Zasebni dostop do interneta v primerjavi z NordVPN: 2018 Primerjava

Zasebni dostop do interneta in NordVPN sta dva odlična torrentu prijazna ponudnika VPN. Oba sta izjemno cenovno ugodna, trenutne ponudbe za ceno PIA znašajo 3,33 USD na mesec, NordVPN pa neverjetnih 2,75 USD na mesec (3-letni načrt).

Ne le, da se uvrščajo v vrh naših najljubših poceni VPN-jev, ampak so tudi najboljši kandidati za najboljši skupni spot. Njihov nabor funkcij je zelo podoben in vključuje ključne funkcije hudournika, kot so: Kill-Switch, Socks5 Proxy in zaščita pred puščanjem IP.

Toda NordVPN ima nekaj dodatnih trikov, ki bi mu lahko dali prednost. Preberite našo polno primerjavo spodaj in si ogledate, kako se združujejo v vsaki od naslednjih kategorij:

Primerjalne teme

Na vsaki od spodnjih tem bomo primerjali PIA in NordVPN. Kliknite povezavo in preskočite naprej do katerega koli odseka te primerjave.

 1. Varnost
 2. Politika zasebnosti / beleženja
 3. Programska oprema / funkcije
 4. Hitrost
 5. Prijaznost hudournikom in lastnosti hudournika
 6. Cene

Zasebni dostop do interneta v primerjavi z NordVPN: Povzetek

Zasebni dostop do interneta

Slika

Spletna stran: Privateinternetaccess.com
Pregled: Zasebni dostop do interneta Popoln pregled

 • S sedežem v ZDA
 • Brez dnevnikov. Obdobje (več o dnevnikih VPN)
 • Socks5 Proxy vključen (Nizozemski strežnik)
 • 256-bitno šifriranje (prilagodljivo)
 • Kill stikalo vključeno (prepreči puščanje IP)
 • Torrenti dovoljeni na vseh strežnikih
 • Mesečna cena: 6,95 USD / mesec
 • Najboljša ponudba: 3,33 USD / mesec (enoletni načrt)

NordVPN

Slika

Spletna stran:Nordvpn.com
Pregled: NordVPN pregled (2018)

 • S sedežem v Panami
 • Brez dnevnikov. Obdobje.
 • Socks5 in HTTP Proxy (12+ lokacij)
 • 256-bitno šifriranje (ni nastavljivo)
 • Kill-Switch, DNS, IPv6 zaščita pred uhajanjem
 • Torrenti na vseh strežnikih (nekateri so optimizirani za p2p)
 • Mesečna cena: 10,00 USD / mesec
 • Najboljša ponudba: 2,75 USD / mesec (Časovno omejena ponudba)
Najljubše zasebne funkcije za dostop do interneta:

Zasebni dostop do interneta je brezhibna storitev VPN, ki deluje preprosto. PIA je legenda v skupnosti za izmenjavo datotek in je že leta go-to VPN.

Edini VPN (kolikor nam je znano) je politiko zasebnosti preizkusil FBI na sodišču (in zmagal).

2 značilnosti, ki resnično izstopata, sta PIA-jeva možnost za posredovanje vrat (odlična za dostop do požarnih zidov) in njihovo šifriranje z nastavljivo močjo. Tako lahko optimizirate svojo hitrost pri počasnejših povezavah.

Naše najljubše funkcije NordVPN:
NordVPN je resnično vse v enem storitev VPN. To je kot seznam želja VPN, ko pogledate njihov nabor funkcij.

Ne le, da gre za popolnoma brez VPN-ja, ki ima sedež v zavetju zasebnosti (Panama), ampak so tudi hudournikom prijazni in imajo posebne strežnike, optimizirane za p2p. Številne lokacije p2p vključujejo tudi strežnik proxy Socks5 za dvakratni skok hudournikov znotraj vaše najljubše torrent stranke (imamo navodila za nastavitev).

Poleg vsega tega ima NordVPN vgrajen SmartDNS in sodeluje z Netflix, Hulu, HBOGo in desetinami drugih geo-omejenih pretočnih storitev.

In sem omenil, da je za omejen čas na voljo za le 2,75 USD na mesec? (30-dnevna politika 100-odstotnega vračila)

Varnost

Šifriranje

Šifriranje ali obstaja glavna značilnost, zaradi katere je VPN tako močan. Brska po spletnem in hudourniškem prometu, tako da noben posrednik (kot je vaš internetni ponudnik) ne vidi, kaj počnete v spletu.

In NordVPN in PIA ponujata neverjetno močno 256-bitno AES enkripcijo (uradni standard NIST) v svojih tunelih VPN.

Vsak ponudnik VPN-jev ima tudi nekaj dodatnih trikov v rokavu:

NordVPN: NordVPN ima strežnike z dvojnim šifriranjem (double-hop), ki usmerjajo vaš promet prek dveh vozlišč VPN in ga zavijajo v dve plasti šifriranja. Za dodatno zasebnost lahko izberete tudi uporabo njihovih VPN prek strežnikov Tor (za dodatno zasebnost usmeri tunel VPN po Tornovem omrežju). Verjetno boste te funkcije želeli uporabljati le za zelo občutljive spletne dejavnosti, saj so ti strežniki precej počasnejši.

Zasebni dostop do interneta: PIA vam omogoča popoln nadzor nad močjo šifriranja in algoritmom, ki se uporablja za zaščito vaših podatkov. Te nastavitve lahko nadzorujete neposredno iz aplikacije (Windows, Mac ali Android). Uporabite na primer lažjo 128-bitno šifriranje (ali pa sploh nobeno), ko želite več hitrosti in manj varnosti (na primer pretakanje ali igranje). Сігналы абмеркавання

Zasebne nastavitve šifriranja dostopa do interneta

Zasebni dostop do interneta ima nastavljive nastavitve šifriranja

Druge varnostne funkcije

Nordvpn in Zasebni dostop do interneta oba imata dodatne varnostne funkcije, ki presegajo močno šifriranje odprtokodnih kod. Najpomembnejši so:

Kill stikalo: To je programska funkcija, ki takoj izklopi dostop do interneta, če povezava VPN iz katerega koli razloga ne uspe. S tem preprečite prenos podatkov po nezašifriranem kanalu in zagotovite, da sorodniki hudournikov ne bodo videli pravega naslova IP. Tako PIA kot NordVPN imata vgrajeno stikalo za ubijanje.
Politika beleženja VPN je eden najbolj spregledanih dejavnikov pri izbiri ponudnika. Verjetno je to najpomembnejše, kar morate upoštevati, če boste VPN uporabljali za hudourništvo. Vedno priporočamo, da izberete VPN, ki nikoli ne zabeleži vašega naslova IP in uniči morebitne dnevnike metapodatkov v 24 urah.

DNS & IPv6 Zaščita pred uhajanjem: Čeprav je šifriranje, ki ga uporablja VPN, izjemno varno, včasih programska oprema (tudi operacijski sistemi) predor VPN izvajajo negotovo zaradi težav z združljivostjo za nazaj s starimi stroji. To lahko ustvari dve vrsti puščanja:

 1. DNS puščanja: kjer so vaše iskanje DNS (ko obiščete spletno mesto) usmerjene na DNS strežnike vašega ponudnika internetnih storitev namesto na ponudnike ponudnikov VPN.
 2. Puščanja IPv6: kjer se promet varno usmerja po novem protokolu IPv6 namesto podedovanega protokola IPv4.

Na srečo je veliko VPN-jev (ti dve vključeni) vgradili tehnologijo za preprečevanje puščanja v svojo programsko opremo. Tako Nord kot PIA vam omogočata, da v nastavitvah programske opreme blokirate obe vrsti puščanja s preprosto možnostjo potrditvenega polja. V našem testiranju smo ugotovili, da deluje brezhibno (na ipleak.net niso odkrili puščanja).

  Priporočeno branje: VPN-ji, ki omogočajo hudournike / p2p in ne vodijo nobenih dnevnikov.

  Zasebnost / beleženje

  Zasebni dostop do interneta: zasebnost

  Zasebni dostop do interneta je bil v ospredju zasebnosti potrošnikov, dokler podjetje obstaja. PIA je bila ena prvih VPN storitev brez dnevnika na svetu in je precej zagnala gibanje VPN brez plezanja. In še vedno so edini VPN na svetu, ki ima na sodišču potrjeno garancijo ničelnega dnevnika.

  Сігналы абмеркаванняPolitika beleženja:
  Zasebni dostop do interneta ne hrani in ne beleži nobene vpn dejavnosti ali podatkov seje. Spletna mesta, ki jih obiščete, ne beležijo datotek, datoteke, ki jih prenesete ali celo shranijo zgodovino časov povezav in dodeljenih naslovov IP. Večina VPN-jev vodi “dnevnike povezav”, ki jih je enostavno uporabiti za sledenje zgodovine prenosov torrentov do določenega uporabnika. PIA ne vodi dnevnikov povezav.

  Druga zasebnost:
  PIA v svoj podatkovni tok ne uporablja vbrizganih piškotkov tretjih oseb (kot je znano, da to počnejo nekateri brezplačni VPN-ji). Poleg tega sprejmejo dodatne varnostne ukrepe za varovanje zgodovine spletnega gledanja z zasebnimi strežniki DNS (pod nadzorom PIA). Tako zagotovite, da vaša povezava VPN ne usmerja dns zahtevkov (spletnih naslovov) na nezaščitene strežnike, kot so ponudniki internetnih storitev.

  NordVPN: Zasebnost

  NordVPN se ujema s PIA glede točke o zasebnosti. To vključuje garancijo ničelnega dnevnika, brez dnevnikov povezav in zasebnih strežnikov DNS. Prav tako dodajo strežnike posebne uporabe za večjo anonimnost, kot je VPN-Over-Tor in Double-Hop (dvojno šifriranje) strežniki.

  Niso še imeli možnosti preizkusiti svoje politike zasebnosti na sodišču (niti tega ne želijo), vendar ni razloga, da mislijo, da NordVPN ni tako dober kot njihova beseda.

  In Snowden-ovi, ki to berejo, bodo z veseljem vedeli, da ima NordVPN sedež v Panami, kar lahko teoretično naredi podjetje, ki je manj ranljivo za vohunske zahteve NSA (PIA je ameriško podjetje). Toda to daleč presega potrebe zasebnosti večine hudourniških fanatikov.

  Povzetek zasebnosti / beleženja

  PIA so se na sodišču izkazali za zaupanja vredne (in zelo anonimne). To je veliko vredno. NordVPN pa jih premaga z več funkcijami zasebnosti, zato bomo to poimenovali neodločen.
  POBEDNIK: TIE

  Programska oprema / funkcije

  Zasebni dostop do interneta in NordVPN imata zelo različno programsko opremo. Ena se nanaša na funkcionalni nadzor nad vsemi kriptovalutami (PIA), druga (Nord) pa na preprost, uporabniku prijazen dostop do zmogljivih funkcij.

  Ker sta si ta dva VPN-ja na mnogih drugih področjih (hitrost, zasebnost, prijaznost do hranjenja) podobna, se lahko odločite, kateri programski slog in nabor funkcij imate najraje.

  Pregled

  Zasebna programska oprema za dostop do interneta

  Programska oprema PIA ni domišljija. Je funkcionalen in močan. In iskreno si želim, da bi več razvijalcev VPN kopiralo svoj model. Programska oprema podjetja PIA v enem vmesniku postavlja natančno šifrirano šifriranje in nadzor zasebnosti. Za krmarjenje po 6 različnih zaslonih nastavitev ni zapletenih menijev.

  Vse, kar potrebujete, dobite v pogledu “napredne nastavitve”. Tukaj je nekaj, kar boste našli:

  Slika

  Dobili boste popoln nadzor nad osnovnimi orodji za zasebnost in protokole, vključno z:

  Vrsta povezave – TCP ali UDP
  Posredovanje vrat
  PIA ‘MACE’ – Zaščitni blokator PIA in filter zlonamerne programske opreme
  Kill-Switch – Blokira dostop do interneta, če tunel VPN ne uspe. Priporočljivo za varnejše hudournike.
  Zaščita pred puščanjem DNS / IPv6: Preprečite najpogostejše načine, kako lahko VPN pomotoma pušča identifikacijske podatke.

  Če se nekoliko pomaknete navzdol, boste našli tudi nastavitve Encryption, ki vam omogočajo, da izberete natančen Cipher, Handshake protokol in moč šifriranja, ki jo uporablja VPN. Privzete nastavitve 128-bitnega AES-a z 2048-bitnim RSA stiskanjem so optimalne za večino uporabnikov. Če želite večjo varnost, nadgradite na 256-bitni AES, vendar se zavedajte, da bodo vaše hitrosti verjetno nekoliko padle.

  Slika

  Izbira strežnika

  Za razliko od večine VPN-jev, ki imajo pogled na izbiro strežnika v glavnem pogledu programske opreme, PIA to počne nekoliko drugače. Namesto tega z desno miškino tipko kliknite ikono PIA v sistemski vrstici in v pojavnem meniju izberite strežnik. Strežnik »Samodejno povezovanje« lahko izberete tudi v glavnem pogledu, če se vam zdi, da je ista lokacija pogosto enaka.

  Trenutno obstaja približno 25 lokacij strežnikov v 12 državah.

  Druge funkcije PIA (in kaj manjkajo)

  Programske platforme: PIA ima programsko opremo za vse glavne platforme, vključno z iOS, Mac, Android in Windows. Njihova mobilna aplikacija je ena izmed mojih najljubših in je neverjetno hitra in stabilna. Celo deluje na Firestick / FireTV, če ga postavite na stranski tir.

  Proxy SOCKS5: Neomejena pasovna širina na nizozemskem proxy strežniku PIA je vključena v vse načrte brezplačno. Uporabite ga za podvojitev vašega torrent prometa za dodatno zasebnost. Oglejte si naš vodnik za uTorrent in Vuze, kako to storiti.

  Podpora za Neflix: Na žalost IP-jeve naslove PIA blokira Netflix, zato boste morali prekiniti povezavo z omrežjem VPN vsakič, ko boste želeli pretakanje. Netflix blokira več kot 90% najboljših ponudnikov VPN, da prepreči zlorabe (čeprav NordVPN deluje brezhibno).

  Programska oprema NordVPN

  Programska oprema NordVPN je vsekakor nekoliko bolj elegantna od programske opreme PIA. In tu je veliko moči, vendar se večina čarovništva naredi za kulisami z manj možnostmi in nastavitvami.

  Ena od pomembnih lastnosti je tehnologija SmartPlayTM NordVPN, ki omogoča samodejno odblokiranje Netflix, Hulu in 50 drugih storitev pretočnega VOD-a po vsem svetu. Super je, Nord pa je eden redkih levijcev VPN, ki lahko trdijo, da so združljivi z Netflixom.

  Izbira lokacije / najljubši strežniki

  Strežnike lahko izbirate po abecednem seznamu lokacij, razvrščenih po najmanj obremenjenem (najhitrejše) ali izbranem s pogledom na zemljevid sveta (na sliki spodaj).

  Slika

  Nastavitve in možnosti protokola NordVPN

  NordVPN vam omogoča, da za svoj VPN promet izberete TCP ali UDP (najhitrejši) protokol. Za dostop do teh nastavitev morate odpreti napredni meni zaslona z nastavitvami.

  Tu lahko izberete tudi strežnike DNS po meri, če želite, ali pa preprosto uporabite lastni Nord-ov zasebni DNS z ničelnim dnevnikom. Dobra možnost za brezplačni tretji DNS je Google, ki uporablja IP naslova 8.8.8.8 in 8.8.4.4 (na sliki).

  Na voljo sta tudi možnost Kill-Switch in protokol ‘Stealth’ za dodatno varnost. IPv6 zaščita je vgrajena in Nordov odjemalec med povezavo ne pošilja prometa čez IPv6.

  Njihov protokol zatajevanja bo vaš OpenVPN promet prikril kot promet, ki ni VPN, zaradi česar ga bo skrbnik omrežja ali požarni zid otežil. Ta tehnika je uporabna v javnih omrežjih, kot so šole, hoteli, letališča itd.

  Posebne vrste strežnika:

  Double-VPN: Promet usmeri skozi dva različna hmelja za VPN in podatke dvakrat šifrira (z ločeno tipko).
  VPN-Over-Tor: Svoje prometno omrežje VPN usmeri po omrežju Tor onion. Zelo anonimen
  Pretakanje: Visoko hitrostno pretakanje videoposnetkov z vgrajeno tehnologijo Smartplay.
  Anti-DDOS: Kot nalašč za igre na srečo. Nizko zaostajanje z DDOS zaščito.

  ExpressVPN protokoli

  Izberite OpenVPN, PPTP, SSTP, L2TP ali ‘Auto’

  PIA proti NordVPN: Hitrost & Najhitreje

  Spodaj so rezultati najhitrejšega hitrosti:

  Zasebni test hitrosti dostopa do interneta

  Zasebni dostop do interneta v ZDA najhitreje

  HIA test PIA (ZDA)

  PIA Europe najhitreje (Francija)

  HIA test PIA (Pariz, Francija)

  NordVPN test hitrosti

  NordVPN test hitrosti (ZDA)

  NordVPN Speedtest (Chicago, ZDA)

  NordVPN test hitrosti (Nizozemska)

  NordVPN test hitrosti (Nizozemska)

  Analiza / razsodba hitrostnih preskusov:
  Zasebni dostop do interneta je konstantno hiter in lahko skorajda poveča našo pasovno širino na bližnjih strežnikih (preizkušen na povezavi 100 Mb / s). Še posebej impresivno je glede na ceno (3,33 USD / mesec za enoletno naročnino PIA).

  NordVPN je nekoliko bolj nedosleden. Z malo dela lahko najdete hitre strežnike v ZDA in delih Evrope, toda njihovi nizozemski strežniki, optimizirani za p2p, so se preizkušali.

  POBEDNIK: Zasebni dostop do interneta

  Prijaznost hudournikov / lastnosti hudournika

  Če ste glavni razlog za nakup VPN-ja nalaganje anonimnih torrentov, potem je ta odsek izjemno pomemben. Če ne, ga prosim preskočite.

  V tem razdelku bomo pogledali odnos vsakega ponudnika do uporabnikov bittorrentov. Preučili bomo tudi, katere (če obstajajo) uporabne funkcije vključujejo vsaka storitev, ki zagotavljajo dodatno vrednost za prenosnike torrent / p2p.

  Najpomembnejše lastnosti, ki bi jih moral imeti zelo prijazen do strežnika ponudnik VPN, so:

  • Pravilnik o zasebnosti Zero Log: Ne morete izslediti hudourniške dejavnosti po vašem javnem naslovu IP
  • Kill Switch: Preprečite puščanje IP, če se VPN prekine
  • Torrenti dovoljeni na več lokacijah strežnika
  • Velike hitrosti
  • Proxy Socks5 vključuje: Dodatni skok ali alternativa tunelu VPN. Konfiguriran znotraj odjemalca torrent.

  Povzetek: Obe VPN zagotavljata najvišjo raven zasebnosti hudournikov in vsak je dosegel popoln 10/10 na naši lestvici prijaznosti hudournikov.

  Zasebni dostop do interneta Dostopnost hudournikom: 10/10

  Zasebni dostop do interneta je eden najbolj prijaznih VPN ponudnikov na svetu in najboljša izbira (# 1 po naših ocenah) med vsemi uporabniki bittorrentov. Uvrstili so se tudi na lestvico “Best Torrent VPN” v letih 2014, 2015 in 2016.

  Pravila PIA Torrent

  Zasebni dostop do interneta posebej omogoča torrent in druge dejavnosti izmenjave datotek v njihovem omrežju VPN. Za lokacije strežnikov ni posebnih omejitev. Vendar pa PIA po določenih lokacijah strežnika preusmeri hudourniški promet v zakulisju. Za najhitrejše hitrosti uporabite strežnik VPN na Nizozemskem, v Švici ali v Kanadi.

  Funkcije povezane z IPVanish Torrent:

  Če hudournike nalagate pogosto, boste morda potrebovali bolj specifičen nabor funkcij, kot ga ponujajo številni ponudniki VPN. Na srečo ima zasebni dostop do interneta skoraj vse najpomembnejše funkcije zasebnosti / varnosti, ki jih želite.

  Tu so najboljše funkcije PIA za uporabnike torrentov:

  • Pravilnik o “Zero Log”: Vedno priporočamo, da izberete VPN brez beleženja. PIA je merilo za dnevnike VPN.
  • Kill stikalo: Ne želite, da vaš IP naslov pušča, če se VPN prekine. Programska oprema PIA ima stikalo za prekinitev, ki bo takoj ustavilo vašo internetno povezavo, če VPN ne uspe. Na voljo na vseh platformah
  • Torrent prijazne lokacije strežnika: PIA ima hitre strežnike v številnih hudournikov prijaznih državah, vključno s Švico in Nizozemsko.
  • Proxy SOCKS5: Usmerite svoj hudourniški promet prek proxy strežnika Nizozemska proxy PIA. Imamo vodnike za nastavitev za uTorrent, Vuze in QBittorrent
  • 128 ali 256-bitno šifriranje: To je najmočnejša moč šifriranja, ki je na voljo (ki še vedno zagotavlja sprejemljive hitrosti). To je enaka moč šifriranja, ki jo ameriška vojska uporablja za kritične komunikacije. Torrentna šifriranje vašemu ponudniku internetnih storitev (internetnega ponudnika) preprečuje branje prometa ali ogled datotek, ki jih nalagate. Pomaga tudi preprečevati dušenje hudournikov. Priporočamo, da uporabite najlažjo (128-bitno) šifriranje in UDP protokol, da dosežete najhitrejše hitrosti hudournika

  Prijaznost hudournikom NordVPN: 10/10

  NordVPN ustreza funkciji PIA točka-za-točko na lastnostih hudournikov. Kill Switch, šifriranje, brez dnevnikov in hudournikov, optimiziranih lokacij. Pravzaprav imajo rahlo prednost, ker njihova vključena proxy storitev SOCKS5 vsebuje več kot 10 lokacij strežnika, prijaznih hudournikom. PIA ima samo enega (Nizozemska).

  Za navodila o nastavitvi proxy NordVPN v vaš najljubši odjemalec torrentov (uTorrent, Vuze, Deluge, QBittorrent, Flud …) si oglejte naš NordVPN vodnik za hudournike.

  Seznam funkcij hudournika NordVPN:

  • Zero-log: NordVPN ne vodi dnevnikov in ima sedež v Panami (znan po svojih strogih zakonih o zasebnosti).
  • Kill stikalo (2 vrste) + zaščita pred puščanjem DNS: Nikoli ne puščajte pravega IP-ja hudournikom.
  • Torrentu prijazni strežniki: NordVPN omogoča hudournike na vseh strežnikih, vendar raje uporabljate njihove 12 strežniške lokacije, optimizirane za široko pasovno širino.
  • Vključen proxy SOCKS5: Deluje z vsemi večjimi strankami torrentov. 10+ lokacij, optimiziranih za p2p.

  Torrent Winner: Čeprav je PIA legenda v hudourniškem prostoru, ima NordVPN tu prednost zaradi svojih dodatnih proxy lokacij. Smo velik oboževalec strategije za anonimizacijo torrent proxyjev. NordVPN ima neverjetno politiko vračila, tako da lahko .

  Cene (Kateri ponudnik je boljši posel?)

  Nord in PIA sta cenovno zelo konkurenčni, še posebej, če se odločite za daljše trajanje naročnine. PIA lahko dobite za 3,33 USD / mesec, če se zavežete za enoletno naročnino, NordVPN pa je trenutno na voljo za noro 2,75 USD / mesec (3-letna omejena ponudba).
  Сігналы абмеркавання

  Cena zasebnega interneta & Politika vračil

  Načrtujte ceno zasebnega zasebnega dostopa do interneta

  Zasebni dostop do interneta je enake cene ohranil več kot 5 let. Vse se je spremenilo, ko je NordVPN odprl svojo noro dolgoročno naročniško pogodbo za tri dolarje. Od takrat je PIA dodala dve leti lastne možnosti v višini 2,91 dolarja na mesec. Vsi načrti imajo enake lastnosti, edina razlika je dolžina naročnine in efektivni mesečni stroški. To so:

  • 1 mesec: 6,95 USD
  • 1 leto: 39,95 USD (3,33 USD / mesec)
  • 2 leti: 69,95 USD (2,91 USD / mesec)

  Vsi načrti imajo neomejeno pasovno širino, nič dnevnikov in popoln dostop do PIA-ovega proxy strežnika Socks5. Prav tako lahko preizkusite kateri koli načrt brez tveganja 7 dni, zahvaljujoč 100-odstotni garanciji PIA za vračilo:

  Politika vračila: 7 dni
  PIA ima brezpogojno 7-dnevno politiko vračila. Ni omejitev pasovne širine ali uporabe, ki bi vas ne smele zahtevati vračila. Preprosto po e-pošti pošljite podporo v roku 7 dni od dne, ko ste se prijavili, in plačali boste celotno povračilo.

  Politika cen / vračila NordVPN

  Cenitev:
  NordVPN je industrijo VPN prevzel z nevihto s svojim naborom funkcij (ki so sposobni Netflix in hudournikom), vendar so resnično povečali tržni delež, ko so postali agresivni s cenami.

  Enoletna naročnina vas bo stala le 5,75 USD / mesec (ceneje kot povprečni VPN z ničelnim dnevnikom)

  A dobi se še slajše. Za omejen čas ponujajo noro 3-letno naročnino, ki znaša le 2,75 USD na mesec. To je 77% nižje od običajne cene, cena, za katero menimo, da je preveč dobra, da bi jo lahko plačali.

  Politika vračila: 30 dni
  NordVPN je tudi industrijski standard, ko gre za njihovo politiko vračil. Zahteve za vračilo bodo sprejete v roku do 30 dni od vaše prvotne naročnine (da, in ves mesec). Če niste zadovoljni, lahko zahtevate 100-odstotno vračilo kupnine.

  Mislim, da so precej prepričani, da vam bo storitev všeč (vem, da).

  Slika

  Prihranite 77% na NordVPN »

  Vključitev in priporočila

  To je bila neverjetno tesna batta in oba ta VPN uporabljam redno. PIA je bila najboljša izbira za nalaganje torrentov že leta (upravičeno) in še vedno je ena najboljših možnosti, ki so na voljo. Ampak tam, kjer NordVPN resnično sije, je v ne-hudourniških lastnostih.

  • Če želite dostopati do Netflixa ali Huluja, vam bo všeč njihova tehnologija Smartplay.
  • Če hrepenite po dodatni varnosti, je zasebnost na naslednji ravni zasebnost VPN-over-Tor
  • Proxy strežniki Socks5 na več kot 10 različnih lokacijah nudijo dodatno prilagodljivost kot del nastavitve strežnikov proxy.

  Zasebni dostop do interneta

  PIA je nenavadna VPN za hardcore hudournike. Če potrebujete najboljšo mešanico hitrosti, zasebnosti in nadzora, je PIA VPN za vas.

  Prednosti:

  • Resnična politika brez zapisov (preizkušena na sodišču)
  • Trojna zaščita pred puščanjem IP
  • Sposobnost posredovanja pristanišč
  • Hitreje kot NordVPN

  Slabosti:

  • Blokiral Netflix / Hulu

  NordVPN

  NordVPN je VPN Jack-Of-All-Trade. Naredi vse. In če izkoristite omejeni čas 77-odstotne ponudbe, je najboljša ponudba, ki smo jo našli.

  Prednosti:

  • Odlične namizne in mobilne aplikacije VPN
  • Zero dnevniki
  • Proxy SOCKS5 na več kot 10 lokacijah
  • strežniki, optimizirani za p2p
  • 30-dnevno 100-odstotno jamstvo vračila

  Slabosti:

  • Strežniki so nekoliko natrpani (počasnejše hitrosti kot PIA)

  Spodnja črta

  Če se samo podajate hudournike, vam bo bodisi VPN zagotovil izjemno zasebnost. Vsak od teh ponudnikov je daleč boljši od konkurence. Resnično ne morete iti narobe, vendar morate pri izbiri zagotovo upoštevati svoje prioritete:

  Če potrebujete več hitrosti, pojdite s PIA. Če želite dodatne pretakanje (odstranjevanje Netflixa) ali zasebnosti (VPN-over-Tor), pojdite z NordVPN.

  Še ena opomba je, da aplikacija PIA deluje na ognjevarni televiziji, ko je naložena na strani (za Kodi), NordVPN pa trenutno ne.

  Več koristnih člankov & Vodniki

  Vodniki
  Uporabite uTorrent Anonimno
  Uporabljajte QBittorrent Anonimno
  Anonimno hudourništvo v 3 korakih
  Proxy vs. VPN za varne hudournike
  Vodnik za šifriranje torrentov
  Ocene
  Vodnik za torrent ExpressVPN
  Zasebni pregled dostopa do interneta
  NordVPN Pregled / p2p vodnik

  Primerjave VPN
  PIA v primerjavi z IPVanish
  PIA proti Torguardu
  PIA proti Hidemyassu
  NordVPN v primerjavi z IPVanish

  Hvala za branje te primerjave VPN 🙂

  Zasebni dostop do interneta

  Obiščite spletno mesto

  7-dnevna politika povračila

  NordVPN

  Obiščite spletno mesto

  30-dnevna politika 100-odstotnega vračila
  Kim Martin
  Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me