Scrierea de conținut pentru site-ul dvs. web este de fapt foarte simplă.

Este prea ușor.

De fapt, oricine ar putea face asta.

Dar dacă căutați să scrieți conținut care să se implice efectiv și să-l facă pe cititor să rămână în jur, trebuie să scrieți o copie web într-un mod captivant, care să le rezolve problemele și acesta este un joc de minge cu totul altul chiar acolo.

Oamenii care navighează pe net caută ceva anume.

Dacă copia dvs. nu reușește să le capteze atenția în primele 2 secunde, tot sângele, transpirația și lacrimile pe care le-ați vărsat în bucata dvs. nu va atrage atenția..

Întrucât suntem un grup generos care dorește cu adevărat să-i ajute pe cititorii noștri, am ajuns la definitiv, singurul ghid care va avea vreodată nevoie pentru a îmbunătăți jocul dvs. de scriere a conținutului web..

Dar, mai întâi, să definim care este conținutul site-ului web și de ce este important să scrieți conținut efectiv și atractiv.

Cum definește unul bun Scrierea conținutului site-ului web?

Sfaturi și trucuri pentru scrierea conținutului site-ului web care se vinde

Deci, o bună scriere a conținutului site-ului web este de fapt foarte simplă.

 • Are nevoie să vândă.
 • Trebuie să fie antrenant.
 • Trebuie să aibă un scop.

Întregul punct de redactare a conținutului site-ului web este să scrieți într-un mod care să fie mai bun în căutările Google, dar care să atragă atenția cititorilor dvs..

Acest lucru ar trebui să le facă să rămână pe pagina dvs. un pic mai mult timp, ceea ce va duce la o vânzare.

Sunt sigur că ați auzit asta înainte de undeva, dar conținutul este rege și este și mai evident atunci când vine vorba de conținutul site-ului web.

Când oamenii îți vizitează pagina web, caută informații despre ceva anume, un punct de vedere unic sau o opinie imparțială.

Dacă le puteți prezenta ceea ce doresc, le veți oferi valoare, iar asta, doamnelor și bărbaților, este ceea ce numim conținut de calitate.

De ce conținutul site-ului web de calitate este important

Redactarea eficientă a conținutului

Înțelegi, conținutul de calitate nu este doar un lucru bun. Conținut de calitate, vieți. Se împarte. Se vinde.

Conținutul obișnuit va rămâne relevant timp de un an sau doi, dar oamenii văd valoare într-un articol de calitate bine cercetat și va rămâne relevant pentru ani de zile

Heck ar putea merge chiar viral.

Oamenii vor vizita site-ul dvs. pentru anii următori, doar din cauza acelei bucăți de conținut prețios.

Acesta este ceea ce poate conține un site web de calitate pentru dvs.:

 • Îți implică audiența, păstrându-i pe pagina ta mai mult timp
 • Se vinde
 • Oamenii vor dori să le împărtășească
 • Dacă este scris informativ și corect, articolul dvs. va deveni un punct de referință pe internet, ceea ce înseamnă că oamenii vor face legătura cu dvs., ceea ce se traduce direct într-o putere de rang Google mai puternică.
 • Cu un clasament mai bun, mai multe persoane vor citi articolul dvs., care se compune în mai multe link-uri de partajare, mai primite – efectul bulgări de zăpadă.
 • Veți ajunge să vindeți mai multe pe măsură ce articolul dvs. devine viral.

Aceasta este puterea marketingului de conținut și, dacă îl poți stăpâni, literalmente vei putea transforma cuvintele în aur.

Să aruncăm o privire la ce trebuie să faceți pentru a scrie conținut de calitate.

Sfat # 1: Înțelegerea călătoriei cumpărătorului

Dacă doriți să creați conținut care să atragă în realitate atenția clienților vizați, va trebui să înțelegeți călătoria cumpărătorului. Nu vă faceți griji, de fapt nu este atât de dificil.

Să presupunem că sunteți proprietarul unui magazin de chitară online și doriți să creați conținut pentru a împinge cititorii / clienții într-un punct de vânzare.

Ce articole putem scrie?

Cum putem folosi călătoria cumpărătorului în avantajul nostru?

Îl putem împărți în 3 pași simpli:

 1. Conștientizarea & Interes
  (Când clientul cunoaște un punct de „durere”.) Să luăm, de exemplu, clientul își dezvoltă interesul pentru chitară, dar nu știe de nimic despre ei.
 2. Considerare
  (Clienții încep să cerceteze produse, soluții și mărci.) Acum, clientul nostru este suficient de interesat pentru a face unele cercetări. Nu știe ce mărci de chitară să privească, nici măcar nu știe ce tip de chitară este cel mai potrivit pentru el. Așa că merge online și își face cercetările.
 3. Cumpărare
  (Clientul ia o decizie.) Clientul a decis că va primi o chitară. Și-a redus alegerile, a decis câți bani este dispus să participe pentru a obține calitatea pe care o dorește. El dorește asigurarea faptului că face alegerea corectă.

Fiecare articol pe care scrieți trebuie să aibă sens în funcție de călătoria cumpărătorului și fiecare trebuie să împingă clientul mai departe în călătoria cumpărătorului până când finalizează o tranzacție.

Destul de simplu?

Dreapta.

Ei bine, acum știți care este călătoria cumpărătorului, treceți la …

Sfat # 2: Care parte din călătoria cumpărătorului pe care ar trebui să o vizați

Evident, ar fi frumos să acoperiți călătoria cumpărătorului ENTIRE într-un articol, dar acest lucru nu va fi posibil, deoarece persoanele care citesc conținutul dvs. vor fi în diferite părți ale călătoriei lor..

Ceea ce putem face este să oferim articole mai mici care vizează diferite părți ale călătoriei cumpărătorului, astfel încât cititorii din propria lor călătorie personală vor avea ceva relevant pentru ei în timp ce se poticnesc pe site-ul dvs..

Într-un fel, acest lucru înseamnă că TOATE articolele dvs. combinate vor acoperi întreaga călătorie a cumpărătorului (deci aveți ceva pentru toată lumea), dar acestea ar trebui să poată sta singure ca povești individuale pentru un public mai vizat.

Sfat # 3: Subiecte de acoperit pentru călătoria cumpărătorului

Bine, deci știi care este călătoria cumpărătorului și știi că trebuie să acoperi întreaga călătorie a cumpărătorului cu piese individuale defalcate, dar ce fel de subiecte vei scrie?

Să folosim din nou chitara ca exemplu.

Etapa 1: Conștientizare

În această etapă, știm că persoanele care caută site-ul dvs. încep să arate interes pentru chitare. Veți dori să scrieți ceva generic, dar suficient de relevant pentru a atrage atenția cititorilor. Ce puteți scrie, astfel încât să se poticnească cu articolul dvs. și să rămână pentru conținut?

 • 10 cele mai bune chitare începătoare
 • Chitarele folosesc celebrele rockstars
 • Joacă orice melodie cu aceste 4 acorduri
 • Cum ajută muzica la chitară la depresie
 • Muzică & sănătate mentală
 • 10 melodii pe care ar trebui să le înveți la chitară
 • Stăpânește aceste cântece populare cu 3 acorduri de bază!

Etapa 2: Interes

În acest moment, cititorul cercetează deja activ chitara. Compara prețuri, caracteristici, ton, sunet. Îi este foame de date și caută informații mai detaliate.

Ce poți face pentru a le atrage atenția?

 • Conținut care conține recenzii
 • Comparații cu alte mărci similare de chitară
 • Comparații cu șiruri
 • Scrieți despre preț și valoare
 • Documentează-ți propria experiență cântând la chitară.
 • Scrie articole pe care chitarele sunt mai bune pentru muzica rock vs jazz

Etapa 3: Luarea în considerare

Până acum, cititorii dvs. sunt gata să cumpere. Știu aproximativ cât sunt dispuși să cheltuiască, nu știu exact pe ce marcă de chitară să o cheltuiască. Cel mai probabil au o idee în minte, dar caută liniște.

Articolul dvs. trebuie să fie mai concentrat asupra tranzacțiilor. Cititorii dvs. au nevoie de ceva care să-i împingă peste margine, date care îi asigură că urmează să facă alegerea corectă.

Așa că dă-le ce vor să citească!

 • Cea mai bună valoare pentru chitară cu bani
 • 5 alternative mai ieftine la Les Paul Gibson
 • Top 10 pedale pentru a obține acel ton clasic de rock „n”
 • Cele mai bune accesorii pentru noua ta chitară
 • Cele mai bune chitare pentru sub 1.000USD

Sfat # 4: Cercetarea cuvintelor cheie și alegerea cuvintelor cheie

Dacă nu știați până acum, cuvintele cheie pe care le utilizați în conținutul site-ului dvs. web vor determina relevanța articolului dvs. în ochii atotputernicului Google.

Acest lucru înseamnă că trebuie să alegeți cuvintele cheie, să le utilizați corect și să urmăriți cum site-ul dvs. apare în prima pagină a rezultatelor căutării Google..

De fapt nu este prea greu de făcut.

Pasul 1: Confirmați cererea de căutare

Trebuie doar să începeți confirmând dacă există o cerere pentru subiectele pe care le-ați decis. Puteți utiliza instrumente precum SEMRush, Google tendințe sau KeywordTool.io

Există o mulțime de alte instrumente gratuite de scriere a cheilor. S-ar putea să fiți nevoit să plătiți pentru a utiliza unele dintre ele, dar merită bani.

O căutare rapidă dezvăluie că există instrumente gratuite, așa că nu ai nicio scuză pentru a face tot ce poți căuta cuvinte cheie.

Pasul 2: Identificați cuvântul dvs. cheie

După ce ați confirmat cercetarea, trebuie să restrângeți selecția de cuvinte cheie la 1 sau 2 cuvinte cheie principale pentru fiecare articol. Acest lucru vă va ajuta în scris.

Pasul 3: Tweaking

Dacă descoperiți că lipsește o cerere pentru subiectul dvs., tot ce trebuie să faceți este să modificați puțin subiectul pentru a răspunde la ceea ce caută oamenii.

Pentru informații mai detaliate despre cercetarea cuvintelor cheie, accesați aici un articol foarte bine scris de prietenul nostru, Tim Soulo.

Sfat # 5: Lungimea articolului

Această parte este puțin complicată.

Într-un studiu realizat pe articole Wikipedia, se spune că creșterea numărului de cuvinte al unui articol va duce la o încredere mai mare. Dar, pe baza experienței noastre, cititorii își vor pierde rapid interesul (și s-ar putea nici să nu deranjeze cititul) dacă articolul este prea lung.

Dar, din nou, dacă conținutul interesează și reușește să-l angajeze pe cititor, cel mai probabil acesta va rămâne în continuare și va continua să citească articolul tău.

De fapt, doar 16% dintre persoanele care se poticnesc cu piesa ta vor rămâne în continuare și vor termina să citească totul, dar acestea sunt persoanele care caută de fapt date utile, așa că asigură-te că conținutul tău apelează la ele.!

Ceea ce trebuie să faceți este să cercetați teme teme, astfel încât ceea ce scrieți să devină util cititorilor. Când faceți asta, bucata de conținut a site-ului dvs. web ar trebui să se încadreze în mod natural între 1.500 – 2.000 de cuvinte și acesta este locul dulce.

Când cititorii dvs. vor găsi articolele dvs. utile, vor petrece în mod natural mai mult timp pe site-ul dvs. încercând să înțeleagă și să digere informațiile pe care le-ați distribuit.

Acest lucru îi menține angajat și, de asemenea, ajută bucata de conținut a site-ului dvs. web să apară mai autoritar în Google, ceea ce face o clasare mai bună a căutării!

Sfat # 6: Cele mai bune practici pentru scrierea conținutului site-ului web

Bine, du-te să iei o ceașcă de cafea, avem o mulțime de acoperite în această porție.

Scrierea conținutului web este de fapt foarte complicată. Trebuie să scrii conținut de formă lungă, astfel încât Google să-l recunoască drept ceva demn, totuși, trebuie să-l tăiați și să-l păstrați zgomotos, astfel încât cititorii dvs. umani să rămână implicați.

Va trebui să ne obișnuim puțin, mai ales dacă ai scris pentru alte suporturi, dar nu uita, nu scrii literatură.

Pe internet, cititorii sunt nerăbdători și au atins atenția unui copil de 12 ani pe un nivel ridicat de zahăr.

Iată o listă de obiceiuri bune pe care trebuie să le respectați atunci când scrieți pe web.

 1. Scrieți o copie simplă și impactantă care se vinde! Avem aceasta, care are o privire mai detaliată despre scrierea unei copii efective!
 2. Nu scrie pentru tine! Mulțimea de pe internet este o mulțime foarte nerăbdătoare. Treci la subiect. Nu uitați, trebuie să comunicați, nu să impresionați.
 3. Emoții Deschideți portofelulConținut bun se vinde deoarece l-a făcut pe cititor să simtă ceva.

  Luați acest lucru de exemplu.

  Acest pui prăjit are un gust foarte bun.

  VS

  Știi ce face acest gust de pui prăjit cu adevărat bun?
  Crunch-ul pielii. Aroma tuturor ierburilor și condimentelor sale. Succulența cărnii sale în timp ce mușcă în ea.

  Vezi diferenta?

 4. Faceți ca titlurile să conteze! Dacă doriți să aflați mai multe despre scrierea titlurilor care funcționează, consultați ce am venit anterior aici.
 5. Înțelegeți că obiceiurile de citire pe internet sunt diferite! Oamenii nu vă citesc copia, scanează prin ea, căutând cuvinte cheie. Găsește-ți articolele cu date și cuvinte cheie utile pentru a-ți menține publicul angajat!
 6. Nu exagerați cuvintele cheie! Cuvintele cheie sunt menite să ajute Google să înțeleagă articolul dvs., dar atunci când îl exagerați, articolul dvs. ar putea fi suspendat din umbră din căutările Google și nici nu îl veți ști.
 7. Practicați cercetarea SEO! Începeți cu voi cuvintele cheie despre semințe, apoi faceți-vă cercetarea și descoperiți ce funcționează pentru dvs.! Cu o cercetare adecvată în cuvinte cheie, veți găsi cele mai bune subiecte pentru subiecte de articol.

  În timp ce cercetați, consultați acest articol pentru a găsi modalități de a crea conținut care conduce traficul!

  Sfat Pro – utilizați instrumente precum SEMRush pentru a vedea ce cuvinte cheie folosesc concurenții dvs.!

 8. Hyperlink totul! Obțineți informațiile de undeva? Legă-l!

  Este doar o etică bună pe internet. De asemenea, ajută articolul dvs. să pară mai solid și mai autoritar, ceea ce înseamnă un clasament mai bun!

 9. Utilizați tehnica Skyscraper Tehnica zgârie-nori este simplă, dar nu este ușoară. Scopul acesteia este de a crea un articol care este cea mai informativă, cea mai precisă și cea mai epică resursă de acolo, ceva care să le ofere cititorilor tăi niciun motiv să caute informații în altă parte (cum este cel pe care îl citești acum!).

Învelire

Există atât de multe lucruri de acoperit atunci când vine vorba de scrierea conținutului site-ului web, și este aproape imposibil să vorbim despre toate în 1 articol. Am încercat tot posibilul să acoperim cele mai importante sfaturi și obiceiuri pentru scrierea de conținut web.

Amintiți-vă, cercetarea este cheia pentru articole de succes!

 • Cercetează-ți cuvintele cheie și ocupă-ți timpul pentru a afla și a înțelege călătoria cumpărătorului. Este atât de util pe termen lung. Înțelegeți ce obiective încearcă să atingă cititorii dvs., apoi veniți cu articole care vă ajută cititorii.
 • Pune-te în pantofii cititorilor tăi. Se conectează la site-ul dvs., deoarece au nevoie de o soluție la o problemă. Scrieți cu sinceritate articole care să le ajute și asigurați-vă că pentru a citi o piesă sau de a face pe cineva să o citească corect pentru dvs.!
 • Nu în ultimul rând, învățați abilități de redactare de bază. Redactarea și scrierea conținutului site-ului web sunt foarte diferite decât scrierea pentru media tradițională. Trebuie să scrii pentru a comunica, nu pentru a impresiona și asta va duce la vânzări.

Pentru mai multe conținut web și sfaturi de scriere, asigurați-vă că parcurgeți linkurile de pe site-ul nostru web. Avem o mulțime de conținut care vă vor ajuta să ieșiți la iveală!

Ei bine, am ajuns la finalul acestei piese și sperăm că acest articol a reușit să vă ajute. Spuneți-ne ce credeți!

Mai bine, dacă aveți propriile sfaturi pentru scrierea conținutului site-ului web, nu ezitați să le împărtășiți cu noi!!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me