Pregled HostGatorja – glejte njihove podatke o hitrosti strežnika in intervjuje s strankami

HostGator


HostGator

https://www.hostgator.com/

tl; dr

Čeprav so razmeroma hitri, bodo napredni uporabniki morda ugotovili, da HostGator nima dovolj funkcij. Če pa iščete preproste in enostavne storitve za spletno gostovanje, je HostGator morda ravno prava storitev za vas! .

Pregled HostGator: 9 pros & 5 slabosti Gatorja!

Naslednji na seznamu primernih spletnih gostiteljev je vedno priljubljeni HostGator, najbolj seksi in najsvetlejši spletni strežnik..

Znano je, da so lepi.

Znani so, da so prijazni do uporabnikov.

Toda kako se “Gator drži proti ostalim velikanom industrije”?

Če želite izvedeti, smo odložili naše deerstalkerje, prosili blagoslove bogov novinarstva in se prijavili na načrt HostGator’s Baby, da naredimo nekaj resnih preizkušenj (testi, ki jih nihče več ne moti, hvala lepa), samo da boste vedeli če je HostGator pravi gostitelj za vas.

Rezultati naših testov so pravzaprav presenetljivi, toda dobre stvari pridejo do tistih, ki čakajo in čakajo na našo razsodbo na koncu tega pregleda.

Razkritje

Naši dve testni mesti sta hgcloudhosted.com in hgbabyhosted.com. Prva gosti HostGator Cloud Hatchling; medtem ko slednji gosti HostGator Baby.

9 razlogov, zakaj je HostGator kot nalašč za vas

1. Hiter odzivni čas strežnika

Če do zdaj še niste slišali, tukaj na Bitcatcha.com, resnično želimo, da je naše spletno gostovanje hitro. SUPER hitro.

In tu je naša pozornost pritegnila HostGator.

ZDA (W)
UPORABA)
London
Singapur
Sao Paulo

32 ms 36 ms 221 ms 221 ms 139 ms

Bangalore
Sydney
Japonska
Kanada
Nemčija

717 ms 205 ms 153 ms 36 ms 140 ms

Povprečna hitrost: 190 ms – Glej celoten rezultat

Glede na dejstvo, da imata samo 2 podatkovna centra (oba se nahajata v ZDA), je HostGator uspel resnično dobro nastopati v Sao Paolu, Sydneyju in na Japonskem, kar je vse odzivnost pod 205 ms.

V Singapurju in Londonu (221 ms) so bili v redu, vendar so v Bangaloreju zaostajali pri 717 ms (če berete to iz Indije, najbolje, da se usmerite. Namesto tega si oglejte naše najboljše načrte za gostovanje v Indiji!)

S povprečnim svetovnim povprečjem 190 ms je HostGator zaslužil A z nami!

2. Hitra hitrost nalaganja strani

Z izjemo PHP7.1 in vgrajenim sistemom stiskanja vsebin, ki temelji na Apacheju, HostGator pravzaprav ne potrebuje veliko.

Ne uporabljajo SSD prostora za shranjevanje (na voljo samo z gostovanjem v oblaku, boo!), Nobenega nameščenega strežnika NGINX ali posebnih predpomnilnih funkcij, kot je Supercacher SiteGround … vendar so časi nalaganja spletnega mesta zelo hitri!

Uporabili smo webpagetest.org in preizkusili spletno mesto HGBabyHosted.com glede na naš HGCloudHosted.com, in tukaj so rezultati: