Recenzie ExpressVPN: 13 argumente proaspete și doar 1 Con de utilizare a ExpressVPN

ExpressVPN


ExpressVPN

https://www.expressvpn.com/

tl; dr

În ceea ce privește viteza, securitatea, confidențialitatea și caracteristicile, ExpressVPN este excepțional. Este tot ceea ce s-ar putea căuta într-un serviciu VPN puternic și oferă acest lucru la un preț corect – dacă sunteți dispus să vă conectați pentru perioade prelungite simultan.

Recenzie ExpressVPN: 13 argumente proaspete și doar 1 Con de utilizare a ExpressVPN

ExpressVPN este unul dintre cele mai mari și mai populare nume în activitatea VPN. Înființată în 2009 și condusă de o companie britanică din Insulele Virgine Britanice, oferă de mult timp securitate și confidențialitate.

Deși nu este în niciun caz cel mai ieftin serviciu existent, cred că este foarte mult de așteptat în ExpressVPN. Volumul lor pur de caracteristici, combinat cu o largă răspândire a locațiilor serverului face un serviciu greu de învins.

Ce ne place despre ExpressVPN

1. Șansă unică la confidențialitate

Serviciul este condus de Express VPN International Ltd., o companie cu sediul în Insulele Virgine Britanice (BVI). Deși, în mod normal, în care se bazează compania, nu ar trebui să acorde produselor sale un rating diferit, în acest caz trebuie să nu fiu de acord.

Vedeți, este important să observați aici că „britanicul” din titlu este cel mai bun nominal, întrucât BVI se auto-guvernează. De fapt, întregul său sistem juridic este propriul său și nu este în niciun fel legat sau subordonat Regatului Unit.

De asemenea, este important (din perspectiva VPN) că în prezent nu există legi de păstrare a datelor în BVI. Chiar dacă un interes străin ar fi încercat să forțeze o companie BVI să producă înregistrări în legătură cu orice investigație, o astfel de ordine trebuie să vină de la o instanță BVI. Procedura legală este lungă și obositoare, iar sfârșitul zilei, dacă infracțiunea urmărită nu este, de asemenea, o infracțiune în conformitate cu legea BVI, nu poate exista niciun caz.

Rezumăm clar acest lucru

Dacă utilizați ExpressVPN oriunde în lume și faceți investigații împotriva dvs., ExpressVPN nu poate fi obligat să furnizeze dovezi ale activității dvs. pe Internet.

2. Blocarea rețelei vă păstrează identitatea sigură

Bazându-se pe acel factor de confidențialitate, ExpressVPN are, de asemenea, un comutator de ucidere (Network Lock), care intră în joc în cazul în care conexiunea dvs. la Internet cu serverul VPN va fi eliminată. Dacă apare această situație, comutatorul de ucidere va tăia imediat tot traficul de date către și de pe dispozitiv. Acest lucru este pentru a vă asigura că nu există date sau scurgeri de IP, deoarece tunelul VPN a fost compromis.

Ca un exemplu în acest sens, să spunem că aveți activat Blocarea rețelei și sunteți torent. Dacă conexiunea la serverul VPN este întreruptă din orice motiv, toată activitatea dvs. de Internet va fi oprită. Cel puțin până când vă conectați la un alt server VPN.

Pentru a testa acest lucru, am încercat o simplă descărcare de fișiere și, în acest proces, mi-am oprit software-ul VPN. Imediat am primit un mesaj de eroare de la serverul de fișiere care mă anunța că descărcarea a fost blocată.

Blocare rețea ExpressVPN

2.1. Scurgeri DNS: este ExpressVPN într-adevăr privat?

Pentru a mă asigura că funcționează Network Lock, m-am asigurat să rulez și un test pentru scurgeri DNS. Dacă blocarea rețelei nu ar funcționa, executarea unui instrument de scurgere DNS m-ar anunța. ExpressVPN are un instrument pe care îl puteți utiliza pentru asta, sau există, de asemenea, alte instrumente terțe, cum ar fi DNS Leak Test.

Tot ce trebuie să faceți este să vizitați site-ul și vă va testa automat conexiunea. Potriviți testul lor cu serverul VPN la care v-ați conectat. Dacă se potrivesc, sunteți bine.

Dovada scurgerilor DNS

3. Fără politică de logare

Acest lucru se bazează mai mult pe premisa confidențialității decât pe securitate. Când spunem logare, discutăm despre datele colectate despre dvs. în timpul sesiunilor de pe Internet. Aceasta ar include probabil informații, cum ar fi adresa IP, adresele URL pe care le-ați vizitat, etc. În general, întreaga activitate pe internet.

Ca unul dintre principalii furnizori VPN din jur, ExpressVPN afirmă în mod explicit că nu ține jurnalele activității tale. Potrivit acestora, „au conceput cu atenție aplicațiile noastre și serverele VPN pentru a elimina categoric informațiile sensibile”.

Aceasta include:

 • Adrese IP (sursă sau VPN)
 • Istoricul de navigare
 • Destinația sau metadatele traficului
 • Interogări DNS

Compania rezumă foarte bine poziția și politicile sale într-o singură frază:

ExpressVPN Fără politică de log

Drept urmare, ExpressVPN nu poate fi niciodată obligat să furnizeze date despre clienți care nu există.

Vezi detalii complete

Să punem din nou asta în perspectivă. În cazul în care furnizorul de servicii VPN nu păstrează acest tip de informații, nu există nicio modalitate prin care acestea le pot produce dacă se încearcă să se constrângă să le oblige (de exemplu, prin ordin judecătoresc).

4. Split Tunneling – Alegeți ce dispozitive de rețea să protejați

Dacă ați decis să rulați ExpressVPN de pe router în loc de aplicații pe dispozitive individuale, tunelul Split este ceva care vă poate avea nevoie. Vă permite să accesați internetul și, în același timp, să utilizați și un alt dispozitiv din rețea, cum ar fi o imprimantă la distanță. Aplicația ExpressVPN pentru routerul dvs. poate susține acest lucru și poate fi configurată la dorința dvs..

De exemplu, puteți configura pentru a vă proteja toate computerele din rețea pentru a trece traficul lor prin VPN, dar lăsați imprimanta deschisă pentru trafic normal. Dacă ați partajat-o, altcineva ar putea utiliza în continuare imprimanta.

5. ExpressVPN este rapid!

Am încercat 6 locații geografice diferite și am observat o degradare a serviciului cu cât am ajuns mai departe de locația mea reală. În mod normal, pot atinge aproximativ 100 Mbps maxim pe linia mea, ceea ce este destul de bun.

Rezultatele testelor de viteză cu VPN dezactivat

Test de viteză cu ExpressVPN oprit
(Vezi rezultatul testului cu viteză maximă)

Rezultatul testului de viteză pe serverul Malaezia

Test de viteză Asia – Malaezia Server
(Vezi rezultatul testului cu viteză maximă)

Rezultatul testului de viteză pe serverul Singapore

Test de viteză Asia – Singapore Server
(Vezi rezultatul testului cu viteză maximă)

Rezultatul testului de viteză pe serverul Sydney

Test de viteză Australia – Sydney Server
(Vezi rezultatul testului cu viteză maximă)

Rezultatul testului de viteză pe serverul Mumbai

Test de viteză India – Server Mumbai
(Vezi rezultatul testului cu viteză maximă)

Rezultatul testului de viteză pe serverul din Africa de Sud

Test de viteză Africa – Server Africa de Sud
(Vezi rezultatul testului cu viteză maximă)

Rezultatul testului de viteză pe serverul New York

Test de viteză SUA – New York Server
(Vezi rezultatul testului cu viteză maximă)

Transmiterea YouTube a fost, de asemenea, lină și nedureroasă. Am reușit să transmit videoclipuri 4k fără probleme.

Transmite videoclipuri 4k pe ExpressVPN

6. Criptare de nivel guvernamental

Dintre cele mai importante funcții pe care le oferă un VPN, am lovit deja confidențialitatea și viteza. Securitatea este un alt element cheie și când vine vorba de VPN-uri, există două aspecte ale acesteia; tipul de criptare pe care îl folosesc pentru securizarea datelor dvs. și protocoalele pe care le utilizează pentru a vă transporta datele. Standard de criptare avansat ExpressVPN cu taste de 256 biți (AES-256).

Acest standard de criptare asigură multe secrete guvernamentale din întreaga lume. Întreruperea, o cheie de 256 biți înseamnă că există o mulțime de combinații posibile pentru a încerca să spargeți înainte ca datele dvs. să poată fi citite de către oricine.

7. Alegerea MULTE Protocoale

VPN-urile se bazează pe două componente cheie pentru a vă păstra identitatea și activitatea în siguranță. Unul este criptarea despre care am discutat mai sus, dar există și mijloacele prin care datele sunt transmise, care se face printr-un tunel securizat. Fiecare tip de tunel are caracteristici diferite, dar se bazează în principal pe o combinație de compatibilitate și viteză.

Luăm de exemplu L2TP în comparație cu PPTP. Ambele sunt protocoale de tunelare, dar L2TP oferă o criptare mai bună (128 biți față de 256 biți).

ExpressVPN vă oferă o selecție a diferitelor protocoale de tunelare. Puteți fi la fel de paranoic și de nișă pe care doriți, sau pur și simplu lăsați ExpressVPN să aleagă pentru dvs. Fiecare protocol, desigur, are propriile pro și contra, așa că va trebui să vă dați seama ce este optim în ceea ce privește viteza și securitatea.

8. Număr mare de locații server

După cum am menționat anterior, ExpressVPN menține servere în 148 de orașe din 94 de țări. Acestea sunt clasificate în patru regiuni principale: America, Europa, Asia Pacific și Orientul Mijlociu & Africa. Cu toate acestea, nu toți oferă aceleași protocoale de tunelare.

Lista de server ExpressVPN

Deși ExpressVPN oferă o selecție de 7 protocoale de securitate diferite, nu fiecare server din rețeaua lor le acceptă pe toate. Din fericire, numărul lor mare de servere înseamnă că, chiar dacă întâlniți unul care nu acceptă un protocol pe care îl doriți, probabil veți putea găsi o alternativă din apropiere.

9. Dispozitive 3X și ușor de configurat

Fiecare abonament ExpressVPN acceptă 3 conexiuni simultane la Internet.

Pentru acasă, puteți să îl configurați doar pe router și veți fi acoperit. Dacă sunteți în afara casei, nu vă pot vedea cu adevărat folosind mai mult decât un laptop, un smartphone și o tabletă (chiar dacă în același timp).

Conectați dispozitive 3x cu ExpressVPN

După ce v-ați înscris pentru un cont, vi se va primi o parolă pe care să o utilizați pentru contul dvs. – vă rugăm să o modificați cât mai curând posibil. După ce ați făcut asta, veți fi dus la o pagină de instrucțiuni și vi se va da o opțiune de unde doriți să instalați serviciul VPN pe.

Există instrucțiuni detaliate (împreună cu videoclipuri!) Despre modul de configurare ExpressVPN cu aproape toate dispozitivele cunoscute omenirii. OK, ar putea fi puțin peste bord, dar sunt sigur că aproape toate dispozitivele principale sunt acolo.

Urmează doar ghidurile, iarbă tânără. În afară de asta, chiar dacă te confrunți cu probleme, îți amintești acel suport fantastic pentru clienți pe care l-am menționat anterior? Doar întinde-te și atinge pe cineva.

Avertizare

Dacă ISP-ul dvs. utilizează PPPoE pentru conectarea la Internet, nu veți putea instala cu ușurință VPN pe routerul dvs. Veți avea nevoie de un router suplimentar pentru a gestiona conexiunea VPN. Singura modalitate posibilă de a rezolva acest lucru este de a-ți flash firmware-ul routerului la un tip specializat, cum ar fi OpenWRT, care poate gestiona simultan două WAN-uri diferite.

10. Puteți plăti BitCoin

În timp ce furnizorii de VPN oferă teoria confidențialității și securității, de multe ori m-am întrebat cum ar trebui să existe un traseu de bani dacă utilizatorii plătesc cu cardul de credit sau chiar PayPal. Cu toate acestea, mulțumită noului cryptocurrency nebun, furnizorii de servicii au saltat pe bandwagon și acum ExpressVPN acceptă plata în BitCoin.

Plătește BitCoin

Prin această metodă, puteți rămâne într-adevăr anonim, deoarece nu există nicio modalitate de a vă urmări plata înapoi.

Pentru cei care nu au încă BitCoin, aveți nevoie de două lucruri; a) un portofel BitCoin și b) unele BitCoin. Investopedia are un Ghid util Cum să cumpărați BitCoin.

11. Torrenting este permis!

Partajarea de fișiere peer-to-peer este ceva ce a fost dezbatut de mult timp în întreaga lume. Multe companii mari au presat ISP-urile pentru a urmări și penaliza utilizatorii P2P pentru orice, de la pirateria software la încălcări DMCA.

Folosirea unui VPN înlătură amenințarea de persecuție pentru utilizatorii P2P, dar capturile sunt, unele VPN-uri nu vor permite activitățile P2P sau le restricționează. Cu toate acestea, ExpressVPN nu are o astfel de problemă, au chiar o pagină care îi învață pe utilizatori CUM să configureze un client torrent pe serviciul lor!

Torrenting pe ExpressVPN

Am reușit să obțin la fel de multă viteză în torentele mele pe ExpressVPN cum obțin de obicei, ceea ce este destul de grozav (cel puțin pe o altă linie a mea de 50Mbps);

12. Acces la ORICE conținut din regiunea Netflix

Din nou, o altă companie care încearcă să restricționeze accesul utilizatorilor lor este Netflix. Această companie blochează utilizatorii în funcție de regiune, permițând utilizatorilor diferiți din regiune să acceseze conținut diferit. ExpressVPN îi ajută, de asemenea, pe utilizatorii Netflix să obțină formular de acces oriunde și te învață cum să-l faci în serviciul lor. Vedeți cum să deblocați conținutul Netflix.

13. Asistență fantastică pentru clienți

La fel de bine am întâlnit probleme care încercau să configureze ExpressVPN pe TP-Link Archer C7, așa că am avut o scuză bună pentru a încerca asistența pentru clienți. Destinația mea a fost baza de date de asistență, care din păcate nu a fost de mare ajutor în cazul meu.

În continuare, am încercat serviciul de Live Chat, care a fost uluitor de rapid. În câteva secunde, un asistent pentru clienți s-a conectat la chat-ul meu și eram în mers. În timpul chat-ului de asistență, asistentul pentru clienți a fost atât cunoscător cât și util.

Deși nu am putut remedia problema prin chat, am fost ghidat prin intermediul procesului prin e-mail (pentru transferul imaginilor înapoi și înapoi) și, odată terminat, mi-au trimis o copie a întregului transcript al chatului. Vorbim despre servicii!

Transcrierea chatului este trimisă prin poștă

Acum nu sunt un analfabet tehnologic, dar pot vedea cât de utilă ar fi o combinație a acestor procese pentru VPN.

Evaluez absolut sistemul lor de asistență!

Ce nu ne-a plăcut despre ExpressVPN

Costul este destul de abrupt

Deși este adevărat că ExpressVPN a fost adesea etichetat ca preț (și, într-o măsură, sunt de acord), aș dori să prezint aici o variantă a teoriei construcției – puteți alege două din trei; ieftin, bun și sigur. Care ar fi alegerile tale atunci când vine vorba de a căuta ceva care să-ți completeze securitatea și confidențialitatea?

Un abonament ExpressVPN de la o lună la alta vă va restabili 12,95 USD, dar acest lucru scade drastic până la 8,32 USD pe lună dacă optați pentru a efectua plata în blocuri de 12 luni.

Planul ExpressVPN & Prețuri

MonthlyYearlyHalf-anual
Preț / mo $ 12.95 $ 8,32 $ 9.99
Total 12,95 USD 99,95 USD 59,95 USD
Ciclul de facturare1 luni12 luni6 luni
Garanție de înapoiere a banilor 30 zile 30 zile 30 zile

Prețurile pentru ExpressVPN sunt ușor de urmărit. Dacă plătiți lună de lună, veți avea o etichetă grea de 12,95 USD pe lună. Dacă alegeți să plătiți la fiecare șase luni, atunci aceasta se reduce la 9,99 USD pe lună, plătită în avans.

Cele mai bune tarife vin cu plata anuală în avans pentru care rata scade la 8,32 dolari pe lună (o reducere de 35%). Asta înseamnă că veți primi 6 luni gratuite față de dacă efectuați plăți lunare!

Aceste prețuri includ toată lățimea de bandă pe care o puteți gestiona și conexiuni nelimitate la acel număr imens de locații de server oriunde pe glob. Schimbați serverele o dată la 5 minute dacă vă place!

În orice caz, ExpressVPN oferă și o garanție de returnare de 30 de zile, ceea ce înseamnă că sunt siguri că nu veți face față remușcării cumpărătorului.

Concluzii: ExpressVPN merită prețul ridicat?

Pentru mine, aceasta a fost o primă incursiune în lumea reală a VPN-urilor. Adevărat, cunoștințele tehnice erau acolo, dar experiența practică nu a fost. Trebuie să spun că abilitățile tehnice nu sunt dificile și pot fi ridicate cu puțină lectură.

ExpressVPN a fost o plăcere de a testa, în mai multe moduri decât unul. Este un serviciu excelent care oferă toate funcționalitățile de care am nevoie (îmi place Torrenting) și unele de care nu am nevoie (nu folosesc Netflix) și cu un abonament pe termen lung de aproximativ 8 dolari pe lună. Preț mic de plătit pentru liniște sufletească.

Singurul meu sughiț a fost întâlnit în configurarea modemului, din moment ce banda mea largă folosește PPPoE pentru a se conecta și nu am avut nicio rezervă pentru configurarea ExpressVPN. Asigurați-vă că acordați atenție avertizării mele anterioare în acest sens dacă intenționați să vă înscrieți.

Caracteristici cheie

 • ✓ Fără restricții
 • ✓ Protecția confidențialității offshore
 • ✓ Protecția împotriva scurgerilor DNS / IPv6
 • ✓ Suport 24/7 prin e-mail & Chat live
 • ✓ Asistență protocolară multiplă

Recomandat Pentru

 • • Confidențialitate absolută
 • • Torrenting
 • • Netflix
 • • Mac, Windows & Toate platformele

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map