Pregled Gusto – 11 prednosti in 3 prednosti Gusto plačil

Gusto plačilne liste


Gusto

https://gusto.com/

tl; dr

Gusto je eden najboljših plačnih programov v oblaku, ki smo ga imeli z veseljem uporabljati. Škoda, da trenutno strežejo samo ameriškim podjetjem.
Nauči se več.

Pregled Gusto – 11 pros & 3 slabosti plače Gusto

Če ste lastnik majhnega podjetja, boste razumeli težave pri vodenju podjetja, ne da bi imeli kakšen plačni sistem.

Še dobro, da ste naleteli na to stran, saj delamo pregled enega najbolj dinamičnih plačnih sistemov, ki je na voljo na trgu – Gusto.

Preden se lotimo mesa in krompirja tega pregleda, vas bomo seznanili z malo zgodbe o Gustu in kako je povsod spremenil življenje lastnikov podjetij.

Zgodba o Gusto

Bilo je 2012 in Gotye je bil nekdo, ki so ga pravzaprav poznali.

Mlado podjetje z imenom ZenPayroll se je odločilo, da se bo lotilo… oblačnega obračuna plač – nobenega piškotka za vas, če ste to uganili. Podjetje, ki deluje v osrčju Kalifornije, je hitro pridobilo na priljubljenosti in si prislužilo dovolj strank, da so lahko v nekaj mesecih začele svoje storitve na Floridi, New Yorku in Teksasu, ko so odprle svoja vrata.

Čez nekaj več kot leto dni so storitve ZenPayroll-a postale tako priljubljene, da so objavile, da prejemajo 100 milijonov ameriških dolarjev plačil letno. Do leta 2015 je ZenPayroll začel podpirati njihove storitve v vseh 50 zveznih državah ZDA in postal uradno znan kot Gusto (kdor se bo odločil za spremembo imena, si zasluži napredovanje!).

Pozneje v letu je podjetje v seriji B financiralo 60 milijonov dolarjev (vodil jih je CapitalG, prej znan kot Google Capital). Če to ni dovolj impresivno, je dobrim ljudem v decembru 2015 uspelo pridobiti dodatnih 50 milijonov dolarjev financiranja, s čimer so jih uvrstili v tri klube za vejice – podjetje, vrednoteno na dobrih 1 milijardo dolarjev!

Zdi se, kot da nič ne more zaustaviti gusta vlaka Gusto, ker le še naprej raste in raste. Gusto je julija 2019 zbral dodatnih 200 milijonov dolarjev financiranja, kar jim je dejansko dodelilo 3,8 milijarde dolarjev vrednotenja!

Ali Gusto ustreza vašemu majhnemu podjetju?

Gusto naslika zelo lepo sliko o njihovi zgodbi, toda jaz in oba veva, da to za stranke ni ravno pomembno..

Ni pomembno, ali so se z milijoni financirali. Ni pomembno, ali njihov sistem deluje na najnovejši, največji, vrhunski infrastrukturi.

Resnično je pomembno, ali je Gustova plačna aplikacija pravzaprav primerna za vaše podjetje:

 • Ali izpolnijo svoje obljube?
 • Obstajajo kakšne hijinke s finim tiskom, ki se jih moramo zavedati?
 • Kakšen je občutek, da dejansko uporabljate Gusto?

Dejansko je edini razlog, da ste verjetno že prebrali tako daleč, ker želite vedeti, ali je Gusto res dober za vas.

No, obljubili smo vam temeljit pregled in dostavili bomo.

Predstavili vam bomo nekaj stvari, ki jih imamo o Gustu radi, in nekaj stvari, za katere mislimo, da bi jih lahko izboljšale. Popolnoma temeljiti bomo, skozi vse, in prepričani, da boste vedeli vse, kar morate vedeti o programski opremi.

Naša ekipa se ponaša z opolnomočenjem malih podjetij. To pomeni, da so naše ocene čim bolj nevtralne, da boste lahko pravilno izbirali za svoje majhno podjetje.

Zaradi kratkosti pa preidimo na tisto, kar nam je všeč Gusto!

11 stvari, ki jih imamo radi o Gustu

1. Gusto je ZELO lep!

Preizkusili smo kar nekaj aplikacij za plačilo in do zdaj se nič ne približa Gustovemu dobro zasnovanemu vmesniku.

gusto plačilne liste imajo čudovit uporabniški vmesnik

Ekipa UI je vložila veliko ljubezni in truda v gradnjo čudovitega vmesnika Gusto in to kaže.

Vmesnik je tako prijazen in enostaven za uporabo, skoraj … kot “aplikacija”. Veste, kot je enostavna aplikacija za iOS. Z enim pogledom in vedeli boste, kje kliknete in kam gre, ni treba premetavati, da bi videli, ali stvari delujejo.

Načrtovan je tako dobro, da praktično ni potrebno usposabljanje za učenje programske opreme. Prijavite se in ugotovili boste, da deluje!

Za vse je mesto in vse je lepo na svojem mestu.

Skoraj vsaka stran, na katero pristanete, bo na njej prijeten videz logotipa. Ti doodlei so osvežujoči in iskreno, naredijo moje srce peti vsakič, ko pogledam enega.

gusto plačilne liste imajo lepe doodle

Zagotovo razbija monotonost vodenja obračuna!

Nekateri bi lahko rekli, da je imeti lep vmesnik samo površen, vendar menimo, da je pomembno. Hibridni program plače / HR-ja, kot je ta, naj bi se uporabljal vsak dan in nihče ne mara vsak dan gledati aplikacije z grdim ali dolgočasnim vmesnikom.

Vsaj z Gusto se uživamo v razgledu!

2. Vodenje obračuna za plače je z Gusto neverjetno enostavno!

Naleteli smo na programe plač, ki zahtevajo, da se usposabljamo, preden lahko učinkovito uporabljamo aplikacijo.

Tega sistema smo absolutno sovražili, ker je biti potreben treninga, da bi se naučil uporabljati program, bolečina in za začetek je strašno neučinkovit. Ne pomaga, da so vadbeni videoposnetki, skozi katere smo morali preživeti, izgledali, kot da jih je ustvaril posebno nenadarjen YouTuber.

Kakorkoli že, ko uporabljate Gusto plačilne liste, ne boste naleteli na nobeno to neumnost.

Ko vnesete svoje osebne podatke in podatke o podjetju, lahko takoj skočite in začnete brez težav voditi plače.

Plače se opravijo v 4 preprostih korakih:

 1. Izračunajte ure
 2. Izračunajte prosti čas
 3. Pregled & predloži plačo
 4. Potrdite plačilo

1. korak – Izračunajte ure

Izračun tega je zelo enostaven, saj vam dejansko sploh ni treba delati izračunov. Vse je vnaprej izračunano za vas, ko med nastavitvijo vnesete podrobnosti o zaposlenem.

prvi obračunski obračunski ur

Vse, kar morate storiti zdaj, je, da ustrezno prilagodite ure zaposlenih in številke bodo samodejno prikazane na zaslonu.

Če bodo zaposleni dolžni bonuse ali provizije, je to preprosto tako, da kliknete na polje za dodaten zaslužek in vnesete številko.

2. korak – Izračunajte čas izklopa

gusto plačilni drug korak izračuna izračun prostega časa

Nato morate v tem razdelku samo vnesti prosti čas zaposlenega in bolniške ure. Čisto samoumevno.

3. korak – Pregled & Predložite plačni list

Nato se odpre na zaslonu za pregled plač.

gusto payroll pregled plače

Ta postopek je zelo preprost. Prikazal se vam bo celoten seznam stroškov vašega podjetja. Vaša naloga bo le zagotoviti, da so številke na zaslonu pravilne.

gusto plačilne liste omogočajo, da vidite, kaj se obdavči in bremeni

Imeli boste možnost, da vidite samo tisto, kar je obdavčeno in obremenjeno. Obstaja tudi možnost, da si ogledate, kaj so zaslužili vaši zaposleni.

Ko ste zadovoljni s številkami, morate samo klikniti “Pošlji”.

4. korak – Potrdite obračun plač

Nazadnje, potrdite predložitev obračuna in že ste končali z obračunom za mesec!

gusto payroll potrdi predložitev plačil

Enostavna grahova limona, stisnjena.

3. Izvajate lahko 4 vrste plačil!

Medtem ko ima večina programov plač samo en način plačevanja, Gusto dovolj dobro razmišlja, da lahko izvajate 4 vrste plačilnih listov!

gusto payroll vam omogoča izvajanje 4 vrste plačil

Poleg običajnih plačilnih sporočil lahko upravljate tudi bonuse, izven cikla in odpovedi plačil. To vam daje prilagodljivost za vodenje obračunov izven sezone, če se pojavijo potrebe, kar se nam je zdelo precej zanimivo.

Bonus plače

Kot že ime pove, lahko osebju dodate plačila bonusov, če bodo dosegli določene mejnike, roke ali cilje. Upoštevajte, da se za doplačilno plačo uporablja 22-odstotna stopnja odtegljaja.

Tako kot običajne plačne liste je sistem zelo enostaven. Samo vpišite številke v ustrezna polja in ste končali!

gusto payroll ima možnost bonus plače

Izplačilne plače brez cikla

Izplačilne plače izven cikla so namenjene dodatnim plačilom osebju zunaj običajnih plačil. Pravzaprav je precej podoben Bonus Payroll, le da plačilne liste zunaj cikla uporabljajo isto stopnjo odtegljaja, odbitke in prispevke v običajnih plačah.

gusto payroll ima možnost izplačilnega cikla

Prenehanje plačil

Če vam je bilo kdaj neljubo odpustiti nekoga, boste vedeli, da morate za odpuščeno osebje voditi plačilno listo. Z Gusto je to dovolj preprosto.

Ko preidete na stran Prenehanje plačil, se vam prikaže seznam zaposlenih. Kliknite tistega, ki ga morate odpustiti, in prikaže se pojavno okno, ki bo potrdilo, če želite zaposlenega odpustiti. Če želite voditi odpovedni obračun, kliknite pravilen gumb in nadaljujte z odpustom zaposlenega.

gusto payroll ima možnost odpovedi plače

Nato se boste vrnili na stran zaposlenega. Tukaj boste morali klikniti »Zaženi Prenehanje plačil«.

gusto payroll ima možnost odpovedi plače

Ko to storite, boste morali voditi izplačane plače, kot običajno, razen odpuščenega zaposlenega. Precej preproste stvari.

Ko končate s tem, boste pozvani, da natisnete ček zaposlenega (neposredni dobropis ni na voljo za odpuščene zaposlene).

gusto plačilni izpis ček

Ko končate, ste končali! Čestitamo, uspešno ste odpustili zaposlenega in vodili obračun plač za odpust! Zbogom Hana!

gusto odpuščanje plač delavcev

4. Gusto lahko deluje na avtopilotu!

Kot lastniki majhnih podjetij si ponavadi mislimo veliko stvari in na svetu nikoli ni dovolj časa, da bi opravili vse svoje naloge.

Včasih smo tako zaposleni, da po naključju pozabimo, kdaj je čas za izplačilo plač, in se spopadamo z njim, ne upoštevajoč vseh drugih dnevnih opravil (zaposleni morajo biti plačani ne glede na vse, kajne?)

Zato imamo to funkcijo tako zelo radi. Ko Gusto nastavimo, da deluje na avtopilotu, se lahko odstranimo iz enačbe in se osredotočimo na druge vidike poslovanja, ki zahtevajo našo pozornost, medtem ko Gusto za nas opravlja vse delo..

Dokler bodo vsa neposredna plačila zaposlenih naložena, bo Gusto samodejno izplačeval plače 1 dan pred rokom in po e-pošti vam bo poslal e-poštno obvestilo. Na voljo vam je 24 ur, da spremenite želene spremembe ali celo prekličete plačilni seznam, preden je vpisan.

Zelo priročna funkcija, brez katere ne moremo živeti!

gusto plačilo ima način avtopilota

Če želite omogočiti avtopilot, samo pojdite na zavihek Nastavitve, pritisnite na Plačilno plačilo in pod možnostjo plačila na AutoPilotu kliknite Uredi. Tam ga omogočite in Gusto bo vse drugo razvrstil za vas!

5. Poročila o plačah vse na enem zaslonu!

Poročila so pomembna. Vsebujejo dragocene podatke o vašem podjetju, ne glede na to, ali gre dobro ali ne, in če ste na črno.

Poročila o izplačilih plač morajo biti natančna in izčrpna, da boste vedeli, koliko denarja mora podjetje imeti vsak mesec. Z Gusto to sploh ni težava, zlasti s podrobnim celotnim poročilom o potrebnih denarnih sredstvih, ki je na voljo po zagonu plačilne liste.

gusto plačilne liste imajo popolno poročilo o gotovini

Impresiven innit? Če to ni dovolj podrobno za vas, vam Gusto povrne hrbet.

gusto payroll ima poročilo o plačilnem listu

Ustvarijo lahko poročilo o plačilnem listu, ki razčleni vse stroške in vam natančno pove, kam gre vaš denar, koliko zaslužijo vaši zaposleni in zneski, ki se nanašajo neposredno na blagajne vlade.

To so le primeri. Gusto ima možnost ustvarjati vse vrste poročil, da jih lahko analizirate po želji srca:

 • Dnevnik plač
 • Poročilo o zaslužkih
 • Letno poročilo
 • Povzetek zaposlenih
 • Podatki o izvajalcu
 • Plačila izvajalca
 • Bančne transakcije
 • Časovni izklop stanja
 • Zahtevki izklopljeni
 • Agencijska plačila
 • Plačilne liste pred Gusto

6. Preprosto prekličite plačilo!

Smo samo ljudje in ne glede na to, kako previdni smo, bodimo napake.

Včasih se to zgodi med plačami in takrat postane močan glavobol, ker lahko odpoved plač povzroči težave pri določenih programih plač…

Izpuščali smo ogromno olajšanje, ko smo ugotovili, da je bilo preklic plačilnih listov z Gusto pravzaprav dokaj preprost, dokler predloženi obračuni še niso obdelani.

gusto plačilna lista omogoča preklic plačilne liste

Vse, kar morate storiti, je, da odprete zavihek Poročila, pritisnete Zgodovino plač in poiščete gumb za preklic, če želite razveljaviti plačilni seznam. Preprosto, ne mislite?

Če ne vidite gumba za preklic, to pomeni, da je plačilna lista obdelana. Če ste po obdelavi opazili napako pri izplačilu plač, ne skrbite, ker jo je mogoče še vedno razveljaviti, čeprav je malo bolj težavno.

Če želite videti, kaj lahko storijo za razveljavitev plačil, se obrnite na Gustovo službo za pomoč strankam ali se pogovorite o možnostih, s katerimi lahko rešite težavo.

Njihova ekipa za klepet v živo je zelo odzivna in vam z veseljem pomaga. Gustove podporne ure tečejo od ponedeljka do petka od 6:00 do 17:00 PST, tako da jih boste, če jih boste ujeli, ko ne delajo, poslali e-sporočilo z odgovorom na vašo poizvedbo. pisarna.

Lahko pa jih kontaktirate tudi po e-pošti ali telefonu (415-930-4532).

7. Gusto ima demo račun z vsem dostopom!

Osebno me je dostopnost njihovega demo računa Gusto toliko bolj navdušila.

Lahko sem se poigrala s številkami, preizkusila vse in se zapletla v vsebino svojega srca, brez strahu, da bi se zmešala. Pravzaprav sem odkril, kako uporabniku prijazen Gusto pravzaprav je.

demonstracija polnega dostopa do plačilne liste

Z demo računom imate v glavnem popoln dostop do vseh sistemov plač Gusto, le da se podatki o uporabniku vsak dan osvežujejo, tako da ničesar ni shranjeno. To je odličen način za vključitev novih uporabnikov, tako da jim omogočijo občutek programa!

Povezave do demo računa ni najlažje najti, zato smo si vzeli pravico, da ga tukaj povežemo za vaše udobje. Oglejte si to in ne bojte se z njim prepirati!

8. Gusto ima Team Insights!

Sreča zaposlenih je eden najpomembnejših elementov za zagotovitev uspeha katerega koli podjetja.

Težava je v tem, da večina zaposlenih ne želi javno govoriti, ko so nesrečni zaradi strahu pred posledicami. Čeprav želimo pospeševati jasne komunikacije med vodenjem svojih podjetij, medsebojni pritiski obstajajo in pogosteje kot ne, bodo odgovori, ki jih boste prejeli od zaposlenih v javnem okolju, popačeni, da ne bi izgledali slabo pred kolegi..

Gustovi Team Insights vam omogočajo, da pošljete ankete, da bodo vaši zaposleni zasebno ocenili svojo stopnjo sreče, kot se jim zdi primerno, in vam omogočili, da ocenite splošno moralo zaposlenih in izvedete ukrepe za odpravljanje vseh težav z moralo..

gusto plačilne liste imajo vpogled v ekipo

Ko bo omogočen vpogled v Team, bo Gusto enkrat mesečno pošiljal zaposlene z vprašanji iz različnih tem v zvezi z delom, ki ga lahko izbirate. Če želite, lahko tudi popravite vprašanje.

Gusto zelo napredna funkcija!

9. Predloge HR!

Mislim, da je do zdaj povsem jasno, da je Gusto fantastična aplikacija za plače, s funkcijami, zasnovanimi posebej za to, da bi življenje postalo veliko bolj priročno za njihove uporabnike.

Tam se lahko ustavijo in ljudje bodo srečni, a to za ekipo na Gustu ni dovolj. Ne bodo počivali, dokler niso naredili vsega, kar nam je olajšalo življenje!

Eden od načinov, kako so to dosegli, je s pomočjo HR predloge.

Ni vam treba več izgubljati časa in izčrpavati možganov, da natančno tipkajo dokumente, povezane s človeškimi viri. Gusto vsebuje dolg seznam predlog, tako da lahko preprosto vnesete podrobnosti in stvari postanete uradne tako hitro, kot želite.

Imajo predloge za vse vrste dokumentov, povezanih s človeškimi viri, od NDA in davčnih obrazcev do izposoje dokumentov. Če si lahko mislite, jih verjetno imajo.

gusto plačilne liste imajo veliko predlog za HR

Te predloge so tako priročne in so takšne časovne omejitve, ne predstavljamo si, kakšno je bilo življenje, preden smo jih imeli #trustory.

10. Gusto je hiter!

Eden glavnih vidikov storitev SaaS je nezmožnost, da bi bili tako hitri, kot bi si jih uporabnik želel. Kadar si program naloži čas za nalaganje, to draži uporabnika, včasih do točke frustracije.

Nimamo pravih virov, da bi ocenili, kako hiter je sistem Gusto, ampak povedal vam bom eno stvar – med uporabo programa nihče od nas ni opazil hitrosti, dokler skoraj nismo pozabili na to.

To je dobro, ker pomeni, da je bila izkušnja z Gusto tako brezhibna, da nikoli nismo opazili, ali je prišlo do upočasnitve. Edini del zaostajanja je bil, ko je Gusto izračunaval plače, vendar je to pričakovati.

Naredili smo nekaj hitrostnih testov s pomočjo našega preveritelja hitrosti strežnika in njihovi rezultati na strežniku so bili precej prekleto neverjetni!

ZDA (W)
UPORABA)
London
Singapur
Sao Paulo

23 ms76 ms140 ms172 ms180 ms

Bangalore
Sydney
Japonska
Kanada
Nemčija

226 ms139 ms106 ms68 ms163 ms

Povprečna hitrost: 129,3 ms – Glej celoten rezultat

Ni treba posebej poudarjati, da smo bili hitro zadovoljni z Gusto hitrostjo.

11. Gusto vas nagradi!

Za programsko opremo v oblaku ne plačujete pogosto, le da ugotovite, da so zasnovali načine, kako vam povrniti denar za nakup!

To ni velika vsota, a koristi so koristi. Vsekakor polepša naš dan, ko vidimo, da je Gusto podjetje, ki najde načine, kako povrniti svoje stranke.

V bistvu vse, kar morate storiti, je, da svoje prijatelje napotite na Gusto plačilne liste.

gusto plačilni program ima napotnice

Na nadzorni plošči samo kliknite »Napotki« in poslani boste na stran s priporočili. Vtipkajte e-poštno sporočilo svojega prijatelja, da vam Gusto lahko pošlje e-poštno sporočilo. Če se vaš prijatelj prijavi na Gusto in vodi plačilne liste, Gusto trdi, da ste nagradili vas in vašega napovedanega prijatelja s 100 dolarji!

Preden se preveč razburite, vam Gusto ne bo dal denarja v višini 100 dolarjev – raje boste s prijateljem prejeli darilno kartico v vrednosti 100 $ na Amazonu!

gusto nagrada za plačilo amazonske darilne kartice za napotitev

Ni tako dobro kot hladna trda gotovina, ampak hej, za Amazon lahko kupite nekaj, kar je vredno 100 ameriških dolarjev!

3 stvari, ki jih je treba izboljšati

Kot plačilna služba ni dvoma, da je Gusto odličen. Vendar pa je o njih nekaj stvari, za katere si želimo, da so nekoliko drugačne.

1. Gusto je storitev samo za ZDA

Opravičujemo se vsem, ki to berete izven ZDA. Gusto je morda ravno primeren za vaše majhno podjetje, toda dejstvo, da so storitev samo za ZDA, je brez smisla za vse, ki niso ZDA.

Za prijavo na storitev ne morete niti ponarediti svoje lokacije prek VPN-ja, ker Gusto za vzpostavitev sistema potrebuje bančni račun v ZDA..

Če imate ameriški račun, imate srečo. Uporabili boste lahko najboljši sistem plač, ki smo ga videli doslej.

V nasprotnem primeru … prijazen prijatelj, morali bi pogledati drugam.

Prekleto, srečni Američani!

2. Gusto je drago

Gusto se pozicionirajo kot programska oprema, ki je najprimernejša za mala podjetja, povsem iskreno pa njihove cene ne odražajo njihovega položaja.

Z njihovim celotnim načrtom (najbolj priljubljenim) boste morali plačevati osnovno ceno 39 USD na mesec. Poleg tega boste morali na glavo odšteti dodatnih 12 USD na mesec. Ob predpostavki, da imate 10 zaposlenih (vključno s seboj), to je že 390 USD na mesec!

Zdaj, če gledamo na to s stroškovnega vidika, je 390 dolarjev na mesec lahko precej drago. Če pa malce premaknete perspektivo, se lahko 390 dolarjev na mesec šteje za smiselno, saj je tako enostavno uporabljati, da vam ne bo treba najeti uradnika ali zunanje agencije, da vsak mesec vodi plače.

3. Gusto nima mobilne aplikacije

Gusto ima veliko funkcij in nekatere od njih zahtevajo soglasje šefa ali upravitelja. Vzemimo za primer prosti čas zaposlenih.

Ko zaposleni zahteva prosti čas preko portala Gusto, boste prejeli obvestilo po e-pošti, v katerem vas bomo pozvali, da odobrite to zahtevo. To je enostavno storiti, če ste v pisarni, vendar ob predpostavki, da niste na počitnicah ali na službenem potovanju, vam bo življenje precej olajšalo, če bomo imeli na svojih telefonih aplikacijo, ki jih lahko takoj pozovemo, da odobrimo te zahteve.

V Gusto se lahko dejansko prijavimo prek svojih brskalnikov telefona, vendar menimo, da gre bolj za rešitev kot za dejansko rešitev.

Gustov načrt & Cene: pregled

Gustovi načrti so na treh stopnjah – Core, Complete in Concierge.

CoreCompleteConcierge
Cena / mesec * $ 39 $ 39 $ 149
Sledenje časuNeDa
Ponudba & OnboardNoYesYes
Pro HR podporaNoNoYes

* Prikazana cena je za osnovno ceno, brez stroškov za dodajanje zaposlenih.

Glavni načrt je najbolj dostopen, saj vam ponuja samo osnovne značilnosti sistema Gustovega plačila.

Celoten načrt je najbolj zaokrožen s funkcijami, kot so sledenje časa, zaposleni na krovu in druge ugodnosti HR.

Načrt Concierge je najbolj dekadenten načrt od vseh, s popolno funkcijo plače in HR. Imajo tudi certificirane kadrovske izkušnje na vašem mestu in klic ter poseben center za vire.

Razsodba: Če bi šli za Gusto?

Gusto resnično je ena najboljših programov za plače v oblaku, ki smo jih imeli z veseljem uporabljati. Ima veliko ugodnosti za prejemke plač in HR, ki bodo rešili večino vaših HR glavobolov s klikom gumba.

Uporabniški vmesnik je fantastičen in zelo prijeten za oko, kar je pomembno za aplikacijo, ki jo bodo podjetja morala uporabljati vsak dan (zlasti za HR-funkcije).

Plačilne liste so avtomatizirane, kar v celoti odpravi potrebo po naši pozornosti v tednu plač (razen za potrditev številk).

Za tiste, ki uspevajo v poročilih, Gusto ponuja veliko teh. Prav tako so za dobro mero uvrstili zelo izčrpen seznam predlog HR.

Skratka, Gusto je naredil vse, kar je bilo v njihovi moči, da bi bila plača čim bolj gladka in da bi bilo življenje lastnikov malih podjetij čim bolj priročno..

Škoda, da se še niso razširili po vsem svetu, saj smo prepričani, da bodo njihove lastnosti koristile mnogim lastnikom malih podjetij po vsem svetu..

Z navdušenjem ponosno izjavljamo, da si Gusto zasluži dva palca od vseh nas v Bitcatcha!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map