IPVanish vs. ExpressVPN Primerjava 2018

IPVanish in ExpressVPN oba trdita, da sta najhitrejša VPN na zemlji. Toda katera VPN elektrarna ima resnično najhitrejše dokaze?

Primerjali smo IPVanish in ExpressVPN glede funkcij, ki so najbolj pomembne za uporabnike torrentov.

Primerjali smo:

 • Programska oprema
 • Politika zasebnosti / beleženja
 • Hitrost
 • in seveda cena. Vemo, da imajo vsi radi dober, poceni vpn.

IPVanish vs. ExpressVPN: Povzetek

IPVanish

Slika

Spletna stran: IPVanish.com
Pregled: IPVanish 2016 Review w

hitrosti

 • S sedežem v ZDA
 • Brez dnevnikov. Obdobje (
  spoznajte dnevnike VPN
  )
 • Proxy ni vključen
 • 256-bitno šifriranje (prilagodljivo)
 • Kill stikalo vključeno (prepreči puščanje IP)
 • Torrenti dovoljeni na vseh strežnikih
 • Mesečna cena: 10,00 USD
 • Najboljša ponudba: 6,49 USD / mesec&# 65279;&# 65279; (Enoletni načrt)

ExpressVPN

Slika

Spletna stran:Expressvpn.com
Pregled: Prihaja kmalu…

 • S sedežem na Britanskih Deviških otokih
 • Ni dnevnikov dejavnosti. Nekateri dnevniki povezav (brez dnevnikov IP)
 • Proxy ni vključen
 • 256-bitno šifriranje
 • Kill-Switch vključen
 • Torrenti na določenih strežnikih
 • Mesečna cena: 12,95 USD
 • Najboljša ponudba: 8,32 USD / mesec (enoletni načrt)
Priljubljene funkcije IPVanish
IPVanish je izredno hiter. Hitrejše od vseh drugih VPN-jev, ki smo jih preizkusili na tej spletni strani. Če imate povezavo z visoko pasovno širino (20 Mbps +), poskusite vsaj IPVanish.

Njihova nova programska oprema V3 (Windows, Mac, iOS, Android) vključuje številne nove funkcije, kot so: Stealth mode, Split Tunneling, Kill-switch in “Smart” izbira strežnika.

IPVanish ponuja tudi zasebnost na visoki ravni z jamstvom “Zero-Log”.
Oglejte si vsa naša VPN-ja brez beleženja

Naše najljubše funkcije ExpressVPN:
ExpressVPN je vrhunska storitev VPN (s premium cenami).

Preberi: Naš ExpressVPN torrent vodnik

ExpressVPN resnično izstopa med množico, ko gre za njihovo programsko opremo, ki ima čudovit uporabniški vmesnik in inovativne funkcije, kot je prilagodljiv seznam “Najljubši strežniki”.

Relativno visoka cena ExpressVPN pomeni, da si lahko privoščijo več pasovne širine strežnika na uporabnika, zato so hitrosti odlične.

Primerjalne teme

Na vsaki od spodnjih tem bomo primerjali ExpressVPN in IPVanish. Kliknite povezavo in preskočite naprej do katerega koli odseka te primerjave.

 1. Varnost
 2. Politika zasebnosti / beleženja
 3. Programska oprema / funkcije
 4. Hitrost
 5. Prijaznost hudournikom in lastnosti hudournika
 6. Cenitev
 7. Politika vračil

Varnost

Šifriranje

IPVanish in ExpressVPN oba ponujata 256-bitno šifriranje (industrijski standard visoke varnosti).

Oba ponudnika izvajata Perfect Forward Secrecy, kar pomeni, da vsaka seja VPN uporablja edinstven šifrirni ključ (dobro).

Programska oprema IPVanish vam omogoča izbiro 3 protokolov VPN (OpenVPN, PPTP in L2TP). Prav tako dodajo protokol »Stealth«, če v možnostih programske opreme omogočite način »Scramble«.

ExpressVPN poleg zgoraj omenjenih 3 (4 skupaj protokolov) doda protokol SSTP. SSTP lahko deluje tudi kot “Stealth” protokol za zdrs skozi požarne zidove, ki blokirajo VPN.

IPVanish varnostne nastavitve v njihovi programski opremi. Vključuje zaščito pred puščanjem DNS in stikalo za odstranjevanje.

IPVanish vam omogoča izbiro 3 protokolov VPN ter varnostnih funkcij, kot sta zaščita pred puščanjem DNS in stikalo kill, da preprečite uhajanje IP

Druge varnostne funkcije
IPVanish in ExpressVPN vključujeta tudi možnost preklopa, ki preprečuje, da bi vaš IP naslov javno uhajal, če se VPN slučajno prekine. Vsebujejo tudi zaščito pred uhajanjem DNS, ki preprečuje, da bi vaš internetni ponudnik uporabljal varnostno napako Windows za spremljanje vaše spletne zgodovine.

Povzetek varnosti:
IPVanish in ExpressVPN se po varnosti precej enakovredno ujemata, vendar bomo ExpressVPN-ju dali rahlo prednost zahvaljujoč namenski možnosti “Stealth Mode” (ki vam omogoča, da dobite omrežne požarne zidove, ki lahko poskušajo blokirati VPN promet).
POBEDNIK: IPVanish
Politika beleženja VPN je eden najbolj spregledanih dejavnikov pri izbiri ponudnika. Verjetno je to najpomembnejše, kar morate upoštevati, če boste VPN uporabljali za hudourništvo. Vedno priporočamo, da izberete VPN, ki nikoli ne zabeleži vašega naslova IP in uniči morebitne dnevnike metapodatkov v 24 urah.

Priporočeno branje: VPN-ji, ki omogočajo hudournike / p2p in ne vodijo nobenih dnevnikov.

Zasebnost / beleženje

IPVanish: Zasebnost

IPVanish je storitev VPN „Zero-Log“ od leta 2014. Glede na njihovo ekipo (in pravilnik o zasebnosti) IPVanish ne vodi nobenih dnevnikov. To je najvišja stopnja zasebnosti, ki jo lahko dobite pri ponudniku VPN.

IPVanish je sposoben vzdrževati pravilnik o brezglavosti, ker ima sedež v ZDA, kjer zakoni o hrambi podatkov ne veljajo za ponudnike VPN.

Če želite, lahko tudi anonimno plačate z Bitcoin.

ExpressVPN: Zasebnost

ExpressVPN ne ponuja povsem enake ravni zasebnosti kot PIA, ko gre za njihovo politiko beleženja. Ne beležijo nobene dejavnosti VPN (spletna mesta, ki jih obiščete, datoteke, ki jih prenašate itd.), Vendar vsebujejo metapodatke seje dnevnika (KB prenesenih podatkov, uporabljen VPN strežnik, trajanje povezave). Na srečo, ExpressVPN v dnevnike povezav ne vključuje vašega naslova IP (od 1. januarja 2016).

Plačila z bitcoini se sprejmejo, če želite plačati anonimno.

Povzetek zasebnosti / beleženja

Čeprav ExpressVPN ne beleži vašega naslova IP, še vedno ni pravi ponudnik VPN-jev brez dnevnika. Storitev brez dnevnika IPVanish lahko vašo zasebnost dvigne na višjo raven
POBEDNIK: IPVanish

Programska oprema / funkcije

Tako IPVanish kot ExpressVPN imata resnično odlično programsko opremo. Razlog je, da je najboljših 5 ali 6 ponudnikov NAJBOLJ priljubljeno od ostalih. Ima veliko povezave s programsko opremo, zmogljivostjo in uporabniško izkušnjo.

Programska oprema IPVanish

Programska oprema IPVanish je čudovita in funkcionalna. Nenehno je nerazvito, nove funkcije pa se dodajajo vsakih nekaj mesecev. Trenutno je IPVanish na V3 njihove programske opreme.

Izbira strežnika

IPVanish omogoča izbiro strežnika hitro in enostavno. Vse njihove strežnike lahko vidite v Pogled seznama ali Pogled zemljevida. Vse strežnike lahko razvrstite tako, da v seznamu pogledate ping in z lahkoto poiščete katero koli lokacijo strežnika s funkcijo ‘filter’.

Programska oprema IPVanish: orodje za izbiro strežnika zemljevidov

Orodje za izbiro zemljevida »Map« v IPvanish-u

Druge funkcije programske opreme IPVanish

IPVanish je v zadnjih 12 mesecih dodal številne uporabne funkcije. Tu so naši favoriti:

 • Izberite svoj protokol VPN: Izberete lahko OpenVPN (TCP / UDP), L2TP ali PPTP. Za večino uporabnikov bo najboljša in najhitrejša možnost OpenVPN (UDP).
 • Scramble: To je protokol VPN ‘Stealth’ protokola IPVanish. Če vaše omrežje blokira povezave VPN, lahko to orodje svoje VPN podatke prikrije kot običajni spletni promet SSL, zaradi česar je skoraj nemogoče blokirati.
 • Zavrtite IP naslov: Nov IP naslov lahko izberete samodejno v X minutah. Pri tem ne priporočamo, da to počnete med hudournikom, ker se mora IPvanish na kratko prekiniti med IP-ji.

Programska oprema ExpressVPN

Programska oprema ExpressVPN je lahka, hitra in zmogljiva. Še posebej nam je všeč funkcionalnost “Najljubši strežniki”, ki vam omogoča, da svoje pogoste lokacije strežnikov dodate na seznam po meri za hiter in enostaven dostop.

ExpressVPN ima vgrajena vsa najpomembnejša orodja za zaščito pred puščanjem IP, na primer zaščito pred puščanjem DNS in zaščito pred izklopom (z uporabo stikala za ustavljanje).

Tu je podrobnejši pregled nekaterih najboljših funkcij programske opreme ExpressVPN:

Izbira lokacije / najljubši strežniki

Izbira želene lokacije strežnika je hitra in enostavna. V programski opremi je več seznam razvrščenih seznamov strežnikov.

Strežnike lahko razvrstite po imenu, lokaciji ali izberete določene strežnike, ki jih želite dodati na seznam priljubljenih strežnikov.

ExpressVPN vam pokaže tudi zadnje uporabljene strežnike, če se želite hitro ponovno povezati.

Najljubši strežniki
Če želite dodati kateri koli strežnik na svoj seznam priljubljenih, preprosto kliknite zvezdico poleg tega strežnika.

Ko je zvezda rumena, se strežnik prikaže na seznamu vaših najljubših strežnikov, do katerega dostopate tako, da v zgornjem levem kotu kliknete rdečo kartico »Zvezda«.

Pogled strežnikov programske opreme ExpressVPN

Strežniki ExpressVPN

Možnosti protokola VPN

Programska oprema ExpressVPN omogoča enostavno preklapljanje med vsemi 5 razpoložljivimi protokoli VPN.

Izberete lahko tudi “Samodejno izberi protokol” ki bo na podlagi predvidene lokacije strežnika in vaših trenutnih omrežnih pogojev pametno izbral najboljšo možnost za vas.

Za večino uporabnikov bo UDP – OpenVPN najboljša mešanica hitrosti / varnosti. UDP je popoln protokol za dejavnosti z visoko pasovno širino, kot so: video streaming, torrents / p2p in Skype.

Izberite TCP samo, če datoteke prenašate prek svojega spletnega brskalnika (ker TCP potrjuje prejem vseh paketov podatkov), kar naj bi pomagalo preprečiti, da bi se vaš velik prenos datotek na sredini odpovedal.

ExpressVPN protokoli

Izberite OpenVPN, PPTP, SSTP, L2TP ali ‘Auto’

Kdo ima torej boljšo programsko opremo?

Ta klic je bil razmeroma blizu, tako IPvanish kot Express ponujata večino funkcij, ki jih resnično želimo videti od odjemalca VPN. Vendar je bilo med njimi nekaj razlik.

Expressvpn: ima funkcijo ‘najljubši strežniki’ (ki jo imam rad). Njihova stranka je lahka in hitra in ne prevzema veliko nepremičnin na zaslonu.

IPVanish: Odjemalca namizja IPvanish je malo veliko, a je napolnjeno s funkcijami. Ima pametno izbiro strežnika, prikaz zemljevida, način zakrivanja / prikritosti, delitev predorov in 3-smerno zaščito pred uhajanjem v ip.

Na koncu je zmagal daljši seznam funkcij IPVanish. Najnovejša različica njihove programske opreme (dodajanje kill-switch & stealth protokol) jih je resnično potisnil čez rob.

Zmagovalec: IPVANISH

IPVanish vs. ExpressVPN: Hitrost & Najhitreje

Hitrost je eno najpomembnejših kriterijev za izbiro storitve VPN, še posebej, če jo želite uporabiti za hiter prenos torrentov. Pravzaprav je edina stvar, ki se nam zdi pomembnejša – izbira ponudnika VPN „Zero-Log“, kot je IPVanish.

IPVanish in ExpressVPN slovita po hitrih hitrostih. ExpressVPN celo na svojem spletnem mestu trdi, da je najhitrejši VPN. Poglejmo, kako se primerjajo v našem resničnem hitrostnem testiranju…

Preskus hitrosti IPVanish

IPVanish hitrost UK

Preskus hitrosti IPVanish (London, Velika Britanija)

IPVanish najhitreje, kanadski strežnik

Preskus hitrosti IPVanish (Montreal, Kanada)

Hitrost ExpressVPN

Hitri test ExpressVPN (London, Velika Britanija)

Hitri test ExpressVPN (London, Velika Britanija)

Hitrostni test ExpressVPN (Nizozemska)

Hitrostni test ExpressVPN (Nizozemska)

Analiza / razsodba hitrostnih preskusov:
ExpressVPN je postavil zelo spoštljive hitrosti (50 Mbps na mednarodnih strežnikih je dokaj spoštljiv), vendar ima IPVanish na splošno hitrejše omrežje po naših izkušnjah.

IPVanish ima nepravično hitrostno prednost, saj je njihovo matično podjetje eden največjih ponudnikov CDN (podatkovne hrbtenice) na svetu.

POBEDNIK: IPVanish (vendar je ExpressVPN precej nadpovprečen)

Prijaznost hudournikov / lastnosti hudournika

Če ste glavni razlog za nakup VPN-ja nalaganje anonimnih torrentov, potem je ta odsek izjemno pomemben. Če ne, ga prosim preskočite.

V tem razdelku bomo pogledali odnos vsakega ponudnika do uporabnikov bittorrentov. Preučili bomo tudi, katere (če obstajajo) uporabne funkcije vključujejo vsaka storitev, ki zagotavljajo dodatno vrednost za prenosnike torrent / p2p.

Prijaznost hudournikom IPVanish: 9/10

IPVanish je sprva dosegel 7/10 za prijaznost hudournikom, ko smo leta 2014 prvič uvrstili ponudnike VPN, vendar so od takrat naredili številne pomembne spremembe. Zdaj so ena boljših možnosti VPN za hudourniške uporabnike po vsem svetu.

Pravilnik IPVanish Torrent

Kot je navedeno v pogostih vprašanjih (posnetek zaslona), je IPvanish izjavil, da v svojem omrežju VPN resnično dovoljujejo hudournike / p2p. Kot pri vseh ponudnikih VPN tudi za vašo uporabo veljajo njihovi pogoji & pogoje sprejemljive uporabe, ki jih najdete na njihovi spletni strani.

Politika IPVanish torrent / p2p

IPVanish torrent politika

Funkcije povezane z IPVanish Torrent:

Če hudournike nalagate pogosto, boste morda potrebovali bolj specifičen nabor funkcij, kot ga ponujajo številni ponudniki VPN. Na srečo ima IPVanish skoraj vse najpomembnejše funkcije zasebnosti / varnosti, ki jih želite (s še nekaj trenutno v razvoju).

Tu so najboljše funkcije IPvanish-a za uporabnike torrentov:

 • Pravilnik o “Zero Log”: Vedno priporočamo, da izberete VPN brez beleženja. IPVanish ustreza tem kriterijem.
 • Kill stikalo: Ne želite, da vaš IP naslov pušča, če se VPN prekine. Programska oprema IPVanish ima preklopno stikalo, ki bo takoj ustavilo vašo internetno povezavo, če VPN ne uspe.
 • Torrent prijazne lokacije strežnika: IPVanish ima hitre strežnike v številnih hudournikov prijaznih državah, vključno s Švico in Nizozemsko.
 • 256-bitno šifriranje: To je najmočnejša moč šifriranja, ki je na voljo (ki še vedno zagotavlja sprejemljive hitrosti). To je enaka moč šifriranja, ki jo ameriška vojska uporablja za kritične komunikacije. Šifriranje vašemu ponudniku internetnih storitev (internetnega ponudnika) preprečuje branje prometa ali ogled datotek, ki jih nalagate. Pomaga tudi preprečevati dušenje hudournikov.

Prijaznost hudournikom ExpressVPN: 7/10

ExpressVPN ponuja ok oken nabor funkcij za hudourniške uporabnike. Imajo 256-bitno šifriranje (enako kot IPvanish) in praktično identično kill-switch. Na politiko beleženja se nekoliko pojavijo. Medtem ko ExpressVPN pravi, da njihovi dnevniki ne vključujejo vašega naslova IP, še vedno raje sprejmemo resnično pravilnik o ničelnem dnevniku, kot ga imajo drugi VPN.

IPVanish in ExpressVPN sta si v funkcionalnostih programske opreme precej podobni, vendar razlika v zasebnosti dnevnika vodi IPVanish naprej.

POBEDNIK: IPVanish

Cene (Kateri ponudnik je boljši posel?)

IPVanish in Express staneta na sredini & visok konec cen VPN. Na splošno so višje cene ponavadi višje hitrosti (ker si lahko ponudnik VPN-a privošči, da na stroške strežnika porabi več USD na uporabnika). Ta primerjava ni izjema in oba ponudnika imata hitrosti, ki so precej nad povprečjem. Tu sta strani s cenami za oba:

Cene IPVanish

Načrtovalni načrti IPVanish

IPvanish je običajno 10 USD na mesec, če se odločite za mesečni mesec, vendar je najboljša vrednost zagotovo enoletna naročnina, ki znaša v povprečju 6,49 USD / mesec.

Cene ExpressVPN

Cene ExpressVPN

Z enomesečnimi načrti, ki se začnejo pri skoraj 13 dolarjih, je ExpressVPN enostavno eden najdražjih ponudnikov VPN. Za nakup letne naročnine dobite precejšen popust, v času tega članka pa ExpressVPN trenutno vrne 3 bonus mesece brezplačno (skupaj 15 mesecev).

Najboljši pravilnik o vračilu: IPVanish vs. Express VPN

Politika vračil

IPVanish in ExpressVPN imata stoodstotno garancijo za zadovoljstvo, v celotnem roku dodeljenega vračila pa lahko dobite celotno povračilo, če niste zadovoljni z njihovo storitvijo..

Politika ekspresnega vračila VPN – 30 dni

Politika 100-odstotnega vračila kupnine ExpressVPN ponuja uporabnikom polno vračilo naročnine v prvih 30 dneh storitve. Če boste dokazali, da je bila njihova storitev nedostopna ali da ne deluje pravilno, bodo v roku 30 dni upoštevali celo vračilo. To je vodilna politika vračila v industriji (ponudbo VPN-jev podjetja še nisem videl več kot 30 dni)
Račun lahko prekličete s celotnim povračilom v 30 dneh po prvotnem nakupu … Vračila po 30-dnevnem oknu nakupa bodo upoštevana po lastni presoji ExpressVPN, le če lahko naročnik dokaže, da storitev ni bila na voljo oz. uporaben v času naročniškega razmerja in da so bili razumni poskusi vzpostaviti stik s podjetjem ExpressVPN za rešitev težave – ExpressVPN TOS

IPVanish – 7 dni

IPVanish daje uporabnikom 7 dni časa, da zahtevajo vračilo. To je približno povprečje, kolikor traja politika vračila. Uporabniki lahko zahtevajo vračilo iz kakršnega koli razloga, preprosto tako, da se obrnejo na podporo. Po naših izkušnjah se nadomestila obdelujejo hitro in brez velikih težav.

Zmagovalec: ExpressVPN (ne morem premagati 30-dnevne garancije!)

Vključitev in priporočila

Čeprav oba ponudnika VPN ponujata solidne storitve in funkcije, menimo, da je tukaj jasen zmagovalec in je IPVanish.

To še posebej velja, če bo vaša primarna uporaba VPN-ja izmenjava datotek torrent / p2p, saj je IPVanish edini od obeh z resničnim pravilnikom ‘Zero-Log’. Seveda je cena vedno dejavnik, IPvanish pa za približno 20% cenejši od expressVPN-a.

Tu je povzetek naših ugotovitev iz te primerjave:

IPVanish

IPVanish je izjemno zmogljiv, hudournikom prijazen VPN. So med najhitrejšimi podjetji VPN za hudourništvo, zato smo jih leta 2016 imenovali za izbor številka 1 za anonimne hudournike..

Prednosti:

 • Prava politika brez zapisov
 • Trojna zaščita pred puščanjem IP
 • Hitro

Slabosti:

 • Noben v resnici. IPVanish ima nekoliko manj lokacij strežnikov kot ExpressVPN, vendar z več kot 60 državami še vedno presega povprečje.

ExpressVPN

ExpressVPN ima izjemno programsko opremo, njihove mobilne aplikacije VPN (iOS, Android) pa so nekaj najboljšega, zato je, če je prednost mobilne varnosti, vredna ogleda. Želeli bi si le, da to ni stalo veliko.

Prednosti:

 • Odlične namizne in mobilne aplikacije VPN
 • Zelo dobre hitrosti

Slabosti:

 • Vsebujejo dnevnike povezav (vendar ne IP naslova)
 • Draga.

Spodnja črta

Če potrebujete dobro zasnovan, hiter in dobro podprt VPN za hudournike (ali samo splošno varnost / pretakanje), bi moral biti IPVanish eden prvih VPN-jev, ki jih upoštevate. ExpressVPN se je dobro boril, vendar so se uvrstili v skoraj vsako kategorijo.

Če se še vedno ločite med obema, izkoristite 100-odstotne garancije vračila, ki jih ponujata oba ponudnika, in jih preizkusite sami!

Več koristnih člankov & Vodniki

Vodniki
Uporabite uTorrent Anonimno
Uporabljajte QBittorrent Anonimno
Anonimno hudourništvo v 3 korakih
Proxy vs. VPN za varne hudournike
Vodnik za šifriranje torrentov
Ocene
Vodnik za torrent ExpressVPN
Zasebni dostop do interneta
Torguard
Proxy.sh
IPVanish

Primerjave VPN
PIA v primerjavi z IPVanish
PIA proti Torguardu
PIA proti Hidemyassu
Torguard vs. BTGuard: Torrent proxy

Hvala za branje te primerjave VPN 🙂

IPVanish

Obiščite spletno mesto

7-dnevna politika povračila

ExpressVPN

Obiščite spletno mesto

30-dnevna politika 100-odstotnega vračila
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me