Zasebni dostop do interneta v primerjavi s Hidemyassom

Zasebni dostop do interneta in HideMyAss Pro VPN sta dve najbolj priljubljeni storitvi VPN na svetu, vendar iz zelo različnih razlogov. Medtem ko sta oba odlična storitev, eden od teh resnično izstopa, ko gre za potrebe uporabnikov Bittorrent-a.

Spodaj preberite polno primerjavo VPN in si oglejte, katera od teh težkih uteži se pojavi na vrhu (namig: Niti približno ni tako blizu).

Profili podjetja & Povzetek lastnosti

Najprej na hitro poglejmo specifikacije in značilnosti vsakega VPN-ja, da bomo lahko bolje spoznali, s čim sodelujemo.

Zasebni dostop do interneta

Slika

Lastnosti
S sedežem v ZDA
Brez dnevnikov dejavnosti
Ni metapodatkov (dnevniki povezav)
Strežniki v 24 državah
Сігналы абмеркавання
Cenitev
1 mesec – 6,95 USD
Najboljša ponudba: 1 leto za 3,33 USD / m

Vse funkcije & Cenitev

SkrijMyAss

Slika

Lastnosti
S sedežem v Veliki Britaniji
Brez dnevnikov dejavnosti
Dnevniške metapodatke (dnevniki povezav) 6 mesecev
Strežniki v 221 državah (večina vseh VPN)

Cenitev
1 mesec – 11,52 USD
Najboljša ponudba: 1 leto za 6,55 $ / m

Vse funkcije & Cenitev

Izbira VPN-ja (najpomembnejši dejavniki)

Vse storitve VPN omogočajo šifriranje in lahko skrijejo vaš IP naslov. Tu se podobnosti ustavijo. Obstaja več dejavnikov, ki določajo, kako uspešen bo VPN za anonimno hudourništvo. Tu je naš seznam najpomembnejših stvari, ki jih morate upoštevati pri izbiri VPN-ja:

Najpomembnejše funkcije VPN (za hudournike)

 1. Politika beleženja – Ali VPN vodi dnevnike? Kako dolgo? Katere podatke spremljajo?
 2. Hitrost – večja hitrost je boljša, očitno
 3. Prijaznost hudournikov – Ali VPN resnično pozdravlja uporabnike bittorrentov ali prekliče račune za torrent aktivnost?
 4. Varnost – Moč šifriranja je pomembna. Ali tudi VPN vključuje stikalo za uničenje & zasebni strežniki DNS
 5. Druge uporabne lastnosti – Proxy SOCKS5, prilagojeni torrent odjemalci, strežniki, optimizirani za p2p itd…

Primerjali bomo Hidemyass in zasebni dostop do interneta po vseh teh merilih, vsakega posebej. Naredimo to.

Politike zasebnosti / beleženja

Tu bomo pogledali, katere podatke (če obstajajo) vsak VPN beleži o vaši dejavnosti, zgodovini povezav in prenosih.

Zasebni dostop do interneta

PIA ima sedež v ZDA, kjer zakoni o hrambi podatkov ne veljajo za ponudnike VPN.

Politika beleženja: Zasebni dostop do interneta navaja, da ne vodijo nobenih dnevnikov dejavnosti in ne spremljajo ali beležijo zgodovine sej ali metapodatkov. To pomeni, da ne beležijo zgodovine vašega naslova IP, zgodovine povezave ali količine prenesenih podatkov. So pravi VPN brez beleženja.

Hidemija

Hidemyass ima sedež v Združenem kraljestvu in zanj veljajo zakoni o hrambi podatkov v Veliki Britaniji (ki veljajo za VPN).

Politika beleženja: Hidemyass je potrdil, da dnevniki povezav, čeprav ne spremljajo neposredno vaše VPN dejavnosti, vodijo 2-3 mesece. Ti dnevniki vključujejo vašo zgodovino naslovov IP in količino prenesenih podatkov. Posledično lahko pošljejo obvestila DMCA in za to je znano.

Analiza:
PIA je pravi ponudnik VPN brez beleženja. To je optimalna raven zasebnosti za bittorrent uporabnike in Hidemyass se preprosto ne more ujemati, ker jih v Veliki Britaniji potrebujejo zakoni o hrambi podatkov za beleženje metapodatkov o zgodovini sej svojih strank.. PIA je tu velika.

POBEDNIK: Zasebni dostop do interneta

Obiščite spletno mesto

Varnost

Poglejmo si moč šifriranja, puščanje IP in dodatne varnostne funkcije…

Zasebni dostop do interneta

Šifriranje predorov: do 256-bitni AES (industrijski standard)
Ročno stiskanje: 4096-bitne tipke (odlično)
Nastavitve šifriranja po meri: Da

Dodatne varnostne funkcije:

 • IPv6 zaščita pred uhajanjem
 • DNS zaščita pred uhajanjem
 • Prekini stikalo VPN (prepreči uhajanje IP, če VPN ne uspe)

Hidemija

Šifriranje predorov: do 256-bitni AES (industrijski standard)
Ročno stiskanje: 2048-bitne tipke (dobro)
Nastavitve šifriranja po meri: Ne

Dodatne varnostne funkcije:

 • Zaščiten IP-Bind (kill-switch)

Analiza:
V tem krogu je zmagal tudi zasebni dostop do interneta. Programska oprema ima vgrajeno zaščito za tri najpogostejše puščanje IP. V meniju z naprednimi nastavitvami programske opreme lahko izberete, katere želite omogočiti. Zaščita pred puščanjem DNS je še posebej uporabna, ker zagotavlja, da se strežniki DNS vašega ponudnika internetnih storitev nikoli ne uporabljajo (če ne blokirate puščanja DNS, bi lahko vaš internetni ponudnik še vedno spremljal vašo spletno zgodovino).

Poleg tega ima PIA nekaj najboljših šifriranj v industriji (in je popolnoma prilagodljiv v naprednih nastavitvah šifriranja namizne programske opreme PIA). To vam omogoča, da natančno prilagodite mešanico varnosti v primerjavi s hitrostjo (odvisno od vaših potreb) ali pa preprosto uporabite priporočene nastavitve.
Zasebni dostop do interneta premaga HMA na skoraj vseh varnostnih funkcijah.

POBEDNIK: Zasebni dostop do interneta

Obiščite spletno mesto

Torrent / p2p Prijaznost

Številni VPN-ji pravijo, da dovoljujejo hudournike, da le pozneje prekličejo ali ukinejo račune za torrent aktivnosti. Nekateri VPN-ji so zgrajeni od tal naprej in so bolj prijazni hudournikom kot drugi.

Zasebni dostop do interneta

Zasebni dostop do interneta je eden najbolj prijaznih ponudnikov VPN, ki smo ga preizkusili. Dejavnosti torrentov ne omejujejo na določene strežnike (čeprav bi se verjetno raje držali strežnikov, ki niso ZDA in Združenega kraljestva).

Kot vsi ugledni VPN-ji tudi PIA ne podpira in ne spodbuja nezakonitih prenosov (prav tako ne). Vendar ne glede na to, kaj prenesete, nobene spletne dejavnosti ne morejo povezati z določenimi računi ali uporabniki.

Ker ne spremljajo ali beležijo vaše zgodovine povezav ali dejavnosti VPN, ni mogoče izslediti prenosov torrentov v določen račun vpn. (in isti strežnik VPN lahko deli več deset ali sto uporabnikov).

Hidemija

Hidemyass v svojem omrežju ne blokira posebej hudournikov / p2p. Njihovi pogoji storitve pravijo, da bodo preklicali račune za nezakonito dejavnost.

Ta nit vam bo omogočila boljšo predstavo o njihovi politiki hudournikov v praksi.

Pomembna opomba: HMA ima možnost slediti nalaganjem torrentov v določene račune, ker vodijo dnevnike povezav za vsak račun. To pomeni, da lahko (in ne) blokirajo / prekličejo račune, če se odločijo za prenos datotek, ki niso zakonite.

Hitrost (PIA v primerjavi z HMA Speedtest)

Torrenting je aktivnost z visoko pasovno širino in večja hitrost je vedno boljša, kajne? Poglejmo, kateri VPN vam bo omogočil uporabo najvišjega deleža vaše visoke hitrosti povezave.

Zasebni dostop do interneta

HIA test hitrosti PIA

Kalifornija, ZDA

Zasebni hitrost dostopa do interneta Kanada

Toronto, Kanada

Zasebni test hitrosti dostopa do interneta na Nizozemskem

Amsterdam, Nizozemska (priljubljeno za p2p)

Hidemija

Hidemyass NYC hitrostni test

New York, ZDA

Hidemyass chicago test

Chicago, ZDA

Slika

Toronto, Kanada

Najhitrejša analiza:
Zasebni dostop do interneta je tu zelo širok. Še posebej impresivna je razlika v pasovni širini navzgor. PIA je uspela dobiti preko 80% naše 50 Mbps povezave na vseh treh testiranih strežnikih. (Za referenco potrebujete le 5-7 Mbps za predvajanje filma v HD).

Če menite, da je PIA približno polovica cene HMA, je enostavna izbira, če je hitrost vaša prva številka. Prav tako je vredno pogledati IPVanish (ki je najhitrejši vpn, ki ni bil zapisan, ki smo ga preizkusili). Naredili smo popolno primerjavo IPVanish in PIA.

POBEDNIK: Zasebni dostop do interneta

Obiščite spletno mesto

Koristne dodatne storitve za hudourništvo

Večina VPN-jev ponuja samo storitev VPN, nekateri bolj vpn-ji, usmerjeni v hudournike, pa vsebujejo dodatne funkcije, ki jih imajo bittorrent uporabniki. Na primer: Torguard vključuje samodejni namestitveni program za proxy, ki bo takoj nastavil vašo najljubšo torrent programsko opremo za uporabo njihove strežniške strežnike torrent. BTguard ima različice uTorrent po meri in deluge z že nameščenimi nastavitvami proxyja.

Kaj vam torej ponujata dve elektrarni VPN?

Zasebni dostop do interneta

Zasebni dostop do internetaJe eden le peščice VPN-jev, ki vključuje brezplačno proxy nocks proxy storitev z vsakim paketom VPN.

Storitve anonimnih proxyjev so priljubljene pri uporabnikih bittorrentov, ker sodelujejo z vsakim večjim odjemalcem torrentov, običajno so hitrejši od VPN-ja in na splošno stanejo manj. Proxy pooblaščenci za nogavice niso šifrirani (VPN ponuja izjemno močno šifriranje).

S PIA pa lahko izkoristite najboljše iz obeh svetov in hkrati uporabite VPN + proxy, ker omogočajo 5 sočasnih povezav iz enega računa. To pomeni, da bo vaš torrent IP naslov vaš proxy IP, naslov spletnega brskalnika bo vaš VPN IP in noben od teh se ne bo ujemal z vašim resničnim naslovom IP. Z drugimi besedami, boste zelo anonimni.

Imamo celo navodila za nastavitev po korakih, ki vam prikazujejo, kako to storiti v svoji najljubši torrentski programski opremi.

Zastopnik & Vodniki za nastavitev VPN:

 • uTorrent
 • Vuze
 • Potop
 • QBittorrent
 • Flud (za android)

Cenitev

Čeprav menim, da bi morala biti cena varnosti in zasebnosti nizka prednost, ni skrivnost, da imajo ljudje raje ugodno ceno po nizki ceni. VPN-ji se gibljejo od približno 3 USD / mesec do 20 USD / m ali več. Dobra novica je, da cena ne pomeni vedno kakovosti, nekateri najboljši VPN-ji, ki smo jih preizkusili, pa so tudi najbolj dostopni.

Tukaj je opisano, kako se zasebni dostop do interneta v primerjavi s Hidemyassom nanaša na ceno:

Zasebni dostop do interneta

Cenitev

 • 1 mesec – 6,95 USD
 • 6 mesecev – 35,95 USD
 • 1 leto – 39,95 USD (3,33 USD / mesec)

Hidemija

Cenitev

 • 1 mesec – 11,52 USD / mesec
 • 6 mesecev – 8,33 USD / mesec
 • 1 leto – 6,55 USD / mesec

Ne glede na dolžino naročnine za obe PIA & HMA, lastnosti so enake, ne glede na trajanje. Očitno dobite znaten popust pri obeh storitvah, če izberete 12-mesečno naročnino. Če vas skrbi kupčevo prigovarjanje, razveselite. Oba VPN ponujata 100-odstotno garancijo vračila.

Zasebni dostop do interneta ima 7-dnevno politiko vračila in Hidemyass ima 30-dnevno politiko vračila (dokler ne kršite njihovih pogojev ali prenesete več kot 10 GB podatkov).

Tu so posnetki zaslonov podrobnih cen posameznih VPN-jev:

Stran s cenami zasebnega dostopa do interneta

Načrti in cene zasebnega dostopa do interneta

Hidemyass ponuja svojo VPN storitev v povsem enakih dolžinah naročnine kot PIA (1 mesec, 6 mesecev in 12 mesecev). Žal zaračunajo skoraj podvojeno ceno PIA za vsako trajanje naročnine.

Cene Hidemyass VPN

Cene / načrti za Hidemyass

Zaključek: In zmagovalec je…

Ta razplet sploh ni bil blizu. Po mojem štetju, Zasebni dostop do interneta zmagal vsak posamezen krog.

To ne pomeni, da je Hidemyass slab VPN. Pravzaprav veliko stvari počnejo zelo dobro (njihova programska oprema je dobra in so edini VPN-ji s tehnično podporo v živo). Resničnost je, da Hidemyass ni zasnovan za potrebe uporabnikov bittorrentov, medtem ko je PIA med najbolj hudourniškimi prijaznimi VPN-ji na svetu.

Zato ne bo presenetljivo, da je bil zasebni dostop do interneta imenovan za naš najboljši VPN za hudournike (2014/2015)

Tu je povzetek tekme med glavo in glavo:

Zasebni dostop do interneta v primerjavi s Hidemyassom (povzetek)

Značilnost
Zmagovalec
Podrobnosti
Zasebnost / DnevnikiPIAPIA hrani nič dnevnikov ali metapodatkov. HMA vodi dnevnike.
VarnostPIAPIA ima nastavljivo moč šifriranja do 256-bitnih AES w / 4096 bitnih tipk
Hudournik prijazenPIAPIA je bistveno bolj prijazna hudournikom kot HMA in ne more prepoznati posameznih računov
HitrostPIAV našem testiranju je PIA po hitrosti prehitela Hidemyass
DoplačilaPIANizozemski proxy SOCKS, ki je vključen v VPN, deluje odlično za hudournike
CenitevPIAPIA stane le 3,33 USD / mesec (neomejeno) v primerjavi s 6,55 USD za HMA. (Podrobnosti o ponudbi spodaj)

Analiza

Zasebni dostop do interneta je Hidemyass absolutno razbil Hidemyass, ko gre za izpolnjevanje zahtevnih zasebnih zahtev pogostih uporabnikov bittorrentov. Z vsem srcem priporočamo, da je PIA odličen celoten VPN, bodisi za splošno uporabo bodisi za trdi jedrni nanos.
Če želite preizkusiti storitev brez tveganja, izkoristite 7-dnevno politiko vračil PIA. PIA je daleč najbolj priljubljena VPN storitev med obiskovalci te spletne strani in tudi ena najbolj dostopnih.S spodnjo povezavo dobite PIA za 3,33 USD / mesec

Najboljša ponudba

Pridobite PIA za 3,33 USD na mesec »

Druge koristne informacije

Na tem spletnem mestu imamo na voljo številne druge članke, ki vam bodo pomagali izbrati popoln torrent vpn, in ko boste to storili, imamo na voljo “navodila za uporabo”, ki natančno prikazujejo, kako konfigurirati svojo najljubšo stranko za torrent, da bo brezhibno sodelovala z vašim VPN ali proxy storitev.

Tu je nekaj naših najbolj priljubljenih člankov:

Vodniki

uTorrent (vodič za nastavitev VPN / proxyja)
Vuze (vodnik za nastavitev VPN / proxyja)
Potop (vodnik za nastavitev VPN / proxyja)
QBittorrent (nastavitev VPN / proxyja)

SOCKS v primerjavi s proxyji HTTP
Razumevanje dnevnikov VPN
Kateri VPN-ji ne vodijo dnevnikov?

Ocene

Zasebni pregled dostopa do interneta
IPVanish pregled
Torguardov pregled
Pregled BTGuarda
Proxy.sh Pregled

Primerjave

PIA v primerjavi z IPVanish
PIA proti Torguardu
PIA proti Proxy.sh
PIA proti BTGuard
Torguard vs. BTGuard (proxy)

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me