Az e-mail lista elkészítése az egyetlen legfontosabb dolog, amit megtehetsz az online vállalkozása számára.

Nem ezt mondom könnyedén. Végül is tudom, milyen fontosak lehetnek a közösségi média, a SEO és más digitális marketing trükkök.

De egyikük sem áll közel az e-mailekhez.

A legmagasabb konvertáló regisztrációs űrlapok

Az e-mail marketing 38 dollárt eredményez minden elköltött 1 dollárért. 174% -kal több konverziót eredményez, mint a közösségi média, és 40-szer annyi ügyfelet teremt, mint a Facebook és a Twitter együttesen.

Az e-mail címek gyűjtésével és az előfizetők átalakításával kell a dolgod első számú prioritás. De ez nem könnyű.

Hogyan kezdje el? Hogyan tudja meggyőzni az embereket az e-mail címük átadásáról? És hogyan használja azt termékek eladására? Ez a sorozat végigvezeti az egész folyamaton, a lehető legtöbb e-mail rögzítésétől a tárgysor szögeléséig.

Mielőtt elkezdenénk, itt két alapvető forrás van a háttérolvasáshoz:

Egy Mailchimp bemutató, hogy szabályozzák őket – Ez megmagyarázza az e-mail lista létrehozásának és az első hírlevél elküldésének mechanizmusát.

Hogyan lehet létrehozni egy ellenállhatatlan ólommágnest – A „ólommágnes” az a kísértéses ajándék, amelyet e-mail címre cserélve kínál. Lehet e-könyv, jelentés vagy ingyenes próbaverzió. Szüksége lesz egy nagyszerűre, hogy sok előfizetőt csábítson.

Ha be van zárva ez az információ, kezdjük a legfontosabb lépéssel: az e-mail lista elkészítésével. Az 1. részben megmutatom a leghatékonyabb feliratkozási űrlapokat, és hogy hol helyezze el őket a webhelyére a maximális konverziós teljesítmény érdekében.

Most ugorjunk be.

Felzárkózni a Végleges Email Marketing Útmutatóba

  • 1. rész: A 11 legjobban konvertáló regisztrációs űrlap
  • 2. rész: Tartalomfrissítés – a leggyorsabb út több előfizetőhöz
  • 3. rész: Fokozza az elkötelezettséget & bevétel e-mail üdvözlő sorozattal
  • 4. rész: 19 egyszerű trükk a 40% -os e-mail nyitott arány eléréséhez
  • 5. rész: A tökéletes tárgysor: 18 trükk a szögeléshez
  • 6. rész: Az e-mail marketing működik? 14 alapvető mérőszám

Contents

1. A Lightbox felbukkanása

A legellentmondásosabb lehetőséggel kezdtem: a fénydoboz előugró ablakával. Ha rendszeresen gyakori a digitális marketing blogjait, akkor biztosan látta ezek egyikét.

A Lightbox felbukkanó képernyője

Annyira jól konvertálnak, hogy lehetetlen kihagyni őket. A képernyő többi része sötétedik, és a képernyőn a regisztrációs űrlap dominál. A látogatók 100% -a látja. Eltávolítja az összes lehetséges figyelmet és a látogatót egy dologra összpontosítja: feliratkozás.

A Template Monster állítólag 600% -kal növelte előfizetőik számát, amikor elkezdték használni. Átváltási arányuk 0,4% -ról 2,4% -ra ugrott!

Profi tipp: A lightbox felbukkanása nem mindig hatékony. Ez irritálhatja az új látogatókat, akiknek még esélye sem volt arra, hogy olvassa el az Ön tartalmát. Próbáljon időzítőt elhelyezni a felbukkanó ablakban, így a látogatók először böngészhetnek.

Hogyan kell telepíteni: Az OptinMonster az egyik kedvenc e-mail rögzítési szolgáltatásom, és ezek segítenek majd a könnyűdoboz előugró ablakának megtervezésében és telepítésében. A Mailchimpnek is van hasonló funkciója.

2. A Splash oldal, más néven Feature Box

A lightbox felbukkanóhoz hasonlóan a ‘splash page’ vagy ‘feature box’ uralja a teljes képernyőt, a látogatót egyetlen egyszerű célra összpontosítva. Ismét ezt gyakran láthatja a digitális marketing blogokban. Ez így néz ki:

  E-mail marketing útmutató, 3. rész: Növelje a bevételt az e-mail üdvözlő sorozattal

Backlinko Splash oldal

Teljesen átveszi a képernyő felső felét, tehát ez az első dolog, amelyet minden látogató lát. Általában akkor görgetsz lefelé, hogy megtalálja az alábbi tartalmat.

Az egyik weboldal az előfizetők 51,7% -os növekedését jelentette az egyik napról a másikra, tehát minden bizonnyal működik. A nagy kérdés az, hogy ez a felhasználói élmény rovására történik-e.

Néhány látogató inkább az Ön webhelyét és tartalmát vizsgálja meg e-mail cím elküldése előtt, ezért figyelje az elemzését, hogy megnézze, hogy a szolgáltatás dobozának van-e negatív hatása.

Hogyan kell telepíteni: A PlugMatter egy egyszerű bővítményt épített fel, amelynek végrehajtásához nincs szükség kódolásra. 200% -kal növelik az előfizetéseket, bár én még nem teszteltem személyesen.

3. Az oldalsáv regisztrációs mezője

Az oldalsáv a feliratkozási forma természetes otthona. A webhelyek évek óta használják ezt az elhelyezést. És ennek jó oka van: működik!

oldalsáv regisztrációs mezője

A látogatók azt várják, hogy ott látják, tehát ha valaki feliratkozni szeretne, akkor az az első, ahol felkeresik.

Neil Patel – az egyik legsikeresebb digitális marketingszakértő a Földön – ÖT regisztrációs űrlapot (vagy regisztrációs linket) használ a blog oldalsávjában.

Hogyan kell telepíteni: Ha Mailchimp-et használ, akkor végigvezeti Önt a folyamaton, és megmutatja, hogyan telepítheti a szükséges kódot.

4. A kilépési szándék aláírási mező

Ez egy ötletes ötlet, amely felbukkanó vagy splash-oldalt szolgál, még mielőtt a látogató elhagyja az oldalt. Ez egy utolsó árok emlékeztetője, hogy jelentkezzen be, mielőtt elmennek.

kilépési szándékú ajánlat

Ez nem szakítja meg a felhasználói élményt, mert a felhasználó már távozik. A szoftver nyomon követi a kurzor mozgását, megjelenítve a felbukkanó oldalt vagy a splash oldalt, amikor a látogató éppen bezárja a fület. A közösségi médiavizsgáló az „exit-szándékos technológiát” használta, hogy 95 000 előfizetőt felvegyen a listájába.

Különösen hasznos az e-kereskedelmi webhelyek számára. Tegyük fel, hogy ügyfelének kosárja tele van termékekkel, de elfelejti, és kilép a webhelyéről. Egy egyszerű előugró ablak emlékeztetheti őket, és ösztönözheti őket feliratkozásra.

kilépési szándék formája

Hogyan kell telepíteni: Ismét az OptinMonster az egyik legjobb szolgáltatás. Nagyon testreszabható és rendkívül egyszerű.

5. A görgetődoboz

Eddig sok „tolakodó” modellt keresettünk. Az előugró ablakok és a splash oldalak erőteljesek, ám ezek negatív hatással lehetnek a felhasználói élményre.

Ha valamivel finomabbat keres, próbálkozzon a „görgetőmezővel” vagy a „beillesztéssel”. Ez egy kisebb felbukkanó képernyő, amely becsúszik a nézetbe, általában a képernyő jobb alsó sarkában. Nem rejti el a tartalmat vagy megszakítja a felhasználói élményt.

Gördítõdoboz

Még jobb, ha ütemezheti a doboz becsúszását, miután a látogató egy bizonyos távolságot görget a képernyőn. Vár, amíg egy látogató felkeltette érdeklődését az Ön weboldala iránt, amikor a blog vagy a tartalom oldalának félúton vannak. Ezen a ponton egy látogató eléggé meggyőződhet arról, hogy feliratkozik.

Hogyan kell telepíteni: A SumoMe alkalmazás egy egyszerű és jó megjelenésű plugin, amely jól működik.

6. Egyedi céloldal

A fenti trükkök olyan regisztrációs űrlapokat használnak, amelyek a fő webhelyén vagy annak környékén úsznak. De mi lenne egy teljes nyitóoldal létrehozásával, amely az e-mailek rögzítésére szolgál?

  18 egyszerű módszer egy olyan tartalomstratégia létrehozására, amely valóban megnöveli a forgalmat

Nyitóoldal

Szeretem a Facebook hirdetéseit, hogy rengeteg forgalmat irányítson egy céloldalra. Ezen az oldalon olyan érdekes tartalmat hozok létre, amely inspirálja és meggyőzi az embereket e-mail címük benyújtásáról.

A céloldalak önmagukban vannak, ezért nézze meg a céloldal optimalizálására vonatkozó útmutatóomat, hogy megtanulja, hogyan lehet növelni a konverziókat.

Hogyan kell telepíteni: A Leadpages a legeredményesebb céloldal-készítő, de ingyenes WordPress plugin-ot is használhat..

7. Blogbejegyzés után

Emlékszel, hogy nemrég írtam egy cikket arról, hogy senki sem olvas az interneten. Valójában az emberek kevesebb, mint 20% -a eljut egy blogbejegyzés végéig … Tehát miért javasolnám, hogy helyezzen oda feliratkozási űrlapot?

Nos, azok a néhány ember, akik ezt a blogbejegyzés végéig el tudják érni, nagyon elégedettek. Minden szót elolvastak, egészen a végéig. Ez valaki, akit feltétlenül szeretne az e-mail listáján! És sokkal valószínűbb, hogy feliratkozik – egyértelműen élvezték a tartalmat.

Amint ez a grafikon (a Slate.com jóvoltából) megmutatja, webhelye nagy részének elkötelezettsége (azaz az olvasásra fordított idő, kattintások, regisztrációk stb.) A hajtás alatt történik. Lehet, hogy kevesebb látogató lesz ezen a területen, de azok, akik ezt teszik, sokkal aktívabbak, ezért valószínűbb, hogy feliratkoznak. Ügyeljen arra, hogy megadja az esélyt.

Eljegyzési hőtérkép

Hogyan kell telepíteni: Itt működnek a legegyszerűbb regisztrációs űrlapok. A MailChimp, az Aweber és az összes legfontosabb e-mail szolgáltató végigvezeti Önt a folyamaton.

8. A „tartalom frissítése” a blogbejegyzés alatt

A „tartalomfrissítés” valószínűleg a digitális marketing blogoszférájában lebegő e-mailek rögzítésének legújabb formája. Ez is az egyik legerősebb odakinn.

A Backlinko szerint 785% -kal emelték átváltási arányukat ezzel az egy kis trükktel. Szóval, hogyan működik??

Ez egyszerűen egy “frissítés”, amelyet egy adott blogbejegyzéshez vagy tartalomhoz igazítottak. Így néz ki vadonban:

tartalom frissítés

Ezt jelenleg a Bitcatcha-n használom egy, a nyitóoldalakról szóló blogbejegyzésben. Vegye figyelembe, hogy az általam kínált „ólommágnes” nagyon specifikus a blogbejegyzés tartalmához. Ez “frissíti” a tartalmat.

Ez konkrétabb, mint például egy e-könyv vagy jelentés, így a látogatók sokkal valószínűbb, hogy letöltik és feliratkoznak. Készíthet öt vagy hat ilyen kisebb „frissítést”, és elhelyezheti azokat a legjobban teljesítő blogbejegyzésein.

Nem zavaró, nagyon releváns az olvasáshoz, és extra értéket jelent.

Hogyan kell telepíteni: Ezt egy kicsit trükkösebb beállítani, ezért a sorozat „2. része” kifejezetten a „tartalom frissítése” beállítására összpontosít.

9. A Hello bár

A „Hello Bar” egy gyönyörű kis formatervezés, amely minden alkalommal lebeg a webhely tetején. Folyamatos emlékeztetőt nyújt arra, hogy feliratkozzon, függetlenül attól, hogy a látogatók hol vannak a webhelyén.

Helló bár

Derek Halpern a Social Triggersnél 1000 extra e-mailt vett fel 30 nap alatt, ezzel az egyik pluginnal. A szépség az, hogy nem tolakodó vagy inváziós. Csak a látogatók számára áll, amikor készen állnak a kötelezettségvállalásra.

Profi tipp: A Hellobar konverziós aránya nagymértékben függ az Ön által használt példánytól. Csak nagyon kis hely van a játékhoz, ezért gondosan válassza ki a szöveget, és tesztelje, tesztelje, tesztelje, amíg meg nem találja a legmagasabb konvertáló lehetőséget..

  18 egyszerű módszer egy olyan tartalomstratégia létrehozására, amely valóban megnöveli a forgalmat

Hogyan kell telepíteni: Kezdje a Hellobar.com webhelyről, és telepítéséhez kövesse a lépéseket.

10. A „Tartalmi kapu”

Ez a trükk kockázatos manőver, de érdemes megnézni. A „tartalomkapu” elrejti blogjait vagy videóit egy feliratkozási űrlap mögött. Más szavakkal, a látogatók csak akkor férhetnek hozzá ehhez, amíg át nem adják az e-mail címüket.

Tartalomkapu NYTimes-ben

Néhány nagyobb név használta a kiadókban, például a New York Times és a Financial Times. Ezek a webhelyek gyakran lehetővé teszik, hogy négy vagy öt cikket olvassa el, mielőtt becsapná az ajtót. Addigra a webhely reméli, hogy elegendő érdeklődést mutat be az e-mail cím megadása érdekében.

Bár ez a legnagyobb webhelyeken működik, vigyázzon, ha ezt a technikát túl erősen használja a saját webhelyén. Ennek ellenkező hatása lehet, és egyszerűen elvonja a látogatókat.

Profi tipp: Próbálja ki a „tartalomkapu” használatát a legjobb, prémium tartalomhoz, például hosszú formájú cikkekhez, videókhoz vagy jelentésekhez való hozzáféréshez. Hozza a felhasználót úgy, mintha a színfalak mögött élveznék.

Hogyan kell telepíteni: Az „Előtte és utána” nevű plugin lehetővé teszi a tartalom elrejtését a „kapu” mögött..

11. További helyek az e-mail regisztrációhoz

A „Névjegy” oldal valószínűleg az egyik legnépszerűbb, „örökzöld” oldal. Ellenőrizze elemzéseit, és nézd meg magad. Új látogatók ezrei érkeznek ide, hogy többet megtudjanak rólad, tehát ez a tökéletes lehetőség néhány e-mail rögzítésére.

Néhány okos megfogalmazással, nagyszerű képpel és lenyűgöző „ólommágnessel” minden alkalommal új kíváncsi látogatókat készíthet ide.

Egy másik jó hely a lábléc. Csak a legjobban elkötelezett és legérdekesebb látogatóik találják magukat a láblécben. Az emberek ösztönösen görgetnek ide, hogy több információt kapjanak. Ezeket az embereket szeretné elfogni, tehát ne hagyja ki a lehetőséget!

Ezek nem lesznek a legjobban átalakító regisztrációs pontok, de felszámol egy pár straggleget, és minden apró számít!

De ne csak álljon meg a webhelyén. Gondolkodj kreatívan. Helyezze a feliratkozási űrlapokat vagy linkeket a közösségi média platformjaira, és adja hozzá az e-mail aláírásához.

A Facebook, a Google+, a Twitter, a LinkedIn nagy forgalmú területek, amelyek feliratkozók százait felvehetik a listájára. Gondoljon csak arra, hogy hány e-mailt küld egy nap aláírásával. Ne hagyja ki ezeket a lehetőségeket.

Hogyan kell telepíteni: Adjon hozzá egyszerű linkeket az aláírásához és a közösségi médiához, és használjon egy egyszerű MailChimp űrlapot a lábléchez és a „körülbelül” oldalakhoz.

Ez az első rész végéhez vezet, emberek. Most pontosan tudja, milyen regisztrációs űrlapokat kell használni az Ön webhelyén, és hol kell elhelyezni őket.

Kísérletezzen a különféle lehetőségekkel, és keresse meg az Ön számára a legmagasabb konvertáló megoldásokat.

A sorozat második részében mélyrehatóan megyünk az egyik leghatékonyabb technikával – a tartalom frissítésével -, amely a leggyorsabb út a több előfizető számára..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me