Kako uporabljati zasebni dostop do interneta za hudournike

Zasebni dostop do interneta je ena (če ne najbolj) najbolj priljubljenih VPN storitev na svetu in ena najboljših možnosti za uporabnike bittorrentov, ki želijo svoje prenose narediti anonimne..

PIA je ena najbolj dostopnih, hudournikom prijaznih in varnostno ozaveščenih VPN-jev na svetu. Zato smo jih imenovali za naš najboljši torrent VPN leta 2015 in zakaj so tudi na vrhu seznama najbolj prijaznih VPN-jev na svetu (s popolno oceno 10).

Najboljše od vsega je, da naročnina na zasebni dostop do interneta vključuje VPN in proxy storitev SOCKS brez registracije. So eno le peščice podjetij, ki vključujejo oboje. Kot boste videli, vam bo možnost uporabe VPN in / ali proxyja za hudournike dala veliko prilagodljivosti pri anonimnem prenosu hudournikov..

Ta vodnik vam bo po korakih pokazal, kako skriti torrentov IP naslov, šifrirati hudournike in zakriti zgodovino prenosov z zasebnim dostopom do interneta. Začnimo…

Contents

Oddelki člankov (Preskoči naprej)

Tu so teme, ki jih obravnavamo v tem priročniku. Kliknite spodnje povezave, če želite preskočiti naprej, če vas zanima samo nekaj tem in vam ni treba prebrati celotne zadeve.

Splošni oddelki:

 1. Uvod v zasebni dostop do interneta
 2. 2 načina anonimnih hudournikov (proxy vs. VPN)
 3. Kako uporabljati PIA kot VPN za hudournike
 4. Kako pridobiti svojo prijavo / geslo za proxy strežnik PIA (potrebno za nastavitev proxyja)

Nastavitve proxyja:

 • Сігналы абмеркаванняuTorrent nastavitve za PIA
 • Nastavitve Vuze za PIA
 • Nastavitve potapljanja za PIA
 • QBittorrent nastavitve za PIA
 • Kako uporabljati VPN + proxy hkrati

Zasebni dostop do interneta: hiter pogled / funkcije / cene

Slika

Lastnosti:
Brez dnevnikov dejavnosti Ni metapodatkov. Obdobje.
256-bitna AES šifriranje (industrijski standard)
Nadzor jakosti / algoritma šifriranja
Hudournik prijazen
Vključen proxy SOCKS5 (bonus!)
Posredovanje pristanišč
NAT požarni zid
7-dnevna garancija 100% vračila
Preberite celoten pregled PIA

Cene
6,96 USD / mesec
Najboljša ponudba: 3,33 USD / mesec (1 leto)

Pridobite zasebni dostop do interneta »

Zasebni dostop do interneta je najbolj priljubljena storitev VPN med obiskovalci tega spletnega mesta. Menimo, da je njihova kombinacija cene / varnosti / lastnosti skoraj neprekosljiva.

Ko ljudje iščejo svoj prvi VPN, vsem priporočam, naj najprej preizkusijo PIA (ker vam bo prihranil $$ v primerjavi s konkurenco) in ga po potrebi nadgradite..

To je razlog, zakaj je PIA dosledno vodila naš seznam priporočenih VPN-jev:

Politika beleženja: PIA ima sedež v ZDA, ki nima nobenih zahtev glede hrambe podatkov za storitve VPN. PIA ne spremlja in ne beleži vaše VPN dejavnosti, spleta ali zgodovine prenosov.

Poleg tega so eden redkih VPN-jev, ki ne hrani metapodatkov / dnevnikov povezav. To uporabnikom zagotavlja največjo stopnjo anonimnosti (ki jo imamo radi).

Prijaznost hudournikov: PIA je izredno prijazen hudournikom in ne omejuje hudournikov na določene strežnike ali lokacije. Pravzaprav imajo neverjetno edinstveno rešitev za preusmeritev hudourniških aktivnosti v bolj prijazne države hudournikom.

Varnost / Programska oprema: Programska oprema PIA je enostavna za uporabo, ponuja 256-bitno šifriranje (enako moč kot tajne ameriške vojaške komunikacije) in uporabnikom omogoča nadzor nad vrsto šifriranja in uporabljeno ključno močjo (če želite večje hitrosti / manj šifriranja)

Dva načina uporabe PIA za hudournike (Proxy / VPN)

Vsaka naročnina na zasebni dostop do interneta vključuje tako VPN storitev kot anonimno proxy storitev SOCKS. To vam omogoča veliko prožnosti pri izbiri za anonimno prenašanje vaših torrentov.

Najboljše od vsega, ker PIA omogoča 5 sočasnih povezav, lahko hkrati uporabljate oba proxy VPN + z nekaj resnimi prednostmi.

Za podrobno analizo preberite naš vodnik o izbiri VPN proti proxyju za hudournike.

Tu pa je kratek povzetek…

Uporaba samo proxyja
Običajno hitreje kot pri uporabi VPN, vendar je vaša edina možnost šifriranja uporaba vgrajene enkripcije vašega torrentovega odjemalca. To je lahko težava, če vaš ponudnik internetnih storitev duši ali blokira hudournike.

S proxyjem bo vaš torrent IP naslov drugačen kot IP vašega spletnega brskalnika (ki nam je všeč).

Uporaba samo VPN
VPN vam omogoča izjemno močno šifriranje (preprečite drobljenje / spremljanje s strani internetnega ponudnika) in vam omogoča več lokacij strežnika / države. Prenosi so morda počasnejši. Vaš torrent IP naslov bo enak IP brskalnika.

Uporaba skupaj proxy VPN +
Po mojem mnenju je to najboljše iz obeh svetov. Dobiš izjemno močno šifriranje, dvojni sloj anonimnosti (IP se dvakrat spremeni) in vaš torrent IP naslov je še vedno drugačen kot IP vašega spletnega brskalnika.

Optimalno bi 1 podjetje uporabljali kot VPN storitev in drugo za vaše anonimne proxy storitve SOCKS, vendar bo velika večina uporabnikov z veseljem uporabljala PIA za oboje (in pri tem prihranila kup $$$). Če menite, da morda želite ločenega ponudnika strežniških strežnikov, priporočamo, da uporabite Torguard ali BTGuard (in PIA uporabite kot svoj VPN).

Uporaba PRivate INternet Access VPN za hudournike

To je najlažja možnost, ker vam ni treba spreminjati nobenih nastavitev znotraj odjemalca torrentov (uTorrent, Vuze itd.).

Potrebnih je samo 6 korakov:Сігналы абмеркавання

 1. Prijavite se za zasebni dostop do interneta
 2. Prenesite programsko opremo VPN za namizni računalnik PIA (na voljo Windows / Mac)
 3. Prijavite se v VPN s svojim uporabniškim imenom / geslom (poslano vam je po e-pošti ob prijavi)
 4. Povežite se s strežnikom VPN (priporočamo Nizozemsko, Švico, Kanado)
 5. Omogoči PIA-jev „Kill-Switch“ (neobvezno, vendar priporočljivo)
 6. Zaženite svojo najljubšo stranko torrent

To je to! Tvoji hudourniki so zdaj šifrirani, vaš pravi naslov IP pa bo skrit pred vašimi hudourniki.

Kako se prijaviti na PIA

Prijava na zasebni dostop do interneta je hitra in enostavna. Dobesedno se lahko prijavite, plačate, prenesete in se povežete z njihovim VPN v manj kot 5 minutah. Za ustvarjanje računa potrebujejo zelo malo informacij.

Potrebujete:

 1. E-poštni naslov (za prejem vaših prijavnih podatkov)
 2. Način plačila (sprejete kreditne kartice, Paypal in anonimna plačila Bitcoin)
 3. Če plačujete s kreditno kartico, so potrebni tudi podatki za obračun

PIA vam celo omogoča, da z ostanki darilnih kartic priljubljenih trgovcev na drobno plačujete anonimno, če je bitcoin nekoliko preveč zmeden. Iskreno, večina uporabnikov bi se morala odločiti za udobje plačil preko PayPal-a.

Ko se prijavite in plačate, vam bo PIA takoj poslal e-poštno sporočilo s podatki za prijavo in povezavo za prenos njihove programske opreme (zato obvezno uporabite veljaven e-poštni naslov).

Nastavitve programske varnosti

Naše priporočene nastavitve izgledajo tako (Kliknite gumb “Napredno”, ko odprete programsko opremo za dostop do tega menija).

Dodatne nastavitve zasebnega dostopa do interneta

Meni z naprednimi nastavitvami

Opomba: Možnosti samodejnega vklopa / samodejnega povezovanja so popolnoma odvisne od vas.

Nastavitve:
Vrsta povezave – UDP (to naj vam omogoča najhitrejše hitrosti)
VPN Kill stikalo – To bo prekinilo vašo internetno povezavo, če VPN ne uspe (preprečite, da bi vaš IP ušel)
DNS zaščita pred uhajanjem – Izdelava računalnika samo uporabnike PIA-jevih strežnikov DNS (skriti spletno zgodovino od ponudnika interneta)
IPv6 Zaščita pred uhajanjem – Izbirno, vendar preprečuje uhajanje IP prek novega protokola IPv6

Preverite nastavitve in odpravite težave

Pomembno je, da preverite svoj torrent IP naslov in se prepričate, ali vse deluje po pričakovanjih. Napisali smo celoten vodnik o preverjanju spremembe vašega naslova torrent.

Če so hitrosti WAY počasnejše od pričakovanih (npr. Pod 500kbps), morate omogočiti samodejno preslikavo vrat v meniju z nastavitvami / možnostmi povezave vašega torrent odjemalca. Poiščite možnost, ki pravi ‘uPnP’ ali ‘NAT-PMP“in potrdite polje. Tako boste zagotovili, da se vaši torrentski paketi pravilno posredujejo skozi usmerjevalnik in se ne bodo izgubili / blokirali.

Tukaj ga lahko najdete v uTorrentu: Opcije > Nastavitve > Povezava

uTorrent samodejno preslikavo vrat

uTorrent Nastavitve preslikave vrat

To je to, zdaj bi morali biti vaši hudourniki šifrirani in anonimizirani. Po želji lahko dodate tudi povezavo proxy (hkrati z VPN) za večjo zasebnost ali če želite, da se vaš torrent IP naslov razlikuje od IP vašega spletnega brskalnika.

Kako pridobiti prijavo / geslo za PIA’s proxy (NE Skip)

Vsaka naročnina PIA ima dostop do svojega proxy strežnika proxy SOCKS5 na Nizozemskem. Je dokaj hiter in je kot nalašč za uporabo z vašo najljubšo torrent programsko opremo.

Opomba: Ne preskočite tega prvega koraka, ki bo ustvaril kombinacijo za prijavo / geslo za proxy. Drugače je od podatkov za prijavo v VPN.

V redu, pojdimo naprej in ustvarimo uporabniško ime / geslo za proxy strežnik

Kako pridobiti probo za prijavo / geslo za proxy

Če želite ustvariti svoje uporabniško ime / geslo za dostop do proxy strežnika, se morate prijaviti na račun računa na njihovem spletnem mestu.

Nato se pomaknite navzdol, dokler ne vidite tega razdelka:

Kako pridobiti geslo za proxy PIA

Na plošči računa ustvarite prijavo / geslo za proxy

Nato preprosto kliknite gumb »Obnovi uporabniško ime in geslo«. Pustite okno odprto, da boste lažje kopirali / prilepili svoje uporabniško ime / geslo, ko jih nekoliko uporabimo.

Informacije, ki jih potrebujete za nastavitev proxy PIA

Zdaj, ko imate uporabniško ime / geslo (od zgornjega koraka), je na voljo le še nekaj informacij, ki jih potrebujete za PIA-ov proxy strežnik SOCKS5 s katero koli večjo torrent programsko opremo. Uporabite ga lahko celo s programom Flud (če uporabljate Android).

Uporabniško ime: (iz prejšnjega koraka)
Geslo: (iz prejšnjega koraka)
Ime gostitelja / naslov strežnika: proxy-nl.privateinternetaccess.com
Pristanišče: 1080. leta

Nekaj ​​pomembnih opomb:
Če uporabljate samo proxy (brez VPN), boste morda želeli omogočiti šifriranje v vašem odjemalcu torrentov. To bo zmanjšalo vašo število razpoložljivih vrstnikov, hkrati pa tudi preprečilo, da bi vaš ponudnik internetnih storitev zaviral hudournike ali videl, kaj prenašate.

Če želite več informacij o uporabi vgrajene torrentne šifriranja, preberite naš vodnik za šifriranje torrentov.

V naslednjih razdelkih vam bomo pokazali, kako namestiti te nastavitve proxyja v svojo najljubšo torrent programsko opremo. Vsaka torrentova stranka bo imela svoj razdelek (na splošno razvrščen glede na priljubljenost).

uTorrent Settings (PIA proxy)

Za dostop do nastavitev proxyja uTorrent pojdite na:
Opcije > Nastavitve > Povezava (zavihki na levi)

Spodnje podatke vnesite v ustrezna polja, kot je prikazano:

Vrsta: Nogavice5
Zastopnik: proxy-nl.privateinternetaccess.com
Pristanišče: 1080. leta
Uporabniško ime: uporabniško ime, ustvarjeno v prejšnjem koraku
Geslo: geslo, ustvarjeno v prejšnjem koraku

in preverite vseh 6 polj, označenih z zeleno piko, da preprečite uhajanje identifikacijskih informacij prek utorrent.

uTorrent proxy nastavitve za zasebni dostop do interneta

uTorrent proxy nastavitve za PIA

Nato lahko dodate šifriranje. Če ne uporabljate VPN, bo ta korak preprečil zaviranje / spremljanje ponudnika internetnih storitev, vendar bo lahko zmanjšal vaše število razpoložljivih vrstnikov. Preberite naš vodnik za šifriranje torrentov za vse podrobnosti.

uTorrent nastavitve šifriranja

Pojdi do Meni > Opcije > Nastavitve > BitTorrent, in naj bodo vaše nastavitve videti takole:

uTorrent prisilno šifriranje (PIA Proxy)

Način ‘Prisiljena šifriranje’ (pomaga preprečiti drobljenje)

Ugrajena enkripcija uTorrent-a je boljša kot nič, če vaš internetni ponudnik duši / upočasni prenose torrentov. Naš Vodnik za šifriranje torrentov vsebuje popolno razlago, kako učinkovito šifrirati hudournike.

Nastavitve proxy Vuze (za zasebni dostop do interneta)

Za dostop do nastavitev proxy Vuze pojdite na…
Meni > Orodja > Opcije > Povezava (zavihek na levi) > Zastopnik
Opomba – za urejanje nastavitev proxy morate biti v naprednem uporabniškem načinu. Pojdite na Možnosti > Uporabniški način za preklop

Uporabite spodnje nastavitve skupaj z uporabniškim imenom / geslom za proxy strežnik, ki ste ga že ustvarili, tako da se vaše nastavitve ujemajo s spodnjo sliko. Prepričajte se, da so vsa polja enaka.

Nastavitve:
Gostitelj: proxy-nl.privateinternetaccess.com
Pristanišče: 1080. leta
Uporabniško ime: (vaše uporabniško ime)
Geslo: (Vaše geslo)
Različica nogavic: V5

Ko v ustrezno polje vnesete svoje uporabniško ime / geslo, bi morale biti vaše nastavitve natanko tako. Nato kliknite gumb ‘TEST SOCKS’, da potrdite, da vaša nastavitev deluje.

Nastavitve proxy Vuze za zasebni dostop do interneta

Nastavitve proxy Vuze za zasebni dostop do interneta

Nastavitve šifriranja Vuze

Če uporabljate samo proxy in ne VPN hkrati, priporočamo, da uporabite šifriranje protokola Vuze, da preprečite, da bi se vaš ISP preusmeril ali bral prenose torrentov. Za popolno razlago šifriranja hudournikov in njegovih prednosti preberite naš Vodnik za šifriranje torrentov.

Za dostop do nastavitev šifriranja v Vuze pojdite na Meni > Orodja > Opcije > Povezava > Šifriranje prometa

Za šifriranje »Prisilno« (kar pomeni, da niso dovoljene nezaščitene povezave) spremenite nastavitve tako, da se ujemajo s spodnjimi in počistite vsa polja:

Šifriranje Vuze

Nastavitve šifriranja v Vuze

povezani članki

Tukaj je še nekaj vodnikov, ki so vam v pomoč, če je Vuze vaš hudourniški odjemalec:

 • Kako preverite svoj torrent IP – s tem vodičem preverite, ali vaše nastavitve proxy skrivajo vaš IP, kot je bilo pričakovano
 • Kako uporabljati Vuze Anonimno – Navodila za nastavitev vuze za proxy + VPN.

Nastavite nastavitve proxyja

Če želite uporabiti proxy strežnik PIA z Delugeom, najprej pojdite na Uredi > Nastavitve > Zastopnik (iz kategorij na levi)

Deluge zahteva, da ročno konfigurirate nastavitve proxyja za vsako storitev posebej. Za vsakega bomo uporabili popolnoma enake nastavitve proxyja, vendar jih morate vnesti 1 proti 1.

Štiri storitve so: Peers, Web Seed, Sledilniki, DHT.

Tu so nastavitve, ki jih želite vnesti za vsakega:

 • Vrsta: Nogavice V5 W / Auth
 • Uporabniško ime: Vaše uporabniško ime
 • Geslo: Vaše geslo
 • Gostitelj: proxy-nl.privateinternetaccess.com
 • Pristanišče: 1080. leta

ko končate, mora izgledati tako:

Slika

Nastavite nastavitve šifriranja

Če ne uporabljate VPN, boste morda želeli uporabiti vdelano šifriranje Deluge (preberite celoten vodič za šifriranje)

Za dostop do nastavitev šifriranja pojdite na Omrežje (kategorija) v Nastavitve (meni)

Spremenite svoje nastavitve tako, da se bodo ujemale s temi (dovolili boste samo popolnoma šifrirane prenose)

 • Vhodno: Prisilno
 • Odhodno: Prisilno
 • Raven šifriranja: Polni tok
 • Šifriraj celoten tok: Preverjeno

Položite prisilne nastavitve šifriranja

Ponižite šifriranje s polnim tokom

Drugi koristni vodniki

Če želite kar najbolje izkoristiti Deluge, si oglejte naše druge vodiče. Zagotovo boste želeli preveriti svoj torrent IP naslov, da preverite, ali namestitev proxy deluje.

 • Kako preveriti Delugeov IP naslov – Preverite, ali vaša nastavitev proxy deluje, kot se pričakuje, da skrije vaš IP naslov
 • Vodnik za anonimnost – Kako uporabljati Deluge s proxyjem in / ali VPN za optimalno zasebnost

Nastavitve proxy QBittorrent (za zasebni dostop do interneta)

Če želite uporabljati PIA proxy storitev s QBittorrentom, ustrezne nastavitve spodaj prilagodite poljem v meniju z možnostmi QBittorrent, kot je prikazano spodaj. Za dostop do nastavitev proxyja pojdite na: Orodja > Opcije > Povezava

Nastavitve

 • Vrsta: Nogavice5
 • Gostitelj: proxy-nl.privateinternetaccess.com
 • Pristanišče: 1080. leta
 • Uporabniško ime: ustvarjen na nadzorni plošči računa PIA v prejšnjem koraku
 • Geslo: ustvarjeno na nadzorni plošči računa

Slika

Neobvezna šifriranje za QBittorrent

Če NE uporabljate VPN + proxy skupaj, priporočamo, da uporabite vgrajeno šifriranje QBittorrent, če so vaše hitrosti počasnejše od pričakovanih. To je zato, ker so počasne hitrosti pogosto posledica blokiranja ali zaviranja (upočasnjevanja) običajnih vrat za bittorrent.

Preberite naš vodnik za šifriranje torrentov za popolne podrobnosti o tem, kako / kdaj / zakaj šifrirati hudournike. Ali pa se preprosto prilagodite svojim nastavitvam QBittorrent, da se ujemajo s spodnjimi:

Spodaj Orodja > Opcije > Bittorrent
Spremenite spustni meni »Način šifriranja« v »Zahtevaj šifriranje«

Nastavitve šifriranja QBittorrent

Kako omogočiti šifriranje v QBittorrent

Drugi koristni vodniki

Preveriti boste morali svoj IP naslov, da preverite, ali nastavitev proxy deluje pravilno (in da ne pušča vašega resničnega naslova IP. Na voljo imamo tudi popoln vodnik za anonimnost.

 • Kako preveriti svoj IP naslov torrent
 • Kako uporabiti Deluge anonimno – Nastavitve VPN / proxy / šifriranja za Deluge.

Kako uporabljati PIA VPN & Proxy skupaj

Naročniki PIA se lahko hkrati odločijo za uporabo zasebnega zasebnega dostopa do interneta in proxy storitve za anonimno nalaganje hudournikov. To je morda najboljša možnost za številne uporabnike in ima več prednosti:

 • Vaši hudourniki bodo šifrirani z izjemno močnim 256-bitnim šifriranjem
 • Vaš torrent IP naslov bo drugačen kot IP naslov vašega spletnega brskalnika
 • Tako vaš brskalnik kot torrent IP bosta drugačna od vašega pravega naslova IP (ki bo ostal skrit)
 • Uporaba VPN + Proxy skupaj je lahko hitrejša kot samo VPN (nenavadni dokazi)
 • proxy SOCKS lahko prepreči puščanje IP bolje kot samo stikalo za ubijanje VPN

Kako ga nastaviti

Korak 1 – upoštevajte navodila za nastavitev proxy PIA v tem članku, če želite namestiti pravilne nastavitve proxyja v svojo najljubšo torrent programsko opremo.
2. korak – Ena od nastavitev proxyja je konfigurirana in preizkušena, za VPN niso potrebne posebne nastavitve

Kako uporabljati PIA VPN / Proxy skupaj

Tu je treba upoštevati samo eno pomembno pravilo:
Prepričajte se, da se povežete s strežnikom VPN, preden odprete odjemalca torrent!

Če najprej odprete torrent programsko opremo, lahko povzroči napako proxy, ko se vaš osnovni naslov IP preklopi, ko se na koncu povežete z VPN. To bo pogosto povzročilo, da bo proxy strežnik za kratek čas prekinil povezavo in vas blokiral od prihodnjih povezav.

Če to storite pomotoma, preprosto zaprite torrent programsko opremo, počakajte nekaj minut, se znova povežite z VPN in nato odprite svojo torrent programsko opremo kot običajno.

Drugi koristni priročniki / članki

Hvala, ker ste prebrali naš vodič o uporabi PIA za hudournike. Upamo, da ste se vam zdeli izredno koristni (prosimo, delite ga s prijateljem, če ste ga imeli!)

Tu je še nekaj uporabnih vodnikov, s katerimi boste lahko hudournike naredili čim bolj varne in anonimne.

Priljubljeni vodniki

VPN-Kill stikalo (zakaj je to pomembno za varne hudournike)
Kako anonimno uporabljati uTorrent
Kako uporabljati Vuze Anonimno
Kako anonimno uporabljati QBittorrent
Kako & zakaj šifrirati prenose torrentov

Drugi članki in recenzije

Proxy vs. VPN (za hudourniške uporabnike)
SOCKS vs. HTTP proxy (eden je veliko boljši)
Brezplačni VPN-ji in zakaj niso dobri za hudournike
Zasebni pregled dostopa do interneta
PIA proti Torguardu

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me