A forgalom vezetése nehéz. Nagyon nehéz.

Kár, hogy minden kemény munka ellenére sima vonal látható az elemzésen.

Van egy megoldás: tartalom. Az izgalmas, informatív és vonzó tartalom közzététele több ezer látogatót vonz a webhelyére. Ez az e-kereskedelem üzlettulajdonosai, bloggerei és minden más vállalkozás számára működik.

Az olvasók nagyszerű tartalmat osztanak meg, és segít elérni az internet legszélesebb sarkát. Minden új blog, videó vagy infographic esetén új leadokat rögzít, és visszajuttatja a webhelyére.

A hatékony stratégiának három aranyszabálya van, és ma darabokat osztunk fel:

  1. Nagyszerű ötletekkel jár
  2. Ragaszkodás a normál tartalmi ütemezéshez
  3. Optimalizálása tonna forgalom érdekében

Contents

1. RÉSZ: Tartalmi ötletek kidolgozása

Nagyon sok a tartalom, így valami különlegeset igényel, hogy kiemelkedjen. Önnek egyedi és erőteljes tartalommal kell felállítania. De hogy a földön miként érkeznek szilárd ötletek??

1. A Buzzsumo használatával megnézheti, milyen tartalom ölte meg online

Tegyük fel, hogy teljesen üres palaval kezdődik. Van egy teljesen új webhelyed, de nem tudja, milyen tartalmat kell létrehozni. Lépjen be a Buzzsumo-ba.

A Buzzsumo megmutatja a legnépszerűbb tartalmakat az adott kategóriában. (Ebben az esetben a „hamburgerek New York-ban”. Bármit megkereshet a „közösségi média marketingjétől” az „ingatlanig”.) Mint láthatja, a legjobb tartalom egyszerű és közvetlen: a legjobb hamburgerek listája New York.

buzzsumo

Ha már létezik tartalom a webhelyén, akkor a Buzzsumo segítségével kereshet a saját webhelyén. Ez felveszi a legnépszerűbb tartalom darabjait a közösségi médiában.

A tanács itt egyszerű. Mutassa ki, mi működik, és hozza létre újra. Tegyen többet annak, ami működik.

2. A Google Analytics segítségével megnézheti, mi működik eddig

A Google Analytics

Mi van, ha hónapok óta készít tartalmat kevés hozammal? Valami nem működik, de ki kell emelnie a problémát.

A Google Analytics itt nagyon hasznos. Merüljön el Analytics-fiókjába, és folytassa a viselkedéssel > webhely tartalma ”.

A Google Analytics

Itt beolvashat minden egyes blogba vagy tartalomba, amelyet feladott. Megmutatja, hogy melyiknek volt a legnagyobb forgalma, a leghosszabb a helyszíni idő és a legalacsonyabb a visszafordulási arány.

Keressen mintákat a legnépszerűbb tartalomban. Mi volt a tartalom témája? Mi volt a formátum? Mi ez egy blog, infographic vagy videó? Erős címet kapott?

Mutassa be, miért működött ez a tartalom, és csináljon még sok másat! Ugyanígy áthidalja az összes formátumot és témát, amelyek nem vonzzák a forgalmat. Az idő pazarlása.

3. Jelölje meg a fontos ipari eseményeket

Az időszerű, releváns tartalom előállításának legegyszerűbb módja a körülvevő világ megnézése.

Számomra az indítási naptár egyik legfontosabb eseménye a TechCrunch konferencia. Tehát időszerű tartalmat készítettem róla. Bármely iparágban megteheti ugyanezt.

Tegyük fel, hogy egy sportvállalatot működtet. Tudod, hogy augusztusban jön az olimpia, amely rengeteg témát ad neked, amelyekről írhat.

Jelölje meg ezt a dátumot a naptárában, valamint az út mentén minden más fontos eseményt. Állítson be egy emlékeztetőt egy héttel minden esemény előtt, és hozzon létre egy darab tartalmat róla. Ez azt jelenti, hogy mindig lesz releváns és hírekkel készített tartalma a nagy eseményhez.

  E-mail marketing útmutató 1. rész: A 11 legmagasabb konvertáló regisztrációs űrlap

Egyszerű. Könnyen. Ennek azonnal meg kell kezdenie a tartalmi naptár feltöltését

4. Olvassa el a blogokat

Stephen King híresen mondta:

Stephen King

Ha nincs ideje olvasni, akkor nincs ideje írni.

Az olvasás nem csak élesíti az íráskészséget, hanem ötleteket és inspirációt is ad. Legalább egy órát minden nap cikkeket és blogokat olvasok. Egy ülésen körülbelül tíz különféle ötletet írok fel az új tartalomra.

Talán a blog néhány kérdést megválaszolatlanul hagyott. Talán van saját véleményed. Keressen új szöget a meglévő tartalomra.

5. Quora kérdések

Blogok és videók vannak az emberek kérdéseire.

Az emberek új témát szeretnének megismerni, vagy valamivel tisztábban látni. Az emberek azért fogyasztanak tartalmat, mert problémájuk van, amelyet meg kell oldani. Az Ön feladata, hogy kijavítsa a problémáikat. Válaszolj kérdéseikre.

A Quora kiaknázatlan forrás erre. A felhasználók valódi kérdéseket tesznek fel minden nap. És ha valaki kérdezi, akkor garantálhatja, hogy még több ezer csodálkozik ugyanazon a dologon.

Az első két kérdés felmerül a hírcsatornámban, amikor bejelentkezek a Quora-ba:

quora

Rögtön ez egy fantasztikus ötlet egy blogbejegyzéshez. Valójában a két kérdésből generálható tartalmi ötletek óriási.

Szerezzen saját fiókot a Quora-ban, írja be kedvenc témáit, és íme – azonnali inspiráció.

6. Kérdezze meg vásárlóit / olvasóit

Ha komoly forgalmat szeretne irányítani, akkor el kell készítenie olyan tartalmat, amelyet a célközönség keres. Tehát, találd ki, ki a legjobb ember, aki felteszi a kérdést … Így van, meglévő ügyfelei!

A közösségi média csatornáival kérdezze meg meglévő olvasóit, hogy milyen tartalmat szeretnének látni. Próbálj konkrét lenni, és adj nekik választási lehetőséget. Például kérdezze meg, hogy szeretné-e, ha a következő blogod a közösségi médiára vagy az e-mail marketingre összpontosít. Helyezze fel a szavazatokat, és megkapta a választ.

7. Oszd meg tapasztalataikat

A tartalom néhány leghatékonyabb része személyes tapasztalatokra támaszkodik. Gondolj valamire, amely az elmúlt hónapokban kihívást jelentett téged, és ossza meg tapasztalatait. Az olvasói szeretnek olvasni a való életről, legyen az jó vagy rossz.

Első példám egy rendkívül pozitív tapasztalat, amely (érthető módon) rengeteg olvasót generált:

ari messe

Nézzünk szembe a tényekkel, többségünknek nincs négy több millió dolláros vállalkozása. De milyen sikereket tud átadni az olvasóknak? Mit tanulott a közelmúltban, ami segíthet másoknak?

Ugyanolyan jól működik, ha őszinte vagy azokkal a dolgokkal kapcsolatban, amelyekkel küzdöttél. Ali Messe fantasztikus ebben:

ari messe

Próbálja meg becsületes és személyes cikket írni legalább havonta egyszer. Azonnal növeli a forgalmat, mivel relativálható, egyedi, és személyiségét adja a vállalatának.

8. Nézze meg észrevételeit

Ez egyszerű. Merüljön el a blogja vagy videója alatt található megjegyzés szakaszba, és keressen éles észrevételeket. Keresse azokat, akik további magyarázatot szeretnének.

Használja ezt a következő tartalom alapjául. Ez megmutatja az olvasóinak, hogy aktívan részt vesz velük, és érdekli az ő hozzászólásaik.

Ez egy olyan kérdésre is válaszol, amelyet valószínűleg mások százai is feltenek.

  E-mail marketing útmutató, 3. rész: Növelje a bevételt az e-mail üdvözlő sorozattal

2. RÉSZ: A tartalmi naptár kitöltése

Mostanra már tele van fantasztikus tartalmi ötletekkel. Itt az ideje, hogy valódi tartalommá változtassuk őket, és ütemezzük őket a naptárába. A szerény Apple iCal segítségével beállíthatja a tartalmi naptárat. Azt is szeretem használni a Sprout Social segítségével, hogy elősegítsem a közösségi média és a tartalmi ütemterv integrálását.

kihajt társadalmi

9. Vigyázzon a heti határidőkre

Ha nem ad határidőt magadnak, akkor gyorsan rájön, hogy a munkád nem fejeződik be.

Maradjon a realisztikus közzétételi ütemtervnél. A következőkben néhány reális határidőn keresztül beszélek Önnel, amelyre kötelesek elkötelezni.

Aktív tartalomkészítés és közzététel beépítése a heti ütemtervbe. Tegye prioritássá.

10. Hetente 2 blogbejegyzés közzététele

A 2 blogbejegyzés egyszerű, kivitelezhető cél bármely kisvállalkozás számára. A blog összeállításának nem kell néhány órát meghaladnia. És ez két nagy esélyt kínál Önnek, hogy minden héten irányítsa a forgalmat a webhelyére.

Alternatív napokon másodszor adhatja meg a tartalmat a közösségi médiának, bárki számára, aki elmulasztotta.

11. Havonta 1 felhőkarcoló tartalom közzététele

A felhőkarcoló tartalma egy nagy, lédús, merész tartalom, ami nagy érdeklődést vált ki. Sokkal hatékonyabb, mint a kis blogbejegyzések, de sokkal több erőfeszítést is jelent.

Alapvetően arra törekszik, hogy határozott forrást hozzon létre valamiről. Ez lehet például a 2016-os közösségi médiaeszközök teljes útmutatója.

Lehet, hogy minden idők legjobb snowboard-trükköi. Bármit is választhat, tedd nagyszerűvé, izgalmasabbá és megoszthatóvá.

A felhőkarcolók szépsége az, hogy az azonnali megosztás révén hatalmas beáramlást érhet el az azonnali forgalom. Ezenkívül szép hosszú farok érkezik a látogatókhoz is, akik keresőmotorokon találják meg a tartalmat.

Tudj meg többet: A hatalmas, következetes forgalom kulcsa: a Felhőkarcoló technika

12. Egy videó havonta

Tudta, hogy a videotartalom a leginkább megosztott tartalom? Hát ez az. Nem olyan egyszerű, mint egy blogbejegyzés kiesése, de hosszú távon sokkal hatékonyabb lehet.

Annyira egyszerű lehet, mintha kamerába beszélt, és felvázol néhány fontosabb tényt vagy statisztikát. Mindaddig, amíg értékes információval szolgál, próbálja ki számos különböző közegben.

Nagyon jól működött Marija Hamed számára, aki 100 000 megtekintést szerzett erről az egyszerű, de informatív videóról.

13. Egy e-könyv vagy nagy projekt évente

A szokásos tartalom mellett évente egy nagy projektet kell ütemezni. Ez a projekt lehet e-könyv vagy fehér könyv. Ezek tekintélyes útmutatók, amelyek igazán mélyekbe kerülnek egy adott témában.

Szakértőként pozícionálják Önt a témájában, és hatalmas betekintést nyújtanak az olvasók képességeibe. Kiválóan alkalmas a bizalom kiépítésére.

Nemcsak ezt, hanem bizonyított forgalomvezetőt is. Az emberek mindig vadásznak az elektronikus könyveket és a kiterjesztett tartalmat. Még jobb, ha megkapják egy e-mail címet. Az e-könyv „ólommágnesként” történő felhasználásával ezer e-mail címet gyűjthet.

És – kitalálta – az e-mail hírlevelek komoly forgalmat generálnak.

14. Hagyja, hogy mások tegyenek neked kemény munkát

A tartalom létrehozása kimerítő lehet. Tehát itt van egy trükk: használd fel a felhasználók által létrehozott tartalmat.

Tegye meg azt, amit a Starbucks tett, és kérje meg a felhasználókat, hogy cselekvés közben tegyenek fel képeket az Ön termékéről. A Starbucks versenyt szervezett, ahol az ügyfelek megoszthatták képeiket kupájukról.

  E-mail marketing útmutató, 3. rész: Növelje a bevételt az e-mail üdvözlő sorozattal

starbucks

Az eredmény? Hetekre érdemes fantasztikus ingyenes tartalmat közzétenni az interneten. Légy kreatív, és bármi mással megtehetsz hasonlót.

Ez egy még egyszerűbb tipp: ösztönözze a felhasználói véleményeket mindent, amit elad. Ez egy egyszerű módja annak, hogy rendszeresen feltöltsön új tartalmat a webhelyen (nagyszerű a SEO számára).

15. Tegyen át mindent. Mindig.

Miután közzétett egy új blogot, kérdezd meg magadtól egy egyszerű kérdést: Mit tehetek még ezzel??

Lehetséges-e ezeket az információkat podcast-okká konvertálni? Meg tudná venni a legfontosabb tényeket és létrehozhat egy hatalmas infographic képet? Átalakíthatod-e YouTube-videóvá vagy animációvá?

Ugyanazt a tartalmat újra felhasználhatja oly sokféle módon. A közönség szereti a tartalmakat eltérő módon megemészteni, ezért adja nekik! Ez sok kutatási időt takarít meg, és háromszor annyi forgalmat generálhat.

Terjessze el az újraterjesztett tartalmat az elkövetkező néhány hónapban, és a naptár szépen megtelik!

3. RÉSZ: A forgalom optimalizálása

Eddig megmutattam neked, hogyan készülhet nagyszerű tartalom, és hogyan kezdheti meg a megfelelő ütemtervet. De hiányzik a végső rész: ügyeljünk arra, hogy rengeteg forgalmat vezessen.

Végül is, ha blogot tesz közzé, és senki nem olvassa, akkor valóban létezik-e?

16. SEO kulcsszavak

Az egyik oka annak, hogy a tartalom miért olyan jó a tartalom vezetésében, a keresőmotor előnyei. Mindenekelőtt a Google szeret sok rendes frissítést és tartalmat látni.

Másodszor, a tartalom segít a Google-nak jobban megérteni, hogy ki vagy és mit csinál. Az erősen célzott kulcsszavak használatával a tartalomban sok forgalmat vezethet a Google-on keresztül.

Válassza ki azokat a kulcsszavakat, amelyeket rangsorolni szeretne, és tegye azokat tartalmának hatalmas részévé. Térjünk vissza a burgerpéldához. Gondoskodni szeretne arról, hogy tartalma sok hivatkozást tartalmazzon a hamburgerekre és a New York-ra.

Olyan egyszerű, de működik.

Tudj meg többet: Kreatív módszerek a magas rangú és konvertáló kulcsszavak megtalálására

17. Gyilkos címsorok

Ha igazán szeretne forgalmat növelni, akkor ki kell térnie az összes többi tartalom közül. A címsorodnak és a címednek áttörniük kell a zajt, és meg kell győzni az embereket, hogy rákattintanak.

Töltsön ideje legalább 20% -át egy tökéletes szó megírásához. Legyen érdekes, ugrató, és az arcodban. Ha nem kapja meg jól ezt a részt, akkor pazarolja az idejét a fő cikkre!

Pro tipp: Írtam egy praktikus útmutatót a gyilkos címsorok létrehozásáról. Használd jól!

18. Mindig vegyen be a cica

Az cica nagyon sok forgalmat hajt.

cica

A tartalomstratégia továbbra is a legjobb (és legolcsóbb) módszer a webhely forgalmának növelésére. De ez nem könnyű.

A forgalom beszerzése időt, türelmet és ütemezést igényel. Ez a hosszú távú, értékes forgalom kulcsa.

Ez az oka annak, hogy a naptár a tartalomgyártó legjobb barátja! Van kérdése vagy gondolata a témában? Tudassa velem az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me