17 vállalkozás, amelyek pénzt keresnek a Pokemon Go-on (és hogyan lehet túl)

A Pokemon Go egy jóhiszemű jelenség. Néhány nap alatt elérte a legmagasabb bruttó alkalmazások diagramját az Egyesült Államok App Store-ban, mielőtt 69 országban elindítanák (és számolnánk)..


Itt van még néhány őrült statisztika:

 • Csúcspontján a Pokemon Go napi kétszer annyi felhasználást generált, mint a Facebook alkalmazás.
 • Aktívabb felhasználói vannak, mint a Twitter.
 • 645 millió közösségi média-interakció a Pokemon Go-ról az első tíz napban.

… És életem négy hete soha nem tér vissza.

Pokemon Go Craze

A Pokemon Go nem csupán tech szenzáció, hanem fantasztikus pénzgenerátor a kisvállalkozások és a vállalkozók számára. A tendencia kihasználásával egyes vállalatok 75% -kal növelték nyereségüket.

Különösen erős volt a kis éttermek és kávézók számára. Egy közelmúltbeli felmérés szerint a Poke-vadászok 84% -a mondta, hogy játék közben kisvállalkozást látogatott el, átlagosan 11,30 dollárt költve.

Mások új online vállalkozásokat indítottak, vagy ezt a tendenciát használják új vezetések elfogására a közösségi médián keresztül. Ezzel a játék a következő szintre kerül! 19 különféle módot kerekítettem, amelyekkel az emberek pénzt keresnek a Pokemon Go használatával, néhány tippel, hogy miként követheted vezetésüket, de először…

Mi a Pokemon Go??

Az alkalmazás arra ösztönzi a játékosokat (vagy „Pokemon oktatókat”), hogy keressék Pokemonokat a körülöttük lévő valós világban. Például előfordulhat, hogy a helyi iskolában Pikachut vagy a tornateremben egy Squirtle-t észlel.

(Vagy … valószínűbb … egy újabb friggin Pidgey mindenütt).

Az alkalmazás „kibővített valóságot” használ – egy olyan technológiát, amely a digitális elemeket rétegezi a valós világon – a Pokemon megjelenítéséhez az okostelefon fényképezőgépén keresztül.

Ez azt jelenti, hogy Pokemon vadászok milliói kijönnek a való világba, új helyeket fedeznek fel és kis lényeket vadásznak. Kisvállalkozások százai használják ki ezt a lehetőséget, pizzériákkal és kávézókkal kedvezményeket és ösztönzőket kínálva a Pokemon Go játékosai számára (a Pokemon vadászat szomjas munka!)

Pokemon-go-1

Online vállalkozások is részt vesznek a fellépésben. A Pokemon Go hatmillió Twitter-megemlítést kapott az első héten, és több száz vállalkozás indult a beszélgetésbe, hogy elfogjon.

Fontos emlékeztető arra, hogy online üzleti vállalkozását a való világban is értékesítheti. Nézzünk közelebb néhány olyan vállalkozáshoz, amelyek pénzt keresnek.

1. PokemonGoAmerica.com

Ha van egy dolog, amelyet garantálhat, ha egy trend felrobbant, akkor az azt jelenti, hogy a webhely-domain eladók kicsúsznak a famegmunkálásból!

A „PokemonGoAmerica.com” domain rövidesen felkerült az eBay-en aukción, megdöbbentő 2 999 dollárért. Ha sikerül megszereznie a jövedelmező domain nevet, mielőtt egy trend felgyorsul, akkor gyorsan eladhat, ha eladja.

2. Poketree.com

A Pokemon Go környékén egy egész házipar felbukkan. A Pokemon Go számlák vétele és eladása különösen népszerűvé vált, a magas szintű számlák viszonylag magas árakon értékesítettek.

Pokemon Go piac

A Poketree.com-ot piactérként hozták létre, hogy megvásárolja és eladja ezeket a fiókokat. Az írás idején például 21. szintű fiókot vásárolhat 150 dollárért.

A Poketree általánosabb piacként is működik, az eladók „tojás keltetési szolgáltatásokat” és pólókat kínálnak vásárlásra. Maga a webhely pénzt keres el vizuális hirdetések révén, és feltehetően egy kis jutalékot kínál minden egyes eladásért.

3. T-Mobile

A T-Mobile az Egyesült Királyság egyik legnagyobb mobil- és szélessávú szolgáltatója, és gyorsan felhasználták a Pokemon Go szolgáltatást vállalkozásuk vezetésére..

T mobil ingyenes adatok a Pokemon Go Player számára

Ötletesen megérintették a Poke-vadászok egyik legnagyobb problémáját: a 3G és a 4G adat szükségességét! Ingyenes korlátlan adatot kínáltak ügyfeleiknek a Pokemon Go számára (egy évig). A T-Mobile 50% -os árengedményt alkalmazott a hordozható áramellátó csomagokra is, így a Poke-vadászok választhattak akkumulátor lemerülése esetén..

Bemutatták ezt az egyedülálló ajánlatot az új és a meglévő ügyfelek számára, így valószínűleg több ezer új ügyletet generáltak a Pokemon trend bevezetésével..

4. Fánk idő

A Donut Time (egy ausztrál pék) felugrott a tendencián azáltal, hogy egy különféle Pokemon fánkot hozott létre, az úgynevezett „Én Pika-válassz téged!” Címmel. A korlátozott kiadású fánk nem csak az ügyfelek sorát hozta létre, hanem egy képet a fánkról az Instagram-on. , 10 000 kedvelést és közel 2000 hozzászólást gyűjtött össze.

Fánk idő Pokemon Go téma

A fánkidő mindig gyorsan áttér az új trendekre, miután korábban létrehoztak egy „Donald Trump” fánkot! Az Instagram segítségével a közönség felépítéséhez ők a mobil marketing egyik legjobb példája.

5. Pop Shop, New Jersey

Ez a New Jersey-i vendéglő mindig is népszerű, grillezett sajtos szendvicseinek köszönhetően, de a Pokemon Go teljes lendületében még nagyobb tömegeket vonzott be..

Ingyenes fagylaltot kínáltak minden Pokemon Go játékosnak, aki megkérdezte az étteremben előételeket. A promóció nagyon jól működött, elfogytak.

pokestops

A Pop Shop szerencsés volt, hogy egy „Pokestop” közelében található, ahol rendszeresen új pokelabdák és egyéb termékek jönnek létre. Ezek a Pokestops családok a Pokemon játékosok számára. Valójában a játékosok 71% -a látogatta meg az üzletet egyszerűen azért, mert az Pokestop közelében volt.

Ha a Pokestop közelében lévő vállalkozással rendelkezik, akkor sokkal könnyebben vonzza a játékosokat a kávézóba, étterembe vagy üzletbe.

6. McDonald szponzorált Pokestops

A Pokemon Go eddig teljesen mentesült a reklámtól. Frissítő a játékosok számára, de bosszantó azok számára, akik nem tudtak közvetlenül az alkalmazásból készpénzt fizetni.

Mindez megváltozik, amikor a Niantic (a játék mögött álló csapat) hamarosan megnyílik a „szponzorált Pokestops”.

Az mcdonalds szponzorált pokestop

Az első, aki a McDonald előnyeit élvezi. Megállapodtak abban, hogy 3000 Pokestops-ot szponzorálnak Japánban, ami valószínűleg a gyalogos forgalom hatalmas növekedéséhez vezet, mivel a Pokehunters megáll a McDonaldnál, hogy elkapja a Pokemon-t, és üzemanyagot adjon hozzá..

A Starbucks szintén beindul az akcióba, és hamarosan láthatjuk a szponzorált Starbucks Pokestops-ot. Ez egy olyan technika, amelyet a Niantic korábban használt az „Ingress” játékban, amelyben Jamba Juice volt szponzorált hely.

A Niantic utalt arra, hogy más vállalkozások is pályázhatnak egy „szponzorált Pokestop” pályázatra, ám a pontos részleteket nem hallgatták meg. Figyelje a saját webhelyén zajló fejleményeket.

7. L’inizio bár, Queens

Az egyik pizzéria egy lépéssel tovább ment. A Pokestopon található L’inizio Pizza Bar számos „csalogató modult” vásárolt a Pokemon Go online áruházából. Ezek a csalik a Pokemon-t a szokásosnál gyorsabban idézik elő, és 30 percig aktiválódnak.

Beszerzett csalik modulok - L’inizio bár

A Pokemon vadászok aktívan a csalik felé haladnak abban a reményben, hogy új és ritka Pokemonokat fognak el. Sean Benedetti, az étterembe csaló modul elhelyezésével látta, hogy üzleti tevékenysége 75% -kal növekszik, amikor az ügyfelek mindent megkaptak.

Vettem az embereket, ültek le, ültek pár sört és játszottak a Pokemon játékkal – magyarázta Benedetti a New York Post-nak.

Egy felmérés szerint a Pokemon Go játékosai 68% -a látogatta meg egy üzletet, mert ott volt egy csalétek. Azok negyvennyolc százaléka 30 percet hosszabb ideig tartózkodott.

Kávézó, étterem vagy bár üzemeltetése esetén a csalétek aktiválása (100 Pokecoin költsége – körülbelül 1,49 dollár) jövedelmező befektetés-megtérülést jelenthet..

8. Ausztrál banán

A való világbeli vállalkozások minden bizonnyal növelhetik lábszámaikat, ha vonzzák a Pokemon játékosokat. De ez nem azt jelenti, hogy az online vállalkozások hiányoznak.

Vegyük például az „ausztrál banán” -t. Nem sok esély van egy izgalmas közösségi média marketingre egy banánvállalat számára, de tökéletesen végrehajtották a Pokemonnal kapcsolatos Facebook-üzenetüket.

Ausztrál banán Pokemon Go

A bejegyzés minden idők legvonzóbb volt, több mint 7000 kedveltséget generált, és több száz kommentárra válaszoltak. Remek módja a márka elismerésének.

9. Whataburger

Whataburger hasonló kezdeményezést is alkalmazott, de a photoshop elkészítette a Pokemon helyett egy hamburgert. A post több mint 80 000 reakciót váltott ki, és márkájának új potenciális ügyfelek ezreihez vezetett.

Whataburger Photoshop Burger képe

10. Ingyenes Wifi a bevásárlóközpontokban

Minden Pokemon Go játékos tudja, hogy az alkalmazás óriási csatorna a 3G és a 4G adathoz. Ez az oka annak, hogy sokan az ingyenes wifi hotspotok felé tartanak. A bevásárlóközpontok megragadták ezt a tendenciát, miután játékosok százaival láttak el étkezési bíróságon.

Például Hongkongban a játék bevezetése óta a bevásárlóközpontok 10–12% -kal növekedtek. Az egész világon a bevásárlóközpontok kihasználják az ingyenes wifi szolgáltatást e-mail címért cserébe. Minden Poke-vadász, aki feliratkozik, új vezet.

11. Hat zászló kalandpark

A szórakoztató parkok és turisztikai helyszínek szerte a világon július óta vesznek részt a Pokemon akción. Például a japán Shinjuku Gyoen Nemzeti Kertben (Pikachu Park néven) a turisták sorban álltak a blokk körül, hogy belépjenek, 200 jen áron.!

De a Six Flags Adventure vidámpark New Jersey-ben egy lépéssel tovább ment. Készítettek egy Poke-útmutatót, amely tartalmaz egy térképet, amely segített a látogatóknak megtalálni a legjobb Pokemon-ot a kapui belsejében.

Six Flags Adventure pokemon térkép

12. 24/7 Pokemon Go Bus

A vállalkozói tevékenység az emberek számára felmerülő problémák megoldásáról szól. És a Pokemon-rajongók legnagyobb problémája az, hogy elég gyorsan körülkerülnek, hogy elkapják a Pokemon-t!

pokemon megy busz new york

Itt jön be a 24/7 Pokemon Go busz (Pikachu-hoz hasonlítva). New York-ban székhellyel a szolgáltatás 0,99 USD-t számít fel minden meglátogatott Pokestop-ról, 24,99 USD-t az edzőterem átvételére és 49,99 USD-t a tojás keltetési szolgáltatásokra..

13. Manchester, Egyesült Királyság Pokemon taxi út

Hasonló vállalkozás vette át az Egyesült Királyság Manchester városát ezen a nyáron. 20 fontért a város egyik taxi cége párosít egy konkrét „Pokemon sofőrrel”, aki elviszi Önt a város legnépszerűbb Pokemon helyein..

Nashville-ben egy Joyride nevű cég (amely általában egyedi városi túrákra vonzza a látogatókat) elkezdett privát Pokemon Go túrákat kínálni 45 USD / fő áron.

14. TeeTurtle Pokemon pólók

Annak bizonyítására, hogy az online boltok kihasználhatják az őrültséget is, a TeeTurtle bevezetett egy sor Pokemon-ihlette pólót..

TeeTurtle Pokemon pólók

Óriási promóciót készítettek a közösségi médiában, felhívva a figyelmet a Pokemon pólókra, és felszólítva az embereket. Mindig nagyszerű ötlet egy új termék bevezetése, amely új trendeket épít ki. A kisvállalkozások számára a legjobb helyzetben van a gyors reagálás és egy új termék beszerzése a polcokra.

15. Muncie Állatmenhely

A Muncie Állatmenhely mindig arra törekszik, hogy az önkéntesek segítsenek kutyáik sétáltatásában, a Pokemon Go pedig tökéletes lehetőséget kínálott új kutyajárók megtalálására. Ha az emberek vadásznak a Pokemonnal, miért nem engedték, hogy magukkal vegyenek egy kutyát?

Sétálj egy istennél, miközben kelted a Pokemon-ot!

Néhány órával azután, hogy a szót közzétették a Facebookon keresztül, Muncie sorban állt az emberek, akik arra várnak, hogy kutyákat sétálni vegyenek. A Facebook bejegyzés 25 000 részvényt gyűjtött be, amely megmutatja, hogy milyen erőteljes lehet a közösségi média.

16. USA űr & Rakéta Központ

Az Egyesült Államok Űr- és Rakétaközpontja nem pontosan illeszkedik Pokemonhoz, ám egy okos kezdeményezésnek köszönhetően új múzeum látogatói árasztják el őket..

Kedvezményes belépést kínálva azok számára, akik telefonon mutatják a Pokemon alkalmazást, az Űrközpont Pokemon „Safari Zone” házigazdaként szolgál. Az olcsó belépés mellett a központ azt is ígéri, hogy 22 Pokestops-ot a csalikkel felszerelt modulokkal látja el, hogy több száz új Pokemon generáljon.

A csoport szerint ez egy „biztonságos, családbarát módszer a Pokémon Go élvezetéhez és az űrkutatás tudományának megismeréséhez!”

17. CitySen Lounge, Grand Rapids

Ez a Grand Rapids-i szálloda egyedülálló ötlettel vett részt a Pokemon-csatában! A játék lehetővé teszi, hogy minden felhasználó válasszon egy csapatot, a Team Mystic, a Team Instinct vagy a Team Valor játékot.

Kedvezmény a Team Mystic számára

A CitySen 10% kedvezményt nyújtott minden Team Mystic játékos számára, hogy csábítsák őket a bárba. Ez egy másik módja annak, hogy kihasználjuk a játék beépített funkcióit.

A trendekbe való ugrás nagyszerű módja annak, hogy vállalkozása rövid távon garantálhassa a forgalmat, az értékesítést vagy az elismerést. Lassan elősegíti a hosszú távú megtartást és személyiségét adja vállalkozásának.

Még ha késik is a Pokemon Go partira, mindig egy másik trend lesz a sarkon. Tartsd hátra a szemed, és használd ki a lehetőséget!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map