Hatékony weboldal-tartalom-írás – Tanuljon meg olyan webtartalom írását, amely elad

A webhely tartalmának írása valójában nagyon egyszerű.


Túl könnyű.

Valójában bárki meg tudta csinálni.

De ha azt szeretné, hogy olyan tartalmat írjon, amely valóban vonzó és az olvasót ragaszkodik hozzá, akkor vonzó módon kell írnia internetes másolatot, amely megoldja a problémáikat, és egy egészen más labdajáték van ott.

Az emberek, akik a neten böngésznek, valami specifikusat keresnek.

Ha másolatának elmulasztása felhívja a figyelmüket az első 2 másodpercben, akkor a vérre, verejtékre és könnyre, amelyet ön a darabba öntött, csak nem fog figyelni.

Mivel nagylelkű csoport vagyunk, akik valóban segíteni akarnak olvasóink számára, ezért kitaláltuk a végleges, az egyetlen útmutatót, amelyre bármikor javítania kell az internetes tartalomírási játékot.

De először határozjuk meg, hogy mi a weboldal tartalma valójában, és miért fontos, hogy ténylegesen hatékony és vonzó tartalmat írjon.

Hogyan határozható meg a webhely-tartalom jó írása??

Tippek és trükkök az eladott weboldal tartalmának írására

Tehát a jó weboldal-tartalom írása valójában nagyon egyszerű.

 • Értékesíteni kell.
 • Vonzónak kell lennie.
 • Ennek céljának kell lennie.

A jó webhelytartalom-írás lényege, hogy olyan írást írjon, amely jobban szerepel a Google keresésekben, ám az olvasók figyelmét felhívja.

Ennek kellene, hogy egy kicsit hosszabb ideig maradjanak az oldalon, ami remélhetőleg eladásokhoz vezet.

Biztos vagyok benne, hogy ezt már hallottál már valahol, de a tartalom király, és még inkább nyilvánvalóvá válik, amikor a weboldal tartalmáról van szó..

Amikor az emberek meglátogatják az Ön weboldalát, információkat keresnek valami konkrétról, egyedi nézőpontról vagy elfogulatlan véleményről.

Ha be tudja mutatni nekik, amit akarnak, akkor értéket fog adni számukra, és hölgyeim és férfiak, ezt nevezzük minőségi tartalomnak..

Miért fontos a minőségi weboldal tartalma?

Hatékony tartalomírás

Látja, a minőségi tartalom nem csupán egy elvégzett dolog. Minőségi tartalom, élet. Meg lesz osztva. Értékesíti.

A rendszeres tartalom talán egy-két évig releváns marad, ám az emberek értéket látnak egy jól megvizsgált minőségi cikkben, és ez évekig is releváns marad

Hé, akár vírusos is lehet.

Az emberek az elkövetkező években meglátogatják webhelyét, csak azért, mert egy darab értékes tartalom van.

Ez az, amit a weboldal minőségi tartalma potenciálisan elérhet az Ön számára:

 • Ez vonzza a közönséget, hosszabb ideig tartva az oldalon
 • Értékesíti
 • Az emberek meg akarják osztani őket
 • Ha informatív és pontosan meg van írva, a cikk hivatkozási ponttá válik az interneten, ami azt jelenti, hogy az emberek kapcsolatba lépnek Önnel, ami közvetlenül a Google rangsorának erősebbé válását eredményezi.
 • Jobb rangsorolás esetén minél több ember fogja elolvasni az Ön cikkét, amely több megosztási és bejövő linket eredményez – a hógolyókat.
 • Többet fog eladni, mivel a cikk vírusos.

Ez a tartalommarketing hatalma, és ha elsajátítja azt, akkor szó szerint képes lesz a szavait aranyra fordítani.

Nézzük meg, mit kell tennie a minőségi tartalom írásához.

1. tipp: A vásárló utazásának megértése

Ha olyan tartalmat szeretne létrehozni, amely valóban felhívja a megcélzott ügyfelek figyelmét, akkor meg kell értenie a vásárló útját. Ne aggódj, valójában nem olyan nehéz.

Tegyük fel, hogy online gitárbolt tulajdonosa vagy, és olyan tartalmat szeretne létrehozni, amely az olvasókat / ügyfeleket értékesítési pontba helyezi.

Milyen cikkeket írhatunk??

Hogyan használhatjuk ki a vevő útját az előnyeink érdekében??

3 egyszerű lépésre bonthatjuk:

 1. Tudatosság & Érdeklődés
  (Amikor az ügyfél tudomást szerez a „fájdalom” pontjáról.) Tegyük fel például, hogy az ügyfél érdeklődést mutat a gitár iránt, ám ezekkel kapcsolatban szinte semmit sem tud..
 2. Megfontolás
  (Az ügyfelek megkezdik a termékek, a megoldások és a márkák kutatását.) Most ügyfeleink elég érdekeltek ahhoz, hogy kutatásokat végezzenek. Nem tudja, hogy melyik gitármárkát nézzen meg, még azt sem tudja, hogy milyen típusú gitár a legmegfelelőbb neki. Tehát online lép és kutatást végez.
 3. Vásárlás
  (Az ügyfél döntést hoz.) Az ügyfél úgy döntött, hogy gitárt fog kapni. Szűkítette a választásait, úgy döntött, hogy mennyi pénzt hajlandó megosztani a kívánt minőség elérése érdekében. Biztosítást akar szerezni arról, hogy helyesen dönt.

Minden írott cikknek értelmeznie kell a vevő utazása szerint, és mindegyiknek tovább kell tolnia az ügyfelet a vevő utazásán, amíg befejezi a tranzakciót..

Elég egyszerű, igaz?

Jobb.

Nos, most már tudja, mi a vevő útja, menjünk tovább …

2. tipp: A vevő utazásának melyik részét kell megcéloznia

Nyilvánvaló, hogy jó lenne egy cikkben lefedni a MINDEN vásárló utazását, de ez nem lesz lehetséges, mivel láthatjuk, hogy az emberek, akik elolvasják az Ön tartalmát, saját vásárlójuk utazásának különböző részein lesznek..

Amit tudunk csinálni, olyan kisebb cikkekkel állunk elő, amelyek a vevő utazásának különböző részeire irányulnak, így az olvasók a saját személyes utazásuk során relevánsak lesznek számukra, amikor botlik az Ön webhelyén..

Bizonyos értelemben ez azt jelenti, hogy ÖSSZES cikkeid együttesen a teljes vásárló utazását lefedik (tehát mindenkinek megvan valami), ám képeseknek kell lenniük arra, hogy különálló történetekként álljanak elő egy célzott közönség számára.

3. tipp: A vevő utazásának témái

Oké, tehát tudod, mi a vevő utazása, és tudod, hogy a teljes vevő utazását lebontott egyes darabokkal kell lefednie, de milyen témákat írsz??

Használjuk ismét a gitárt példaként.

1. szakasz: Tudatosság

Ebben a szakaszban tudjuk, hogy az Ön webhelyét kereső emberek csak most kezdik érdeklődni a gitárok iránt. Meg szeretne írni valami általánosat, amely ugyanakkor elegendő ahhoz, hogy felhívja az olvasók figyelmét. Mit tudsz írni, hogy összecsapjanak az Ön cikkén, és a tartalom maradjanak?

 • 10 legjobb kezdő gitár
 • Gitárokat használnak a híres rockstarsok
 • Bármelyik zeneszám lejátszása ezzel a 4 akkorddal
 • Hogyan segíti a gitárzene a depressziót?
 • Zene & mentális egészség
 • 10 dal, amit meg kell tanulnod a gitáron
 • Mesterd le ezeket a népszerű dalokat 3 alapvető akkorddal!

2. szakasz: Érdeklődés

Ezen a ponton az olvasó már aktívan kutatja a gitárokat. Összehasonlítja az árakat, a szolgáltatásokat, a hangot, a hangot. Éhes az adatok iránt, és mélyebb információkat keres.

Mit tehetsz, hogy felhívják a figyelmüket??

 • Tartalom, amely véleményeket tartalmaz
 • Összehasonlítás más hasonló gitármárkákkal
 • Húros összehasonlítások
 • Írja az ár-érték arányt
 • Dokumentálja saját tapasztalatait a gitáron játszva.
 • Írjon cikkeket arról, hogy melyik gitár jobb a rock vs jazz zenéhez

3. szakasz: Megfontolás

Mostanra az olvasók készen állnak a vásárlásra. Durván tudják, mennyit hajlandóak költeni, csak nem tudják pontosan, melyik gitármárkára költeni. Valószínűleg gondolkodnak egy ötlettel, ám mégis megerősítést keresnek.

A cikknek jobban kell összpontosítania a tranzakciókat. Az olvasóknak szükségük van valamire, hogy túljuttassák őket, olyan adatokkal, amelyek megnyugtatják őket arról, hogy a helyes választást választják.

Tehát adja meg nekik, amit el akarnak olvasni!

 • A legjobb ár-érték arány gitár
 • 5 olcsóbb alternatíva a Les Paul Gibson-hoz
 • Az első 10 pedál, hogy megkapja a klasszikus rock ‘n’ roll hangot
 • A legjobb kiegészítők az új gitárodhoz
 • A legjobb gitárok 1000USD alatt

4. tipp: Kulcsszó-kutatás és kulcsszavak kiválasztása

Ha eddig nem tudták, akkor a webhely tartalmában használt kulcsszavak meghatározzák cikkének relevanciáját a mindenható Google szemében.

Ez azt jelenti, hogy ki kell választania a kulcsszavakat, helyesen kell használni őket, és figyelnie kell, hogy webhelye megjelenjen a Google keresési eredményeinek első oldalán.

Valójában nem túl nehéz megtenni.

1. lépés: Erősítse meg a keresési igényt

Csak el kell kezdenie annak megerősítésével, hogy van-e igény az Ön által eldöntött témákra. Használhat olyan eszközöket, mint a SEMRush, a Google trendek vagy a KeywordTool.io

Rengeteg más ingyenes kulcsszóíró eszköz áll rendelkezésre. Lehet, hogy fizetnie kell azok közül néhány használatáért, ám ezek megéri a pénzt.

A gyors keresés feltárja, hogy vannak ingyenes eszközök is, tehát nincs mentség arra, hogy mindent megtegyen a kulcsszavak kutatása érdekében.

2. lépés: Azonosítsa a kulcsszót

Miután megerősítette kutatását, szűkítenie kell a kulcsszóválasztást 1 vagy 2 fő kulcsszóra minden cikknél. Ez segít az írásban.

3. lépés: Csípés

Ha úgy találja, hogy hiányzik a kereslet a témája iránt, csupán annyit kell tennie, hogy kissé finomítsa a témát, hogy megfeleljen az emberek keresésének..

Ha többet szeretne tudni a kulcsszavak kutatásáról, ugorjon ide, hogy megismerje egy nagyon jól megírt cikket, amelyet barátunk, Tim Soulo készített..

5. tipp: cikk hossza

Ez a rész kissé trükkös.

A Wikipedia cikkekkel végzett egyik tanulmány szerint egy cikk szavak számának növelése nagyobb bizalmat eredményez. De tapasztalataink alapján az olvasók gyorsan elveszítik az érdeklődésüket (és valószínűleg nem is zavarják az olvasást), ha a cikk túl hosszú.

De ismét, ha a tartalom érdeklődik, és sikerül rá vonzania az olvasót, akkor az valószínűleg továbbra is folytatja és folytatja az Ön cikke elolvasását.

Valójában a darabjára botló embereknek csak 16% -a marad tovább, és befejezi mindent, de ezek azok az emberek, akik valójában hasznos adatokat keresnek, ezért ellenőrizze, hogy a tartalom vonzza őket!

Annyit kell tennie, hogy alaposan megvizsgálja a témákat, hogy az általuk írt hasznos legyen az olvasók számára. Amikor ezt megteszi, a webhely tartalmának természetesen az 1500–2000 szótartományba kell esnie, és ez az édes pont.

Amikor az olvasók hasznosnak találják az Ön cikkeit, akkor természetesen több időt töltenek a webhelyén, hogy megértsék és megemésztsék az általuk megosztott információkat..

Ez megőrzi őket, és elősegíti, hogy webhelyének tartalma hitelesebb legyen a Google-ban, ami jobb keresési rangsorolást tesz lehetővé!

6. tipp: A webhelytartalom-írás legjobb gyakorlata

Oké, fogd el magának egy csésze kávét, egy csomó dolgot be kell fednünk ebben a részben.

A webtartalom írása valójában nagyon trükkös. Írnia kell hosszú formájú tartalmat, hogy a Google elismerje azt valami érdekesnek, mégis meg kell aprítania és átlyukasztania, hogy az emberi olvasók továbbra is elköteleződjenek.

Kicsit hozzászokik a hozzászokáshoz, különösen, ha más médiumokon írtál, de ne felejtsd el, hogy nem ír irodalmat.

A világhálón az olvasók türelmetlenek, és 12 éves koruk figyelmét felhívják a cukor magas szintjére..

Itt található a jó szokások listája, amelyeket be kell tartani, amikor internetet ír.

 1. Írjon egyszerű, hatásos példányt, amely eladja! Megvan ez a másolat, amely mélyebben áttekinti a hatékony példány írását!
 2. Ne írj magadnak! Az internetes tömeg nagyon türelmetlen tömeg. Térjen a tárgyra. Ne feledje, hogy kommunikálni kell, nem pedig lenyűgöznie kell.
 3. Érzelmek Nyissa meg a pénztárcátJó tartalomértékesítés, mert az olvasót érzésbe hozta.

  Vegyük ezt például.

  Ez a sült csirke nagyon jó ízű.

  VS

  Tudod, mi teszi igazán jóvá ezt a sült csirkét?
  A bőr ropogása. Az összes gyógynövény és fűszer aromája. Húsának lédúsága, amikor beleharap.

  Vedd észre a különbséget?

 4. Ha többet szeretne tudni a működő címsorok írásáról, nézd meg, hogy mi itt jöttünk elő korábban.
 5. Tudja meg, hogy az internetes olvasási szokások eltérőek! Az emberek nem olvasják el a másolatot, hanem átkutatják azt és kulcsszavakat keresnek. Írja be cikkeit hasznos adatokkal és kulcsszavakkal, hogy a közönség mindig aktív legyen!
 6. Ne állítsa túl a kulcsszavakat! A kulcsszavak célja, hogy segítsék a Google-t megérteni az Ön cikkét, de ha túlzásba kerül, akkor a cikk árnyékolhatja a Google-kereséseket, és még csak nem is fogja tudni..
 7. Gyakorold a SEO kutatását! Kezdje a mag kulcsszavakkal, majd végezze el kutatását és fedezze fel, mi működik az Ön számára! Megfelelő kulcsszó-kutatással megtalálhatja a cikk témáinak legjobb témáit.

  Kutatás közben olvassa el ezt a cikket a forgalom irányító tartalom létrehozásának módjaira vonatkozóan!

  Pro tipp – használjon olyan eszközöket, mint a SEMRush, hogy megnézi, mely kulcsszavakat használják a versenytársak!

 8. Hiperhivatkozás mindent! Valahol kapott információkat? Kapcsolja össze!

  Ez csak a jó internetes etika. Ez azt is segíti, hogy a cikk szilárdabb és hitelesebb legyen, ami jobb rangsorolást jelent!

 9. Használja a Felhőkarcoló technikátA felhőkarcoló technika egyszerű, de nem könnyű. Ennek célja egy olyan cikk létrehozása, amely a leginkább informatív, legpontosabb, leginkább epikus erőforrás, és olyasmi, amely az olvasóinak nem indokolja információ keresését másutt (például az, amit most olvasol!).

Tekerje fel

Olyan sok dolgot kell lefedni, amikor a weboldal tartalmát írják, és szinte lehetetlen mindent egy cikkben beszélni. Megpróbáltuk mindent megteszni a webtartalom írásának legfontosabb tippeinek és szokásainak a lefedésére.

Ne feledje, hogy a kutatás kulcsa a sikeres cikkeknek!

 • Vizsgálja meg kulcsszavait, és szánjon időt arra, hogy megismerje és megértse a vevő útját. Ez hosszú távon nagyon hasznos. Tudja meg, hogy milyen célokat próbál elérni az olvasó, majd készítsen olyan cikkeket, amelyek segítenek az olvasóknak.
 • Helyezze magát az olvasói cipőbe. Bejelentkeznek a webhelyére, mert megoldásra van szükségük egy problémára. Üdvözlettel írjon cikkeket, amelyek segítenek nekik, és feltétlenül olvassa át a darabját, vagy kérjen valakit, hogy tegye újra!
 • Végül, de nem utolsósorban, tanulja meg az alapvető copywriting készségeket. A szövegírás és a weboldaltartalom-írás nagyon különbözik a hagyományos médiumokhoz írtaktól. Írni kell ahhoz, hogy kommunikáljon, ne lenyűgözze, és ez eladásokhoz vezet.

További webtartalomhoz és tippek írásához feltétlenül keresse fel weboldalunkon található linkeket. Van egy egész csomó tartalom, amely segít neked!

Nos, elértük a cikk végét, és reméljük, hogy ez a cikk sikerült segíteni téged. Tudassa velünk, mit gondol!

Még jobb, ha van saját kis tippe a weboldal tartalmának írására, nyugodtan ossza meg velünk!!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map