Backblaze

Contents

Backblaze

https://www.backblaze.com/

TL, dr

Backblaze tarjoaa taloudellisen ja helpon ratkaisun rajoittamattoman datan varmuuskopiointiin pilveen. Koska tietokoneellamme on vain 50 dollaria vuodessa, uskomme, että Backblaze on ylivoimaisesti järkevin henkilökohtainen online-varmuuskopio. .

Backblaze-arvostelu – 6 plus & 5 miinusta Backblaze Cloud Backup -sovelluksen käyttämiselle

Vuonna 2007 perustettua Backblaze -laitetta pidetään yhtenä kuumimmista vaihtoehdoista online-varmuuskopiointipalveluissa.

Olemme Bitcatchassa laittaneet eri varmuuskopiointipalveluntarjoajat tuleen kasteen kautta ja olemme oppineet, miksi kaikki rakastavat Backblazea:

  • Saat rajoittamattoman varmuuskopion, joten kaikki aiemmat, nykyiset ja tulevat tiedostosi tallennetaan turvallisesti pois
  • Liittymä, joka on suunniteltu niin helpoksi, jopa vähiten tekninen asiantuntija voi käyttää sitä hyvin
  • Sen hinta on yksi markkinoiden edullisimmista hinnoista, joka maksaa alle 4 dollaria kuukaudessa

Myönnetään, että se ei ole paras ratkaisu pilvisäilöön (katso sen sijaan pCloud).

Silti, kun tähän mennessä on tallennettu 600 Petabytes-dataa ja yli 30 miljardia tiedostoa palautettu, se on todella paras valinta tietokoneiden tiedostojen yksinkertaiseen ja kätevään varmuuskopiointiin..

6 asiaa, joita rakastamme Backblaze-ohjelmasta

Backblaze tekee arvokkaasta varmuuskopioinnin pilvitallennusyrityksestä sen, kuinka se on suunniteltu erityisesti yksinkertaista käyttöä varten kaikilla tarvittavilla perustoiminnoilla, jotka eivät vaadi paljon työtä käyttäjän puolelta.

Tästä syystä Backblaze toimii hyvin varmuuskopiotarpeitasi varten:

1. Helpoin varmuuskopiointikokemus

Backblazen vahvuus on sen suunnittelun yksinkertaisuus.

Blackblaze-asennusohjelma

Kun asennat ohjelman ensimmäistä kertaa, se tarkistaa kiintolevyltäsi kaikki tiedostot (paitsi käyttöjärjestelmätiedostot, sovellukset ja väliaikaiset tiedostot, jotka voivat aiheuttaa komplikaatioita yritettäessä palauttaa niitä), ja antaa sinulle yleiskuvan varmuuskopioitavista tiedostoista.

Kun napsautat “okei”, se jatkaa sitten kaiken varmuuskopioinnin puolestasi, joten sinun ei tarvitse tehdä mitään, paitsi antaa sen toimia taikuutensa.

Blackblaze-ohjauspaneeli

Yhdistämällä kaikki USB- tai ulkoiset kiintolevyt se voi myös kytkeä sen automaattisesti alkuperäisen varmuuskopion aikana tai voit kytkeä ne myöhemmin ja lisätä ne asetuksista.

  Backblaze İnceleme - Backblaze Bulut Yedekleme Kullanmanın 6 Artıları ve 5 Eksileri

Mikä parasta, Backblaze valvoo tietokonettasi ja päivittää varmuuskopiotiedostot milloin tahansa tapahtuu muutoksia, pitäen kuitenkin tietokoneesi minimissä, joten se ei häiritse muuta mitä teet.

Jos kääntöpuolella on tiedostoja, joita et halua varmuuskopioida, voit määrittää, mitkä kansiot suljetaan pois syöttämisestä pilvivarastoon. Muuten se vain helpottaa sinua ottamalla kaiken.

Lyhyesti sanottuna, jos et halua käydä läpi vaivaa tiedostojen hallinnassa, Backblaze tekee siitä erittäin helpon.

2. Todella rajoittamaton varmuuskopio

Olipa sinulla vain yksi megatavu tai tonnia Terratavua tiedostoja, Backblaze-ohjelmalla ei ole mitään varmuuskopiota kaikesta sinulle. Kun otetaan huomioon, että useimmissa varmuuskopiointipalveluissa on tilaa rajoitettu, tämä on korvaamaton ominaisuus saamallesi hinnalle (lisätietoja myöhemmin).

Nyt verkostasi, tietokoneen nopeudesta ja tiedostojen koosta riippuen, se voi viedä muutaman tunnin tai jopa muutaman viikon. Hyvä uutinen on, että riippumatta siitä, kuinka kauan se kestää, Backblaze jatkaa kulissien takana vain varmistaaksesi, että tiedostosi ovat kokonaan ja kokonaan tallennettuina.

Kun suoritat alkuperäisen varmuuskopion, on painike, jonka lukema on: “Kuinka kauan ensimmäinen varmuuskopioi kestää?” joka antaa sinulle ennusteen. Niin kauan kuin tietokoneesi on päällä (tai vaikka sammutit sen ja käynnistät sen myöhemmin), se jatkaa ensimmäisen varmuuskopiointiprosessin loppuun saattamista loppuun.

Vaihtoehtoisesti voit myös nopeuttaa asioita lisäämällä käynnissä olevien varmuuslankojen määrää tai säätämällä kaasuläpän asetuksia manuaalisesti.

Blackblaze manuaalinen kaasuasetukset

Lausunnomme

Backblaze toimii hyvin pilvipalveluna!

3. Erittäin tiukka tiedostojen suojaus

Backblaze salaa kaikki tiedostosi tavallisella 128-bittisellä AES-tiedostolla, joka on yleensä virheellinen. Supertietokoneen arvioidaan rikkovan useita miljardia vuotta.

Lisäksi mahdolliset salakuuntelijat pidetään loitolla, kun tiedostojen salaus tehdään tietokoneellasi ennen lähettämistä SSL: n kautta. Itse tietokeskuksessa useita kopioita tiedostoistasi on tallennettu useille palvelimille, joten jos yksi kopio on vioittunut, sinulle on saatavana lukuisia muita varmuuskopioita..

  Backblaze Review - 6 voor- en nadelen van het gebruik van Backblaze Cloud Backup

Jos tarvitset vielä jotain enemmän, Backblaze tarjoaa sinulle yksityisen salausavaimen vaihtoehdon ”Asetukset -> Suojaus ”-välilehti työpöytäohjelmassa. Tämän avulla voit asettaa oman salasanasi tiedostoihin pääsemiseksi, joista vain tiedät (yhdellä varotoimenpiteellä: Jos unohdat sen, saatat menettää pääsyn kaikkiin tietoihisi, joten Backblaze varoittaa sinua muistamaan se)..

Blackblaze-yksityiset salausasetukset

Ja jos olet huolissasi siitä, että salasanasi voidaan hakkeroida tai varastaa, voit ottaa myös käyttöön kaksikerroisen todennuksen (2FA). Tämä tarkoittaa sitä, että jos tilillesi kirjaudutaan tunnustamattomalla laitteella, järjestelmä lähettää sinulle suojakoodin tekstin tai Google Authenticatorin avulla varmistaaksesi, että olet sinä ennen käyttöoikeuden myöntämistä, kuten TAC-koodi, kun teet verkkotapahtuma pankissa.

Joten voit olla varma, tietosi ovat erittäin turvallisia.

4. Tietojen palautus toimitetun kiintolevyn kautta

Varmuuskopioinnin tarkoituksena on pystyä hakemaan tiedostoja, jos fyysinen kiintolevy menee rikki. Yleisin tapa palauttaa Backblaze-sovellus on zip-tiedoston avulla ja voit pyytää 500 Gt kerrallaan viidellä samanaikaisella pyynnöllä. Mutta tietysti nämä asiat vievät aikaa ja riippuvat verkostasi.

Toinen vaihtoehtoinen tapa on käyttää mobiilisovellusta tiedostojen lataamiseen ja / tai toistamiseen, joita haluat käyttää. Voit myös jakaa tiedostoja, mutta se on rajoitettu laitteen sisäänrakennettuihin jakamisvaihtoehtoihin.

Nopein tapa palauttaa on Backblazen kuriiripalvelun kautta, joka voi lähettää sinulle ulkoisen kiintolevyn. Sinun on maksettava talletus etukäteen, mutta saat hyvityksen, kun kiintolevy palautetaan. Pienemmille databitille voidaan toimittaa kynäasemia.

5. Lisätoiminto laitteen suojaamiseksi

Backblaze ei vain auta tietojen suojaamisessa. Se auttaa myös suojaamaan tietokonettasi missä tiedostojasi on myös tallennettu.

Koska tilitilauksesi on sidottu yhteen tietokoneeseen, Backblaze-verkkosivustolla on Etsi oma tietokone -toiminto, jonka avulla voit käyttää tietokoneesi fyysistä sijaintia siinä tapauksessa, että tietokoneesi katoaa tai jopa varastetaan. Tämä toiminto tarjoaa myös tiedot viimeisimmistä varmuuskopioiduista tiedostoista, nykyisestä palveluntarjoajasta, joka palvelee tietokonetta, ja sen IP-osoitteesta.

  Recenzia backblaze - 6 výhod a 5 nevýhod používania zálohovania Cloud Backblaze

Blackblaze Paikanna tietokonetoiminto

Jos pelkäät, että varastetun tietokoneesi tiedot voivat vaarantua, voit jopa käyttää SOS Online Backup -toimintoa, joka sisältää mahdollisuuden pyyhkiä kaikki tietokoneesi tiedot etäyhteyden kautta, jotta tietosi pysyvät turvassa tietovarkailta..

6. Nopea online-asiakastuki

Normaalina aukioloaikana Yhdysvalloissa (9–17 Tyynenmeren aikaa) voit olla vuorovaikutuksessa asiakastuen kanssa online-chatin kautta. Vaihtoehtoisesti on myös jäljitettävä sähköpostijärjestelmä, joka yleensä saa vastauksen muutamassa tunnissa, sekä mahdollisuus seurata lippusi tilaa.

Mitä emme pidä Backblaze-ohjelmasta

  • Backblazen yksinkertaiset toiminnot rajoittavat sen pelkkänä tietokoneen varmuuskopiointipalveluna.
  • Tilaus on rajoitettu vain yhteen tietokoneeseen tiliä kohden.
  • Jos käytät yksityistä salasanaa ja unohdit sen, tilauksesi tiedot lukitaan pysyvästi ilman mahdollisuutta noutaa.
  • Tiedoston aiemmat versiot kestävät vain 30 päivää ennen niiden poistamista.
  • Mobiilisovelluksia ei voi käyttää tiedostojen synkronointiin tilisi kanssa.

Kuinka paljon Backblazen käyttö maksaa?

Yhtä yksinkertainen kuin tuote, Backblazen hintarakenne on erittäin suoraviivainen.

Blackblaze-hinnoittelurakenne

Pitkäaikaisilla tilauksilla kerät vain 3,96 dollaria kuukausikustannuksilla, mikä on siellä edullisin. Katso hintarakenne täältä.

Suosittelemmeko Backblaze -sovellusta?

Henkilölle, joka haluaa taloudellisen ja helpon ratkaisun varmuuskopioida tietonsa, lämpimimmin!

Vaatii käyttäjän minimaalisen panoksen, huippuluokan tietoturvan kohtuulliseen hintaan ja mahdollisuuden pyytää ulkoista kiintolevyä kaikkien tietojen palauttamiseksi, jos tietokoneesi rikkoutuu tai varastetaan, se on erinomainen varmuuskopiointipalvelu.

Koska yksi tili on rajoitettu yhdelle tietokoneelle, joudut kuitenkin harkitsemaan useita tilejä kaikille tietokoneyksiköillesi, etenkin jos sinulla on perhe tai yritys.

Joten taas, kyllä, Backblaze on erittäin suositeltava tietokoneesi pilvivarmuuskopiona.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me