povezave proxy.

Uporabili bomo: nl2.nordvpn.com za to vadnico, vendar lahko uporabite katero koli mesto strežnika, ki ga želite, pod pogojem, da podpira Socks5 in p2p.

Lokacije strežnika NordVPN p2p (ki podpirajo proxy Socks)

V razdelku ‘P2P’ na seznamu strežnikov NordVPN izberite lokacijo strežnika. Prepričajte se, da strežnik podpira Socks5

3. korak – Zberite vse podatke, ki jih potrebujete za nastavitev odjemalca torrent

Za namestitev proxyja v katero koli torrent odjemalsko programsko opremo potrebujete 4 podatke:

 1. Uporabniško ime (enako kot vaše uporabniško ime VPN)
 2. Geslo (Enako kot geslo VPN)
 3. Naslov strežnika: Uporabljamo nl2.nordvpn.com, vendar lahko skupaj uporabljate nl3, nl4 ali drugo državo (lu1.nordvpn.com, lu2 itd.).
 4. Pristanišče št. 1080 (Vsi proxy strežniki NordVPN nocks uporabljajo vrata 1080)

4. korak – nastavite proxy v svojem odjemalcu Torrent

Za ta vodnik uporabljamo odjemalca uTorrent / Bittorrent (ker je trenutno najbolj priljubljen), imamo pa tudi priročnike za večino drugih večjih odjemalcev torrentov. Samo nadomestite podatke, ki ste jih zbrali v koraku 3, za informacije, ki so prikazane v priročniku.

Drugi vodniki za nastavitev: Vuze, Deluge, QBittorrent

1. V uTorrent pojdite na Meni > Opcije > Nastavitve (ali v oknih pritisnite Ctrl + P)
2. Kliknite kartico »Povezava« na levi strani menija nastavitev
3. Potrdite polje »Preverjanje pristnosti«, da lahko vnesete uporabniško ime / geslo
4. Spremenite nastavitve tako, da se ujemajo s spodnjimi, vstavite svoje uporabniško ime / geslo / ime strežnika

 1. Izberite Nogavice5 iz spustnega menija
 2. Naslov strežnika (iz stolpca »Ime« na seznamu strežnikov NordVPN
 3. 1080. leta
 4. Vaše uporabniško ime NordVPN
 5. Vaše geslo NordVPN

uTorrent nastavitve proxyja (NordVPN Socks5)

Nastavitev proxy NordVPN v uTorrent. Prikaže se s samodejnim preusmeritvijo na vrata (če vaš usmerjevalnik podpira UPnP)

5. Prepričajte se, da je vsako polje v razdelku »Proxy Server« označeno. Te nastavitve preprečujejo, da bi uTorrent uhajal določene povezave zunaj proxy pronela (slabo). Prepričati se želite, da uTorrent uporablja IP naslov proxy za vse povezave medvrstnikov in sledilcev.

Listinging Port / UPnP
Na zgornji sliki je vsako polje potrjeno v razdelku »Posluševalna vrata«. Če imate v usmerjevalniku omogočen UPnP, je to najboljša / najlažja možnost. Večina usmerjevalnikov ima privzeto omogočen uPnP. uPnP je v osnovi tehnologija samodejnega usmerjanja vrat.

Če preizkusite te nastavitve in ne delujejo, boste morda morali preizkusiti ročno preusmeritev. Če že ročno posredujete uTorrent skozi usmerjevalnik, počistite potrditvena polja, razen “Izjema požarnega zidu Windows” in v polje “Vrata za dohodne povezave” vnesite posredovana vrata uTorrent. Za več pomoči preglejte ta priročnik za posredovanje vrat za uTorrent.

5. korak – Preverite IP naslov uTorrent (preverite nastavitev proxyja)

Ko pritisnete na Apply z vsemi zgoraj prikazanimi nastavitvami proxyja, prenesite testni torrent in preverite, ali deluje. V tem primeru je verjetnost, da vaš proxy deluje pravilno. Če ne morete prenesti hudournika, dvojno potrdite uporabniško ime / geslo / naslov / nastavitve vrat.

Najboljši način za preverjanje, ali je proxy pravilno anonimiziranje prenosov torrentov, je preverjanje IP-ja hudournika z uporabo hudournika za sledenje IP-jem po meri.

Kako se NordVPN primerja z drugimi VPN-ji, prijaznimi hudournikom?

NordVPN ima v osnovi vse funkcije, ki bi jih želeli v VPN, če ga nameravate uporabljati predvsem za nalaganje hudournikov. NordVPN ima tudi dodaten bonus tehnologije SmartPlay, ki je ni primerljiv z drugimi VPN-ji.

Najprej si oglejmo prednosti in slabosti…

NordVPN Pros

NordVPN ima vse funkcije, ki jih želite v torrent VPN:

 1. Pravi pravilnik o zasebnosti »Zero-Log«
 2. Dovoljeni hudourniki (čeprav samo na določenih lokacijah v 12+ državah)
 3. 256-bitno šifriranje
 4. Zaščita pred puščanjem IP (preklopno stikalo in puščanje DNS)
 5. Programska oprema po meri za vse glavne platforme (PC / Mac / Android / iOS)

In funkcija SmartPlay je velikanski bonus. Mednarodno potovanje lahko z enim klikom gledate Netflix ali Hulu, kjer je 90 +% drugih VPN-jev blokirano.

Politika 100-odstotnega vračila: NordVPN ponuja brezpogojno 30-dnevno politiko vračila (velik PRO), tako da lahko preizkusite njihovo storitev v bistvu brez tveganja..

NordVPN Cons

Obstajata samo 2 negativa, ki smo jih pri testiranju ugotovili pri NordVPN:

 1. Njihovi strežniki so ponavadi nekoliko bolj natrpani kot drugi VPN-ji, tako da ultrahitro povezavo morda ne boste mogli maksimirati. Še vedno imamo 25+ Mbps na številnih lokacijah strežnika, kar je več kot dovolj za pretakanje netflixa v 4k.
 2. Izberete lahko državo strežnika, ne pa mesto. Za večino ljudi to ne bo težava, vendar se nam zdi nekoliko moteče, da ne moremo izbrati strežnika vzhodne obale ZDA, namesto tega pa programska oprema samo samodejno izbere lokacijo strežnika s sedežem v ZDA. Njihova ekipa pravi, da se bo funkcija v prihodnosti dodala.

NordVPN v primerjavi z drugimi VPN-ji

Funkcije, ki jih ponuja NordVPN, so zelo podobne drugim priljubljenim Torrent-prijaznim VPN storitvam: zasebni dostop do interneta in IPVanish.

Tu je nekaj napotkov, koga izbrati…

Izberite NordVPN, če:

 • Dostop do Netflix / Hulu je pomemben. Smartplay je super. PIA & IPVanish blokira Netflix.
 • Želite več strežniških lokacij Socks5 (PIA, IPVanish imajo samo 1)
 • Želite ponudnika VPN, ki nima sedeža v ZDA
 • Vaša internetna povezava je 30 Mbps ali počasnejša

Izberite IPVanish, če:

 • Želite absolutno najhitrejši VPN (IPVanish je sposoben 100Mbps + hitrosti)
 • Ne zamerite več plačati za boljše delovanje / podporo / hitrosti

Ali…

 • Preberite naš IPVanish pregled
 • IPVanish vs. NordVPN (popolna primerjava)

Izberite zasebni dostop do interneta, če:

 • Želite najboljšo vrednost (večina funkcij za najcenejšo ceno)
 • V glavnem želite VPN za hudourništvo
 • Želite si več možnosti šifriranja (PIA vam omogoča, da spremenite moč šifriranja ali preklopite šifre. Čisto.)
 • Želite preizkušen VPN z ničelnim dnevnikom (FBI je na sodišču preizkusil trditve o sečnji in potrdil).
 • Misliš, da 3,33 USD na mesec za neomejeno pasovno širino / hitrost zveni kot dobra ponudba (preberite celoten pregled PIA)

Сігналы абмеркавання

FInal Misli in drugi koristni vodniki…

NordVPN je trden, vsestranski VPN. Prav tako so najboljša izbira, če želite dostopati do Netflixa (nismo našli nobenega drugega VPN-ja z ničelnim dnevnikom, ki je še vedno združljiv z Netflixom).

Njihova 30-dnevna politika 100-odstotnega vračila je odlična, zato prejmite celotno povračilo, če niste popolnoma zadovoljni.

Nimamo pritožb glede njihove zasebnosti ali varnosti in glede na to, kako je bila njihova storitev odlična možnost za uporabnike bittorentov. Naročnike plačujemo že skoraj dve leti. In če je nekoliko dražje, kot bi želeli, si priskrbite PIA. Zasebni dostop do interneta je najboljši poceni VPN, ki ga lahko kupite (vseeno naše mnenje).

Skupne ocene NordVPN: 88%
Lastnosti – 10
Varnost – 9
Zasebnost – 10
Hitrost – 7
Cena / vrednost – 8

NordVPN 27. december 2016 88/100 zvezd
Storitev VPN

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me