ExpressVPN -arvostelu: 13 hyvää ja vain 1 con ExpressVPN: n käytöstä

ExpressVPN


ExpressVPN

https://www.expressvpn.com/

TL, dr

Nopeuden, turvallisuuden, yksityisyyden ja ominaisuuksien suhteen ExpressVPN on erinomainen. Se on kaikki mitä voitaisiin etsiä vahvalta VPN-palvelulta ja tarjoaa tämän kohtuulliseen hintaan – jos olet valmis kirjautumaan sisään pidemmäksi ajaksi kerrallaan.

ExpressVPN -arvostelu: 13 hyvää ja vain 1 con ExpressVPN: n käytöstä

ExpressVPN on yksi suurimmista ja suosituimmista nimistä VPN-liiketoiminnassa. Se on perustettu vuonna 2009 ja sitä hoitaa brittiläinen Neitsytsaaret. Se on tarjonnut turvallisuutta ja yksityisyyttä jo pitkään.

Vaikka se ei ole missään tapauksessa halvin olemassa oleva palvelu, uskon, että ExpressVPN: ssä on paljon odotettavissa. Heidän ominaisuuksiensa laajuus yhdistettynä laajaan palvelinpaikkojen määrään tekee siitä palvelun vaikea voittaa.

Mitä pidämme ExpressVPN: stä

1. Ainutlaatuinen mahdollisuus yksityisyyteen

Palvelua ylläpitää Britannian Neitsytsaaret (BVI) -yritys Express VPN International Ltd. Vaikka normaalisti yrityksen kotipaikan ei pitäisi antaa tuotteilleen erilaista luokitusta, tässä tapauksessa minun on oltava eri mieltä.

Tässä on tärkeätä huomata, että otsikossa oleva ”britti” on parhaimmillaan nimellinen, koska BVI on itsehallinnollinen. Itse asiassa koko sen oikeusjärjestelmä on oma eikä se missään tapauksessa liity Yhdistyneeseen kuningaskuntaan tai sen alaiseen.

On myös tärkeää (VPN-näkökulmasta), että BVI: ssä ei tällä hetkellä ole tietojen säilyttämistä koskevia lakeja. Vaikka ulkomainen intressi yrittäisi pakottaa BVI-yritystä toimittamaan tutkimuksia koskevia tietoja, tällaisen määräyksen on oltava BVI-tuomioistuimen tehtävä. Oikeudenkäynti on pitkä ja työläs, ja päivän päätteeksi, jos tutkittava rikos ei ole myöskään BVI-lain mukainen rikos, tapausta ei voi olla..

Tiivistetään tämä selvästi

Jos käytät ExpressVPN: ää missä tahansa ympäri maailmaa ja sinua vastaan ​​on tutkittu, ExpressVPN: ää ei voida pakottaa toimittamaan todisteita Internet-toiminnastasi.

2. Verkon lukitus pitää henkilöllisyytesi turvassa

Tähän yksityisyyskertoimeen perustuen ExpressVPN: ssä on myös kill-kytkin (Network Lock), joka otetaan käyttöön, jos Internet-yhteytesi VPN-palvelimeen katoaa. Jos tällainen tilanne syntyy, tappauskytkin katkaisee välittömästi kaiken tietoliikenteen laitteellesi ja laitteeltasi. Tällä varmistetaan, ettei tietoja tai IP-vuotoja ole, koska VPN-tunneli on vaarannettu.

Oletetaan esimerkiksi, että Verkkolukko on käytössä ja olet torrent. Jos yhteys VPN-palvelimeen katkeaa jostain syystä, kaikki Internet-toiminnot lopetetaan. Ainakin, kunnes muodostat yhteyden toiseen VPN-palvelimeen.

Tämän testaamiseksi kokeilin yksinkertaista tiedostojen lataamista ja sammutin prosessissa VPN-ohjelmistoni. Sain tiedostopalvelimelta heti virheilmoituksen, joka ilmoitti minulle, että lataus on estetty.

ExpressVPN-verkkolukko

2.1. DNS-vuodot: Onko ExpressVPN todella yksityinen?

Varmistaaksesi, että verkkolukko toimii, suoritin myös DNS-vuotojen testin. Jos verkkolukko ei toiminut, DNS-vuoto-työkalun käyttäminen ilmoittaa minulle. ExpressVPN: ssä on työkalu, jota voit käyttää tähän, tai vaihtoehtoisesti on myös muita kolmansien osapuolien työkaluja, kuten DNS Leak Test.

Sinun tarvitsee vain käydä sivustolla, ja se testaa yhteytesi automaattisesti. Yhdistä heidän testi sen VPN-palvelimen kanssa, johon olet muodostanut yhteyden. Jos ne vastaavat, olet kunnossa.

DNS-vuodot todistettu

3. Ei kirjauskäytäntöä

Tämä perustuu enemmän yksityisyyden lähtökohtaan kuin turvallisuuteen. Kun sanomme kirjautumista, keskustelemme tietoista, jotka sinusta kerätään Internet-istuntojen aikana. Tähän sisältyy todennäköisesti tietoja, kuten IP-osoite, vierailemasi URL-osoitteet jne. Yleensä kaikki Internet-toimintasi.

Yksi parhaimmista VPN-palveluntarjoajista ExpressVPN toteaa nimenomaisesti, että se ei pidä toimintasi lokit. Heidän mukaansa he ovat “suunnitelleet huolellisesti sovelluksemme ja VPN-palvelimemme arkaluontoisen tiedon poistamiseksi kategoriasta”.

Tämä sisältää:

 • IP-osoitteet (lähde tai VPN)
 • Selaushistoria
 • Liikenteen kohde tai metatiedot
 • DNS-kyselyt

Yhtiö tiivistää asemansa ja politiikkansa erittäin siististi yhteen lauseeseen:

ExpressVPN Ei lokikäytäntöä

Tämän seurauksena ExpressVPN: ää ei voida koskaan pakottaa toimittamaan asiakastietoja, joita ei ole olemassa.

Katso yksityiskohdat

Laitetaan tämä jälleen perspektiiviin. Jos VPN-palveluntarjoaja ei säilytä tämän tyyppisiä tietoja, he eivät voi millään tavalla tuottaa niitä, jos yritetään pakottaa heidät siihen (esimerkiksi tuomioistuimen määräyksellä)..

4. Jaettu tunnelointi – Valitse suojattavat verkkolaitteet

Jos olet päättänyt ajaa ExpressVPN reitittimeltäsi yksittäisten laitteiden sovellusten sijaan, Split-tunnelointi on jotain, mitä tarvitset. Sen avulla voit käyttää Internetiä ja käyttää samalla myös toista verkon laitetta, kuten etätulostinta. Reitittimen ExpressVPN-sovellus voi tukea tätä ja on määritettävissä toiveidesi mukaan.

Voit esimerkiksi määrittää suojaamaan kaikkia verkossa olevia tietokoneita siirtämään niiden liikennettä VPN: n kautta, mutta jätä tulostin auki normaalille liikenteelle. Jos olet jakanut sen, joku muu voisi silti käyttää tulostinta.

5. ExpressVPN on NOPEA!

Kokeilin 6 erilaista maantieteellistä sijaintia ja huomasin palvelun huonontumisen sitä kauempana kuin sain oikeasta sijainnistani. Yleensä voin lyödä linjalleni max 100 Mbit / s, mikä on melko hyvää.

Nopeustestitulokset VPN: n ollessa pois päältä

Nopeustesti, kun ExpressVPN on kytketty pois päältä
(Katso täyden nopeuden testitulos)

Nopeustestitulos Malesian palvelimella

Nopeustesti Aasia – Malesia Server
(Katso täyden nopeuden testitulos)

Nopeustestitulos Singapore-palvelimella

Nopeustesti Aasia – Singapore Server
(Katso täyden nopeuden testitulos)

Nopeustestitulos Sydney-palvelimella

Nopeustesti Australia – Sydney Server
(Katso täyden nopeuden testitulos)

Nopeustestitulos Mumbai-palvelimella

Nopeustesti Intia – Mumbai Server
(Katso täyden nopeuden testitulos)

Nopeustestitulos Etelä-Afrikan palvelimella

Nopeustesti Afrikka – Etelä-Afrikka -palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos)

Nopeustestitulos New Yorkin palvelimella

Nopeustesti USA – New York Server
(Katso täyden nopeuden testitulos)

Myös YouTube-suoratoisto oli sujuvaa ja kivutonta. Pystyin suoratoistamaan 4 kt videoita ilman mitään ongelmia.

Suoratoista 4 kt videoita ExpressVPN: ssä

6. Hallituksen luokan salaus

VPN: n tarjoamista tärkeimmistä ominaisuuksista olemme jo saaneet aikaan yksityisyyttä ja nopeutta. Suojaus on toinen avaintekijä, ja VPN-puitteissa on kaksi puolta; tietoturvan tyyppi, jota he käyttävät tietosi suojaamiseen, ja protokollat, joita he käyttävät tietojen siirtämiseen. ExpressVPN Advanced Encryption Standard 256-bittisillä avaimilla (AES-256).

Tämä salausstandardi suojaa monia valtion salaisuuksia ympäri maailmaa. Hajottamalla se, 256-bittinen avain tarkoittaa, että on olemassa PALJON mahdollisia yhdistelmiä, jotka yritetään hajottaa, ennen kuin kukaan muu voi lukea tietojasi..

7. Monien protokollien valinta

VPN: t luottavat kahteen avainkomponenttiin pitääksesi henkilöllisyytesi ja toimintasi turvassa. Yksi on salaus, josta keskustelin yllä, mutta on myös keinoja tiedon siirtämiseen, joka tapahtuu turvallisen tunnelin läpi. Kullakin tunnelityypillä on erilaisia ​​ominaisuuksia, mutta ne hyödyntävät pääasiassa yhteensopivuuden ja nopeuden yhdistelmää.

Otetaan esimerkiksi L2TP verrattuna PPTP: hen. Molemmat ovat tunnelointiprotokollia, mutta L2TP tarjoaa paremman salauksen (128-bittinen vs. 256-bittinen).

ExpressVPN antaa sinulle mahdollisuuden valita erilaisia ​​tunnelointiprotokollia. Voit olla niin vainoharhainen ja kapeampi kuin haluat, tai yksinkertaisesti antaa ExpressVPN: n valita puolestasi. Jokaisella protokollalla on tietysti omat edut ja haitat, joten joudut selvittämään, mikä on optimaalinen nopeus ja turvallisuus itsellesi.

8. Valtava määrä palvelinpaikkoja

Kuten aiemmin mainittiin, ExpressVPN ylläpitää palvelimia 148 kaupungissa 94 maassa. Ne luokitellaan neljään pääalueeseen: Amerikka, Eurooppa, Aasia ja Tyynenmeren alue sekä Lähi-itä & Afrikassa. Kaikissa niistä ei kuitenkaan ole samoja tunneliprotokollia.

ExpressVPN-palvelinluettelo

Vaikka ExpressVPN tarjoaa 7 eri tietoturvaprotokollaa, kaikki verkon palvelimet eivät tue niitä kaikkia. Onneksi niiden suuri määrä palvelimia tarkoittaa, että vaikka kohtaat sellaisen, joka ei tue haluamaasi protokollaa, löydät todennäköisesti läheisen vaihtoehdon.

9. 3X-laitteet ja helppo asentaa

Jokainen ExpressVPN-tilaus tukee kolmea samanaikaista Internet-yhteyttä.

Kotiin, voit vain asettaa sen reitittimellesi ja sinut peitetään. Jos olet poissa talosta, en todellakaan näe käyttäväsi enemmän kuin kannettavaa tietokonetta, älypuhelinta ja tablet-laitetta (vaikka samaan aikaan).

Kytke 3x-laitteet ExpressVPN-verkkoon

Kun olet kirjautunut tiliin, saat tilillesi käytettävän salasanan – vaihda se niin pian kuin mahdollista. Kun olet tehnyt sen, sinut ohjataan ohjaussivulle ja sinulle annetaan vaihtoehto siitä, mihin haluat asentaa VPN-palvelusi.

On olemassa yksityiskohtaiset ohjeet (yhdessä videoiden kanssa) siitä, kuinka ExpressVPN voidaan asentaa melkein kaikkien ihmiskunnan tuntemien laitteiden kanssa. OK, se saattaa olla hieman yli laidan, mutta olen varma, että melkein kaikki valtavirran laitteet ovat siellä.

Seuraa vain oppaita, nuori heinäsirkka. Lisäksi muistathan aiemmin mainitsemasi fantastisen asiakastuen, vaikka sinulla olisikin ongelmia? Ota vain yhteyttä ja kosketa jotakuta.

Varoitus

Jos Internet-palveluntarjoajasi käyttää PPPoE: tä Internet-yhteyden muodostamiseen, et voi helposti asentaa VPN: ää reitittimellesi. Tarvitset ylimääräisen reitittimen VPN-yhteyden hallintaan. Ainoa mahdollinen tapa kiertää tämä on salata reitittimen laiteohjelmisto erityistyyppiin, kuten OpenWRT, joka voi hallita kahta erilaista WAN-verkkoa samanaikaisesti.

10. Voit maksaa BitCoinissa

Vaikka VPN-palveluntarjoajat tarjoavat yksityisyyden ja turvallisuuden teorian, olen usein miettinyt miten, koska käyttäjien maksamiseen luottokortilla tai jopa PayPalilla on oltava rahapiste. Uuden kryptovaluutan hullun ansiosta palveluntarjoajat ovat kuitenkin hypänneet vaunuun ja nyt ExpressVPN hyväksyy maksun BitCoinissa.

Maksa BitCoinissa

Tämän menetelmän avulla voit todella pysyä nimettömänä, koska maksua ei voida jäljittää sinulle.

Niille, joilla ei vielä ole BitCoin-ohjelmaa, tarvitset kaksi asiaa; a) BitCoin-lompakko ja b) jokin BitCoin. Investopedialla on hyödyllinen How to Buy BitCoin Guide.

11. Torrentin käyttö on sallittua!

Vertaisverkkojen tiedostojen jakaminen on asia, josta on keskusteltu jo pitkään ympäri maailmaa. Monet suuret yritykset ovat painostaneet Internet-palveluntarjoajia seuraamaan ja rankaisemaan P2P-käyttäjiä kaikesta ohjelmistopiratismista DMCA: n rikkomuksiin..

VPN: n käyttö poistaa P2P-käyttäjien vainon uhan, mutta kiinni on, jotkut VPN: t eivät salli P2P-toimintoja tai rajoittavat niitä. Ei kuitenkaan sellaista ExpressVPN-ongelmaa, että heillä on jopa sivu, joka opettaa käyttäjilleen kuinka asentaa torrent-asiakas heidän palveluunsa!

Torrentia ExpressVPN: ssä

Pystyin saavuttamaan ExpressVPN-torrentissani yhtä paljon nopeutta kuin yleensä saan, mikä on melko mahtavaa (ainakin toisella 50Mbps rivilläni);

12. Pääsy MITÄ tahansa Netflix-alueen sisältöön

Toinen yritys, joka yrittää rajoittaa käyttäjien pääsyä, on Netflix. Tämä yritys lukitsee käyttäjät alueittain, jolloin eri alueen käyttäjät voivat käyttää erilaista sisältöä. ExpressVPN auttaa myös Netflix-käyttäjiä pääsemään lomakkeisiin missä tahansa ja opettaa sinulle, kuinka se tehdään heidän palvelussaan. Katso kuinka avata Netflix-sisältö.

13. Fantastinen asiakastuki

Aivan yhtä hyvin tapasin ongelmia yrittäessäsi asentaa ExpressVPN TP-Link Archer C7 -laitteeseen, joten minulla oli hyvä syy kokeilla heidän asiakastukea. Kohteeni oli heidän tukitietokantaansa, josta valitettavasti ei ollut paljon apua tapauksessani.

Seuraavaksi kokeilin heidän Live Chat -palveluaan, joka oli hämmästyttävän nopea. Muutamassa sekunnissa asiakaspalvelun assistentti oli kytketty chattiin ja olimme matkalla. Palvelupuhelun aikana asiakaspalvelun avustaja oli sekä osaava että avulias.

Vaikka emme pystyneet korjaamaan ongelmaa pikaviestien kautta, minut opastettiin prosessin läpi sähköpostitse (kuvien siirtämiseen edestakaisin) ja valmistuttuaan he lähettivät minulle kopion koko chat-tekstistä. Puhu palvelusta!

Chat-kopio lähetetään

Nyt en ole tekninen lukutaidoton, mutta näen kuinka hyödyllistä näiden prosessien yhdistelmä olisi VPN-aloittelijoille..

Arvostan ehdottomasti heidän tukijärjestelmäänsä!

Mitä emme pitäneet ExpressVPN: stä

Hinta on melko jyrkkä

Vaikka on totta, että ExpressVPN on usein merkitty kalliiksi (ja olen jossain määrin samaa mieltä), haluaisin tuoda esille rakennusteorian muuntelun täällä – voit valita kaksi kolmesta; halpa, hyvä ja turvallinen. Mitkä olisivat valintasi, kun etsit jotain tietoturvasi ja yksityisyytesi tueksi?

Kuukausittaiset ExpressVPN-tilaukset antavat sinulle takaisin 12,95 dollaria, mutta tämä laskee huomattavasti jopa 8,32 dollariin kuukaudessa, jos valitset maksun 12 kuukauden lohkoina.

ExpressVPN-suunnitelma & hinnoittelu

MonthlyYearlyHalf vuosi
Hinta / kk $ +12,95 $ 8,32 $ 9.99
Yhteensä lasku 12,95 dollaria 99,95 dollaria 59,95 dollaria
Laskutusjakso1-kuukausi12-kuukausi6-kuukausi
Rahat takaisin -takuu30-päivä30-päivä30-päivä

ExpressVPN: n hinnoittelu on helppo seurata. Jos maksat kuukausittain, saat 12,95 dollaria kuukaudessa kovan tunnisteen. Jos valitset maksaa kuuden kuukauden välein, se laskee 9,99 dollariin kuukaudessa, maksetaan etukäteen.

Parhaat hinnat tulevat vuosittaisella ennakkomaksulla, jonka korko laskee 8,32 dollariin kuukaudessa (huono 35% alennus). Tämä tarkoittaa, että saat 6 ilmaista kuukautta verrattuna siihen, jos suoritat kuukausimaksuja!

Nämä hinnat sisältävät kaiken kaistanleveyden, jota pystyt käsittelemään, sekä rajattomat yhteydet valtavaan määrään palvelinpaikkoja kaikkialla maailmassa. Vaihda palvelimet joka viides minuutti, jos se on sinulle mieluisa!

Joka tapauksessa ExpressVPN tarjoaa myös 30 päivän rahat takaisin -takuun, mikä tarkoittaa, että he ovat varmoja siitä, ettet kohtaa ostajan katumusta.

Päätelmät: Onko ExpressVPN korkean hinnan arvoinen?

Minulle tämä oli ensimmäinen kohtaus VPN-verkkojen todelliseen maailmaan. Totta, tekninen tieto oli siellä, mutta käytännön kokemusta ei ollut. Minun on sanottava, että tekniset taidot eivät ole vaikeita ja että ne voidaan ottaa vastaan ​​vähän lukemalla.

ExpressVPN oli ilo testata, useammalla kuin yhdellä tavalla. Se on loistava palvelu, joka tarjoaa kaikki tarvitsemani toiminnot (rakastan Torrentingia) ja joitain joita en tarvitse (en käytä Netflixiä) ja joiden pitkäaikainen tilaaminen maksaa noin 8 dollaria kuukaudessa. Pieni hinta maksaa mielenrauhasta.

Ainoa hikka ilmeni modeemin asennuksessa, koska laajakaistani käyttää PPPoE: tä yhteyden muodostamiseen eikä minulla ollut varaa määrittää ExpressVPN: ää päälle. Varmista, että kiinnität huomiota aikaisempaan varoitukseeni, jos aiot kirjautua.

Avainominaisuudet

 • ✓ Ei rajoituksia
 • ✓ Yksityisyyden suoja ulkomailla
 • ✓ DNS / IPv6-vuodonsuojaus
 • ✓ 24/7 -tuki sähköpostitse & Live Chat
 • ✓ Usean protokollan tuki

Suositellaan

 • • Ehdoton yksityisyys
 • • Torrenting
 • • Netflix
 • • Mac, Windows & Kaikki alustat

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map