Αποτελεσματική σύνταξη περιεχομένου ιστότοπου – Μάθετε να γράφετε περιεχόμενο Web που πουλάει

Η συγγραφή περιεχομένου για τον ιστότοπό σας είναι πραγματικά απλή.

Είναι πολύ εύκολο.

Στην πραγματικότητα, οποιοσδήποτε θα μπορούσε να το κάνει.

Αλλά αν θέλετε να γράψετε περιεχόμενο που είναι πραγματικά ελκυστικό και κάνει τον αναγνώστη σας να κολλήσει, πρέπει να γράψετε ένα αντίγραφο ιστού με έναν ελκυστικό τρόπο που να επιλύει τα προβλήματά τους και αυτό είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι μπάλα εκεί.

Τα άτομα που περιηγούνται στο Διαδίκτυο αναζητούν κάτι συγκεκριμένο.

Εάν το αντίγραφο σας δεν τραβήξει την προσοχή τους στα πρώτα 2 δευτερόλεπτα, όλο το αίμα, ο ιδρώτας και τα δάκρυα που χύσατε στο κομμάτι σας δεν θα τραβήξουν την προσοχή.

Δεδομένου ότι είμαστε μια γενναιόδωρη ομάδα ανθρώπων που θέλει πραγματικά να βοηθήσει τους αναγνώστες μας, έχουμε δημιουργήσει τον οριστικό, τον μοναδικό οδηγό που θα χρειαστείτε ποτέ για να βελτιώσετε το παιχνίδι συγγραφής περιεχομένου ιστού σας.

Αρχικά, ας καθορίσουμε ποιο είναι το περιεχόμενο του ιστότοπου και γιατί είναι σημαντικό να γράφετε πραγματικά αποτελεσματικό και ελκυστικό περιεχόμενο.

Πώς ορίζει ένα καλό γράψιμο περιεχομένου ιστότοπου?

Συμβουλές και κόλπα για τη σύνταξη περιεχομένου ιστοτόπου που πουλά

Έτσι, η καλή συγγραφή περιεχομένου ιστοτόπου είναι πραγματικά πολύ απλή.

 • Πρέπει να πουλήσει.
 • Πρέπει να είναι ελκυστικό.
 • Πρέπει να έχει σκοπό.

Το βασικό σημείο της καλής σύνταξης περιεχομένου ιστότοπου είναι να γράφετε με τρόπο που θα κατατάσσεται καλύτερα στις αναζητήσεις Google, αλλά προσελκύει τα μάτια των αναγνωστών σας.

Αυτό θα τους κάνει να παραμείνουν στη σελίδα σας λίγο περισσότερο, κάτι που ελπίζουμε ότι θα οδηγήσει σε πώληση.

Είμαι σίγουρος ότι το έχετε ακούσει πριν κάπου, αλλά το περιεχόμενο είναι βασικό και είναι ακόμη πιο εμφανές όταν πρόκειται για περιεχόμενο ιστότοπου.

Όταν οι χρήστες επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας, αναζητούν πληροφορίες σχετικά με κάτι συγκεκριμένο, μοναδική άποψη ή αμερόληπτη γνώμη.

Εάν μπορείτε να τους παρουσιάσετε ό, τι θέλουν, θα τους δώσετε αξία και αυτό, κυρίες και κύριοι, αυτό ονομάζουμε ποιοτικό περιεχόμενο.

Γιατί το ποιοτικό περιεχόμενο ιστοτόπου είναι σημαντικό

Αποτελεσματική συγγραφή περιεχομένου

Βλέπετε, το ποιοτικό περιεχόμενο δεν είναι μόνο ένα και ολοκληρωμένο. Ποιοτικό περιεχόμενο, ζωές. Γίνεται κοινή χρήση. Πουλάει.

Το κανονικό περιεχόμενο θα παραμείνει σχετικό για ίσως ένα ή δύο χρόνια, αλλά οι άνθρωποι βλέπουν αξία σε ένα καλά ερευνημένο άρθρο ποιότητας και θα παραμείνει σχετικό για χρόνια

Heck θα μπορούσε ακόμη και να γίνει viral.

Οι χρήστες θα επισκεφθούν τον ιστότοπό σας για τα επόμενα χρόνια, μόνο και μόνο λόγω αυτού του πολύτιμου περιεχομένου.

Αυτό μπορεί να επιτύχει το ποιοτικό περιεχόμενο του ιστότοπου για εσάς:

 • Προσελκύει το κοινό σας, διατηρώντας το στη σελίδα σας περισσότερο
 • Πουλάει
 • Οι χρήστες θα θέλουν να τα μοιραστούν
 • Εάν είναι ενημερωτικό και γραμμένο με ακρίβεια, το άρθρο σας θα γίνει σημείο αναφοράς στο Διαδίκτυο, πράγμα που σημαίνει ότι οι άνθρωποι θα συνδέονται μαζί σας, κάτι που μεταφράζεται άμεσα σε ισχυρότερη δύναμη κατάταξης Google
 • Με καλύτερες βαθμολογίες, περισσότεροι άνθρωποι θα διαβάσουν το άρθρο σας, το οποίο συνίσταται σε περισσότερη κοινή χρήση, περισσότερους εισερχόμενους συνδέσμους – το αποτέλεσμα χιονόμπαλες.
 • Θα καταλήξετε να πουλάτε περισσότερα καθώς το άρθρο σας γίνεται viral.

Αυτή είναι η δύναμη του μάρκετινγκ περιεχομένου και αν μπορείτε να το κατακτήσετε, θα μπορείτε κυριολεκτικά να μετατρέψετε τις λέξεις σας σε χρυσό.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό που πρέπει να κάνετε για να γράψετε ποιοτικό περιεχόμενο.

Συμβουλή # 1: Κατανόηση του ταξιδιού του αγοραστή

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε περιεχόμενο που πραγματικά προσελκύει την προσοχή των στοχευμένων πελατών σας, θα πρέπει να κατανοήσετε το ταξίδι του αγοραστή. Μην ανησυχείτε, στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο δύσκολο.

Ας υποθέσουμε ότι είστε online ιδιοκτήτης καταστήματος κιθάρας και θέλετε να δημιουργήσετε περιεχόμενο για να ωθήσετε τους αναγνώστες / πελάτες σας σε ένα σημείο πώλησης.

Ποια άρθρα μπορούμε να γράψουμε?

Πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το ταξίδι του αγοραστή προς όφελός μας?

Μπορούμε να το χωρίσουμε σε 3 απλά βήματα:

 1. Επίγνωση & Ενδιαφέρον
  (Όταν ο πελάτης αντιληφθεί ένα σημείο «πόνου».) Ας πάρουμε για παράδειγμα, ο πελάτης αναπτύσσει ενδιαφέρον για την κιθάρα, αλλά δεν γνωρίζει τίποτα σχετικά με αυτούς.
 2. Θεώρηση
  (Οι πελάτες αρχίζουν να ερευνούν προϊόντα, λύσεις και μάρκες.) Τώρα ο πελάτης μας ενδιαφέρεται αρκετά για να κάνει κάποια έρευνα. Δεν ξέρει ποιες μάρκες κιθάρας να κοιτάξει, δεν ξέρει καν τι είδους κιθάρα είναι πιο κατάλληλη για αυτόν. Έτσι πηγαίνει στο διαδίκτυο και κάνει την έρευνά του.
 3. Αγορά
  (Ο πελάτης παίρνει μια απόφαση.) Ο πελάτης αποφάσισε ότι θα πάρει κιθάρα. Έχει περιορίσει τις επιλογές του, έχει αποφασίσει πόσα χρήματα είναι διατεθειμένος να χωρίσει για να πάρει την ποιότητα που θέλει. Ζητά διαβεβαίωση ότι κάνει τη σωστή επιλογή.

Κάθε άρθρο που γράφετε πρέπει να έχει νόημα ανάλογα με το ταξίδι του αγοραστή και κάθε ένα πρέπει να ωθήσει τον πελάτη πιο κάτω στο ταξίδι του αγοραστή έως ότου ολοκληρώσει μια συναλλαγή.

Πολύ απλό σωστό?

σωστά.

Λοιπόν τώρα ξέρετε ποιο είναι το ταξίδι του αγοραστή, ας προχωρήσουμε σε…

Συμβουλή # 2: Ποιο μέρος του ταξιδιού του αγοραστή πρέπει να στοχεύσετε

Προφανώς, θα ήταν ωραίο να καλύψουμε ολόκληρο το ταξίδι του αγοραστή σε ένα άρθρο, αλλά αυτό δεν θα είναι δυνατό, καθώς τα άτομα που διαβάζουν το περιεχόμενό σας θα βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη του ταξιδιού του αγοραστή τους.

Αυτό που ΜΠΟΡΟΥΜΕ να κάνουμε είναι να βρούμε μικρότερα άρθρα που στοχεύουν διαφορετικά μέρη του ταξιδιού του αγοραστή, έτσι ώστε οι αναγνώστες στο προσωπικό τους ταξίδι να έχουν κάτι σχετικό με αυτούς καθώς σκοντάφτουν στον ιστότοπό σας.

Κατά κάποιο τρόπο, αυτό σημαίνει ότι ΟΛΑ τα άρθρα σας σε συνδυασμό θα καλύπτουν ολόκληρο το ταξίδι του αγοραστή (οπότε έχετε κάτι για όλους), αλλά θα πρέπει να μπορούν να είναι μόνοι ως ξεχωριστές ιστορίες για ένα πιο στοχευμένο κοινό.

Συμβουλή # 3: Θέματα που πρέπει να καλύψετε για το ταξίδι του αγοραστή

Εντάξει, οπότε γνωρίζετε τι είναι το ταξίδι του αγοραστή και γνωρίζετε ότι πρέπει να καλύψετε ολόκληρο το ταξίδι του αγοραστή με αναλυμένα μεμονωμένα κομμάτια, αλλά τι είδους θέματα θα γράψετε?

Ας χρησιμοποιήσουμε ξανά την κιθάρα ως παράδειγμα.

Στάδιο 1: Ευαισθητοποίηση

Σε αυτό το στάδιο, γνωρίζουμε ότι τα άτομα που αναζητούν τον ιστότοπό σας αρχίζουν να δείχνουν ενδιαφέρον για τις κιθάρες. Θα θελήσετε να γράψετε κάτι γενικό αλλά αρκετά σχετικό για να τραβήξετε την προσοχή των αναγνωστών. Τι μπορείτε να γράψετε, ώστε να ξεπεράσουν το άρθρο σας και να μείνουν στο περιεχόμενο?

 • 10 καλύτερες αρχάριες κιθάρες
 • Οι διάσημες κιθαρίστες χρησιμοποιούν κιθάρες
 • Παίξτε οποιοδήποτε τραγούδι με αυτές τις 4 χορδές
 • Πώς η μουσική κιθάρα βοηθά στην κατάθλιψη
 • ΜΟΥΣΙΚΗ & ψυχική υγεία
 • 10 τραγούδια που πρέπει να μάθετε στην κιθάρα
 • Εξασφαλίστε αυτά τα δημοφιλή τραγούδια με 3 βασικές χορδές!

Στάδιο 2: Ενδιαφέρον

Σε αυτό το σημείο, ο αναγνώστης ερευνά ήδη ενεργά κιθάρες. Συγκρίνει τιμές, χαρακτηριστικά, τόνο, ήχο. Είναι πεινασμένος για δεδομένα και ψάχνει για πιο εμπεριστατωμένες πληροφορίες.

Τι μπορείτε να κάνετε για να τραβήξετε την προσοχή τους?

 • Περιεχόμενο που περιέχει κριτικές
 • Συγκρίσεις με άλλες παρόμοιες μάρκες κιθάρας
 • Συγκρίσεις συμβολοσειρών
 • Γράψτε για τιμή έναντι τιμής
 • Καταγράψτε τη δική σας εμπειρία στο να παίζει κιθάρα.
 • Γράψτε άρθρα για τα οποία οι κιθάρες είναι καλύτερες για ροκ vs τζαζ μουσική

Στάδιο 3: Εξέταση

Μέχρι τώρα, οι αναγνώστες σας είναι έτοιμοι να αγοράσουν. Ξέρουν περίπου πόσο είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν, απλά δεν ξέρουν ακριβώς σε ποια μάρκα κιθάρας να το ξοδέψουν. Πιθανότατα έχουν μια ιδέα στο μυαλό, αλλά αναζητούν διαβεβαίωση.

Το άρθρο σας πρέπει να εστιάζει περισσότερο στις συναλλαγές. Οι αναγνώστες σας χρειάζονται κάτι για να τους ωθήσουν, δεδομένα που τους καθησυχάζουν ότι πρόκειται να κάνουν τη σωστή επιλογή.

Δώστε τους λοιπόν ό, τι θέλουν να διαβάσουν!

 • Η καλύτερη κιθάρα χρημάτων
 • 5 φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις για το Les Paul Gibson
 • Κορυφαία 10 πεντάλ για να αποκτήσετε αυτόν τον κλασικό ρολό «n» ρολό
 • Τα καλύτερα αξεσουάρ για τη νέα σας κιθάρα
 • Καλύτερες κιθάρες για λιγότερο από 1.000 USD

Συμβουλή # 4: Έρευνα λέξεων-κλειδιών και επιλογή των λέξεων-κλειδιών σας

Εάν δεν το γνωρίζατε μέχρι τώρα, οι λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιείτε στο περιεχόμενο του ιστότοπού σας θα καθορίσουν τη συνάφεια του άρθρου σας στα μάτια του παντοδύναμου Google.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να επιλέξετε τις λέξεις-κλειδιά σας, να τις χρησιμοποιήσετε σωστά και να παρακολουθήσετε καθώς ο ιστότοπός σας βγαίνει στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης του Google.

Στην πραγματικότητα δεν είναι πολύ δύσκολο να το κάνουμε.

Βήμα 1: Επιβεβαιώστε τη ζήτηση αναζήτησης

Απλώς πρέπει να ξεκινήσετε επιβεβαιώνοντας εάν υπάρχει ζήτηση για τα θέματα που έχετε αποφασίσει. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εργαλεία όπως SEMRush, τάσεις Google ή KeywordTool.io

Υπάρχουν πολλά άλλα δωρεάν εργαλεία πληκτρολόγησης εκεί έξω. Ίσως χρειαστεί να πληρώσετε για να χρησιμοποιήσετε μερικά από αυτά, αλλά αξίζουν τα λεφτά.

Μια γρήγορη αναζήτηση αποκαλύπτει ότι υπάρχουν και δωρεάν εργαλεία, επομένως δεν έχετε καμία δικαιολογία για να κάνετε ό, τι μπορείτε να ερευνήσετε λέξεις-κλειδιά.

Βήμα 2: Προσδιορίστε τη λέξη-κλειδί σας

Αφού επιβεβαιώσετε την έρευνά σας, πρέπει να περιορίσετε την επιλογή των λέξεων-κλειδιών σας σε 1 ή 2 κύριες λέξεις-κλειδιά για κάθε άρθρο. Αυτό θα σας βοηθήσει στο γράψιμό σας.

Βήμα 3: Tweaking

Εάν διαπιστώσετε ότι υπάρχει έλλειψη ζήτησης για το θέμα σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αλλάξετε λίγο το θέμα για να ικανοποιήσετε αυτό που αναζητούν οι άνθρωποι.

Για περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την έρευνα λέξεων-κλειδιών, μεταβείτε εδώ για ένα πολύ καλογραμμένο άρθρο του φίλου μας, Tim Soulo.

Συμβουλή # 5: Μήκος άρθρου

Αυτό το μέρος είναι λίγο δύσκολο.

Σε μια μελέτη που έγινε σε άρθρα της Wikipedia, λέει ότι η αύξηση του αριθμού λέξεων ενός άρθρου θα έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Αλλά με βάση την εμπειρία μας, οι αναγνώστες θα χάσουν γρήγορα το ενδιαφέρον τους (και μπορεί να μην ενοχλούν καν την ανάγνωση) εάν το άρθρο είναι υπερβολικά μεγάλο.

Αλλά πάλι, εάν το περιεχόμενο ενδιαφέρεται και καταφέρει να προσελκύσει τον αναγνώστη, αυτός ο αναγνώστης πιθανότατα θα παραμείνει και θα συνεχίσει να διαβάζει το άρθρο σας.

Στην πραγματικότητα, μόνο το 16% των ατόμων που σκοντάφτουν στο κομμάτι σας θα παραμείνουν και θα τελειώσουν να διαβάζουν τα πάντα, αλλά αυτοί είναι οι άνθρωποι που αναζητούν πραγματικά χρήσιμα δεδομένα, οπότε βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενό σας τους ενδιαφέρει!

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ερευνήσετε τα θέματα σας διεξοδικά, ώστε αυτό που γράφετε να είναι χρήσιμο για τους αναγνώστες σας. Όταν το κάνετε αυτό, το τμήμα περιεχομένου του ιστότοπού σας θα πρέπει φυσικά να κυμαίνεται μεταξύ 1.500 – 2.000 λέξεων και αυτό είναι το γλυκό σημείο.

Όταν οι αναγνώστες σας βρίσκουν χρήσιμα τα άρθρα σας, θα ξοδεύουν φυσικά περισσότερο χρόνο στον ιστότοπό σας προσπαθώντας να κατανοήσουν και να αφομοιώσουν τις πληροφορίες που έχετε μοιραστεί μαζί τους.

Αυτό τους διατηρεί αφοσιωμένους και βοηθά επίσης το περιεχόμενο του ιστότοπού σας να εμφανίζεται πιο έγκυρο στο Google, γεγονός που καθιστά καλύτερες βαθμολογίες αναζήτησης!

Συμβουλή # 6: Βέλτιστες πρακτικές για τη σύνταξη περιεχομένου ιστότοπου

Εντάξει, πάρτε τον εαυτό σας ένα φλιτζάνι καφέ, έχουμε πολλά να καλύψουμε σε αυτό το τμήμα.

Η σύνταξη περιεχομένου Ιστού είναι πραγματικά πολύ δύσκολη. Πρέπει να γράψετε περιεχόμενο μεγάλου μήκους, ώστε η Google να το αναγνωρίσει ως κάτι που αξίζει τον κόπο, αλλά πρέπει να το κόψετε και να το κρατήσετε αδιάκριτο, ώστε οι αναγνώστες σας να παραμείνουν αφοσιωμένοι.

Θα χρειαστεί λίγο να συνηθίσεις ειδικά αν γράφεις για άλλα μέσα, αλλά θυμάσαι ότι δεν γράφεις βιβλιογραφία.

Στον παγκόσμιο ιστό, οι αναγνώστες είναι ανυπόμονοι και έχουν τη διάρκεια προσοχής ενός 12χρονου σε μια ζάχαρη.

Ακολουθεί μια λίστα με καλές συνήθειες που πρέπει να τηρείτε όταν γράφετε για τον Ιστό.

 1. Γράψτε ένα απλό, αποτελεσματικό αντίγραφο που πουλά! Έχουμε αυτό, το οποίο ρίχνει μια πιο εμπεριστατωμένη ματιά στη σύνταξη αποτελεσματικού αντιγράφου!
 2. Μην γράφετε μόνοι σας! Το πλήθος του Διαδικτύου είναι ένα πολύ ανυπόμονο πλήθος. Φτανω στο σημειο. Θυμηθείτε, πρέπει να επικοινωνήσετε, όχι να εντυπωσιάσετε.
 3. Συναισθήματα Ανοίξτε το πορτοφόλι Το καλό περιεχόμενο πωλείται επειδή έκανε τον αναγνώστη να αισθάνεται κάτι.

  Πάρτε αυτό για παράδειγμα.

  Αυτό το τηγανητό κοτόπουλο έχει πολύ καλή γεύση.

  VS

  Ξέρεις τι κάνει αυτό το τηγανητό κοτόπουλο γεύση πολύ καλό?
  Η τραγανή επιδερμίδα. Το άρωμα όλων των βοτάνων και μπαχαρικών. Η ζουμερότητα της σάρκας της καθώς το δαγκώνετε.

  Βλέπεις τη διαφορά?

 4. Κάντε τους τίτλους σας να μετράνε! Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη σύνταξη επικεφαλίδων που λειτουργούν, ρίξτε μια ματιά σε τι έχουμε βρει προηγουμένως εδώ.
 5. Κατανοήστε ότι οι συνήθειες ανάγνωσης στο Διαδίκτυο είναι διαφορετικές! Οι άνθρωποι δεν διαβάζουν το αντίγραφό σας, το κάνουν σάρωση, αναζητώντας λέξεις-κλειδιά. Πιέστε τα άρθρα σας με χρήσιμα δεδομένα και λέξεις-κλειδιά για να διατηρήσετε το κοινό σας αφοσιωμένο!
 6. Μην παραβιάζετε τις λέξεις-κλειδιά! Οι λέξεις-κλειδιά προορίζονται να βοηθήσουν την Google να κατανοήσει το άρθρο σας, αλλά όταν το παρακάνετε, το άρθρο σας ενδέχεται να απαγορεύεται από τις αναζητήσεις Google και δεν θα το γνωρίζετε.
 7. Εξασκηθείτε στην έρευνα SEO! Ξεκινήστε μαζί σας τις λέξεις-κλειδιά, έπειτα κάντε την έρευνά σας και ανακαλύψτε τι λειτουργεί για εσάς! Με τη σωστή έρευνα λέξεων-κλειδιών, θα βρείτε τα καλύτερα θέματα για θέματα άρθρων.

  Ενώ ερευνάτε, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το άρθρο για τρόπους δημιουργίας περιεχομένου που αυξάνει την επισκεψιμότητα!

  Επαγγελματική συμβουλή – χρησιμοποιήστε εργαλεία όπως το SEMRush για να δείτε ποιες λέξεις-κλειδιά χρησιμοποιούν οι ανταγωνιστές σας!

 8. Υπερσυνδέστε τα πάντα! Πήρε τις πληροφορίες σας από κάπου? Συνδέστε το!

  Είναι απλώς καλή ηθική στο διαδίκτυο. Βοηθά επίσης το άρθρο σας να φαίνεται πιο σταθερό και αξιόπιστο, πράγμα που σημαίνει καλύτερη κατάταξη!

 9. Χρησιμοποιήστε την τεχνική του ουρανοξύστη Η τεχνική του ουρανοξύστη είναι απλή, αλλά δεν είναι εύκολο. Ο σκοπός του είναι να δημιουργήσει ένα άρθρο που είναι ο πιο ενημερωτικός, πιο ακριβής, πιο επικός πόρος εκεί έξω, κάτι που θα δώσει στους αναγνώστες σας κανένα λόγο να αναζητήσουν πληροφορίες αλλού (όπως αυτό που διαβάζετε τώρα!).

Τύλιξε

Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που πρέπει να καλυφθούν όσον αφορά τη σύνταξη περιεχομένου ιστότοπου και είναι σχεδόν αδύνατο να μιλήσουμε για όλα αυτά σε 1 άρθρο. Έχουμε δοκιμάσει το καλύτερό μας για να καλύψουμε τις πιο σημαντικές συμβουλές και συνήθειες για τη σύνταξη περιεχομένου ιστού.

Θυμηθείτε, η έρευνα είναι το κλειδί για επιτυχημένα άρθρα!

 • Ερευνήστε τις λέξεις-κλειδιά σας και αφιερώστε χρόνο για να μάθετε και να κατανοήσετε το ταξίδι του αγοραστή. Είναι τόσο χρήσιμο μακροπρόθεσμα. Κατανοήστε τους στόχους που προσπαθούν να επιτύχουν οι αναγνώστες σας και, στη συνέχεια, βρείτε άρθρα που βοηθούν τους αναγνώστες σας.
 • Βάλτε τον εαυτό σας στα παπούτσια των αναγνωστών σας. Συνδέονται στον ιστότοπό σας επειδή χρειάζονται λύση σε ένα πρόβλημα. Ειλικρινά γράψτε άρθρα που θα τα βοηθήσουν και φροντίστε να διορθώσετε το κομμάτι σας ή να ζητήσετε από κάποιον να το διορθώσει για εσάς!
 • Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, μάθετε βασικές δεξιότητες copywriting. Η συγγραφή κειμένου και περιεχομένου ιστοτόπου είναι πολύ διαφορετική από τη γραφή για παραδοσιακά μέσα. Πρέπει να γράψετε για να επικοινωνήσετε, όχι για να εντυπωσιάσετε και αυτό θα οδηγήσει σε πωλήσεις.

Για περισσότερα περιεχόμενα ιστού και συμβουλές γραφής, φροντίστε να διαβάσετε τους συνδέσμους στον ιστότοπό μας. Έχουμε ένα σωρό περιεχόμενο που θα σας βοηθήσει!

Λοιπόν, φτάσαμε στο τέλος αυτού του κομματιού και ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο κατάφερε να σας βοηθήσει. Πείτε μας τη γνώμη σας!

Ακόμα καλύτερα, εάν έχετε τις δικές σας μικρές συμβουλές για τη σύνταξη περιεχομένου ιστότοπου, μη διστάσετε να τα μοιραστείτε μαζί μας!!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map