Ez a vendégkönyv Michael Quoc, a Dealspotr-tól.

Az e-mailek elérése trükkös lehet. A névjegyek megtalálása és a tökéletes üzenet megalkotása finomhangolást, időt és türelmet igényel. Ha úgy gondolja, hogy egy átlagos üzletemberek naponta közel 100 e-mailt kap, akkor az üzenete valószínűleg eltéved az esetleges keverés során..  

A Google Chrome kiterjesztések számos módon segítenek az e-mailek elérésében. A Chrome és a Gmail kombinálásával az e-mail-központú kiterjesztések gyors tájékoztatási megoldásokat kínálnak, amelyek növelik a hatékonyságot és elősegítik az egyes kampányok maximális válaszát.

De melyik kiterjesztés a legjobb, ha a lista összeállítása, az e-mail írása és a nyomon követésről van szó? Íme 10, amelyek elvágták a vágást.

Készítsen tájékoztató listákat egy kattintással

A listaépítés a tájékoztatás egyik legigényesebb része lehet. A Hunter egy olyan kiterjesztés, amely felsorolja az összes e-mail címet bármely weboldalról anélkül, hogy a teljes oldalt be kellene töltenie. Ez a webhely e-mail címeinek leggyakoribb mintáját adja meg – például, {first}{last}@twitter.com.

Hunter app tájékoztatási lista

A Hunter valódi optimalizálása a LinkedIn keresésekben rejlik. Mintakeresést végeztem a Twitter-en dolgozó emberek számára. Anélkül, hogy rákattintottam volna a Hunter kiterjesztésre, már látom egy négyzetet az egyes eredményeknél, amely lehetővé teszi számukra az elérhetőségi adatok mentését.

Hunter alkalmazás képernyőjén

Amikor rákattint a kiterjesztésre, rövidített listát kapok a nevekről és az e-mail címekről, amelyeket ellenőrizni vagy eltávolítani lehet.

Miután rákattintott a „E-mail címek keresése és vezetők mentése” elemre, az összes kiválasztott e-mail cím importálásra kerül a Hunter fő webhelyének listájába..

Hunter app screenshot

Itt kezelheti vezetők listáját, ellenőrizheti az e-mail címeket és exportálhatja az adatokat egy CSV-fájlba.

Szerezd meg a Huntert a Chrome Internetes áruházban.

Fogjon el nyelvtani hibákat előtt Ön elküldi ezt az e-mailt

Amikor megpróbál új kapcsolatot létesíteni egy partnerrel, az első dolog, amit általában tőled kapnak, egy e-mail. És ha ez az e-mail nyelvtani hibákat és helyesírási hibákat tartalmaz, ez költségekbe veheti a kapcsolatot.

Egy másik szemkészlet segít. Míg a helyesírás-ellenőrző funkció gondoskodik a legtöbb helyesírási hibáról, a Grammarly segíti a kevésbé nyilvánvaló nyelvtani hibákat.

Nyelvtan alkalmazás

Ahol a kiterjesztés támogatott, egy kis Grammarly logó jelenik meg az adott webhely bármely szövegmezőjében. Kipróbáltam a Gmailen.

Nyelvtani alkalmazásjavaslatok

Ha hibát talál, a Grammarly logó (itt található a jobb alsó sarokban) vörösre vált. Ezután rákattinthat a gombra, és egy Grammarly modul felbukkan a javaslatokkal:

Grammarly app lövés

Ez nem csak magyarázza a problémát, hanem felvázolja azt is, hogy miért van ez nyelvtani hiba, és hogyan lehet azt kijavítani. Egyszerűen rákattintom a javasolt zöld színű szót, hogy helyettesítsem a hibámat.

A hagyományos helyesírás-ellenőrzőn túlmenően a Grammarly a rossz kontextusban használt szavakat is elkapja, javítja az alany-ige-megállapodással kapcsolatos kérdéseket, és szerkesztheti a módosító elhelyezését és a cikk használatát.

Grammarly a Chrome Internetes áruházban.

Küldjön tömeges e-mail kampányokat a Gmail beérkező leveleiben

Számos vállalat számára szükség van nagy e-mailes tájékoztatási kampányokra, de a kimenő e-mailek korlátozása a Gmailen ezt szinte lehetetlenné teszi – nem is beszélve a Gmail sablonja és az e-mail címek táblázata közötti oda-vissza mozgatásáról..

A GMass a Gmail belsejében tömeges e-maileket küld a Google Táblázatokban létrehozott listákra vagy a Gmail keresési funkcióval létrehozott kézi listákra..

Gmass app

Ha fiókját összekapcsolja a GMass-lal, akkor hivatkozhat egy meglévő lapra, és kibonthatja az e-mail címeket, a névmezőket és az egyéb információkat. Most futtathat egyesítési kampányokat, tervezheti és ütemezheti a követő e-maileket, valamint nyomon tudja követni a megnyílásokat és a kattintásokat.

Egy másik dolog – a GMass nem csak őrült nagy e-mail kampányokra vonatkozik. Tudod, hogy egy (teljesen nyilvánvaló) trükk, amikor egy üzenetet szeretne küldeni egy kis embercsoportnak, és nem akarja, hogy a többiek tudják, hogy ez egy csoportos e-mail volt? Általában azt küldi el az e-mailt magadnak, majd a BCC-nek az összes többi címzettet. A GMass közvetlenül a küldés gomb mellett hozzáad egy gombot, amely ezt megteszi az Ön számára.

Szerezzen be GMass-ot a Chrome Internetes áruházban.

Jelentkezzen be egy emlékezetes, testreszabott e-mail aláírással

Mivel az e-mail jellegénél fogva meglehetősen személytelen, az aláírások olyan módszerként váltak a szakemberek számára, hogy gyorsan bemutatják magukat, és arcot állítsanak az Arial szöveghez, amelyet napjaink során gyakran olvasunk. Ennek egyszerű módja egy egyedi aláírás létrehozása a Wisestamp segítségével.

A praktikus aláírás-készítővel minden e-mail végéhez hozzáadhatja elérhetőségi adatait, a közösségi média linkeit és egy barátságos képet.

Az alkalmazás azzal kezdődik, hogy megkérdezi, hogy melyik ágazatra / célra hozza létre az aláírást (például a marketingt választottam), és innen indulsz.

Wisestamp app

Az ingyenes kiadás segítségével csak alapvető aláírást lehet készíteni. De egy Pro-fiók hozzáférést biztosít több sablonhoz és stílushoz, és lehetővé teszi olyan funkciók hozzáadását, mint például véletlenszerű idézetek, YouTube-videó vagy a legújabb Tweet. Telepítse ide a kiterjesztést, és iratkozzon fel a jobb bejelentkezéshez.

Szerezzen be Wisestamp-ot a Chrome Internetes áruházban.

Szervezze és nyomon kövesse az ügyfelek e-maileit az értékesítési folyamat mentén a Gmailben

A Streak, egy CRM eszköz, sok ügyfélkapcsolat-kezelő eszközt havasol egy praktikus Chrome-bővítménybe. E cikk alkalmazásában az e-mail képességeire összpontosítunk.

Csík alkalmazás képernyőképe

A Streak segít az e-mailek egyesítésében és elküldésében, majd az eredményeket a Gmailben rendezi. Oszthatja meg az e-maileket a „csapatának” tagjaival, az e-maileket teendőkké alakíthatja, és színezheti az e-mail beszélgetéseket annak alapján, hogy hol illeszkednek az értékesítési folyamathoz – az ólomoktól a zárt üzletekig.

Csík app lövés

Telepítse a Streak programot, amely figyelmezteti Önt minden e-mail elolvasásakor, miközben rögzíti ezt az információt egy idővonalba. Egy továbbfejlesztett tervvel megmutatja, ki olvasta az e-mailt, mikor és hol olvasta, és milyen eszközzel használták az üzenet megnyitását. Azt is megmondhatja, hogy mások továbbították-e az Ön e-mailjét.

Csatlakozzon a Chrome Internetes áruházba.

A Gmail-t feladatkezelővé alakíthatja a szervezéshez & prioritásként

Ha az e-mail postafiókját spam és promóciós üzenetek töltik meg, nehéz lehet elválasztani az e-maileket, amelyekre valójában válaszolni kell. Az ActiveInbox az Ön beérkező leveleit feladatkezelővé változtatja – minden e-mailhez hozzárendelhet egy adott feladatot és határidőt, hogy tudja, mit fog tenni a jövőben.

Ebben a példában ezt az e-mailt állítottam be az ActiveInboxból ma esedékessé:

aktív postafiók

Amikor visszatérek a postafiókomba, azt feladatként kell felsorolni, amelyet be kell fejezni, nem pedig e-mailként, amelyre válaszolni kell. A vállalat szerint „az e-mailek nem betűk, rosszul formázott feladatok” – és az ActiveInbox mindegyiket képes kezelni. Nézze meg a kiterjesztést itt.

Szerezze be az ActiveInboxot a Chrome Internetes áruházban.

Kövesse nyomon a tájékoztatást, a webhelyeket és a fontos e-maileket

A FollowUp egy másik kiterjesztés, amely a Gmail beérkező leveleit egyfajta feladatkezelővé változtatja, de összpontosítva az e-mail feladatok nyomon követésére..

követő alkalmazás

Noha sok más kiterjesztés is kezeli ezt, a FollowUp tisztább felülettel és rendkívül egyszerű ütemezővel rendelkezik. Van egy automatikus követési lehetőség azoknak is, akik szeretik beállítani és elfelejteni.

Ennek a kiterjesztésnek egy érdekes vonása, hogy ha egy bizonyos e-mail címre tervezett nyomonkövetési üzenetet küld, és ez a kapcsolattartó e-mailt küld vissza, mielőtt kimenne, akkor törli a követő e-mail feladatot..

És nem csak az e-maileket követheti nyomon.

nyomon követés a képernyőképen

A kiterjesztést egyfajta könyvjelzőként is használhatja az interneten való böngészés közben, de emlékeztetővel arra, hogy egy adott dátumon vagy időpontban “kövesse” ezen az oldalon. A FollowUp ingyenesen 14 napig használható.

Töltse le a FollowUp alkalmazást a Chrome Internetes áruházban.

Csökkentse az e-mailek írására fordított időt billentyűparancsok létrehozásával

Az e-mailek küldésének felesleges módja az idő pazarlásának, ha újra és újra beírja ugyanazt a választ. Az Automatikus szövegkiterjesztés lehet a legkevésbé esztétikailag kedvező kiterjesztés a listában, de valós idejű megtakarítást eredményezhet, ha testreszabott hivatkozásokat ad hozzá a billentyűzethez.

Tegyük fel, hogy a küldött e-mailekben ki kell írnia a cég leírását. Csak készítsen leírást az automatikus szövegbővítő webhelyen, és nyomja meg a „Mentés” gombot.

automatikus szövegbővítő

Például minden alkalommal, amikor ugyanazt az információt ki kell írni egy e-mailben, csak beírom a DS-t az e-mail szövegfüzetbe, és a szöveg azonnal megjelenik (olyan gyorsan, nem is tudok képet készíteni a folyamatról)..

A legjobb rész? A kiterjesztés nem korlátozódik a Gmailre. Segítségével gyorsan kitölti az elérhetőségi adatokat vagy a benyújtási űrlapokat az interneten – még HTML-t is támogat. Szerezze be a kiterjesztést, és adjon szünetet az ujjainak.

Szerezze be az Automatikus szövegkiterjesztőt a Chrome Internetes áruházban.

Vizuálisan nyomon követheti a megnyitott e-maileket a beérkező levelek között

Ha azt akarja, hogy azonnal megtudja, mikor nyílt meg és olvasott egy üzenetet, akkor a Mailtrack az Ön kiterjesztése. Az egyetlen e-mailek nyomon követésének céljából a Mailtrack vizuális elemet ad a beérkező levelek mappájához, hogy egy pillanat alatt tudjon róla, hogy az üzenet elolvasásra kerül-e és mikor..

Amikor a bővítmény telepítve van, az elküldött e-mail így néz ki (vegye figyelembe az egyetlen pipa):

mailtrack app

Miután elolvasta, néhány különféle módon értesítik Önt. Az egyik e-mail …

mailtrack képernyőképe

Push értesítéssel…

mailtrack push

Vagy közvetlenül a beérkező levelek mappájában (vegye figyelembe, hogy mindkét csekk zöld színű).

mailtrack e-mail

A Mailtrack megmondja, ha az e-mailjeid megnyíltak-e, mikor olvastak és mikor nyitották meg őket további értékelés céljából. A kiterjesztéssel kielégítheti olvasási igényét.

Szerezd meg a Mailtrack webhelyet a Chrome Internetes áruházban.

Importálja a LinkedIn és a közösségi média adatait a címjegyzékben szereplő bármely kapcsolattartó számára

Az e-mail címek, bár gyakran okosak, ritkán adnak nagyszerű betekintést a bélyegképméretű avatár mögött álló személybe. A Rapportive segítségével az ön stalkerje örömmel veszi tudomásul, hogy professzionális információja az ügyfeledről közvetlenül a Gmail beérkező levelek mappájában jelent meg..

rapportive app

Egy adott e-mail beszélgetés közepén a bővítmény elindít egy modult, amely automatikusan kitölti a kapcsolattartó LinkedIn információit. És nem csak a Gmailen – a Raportive segít ápolni a MailChimp, a CrunchBase és hasonlók közötti kapcsolatokat..

Ingyenesen letöltheti a Raportive-t, vagy letöltheti a LinkedIn all-in-one CRM kiterjesztését az értékesítési navigátort egy üzleti szemléletű megközelítés érdekében..

Legyen jelentősebb a Chrome Internetes áruházban.

Takarítson meg időt és erőfeszítéseket ezekkel a kiterjesztésekkel

Próbáld ki a 10 kiterjesztés valamelyikét vagy mindegyikét, hogy e-mail marketingjüket és szinte könnyedén elérhessék az elérést.

Van itt nem említett olyan kiterjesztés, amelyet Ön különösen hasznosnak talál? Szeretnénk hallani erről.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me