ExpressVPN

Contents

ExpressVPN

https://www.expressvpn.com/

tl; δρ

Όσον αφορά την ταχύτητα, την ασφάλεια, το απόρρητο και τις δυνατότητες, το ExpressVPN είναι εξαιρετικό. Είναι ό, τι θα μπορούσε κανείς να αναζητήσει σε μια ισχυρή υπηρεσία VPN και το προσφέρει σε καλή τιμή – εάν είστε πρόθυμοι να συνδεθείτε για παρατεταμένες περιόδους κάθε φορά.

Αναθεώρηση ExpressVPN: 13 Πλεονεκτήματα και μόνο 1 μειονέκτημα της χρήσης ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο δημοφιλή ονόματα στην επιχείρηση VPN. Ιδρύθηκε το 2009 και διευθύνεται από μια εταιρεία με έδρα τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, προσφέρει εδώ και πολύ καιρό ασφάλεια και προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Αν και δεν είναι καθόλου η φθηνότερη υπηρεσία που υπάρχει, πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά να περιμένουμε στο ExpressVPN. Ο τεράστιος όγκος των δυνατοτήτων τους σε συνδυασμό με μια μεγάλη εξάπλωση τοποθεσιών διακομιστή το καθιστά μια υπηρεσία δύσκολη.

Τι μας αρέσει για το ExpressVPN

1. Μοναδική ευκαιρία στο απόρρητο

Η υπηρεσία διευθύνεται από την Express VPN International Ltd., μια εταιρεία με βάση τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους (BVI). Αν και κανονικά όπου η εταιρεία εδρεύει, δεν πρέπει να δίνει βαθμολογία στα προϊόντα της, σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να διαφωνώ.

Βλέπετε, είναι σημαντικό να σημειωθεί εδώ ότι οι «Βρετανοί» στον τίτλο είναι ονομαστικοί στην καλύτερη περίπτωση, καθώς το BVI είναι αυτοδιοικούμενο. Στην πραγματικότητα, ολόκληρο το νομικό του σύστημα είναι δικό του και σε καμία περίπτωση δεν συνδέεται ούτε υπόκειται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Είναι επίσης σημαντικό (από την οπτική γωνία του VPN) να μην υπάρχουν επί του παρόντος νόμοι διατήρησης δεδομένων στο BVI. Ακόμα κι αν ένα ξένο συμφέρον ήταν να προσπαθήσει να αναγκάσει μια εταιρεία BVI να προσκομίσει αρχεία σε σχέση με οποιαδήποτε έρευνα, μια τέτοια εντολή πρέπει να προέλθει από δικαστήριο της BVI. Η νομική διαδικασία είναι μακρά και κουραστική και το τέλος της ημέρας, εάν το αδίκημα που διώκεται δεν είναι επίσης αδίκημα βάσει του νόμου BVI, δεν μπορεί να υπάρξει περίπτωση.

Ας το συνοψίσουμε καθαρά

Εάν χρησιμοποιείτε ExpressVPN οπουδήποτε σε όλο τον κόσμο και υπάρχουν έρευνες εναντίον σας, το ExpressVPN δεν μπορεί να υποχρεωθεί να παρέχει αποδεικτικά στοιχεία για τη δραστηριότητά σας στο Διαδίκτυο.

2. Το κλείδωμα δικτύου διατηρεί την ταυτότητά σας ασφαλή

Βασισμένο σε αυτόν τον παράγοντα απορρήτου, το ExpressVPN διαθέτει επίσης έναν διακόπτη kill (Network Lock), ο οποίος μπαίνει στο παιχνίδι σε περίπτωση που διακοπεί η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο με το διακομιστή VPN. Εάν προκύψει αυτή η κατάσταση, ο διακόπτης kill θα διακόψει αμέσως όλη την κυκλοφορία δεδομένων από και προς τη συσκευή σας. Αυτό γίνεται για να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχει διαρροή δεδομένων ή IP, καθώς η σήραγγα VPN έχει παραβιαστεί.

Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι έχετε ενεργοποιήσει το Κλείδωμα δικτύου και είστε χείμαρρος. Εάν διακοπεί η σύνδεση με το διακομιστή VPN για οποιονδήποτε λόγο, θα διακοπεί όλη η δραστηριότητά σας στο Διαδίκτυο. Τουλάχιστον μέχρι να συνδεθείτε σε άλλο διακομιστή VPN.

Για να το δοκιμάσω, δοκίμασα μια απλή λήψη αρχείων και, στη διαδικασία, απενεργοποίησα το λογισμικό VPN μου. Αμέσως έλαβα ένα μήνυμα σφάλματος από το διακομιστή αρχείων που μου ειδοποίησε ότι η λήψη είχε αποκλειστεί.

Κλείδωμα δικτύου ExpressVPN

2.1. Διαρροές DNS: Είναι το ExpressVPN πραγματικά ιδιωτικό?

Για να βεβαιωθώ ότι λειτουργεί το Κλείδωμα δικτύου, φρόντισα να εκτελέσω επίσης μια δοκιμή για Διαρροές DNS. Εάν το Κλείδωμα δικτύου δεν λειτούργησε, η εκτέλεση ενός εργαλείου Διαρροής DNS θα με ενημερώσει. Το ExpressVPN διαθέτει ένα εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για αυτό, ή εναλλακτικά υπάρχουν και άλλα εργαλεία τρίτων όπως το DNS Leak Test.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επισκεφτείτε τον ιστότοπο και θα ελέγξει αυτόματα τη σύνδεσή σας. Ταιριάξτε τη δοκιμή τους με τον διακομιστή VPN στον οποίο συνδεθήκατε. Αν ταιριάζουν, είσαι καλά.

Απόδειξη DNS-Leaks

3. Χωρίς πολιτική καταγραφής

Αυτό βασίζεται περισσότερο στην αρχή της ιδιωτικής ζωής και όχι στην ασφάλεια. Όταν λέμε την καταγραφή, συζητάμε τα δεδομένα που συλλέγονται για εσάς κατά τη διάρκεια των περιόδων σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Αυτό πιθανότατα θα περιλαμβάνει πληροφορίες όπως διεύθυνση IP, διευθύνσεις URL που επισκεφτήκατε κ.λπ. Γενικά, όλη τη δραστηριότητά σας στο Διαδίκτυο.

  مراجعة ExpressVPN: 13 إيجابيات وخدعة واحدة فقط من استخدام ExpressVPN

Ως ένας από τους κορυφαίους παρόχους VPN, το ExpressVPN δηλώνει ρητά ότι δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής της δραστηριότητάς σας. Σύμφωνα με αυτούς, «έχουν σχεδιάσει προσεκτικά τις εφαρμογές μας και τους διακομιστές VPN για να εξαλείψουν κατηγορηματικά ευαίσθητες πληροφορίες».

Αυτό περιλαμβάνει:

 • Διευθύνσεις IP (πηγή ή VPN)
 • Ιστορικό περιήγησης
 • Προορισμός κυκλοφορίας ή μεταδεδομένα
 • Ερωτήματα DNS

Η εταιρεία συνοψίζει πολύ καλά τη θέση και τις πολιτικές της σε μία πρόταση:

ExpressVPN Χωρίς πολιτική καταγραφής

Ως αποτέλεσμα, το ExpressVPN δεν μπορεί ποτέ να υποχρεωθεί να παρέχει δεδομένα πελατών που δεν υπάρχουν.

Δείτε τις πλήρεις λεπτομέρειες

Ας το θέσουμε ξανά σε προοπτική. Εάν ο πάροχος υπηρεσιών VPN δεν διατηρεί αυτόν τον τύπο πληροφοριών, δεν υπάρχει τρόπος να το παράγουν εάν γίνει οποιαδήποτε προσπάθεια να τους αναγκάσει (π.χ. μέσω δικαστικής απόφασης).

4. Split Tunneling – Επιλέξτε ποιες συσκευές δικτύου θα προστατεύσετε

Εάν έχετε αποφασίσει να εκτελέσετε το ExpressVPN εκτός του δρομολογητή σας αντί μέσω εφαρμογών σε μεμονωμένες συσκευές, το Split tunneling είναι κάτι που ίσως χρειαστείτε. Σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο και ταυτόχρονα να χρησιμοποιείτε μια άλλη συσκευή στο δίκτυο, όπως έναν απομακρυσμένο εκτυπωτή. Η εφαρμογή ExpressVPN για το δρομολογητή σας μπορεί να το υποστηρίξει και να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Για παράδειγμα, μπορείτε να ρυθμίσετε τις παραμέτρους για να προστατεύσετε όλους τους υπολογιστές σας στο δίκτυο ώστε να περνούν την κυκλοφορία τους μέσω του VPN, αλλά αφήνετε τον εκτυπωτή σας ανοιχτό για κανονική κίνηση. Εάν το έχετε μοιραστεί, κάποιος άλλος θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει αυτόν τον εκτυπωτή.

5. Το ExpressVPN είναι ΓΡΗΓΟΡΟ!

Δοκίμασα 6 διαφορετικές γεωγραφικές τοποθεσίες και παρατήρησα μια υποβάθμιση της υπηρεσίας όσο πιο μακριά πήρα από την πραγματική μου τοποθεσία. Κανονικά, μπορώ να πετύχω περίπου 100 Mbps στη γραμμή μου, κάτι που είναι αρκετά καλό.

Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας με απενεργοποίηση VPN

Δοκιμή ταχύτητας με το ExpressVPN απενεργοποιημένο
(Δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής πλήρους ταχύτητας)

Αποτέλεσμα δοκιμής ταχύτητας στον διακομιστή της Μαλαισίας

Δοκιμή ταχύτητας Asia – Malaysia Server
(Δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής πλήρους ταχύτητας)

Αποτέλεσμα δοκιμής ταχύτητας στον διακομιστή της Σιγκαπούρης

Δοκιμή ταχύτητας Asia – Singapore Server
(Δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής πλήρους ταχύτητας)

Αποτέλεσμα δοκιμής ταχύτητας στο διακομιστή του Σίδνεϊ

Δοκιμή ταχύτητας Australia – Sydney Server
(Δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής πλήρους ταχύτητας)

Αποτέλεσμα δοκιμής ταχύτητας στο διακομιστή της Βομβάης

Δοκιμή ταχύτητας Ινδία – Βομβάη διακομιστής
(Δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής πλήρους ταχύτητας)

Αποτέλεσμα δοκιμής ταχύτητας στον διακομιστή της Νότιας Αφρικής

Δοκιμή ταχύτητας Africa – South Africa Server
(Δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής πλήρους ταχύτητας)

Αποτέλεσμα δοκιμής ταχύτητας στο διακομιστή της Νέας Υόρκης

Δοκιμή ταχύτητας ΗΠΑ – διακομιστής της Νέας Υόρκης
(Δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής πλήρους ταχύτητας)

Η ροή του YouTube ήταν επίσης ομαλή και ανώδυνη. Ήμουν σε θέση να μεταδώσω 4k βίντεο χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ροή βίντεο 4k στο ExpressVPN

6. Κρυπτογράφηση κυβερνητικού επιπέδου

Από τις πιο σημαντικές δυνατότητες που παρέχει ένα VPN, έχουμε ήδη επιτύχει το απόρρητο και την ταχύτητα. Η ασφάλεια είναι ένα άλλο βασικό στοιχείο και όταν πρόκειται για VPN υπάρχουν δύο πτυχές αυτού. τον τύπο κρυπτογράφησης που χρησιμοποιούν για την προστασία των δεδομένων σας και τα πρωτόκολλα που χρησιμοποιούν για τη μεταφορά των δεδομένων σας. ExpressVPN Advanced Encryption Standard με πλήκτρα 256-bit (AES-256).

Αυτό το πρότυπο κρυπτογράφησης εξασφαλίζει πολλά κυβερνητικά μυστικά σε όλο τον κόσμο. Κατανοώντας το, ένα κλειδί 256-bit σημαίνει ότι υπάρχουν πολλοί πιθανοί συνδυασμοί για να προσπαθήσετε να σπάσετε προτού τα δεδομένα σας μπορούν να διαβαστούν από οποιονδήποτε άλλο.

7. Επιλογή πολλών πρωτοκόλλων

Τα VPN βασίζονται σε δύο βασικά στοιχεία για να διατηρήσουν την ταυτότητά σας και τη δραστηριότητά σας ασφαλή. Το ένα είναι η κρυπτογράφηση που ανέφερα παραπάνω, αλλά υπάρχει επίσης ο τρόπος με τον οποίο διαβιβάζονται τα δεδομένα, μέσω μιας ασφαλούς σήραγγας. Κάθε τύπος σήραγγας έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά, αλλά βασίζεται κυρίως σε συνδυασμό συμβατότητας και ταχύτητας.

Πάρτε για παράδειγμα το L2TP σε σύγκριση με το PPTP. Και τα δύο είναι πρωτόκολλα σήραγγας, αλλά το L2TP προσφέρει καλύτερη κρυπτογράφηση (128-bit έναντι 256-bit).

Το ExpressVPN σας δίνει μια επιλογή διαφορετικών πρωτοκόλλων σήραγγας. Μπορείτε να είστε τόσο παρανοϊκοί και εξειδικευμένοι όσο θέλετε ή απλά να αφήσετε το ExpressVPN να επιλέξει για εσάς. Κάθε πρωτόκολλο έχει φυσικά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του, οπότε θα πρέπει να καταλάβετε ποια είναι η βέλτιστη ταχύτητα και ασφάλεια για τον εαυτό σας.

  ExpressVPN Review: 13 kostir og aðeins 1 galli við að nota ExpressVPN

8. Τεράστιος αριθμός τοποθεσιών διακομιστή

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το ExpressVPN διατηρεί διακομιστές σε 148 πόλεις σε 94 χώρες. Αυτές κατηγοριοποιούνται σε τέσσερις κύριες περιοχές: Αμερική, Ευρώπη, Ασία-Ειρηνικό και Μέση Ανατολή & Αφρική. Ωστόσο, δεν προσφέρουν όλα τα ίδια πρωτόκολλα σήραγγας.

Λίστα διακομιστών ExpressVPN

Παρόλο που το ExpressVPN προσφέρει μια επιλογή από 7 διαφορετικά πρωτόκολλα ασφαλείας, δεν υποστηρίζει όλους τους διακομιστές στο δίκτυό τους όλα αυτά. Ευτυχώς, ο μεγάλος αριθμός διακομιστών τους σημαίνει ότι ακόμα κι αν συναντήσετε κάποιον που δεν υποστηρίζει ένα πρωτόκολλο που θέλετε, πιθανότατα θα μπορείτε να βρείτε μια κοντινή εναλλακτική λύση.

9. Συσκευές 3X και εύκολη εγκατάσταση

Κάθε συνδρομή ExpressVPN υποστηρίζει 3 ταυτόχρονες συνδέσεις στο Διαδίκτυο.

Για το σπίτι, μπορείτε απλώς να το ρυθμίσετε στο δρομολογητή σας και θα καλυφθείτε. Εάν βρίσκεστε έξω από το σπίτι, δεν μπορώ να σας δω πραγματικά περισσότερο από φορητό υπολογιστή, smartphone και tablet (ακόμα κι αν ταυτόχρονα).

Συνδέστε συσκευές 3x με ExpressVPN

Μόλις εγγραφείτε για έναν λογαριασμό, θα σας δοθεί ένας κωδικός πρόσβασης για να χρησιμοποιήσετε για τον λογαριασμό σας – αλλάξτε τον το συντομότερο δυνατό. Μόλις το κάνετε αυτό, θα μεταφερθείτε σε μια σελίδα οδηγιών και θα σας δοθεί μια επιλογή για το πού θέλετε να εγκαταστήσετε την υπηρεσία VPN.

Υπάρχουν λεπτομερείς οδηγίες (μαζί με βίντεο!) Για το πώς να ρυθμίσετε το ExpressVPN με σχεδόν όλες τις συσκευές που είναι γνωστές στην ανθρωπότητα. Εντάξει, αυτό μπορεί να είναι λίγο overboard, αλλά είμαι βέβαιος ότι σχεδόν όλες οι mainstream συσκευές είναι εκεί.

Απλώς ακολουθήστε τους οδηγούς, νεαρή ακρίδα. Άλλωστε, ακόμα κι αν αντιμετωπίζετε προβλήματα, θυμηθείτε την φανταστική υποστήριξη πελατών που ανέφερα νωρίτερα; Απλώς επικοινωνήστε και αγγίξτε κάποιον.

Προειδοποίηση

Εάν ο ISP σας χρησιμοποιεί PPPoE για σύνδεση στο Διαδίκτυο, δεν θα μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε το VPN στο δρομολογητή σας. Θα χρειαστείτε έναν επιπλέον δρομολογητή για τη διαχείριση της σύνδεσης VPN. Ο μόνος πιθανός τρόπος για να επιλύσετε αυτό είναι να κάνετε flash το υλικολογισμικό του δρομολογητή σας σε έναν εξειδικευμένο τύπο όπως το OpenWRT, το οποίο μπορεί να διαχειριστεί ταυτόχρονα δύο διαφορετικά WAN.

10. Μπορείτε να πληρώσετε στο BitCoin

Ενώ οι πάροχοι VPN προσφέρουν τη θεωρία του απορρήτου και της ασφάλειας, αναρωτιέμαι συχνά πώς, δεδομένου ότι πρέπει να υπάρχει ένα ίχνος χρημάτων εάν οι χρήστες πληρώνουν με πιστωτική κάρτα ή ακόμα και με PayPal. Ωστόσο, χάρη στη νέα τρελή κρυπτογράφηση, οι πάροχοι υπηρεσιών έχουν πάει στο συγκρότημα και τώρα το ExpressVPN δέχεται πληρωμές στο BitCoin.

Πληρώστε στο BitCoin

Μέσω αυτής της μεθόδου, μπορείτε πραγματικά να παραμείνετε ανώνυμοι, καθώς δεν υπάρχει τρόπος εντοπισμού της πληρωμής σε εσάς.

Για όσους δεν έχουν ακόμη BitCoin, χρειάζεστε δύο πράγματα. α) ένα Πορτοφόλι BitCoin και β) κάποιο BitCoin. Το Investopedia διαθέτει έναν χρήσιμο οδηγό για την αγορά BitCoin.

11. Το Torrenting επιτρέπεται!

Η κοινή χρήση αρχείων peer-to-peer είναι κάτι που εδώ και πολύ καιρό συζητείται σε όλο τον κόσμο. Πολλές μεγάλες εταιρείες πιέζουν τους ISP να παρακολουθούν και να τιμωρούν τους χρήστες P2P για τα πάντα, από την πειρατεία λογισμικού έως τις παραβιάσεις DMCA.

Η χρήση ενός VPN καταργεί την απειλή δίωξης για τους χρήστες P2P, αλλά το πρόβλημα είναι ότι ορισμένα VPN δεν θα επιτρέπουν δραστηριότητες P2P ή δεν θα τους περιορίζουν. Ωστόσο, δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα με το ExpressVPN, έχουν ακόμη μια σελίδα που διδάσκει στους χρήστες τους ΠΩΣ να ρυθμίσουν έναν πελάτη torrent στην υπηρεσία τους!

Torrenting στο ExpressVPN

Ήμουν σε θέση να κερδίσω τόση ταχύτητα στα torrents μου στο ExpressVPN όσο συνήθως, κάτι που είναι αρκετά φοβερό (τουλάχιστον στην άλλη μου γραμμή 50Mbps).

12. Πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο Περιφέρειας Netflix

Και πάλι, μια άλλη εταιρεία που προσπαθεί να περιορίσει την πρόσβαση των χρηστών τους είναι το Netflix. Αυτή η εταιρεία κλειδώνει τους χρήστες ανά περιοχή, επιτρέποντας σε διαφορετικούς χρήστες της περιοχής να έχουν πρόσβαση σε διαφορετικό περιεχόμενο. Το ExpressVPN βοηθά επίσης τους χρήστες του Netflix να αποκτήσουν φόρμα πρόσβασης οπουδήποτε και να σας διδάξουν πώς να το κάνουν στην υπηρεσία τους. Δείτε πώς μπορείτε να ξεκλειδώσετε περιεχόμενο Netflix.

  ExpressVPN 검토 : ExpressVPN 사용의 13 가지 장점과 단 하나의 단점

13. Φανταστική υποστήριξη πελατών

Ήμουν εξίσου καλά που αντιμετώπισα προβλήματα κατά την εγκατάσταση του ExpressVPN στο TP-Link Archer C7 μου, οπότε είχα μια καλή δικαιολογία για να δοκιμάσω την υποστήριξη πελατών τους. Ο προορισμός μου ήταν η βάση δεδομένων υποστήριξής τους, η οποία δυστυχώς δεν βοήθησε πολύ στην περίπτωσή μου.

Στη συνέχεια, δοκίμασα την υπηρεσία Ζωντανής συνομιλίας, η οποία ήταν εκπληκτικά γρήγορη. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ένας βοηθός εξυπηρέτησης πελατών συνδέθηκε με τη συνομιλία μου και ήμασταν εν κινήσει. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ο βοηθός εξυπηρέτησης πελατών γνώριζε και ήταν χρήσιμος.

Παρόλο που δεν μπορέσαμε να επιλύσουμε το πρόβλημα μέσω συνομιλίας, καθοδήγησα στη διαδικασία μέσω email (για μεταφορά εικόνων από και πίσω) και μόλις τελείωσαν, μου έστειλαν ένα αντίγραφο ολόκληρης της μεταγραφής συνομιλίας. Συζήτηση για την υπηρεσία!

Η μεταγραφή συνομιλίας αποστέλλεται

Τώρα δεν είμαι αναλφάβητος τεχνολογίας, αλλά καταλαβαίνω πόσο χρήσιμος είναι ένας συνδυασμός αυτών των διαδικασιών για έναν αρχάριο στα VPN.

Βαθμολογώ απολύτως την κορυφαία βαθμολογία του συστήματος υποστήριξης!

Τι δεν μας άρεσε για το ExpressVPN

Το κόστος είναι αρκετά απότομο

Ενώ είναι αλήθεια ότι το ExpressVPN έχει συχνά χαρακτηριστεί ως ακριβό (και σε κάποιο βαθμό, συμφωνώ), θα ήθελα να παρουσιάσω μια παραλλαγή της θεωρίας κατασκευής εδώ – μπορείτε να επιλέξετε δύο από τα τρία. φθηνό, καλό και ασφαλές. Ποιες θα ήταν οι επιλογές σας, όταν πρόκειται να αναζητήσετε κάτι για να συμπληρώσετε την ασφάλεια και το απόρρητό σας?

Η συνδρομή από μήνα σε μήνα του ExpressVPN θα σας επιστρέψει 12,95 $, αλλά αυτό μειώνεται δραστικά έως και 8,32 $ ανά μήνα, εάν επιλέξετε να κάνετε πληρωμή σε μπλοκ 12 μηνών.

Πρόγραμμα ExpressVPN & Τιμολόγηση

Μηνιαία Ετήσια Εξάμηνο
Τιμή / μήνα 12,95 $ 8,32 $ 9,99 $
Συνολικός λογαριασμός 12,95 $ 99,95 $ 59,95 $
Κύκλος χρέωσης 1 μήνας 12-μήνας 6-μήνας
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημέρες 30 ημέρες 30 ημέρες

Η τιμή για το ExpressVPN είναι εύκολο να ακολουθηθεί. Εάν πληρώνετε από μήνα σε μήνα, θα αντιμετωπίζετε μια βαριά ετικέτα 12,95 $ το μήνα. Εάν επιλέξετε να πληρώσετε κάθε έξι μήνες, τότε αυτό μειώνεται σε 9,99 $ το μήνα, πληρωτέο εκ των προτέρων.

Οι καλύτερες τιμές συνοδεύονται από ετήσια προκαταβολή για την οποία η τιμή μειώνεται στα 8,32 $ το μήνα (έκπτωση 35%). Αυτό σημαίνει ότι λαμβάνετε 6 δωρεάν μήνες σε σύγκριση με το εάν πραγματοποιείτε μηνιαίες πληρωμές!

Αυτές οι τιμές περιλαμβάνουν όλο το εύρος ζώνης που μπορείτε να χειριστείτε καθώς και απεριόριστες συνδέσεις με αυτόν τον τεράστιο αριθμό τοποθεσιών διακομιστή οπουδήποτε σε όλο τον κόσμο. Αλλάζετε διακομιστές μία φορά κάθε 5 λεπτά αν σας ευχαριστεί!

Σε κάθε περίπτωση, το ExpressVPN προσφέρει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, πράγμα που σημαίνει ότι είναι σίγουροι ότι δεν θα αντιμετωπίζετε τη λύπη του αγοραστή.

Συμπεράσματα: Το ExpressVPN αξίζει την υψηλή τιμή?

Για μένα, αυτή ήταν μια πρώτη εισβολή στον πραγματικό κόσμο των VPN. Είναι αλήθεια ότι οι τεχνικές γνώσεις ήταν εκεί, αλλά η πρακτική εμπειρία δεν ήταν. Πρέπει να πω ότι οι τεχνικές δεξιότητες δεν είναι δύσκολες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με λίγη ανάγνωση.

Το ExpressVPN ήταν απόλαυση να δοκιμάσω, με περισσότερους τρόπους από έναν. Είναι μια εξαιρετική υπηρεσία που προσφέρει όλες τις λειτουργίες που χρειάζομαι (λατρεύω τον Torrenting) και μερικές δεν χρειάζομαι (δεν χρησιμοποιώ το Netflix) και με μακροπρόθεσμο κόστος συνδρομής περίπου 8 $ το μήνα. Μικρό τίμημα για την ηρεμία.

Το μόνο μου πρόβλημα με την εγκατάσταση του μόντεμ, καθώς η ευρυζωνική μου σύνδεση χρησιμοποιεί το PPPoE για σύνδεση και δεν είχα ελεύθερο να ρυθμίσω το ExpressVPN. Βεβαιωθείτε ότι προσέχετε την προηγούμενη προειδοποίησή μου σχετικά με αυτό εάν σκοπεύετε να εγγραφείτε.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • ✓ Χωρίς περιορισμούς
 • ✓ Προστασία απορρήτου ανοικτής θάλασσας
 • ✓ Προστασία διαρροών DNS / IPv6
 • ✓ 24/7 Υποστήριξη μέσω email & Ζωντανή συζήτηση
 • ✓ Υποστήριξη πολλαπλών πρωτοκόλλων

Συνιστάται για

 • • Απόλυτο απόρρητο
 • • Torrenting
 • • Netflix
 • • Mac, Windows & Όλες οι πλατφόρμες

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me