3 nagy e-kereskedelemre vonatkozó tippeket a szakértők

Milyen nehéz az e-kereskedelmi webhely forgalmazása?


Mit kell tennie a márkatudatosság növelése és a forgalom növelése érdekében??

Hajlamosak vagyunk az e-kereskedelem marketingjét nehezebbé tenni, mint amilyennek lennie kell. A legjobb megoldás az, ha ragaszkodsz az alapokhoz.

marketing könyvek

Példa erre? Ez a három nagy marketing-tipp az iparág szakértőitől. Itt nincs semmi szokatlan. Valószínű, hogy már tudja, hogy ezt a három dolgot meg kell tennie. Talán szüksége van egy emlékeztetőre és arra, hogy összpontosítson arra, hogy időt fordítson számukra? Ha igen, akkor itt van.

1. tipp: Indítsa el a SEO elindítását

Megkeresettük Rebecca Gill-t, a webdesignert, az internetes marketingszakértőt és a Web Savvy Marketing tulajdonosát. A hét év alatt, amikor vállalkozása üzleti tevékenységet folytat, a Web Savvy Marketing a weboldal-tervező üzlet egyik legismertebbé vált. Rebecca olyan képzett szakember, akinek a véleménye az SEO oktatásához szükséges erőforrásokhoz való nagyon hozzájárult.

Megkérdeztük, hogy mit tanácsol az ügyfelek számára, akik felveszik a vállalkozását, egy új e-kereskedelmi weboldal készítésére. Rebecca elmondta, hogy az SEO és az utóbbi időben a tervezés iránti aggódás: „A tervezés, a kódolás vagy az indítás előtt győződjön meg arról, hogy a SEO kutatása és tervezése megtörtént-e a SEO-n. A SEO indítása utáni túl késő. ”

Ez egy érdekes tipp, mert azt hiszem, hogy legtöbben megfordítják ezt az egyenletet. Csak attól kell aggódnunk, hogy felállítunk egy webhelyet, és élünk, majd a SEO elemek hozzáadására koncentrálunk.

kézírásos a számítógépen

Természetesen a SEO egyik legfontosabb része a webhelyén közzétett tartalom. Ez a keresőmotorok és az emberi látogatók számára egyaránt komoly aggodalomra ad okot. Tehát elengedhetetlen a nagy példány írása, ahogy a SEO copywriting 9 törvényéről szóló cikkben tárgyaljuk.

És ha azt akarja, hogy valaki elolvassa a cikket, és arra kéri a keresőmotorokat, hogy megfelelően indexelje azt, akkor szüksége van egy fülbemászó címre. Ebben a cikkben kilenc tippet adunk a világ legjobb blogírói által összegyűjtött ellenállhatatlan címsorok létrehozásához..

2. tipp: közösségi média marketing

Shelly Peacock, a WordPress tervezője és az őrült gyorsan növekvő Spinbird Csoport tulajdonosa szerint, A közösségi média kulcsfontosságú marketing taktika minden e-kereskedelmi webhely számára, “A terméktől függően, amikor csak lehetséges, javítsa azt.” Tízéves vállalata legismertebb ügyfeleinek oktatására koncentrál, és a közösségi média marketingje csak egy olyan terület, amelyre testreszabott segítséget nyújtanak..

Shelley ezt a tippeket a Twitter segítségével közölte, ahol több mint 1800 követője van. Ez nyilvánvalóan az egyik kedvenc közösségi médiaoldala. De ne felejtsük el a Facebook-ot és a LinkedIn-t, valamint a Pinterest és a Instagram-ot.

közösségi média

Valójában azt azonosítottuk, hogy az Instagram a legjobb közösségi média webhely, amelyet az e-szabók használhatnak, és felvázolunk egy esettanulmányt egy nőről, aki minden egyes szponzorált üzenet feltöltésekor 15 000 dollárt keres. Ha csak annyi ideje és forrása van, hogy egyetlen közösségi médiahálózatot szenteljen, akkor az lehet, hogy a Instagram a legjobb választás; erről bővebben itt olvashat.

3. tipp: E-mail listák

A Spinbird csoport Shelly Peacock újabb marketing aranyszeget adott nekünk, amikor azt mondta: „Gyűjtsön össze minden e-mailt, amit tudsz – ez jobb, mint valaha az üzleti életben.” Az üzenetek professzionálisabbá tétele érdekében Shelly azt javasolja, hogy töltsön le egy ingyenes programot, például a HTMLsig programot, hogy egyéni aláírási sort adjon hozzá..

Már tudott egy e-mail lista elkészítéséről, igaz? De valószínűleg elfelejtette annak fontosságát. Könnyű annyira beleragadni a SEO-be és a közösségi médiabe, a blogba, valamint a termékfejlesztésbe és a márkaépítésbe, hogy elfelejti az egyszerű, de bevált módszereket a marketingről.

Az egyik legjobb módja annak, hogy a látogatókat a jövőbeli marketing e-mailekhez csatlakozzanak, az ólommágnes ajánlata. Tudod, azok a felbukkanó mezők, amelyek nevet és e-mail címet kérnek, cserébe egy infographic vagy eBook-ot vagy videót, amely megmutatja a 10 legjobb tippet … bármi máshoz. A cikk elolvasásával mindenféle innovatív ötletet találhat a nagy ólommágnes létrehozására.

És amikor elkészült ez a tökéletes ólommágnes, el kell készítenie a cselekvésre ösztönző gombot, amely valóban arra vonzza a webhely látogatóit, hogy kihasználják az Ön ajánlatát. Segítségre van szüksége ehhez? Itt vannak tippek a mágneses cselekvésre ösztönzés létrehozásához.

Szóval megvan. A szakértők beszélt, és emlékeztettek nekem, hogy a SEO, a szociális média marketing és az e-mail lista elkészítésének alapjai továbbra is ugyanolyan érvényesek, mint valaha az e-kereskedelmi webhely népszerűsítése..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map