Pregled programske opreme Patriot – 9 prednosti in 4 slabosti plačilne liste Patriot Software

Patriot Software


Patriot Software

https://www.patriotsoftware.com/

tl; dr

Patriot Software je fantastičen sistem plač z nekaj napakami. Če lahko živite s temi napakami, boste z njihovim sistemom več kot zadovoljni! Nauči se več.

Pregled programske opreme Patriot – 9 prednosti & 4 slabosti plače programske opreme Patriot

Medtem ko sem raziskoval raziskave za našo spletno revijo plač, sem se posvetoval z nekaj prijatelji, družino in seveda internetnimi forumi, na katere blagovne znamke plač bi moral biti pozoren.

Po pričakovanjih se je pojavilo veliko imen, kar nekaj pa jih je omenilo Patriot Software. Tako smo s temi informacijami zavihali rokave in se spustili v službo, opravili čim več raziskav na behemotu plač.

Izkazalo se je, da je Patriotova zgodba precej razburljiva!

Patriot Software – Gradite od kleti navzgor

Patriot Software se sploh ni začela kot Patriot Software.

Dejansko je Mike Kappel, izvršni direktor, ustanovitelj in vizionar podjetja, začel pisati programsko opremo po meri s svojim partnerjem.

Denar, ki so ga prinesli, ni delal veliko pravičnosti za čas, porabljen za pisanje programske opreme, zato je Mike začel iskati v nišah, in takrat je prišel njegov trenutek žarnice – trg je potreboval spletno digitalno mrežo za zaposlovanje.

Poimenovali so podjetje Top Echelon in z malo vztrajnosti in sreče razširili blagovno znamko, da bi postala najvidnejša mreža zaposlovalcev v državi.

Vendar pa Kappel ni bil zadovoljen s svojim uspehom v Top Echelonu in je nadaljeval s pametnimi idejami za ideje. Želel je pomagati fantom in zagotoviti, da imajo njihova mala podjetja ustrezna sredstva za uspeh.

Iz svojih izkušenj z gradnjo Top Echelona je Mike leta 2002 začel delati na spletnem sistemu plač v kleti svoje tovarne, ki se je izkazal za bleščečo Patriot Software 1.0.

Očitno je, da programska oprema ni bila dobro sprejeta na trgu, a kot vsi dobri podjetniki, tudi Mike ni bil dolg, da bi se po malem spotaknil.

Vrnil se je k risalni plošči in si omislil program za spletno računovodstvo IN plače, ki ga danes poznamo kot Patriot Software. Programska oprema je hitro našla vrtoglave višine uspeha, podjetje pa je bilo v letu 2017 ocenjeno na 128 milijonov dolarjev.

Danes Patriot Software služi 21.500 malim podjetjem v vseh 50 zveznih državah ZDA in je od leta 2018 ocenjen na 205,4 milijona dolarjev.

Je programska oprema Patriot prava plača za vas?

Če pogledamo podatke, je enostavno pomisliti, da je Patriot Software najboljša izplačilna plača z vsemi temi fantazijskimi številkami za vrednotenje in količino strank..

plačilna lista za patriotsko programsko opremo ima dober pregled Capterra

(Vir: Capterra)

Patriotska programska oprema za plače ima dober programski nasvet

(Vir: Programsko svetovanje)

Če jim ljudje toliko zaupajo, morajo biti dobri prav?

No, težko je reči. Včasih je programska oprema uspešna in priljubljena zaradi trženja, ki je za njo, in ne zaradi dejanske uporabnosti programa.

Včasih je programska oprema lahko razočaranje in je še vedno priljubljena samo zato, ker se ljudje ne zavedajo ničesar boljšega.

Kako torej veste, ali je sistem plač Patriot Software primeren za vaše majhno podjetje?

Zato smo tukaj. Preizkusili bomo njihovo programsko opremo in vam podrobno predstavili, kako naj uporabljamo njihov sistem. Z vami bomo delili vse – dobro, slabo in grdo.

V bistvu bomo prevzeli vsa tveganja in naredili vse napake samo zato, da se boste lahko učili od nas in se izognili istim težavam, kot smo jih imeli.

Torej brez nadaljnjega oboževanja, poglejmo v pregled.

9 stvari, ki so nam všeč glede programske opreme Patriot

1. Enostaven sistem plač!

Vodenje plačil s programom Patriot Software je tako enostavno, kot je mogoče. Pravzaprav se zdi, da je vse, kar sodi v program Patriot Software, zasnovano čim bolj preprosto in preprosto.

Pravzaprav se sprašujem, zakaj druga podjetja ne uporabljajo tega pristopa pogosteje, ker resnično to počne brez potrebe po usposabljanju, kar je po mojem mnenju velik prihranek časa.

Izplačujoče plače vodite v 3 preprostih korakih:

 1. Vnesite plačo
 2. Odobrite plačne liste
 3. Natisnite plačni list

1. korak – Vnesite plačilne liste

programska oprema patriot vstopi v oddelek za plače

Dokler boste pravilno določili podatke o svojem zaposlenem, se bo vse prikazalo tukaj na zaslonu za vnos plač. Vse, kar morate storiti, je le vtipkati ustrezne številke ali po potrebi popraviti.

Če vam ni treba popravljati, lahko nadaljujete in kliknete naprej.

2. korak – Odobrite plačilne liste

programska oprema patriot odobri oddelek za plače

Ta korak je v bistvu narejen tako, da ni nobenih napak pri vodenju plačil. V resnici vam ni treba storiti ničesar, razen pogledati številke in se pred odobritvijo prepričati, da je vse pravilno.

3. korak – Natisnite obračun plač

programska oprema patriot omogoča tiskanje plačilnih listov

Ko je 2. korak končan, bo Patriot Software samodejno nakazal plače na račune zaposlenega in s tem prihranil težave, če to storite sami (samo s celotnim načrtom storitve).

Končali ste z izplačilnimi listi!

2. Preprosto natisnite paystub!

Ko je izplačilo izplačano, lahko preprosto izpisujete plačilne liste za svoje zaposlene.

programska oprema patriot omogoča tiskanje paystub-a

Na levi vrstici na levi strani boste morali klikniti »Natisni plačilne liste« in nato na želeni tekmi kliknite »Natisni«. Nato se odpre zaslon »Natisni plače zaposlenega«, kjer se bo prikazal gumb »Prenesi plačilne kartice zdaj«.

programska oprema patriot vam omogoča prenos paystub-a

Zadevajte to in dobili boste dokument PDF vseh plačilnih listov za svoje zaposlene, ki so lepo ločeni na posamezne strani, tako da lahko preprosto pritisnete na tiskanje, ne da bi se morali ukvarjati z umetnostjo in obrtjo, tako da razrežete papirje.

plačilna lista za patriotsko programsko opremo v pdf formatu

Lahko pa se zaposleni prijavite na portal za zaposlene, tako da lahko shranijo digitalno kopijo svojega paystub-a (zakaj tiskati na papir, če imate digitalno kopijo, amirite?) Ali pa ga sami natisnete.

3. Dodajanje zaposlenih v sistem je enostavno!

Nikoli ni zabavno, ko se moraš boriti s programsko opremo, da nekaj dosežeš. Nekateri programi plač, ki smo jih preizkusili, so zahtevali, da skočimo skozi obroče, preden smo vam omogočili, da naredite nekaj tako preprostega, kot je dodajanje zaposlenih v sistem, kar se nam je zdelo zelo nadležno in nepotrebno .

S programsko opremo Patriot to sploh ni problem.

Vse kar morate storiti je, da se pomaknete na armaturno ploščo in kliknete »Dodaj zaposlenega«

S plačilnimi listi Patriot Software je dodajanje zaposlenega enostavno

Nato boste preusmerjeni na stran, na kateri boste morali vnesti podatke zaposlenega. Ne pozabite, ko sem rekel, da je Patriot Software čim bolj preprost?

Velja tudi tukaj!

Vse, kar morate storiti, je, da izpolnite praznine. Za to ni treba biti raketni znanstvenik!

Patriotska programska oprema je dodajanje podatkov o zaposlenih enostavno

Medtem ko izpolnjujete podrobnosti, poskrbite, da boste naredili še en dodaten korak – kliknite gumb, da svojemu novemu zaposlenemu pošljete e-poštno sporočilo o registraciji portala zaposlenih. To vam bo kasneje olajšalo življenje, o čemer bomo v točki 4.

programska oprema patriot vam omogoča pošiljanje e-poštnega sporočila o registraciji zaposlenega

Ko končate z izpolnjevanjem vsega, na dnu pritisnite velik oranžni gumb »Dodaj zaposlenega« – in končali ste!

Zakaj vse v življenju ne more biti tako enostavno kot to?

4. Programska oprema Patriot ima portal za zaposlene!

Če ste upoštevali naša navodila v točki 3, ste zaposlenim poslali e-poštno sporočilo, da se registrirajo za Patriot’s Employee Portal.

To bi lahko bila ena najboljših stvari, ki se je zgodila v življenju.

Ko jih povabite, da se prijavijo na portal, bodo od Patriot Software prejeli prijazno malo e-poštno sporočilo za prijavo. Brez skrbi, vse je zelo negrožajoče in izgleda varno, zato se vaši zaposleni ne bodo bali.

portal za zaposlene na spletni strani patriot software

Ko se bodo registrirali, bodo lahko vaši zaposleni prilagodili svoje ime in geslo. Prav tako bodo lahko posodobili sistem za uporabo e-poštnega naslova po svojih željah.

Portal za zaposlene uporabniku v bistvu omogoča dostop do vseh njihovih podatkov. Pregledajo lahko svoje podatke o plačilu, podatke o odtegljaju davka in celo svojo časovno izkaznico.

Prav tako bodo lahko natisnili svoje plačilne nalepke ali jih shranili digitalno, kar vam bo prihranilo težave, ko jih boste natisnili zanje. Iskreno, osebno si želim, da bi moji zaposleni samo plačevali svoje plačilne stole v digitalni obliki. Zakaj bi posekali dragocena drevesa za papir, ko lahko dostopate do plačilne ploščice kadarkoli želite v spletu?

Portal za zaposlene v bistvu olajša življenje tako vam kot zaposlenemu, s tem da prihranite čas in poiščete podatke bolj priročno za obe strani. Zaposleni lahko dostopa do vseh svojih podatkov, ne da bi posegal v čas lastnika podjetja.

5. Naredili napako? Razveljavi ta ček!

Vsi smo ljudje in ljudje delamo napake.

Ko gre za programsko opremo za plače, je te napake včasih težko odpraviti. Nekateri programi vam sploh ne dovolijo popraviti teh napak – za podporo morate preveriti, ali je to mogoče storiti.

Na srečo se nam je zdelo zelo priročno odpraviti napake pri plačilu s programom Patriot.

Vse, kar morate storiti, je, da se odprete na razveljavitve na zavihku “Plače”. Tam boste videli seznam čekov, ki jih je mogoče razveljaviti.

programska oprema patriot vam omogoča razveljavitev plačil

Morali boste izbrati napačno potrditveno tipko in pritisniti na velik oranžni gumb “Prekliči izbrane čeke” (podpiri ekipo uporabniškega vmesnika, tako da so pomembni gumbi oranžni v nasprotju z običajnimi modrimi genialna poteza).

Prepričajte se, da boste za ta razveljavljeni ček znova izplačali plačilne liste, ali vaš slab zaposleni ne bo prejel plačila!

Opomba

Če so plače že nakazane na račune zaposlenih, teh čekov ne boste mogli več razveljaviti!

6. Upravljajte čas počitnic!

Vaši zaposleni so upravičeni do številnih plačanih odsotnosti v enem letu (znesek počitniških dni, do katerih so upravičeni, se razlikuje od države do države), če pa si morajo dopustovati, potem ko so porabili ves svoj dodeljeni čas izven dni, vaš sistem plač mora vedeti, da lahko tako prilagodite njihovo plačilno listo.

Nekateri programi programske opreme za plače ne upoštevajo tega, kar lahko povzroči napake v obračunu plačil.

Pojdite proti kartici “Plače”, kliknite “Upravljanje izklopljenega časa” in prišli boste na stran, kjer boste na prvi pogled videli vse razpoložljive počitniške ure zaposlenega..

plačilna lista za patriot programsko opremo vam omogoča upravljanje prostega časa

Vse kar morate zdaj storiti je, da potrdite polje poleg imena zaposlenega in pritisnete na »Uredi počitniške ure za izbrane zaposlene«.

Ostane nam le, da dobesedno samo izpolnite praznine. Ne postane preprosteje od tega.

plačilna platnica patriot software vam omogoča urejanje počitniških ur

Ko končate, pritisnite »Shrani« (še enkrat so pomembni gumbi svetli oranžno) in Patriot Software bo naredil vse potrebne izračune za vas, ko vodite plačilne liste.

Enostavno, hitro in priročno!

7. Super upravljanje obiskovanja udeležbe!

Upravljanje udeležbe je navadno kadrovska zadeva, vendar smo veseli, da se je Patriot Software odločil, da bo to funkcijo vključil v svoj sistem kot dodatno opremo.

Osupljivo je, ker lahko v eni aplikaciji dobimo vse, kar potrebujemo, ne da bi morali preklopiti na drugo programsko opremo za upravljanje časa, kar dejansko ne zahteva veliko truda, vendar je lahko nadležno..

Pojdite na zavihek “Plače” kot običajno in kliknite na “Upravljanje časovnih kartic”.

plačilna lista za patriot programsko opremo vam omogoča upravljanje udeležbe

Kot običajno pri vsem, kar počnete s programsko opremo Patriot, boste lahko ure na enem zaslonu videli vse ure. Razporedite ure za svoje zaposlene in pritisnite »Save Time Card«.

Sploh ne boste smeli sami obvestiti svojih zaposlenih, ker bo program samodejno posodobil vse zaposlene, nato pa bodo lahko prek portala Zaposleni preverili svoje časovne kartice.

8. Obsežne računovodske značilnosti!

Zunaj je veliko ponudnikov programske opreme za plače, toda Patriot Software je našel način, kako izstopati iz množice s svojimi računovodskimi zmožnostmi.

Od vseh ponudnikov plač, ki smo jih preizkusili, so edini, ki nudijo računovodske storitve, in to delajo precej prekleto dobro!

Ko se boste lotili računovodstva, boste morali najprej vnesti vse podatke o svojem podjetju, stranke, prodajalce, izdelke, storitve itd. To bo programu povedalo, kakšen posel opravljate, da bo lahko samodejno ustvaril polja, ki jih treba napolniti. Vse je res enostavno. Sledite navodilom na zaslonu in ne morete iti narobe.

Ko enkrat vtipkate vse, postane življenje preprosto.

Za svoje stranke boste lahko ustvarili ponudbe, ocene in račune s prednastavljeno predlogo, ki že vsebuje vse vaše podatke. Vaši izdelki ali storitve so tam v spustnem meniju in ko izberete izdelek, se cena samodejno doda v ponudbo ali račun.

Imate celo možnost ustvarjanja popustov!

plačilna lista za patriot programsko opremo vam omogoča ustvarjanje popustov

Zdaj, če se premaknete na opravila prodajalcev, boste ugotovili, da lahko preprosto ustvarite plačilo prodajalcev, plačujete račune in izpisujete čeke. Prav tako boste lahko vložili dvige in nakazila z računa in na račun, kar bo v celoti odpravilo potrebo po zanašanju na program tretjih oseb za knjigovodske namene.

plačilna lista za patriotsko programsko opremo ima knjigovodske funkcije

V tem pogledu je Patriot Software resnično čebelja kolena.

Opomba

Računovodska funkcija Patriot Software je plačljiva storitev, ločena od sistema plač.

9. Patriot Software vam prinaša poročila!

Če ste tisti, ki živi v poročilih, boste z veseljem vedeli, da je Patriot Software sposoben pripraviti poročila vseh vrst po vašem vpogledu!

Imajo eno najdaljših možnosti možnosti poročil, ki sem jih videl pri ponudniku programske opreme za plače. Samo pojdite na armaturno ploščo, zadenejte poročila in BAM!

plačilne liste za patriotsko programsko opremo imajo na tone poročil

V vsebino svojega srca boste lahko prenesli čim več poročil!

4 stvari, ki nam niso všeč glede programske opreme Patriot

Patriot Software ima za seboj veliko dobrih stvari, vendar to še ne pomeni, da nimajo napak. Tu je nekaj stvari, za katere smo mislili, da bi lahko naredili boljše.

1. Skupine ni mogoče dodati več zaposlenih

Za mala podjetja z manj kot 10 ljudmi to sploh ne bi smelo biti problem. Kaj pa, če ima vaše majhno podjetje 20, 30 ljudi? Če dodate zaposlene enega za drugim, bi lahko trajalo veliko časa in je lahko tudi zelo mučno.

Mogoče obstaja način, kako to storiti v velikem obsegu, toda zagotovo tega nisem znal ugotoviti.

Lahko bi vprašal podporo glede tega … vendar se bomo tega dotaknili v naslednji točki.

2. Podpora je počasna

Podporo Patriot Software lahko dosežete s klepetom v živo, telefonskim klicem ali e-pošto. Ker pa delam ob njihovih podpornih urah (podpora v živo je na voljo samo od 8.00 do 20.00, ponedeljek – petek, vzhodni čas), nisem imela druge izbire, kot da jih pošljem po e-pošti za podporo, kar sploh ni veliko početje..

Podpora za programsko opremo patriot

Težava je bila v tem, da so potrebovali 4 dni, da so se vrnili k meni. Da, bili so v pomoč, toda čakalna doba je bila prav grozljiva.

3. Na dolgočasni strani je malo

Zdaj sem samo nejevoljen.

Patriot Software popolnoma deluje in deluje čudovito. Samo videti je in videti dolgočasno, kot nekaj, kar je izhajalo iz miselnosti oblikovalcev bumerja.

Vse se počuti varno, varno in modro … kot banka iz 90-ih.

Prepričan sem, da nekaterim ustreza, samo mislim, da bi si lahko privoščili nekoliko več tveganja s svojim dizajnom.

4. Programska oprema Patriot se počuti počasi

To je zagotovo moja največja težava s programsko opremo Patriot.

Ko govorimo o spletnih programskih storitvah, ste hitri.

Želite biti tako hitri, da se bo stranka počutila, kot da uporablja storitev brez povezave, ker če opazijo hitrost, to pomeni, da grete prepočasi, da bi se počutil naravno.

Z uporabo programske opreme Patriot sem zagotovo začutil hitrost. V bistvu sem to že nekajkrat začutil. Vendar menim, da je pravično reči, da je upočasnitev lahko posledica moje povezave, zato se lahko vaši rezultati razlikujejo.

Načrt programa Patriot Software & Cene: pregled

Podjetje Patriot Software je ceno razdelilo na dve stopnji – osnovno plačo in plače s celotnimi storitvami.

BasicFull Service
Cena / mesec * $ 10 $ 30
Neposredni depozitDa
Portal za zaposleneDaDa
Davčna prijavaManualAuto

* Dodatnih 4 USD na mesec na zaposlenega.

Poleg tega boste morali doplačati, če se odločite za njihove dodatne storitve:

Čas & Prisotnost

 • Preprosto & Varen dostop
 • Funkcija časovne kartice
 • Natančno poročanje
 • Sledenje izklopu
 • Cena – od 5 USD / mesečno

Programska oprema za HR

 • Spremljanje informacij o zaposlenih
 • Upravljanje s človeškimi viri & Poročanje
 • Cena – od 4 USD / mesečno

Razsodba: Če bi morali iti za programsko opremo Patriot?

Patriot Software je nedvomno eden najboljših ponudnikov plač na spletu. Naredi tisto, kar obljubi, in to tudi dobro.

Samo nekaj stvari, za katere osebno želim, da bi jih lahko izboljšali, je samo.

Vzemimo za primer njihovo nezmožnost dodatnega števila zaposlenih. To je nekaj povsem osnovnega, kar bi bilo enostavno storiti zaradi zdravega razumevanja lastnika podjetja. Mogoče je to mogoče storiti, toda tega ne morem ugotoviti in ne morem se truditi, da bi preveril podporo, ker je klepet v živo trenutno brez povezave in e-poštna podpora traja predolgo, da se vrne.

Patriot Software se na trenutke lahko počuti nekoliko neodzivno, vendar je to lahko posledica moje povezave. Izgleda tudi malo dolgočasno in blazno – vendar naredi tisto, kar bi moralo narediti zelo dobro.

Cene so lahko precej drage. Osnovna plača je dostopna, vendar je preprosto ne zmanjša. Programu se ne zdi, da bi ga bilo vredno, če morate sami ročno vložiti vloge in vložiti davke, zato je polna storitev pot, ki stane vsaj 30 dolarjev na mesec.

Vrzi se v njihov Čas & Obiskovalci in dodatki za HR programsko opremo, stroški pa nenadoma narastejo na 39 dolarjev mesečno, ne da bi sploh upoštevali ceno na zaposlenega!

Po vsem tem pa je Patriot Software res eden najbolj zanesljivih spletnih ponudnikov programske opreme za plače.

Imajo vkrcali video, ki je zelo koristen za vas. Če se zataknete, so na vsakem koraku gumbi za pomoč. Za to vam ni treba biti raketni znanstvenik, le vedeti morate, kako slediti navodilom na zaslonu.

V bistvu menim, da smo našli Patriot Software tako enostavno za uporabo, saj morate le dobesedno slediti navodilom na zaslonu. Nič preprostejšega od tega ni. Tako enostavno je, prepričan sem, da bi se moja babica lahko naučila, kako jo uporabljati …

Patriot Software je eden najboljših spletnih plačilnih mest SaaS, ki so na voljo, vendar imajo svoje pomanjkljivosti. Če vas njihove napake in cene ne motijo, boste več kot zadovoljni z njihovim fantastičnim sistemom plač.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map